Valyoni:
Gyerkőcöd édi lehetett, ahogy hazavárja a télapót és az ovit.
Ezt a vérnyomizást sajnálom, tuti, hogy lelki eredetű. Sokat stresszeltél mostanság, ugye?
Ann:
A tüszők hamar durrannak, a Cetro ezt blokkolja vhogy. Látom Judit már válaszolt is, akkor hajrá!
Andrea:
Macsiékat én is olvasom, be vagyok tojva, amikor megnyitom az oldalt... Ez a tehetetlenség a legrosszabb, szerintem Macskusz is ettől van leginkább kibukva, no meg a sok herce-hurcától, bánásmódtól, de legbelül mégis az a tény, hogy ő mindent megtenne a picilányért, de sajna Kittikének egyedül kell megbirkóznia mindennel. A szeretetük és óvásuk, amit biztos érez ez a csöppség - úgy gondolom, nagyon sokat számít. Minden tiszteletem Macsiéké, ennyi erőt nem is tudom honnan szednek?
Sajna innen mást nem tehetünk, csak lélekben rájuk koncentrálunk és küldjük a pozi energiát... Kittike csuda erős kis harcoska!
A védőnénis téma megint előkerült, ahány ház, annyi szokás.

Szerintem csak bekukkant hozzátok egy rövid látogatásra, aztán annyi. Hajrá 16-a!

Ha nem tecc, akkor passzold át hozzám, de gyereket is hozzon vhonnan!
Judit:
Hétfőre drukkhegyek, hogy hema hussanjon!!!
Aztán tényleg csak dirigálva csinosítsd a kecót, nemám erőlködni!
Melóhelyeddel kapcs. elsőre féltettelek és a babát is, de ha te úgy érzed, hogy bírod... Azért elég sokat utaznál

, aludj még rá párat...
Csucsu:
Háááá dejszen megyeeeez!!!

Elképzeltem párod, ahogy kutyulja a löttyöket!

Aztán beugrott a Zénuram mámoros arca, amikor szinte élvezi, hogy döfködhet a tűvel!!!
Kahlan:
De jó, hogy előkerültél!

Néha írj pár sort, hogy mi van veletek!
Kispatak:
Jól tetted, hogy panaszkodtál BKV-apónak! Talán Mikire megkapják a virgácsukat!
Estrella:
Köszi a pocikrémes infót!
Taknyosság mardt, szerintem hosszú ördögűzés lesz

iszom -rágom a gyömbért és szedem a cövitamint, majdcsak jobb lesz.
Teanyósoddal nagy szerencséd van, akárcsak nekünk! Másoktól sok panaszt hallok, nagyon nehéz lehet nekik...
Kubu:
Hajrá Miki-buli! Mutaaaa képeket, ha kész lesz!!!