A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Gondolkodni :arrow:

Kép
vindolanda

Bakker Vindo, felháborítóak! Párod nem beszélne velük, hogy álljanak már le?! Remélem mondtad nekik, hogy vannak Rugónak kiemelkedően jó képességei? Ha engem zaklatnának ezzel, rájukcsapnám a telefont.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára l.móni 2010.11.30 17:43-kor.

KépKép
Kép Kép
l.móni

A lényeg meg lemaradtt. Nyugi, Rugóval minden oké :D

KépKép
Kép Kép
l.móni

Anya volt :shock: :lol: :wink:

Kép
vindolanda

Őrá is rácsapnám, már tettem meg :roll:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Vindo!
ne foglalkozz Velük!!!!!!!!!!!!! egyik füleden be a másikon ki :)

Tünde!
köszi,mindjárt dobok pü-t :) tündér vagy :) s jó volt "megismerni" :) a hangod nagyon szimpi :)
jóga miatt írígy :) de hiányzik egy kis mozgás :)

Mesi!
jobbulást és kitartást.

Tudjátok nálunk most mi vált be? Fokhagyma :) Míra eszi egy ideje és egyáltalán nem beteg :)
most már Bálint is rászokott és Ő sem taknyos :) :)

no és egy Bálint beszólás tegnap estéről :)
előzmény: mutogatott Apjára aki kitátotta száját és kicsit megharapta .
Fiam így szólt: Most beírom a füzetembe PIROS ceruzával mit csináltál :lol: :lol: :lol: :lol: azt a hangsúlyt hallanotok kellett volna :) fogtuk a hasunkat a röhögéstől :)

:arrow:

KépKép
viranka

Ujra itt,gyerekek agyban, vacsizok, aztan tanulas, jovo penteken vizsga. Azon gondolkodom, hogy ledolok egy oracskara, mert nagyon faradt vagyok, es csak utana kezdek el tanulni... :roll:

Vindo, en is sokszor leirtam mar, hogy ne aggodj, de tudom, hogy idegesito akkor is hallani....
Rugo egy honap mulva folyekonyan fog beszelni. Olyan erdekes, hogy ugyebar Rania is nagyon keson kezdett el beszelni, erteni is keson ertette meg a dolgokat (legalabbis ugy vettem eszre, mert korabban nem nagyon reagalt) valaszolni csak nemreg kezdett... :shock: Ellenben Alex total az ellentettje (mar par szavas mondatot mond, sokszor valaszol, szinte mindent ert) megis a Raniat latom kifejezetten ertelmesnek. Termeszetesen Alexecskem is isssszonyuan okos, de remelem, tudjatok mire gondolok... :lol:
Szoval semmi, de semmi osszefugges nincs, ki mikor beszel, es milyen az ertelmi kepessege, az tuti.

Mesi, jobbulast nektek, pihenjetek kicsit :!:

Megyek csinalok egy szendvicset. :P
Vendég

viranka, nem semmi Balint :lol: kitol hallotta ezt? :D
Vendég

Sziasztok! :)

Ma kicsit jobb napom volt, már nem vagyok hulla fáradt a múlt héttől... :) Csak az a abaj, hogy rettentő sokat kellene tanulni... :( És nem bírtam ma sem rávenni magam... :)

Ha tudnék már vmi, írnám... :) De nem lesznek vmi dicső jegyek... :)
Eléggé le leszek lombozva így is, mert nem ehhez vagyok szokva... :)

Na, megyek, korán van kelés...

Pussz. :)

Jajj, ne haragudjatok, hogy nem írok másnak, de mindent olvastam... Jobbulást a betegeskedőknek, pihenést a fáradtaknak!

Jó éjt!

Kép
Kép
Kép
zdori

Jo reggelt!

Este negyed 12-ig tanultam, 6-kor keltunk... olyan rovidek ezek az ejszakak :?

ma sok dolgunk van, varosba kell mennem, postara, boltba..

Zdori, ugy nez ki, sorstarsak vagyunk :D
Vendég

Sziasztok!

Esik a hó :lol: :lol:
Ha ilyen ütemben folytatja, csiripcicát szánkóval hozom haza az oviból :lol: :lol: :lol:

Niki sajnálom a rövid éjszakát :roll:

Dori szuperügyes vagy a tanulással :D
na meg Niki is az :D

Mesi jobbulást a családnak.
Kitartás, egyszer pihenni is fogtok :D
nyunyikendő nagyon szuper

Vera fokhagymát nem eszi meg cicus :roll:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Jó reggelt!

itt még nem hull a hó, ami késig, gondolom nem múlik.

Jaj én balga tegnap nem adtam Péterkére kesztyűt, reggeli kóma :oops: szegénykémék meg voltak kint. Ahogy jött haza, mondta, hogy anya hideg a hó, hógolyóztunk, jaj úgy szégyeltem magam. De ma már vitt.
Ti hogy öltöztetitek az oviba most már a gyereket????

Heni
KépKép
heni81

Móni fokhagyma krémleves levesgyönggyel???
Közel van hozzátok az ovi, hogy bevállalnád szánkóval?? és Gergővel??

Heni
KépKép
heni81

Sziasztok!

Nálunk is esik a hó...

Én a fiúkat harisnya bélelt gatya,még nem a sínadrág,kesztyű satyek sál arcot félig takarva,meleg kabáttal.Oviban meg vetkőzés.Mikor megérkeztünk ma azt mondják megjöttek a hóemberek :lol: :lol:

Amúgy Virnaka,hogy bírtad rábeszélni őket a hagymára?? Kérem a titkot! :lol: Te is ari vagy.. :) Holttengeri iszapost kapsz,ma fel is adom,hogy minél előbb használhassátok. :)

Betegeknek szintén jobbulást! :)
varga tünde

Sziasztok!

Mi is szánkóval jártunk tavaly csanába. Fruzsi babakocsiban, arra rákötve a szánkó, Zsófi a szánkón, nekem jó kis karizmaim lettek :lol: Nekünk 1,5 km-re van az ovi.

Zsófi most harisnyában és nadrágban megy, oviban nadrág le, szoknya fel, ha kimennek az udvarra, akkor szoknya le, nadrág fel, ha bemennek, nadrág le, szoknya fel :)

Kesztyűt még nem hord.

KépKép

KépKép

Kép
panndi

Heni nincs messze az ovi, 10-15 perc séta.
Ha alszik Gergi akkor a szánkót odakötöm a babakocshoz, ha ébren van akkor berakom a Gremese MT-ba :lol: akkor a két kezem szabad és már húzhatom is csiripcicát 8)

öltöztetés: ma reggel bélelt nadrág, zokni, trikó, derékmelegítő, hosszú ujú póló, mellény. Overállt kapott és hótaposó csizmát. + apája elvitte a kesztyűjét, ha kimennek az udvarra havazni :lol:

Panndi nadrág le, soknya fel verziót mi is sűrűn előadjuk :lol:
Zsófinak tetszik az úszás?
Fruzsi fog járni csanába ha megszületik tesóbaba?

Fokhagymakrémleves jó ötlet :roll: Kéne venni fokhagymát hozzá.
Lehet holnap azt csinálok.

KépKép
Kép Kép
l.móni

Én is adtam reggel már harisnyát+vastag nacit, amit átvett melegitőre benn. Ez lesz a jó megoldás. Hát van melójuk a óvónéniknek, ha mennek ki. De nem járnak minden nap, meg ha csak 1 van, akkor egyáltalán.

HA már overál lesz akkor gondolom harisnya+ melegitő+overál és csak overál le a többi marad. REggel egyébként elég hűvös van az oviban.
Aztán meg túl meleg. JAj. Igy még a benti is réteges öltözés.

Heni
KépKép
heni81

Na, Zsófi mondta, hogy fázott a keze az oviban, máskor vigyünk kesztyűt :lol: Szóval mostantól kesztyűt is hord :wink:

Móni, fog járni csanába, már most járna, ha lehetne :lol: Minden reggel be szeretne menni, de úgy beszéltük meg, hogy majd csak szeptembertől fog járni heti pár délelőttöt.
Zsófinak tetszik az úszás, remélem így is marad :)

KépKép

KépKép

Kép
panndi

Verus gyógyitárba menet feladtam a mikulás csomagodat :lol: raktam bele nektek kis apróságot..

Ebéd előtt mennem kellett Beniért belázasodott,aztán vissza mentem Domiért . Kettő után kijött doki megnézettem mindkettőt.Beni torokgyulladás ab.,Domi köhög-orrfolyás neki tüneti kezelés röpke 4500ftot hagytam ott a gyogyótárba+a doki jól állunk ma.. :shock:
varga tünde

Tünde!
Köszi :)
fokhagyma az Apjukl érdeme :) :) Ő eszi minden vacsora közben(jó parasztos kajákat,szalonna,disznósajt :) ) és egyszer Míra is egkóstolta :) azóta eszi :) Bálint nem olyan régóta,de lelkes Ő is esténként :)

Móni!
átvettem és szép :) Ariel-est nem csinálnak :( pedig gondoltam egyet kapna Míra :)

Gyerekeim már egy ideje haisnyába járnak,Míra uúgy,mint Panndi Zsófija :) :)
Tegnap már overállgatyát is adtam rájuk :) kesztyűt elfelejtettem,de megyek nemsokára hittanra értük viszem magammal+a szánkót is :

Panndi!
Fruzsiról nem is tudtam volna elképzelni,h. sír :) olyan nyugis csajszi :) még mindig szert enni? De jó h. Zsófinak tetszett az úszás :)

Dóri!
mintha kicsit maximalista lennél :) a lényeg h. görbüljön
no meg tessék kicsit pihenni is!!!!!

Ma elintéztem Hp-t doki elfelejtette körpecsétjével lepecsételni a papírjaimat amik kellenek a csp-hez és gyeshez azután mhelyemen is voltam+Apu emlékére lesz egy megemlékezés ahhoz hívattam elő képeket.Aztán gyorsan bevittem Vácra MÁK-hoz papírokat és nemrég értem haza :)

jah és ha vkinek kell ilyen írjatok :) annyira finom puha :) és szerintem jó áron :)
http://matrac.hu/matrac-662-termek.html

:arrow: Apjuknak kell a gép

KépKép
viranka

Helló, lányok!

Jövök majd később, egyelőre Vindónak:
http://bezzeganya.postr.hu/kuka-vagy-fiam
A kommentek is érdekesek.
irina

Bocsánat a ritka jövetelért, én is úgy vagyok vele, h ha lemaradok az írással, akkor utána már nehéz mindenkire reagálni, csak magunkról írni meg nem akarok, azmijenmár.
Mégis muszáj leszek slágvortokban írni egy-egy dologról, abból is csak arról, ami eszembe jut. :shock:

Nagyon édesek a képek!

Betegeknek mielőbbi jobbulást!!!

Móni, gyönyörű a fiacskád, láttam róla korábban képeket, és hát elbűvölő, igazi kis herceg!
Anyósod egy agyrém, megkaphatja a fődíjat. Bár ez az 5 hónaposnak karácsonyfadíszt tényleg jó poén, persze csak a kívülállónak. ;-)

Mesi, Nektek mielőbbi jobbulást! Óvatosan, mert a ki nem pihent/feküdt betegségek visszaütnek. Nálunk emiatt szívunk folyamatosan. Mondjuk ettől még nem tudunk pihenni.

Vindo, remélem, Rugó náthája elillanóban van már.
Ádit is a nátha borítja ki a leginkább, napokig-hetekig vacakul alszunk akkor éjszaka.

Gica, hogy vagytok? Ovizás?

Niki, a fűtéses kálváriátokat rossz volt olvasni, örülök, h rendeződött.
Vizsgákhoz meg nagy kalappal, Dóri, Neked is!!! Tényleg csak görbüljön...

Verus, igennnnnnnnnn, nekem nagyon tetszett a HP, szerintem a legjobb film eddig, nem kapkodtak el semmit, nem bírom az agyongyorsított filmeket. És Neked, Nektek hogy tetszett?

Ádiéknál az oviban pénteken jön a Mikulás, két dalt is tanultak rá, egyiket sem ismertem, de baromi jó a szövege, meg ahogy rázzák hozzá az öklüket (az utolsó két sorban), kb. így szól (Ádi előadásában):

Ajjaj, jön már a Mikulás,
csizmát, bundát, piros ruhát,
a lányoknak cukrot hozott,
a fiúknak vesszőt hozott,
így igazság, úgy igazság!

Hm, a második sorban sosincs állítmány, ez gyanús...

Öltöztetés: szerintem egyelőre a vastag harisnya + gatya elég, a bélelt gatya még sok lenne, főleg ha mozognak az oviban (elvileg mindig kiviszik őket, de azt nem tudom, mennyi időre).
irina

Ádi épp a "Pucér nők ruhában"-t érdekli Laár-éktól 8)
én meg forraltborozok és várjuk S-t haza...
elég érdekes idő van itt, gondolom, másutt is, minden tiszta latyak, felsózzák (veszély a csizmákra, nekem már ment így tönkre pár nap alatt), mély tócsák, lefagyások.

Hát én már hét elején feldíszítettem a lakást, mert nem bírtam magammal (utána lenyugodtam), a fényfüzér is kötelező darab Ádi miatt, aki 1 hónapos kora óta lámpabolond. De csak egy színes van, a másik a fán lesz.
Az ajándékokkal is tűrhetően állok, bár ilyenkor már előrébb szoktam járni.

Aranyosak voltatok, hogy kérdeztétek, h vagyok, hát elég vacakul voltam pár napig nemrég, a fejem is nagyon fájt, azt hittem, arcüreggyulladás. Persze az is lehet. Aztán sokat fújtam orrot, elmúlt, de most sem vagyok 100-as. Ádi is folyton náthás, de tud létezni tőle. Ami most nagyon bejön, az a Viranka ajánlotta Baby luuf balzsam a hátára, attól kap levegőt éjjel, viszont lassan letelik az 1 hét, amíg használni lehet.
:roll:
irina

hét elején = mármint múlt hét elejefelé
irina

Na mekkora hozzászólás így a lap elejére! 8)
irina

Irina :-) bélelt nadrágot levetjük és melegitőt kap, aztán ha mennk ki átveszik.

Vera apátok tud élni!

Ma már volt kesztyűje, de nem voltak kint.
Apa vett + orkánosat is, most már fogdoshatja a havat:-)

Pár mai kép:
Kép Kép Kép
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára heni81 2010.12.01 18:37-kor.

Heni
KépKép
heni81

Heni, de cukkerek a srácok! :-)
Szerintem felétek jóval hidegebb van, mint itt a városban, elfér az a bélelt nadrág. Én úgy vagyok vele, hogy ha +1 fokban azt adom, mit adok rá -11-15 fokban? :shock:
irina

Heni, és az oviban nincs melege? A harisnya+melegítő nem sok bentre?

KépKép

KépKép

Kép
panndi

Irina itt is 0 körüli fokok vannak.

Panndi azért annyira nincs meleg, reggel 19 fok van, épp ma nézett LAli a hőmérőre, meg folyamatosan a földön ülnek. '0 kor meg ha torna van, kivannak nyitva az ablakok, utána meg mennek ki.
Egyébként vékony melegitője van. MA volt először ez a változat. Eddig bélet naciban volt harisnya nélkül :roll: nem egyszerű ez az öltöztetés. Gondolkodtam azon is, hogy melegitő csak és overál :roll: Nem tudom mi volna praktikus és jó. Azért is kérdeztem, hogy ti hogyan szoktátok.

Heni
KépKép
heni81

Hát igen, Te szoknyában mégsem viheted :lol:

KépKép

KépKép

Kép
panndi

Na ez az, pedig ez a szoknyás megoldás nagyon teccik:-) itt is járnak a csajok:-) olyan kis csinosak:-)

Heni
KépKép
heni81

Heni, akkor csak képzeltem, hogy a városban mindig melegebb van. 8)
irina

Na, ideértem én is.

Most nem nagyon olvastam vissza, sietek. Rugó épp elaludt, nekem meg dolgoznom kell.

Ruha - harisnya plusz melegítő. Felül: atléta meg két nagyon vékony pamut pulóver. Ma először raktunk neki be overált is, de egész nap esett, nem voltak kinn.
Ha nagyon fúj a szél, akkor adják rá a bélelt nacit a harisnya felé.
Kesztyű (kb. két hete), alapból sapka és sál.

Irina, akkor én most örüljek a kommentek alapján, vagy idegeskedjek? :roll:

Heni, olyan szépek a fiúk.

Rólunk. Vettem a kínaiban cipőt, szóval úgy jártam, mint Maggie. Még választék is volt :shock:
Bőr-műbőr kombó, 3800 ft, ha kibírja a telet, meg leszek vele elégedve.
Meg vettem még Rugónak mamuszt, nekem két térdzoknit meg két mintás harisnyát.

Aztán beszereztünk két garnélarákot az akváriumba 8) 8) 8)

Most röviden ennyi. Az elkövetkező három nap: munkanap, konfi-nap, pótvizsgák :x :x

Dolgozni, de itt vagyok félig. :arrow:

Kép
vindolanda

Akartam még:
Tündi: gyógyuljatok mielőbb!

Vindo: hol konfizol?
Nekem a cikkből és az értelmesebb hsz-ekből is az jött le, hogy alapvetően 4 éves korig nem izgatja magát az ovi, ha vki tud, előtte már felkereshet szakembert, hogy mondja el, indokoltnak tartja-e a beszédindítást. Gondoltam, érdekelhet a téma, bocsánat, nem akartam tolakodni vagy sugalmazni vele semmit.

Hát téli harisnyák nekem is kellenének, mert az egy szem téli nadrág + nylon kombóval nem fogom kihúzni a telet.
Az a fő gondom, hogy én a bő és hosszú szárú nadrágokat szeretem (csak ilyenem van szinte), mert minden másban töltött hurka vagyok, na de ezek az első hónál-latyaknál megtelnek alul vízzel és áztatják a csizmámat, lábamat. Nagy probléma, tudom. :roll:

Futok fürödni, aztán talán sikerül S-val befejezni a Dexter 2. évfolyamát, már nagyon izgulunk :wink:
Jó éjt Mindenkinek!
irina

Beszélgetek, G. meg nem szól vissza. Édesdeden alszik a konyhaasztalra borulva.
PPT-t csinálni :arrow:

De előtte feldobom a hangulatomat egy forró, tejszínhabos kakaóval :twisted: :idea:

Kép
vindolanda

Jó, akkor örülök :P
Bár azért Rugó már indulgat magától is szerintem, elvégre van vagy 50 szava, még ha sokszor csak ismétel minket, ragokat is mond, meg néha össze is kapcsol szavakat.
Nem olvastam végig amúgy alaposan, csak átfutottam azt is.

Ja, a bő nadrág nagy hátránya a vizesedés :idea: :idea: :idea:

Én a cuccokat a harsinyadiszkonttól rendelem mindig, de a 350 forintos térdzokniknak nem tudtam ellenállni.

Debrecenben konfizok, egy OTKA-kutatásban vagyok résztvevő.

Kép
vindolanda

Ui: Vindo, remek ötlet a habos kakaó! Jó munkát!
irina

Tényleg uiui a fürdés előtt: debreceni konfi az jó, akkor közel leszel 8)
Iszonyú lehet most vezetni, meg sem közelítjük a behavazott kocsit. Mondjuk Ádi ovijába szinte minden gyereket kocsival visznek-hoznak (bármilyen időjárás legyen is), nem tudom, ez azzal függ-e össze, hogy a Rózsadombon áll. Néztek már rám furcsán, amikor mondtam, hogy mi tömegközlekedünk.
Na, nem tudom, miért, ez még kikívánkozott belőlem.
Puszi!
irina

Irina náthára nekünk a sinuprettet ajánlotta dokibá.. :) Gyógynövényes cucc,most Domi is az orrfolyásra meg köhögésre ezt kapja,meg most vettem másik orrsprayt mert a nasivin,mintha semmit nem ért volna ez nasopax nem bizti,hogy jól írtam,és mára annyi cucc kijött neki porszival,hogy félelmetes. Amúgy a felnőtteknek valót vettem a dédinek a múltkor neki fel volt dagadva az arca arcüreggyulladása volt, és pár nap alatt rendbe jött.Szépen leoldotta neki.. :)
varga tünde

Jaj milyen vagyok nem is köszöntem.. Elnézést :oops:

Sziasztok! utólag.. :)

Éjjelünk nem volt jó,Beni fent volt 3szor úgy kb. 4óránként ökülődött és bukcizott,bár nem sok jött ki.Azon gondolkodtam,hogy mivel tegnap alig evett az éhség miatt lehetett.. Ha vírus lenne még most is jönne neki..Remélem nem az,nem lenne kellemes 2 egyszerre..
varga tünde

Sziasztok! :)

Csak 1 életjel, meg 1 hír: biosz vizsgám 4-es. :) Igaz, az bosszantó, hogy 2 pont híján 5-ös... Na mindegy... :) Azért az is JÓ.

Bocsánat, hogy nem több megint, de megint csak olvasni volt időm, mert elloptam férjuram gépét, de már nagyon várja vissza... :) Úgyhogy vissza szolgáltatom.

Üdv, szép napot!

Kép
Kép
Kép
zdori

Jó reggelt!

ma nem vittük Péterkét oviba, itthon maradt. Tegnap nagyon nagy mennyiségű hó leesett és utána meg ónos eső. NA gondoltuk, nem kockáztatunk , de reggelre nem volt semmi, mert nem fagyott szerencsére, + 4 fok van:-)

még nézik Stahl konyháját :roll: meg lesznek a baba percek.

Holnap már megy, mert jön a Mikulás az oviba 8) jaj már nagyon várja :D

NEm kér játékot, csak mandarint és csokit 8)

LEhet nem is kapnak játékot :roll: max egy új dvdt. LEgalább azon majd nem marakodnak. Bár apájuk kinézett egy nagy kanalas markolót, de lehet lemarad karácsonyra.

Én emlékszem mindig nagyon sok játékot kaptunk mikulásra is, aztán egyszer csak nem hozott ( ekkor már iskolások voltunk) és emlékszem csalódtunk a mikulásban:-( Vicces volt, mert ahogyan mérgelődtünk, hogy csak ezt hozott...csengettek :shock: megjött a Mikulás. Na emlékszem tesóm annyira sirt, hogy jobbnak a látta a Mikulás, ha lelép:-) ( a szomszéd bácsi öltözött be ) na onnan kezdve elég volt az édesség / gyümölcs is:-)

Vindo jó áron vettél cipőt, itt már 5000 a kinaiban is minden cipő, nekem egy hótaposó kellene, de 5000ért???? majd hétfőn elküldöm Lalit a piacra a románoknál hátha volna olcsóbban is.

Heni
KépKép
heni81

Sziasztok!

Tudom el vagyok tűnve, de lakást csinosítok, közben a vállalkozásomon dolgozom (ez még meglepi, de remélem hamarosan előrukkolok vele :lol:) és gyerekezem.
Közben mi is folyamatosan betegek vagyunk, de hát nem vagyunk meglepve, mert az oviból Lilikém mindent hazahoz, mi meg szépen mindent benyalunk. Közben Petinek arcüreg gyulladása is volt, volt pár nehéz napunk, mert szó szerint használhatatlan volt. Lázas volt, hányt.... na akkor 3 gyerekem volt, de már sokkal jobban szerencsére :D ma már dolgozni is ment.
A gyerekek nem vészesen betegek szerencsére, csak folyamatosan dől a takony belőlük és köhögnek....és nem tudom kivakarni belőle őket....ha valakinek van valami használható tippje szívesen várom :D vagy lehet törődjek bele ez így megy majd márciusig???

Láttam az utolsó pár hozzászólásban az öltöztetés volt téma. Nekem overált még nem sikerült vennem Lilinek. De mi trikó, pulcsi, kabát felül és harisnya, bélelt nadrág alul. Oviban szoknyázik.

Heni
neked azt javaslom, hogy az oviban vedd le róla a harisnyát és csak melegítő.
Legalábbis én azt látom a többiektől, hogy átöltöztetik a gyerekeket. Vagy jó vastag naci meg térd zokni. Mert öcsi pl. nem bírta elviselni a harisnyát.

Irina, Vindo
Konferenciákhoz szorítok :D

Vindo
Dobhatnál képet az akváriumról engem érdekelne. Meg egy két praktikus tanács is algásodás ellen. Nekünk szinte állandóan zöld algánk van. Mondjuk hallottam már, hogy a kis akváriumot nehezebb rendbe tartani. Persze most csak 2 halacska van. Kihalt az állomány. :( Most szeretnénk venni. Meg egyszer majd szeretnénk szép nagyot is :D (akváriumot)
Na sok volt az off :D

Heni
Olyan szépek a gyerekek :D

Panndi
Úgy bírom a gyerekeid. Sosem hisztiznek??? :D Fruzsi is olyan kis jó fej ahogy leírod.
Mondjuk Dani nálunk is teljesen más :D de Lillára azért néha rájön az öt perc :D.
Ja még kérdés ti Dunakeszin laktok? Ha igen majd kérdezgetlek :D

Mesi
Hát ti is pörögtök látom :D gyógyuljatok meg gyorsan ti is. De azért az nagy segítség lesz, hogy mama lesz a közelben. Amúgy anyósék vagy anyud?

nem mondom, hogy mindenre reagáltam, de igyekeztem emlékezetből :D.

Puszi nektek

KépKép
KépKép
fleur

Fleur sok boldog névnapot :lol:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Sziasztok!

Tündi jobbulást a gyerekeknek ++++

Dóri csak négyes :lol:

Heni és nem félsz úgy venni csizmát, hogy nem próbálod fel?
A madarasba most hétvégén 3000 ft körül lesz a hótaposó, nem emlékszem a pontos árra :roll:

Én kiakadtam tegnap, Grétike hótaposója beázott :twisted: Remélem a héten megjön a bélelt gumicsizma és akkor ilyen gondunk nem lesz :roll:

Fleur jó végre olvasni rólatok itt :D
jobbulást mindenkinek++++
csiripke minden nap elrág egy 500-as c-vitamint
meg szoktam neki adni ossiizét megelőzésnek (homeobogyó de nagyon hülye neve van)

Vindo jó sűrű napjaid lesznek.

Várom, hogy pötike felébredjen, szopizzon és mehessünk vásárolni. Kéne kolbász a paprikáskrumplihoz. 7 óta alszik. Akkor vittem Z-t a hévhez, majd csirip ovi. Mozgolódott Gergő, mondom irány haza evés és bolt. Aha. Azóta is alszik :shock:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Sziasztok,
ma reggelre sok ho esett.. :D (itteni viszonylatban) viszont a hatranya, hogy nem tudunk sehova menni, mert itt nem takaritjak az utakat, igy le van benulva a varos.. :shock: pedig sok inteznivalo lenne..
nem tudom, este lesz-e suli egyaltalan.

Fleur, boldog nevnapot!
jol el vagy te is havazva akkor! :D 3 gyerek :D itt ugy hivjak a ferfiak betegseget, hogy menflu.. kulon kategoria, ha egy pasi beteg..
most mennem kell, jovok vissza
Vendég

Várjuk a Mikulást ezerrel:
Kép Kép

Heni
KépKép
heni81

Hát csajok IJ ha Móni reggel nem ír sms-t nem is tudom, hogy ma névnapom van :D :lol: nem ott jár a fejem :D

Móni
Eszik vitamint Nutrilite-ot, de még így sem lehet megelőzni 100%ra. Lehet talán ezért nem lázas beteg :D de ne kiabáljam el :D
Na képzeld én is paprikás krumplit főzök :lol:

Niki
Menflu :lol: találó ezt még nem hallottam akkor ez volt a word of the day számomra :D

KépKép
KépKép
fleur

Heni, annyira aranyosak a fiuk! olyan kulonbozoek, Peterkenek nagyon bolcs a tekintete, Aronnak meg nagyon huncut :D

van egy uj termekem :D

Kép

Kép

fiu valtozat is lesz :)
Vendég

NIki ez tök szuper zsák:-) nekünk is volt hasonló a fiúknak, imádtam! Nagyon praktikus, főleg picinél.

Móni nem félek, mert 40 es mindig jó:-) Lali meg már tudja , kb milyen teccik nekem, szokott vásárolni gyerekeknek is ruhát/cipőt.

Fleur nem hiszem, hogy zavarná a harisnya, nem mondja, hogy nem jó, Áron is szereti. Nincs olyan túl meleg azért benn. DE a lányoknak könnyebb! Jobbulást Nektek! A vállalkozásra nagyon kiváncsi vagyok:-)

Heni
KépKép
heni81

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?