A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Ann: itt a pozitív gondolatok eredménye: LAPTETŰŰŰŰ!!! :)
Vendég

Woody: jujj,akkor az 1 héttel későbbi,mint a miénk :shock: :shock: :shock:
Kérdés,hogy dec.22-én csinálnak-e bent UH-ot!
Az még épp Karácsony előtt lenne :D
Vendég

Hm!Ezt még nem is hallottam!..de jó tudni!

Kép
Kép
missancsi

Én szoktam simogatni... finoman.. megnyugtat... most is...:(.... talán Neki is jobb, ha én is nyugodtabb vagyok...
És semmi összehúzódás félét nem érzek...

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
andrea-1

Macsi drága,
nincsenek szavak...csak ennyi: melletted vagyunk bármi is történik!

Andi,
itt való igaz az együtt sírunk, együtt nevetünk...most épp mindannyiunk lelke zokog Macsékért :cry: :cry: :cry:

Breki,
persze próbálunk nyugisak maradni, mert babáknak az a jó, de néha ki kell jönnie a fájdalomnak...hát most

Kép
judit0713

Én is simogatom néha,bár az én Pingyurkám még nem érzi,de hááátha mégis jótékony hatással van rá... :roll: :roll: :roll:

Az a csajszi mondta ezt,aki a beültimkor a szobánkban volt,ő gondoskodott a túlstimus lányról.
Tegnap ő volt S asszisztense!
Vendég

Juditkám: Igen, pont ez jár az eszemben, mióta olvastam ..... együtt örömben .... bánatban... :cry: :cry: :cry: :cry:

andrea-1

Judit: tudom :(
míg itthon kellett lennem,1-2 naponta olvasgattam a kálváriájukat én is... Még a munkatársamnak is meséltem őket,mikor megszülettek,és együtt aggódtunk vele minden hír után :?

Persze,hogy együtt sírunk,együtt nevetünk....
Vendég

az a legrosszabb,hogy úgy érzem,tehetetlen vagyok!!
annyiszor voltam már rossz helyzetben,vagy ismerősöm,és mindig volt egy kiút,tudtam tenni valamit,ami megoldotta a helyzetet,de most itt ülök egymagamban,és csak várok,hátha javul.....

kevésnek érzem azt,amit jelen helyzetben tenni tudok,pedig annyi mindent megtennék,ha az egy kicsit is jobbá tenné!!!!!
Vendég

Macs:
Sok-sok eröt kivánok nektek!!!

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

Ann,
szedd a gyogyót és tarts a diétát hogy majd a terhesség során ne legyen rossz a cukrod. nekem is az inzulinnal volt gond, most mégis a cukrom is rossz. :-(
egyik barátnőmnek volt miómája terhesség alatt, már terhes volt mikor észrevették, műteni nem tudták.
szóval no para, diéta mellett a cukor is rendben lesz, a mióma meg biztos nem gáz, ha engedtek kezdeni! :-)

Breki,
jobban vagy? remélem csak akkor mész dolgozni, ha minden oké.

Andi,
én is ki voltam teljesen, de muszáj megnyugodnunk.
csak jönne már Macs új hírekkel, ez a bizonytalanság is szörnyű. :-(

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Zsuzsó: köszönöm,megvagyok!
A torkom jobb,de még érzem,ez a herpesz-féle valami itt ül a szám szélén.

A pocakom tegnap is,ma is eléggé feszít,viszonylag magasan.
Talán az idegesség jön ki rajtam :?

Holnap délre megyek dolgozni,de amint valami negatívat tapasztalok,lelépek!

Sz után meg tuti!!
Vendég

Hali!

Ann:
Inhalálást még nem próbáltam, köszi a gyógyhullámokat! :)
Egyébként a mióma is tud visszafejlődni, hallottam már ilyet.

Woody:
9 hónapig kented a pocid? Ajjaj, az ismerősöm ja. 27-re van kiírva, akkor neki már nem is használna rendesen? :roll:

Vicky:
Köszi infót! :) Kaptam vmi kupont is mélen át, lehet, hogy még el is használom... :D

Judit:
Szóval csak gálázni hordod a medált? :lol:

Andrea:
Jó PR-os lennél :arrow: Egyből vegyen 2 krémet, még önnek is szüksége lehet rá!!! :lol: :lol: :lol:
Ha Vuk befészkel, libidó kispados? Nem jó hír... Inkább cserét kérünk!!! :)
A "vesszőcskével" (ami Béku HCG-jében van) jól visszaadtad Békunak a fiú-jóslást. :)

Béku:
Döglök az új vonalzódért!!! :)
Torkodra gyógyhullámok!

Lujzici:
Milyen volt Ámerika?
Küldöm a baciűzőket: :arrow: :arrow: :arrow:
Amúgy minden pasinak van ált. pici bacija, ez csak itt gond - a beavatkozások miatt, amúgy a való életben ez természetes.

Rita:
Örülök, hogy Sára-cica hazatért, torkodra neked is küldöm a gyógyhullámokat!!!

Kispatak:
Akkor egy gyökérkezelés kipipálva! Lassan, de biztosan haladtok a fogdokkerral.

Csucsu:
Ügyik vagytok, hogy már szúrtok! A Merional-fogyasztás :lol: egyénfüggő, majd a dokker dönti el, hogy mennyi kell, az uhuk alapján (hogy nőnek a tüszők).

Valyoni:
Jelen! Én még spec. nem vagyok kismami! :? De nemsokára!!! :D

Missancsi:
Én a szinezőt javaslom a hajadra. Talán túlaggódom a témát, de amióta gyereket szeretnénk, visszafestettem a hajamat az eredeti színére. Drasztikus volt, mert vörösesszőkéből tértem vissza barnára, de saját megnyugtatásom miatt is fontos volt. Persze én még nem őszülök, max. néhány szál van, nemtom a szinező kellően befogja-e az őszt? :roll:

Pá Drágáim!
sajt@

Lányok: a sok öröm után, most ismét lejtőre kerülünk, de hegyek után völgyek jönnek, majd ismét hegyek.

Macs: imádkozom értetek, az Isten legyen irgalmas. Tudnod kell, hogy örömötökben és fájdalmatokban itt mindenki osztozik, mást nem tudok irni, mert szavaim sincsenek, csak a könnyeim.

Breki: ha nem vagy jól, azonnal maradj kérlek otthon. Más sem hiányzik neked, csak valami betegség! Dokkert majd időben keresd meg, mert 12. héten uh és egyebek esedékesek, szerintem előtt egy látogatást megér, hogy tudjad mire számíthatsz. Szorítok!

Orszlán! Igy szalad az idő, hát most irtál. Mi lett az ep tagsággal?

Ann: a következő sikerszéria téged is érint, ugy készülj!

Andi: hát az idősek már csak ilyenek. Van egy barátosném. Otthon ül, de alig lehet elérni a fontos dolgai miatt (pl. tv)

Közeledik a névnap és Karácsony/vele az üresség. Pakolnom kellene - nincs lelkierőm, pedig jó lenne.
A fogaim már nem is érdekelnek, jövő szerda ujabb vizit és ujabb gyök. kezelés a láthatáron ja meg pótlások hada, majd a beülti. De most megyek finom masszirozásra, legyen ez a végszó.

üdv kispatak
Vendég

Sajti: nem igazán fogja be... sokszor még a festék se... legalábbis annak is fajtája válogatja... :shock:

andrea-1

Sajti: édes vagy,köszi! :)
melyik vonalzóm dögleszt? :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Breki,
igyál nagyon-nagyon sokat!!! 3-4 litert legalább!
Ezt a pocakfeszítés miatt írom, mert nekem azzal kezdődött a hiperstimu, hogy egészen fent, majdnem a bordák alatt éreztem feszítő érzést, aztán lassan átterjedt az egész pocakomra,meg jó dagi is lett.
Szóval inkább vigyázz előre, ne legyen baj!

Kép
judit0713

Sajti,
jaja, csak mutogatom :) Itthon fekvés közben úgyis csak tekeregne rajtam :roll: De majd ha már áktív kismami leszek!

Kép
judit0713

Kispatak:
Masszírozás az nagyon fincsi!!! Kell is a kényeztetés neked, megérdemled. :)

Béku:
Az alsó!!! Olyan jó olvasni, hogy hány napja is vagy kismami. :)

Andrea:
Ez nem túl bíztató...

Most olvastam Macsiékat, szegénykém és Kittike is... Borzasztó ami velük történik. :cry: Igazságtalan és kegyetlen...

Pá Drágáim!
sajt@

Judit: úgy érted,még most is úgy járhatok?
azt hittem már elmúlt a hiperstimus veszély...!! :shock: :shock: :shock: :shock:

tegnap megvolt a mennyiség,ma tény,hogy nem ettem-ittam túl sokat...
Vendég

Sajti: úgy vártam már,hogy lehessen kismamis vonalzóm!!! :D

köszönöm a gyógyítást! :)
Vendég

Drága Macs,
nem látok a könnyeimtől, fogalmazni sem tudok, minden gondolatom a Tiétek. Imádkozom Drága Kittikéért.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Kubu: ezzel most mind így vagyunk....
annyit imádkoztam Kittikéért...! az a tündéri kislány hogy tud küzdeni!!!
Vendég

Lányok, megmondanátok, h. hol tudom Macs blogját olvasni??? Csak azt látom, h. baj van, de szeretnék többet tudni... azaz hogy nem szeretnék, sőt jó lenne, ha nem lenne mit megtudni, de... :?
Köszi (priviben is jó)!

Kép
Kép
navared
Szfvár

Navi,
írtam privit.
az iwiw-es képeitek tündériek. :-)
és Te is milyen jól nézel ki. :-)

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Zsuzsó: gyorsan elszállnak a hetek,és Rólad is olyan boldog babás képeket fogunk nézegetni!!! :D

Majd ha már szépen megnőtt a pocakod,ne felejts el Te is pocakfotót felrakni nekünk!!! :D
Vendég

Hahó!

Jó volt a masszirozás tényleg megérdemlem. Csak épp akkora hó esett, alig tudtam haza jönni, pedig itt van 200 m a szomszédban a lány.

Nem irom szó szerint mit irt Macs: de telefonáltak neki a Péterfyből, és azonnal indultak a kislányhoz - hogy azóta mi van? Isten legyen hozzájuk irgalmas.

Én igyekszem nem nagyon szomorkodni, ma 3,5 éve még nem tudtam azt a borzalmat amiben azóta vagyunk, akkor este pakolt és ment el, a küszöbünket azóta nem lépte át. Reménykedem, mig élek.

Mára bucsuzom

kispatak
Vendég

Remélem is,hogy irgalmas lesz Hozzájuk,megérdemelnék!!!

hátha meghallgat minket,hisz annyian kérjük...
Vendég

ancsa
én Filippel 3-4 hetes lehettem mikor nem tudtam hogy terhes vagyok mert 1 hónappal később volt pé-em, szóval festettem és nem lett baja hála Istennek, de mikor megtudtam hogy jön nem mertem festeni meg uram is megtiltotta amúgy én is őszülök ,....
most Hannával meg hajszinezőt vettem ami gyümölcsös és jó volt befedte az őszeket is és nem lett baj, de a férjem uncsitesójának Filip előtt 1 hónappal született kisifa beteg lett 1hónapra rá meghalt és az volt a doki első kérdése hogy festette -e a haját mert szőke volt....
szerintem a szinező nem árthat, majd megirom pontosan milyen volt, úgyis kell nemsokára vennem:)

macsi
mi is melletted vagyunk.

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

Köszi Lukacsne!

Kép
Kép
missancsi

Aki esetleg nem tudja olvasni Macs blogját, Kittuska még küzd, de nagyon sokszor vplt tegnap oxigénhiányos állapotban. De még él és már 1750 gr.
vicky79
Budapest III. kerület

Egesz ejjel azon kattogott az agyam,hogy remelem senkit sem bantottam meg azzal,hogy van meg aki nem kismami? Orulok, hogy sikeres ez a topik es,hogy babasodoban mindenki,osszetarto pozitiv csapat,jo ide jonni hozzatok.

Beku: En ugy tudom,hogy muto nem lesz ket unnep kozott, uh-ot biztosan csinalnak es szerintem vv-t is,csak talan beavatkozasokat nem. Neked tuti meglesz az uh, huuuuu jo kis karacsonyi ajandek.

Megirjatok nekem is,hogy hol tudom elolvasni Macsi blogjat? Kosziiiii.

A hajfestest fodrasza valogatja, az enyem azt mondta,hogy a festes nem ajanlott, a melir belefer,mert nem kerul a fejborre.

A pocak krem nagyon jo.
valyoni

gyerekszaj: hetfon az oviba jon a telapo, a gyermekem azt mondja
- nem az oviba jon a telapo
-hat akkor hol fogsz vele talalkozni?
- itthon a nappaliban
-nappaliban?
-igen, es itt lesz ovoneni is, es sorolja a kis baratait az ovibol.

:)
valyoni

Valyoni: ez édes :D

köszi az infókat!!! :)
vágyom arra a karácsonyi ajándékra ;)
Vendég

Zsuzsó! Köszi... mindkettőt! :wink:

Kép
Kép
navared
Szfvár

Köszönöm Csajok a priviket!
Hááát kivagyok nagyon, ez iszonyatos lehet szegény Macséknak :cry: Istenem, add, hogy a lehető legjobban alakuljon minden, bármit is jelentsen ez!
Nem tudok mást írni... bocs :oops: :(

Kép
Kép
navared
Szfvár

Navi: bennem is ez a gondolat van,mióta olvastam a legutóbbi bejegyzést...
Nem tudom én sem,hogyan lenne "jó",de azt kívánom,hogy a lehető legkönnyebb legyen számukra!
Vendég

Mai laptetűm legnagyobb része Macs családnak száll!!

A maradék picike pedig szétosztva mindenkinek a babásodásra vágyóknak, a szép tüszőkért és egészséges érett petesejtekért, a stabil tapadásokért, a már babásoknak az egészséges és nyugodt áldott állapothoz, a várakozóknak a kitartásért, a gyerekeseknek a sok erőért :)))

Béku mész ma dolgozni?? Ilyen fránya időben..brrrrrrrrrr!! Egészséged? Torkod jobb?

VBeni!! Mi van veled?? Jelentkezz!
ann74

Zsuzsó, figyelek nagyon, köszi a tanácsokat. Tegnap voltam is sportolni, 1 órát gyalogoltam és lépcsőztem 140 pulzussal :))

Kispatak, köszi! Készülök :))

Csajok szerintetek meddig mehet matiszolás? Mert ugye múlt héten párom egész héten vidéken volt, aztán pont hét elején volt meg, mostanra meg hulla lettem a szuriktól...szombattol meg már nyomom a cetrotide-ot. Cetrotide mellett lehet nyugodtan? Tuti nem lehet tüszőrepedés? Meg ugye gáz, hogy nem tudjuk, hogy hogy állnak a tüszők, mekorák, múltkor 8. nap után totál le lettem tiltva mindentől...:( (talán még ma?? :)) )
ann74

Navikám Drága: Mind kivagyunk... :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Nagyon zaklatottan aludtam egész éjjel.. Most próbálom elfoglalni magam, valami olyat csinálni amiben örömömet lelem, ami jó érzéssel tölthet el.... átrendeztem már reggel óta a konyha pultot, szekrényekben csinálok rendet... pakolgatok...
Tegnap vetem ilyen ablak matricákat (angyal, télapó, hópelyhek).... azokat raktam fel az ablakokra.. Nagyon szépek lettek.... Próbálok a kicsikémnek pozitív érzéseket közvetíteni, de közben végig Macsékon jár az eszem, amin keresztülmennek.... és csak azt kérdem.. miért? miért? miért????? Megszakad a szív értük...tényleg... :cry:

Ne haragudjatok, nem akarok senkit sem lehangolni....de egyedül vagyok itthon, valakinek el kell mondanom.... :cry:

andrea-1

Ann: megyek sajna :?
Torkom picit jobb,már nem fáj úgy,épp csak érzem,hogy valami nem volt rendben,de hál'Istennek,nem hatalmasodott el rajtam semmilyen betegség!! :)

Nincs lázam,nem folyik az orrom,úgyhogy minden okés! :D

Ma azért veszek egy maszkot,és nagyrészt abban fogok dolgozni-asszem!
Nehogy megint valaki a képembe köhögjön! :lol: :lol: :lol: :lol:

Még nem tudom,hogy érek be ilyen hülye időben,de legalább szép!!! :D

Ja,és a jó hír: végre TUDTAM aludni!!!!!!! :D :D :D :D :D
majdnem az egész éjszakát végigaludtam!! :)
Vendég

Andi: első dolgom volt reggel a blogot megnézni....rettegve....!
Nekem is ezen jár az agyam állandóan,de próbálom elfoglalni magam.
Nemsoká indulok munkába,de mivel vevők (szerencsére) alig vannak, ők sem foglalnak le túlságosan a kasszában...
Vendég

Kisbeeka!Írtam Neked tegnap este privit!

Kép
Kép
missancsi

Ancsi: olvastam,de aztán láttam a vonalzódat,és azt gondoltam,már megvan a válasz!

Én nem tudom a pontosat,én csak egy szülés kalkulátorba írtam be az adatokat,annyit tudok,hogy az utolsó mensitől számolják a heteket :)

De a gyakorlottabb kismamák ill. anyukák itt jobban fogják tudni ;) :roll: :roll: :roll:
Vendég

Sziasztok!

Olyan hó van nálunk, hogy alig lehet kocsival kijönni a hegyre :shock:
Szokott ilyen lenni, csak idén ez az első, ilyenkor mindig meglepődök. Még jó hogy nem kell sehova mennem, innen bentről meg fantasztikusan néz ki!
Egyre jobb a kedvem, szinte biztos vagyok benne hogy dokinéni hétfőn felszabadít, és én is nekiláthatok Eszter segítségével egy kicsit lakást csinosítgatni :) Na persze csak lájtosan, majd ő hajol, emel, nyújtózik, anya meg dirigál :lol:

Ann,
matiszkodni leszívás előtti 3-4 napig lehet. Tehát amíg nem kell visszamenned uhu-ra, addig szerintem simán. Legalábbis nekem a vv+uhu napján mondta mindig S, hogy most már nem kellene :oops:

Valyoni,
én meg épp azon gondolkodtam reggel, hogy nem reagáltunk neked semmit :roll:
Pedig bennem akkor is itt volt, és most le is írom hogy:
még nem mindenki babás itt, de egyre többen vagyunk, ééés
aki ide tartozik az előbb-utóbb megfertőződik a pozitív energiákkal és babás lesz!!!
A táblinkat nézve mindig azt gondolom, mindegy hogy hány éves, milyen problémája van, hányadik nekifutásnál tart valaki, a csoda készen áll, és várja az alkalmat hogy betoppanhasson!

Kép
judit0713

Húúú lányok, most lehet hogy nagyon meg fogtok vetni, de ezerrel megszállt a bosszúállás szelleme :oops: , és ráadásul insprirációt is katptam rá a Szülők lapja hírleveléből.
Szóval úgy döntöttem, mivel kib..szott bunkó volt velem a cég, hogy visszavágok!
Ugyanis az alábbi cikk alapján, ha a dokinő hétfőn azt mondaná hogy jól vagyok, akkor szépen keresőképessé nyilváníttatom magam. A mhely ugyanis köteles a megváltozott állapotomnak megfelelően a munkakörnyezetemet módosítani, vagy ugyanilyen fizuval más munkakört felajánlani. Ha ez nem áll módjában, akkor fel kell mentenie a munkavégzés alól, és állásidőt kell fizetnie!
Ami ugye nem a fizum 60%-a, hanem 80%!!!
Ugyanezen cikk alapján várandósan nem rúghat ki, tehát elmehetnek a fenébe a szemétkedéseikkel!

http://www.szuloklapja.hu/baba/body/cik ... zab%E1lyok

Szerintetek nagyon bunkó vagyok??? De őszintén!

Kép
judit0713

Juditkám: Ha megvan rá a lehetőséged, miért ne?.... Max. azzal számolj, hogy tgyás után keresned kell valszeg egy másik helyet, illetve arra készülj fel, hogy esetleg ellenkezni fognak (míg ők is nem járnak utána mit kérhetsz, mit nem).. és ez stresszel fog járni....

Amúgy én is amit tudok kiveszek belőlük... Elvégre nem azért keccsölt az ember ott éveket, hogy ami jár, azt benthagyja.... nemigaz? :wink:

andrea-1

Juditkám,

szerintem ez túl sok stresszel fog járni és nem biztos hogy nem tudnak megszívatni.
a mostani melóról bizonyítani kell szerintem, hogy ártalmas rád és a babára. szerintem fel fognak ajánlani valahol egy irodai melót, ahol pl asszisztens hiány van, vagy ilyesmi, ami nem megterhelő. szóval én egyeztetnék előtte Mieza és Beni ügyvédjével, hogy mik az esélyek...

én is gondolkodtam annak idején, hogy kérek 6 órás munkaidőt pár hónapra, de mivel ez most nálam nem aktuális, nem foglalkoztam vele...

bocs nem akarok nega lenni, csak reális. a multik állati szemetek, amiket lehet hallani...

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

jaja, azt tudom hogy szemetek, de az én irodán olyan üzemcsarnokból nyílik, ahol 40 db nagyfrekvenciás generátor van egy légtérben...tehát tudom bizonyítani hogy ártalmas.
Ha meg bedugnak egy másik irodába, elreszelgetem a körmöm egy ideig :lol:

Kép
judit0713

Sziasztok!!

Köszi Csajok a segítséget,tegnap már nagyon ügyesen letörte apa az ampulla tetejét. :lol: És láttátok volna,milyen hévvel,keverte-kavarta a dolgokat,Nekem csak szúrni kell, :D :D
tűket gyűjtsem???

Drága Macs!!
A szívem szakad meg értetek!!!!!Félve lépek be az oldaladra....Kitartás a Kicsi Kittékének,hiszen bebizonyította,nagyon erső Kislány. :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Kegyetlen az élet,nem tudom miért rak Ránk ennyi terhet... :cry:

Andikám!!
Hogy vagytok??MÁr érzed a bébikét mocorogni???Vagy az csak 1X-i eset volt???POcak növöget???

Judit!
Pihi-pihi...Épp reggel gondoltam Rád,milyen csodás is lehet Nálatok a táj.Bár gondolom a közlekedés nem annyira jó arra,de egy jó meleg szobába elviselhető.Nálad is van már pocak???

Szerdán jön valaki a BMC-be reggel???

Zsuzsó!!
Jól vagy???

Béku!!
Remélem jobban vagy,és ha kell inkább maradj otthon.

ÉN is kicsit taknyos vagyok,és köhögök,remélem nem betegszem le.

Kismamik!!Barátnőm árulja a kismamfelsőit,naci már nincs,mert Mieza hordja őket. :lol: :lol: :lol:
S-M-es méretek.Van egy farmer,h.újju felső,vastagabb,téli-tavaszi.
1500 ft,egy r.újju:1500.ft,egy 2 részes,ez inkább tavaszi,jobb időbe:2000 ft.
csucsu99
Budapest

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?