Szép estét!
Breki kismami,
Hatalmas gratula
!!!! Vigyázz magatokra és pihenj sokat
Csucsu,
Hajrá kezdés!
Nekem nem kellett soha 10 merionál, de nekem rövidebb is a ciklusom. Most is olyan jól reagáltam fél merionálra, hogy a 10. napon egy 23mm tüszim lett. Jobban örültem volna 2-nek, mert az elmúlt 3 alkalommal napi 2/3 adagtól mindig2 tüszi lett. Hallottam olyat is, hogy volt akinek 5 tüszivel csináltak inszemet.
Pancsi,
Gratulálok, sok boldogságot kívánok!
Ildi, Lukácsné, Kubu,
Nagyon édesek a gyerkőcök

!
Woody, Barbus,
Boldog névnapot kívánok!
Judit,
Bárcsak odaírhatnád a nevem mellé, hogy sikerült!
Andi,
Édi a mikicica
Ann,
Örültem volna a találkának, de sajna nem megyek holnap, mert elmarad megint az inszem….
Álommanót küldök
Rólunk:
Megint elmarad az inszem…Én ezt nem hiszem el, hogy miért vagyunk ennyire szerencsétlenek. Reméltem az augusztusi után, hogy ez többet nem fordul elő és mégis….Pénteken minden összeesküdött ellenem. A rossz hír, hogy elmarad az inszem, a gyógyszertár zárva volt és rohanom kellett repi szuriért. Ott álltam bőgve a gyógyszertár előtt, hogy most mi lesz, mert abszolút ismeretlen vagyok Budán. Végülis a Déli pu-nál lévő gyógyszertárból sikerült szereznem. Eléggé zaklatott vagyok azóta.
Feltettem magamnak a kérdést, hogy mi értelme van járni egy meddőségi kp-ba ha
1. nem derült ki, még mindig mi a gond
2. miért kell 4 hónapot várnom egy inszemre, mert ugye eddig minden második terminált lett.
Amit még mindig nem értek, hogy az első inszem után, már Sz említette a lombikot a kevés katonaszám miatt, majd ugye októberben S is, hogy csináljunk egy kontroll vizsgálatot, mert lehet érdemes lenne inkább lombikot csinálni. Most meg az van, hogy mégsem.
Ha tudtam volna, hogy megint elmarad az esemény nem szurogattam volna a hormonokat, mert egyébként is van pé-m, szóval lazán elég lenne egy repesztő is vagy még az sem és a szervezetem sem terhelném…
Eléggé el vagyok keseredve, és nagyon úgy érzem, hogy hiába vannak szakemberek mégis nekem kell állandóan ezen agyalni…
Szívem nem adja fel ezt a hónapot, kár hogy az agyamat nem lehet kikapcsolni, mert az teljesen mást mond.
Bocs, ha megint hosszú voltam és negatív, de annyira szeretnék már én is jó hírt hozni a fórumba.
Ha van valami jó tanácsotok erre a szitura, szívesen várom.