Nálunk a mindent überelő nasi az Activia és a banán.
Mondjuk ma a banán kudarcot vallott

szerintem az antibiotikum szétcseszte szegényem gyomrát, mert szinte alig evett egész nap viszont volt furi hasmenése. Kiutaltam neki Normaflore-t.
(reggelire egy szelet sonka + Activia, ebéd semmi, uzsira két mandarin és két mini péksüti, vacsira semmi, plusz elalváshoz sem ivott tejet... kíváncsi vagyok, felébred-e éjszaka hogy éhes... ami azért lesz vicces, mert Apa bulizik, vagy nem lesz itthon vagy itthon lesz de khmmmm alkoholos befolyásoltság alatt, tehát kivenni nem fogja a kiságyból, nekem meg majd jól leszakad a hátam megint)
Amúgy már jobban van, tegnap is és ma is csak minimál hőemelkedése volt este
Mára az én hátam is javult, meg tudtam mozdulni
Mondjuk Apa felrendelte Anyóst, aki itt is volt 2-re, úgyhogy délután ő szórakoztatta Nimródot főleg
Árokbacsúszás - egyszer autópályán pördültünk meg az exemmel hóesésben, nyári gumival... k@cs@g belgák a céges autót télen nyári gumival adták ki.... normálisak? Mi meg a német autópályán jól meglepődtünk...
Viszont imádok télen (is) vezetni, két éve végignyomtam egy ausztriai sítúrát hegyen, erdei úton eltévedéssel, szakadó hóesésben, Nimróddal a pocakban
Nevek - nálunk a lány-nevek voltak meg (azóta mind storno,mert sok van belőlük), fiú nagy kérdőjel volt. Nimród utsó pillanatban jött elő újra, miután Apa kiszórta az elején, én megint felvetettem, akkor meg már tetszett. A másik befutó a Kolos volt.
Tike,
jó kis napod volt tegnap... remélem, azóta lehiggadtál
Boo,
orrod hogy van?
A Zille nagyon szép név... kár hogy S-re végződik a vezetéknevünk
Vaníliáskarika... nyammmmmmmmmmmmmmmmmmmm