A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Édesek Heni a fiúk.. :)

Niki nagyon jó meleg lehet.. :) Menflu :lol: :lol:

Móni Gréta 500mg-ot? Jól értem? Én eddig 100 szoktam adni.. Lehet kevés is..
varga tünde

Heni én is rajtuk hagyom a harisnyát,csak akkor veszem le,ha tesi lesz.Nem is szeretem,ha nincs rajtuk,hisz nem minden gyerekre adják vissza ha kiviszik őket.Meg a földön kúsznak másznak és picit nyitva van az ablak is.Bár már megkaptam érte,hogy ezért fázik meg könnyen Beni nincs megedzetve,vagyis hari nélkül gatyó és egy szál póló kellene trikóval.Hát én nem így hagyom ott.
varga tünde

Tündi az edzettség nem a harisnyától függ! még itthon is, ahol 24 fok van hideg van a földön, húz innen onnan. Az oviban meg pláne, nyitva az ajtók. Egyenlőre maradok a harisnya, melegitő változatnál, aztán meg majd látjuk.

Heni
KépKép
heni81

Szerintem sem,de mindig megkapom. Engem sem érdekel ki mit mond.. :)
varga tünde

Tünde!
megkaptam :) köszönöm :)
én is 500 mg-ot adok nekik Cvitaminból

:arrow: B. kissé hisztis ma :( :evil:

KépKép
viranka

megnyugodott :)

Meli!
boldog névnapot :) én meg elfelejtettelek hívni :oops: de akor gondolom megoldottad :) :wink:

Niki!
ez csodás :) :)

Dóri!
tényleg nagyon rossz,hír a 4es :evil: :roll: 8) :lol: mondom én h. maximalista vagy :) de szerintem 2 gyerek mellett ez csodás teljesítmény :)

Irina!
igen nagyon tetszett :) nem is gond h. 2részre bontották :) még másnap is ez járt a fejemben és úgy megnézném még1* :) :)

Vindo!
nagyon jó áron vettél cipőt :) :)

:arrow: mert adventi naptárat még nem tettem ki :oops: s lányom számonkért :)

KépKép
viranka

Hazaértünk.
Most csak annyit, hogy Rugó a csanában tisztán és érthetően megszólalt a gondozónő mellett: "Nem esik az eső". Mióta elhoztuk, azóta csend, anya-apa, anyáé, busz stb. megy.

:arrow:

Kép
vindolanda

Sziasztok!

Csak röviden, mert elég vacakul vagyok :(

Fleur, boldog névnapot!

És deeeee, tudnak hisztizni, Fruzsi is igazi földhöz vágós hisztiket tud ám produkálni, ha akar :) És viranka igen, még mindig szeret enni :lol:

Amúgy nem panaszkodhatom, mert alapvetően szerintem nyugis gyerekek :)

Ja és igen, Dunakeszin lakunk.

Na most ennyi, eléggé hányingerem van :(

KépKép

KépKép

Kép
panndi

vindo, Rugó ügyes :)

KépKép

KépKép

Kép
panndi

Sziasztok

Hát nem nagyon érek ide....olvasni még csak csak....de írni

Fleur: Boldog névnapot!

Vindo: Rugó milyen ügyesen beszél már! :-)

Ruha: leggings, bélelt naci, poló h u poló, pulcsi, dzseki

naci le szoknya fel.....ahogy Panndi írta...:-)

most ennyi..munka ezerrel..tegnap a jeges utakon karcagon, ma ködbe mentem karcagra...holnap mi vár rá..megyek hajdúnánásra...

mennem is kell

KépKép
kaqk
Debrecen

Fleur, boldog névnapot!!!

Lányok, köszönöm. De igazából el sem tudom hinni, hogy ilyet mondott :roll:

Fleur: ami nekem eszembe jut, egy alganyaló hal beszerzése, de nem tudom, ismered-e. Az üveget belülről nem kell takarítani, mindent megtisztít. Nagyra nő, a miénk már vagy húsz cm-es.
http://www.mommo.hu/media/alganyalo
Plusz: Kevesebb kaját kell nekik adni, kevésbé napfényes helyre kell tenni az akváriumot.
Röviden ennyi jut eszembe, de nem tudom, szerzel-e ebből hasznos információt.
Gyakori szűrőtisztítás, részleges vízcsere - ezeket meg úgyis csinálod. Van vegyszeres algaölő is.

Panndi, jobbulást.

Most ennyi, elkezdek készülni a holnapi konfira.

Kép
vindolanda

Ja, ez egy olcsó kínai bolt, de nagy is, a régi Domus helyén van, kétemeletes. Remélem, nem szakad le a lábamról a cipő. Bélelt is. Na, majd meglátjuk.

Kép
vindolanda

Sziasztok! :)

Összeraktam a gépet, eddig vártam, hátha megszánnak, s nem nekem kell a hülye bazinagy monitort idehurcolni, meg mindent összedugdosni, de már készen van, nem vártam tovább... :) Így aztán lesz lehetőségem a dolgaimat megcsinálni... Meg időnként idenézni.

Na, azért nem gondolom, hogy a 4-es rossz, lesz ennél csúnyább jegyem is sajnos... :( De legalább ez megvan, és nem is olyan rossz... DE tényleg lesznek traumás jegyeim. Gyanítom, hogy pl anatómiából... Sztem az egész évfolyamból mindenki örülni fog 1 2-esnek is... Én is, mert akkor meglesz a félév, de azért egy 2-es nekem nagy trauma... Na, mindegy, befejeztem... :)

Nagyon szépek, okosak, aranyosak a gyerekek. :)

Nagyon tetszik a zsák is. :) Én kérek egy belevaló személyt! ;) Pssssszt! :)

Na, megyek.

Ja, én gyerekekim kabátban és overálban nyomulnak.. :)

Kép
Kép
Kép
zdori

Reggelt!

Behavazott itt az út.. Remélhetőleg nem csúszik..

Beni hőemelkedéssel.tegnap is így volt,du. ment fel neki.

Én elfelejtettem a naptárt :oops: de fiúk is egyenlőre... na majd ma gyorsan beszerzem v. készítek..

Dóri ügyes vagy! :)
varga tünde

Jó reggelt!

Itt is havazik :D
Tegnap este mikor mentünk Z-ért szakadt a hó, a látótávolság cirka 3 méter volt :roll: Húúú de rossz volt úgy vezetni, ráadásul csirpcica folyton csacsogott és a hóval kapcsolatban kérdezett :? de megoldottam :D

Ma jön a faluba a mikulás :D ovi után átsétálunk hozzá :D

Gergi nagyon nyűgös :( most is itt sír a kezembe :(

Naptár, Vera ma átküldöm :oops: remélem törpherceg hagyja :roll:

Vindo nagyon jól halad Rugó :lol:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Jó reggelt!

Itt is szakad a hó, iszonyat lassan értünk oda a csanába, ráadásul nyári gumim van :roll:

KépKép

KépKép

Kép
panndi

Itt esik..:-( brrr de utálom...

Munka letudva mára...most gyors ebéd, aztán Emmáért és jön anyósom meg anyuék!

végre hétvége!

KépKép
kaqk
Debrecen

Sziasztok!

Az 500mg nem sok még nekik?

Viranka remélem ez használni fog.. :)

Tegnap este elmentem vásárolni. A tescóban most 1500ft van szines csillagosledes kis elemes világítócucc. Vettem a fiúknak akkora sikert aratott.. :) Este azzal világítottunk a szobájukban. :)

Beni nem alszik du. nem nyomja el a láz ilyenkor felmegy neki,inkább kibírhatatlan egyfolytában magyaráz ki a szobából,mit merre meddig stb. :shock: egyáltalán nem venni így észre,hogy felment a hője csak ha hozzá ér az ember..
varga tünde

Tündi nem sok, c-vitamint nem tudod túladagolni. Kipisili a felesleget.
Csak arra ügyelj, hogy elég folyadékot igyon :)

:arrow: mikulásozni

KépKép
Kép Kép
l.móni

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Na egy pár kép. a mikulás vonatnál, és egyebek..:-)

KépKép
kaqk
Debrecen

Kaqk!
Boldog születés
napot :) :)

KépKép
viranka

Kaqk, boldog szülinapot, Fleur, boldog névnapot!

Nagyon belassult a gép, mindjárt lefagy, szóval csak ennyire jöttem, de ha tudok, majd még jelentkezem.

Köszi a képeket nagylányról, nagyon szép. :)

Pussz.

Kép
Kép
Kép
zdori

Kész vagyok teljesen. Cica sír, azt mondja fáj a füle. Nem tudom. Most kapott fájdalomcsillapítót, próbáltam a fülére tenni meleg sót de üvőtve, rugdosva tiltakozott.
A francba, mozgolódik Gergőci :shock: , na me sem alszok sokat :(

KépKép
Kép Kép
l.móni

Kaqk Boldog Születésnapot!

Móni ++ Gréti fülére.remélem hamar lehúzza neki a fáj.csillapító. Tegnap Beninek több C adtam,ivott is rendesen utána.
varga tünde

Gréti fülének jobbulást!!!

Sziasztok. :)

Van egy újabb jegyem, nem vagyok rá büszke, de megvan. Biokémia: 3as.

Megyek tovább okulni, gyerekek alszanak... Szóval nyitva a lehetőség...

Kép
Kép
Kép
zdori

Mi már nagyon várjuk a Mikulást!

http://www.youtube.com/user/BertokHeni# ... Ne22WXMnws

Heni
KépKép
heni81

Kaqk Nagyon nagyon boldog születésnapot!

KépKép
KépKép
fleur

Grétusnak sok puszit, remélem hamar elmúlik :( a fül nagyon rossz.....

KépKép
KépKép
fleur

Emma nagyon édes

Péterke nagyon ügyes.

Mi tegnap voltunk céges Mikulásozni az én cégemnél. Gyerekek jól kifáradtak.

KépKép
KépKép
fleur

Heni nagyon aranyos Péterke :D
cicus is a Mikulással kel és fekszik. Nagyon várja, hogy eljöjjön hozzá :)

Füle még fáj. Ráadásul ma délben lázközeli volt (37,8 ) még előtte kapott fájdalomcsillapítót. Az segített neki egy kicsit. Mesi tanácsára ma többször orrszívóztunk, semmi nemjött ki neki. Most kidőlt, 6-kor hozzámbújt, kérte tegyem a kezem a fülére majd elaludt. Azóta is durmol. Lassan felviszem a szobájába. Remélem a fájdalomcsillapítók visszafordítják a gyulladást :roll:

Fleur Z cégénél hétfőn jön a Mikulás :lol:
jobban vagytok már?

Dóri gratula :)

Tündi majd előkeresek neked egy cikket a c-vitamin adagolásáról.

:arrow: Gergi felöltöztetve fürdés után. Vacsorázni szeretne :D

KépKép
Kép Kép
l.móni

Emma: "Apa, annyira szeretlek.....hogy leesik a fejem!
:-)

KépKép
kaqk
Debrecen

Köszi csajok:-) kis énekes , versmondó a lelkem:-) NAgyon teccik neki a szereplés:-) Tudja, hogy lekamerázom és utána nézzük együtt Péterkét:-)

JAj egyébként lázas, de semmi más :roll: nem tudom mi lesz ez, remélem semmi baja nem lesz holnapra, éjszakára kapott kúpot.

Grétinek is jobbulást, jaj a fül nagyon nem jó, ha fáj:-(

Heni
KépKép
heni81

Péterke :D

Gyerkek nagyon helyesen várják a Mikulást. :)

Emma nagyon szereti Apát. :)

Holnap korán kelünk, hamarosan lefekszem, aludjon mindenki jól, szép vasárnapot!

Kép
Kép
Kép
zdori

Jó estét, csak bejelentkezem gyorsan.

Dóri, én egy biokémia hármasnak örülnék :lol: :wink:

Beteg babák-mamák gyógyuljanak meg.

Kaqk, még sok boldog születésnapot kívánunk!!!!

Fleur, írtam neked egy-két oldallal korábban akvarista dolgokat. Nem nagy összefüggésekre világítottam rá, de ezek jutottak eszembe hirtelen.

Irina, képzeld szekció-vezető lettem tegnap, mert az egyik okosabb ember nem tudott eljönni. Szerintem béna voltam, semmi okos nem jutott az eszembe :idea: :shock:

Ma vizsgáztattunk, du. meg jól felhúztam magamat, mert G. semmilyen házimunkát nem csinált itthon (péntek reggel óta volt itthon Rugóval, de az ágyat nem sikerült bevetnie). Szóval dühből kitakarítottam az egész lakást. Aztán persze ki kellett békülni, mert egy munkában rá kellett támaszkodni (weblapszerkesztés). Kettőt szerkesztek elvileg, az egyikhez olyan program kell, amit nem tudok kezelni, a másik magamtól is megy :roll: Most az elsőt kellett átszabni.
Hiába, a praktikus dolgok legyőzik a konfliktusokat.

Most megyek aludni, mert négy napja dolgozok folyamatosan, hétfőn is megyek, de a holnapi nap szabad.

Kicsit fáj a torkom, pedig épp kezdtem meggyógyulni :roll:

Rugó jól van.

Jó éjt.

Kép
vindolanda

Jó reggelt!

G. az egyetemen dolgozik, mi lazulunk. Délután megyünk Mikulás-vadászatra az Intersparba, a weboldal szerint lesz 8)

Két kép:

Kép Már ekkora a fehér orchideám, a háttérben G. indul kocsival.

Kép Megérkezett két rák az akváriumba (450 ft/darab). Elég kis agresszorok :shock:

Móni, hogy vagytok?

Kép
vindolanda

Helló, drágák!

Móni, Grétikének hatalmas puszi a füleire, gyógyuljon meg mielőbb!!!

Fleur, úgy örülök, h olvastam rólatok, h jól vagytok! De én már teljesen elvesztettem a fonalat... elköltöztetek Miklósról?

Heni, Péterkéd egy tünemény! Jobbulást neki!
Mindig gyönyörűek a srácok!

Vindo, biztos vagyok benne, h nagyon ügyes voltál a szekcióvezetéssel! De megértelek, én kimondottan nem szeretem az ilyen formális helyzeteket, ahol nagyon magvasakat kellene mondani. (Tegnap mondjuk épp ilyen helyzetben voltam én is, egy kerekasztal-beszélgetésen egy volt profunkról, akit én alig ismertem, nagyon megtisztelő volt jelen lenni, de úgy éreztem, h én itt semmi érdekeset nem tudok mondani. Mindig is csodáltam, akik hihetetlen 5 perces spícseket tudnak rittyenteni ilyenkor.)
Hála az égnek, már a zéhá hét jön (bár rengeteget kell javítani) és utána az utolsó!!! (Hú, lehet, hogy kell doktori programban tanítanom a jövő félévben, nem nálunk, az anyaegyetememen, mondjuk örülök, de izgulok is...)

Ádiéknál az oviban járt pénteken a Mikulás, de ahogy összeszámoltam, voltak vagy tízen-tizenketten a kiscsoportban, a többiek, gondolom, mind betegek voltak... :roll:

Itt is egy kép a Nagy Találkozásról:
Kép
irina

Á, inkább konferáltam, mint okosakat mondtam. Szerencsére utolsó szekció volt, és a prof asszonynak ment az ic-je, így pörgetni kellett a dolgokat.
Ja, ehhez tehetség kell :roll: Ami nekem nincs:)

A doktori miatt engem is esz a fene, hogy okosabbaknak kell majd órát tartanom (művelődésszociológia).

Nagyon aranyos Ádi, és milyen jólfésült 8)

A csanába holnap jön, épp ott lesz Rugó.

Kép
vindolanda

Ügyes vagy a doktorival 8)

Kép
vindolanda

Jó reggelt!

Túl egy nagyon nehéz éjszakán. Szokás szeritn éjfél után feküdtem (volna) kezdte csiripcica, mejd Gergő, majd újra cica. Végül Gergő 3/4 5-kor teljes ébresztőt fújt. Sikerült kb 2 órát aludnom azt is 4 vagy 5 részletbe.
Cicus füle talán jobb. Ma a szorgos orrszívózásoknak vagy a fájdalomcsillapítoknak köszönhetően megindult végre az orrából a takony. Remélem ma már hőemelkedése/ láza sem lesz.
Cserébe én vagyok dögrováson.

Vindo és a halaitok mit szóltak a rákokhoz?
Nem tartanak tőlük?
Az orchideád gyönyörű :D
Megértem, hogy felhúztad magad :roll: Az a baj, hogy egyáltalán nem értik, hogy mi a fene a gond olyankor ha épp semmit se csinálnak meg :evil:
Te jobban vagy?

KépKép
Kép Kép
l.móni

Vindo, a doktorival nekem az a bajom, hogy nem tudom belőni a szintet, vannak képzések, ahol iszonyú pengék a hallgatók (pl. uralisztika), van, ahol semmilyen átlagkérdésre nem tudnak válaszolni érdemben.

Engem kicsit zavar a rengeteg mikulásozás, a régi szép időket én visszasírom, amikor egyszer jött, mindig ugyanakkor, és a városban sem rohangált kismillió belőle. A miénk meg ma este érkezik, kíváncsi vagyok, mit szól Ádi az ajándékához, elvileg nagyon várta (ilyet akart: http://www.mightybeanz.hu/). Ebből most kapja a legegyszerűbb pályát és két babot.
irina

Jaj, Rugó csanabeli mondatához gratulálok, szuper!!!
Szerintem hidd el nyugodtan, hogy mondta! ;-)
irina

Irina Ádi nagyon édes ahogy ott áll és néz a nagy szemeivel :D

Vindo, Irina olyan jó olvasni, hogy szakmailag is ilyen sikeresek vagytok és szépen haladtok feljebb és feljebb :lol:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Mónikám, sajnálom a rémes éjszakát! A legjobbakat Neked!
Cicusnak volt már fülgyulladása? Nem emlékszem rá...
Talán jobb kedved lesz tőle, az egyik kedvenc anyabloggerem idevágó bejegyzését ajánlom:
http://lustanyu.blog.nlcafe.hu/index.php?view=bejegyzes_oldal&bejid=150382
irina

Móni, köszi a kedves szavakat! ;-)
irina

Móni, mármint a humora miatt ajánlom a blogot, a bejegyzés nem éppen vidám...
irina

Móni, köszönjük szépen :) Igyekszünk ám :wink:

Kép

Kép

Super worker kitűzővel.

Most ennyit hagy, majd jövök.

Kép
vindolanda

Móni, mikor betettük őket, lerendezték maguk között. Konkrétan a rákok elkergették a harcsákat :shock:
Egyelőre nincs gond, de még kicsik.

Irina, hát, ez fogas kérdés.
Majd tippelsz, vagy előzetes információ-gyűjtésbe kezdesz :wink:

Kép
vindolanda

Vindo, micsoda szép kisfiú Rugó, mindig olyan derűs. :-)

Hozok Ádi bohócról én is még képeket (sikerült végre gépre tölteni ezeket, mert az USB-kimenete tönkrement a fényképezőgépnek, így csak a kártyáját tudjuk beolvasni, amire viszont csak S gépe jó):

Kép

ÁTLAGKUPI

Kép

HALLOWEEN-ES KUTYAMEGLOVAGLÁS
Kép
irina

Le kéne vágnunk Ádi hajából, de még a tengervizes orrspriccelés is óriási karate árán juttatható el a megfelelő helyre.

Ádi most közölte, hogy ő akkor megfőzi az ebédet. 8)
irina

Irina, én álmában vágom R. haját.
Nem semmi pizsama 8)

Ja, derűs, kivéve, mikor nem :lol:

Megalapíthatnák a fiúk a Baba-Beatlest.

Adventi koszorú a radiátoron :D

Ádi kis csinos. Jön Rugó.

Kép
vindolanda

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X