A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 novemberi kismamik

Kedves Kismamik!

A hideg idojaras bekoszontevel biztosan sokan szandekoztok babakocsi labzsakot, takarot vasarolni. Szeretettel ajanlom figyelmetekbe webaruhazamat, ahol kulonlegesen egyedi, praktikus, es extra minosegu valasztekkal allunk rendelkezesetekre.

www.babymarket.webs.com

Kerlek, nezzetek be, es amennyiben kerdesetek van, batran forduljatok hozzam akar priviben itt, akar az oldalon megadott e-mail cimen.

Tovabbi kellemes babazast, babavarast! :)

Niki

littlebabymarket
Budapest

Minden kis 2 éves nagyon boldog szülinapot!

Évi!

Képzeld! Tényleg megszűnt a chorion szűrés szinte minden kórházban.csak a bajcsyban csinálják,de oda nem megyek.magánba csinálják az istenhegyin,ott van a Hajdú doktornő is. 60ezerért :shock: .

Katalinok!

Isten éltessn benneteket is!

Honey- Ancsa

Kép
KépKép
Kép
honey32

Katusnak, Katának nagyon boldog névnapot!

Kép

Evi és Lilla

Kép
evi1969

Csuri, jó olvasni rólatok, ovit sajnálom remélem változik mihamar a helyzet:(
Hihetetlen energiád van, 3 gyerkőc és még munkát is bevállalsz, ez igen.
Julcsika milyen nagy már :shock: és olyan szép, mint a nővérei.

Ilba, szívesen segítenék, de nálunk is detto ez a helyzet és sokszor nem tudom kezelni ( már ütöttem a kezére és a fenekére is és van gondolkodó székünk is :D ) szerintem ezt hívják 2 éves dackorszaknak, de Martinnál nem emlékszem ilyenre ( régen volt és lehet csak a szépre emlékezem )
VAn mikor alkalmazom én is a nem veszek róla tudomást, de az nálunk nem megoldás. A legújabb őrület nálunk, ahogy issza a vizet pohárból, gurgulázik és kiköpi, de ez az én hibám, mert tanítottam neki, hogy így kell fogat mosni.
Fotozásra én is beneveznék azaz Lilla, ha van még hely a naptárban :lol:

Dalma, ügyes kis bölcsis Pannád, nálunk is a 2 óvónéni közül az egyik (Ilike) nagy kedvenc.
Tegnap reggel L. bekaki a pelusba, mondom gyere kicseréljük...erre ő: nem majd Ilike a bölcsiben kicseréli :lol:

Móni, Johanna gyönyörű!!! Ó azok a kis kacsák, én is úgy megsimogatnám őket :)
Autója van Lillának is ( örökség a tesótól) szereti Ő is.

Anya, Kincső nagyon szép kislány, szuper a konyha!
Hello Kitty torta :D

Katica, csőtörést sajnálom és a betegeskedést is. Két ünnep között nincs bölcsi, nem talizunk valahol?

Honey, ez nagyon drága :twisted: már az ÁEK-ban sem csinálják :roll:

Kri, gratulálok a kisfiúhoz :lol: én is azt szerettem volna.

Andy, Regi olyan bájos kislány! Katicás torta nagyon szép ( tavaly volt nekünk is )
Te most úgy vagy a kis öcsivel, mint én anno Lillával, el sem tudtam képzelni mit kezdek én egy kislánnyal, én fiút szerettem volna.

Meli, sok kisgyereknél van ilyen, hogy anya vegye fel ölbe, nálunk pont az ellenkezője és hidd el az sem jó.
Ha elmegyünk sétálni ( babakocsit már nagyon régen nem használunk ) egyszerűen nem lehet megfogni a kezét, nem hajlandó kézen fogva sétálni, anya is ha hozza haza a bölcsiből, rögtön hátra teszi mindkét kezét, hogy ő egyedül megy ne fogja meg a kezét.
Nekem annyira nem gond, de anyukám nem tud szaladni utána ha önállósítja magát a kisasszony.

Mammuciról, Reniről tud valaki valamit?

Evi és Lilla

Kép
evi1969

Vera! Iza nagyon cuki :D sajna hang nekem itt nincs, de majd otthon pótolom :)

Evi és Lilla

Kép
evi1969

Sziasztok!

Nagyon szépen köszönjük a köszöntéseket nagyon aranyosak vagytok!Jól esik,hogy gondoltatok ránk :D Mi is nagyon boldog születésnapot kívánunk minden gyerkőcnek!!!Minden Katalinnak nagyon boldog névnapot kívánunk!!!

Sajnos vissza olvasni nem tudok. :cry: Jól vagyunk minden rendben van velünk csak sokat jövök-megyek.És nem nagyon van időm jönni.

Mindenkinek sok puszi!Majd hozok képeket! :D

Kép
Kép
reni_24

Hello!

Isson a dokim visszajött Kecskemétre! Hát nem is tudom ide azért nem szívesen mennék be szülni! De majd meglátjuk azt mondta mehetek Szolnokra is ha eljutunk odáig.

Mátyás változatlan még 5 hónap és újabb röntgen addig meg várakozó álláspont. A tüdő bal alsó lebenye még mindig nem nyílt meg teljesen!

Katalinok boldog névnapot! A szülinaposoknak meg boldog szülinapot!

Csuri azta milyen nagy haja van a csajoknak, mondtam már, hogy én most mindenáron kislányt szeretnék :lol:

Dalma de jó, hogy Panna ilyen jól fogadta a bölcsit!

Mátyás is cipeltette magát nagyon sokáig a kórházban és utána mindig mondta: Anya picit felvesz Mátyást! De már leszoktattam róla nem vettem fel csak ha leültem mondjuk ez most érthető.... Ma vagyok 7 hetes!
klarissza36
Kecskemét

Sziasztok.

Elég ramaty htvgém volt mert pénteken Iza 6-kor Balum 9-kor rá fél őrára Petim kezdte a hányást és egész éjjel hánytak. Ma értem utol magamat úgy hogy az ebéd is este 6-ra lett kész

harivera
Budapest XXI. kerület

Vera :? hogy vannak a gyerkőcök? Mielőbbi gyógyulást Nekik!
megnéztelek végre benneteket, nagyon szimpatikus kis család vagytok!megható volt az egész kisfilm.....Klassz srácaid vannak és Iza is nagyon tünemény!!

Reni, várjuk a képeket!

Klarissza, és mit mondanak az orvosok?Ez nem marad így, ugye?
És van valami tünete is Mátyásnak?
Most nézem kecskeméti vagy? Bátyámék Nagykőrösön laknak, sógornőm is Kecskeméten szülte mind3 gyerkőcét.Azt hiszem, Tankó a doki neve.

Kép
meli0805

töröltem :twisted:

Kép
Kép
anya1118

Bocsánat, eltűntem, de azért

Boldog szülinapot Iza és Krisz!

Ilba, kívántam Beninek is boldog szülinapot?

Kata, neked boldog névnapot!

Katus, boldog névnapot!

Valamint A-nak is kívánok boldog névnapot! ;)

Huh, ki van még?

Kép
Kép
dalminha

Anya, mit töröltél?

Kép
Kép
dalminha

Sziasztok.Egyenlőre nemtudok jönni :( elromlott a nedbukom.Kevin beleöntött fél pohár kávét.A gombok egyaltálán nem mükődnek semelyik,a képernyö meg olyan mint a mátrix tiszta folt . :( majd azért probálok jönni.puszi mindenkinek

000kata

dalma
Küldtem privit!!!

Kép
Kép
anya1118

Hahóóó Csajok ! Hol vagytok?
Jó jó elmúltak a szülinapok,de azért gyertek vissza!

Vera
meggyógyultatok????Kiderült melyik vírus volt?

Évivel beszéltük hogy a két ünnep között mikor nincs bölcsi találkoznánk. Van kedvetek csatlakozni?? :)
Hely és dátum sincs még lebeszélve.

Anya
jobban vagytok már?

Kata
szép kis kalamajkát okozott ez a kis gengsztered! :roll:

Ilba
minden rendben, hová lettél?Vége a sikítós korszaknak?

Meli
"ez a viszket a tenyerem tőlük" jó :) Hát meg egy idegennek mindíg hamarabb szót fogadnak, főleg ha már oda a szülői tekintély.Na hogy megy a nagyfiú a hóban?

Hozzánk ma a zenebölcsibe ellátogatott a Miki. Léna betojt, azért a csokit elvette, meg választott kis sípot a puttonyából, de leglelkesebb az elbúcsúzásos integetésnél volt .Azt hiszem idén ennyi elég volt belőle.
:lol: (A fényképező feltöltése apára lett bízva, szerintetek hány kép készült? :twisted: )

Kép
katica_75

Anya
édes Kincső ahogy beszél! :lol: Villog a pólója? :lol: őrület!
Nálunk is sláger a Heke.

Kép
katica_75

sziasztok.

Katica az a hányásos hasmenéses csak mindegyikünkön másképp jött ki. Én voltam az utsó de már jól vagyunk.

Velünk: Petinek nagyon rossz lett a vese eredménye.
Izának szívzöreje van.
András lehet kap egy igazgatóit jogtalanul.
röviden

harivera
Budapest XXI. kerület

kata
Sajnálom, hogy megint rossz a géped és nem tudsz jönni. :( Remélem azért jól vagytok!! Gyere ahogy tudsz!!!

katica, Évi
Mi is szívesen találkoznánk! Meseház?? Ilba is biztos jönne. ;)

katica
Jobban vagyunk köszönöm, holnap megyünk Mikura! :) Már az összes miki dalt megtanultuk, kíváncsi leszek fogja -e majd ott is dalolni?! :) Ti jobban vagytok?? Édes lehetett Léna ahogy félt a nagyszakállútól. :) Kár, hogy nincs fotó. :(
Köszi a dicséretet! :) Igen, villog, Amerikából kaptuk van még 3, van dora babás, meg még 2 micimacis, azok kisebbek már kinőtte őket sajnos. :(
Mi az a Heke??? :shock:

Minden picinek most, mert holnap és hétfőn valószínű nem tudok majd jönni. Boldog Mikulást!!!
És gyertek a beszámolóval, hogy hogy fogadták a gyerekek télapót és mit hozott Nekik!! :)

Kép

Kép
Kép
anya1118

Most csak ennyit: igen, Ilba is szívesen menne, de nem tud. :(

Kép
Kép
Kép
ilba

Sziasztok.Most egyenlőre "jó" a gép.Rá kellett dugni egy billentyűzetet mert a gombok nem jók.
Jól vagyunk.Ma suli.Este jön nekünk a Télapó megvárjuk apát és engem a suliból :lol: :lol: Akartam rendelni télapót hogy jöjjenek ki,de sajna nem jött össze ,de majd jövőre mindenképp szeretnék.
Na megyek tanulgatok mert ma doga.
Sok puszi mindenkinek

és

Boldog Télapót!!!!

000kata

Ilba
Miért nem tudsz??

kata

Örülök, hogy jó a gép! :) Mi voltunk télapónál. Kincső nagyon félt tőle. :( Sírt. :( De az ajándékoknak örült! :) Nektek mit hozott???

Többiek???

Kép
Kép
anya1118

Anya: mi nem voltunk télapónál,a Camponábal láttuk de nagyon hosszú sor állt igy nem vártuk meg és pont szünetre is ment.De kevinnek tetszett integetett neki.Aranyos volt.Könyvbe mindig mutatja hogy ott a télapó.
Csokikat kapott,kindert meg ilyesmiket.

000kata

Hello!

Hi-hi Mátyás annyira aranyos volt tegnap voltunk a középső gyerek foci mikulásán Mátyásom meg odament, hogy Ő is kér mikulásajándékot még a nevét is megmondta. :lol:
Középső vasárnap zokogott mert rájött, hogy nem a miku hozza az ajándékot. Sikeresen elmagyaráztam neki, hogy a miku csak a nagyon szegény és beteg gyerekekhez tud elmenni örüljön, hogy Ő meg azt kap amit szeret mert anyának van még pénze megvenni. Szerencsére megnyugodott.
klarissza36
Kecskemét

Sziasztok!

Kicsit lemaradtam, nekem mindig nagyon sűrű az év vége, október végétől van a gyerekek szülinapja, a férjem, a tesóm, az anyukám névnapja, Télapó, bevásárlások, sütések, vendégeskedések ...
Beni miatt is idegeskedem, voltunk a beszéde miatt fejlesztőpedagógusnál, szerencsére semmi extra, iskolára kinövi (csak megerősítést akartam hallani) de van más, no holnap okosabb leszek ...

Anya, Évi, Katica,
tali szuper ötlet, de két ünnep közt sajnos nagyon sűrű a program. Januárban viszont tök jó lenne. Illetve nekünk még akár Karácsonyig is beleférhet egy Fantasyland. :wink:

Katica,
sikítás megvan még, talán kicsit kevesebb, viszont van új őrület :lol: ha valamit akar, akkor visítva kiabálja, hogy "DE MOST!!!" és ezt totálisan ellenkezést nem tűrően, hát nagyon vicces volt az elején, de már idegesítő. :twisted:

Bercinek kimaradt idén a Télapózás, egyébként Beninek jött a síelésre, úszásra és az oviba is. :) Elviszem viszont vasárnap Alma koncertre, a múltkor nem vállaltam be, csak Benivel, mert nagyon fájta a derakam, de imádja, kívülről fújja a refréneket. :) Szerintem nagyon fog neki tetszeni, már volt most ősszel 2x bábszínházban és egy Halász Judit koncerten is.

Kismamák hogy vagytok?

Kép
Kép
Kép
ilba

Vera
Örülök h. meggyógyultatok.Szívzörej L.nek is van, hol van hol nincs, ebben a korban még nem baj, a dokink szerint.
Mi lett Peti veseeredményével? :?

Anya
Úgy látszik ez a trendi viselkedés2 évesen Miki ügyben! :) Voltunk bábszínházba azóta, oda is jött a Miki már nagyon gyakorlottan vette el a szaloncukit. Heke=Hófehérke, még tavasszal mikor először látta így hívta. :)

Ilba
:lol: elképzeltem ezt a de most-ot! :lol: A hiszti valójában a világ legviccesebb dolga, kivéve ha a saját gyerek csinálja. :wink: L. is produkálja rendesen, főleg ha ilyen frontos napok vannak.Holnap megyünk a gasztroenterológiára, rettegek milyen napja lesz épp.
Almát mi is láttuk véletlenül újpesten, nagyon jók! Halázs J. -ra itt már jó előre elkeltek a jegyek, nem jutottunk be.De februárban újra jön! A bábszínházat végigülte az ölemben, figyelt, meg is lepődtem.

Évi
nem írok most prit, ha nem baj.
Jó a január is, gyógyuljatok meg mielőbb!!!!!!!!!
L. most 2 hete jött rendbe, kap táplálékkiegészítőket, sztem azok kezdtek el hatni, remélem nem jön vissza a kórság.Kíváncsi vagyok mit mondanak holnap erre az acetonszagra".Akkor szerencsés alkat lesz Lilla! :wink:

Lányok
mi ebben a hidegben tuti nem megyünk ki a 3.kerbe, vagy messzebbre. Nem jönnétek beljebb most már Ti? Mi már 2xátmentünk a városon, rajtatok a sor! :wink: Kép elgondolkodtató darabot láttunk :)

Kép
katica_75

katica
Igazad van és megértem, hogy már nem jönnél ki! Én max. a Nyugati térig még el tudok menni, de ott mi van ilyen zárt és meleg hely???? :roll: :?: :?: Inkább az a nehezebb!! De persze Én csak javasolok, nyugodtan mondjatok Ti is! SŐT!!! LÉNA egy tündéri komoly nagylány. :) Nagyon vagány a tükör előtt elmélázva. :)
Voltatok dokinál, mit mondott? Mi ez az acetonszag??

ilba
Az Almára a fantasylandos Almára mentek??? Azt néztem Én is, kicsit sokalltam az árat fejenként meg a picinek is fizetni kell?? Mi az a más?? És okosabb vagy már?? :) Mesélj!!!

kata
Aha. Volt a west end-ben is , ott nem volt sor még ingyen fotót is csináltak velük, de ott is sírt Kincs. És a jézuska mit hoz Kevinnek , megvettétek már???

Többiek hol bujkáltok megint????

Kép
Kép
anya1118

Léna nagyon csaj a tükör előtt. :D Olyan különleges arca van, lesz gondotok pár év múlva rendesen. :D
Mi volt a gasztrón?
Tényleg, mondj valamit Te talira! Én végülis a kocsival bárhová elmegyek. :roll:

Anya,
igen, oda megyünk az Almára. Adnak 1 óra ingyen játékot is, rajta van a jegyen. Úgy már azért nem vészes szerintem, az OMKban is 1000Ft volt a jegy. Vannak szabadtéri ingyenesek is, jönnek a Fő térre is majd most, de nekem ebben a cidriben nincs kedvem fagyoskodni. :oops:
Igen, okosabb vagyok már. :D A lényeg, hogy elkezdtünk egy tornát Benivel, az első alkalom nagyon tetszett neki, heti 1x fogunk járni. A részleteket megtalálod a blogon. :wink:

Mennem kell, nemsokára indulunk a síedzésre. :arrow:

Kép
Kép
Kép
ilba

Többgyerekesek! Ti mit vesztek a kicsinek? Főleg ahol egyneműek a gyerekek. Beninek már szinte mindene megvan, ami egy 2 évesnek kellhet ... semmi ötletem. :( Beninek persze már annyi van, hogy nem tudom hová dugdosni. :oops: :)

Kép
Kép
Kép
ilba

Helló csajok,itt a legkisebbem :lol:

Kép

Honey- Ancsa

Kép
KépKép
Kép
honey32

HEllo!

Ilba ha hiszed ha nem nálunk mindig ugyanazt kellett venni a fiúknak még a szín sem volt mindegy ha nem egyforma volt tuttira összevesztek rajta. Két és fél év van a skacok között elég nehéz volt így válogatni! De ez csak kb. 4 éves koruktól volt!

Mátyásom építőkockát és ilyen beledugdosós kreatív kockát kap (nem tudom a nevét), mesekönyvet mert az imádja anyumtól meg talicskát kis kerti szerszámokat meg közösen kapnak egy szánkót mert ugye egy már nem elég :lol:
klarissza36
Kecskemét

Honey:nagyon édes az ultrahang kép :lol: gratulálok hozzá :-)

Mi betegek vagyunk már rég óta nem múlt a köhögés hajnalra be is lázasodott Kevin igy kapott antibiotikumot.Remélem igy már hamar meggyógyul.

Csajok merre vagytok-?

Valaki beadatta vagy beadatja a bárányhimlő elleni oltást_????????

000kata

Kata!

Köszi!
Én biztos nem adatom be Bettinek.A nagyok is átestek rajta,nem volt semmi gond.
Gondolom mindenki pörög ezerrel karácsonyra,nálam csak a nagyoknak van meg az ajándék,azokat is neten rendeltem,a java még hátra van.és már jövő héten szenteste.össze kell kapnom magam!

Honey- Ancsa

Kép
KépKép
Kép
honey32

Kata!

Jobbulást Kevinnek!sajna ilyen idő va ,Betti is taknyos pár napja,és most jövök ki a torokgyulladásból,szerencsére lázunk nincs,nem is volt!
azért karira gyógyuljatok meg!!!

Honey- Ancsa

Kép
KépKép
Kép
honey32

Honey: köszönjük.Én azért gondoltam beoltatni mert nállunk apa nem volt bárányhimlős és felnött korban fiúkra nagyon veszélyes.Még mi se vettünk ajándékot majd hétvégén :)

000kata

kata
Jobbulást!! Mi is folyamatosan náthásak vagyunk. :( Én beoltattam, de ezt már tudod. :) Már mondtam egy párszor! :) Én az oltás mellett vagyok. Igen, nagyon veszélyes felnőtt korban!!!

honey
Nagyon édes csöppöd. ;) Még Én se vagyok sehol. Mondjuk autó nélkül nagyon nehéz itt. Nem is tudom mi lesz, hogy lesz. :( Nagyon közel a karácsony. :?

Kép
Kép
anya1118

Honey,
gratulálok a kicsihez, nagyon édes. :D
Lottinak 2 vonalzója van.

Klarissza,
ez jó, én nem fogok egyformát venni, sőt, jövőre már inkább közös ajándékban gondolkodom, Berci elég nagy lesz hozzá. Személyre szabottan meg valami apróság.

Betegeknek jobbulást! Beni is az volt, még mindig köhög, de holnap már beviszem, mert ünnepség.

Kata,
nekem mindkettő megkapta, emlékeztetővel együtt.

Kép
Kép
Kép
ilba

Sziasztok!

Hony, gratulálok a legkisebbhez :):):)

Karácsony, mi ma kezdtük el. eddig a sulit nyomtam ezerrel, zh-k, feladat beadások. Eléggé elfáradtam.

Gyerkőc fotók szuperek.

Kicsit betegek is voltunk, de most már jól vagyunk. Szuper ez a sok hó, remélem kitart a jövő hét végéig, jó lenne fehér karácsony. :):):)

Végül egy kép a mi kicsi fiunkról:
Kép
18 hetes uh-on készült :):):)

Szép napot mindenkinek.

Kri

Kép
Kép
kri29

Kri,
jajjdeédes! :D

Kép
Kép
Kép
ilba

kRi:nagyon édes a picur :lol:

000kata

Csajok merre vagytok?
Mi még mindig betegen ,ugyanugy köhög kevin pedig elfogyott az üveg antibiotikum ,holnap viszem vissza a dokihoz. :(

000kata

Mentovics Éva: Karácsonyi jókívánság

Szent karácsony beköszöntött,
pompázatos ruhát öltött.
Oly szaporán, mint a zápor,
ezer csillag hull a fáról.

Örömkönnyek hullnak egyre,
s pottyannak a kis kezekre.
Fenyőfánkat körbeálljuk,
és egymásnak azt kívánjuk:

E szép este minden fénye
adjon erőt az új évre.
Minden napja legyen ünnep,
melengesse kis szívünket

Nagyon Boldog Karácsonyt kívánunk Mindenkinek!!!!! :)

Kép

Kép
Kép
anya1118

Sziasztok!

Kép

(a mézes és a koszorú is saját gyártmány!:))

Kép

Kép
ditta76

BOLDOG, BÉKÉS KARÁCSONYI ÜNNEPEKET KÍVÁNOK!

Kép

Kép
Kép
Kép
ilba

Áldott Békés Karácsonyt Mindenkinek!

Kép

Kri, és családja

Kép
Kép
kri29

Kép

ÁLDOTT KARÁCSONYT KÍVÁNUNK MINDENKINEK !
evi1969

Boldog Karácsonyt Mindenkinek!!!!

000kata

Sziasztok!

Boldog karácsonyt kívánunk mindenkinek!

Kép
Kép
dalminha

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?