A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Barikám:-)

Köszi a vonalzót illetően...és jólesett, hogy aggódsz a hazautunkat miatt, már nagyon bevagyok zsongva, hogy minden renben menjen.......
:lol:ANNYIRA örülök, hogy januári piroska után indulhatsz!!!!!
Kedden megyünk a konzira 15:00-ra....kíváncsi leszek....de addig is:

Nagyon szép 7végét...te jó ég, már szombat van!:-)

Poszi remélem minden rendben :roll:

Pusza mindenkinek, (a zugolvasóknak is):-)))

Lilypie Fifth Birthday tickers
katapetra

Sziasztok!

Én is itt vagyok folyamatosan, csak nem nagyon volt miről írnom, de szorítok mindenkinek nagyon-nagyon!

Poszi! Én is izgulok érted, remélem jó híreid vannak és csak nagyon elfoglalt vagy azért nem jössz...

Nyuszi! Örülök, hogy minden ok nálatok! :D

Katapetra! Jó utat nektek és nagyon szorítok, hogy lombikozhassatok is rögtön! Csak gyorsabban fog telni a sok hűvös reggel az intézet előtt, ha sok-sok ismerős fecseg majd ott vidáman egymással! Kívánom, hogy januárban akár már te is ott légy köztünk.

Valóban 2001-en áll a számláló! Tegnap én is jártam Apánknál. Szegény, elég fáradt, azt hiszem nagyon jót fog tenni neki a kis szünet amit karácsonykor beiktat.

Lusta vagyok utánanézni, de mintha ketten hárman is írtátok volna, hogy 29.-én mentek hozzá???!!! Jól emlékszem? Talán Melcsi az egyik? De jó lenne! Akkor tuti talizunk! Pocakos Melcsit még úgysem láttam.... :wink:

Kretty! Hogy vagy? Piri érzés? Közeleg már? Vagy lehet, hogy nem is lesz.... :roll:

Barikám! Egy kis csúszás neked, egy kicsi nekem és kómázhatunk együtt a punkció után! Jó is lenne....

De persze Csutinak is csatlakoznia kell! Addigra már nem is fog emlékezni a vizsgákra! Kitartást neked csajszi! Egy hős vagy, hogy képes vagy vizsgákra tanulni! (Jaj, a káposztás paszulyról nem is számoltam be.... hát fergeteges lett!!! :wink: köszi :D )

Leeda! Hogy állsz? Még gyógyszer vagy már várakozás pirire? Legközelebb mikor mész Apánkhoz!

Kagyló!
Tudsz nekem segíteni a Mária utcai vérvétellel kapcsolatban? Reggel mikortól lehet oda menni? Sokan szoktak lenni? Fizetni miért kell? Persze másnak is megköszönöm, ha válaszol, csak úgy emlékszem, hogy Kagylóék voltak mostanában…

Nene! Ne foglalkozz vele, ki mit mond! Arra gondolj, hogy nektek mennyire-mennyire jó lesz, mert ott növekszik a pici kincsetek a pocidban! A kollégáknál 3 napig tart majd ez a csoda is, ahogy szokták mondani… Ha valaki egy ilyen hírnek nem tud örülni, az az ő baja! Neked a kisbabád a legfontosabb, nekik meg, hogy ne kelljen többet dolgozni? És a végén ki jár jól???? Így van! Szóval le kell tojni őket! :D :D

Mindenkinek szép napot!

Lor!Pusszantlak... már majdnem elfelejtettelek! :roll:

kriszto

Lilypie Pregnancy tickers
kriszto82

Bari,
Nagyon örülök neki, hogy januárban indulhattok.
Csalódást kell okozzak, mert a főnököm nő, aki ráadásul nem sokkal idősebb tőlem, de se férj, se gyerek, amiért csak sajnálni tudom.

Kriszto,
Tudom, hogy igazad van, de olyan rosszul esett, hogy a főnököm semmibe veszi a kérésemet, és a kollégák nem értékelik, hogy segíteni szeretnék nekik, hogy mindent betanítsak. Na mindegy, túlteszem magam rajta, mert nem ér annyit az egész, hogy a babó érezze én ideges vagyok :?

Katapetra,
Drukkolok, hogy rögtön lombikkal indulhassatok.

Mindenkinek nagy drukk :!:
nene2
Budapest XXI. kerület

Hello Csajoook, itt vagyok! Csak tegnap nagyon későn értünk haza, és ki voltam rendesen,azért nem írtam!

Háááát, nem tudok jó hírekkel szolgálni...... :cry: A jobb petefészkem továbbra sem működik normálisan, D szerint lehet, h nem jó a vérellátottsága. A balban pedig csak kettő lett szép nagy.......nem tudom miért!!!! Remélem a többi 4-5 esélyes még hétfőig tovább nő, de én annyira de annyira elkeseredtem... :cry: Ott ültem az UH után D-ékkel szemben könnybe lábadt szemmel, és nem bírtam semmire válaszolni amit kérdeztek...nem fogtam a jeleket..alá kellett írnom, h a tanácsa ellenére vállalom a leszívást.
Amíg benn voltam az intiben, tartottam magam, de gondolhatjátok, h a kocsi felé menet rendesen eltört a mécses..egész a podmaniczky utcáig bömböltem, szegény párom nem bírt megnyugtatni....

És persze nem tudom, miért! Én egy éve hőmérőzöm magam, excel táblázatba , grafikonon vezetem a ciklusomat, mindig a 12. cn körül van peteérésem, szép rendesen felváltva fáj a jobb és baloldal ahogy nyomják a bazi nagy tüszők....ennek ismeretében én rohadtul nyugodt voltam, h semmi baj nem lesz!!! (nálunk a párom katonáival van gond amúgy - legalábbis eddig CSAK VELE VOLT) Fogalmam sincs, h a stimura miért nem reagálok!!!

Szóval hétfőn punkció...és ha semmi nem lesz a tenyeremre rajzolva utána, akkor aztán nagyon nagy lesz a sírás...:( úgy félek...és persze még akkor nem beszéltünk arról, h még ott vannak a katonák is, meg h megtermékenyül-e egyáltalán vmi...jajjj.

Figy, annyira kivoltam, h egy csomó mindent nem kérdeztem meg D-től...segítsetek! Ma kell beadni az éjfélit, ovitrelle. Ugye beadhatom magamnak, és nem kell elmenni ügyeletre? hasba kell adni vagy fenékbe? és akkor az jól van ugye, h ma éjfélkor beadom és aztán hétfőn punkció? És a páromnak hétfő reggel ott kell leadni a katonákat?? :oops: :lol: (csak mert amíg UH-ra jártam, soha nem láttam ott a punkcis csajok faszijait lézengeni, és furcsállottam)

Kriszto, Bari, ti is tegnap voltatok?? én fél 9 után voltam ott kb és fél 1 körül mentünk el. Jajj én is lelkendeztem a 2001-es számon...megnyugtató :)
Peace&love

P
Vendég

poszi

Ha jól tudom az Ovitrelle előre gyártott fecskendőben van,az orvos által megadott időben,és mennyiségben bőr alá kell adni. :)

szurikáta
szurikáta56

Sziasztok!
Bari, ismerőshöz járok masszíroztatni, remélem hatásos lesz!

Poszi, bízz a legjobbakban és meglátod minden sikerülni fog! Karácsonyra zebracsíkos teszted lesz! :lol:

Én még mindíg várok... Meddig van D? mert én kiszámoltam, ha 15-dike körül jön a piri, én már nem férek be idén (habád D ezt elég hevesen cáfolta). Majd meglátjuk.

Szép napot mindenkinek!
Vendég

Poszi!

Fel a fejjel, mert innen már csak fölfelé vezet az út. Magam is átéltem amit te két és fél hónapja. Nekem a bal petefészkem nem működik megfelelően egy korábbi műtét miatt és velem is aláíratta Dévisz a papírt, hogy kifejezett orvosi tanács ellenére akarom folytatni a progamot. Úgy emlékszem nekem is csak két-három tüsző volt megfelelő méretű a jobb oldalon, de ennek ellenére három érett és egy éretlen petesejtet találtak a leszívásnál. A végén két embriót ültettek be, és az egyikük éppen az éretlen petesejtből fejlődött, mivel azt később termékenyítették meg. Nem szabad feladni!!! Jól tetted, hogy nem álltál le, mert nem lesz üres a tenyered!!!
monilla

Óhhh Monilla, nagyon köszönöm a soraidat, megnyugtattak kicsit...eléggé el vagyok kettyenve :( ma megpróbáltam elterelni a figyelmem sütéssel-főzéssel (nem nagyon ment :))

Az előbb nagyon beijedtem, ugyanis másfél óra múlva kell beadni a tüszőrepit, és eddig nem néztem meg az injekciót, úgy volt berakva a szatyorba, ahogy a párom megvette, és most amikor előszedtük rémülten láttam, hogy kettő doboz injekció van, az én papíromra meg 1,5 és egy kriszkrasz van írva, és nem tudtuk értelmezni, hogy akkor most mit is/mennyit kell beadni....aztán úgy döntöttem, biztos csak félig kell beadni a másodikat :) de míg eddig eljutottam........

Monilla, te mikor folytatod? Többiek, merre jártok? jól telt a hétvége eddig mindenkinek? Katapetra, drukkban vagy már?? :wink: :lol:
Vendég

Na azt hiszem jobb lenne, ha blogot nyitnék, mert lassan csak egyszemélyes topik leszek :lol: :lol:

Elhagytam a papírt amit adtak, h miket kell vinni holnap :oops: Szóval emlékezetből kell : hálóing, köntös, papucs, szőlőcukor, szendvics, keksz, 1,5 l víz, t.betét (szerintem ), meg a párom a katonákkal :lol: Egyéb eszetekbe jut ????

Amúgy nekem ma reggelre minden bajom volt a hüvelykúptól amit adtak...beijedtem rendesen...fogalmam sincs miért.

És persze továbbra is félek, h nem marad holnapra egy sem a csajokból... már a hasam sem fáj annyira mint tegnap.... :roll:

szurkoljatok...........
Vendég

Poszi, drága!

Hogyne szurkolnánk neked!!!!!

Annyit még a papírhoz, hogy 20-21 között bőséges vacsi,éjfélig max. az utolsó "ivászat", majd semmi!
Ha szedsz valamilyen gyógyszert azt beveheted reggel egy korty vízzel!
Pontosan fél nyolcra érkezz meg, erre elég érzékeny Dévai!
És ne felejtsd otthon a férjed!!!
:wink: :wink:

Szorítunk a katonákhoz és én biztos vagyok benne, hogy meglesznek a csajok!!! Remélem kellemes meglepiként még egy-kettő-három szépen hozzájuk fejlődött!!!

Ne izgulj! Minden rendben lesz! Csak pozitívan! :D

kriszto

Lilypie Pregnancy tickers
kriszto82

Poszi,

nyugodj meg, minden rendben lesz! Érdemes megpróbálni, legalább nem róhatod fel magadnak, hogy nem tettél meg mindent az ügy éredkébe!!Nagyon drukkolok!! :wink:

Nyuszi,

örülök, hogy Veletek is minden rendben van! Majd várjuk a képet, ha végre sikerül feltenni :D

Lor,
gáz lehetett az epekő, hálistennek én még nem találkoztam vele. De tényleg jó, hogy kijött, és még egész jókor távozott.... :wink: Mi amúgy csak tavasszal indulunk, a terv szerint. Még mindig hőemelkedésem van elég gyakran, meg ez a fránya "lehajolok-fáj a fejem" - dolog is megvan. Már rengeteg vizsgálaton voltam, nem találtak semmit. A Norcolutot már beszedtem, de piri még sehol. A párom már nagyon ki van akadva, hogy állandóan tömöm magam a hormonokkal :roll:

Katapetra,

drukkolok keddre!!! Remélem Dévai-Mikulás :lol: jó hírekkel fog szolgálni!

Bari,
de jó lenne a januári indulás!! :wink:

Kretty,
nekem még nemrég azt mondta D., hogy szinte még a két ünnep között is benn lesz. Nem tudom, hogy ez változott -e valamit azóta...

Szép estét Mindenkinek!!!
leeda

Köszi a megnyugtató szavakat....rendesek vagytok nagyon.

Leeda, "lehajolok-fáj a fejem?" szindróma?? ilyen nekem is volt, elég sokáig, és meg voltam győződve róla h legalábbis agytumorom van...:) kivizsgálásokon a hipochondriám ellenére nem vettem részt, és lényegében úgy könyveltem el magamban (legyőzve a fenti önleletemet ), h biztos a vérnyomásommal van gond. Elmúlt, remélem neked is így lesz mielőbb!!!

Csuti, te itt vagy még? :roll: Mikor lesznek vizsgáid?

Hűű, Katapetráék már biztos hazaértetek...:) kedden várjuk a beszámolót! el ne felejtsd

Szurikáta, pinkci előtt milyen varázslatot szoktál küldeni....? nem küldenél nekem egyet? légy szíves, kérlek szépen :oops:
Vendég

Leeda, nekem is volt ilyen fejfájásom, annyi volt az oka, hogy a levegő beszorult a homloküregembe, így szintváltoztatásnál (lehajlás és fel) feszített ott bent. Állítólag ezzel nem lehet mit kezdeni, majd kijön. És még itt vagyok. :)

Poszi, ne izgulj, nem lesz gond. Amikor nekem volt leszívásom, eléggé fájt a hasam az utolsó nap, azt hittem szétdurrantak a tüszők, aztán nem, sőt, még éretlenek is voltak, így a szokásos fél 9 helyett, fél 10 körül indultak a leszívások. Drukkolunk, majd gyere mesélni. Ja és reggelre már semmi bajom nem volt, azért is hittem azt, hogy előző nap szétdurrantak.

Én holnap megyek kombinált teszt vérvételre, egy hétre rá lesz eredmény. De legalább egy hét múlva újabb papírt kapok arról, hogy egészséges kisbabát várunk :)

Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers
nyuszika85

Poszi,

én is már gondoltam mindenre, az agydaganatra is... :D Ez az év nálam úgy látszik, hogy az "orvoslátogatások" éve, már csak nevetek rajta (persze csak kínomban), hogy hányszor, hány helyen voltam idén dokinál....remélem, jövőre már jobb lesz, és Dévain kívül csak a babavárás miatti vizsgálatok miatt megyek dokihoz... :wink:
ja, egyébként azokat a dolgokat kell vinni, amiket leírtál. Szerintem vigyél zoknit is, ha fázós vagy, én legalábbis majd' megfagytam, pedig augusztus volt....és a hálóinged rövidujjú legyen! Meg esetleg vigyél újságot is, ha nem tudnál aludni...

Nyuszi,

ezen jót nevettem, ilyet még nem is hallottam, beszorul a levegő? :D És hogyan? Lukas valahol a fejem, vagy mi?? :D :D Na remélem, azért majd kijön előbb-utóbb, mert már eléggé zavar... :lol:
Drukk a kombinált tesztrhez!!! :wink: :wink:
leeda

Poszi, én is nagyon drukkolok, és olvaslak benneteket. Gyere minél hamarabb, hogy mi volt.
Nyuszi, hova mész Down szűrésre, hogy egy hét múlva lesz eredmény?

KépKép
momelcsi

Poszi! Nekem még az jutott eszembe a holnapi nappal kapcsolatban (ha még jársz erre ma este), hogy semmiképp se használj parfümöt, mert a petesejtek érzékenyek az erős illatokra!
Nagy-nagy drukkok holnapra!!!
loreena

Sziasztok!

Jöttem én is egy gyors kukkra :lol:

Poszi, látom a lányok már mindent leírtak,h mit kell vinni és tenni a punkció előtt.
Sokat gondolok majd rád holnap és saját tapasztalatból mondom,h a rosszul indult dolgokból nagyon szép dolgok kijöhetnek :lol: így ennek fényében kívánom,h Mikulás teljesítse a holnapi kívánságodat :wink:
Várunk majd este a beszámolóval. Remélem Neked is olyan jó élmény lesz mint itt mindannyiunknak! :lol:
Drukk holnapra :!: :!: :!:

Puszi és szép estét mindenkinek!
Bari
bari6

Melcsi, szerdán hivatalosan is eldőlt, hogy a régi nőgyógyászomhoz fogok járni gondozásra és a Bajcsyban szülök. Mivel a Bajcsy le van szerződve a Sejtbankkal (Magzati Diagnosztikai központ), így ott a kombinált teszt ingyenes. A dokim megcsinálta az UH-t, ott minden rendben, ma reggel voltam a vérvételen a Bajcsyban, ahonnan elküldik a Magzatiba a vért, kielemzik és majd egy hét múlva kapok egy sms-t kóddal, ami segítségével le tudom netről tölteni az eredményt. A dokim meg hozza majd az eredeti eredményt is.
Szóval ezért egy hét és ezért kavartam. Persze, jó lett volna ma mindent letudni, de egyszerűen tudom, hogy semmi baja a babánknak, így nem izgulok azon, hogy egy hetet malmozunk. Addig is zajlik az élet, holnap ugye Dévai (remélem találkozunk szermélyesen is, mégha egy köszönésre az ajtóban, ha már melegváltásban leszünk), este fogdoki, szrdán elmegyek fodrászhoz, és már lassan hétvége. Mondjuk szombat munkanap, de ez van. Nem félek, de jó lesz majd a papírt is a kezemben tartani :)

És végül dec. 30-án megyünk az Istenhegyibe négyes tesztre. Így minden oldalról megnézzük a kölyköt, kerülve ezzel a szúrást.

Poszi, majd gyere. Már biztosan túl vagy rajta és meglepődsz a szép számon, amit látsz :)

nyuszika85

Holnap hányra mentek, Nyuszi? Mi 8-ra, de próbálok picit előbb odaérni, mert férjem megy utána dolgozni. Remélem, akkor azért nem kell órákat várni. Elvileg fél8-tól van rendelés.

KépKép
momelcsi

Igen, tudom, hogy fél 8-tól van és ezt is beszéltük múltkor, hogy én fél 8-ra megyek, magyarán utánunk jöttök, tehát MINDEN esély megvan, hogy találkozzunk, max. nem tudunk csacsogni, mert Ti is mentek be és persze mi is rohanunk munkába. :) Mivel nem hiszem, hogy túl sok pocakos ember lesz, megtalállak, engem még pocak alapján aligha lehet felismerni :)

nyuszika85

Poszi, mizu? Mi volt ma? Hogy vagy????
bari6

Sziasztok!

Poszi, köszönöm az érdeklődésedet, már túl vok a vizsgák felén. Azért nem jöttem, mert tanultam, alig vártam, hogy leteljen a hét.
Akkor ha jól olvasom az előzményket, akkor ma volt a punkciód? Igen, szerintem is vigyél (ha esetleg rosszul értelmezném a mai punkcit) zoknit, mert én végig reszkettem, fáztam, stb. amíg el nem aludtam. :lol:
Nagyon drukkolok neked, hogy minden rendben legyen!!!

Nyuszi

Jól telnek a napok, hetek, már látom, majdnem 13 hetes vagy. Akkor már nem sokáig jársz Apánkhoz???

Lore

Epekő???????? Úh, biztos nagyon borzalmas volt. De remélem már jobban vagy. :lol:

Leeda

Mostanában beteg vagy? Hogy még mindig hőemelkedésed van? Tényleg igaza van a párodnak, azért vigyázz a sok gyógyszerrel, de ha muszáj, akkor nincs mit tenni. Remélem hamarosan meggyógyulsz. Akkor mégis csak tavasszal indultok, úgy reménykedtem, hogy jöttök januárban velünk. :cry:

Nene

Szerintem is mint Kriszto szerint ne idegesítsd magad a hülye főnököd miatt!!! Amiért eddig küzdöttél, végre megvan, úgyhogy csak nyugalomba élj. Mindig is lesznek rossz emberek, és olyanok, akik "vénlányok", és mindent megtesznek azért, hogy ha nekik savanyú az életük, akkor másoknak is az legyen. Úgyhogy ne foglalkozz velük.

Drága Kriszto

Örülök, hogy írtál :D :P :D :P :D :P :D :P :D :P NAGYON! ...és annak is örülök, hogy ízlett a "káposztás paszuly". Alig várom már, hogy januárban együtt kezdjünk, mert ahogy számolom, majdnem egyszerre jön piri neked és nekem.

Bari

Voltál pénteken, úgye jól emlékszem, hogy akkor kellett menned? Juhé, mindjárt január, és indulunk!!!!!!!!!!!!!!! 2001-et mutat a számláló, úgyhogy már minket is vár, és szeretné, ha csatlakoznánk :lol: :wink: :lol:

Csuti
Kép
csuti83

Csuti, igen, holnap megyek utoljára Apánkhoz. Nehéz és fura lesz elbúcsúzni, de felesleges két orvoshoz járni. A holnapi napnak nem sok értelme van, de elmegyünk, kicsatázok egy kukucskát és elköszönünk úgy 2 évre. Aztán randi újra :)

Csuti, gratu a vizsgákhoz, hajrá, nem sok van már hátra :)

Poszi, gyere majd!!!!

nyuszika85

Csuti,

örülök, hogy Te is írtál :D Igen, a lombik óta szinte folyamatosan hőemelkedésem van, meg fáj a fejem, stb. A kivizsgálások semmit nem mutattak, szóval okosabb nem nagyon lettem. Vérnyomásom rendben, Nyusz mesélte, hogy neki is volt ilyen, beszorult a levegő a homloküregbe. Szóval lehet, hogy levegős vagyok :wink:
Grat a vizsgáidhoz! Mármint a feléhez :D
A januári indulást most nem vállalnám így be, meg márciusban utazunk, szóval majd utána... :)

Poszi,
remélem, minden rendben volt!!

Szép estét Nektek!
leeda

Sziasztok
Kriszto82
Azt nem tudom hány órától lehet oda menni, mi 8-ra ott voltunk. Ketten voltak elöttünk. Előszőr én mentem be, beírta a számítógépbe az adatokat stb. Kaptam egy papírt, amit a gazdasági írodába kell befizetni. Kimentem oda adtam a páromnak, addig nálam levette a vért, a férjem már hozta is vissza. Kettőnknek 11 000 ft volt. Nem tudom miért kell fizetni, de kellett. Az eredmény 2 hét alatt van meg. Minden kedden lehet érte menni, 14-14:30 között, de azt mondták ha 15 óráig odaérünk akkor még megkapjuk.
Kagyló

"Minden nap megszünik valami
Amiért az ember szomorkodik,
De mindig születik valami,
Amiért érdemes élni és küzdeni"
kagyló

Leeda, nekem úgy szorult be a levegő, hogy elméletileg, ha egészséges vagy és veszed a levegőd, az feljut a homloküregbe is. Na, én megfáztam, orrsprayt használtam, elmúlt a nátha, de ez megmaradt ez a szorult érzés, feszítés. Innen ered. :)

nyuszika85

Sziasztok! Egy gyors kukkra tudok csak jönni,mert itthon vagyunk, és a család szétszed:-)
Szerencsésen megérkeztünk.....de milyen nagyon hideg van itthon....brrr
Igen holnap 15 órárra megyünk....kicsit izgulok, de még nincs bennem a drukk, miért is kellene...egy miatt izgulok,de ezt már 100x leírtam....

Poszi drága remélem sikerült!!!!

Mindenkit pusszantok, és nagyon jólesett, hogy aggódtatok értem...
Majd jövök hosszabbra is...csak most babusgatom az öcsikéimet:-)

katapetra

ITT VAGYOOOOK!!!! ÉS A KEZEMEN A SZÁM: 8!!! :D
Na jó, ebből eddig 2-t lehetett megszúrni, a többit holnap, mert még éretlenek voltak ..holnap írok reggel többet, csak nekem nagyon-nagyon fáj a pocim, így megyek pihenni......köszi a szurkolást, aranyosak vagytok nagyon! jó éjt
Vendég

Poszi, tök szuper. Remélem, a kis műtétet is pozitívan élted meg. A hasfájás általános, azért jó párszor szúrtak, hogy ennyi pete legyen.
A Mária utcában voltunk mi is, akkor azt mondták, hogy a 3 nap alatt készülő HIV-ért kell fizetni, mondtuk, hogy nekünk jó lesz két hét múlva is, így nekünk ingyenes volt. (mondjuk 3x voltam a leletért, mire megkaptam 3 hét után)
Érdekes, hogy most már a 2 hétért is ennyit kell fizetni.
Katapetra, üdv itthon. Gyere holnap, hogy mi volt D-nél. Addig élvezd a családi kört. :lol:
Lor, nem jöttél, így nem tudok alkalmazkodni 29-én hozzád. Még reggel idenézek, hátha írtál. Vagy megkérdezem Dévait, hogy kik vannak már beírva :wink:

KépKép
momelcsi

Poszi, jaj de jóóóó, látod nem is lett olyan kevés tücsőcskéd :lol: hatalmas drukk holnapra!!!! Gyere majd a teló után!

Katapetra, örülök,h hazaértetek szerencsésen! Hány öcsikéd van és hány évesek?

Csuti, neked mikorra várható piri januárban?

Leeda, ez komoly,h azóta hőemelkedésed van :shock: ? Remélem hamarosan megtalálják az okot vagy ahogy jött el is megy ;) Jó lenne,ha Te is jöhetnél velünk januárban.

Kagyló, hányadikán is mentek Déviszhez?

Melcsi, Te végül Dévisznél fogsz szülni?

Nyuszika, drukk a genetikai eredményhez :wink: majd gyere mindenképp!

Én ma Mikulás voltam az unokaöcsémnél :lol: Már második osztályos és épp pár hete mondta,h nincs Jézuska....na féltem,h most mi lesz a megszokott Mikulással (a csomagot az ajtó elé tesszük és jól megverjük az ajtót, majd elbújunk) Végül úgy döntöttünk,h megpróbáljuk vagy elhiszi vagy sem. Nos...olyan jól sikerült a dörömbölés,h az én drágám alig mert kimenni :oops: Anyum telefonon lecsekkolta az eseményeket és úgy mesélte az élményeket, mint aki elhiszi,h valóban a Miki volt nála :lol: Úgy megnézném holnap a suliban,h mit mesélhetnek egymásnak :roll:
Azt hiszem az utolsó év volt mikor Mikulást játszottunk, remélem nemsokára hozzánk is jöhet majd a Miki :lol:

Jó éjt!

Bari
bari6

Renna!
Írtam neked privit.
ditte77

Telefonáltam. Nem termékenyült meg a két érett.... :cry: :cry: DE MIÉRT NEM ??? Nagyon szomorú vagyok, D azt mondta, h az egyik éretlent, ami mára megérett ma megszúrják, és holnap telefonáljak megint. Most megint várhatok egy napot...szerintetek, ha időközben a többi 5-ből is lesz érett akkor azokat is megszúrják még? ugye próbálkoznak még velük?

Katapetra, várjuk ma a beszámolód!!

Ja a számláló 2002-t mutat már :P

Csuti, a káposztás paszuly nekem is kedvencem:)

puszi mindnekinek
Vendég

Poszi, ne add fel. Megértem az aggodalmad. Nekem is 8 petesejt volt, abból kettő kuka. Másnap reggel egy indult el összesen és az aznap megérett kettő még megszúrták. A vége az lett, hogy a transzfer napján végül két babó lett. Szóval bízz a maiakban!!! Lesz még itt transzfer, hidd el!!!! :!:

Mi ma reggel voltunk Apánknál, utoljára. :( Aranyos, kedves volt, kukucskáltunk is. :lol: Minden rendben, max. annyi, hogy vigyáznom kell, mert a lepény méhszáj környékén tapadt meg.

Elköszöntünk és mondta, ha megszületett a baba, jelentkezzek :)

Melcsi, örülök, hogy találkoztunk :)

nyuszika85

Poszi,

szorítok! Anno nekem elég sokat leszedtek, és mégis csak egyet tudtak visszaültetni, szóval ez tényleg lutri sajnos, hogy hány marad belőle, szerintem ezt nem nagyon lehet befolyásolni. Biztos mindent megpróbálnak D-ék!

Katapetra,

üdv itthon! Majd gyere a jó hírekkel!! :wink:

Nyuszi,

igen, tényleg hőemelkedésem van azóta, hullámzik, de estére szinte mindig felmegy 37.4 - re, minimum. Remélem, majd jobb lesz hamarosan!
Jó lehetett ez a Mikulás - meglepetés... :D

Nyuszi,

köszönöm mégegyszer, hogy leírtad..Tényleg nem hallottam még ilyenről - és szerencsére még mennyi minden betegségről nem... :lol:
leeda

Drága Poszi!

Nagyon drukkolok,remélem ma sok-sok petécskét tudtak megszúrni :wink:
Tuti pár nap és küldhetem a babaragacsokat :lol:

Pusza,
Bari
bari6

Leeda

Akkor nem is márciusban indultok, hanem később? Hová utaztok? tényleg nagyon durva, hogy azóta hőemelkedésed van, ilyenről még nem is hallottam. Remélem hamarosan meggyógyulsz :wink:

Poszi

Ügyes voltál!!!!!!!!!! Csak így tovább, meglátod milyen jó lesz :lol:
Jaaaaaaaaaaaaj! Most olvasom, hogy mi volt ma. :oops: De fel a fejjel! Van még nagyon nagy remény!!!!!!!!!!!! Jó lesz minden holnapra, majd meglátod, nagyon drukkolunk nektek :!: Annak örülök, hogy te is szereted a kápi paszulyt :lol:

Momelcsi

Jól vagytok?

Bari

Januárban is 5- e körül lesz piri. Neked úgy tudom, hogy 20-a után. Úgye jól tudom? Én is remélem, hogy jövőre már nekünk is lesz egy olyan tag a szűk kis családunkban, hogy hozzánk is jöjjön Mikulás :wink: :lol: :wink: Amúgy képzeld, nekem pedig a férjem volt Mikulás az egyik ismerősünknél. Nagyon tutkó volt :twisted: :twisted: :twisted:

Csuti
Kép
csuti83

Csuti,

igen, terveim szerint csak március után indulunk, mert hó közepén megyünk Las Vegasba, ha semmi nem jön közbe. A párom befizetett egy négynapos konferenciára, és ezt toldanánk meg még vagy 5 nappal, megnézni a környéket, feltöltődni egy kicsit. A Grand Canyont nagyon szeretném látni :D
Remélem, addigra elmúlik minden bajom :wink: De jó, hogy Ti már korábban indultok! Remélem, pozitív példával fogsz előttem járni...!!

Szép estét Nektek! :D
leeda

Sziasztok
Túl vagyunk az első viziten..de sajnos a félelmem beigazolódott....
Nem mehetünk lombikra..a legalsó lépcsőfokról kezdjük, az az ovulációs indukciótó, ami nagyon nehéz lesz, főleg úgy, hogy a férjem külföldön van...rengeteg pénzébe fog kerülni, hogy hazarepüljön hozzám, egy szerelmi együttlétre...Számolunk, kalkulálunk...meglátjuk..sejtettem, hogy ez lesz.
A vizsgálatokat végigcsinálom persze, mert azt úgy is muszáj....

Borzasztóan jólesett, hogy vártatok, ez nagyon sokat jelentett nekem....kicsit elvagyok kámpcsorodva...

Barikám a két öcsém közül az egyik már nagy kamasz, 17 éves, de a másik kicsi még....11 éves
Anyukám nagyon fiatalon szült engem, és 36 évesen lett nekünk a kis Péterke...aki kicsit olyan, mintha a babám lenne:-)

Poszi

Nagyon örülök ennek a szép számnak, kérlek ne keserdj el!!!! Hallgass Nyuszira, ő is hasonlót élt át.
Drukkolok!!!!

Leeda

Gyógyulj meg gyorsan, hiszen itt a karácsony...Jobbulást kívánok, és köszi mindent!

Nene2 Neked is köszönöm a drukkot, és MINDEN kedves Topic Lakónak:-)

Szép estét, pusszantás

katapetra

Sziasztok!

Sajna 2 napig nem volt net, úgyhogy nem tudtam jönni.
Poszi, mi volt ma?

Tegnap nálunk minden rendben volt, csak ismét egy új dolog, amivel ijesztget Dévai. Az összfehérjém alacsony, állítólag a gyerekek már az izmaimat eszik. Még több hús, és gondoltam, előszedem a fehérjeport is. Ez vezet a terhességi toxémiához.
Amúgy a súlyprobléma most nem került elő, 3 hét alatt 30dkg-ot híztam, így most a Dévai-mérleg szerint 5kg-nál tartok.

Katapetra, sajnálom, hogy nem sikerült úgy, ahogy szerettétek volna, de fel a fejjel, ez azt jelenti, hogy jóval kevesebb hormonnal egyszerűbben (műtét nélkül) összejöhet a baba. Muszáj bízni benne, és nem arra várni, hogy leteljenek az alkalmak, hogy továbbléphessetek.

Bari, igen, én Dévainál fogok szülni, ha a babák is úgy akarják. Ha nem, akkor a helyettesénél. Nem volt szülészem, a nőgyógyászom (Csaba bá, többen ismeritek) már nem vállal, de szerintem jobb is, mert elég öregecske. Ha egy baba lett volna, kerestem volna valakit máshol.

Nyuszi, én is nagyon örülök, hogy sikerült összefutni, bár elég rövid beszélgetésre futotta. Ismét tudok arcot kötni egy névhez :lol: Gondolom, azért a fórumot nem hagyod el....

KépKép
momelcsi

Melcsi, dehogy hagyom :) Most is én vagyok az első, aki reagál a hozzászólásodra :)
Amúgy mi ez a terhességi toxémia? Gondolom ezt vérvételből állapította meg Dévai, nem? Érdekes.. Nekem pont mondta (mondjuk semmi vérvételi eredményem nincsen még), hogy a terhesség alatt végig egyek napi 2 szelet húst, de már nem kell túlzásba esni... Pfúúúúj, most olvasva a hsz-t, undor fogott el annak a gondolatától is, hogy újra rengeteg húst kelljen enni............. :roll: Persze ennék a baba érdekében, de ...........Jajjj...........

Örülünk, hogy amúgy minden ok. :)

Sokszor érzem, hogy Dévai mindennel riogat... Azt tudjuk, hogy mindent inkább a legnegatívabb oldaláról közelít meg, de szörnyű... Elmész, és ahelyett, hogy örömmel jönnél ki, az öröm mellett ott az újabb ok, ami miatt aggódhat az ember.... Ez legyen stimuláció, ovu. indukció, vagy várandósság. Persze nem feltétlen rossz ez, tudom.

Poszi, gyere és mesélj!!! Ha ennyire nem jössz, az csak jót jelenthet !!! :)

nyuszika85

melcsike

Sajnos azt kell javasoljam Neked hogy most komolyan kellene venni a doki riogatását. :( A toxikozis elég gyakran előfordul,így óvatosan kell bánni vele. Egyenlőre megelőzés képpen só-fűszerszegény és fehérjében gazdag étrendet kell tervezni.Ebben kérd a védőnő vagy dietetikus segítségét.Rendszeres vérnyomás ellenőrzés és vizeletfehérje kontroll kell.Előfordulhat a vizesedés is,elsősorban a végtagokon.Sokat kell pihenni.Mert magában hordozza a koraszülés lehetőségét is.
Puszillak drága!

szurikáta
szurikáta56

Sziasztok:) Na mi van a pocimban??? egy kis cuki zigóta:)

Ma reggel kellett hívnunk D-t fél 9kor és mondta, h egy sikeredett össze, menjünk ma beültetésre. Végül is 1-re sikerült odaérni, mert 200 km-ről mentünk, továbbá volt közben egy defektünk is (pffff) , de aztán végül is odaértünk :) Úgy örültem ennek az egykének :) A biológus (asszem Kálmán) mondta is, hogy nagy izgalmak okozója voltam tegnap, mindenki azon izgult, h valamelyik megmaradjon :) Most már csak nekem kell rá vigyáznom!
Kicsit izgulok, mert ugye hazajöttünk, és 200 km-t autóztunk, de kétszer is megkérdeztem D-t, h ne keressünk-e inkább egy holtelt, és aludjunk ott, de azt mondta , h sőőt, inkább menjünk haza most, és aztán pihi.

Jujjj ez olyan izgi, remélem megmarad....ugye a palástfű tea segít a beágyazódásban? tudtok erről vmit? Bari, most már küldheted a babaragacsot :wink:

Katapetra, sajnálom, h nem a terveid szerint alakul a dolog...de remélem, így is elsőre összejön a baba, és nem kell sokszor hazautaznia a férjednek, csak egyszer :wink:

Leeda, szuper ez az utazás! legalább teljesen kikapcsolódsz és újult erővel indultok tavasszal...tudod, tavasszal indul mindig az élet :) remélem nektek is:)

puszi mindenkinek, és köszi, h szurkoltatok eddig is :) szép estét mindenkinek!
Vendég

poszi

Babaragacsot küldöm :arrow: :arrow: pihenjél ,igyál sok vizet és edd a husit,amennyit csak bírsz.Kép

szurikáta
szurikáta56

Szurikáta!

Nagyon köszönöm, hogy így gondoskodsz rólam. Hát igen, sajnos már annyi ijesztgetés volt, hogy már meg sem ijedtem. Tegnap óta sokkal több húst eszem, 21-én megyek a következő ellenőrzésre, addig nagyon belehúzok és persze utána is. A pihenéssel nincs gond, itthon vagyok, ilyen időben nem sokat mozgolódom.
A fehérjeporról mi a véleményed? a stimuláció és az első 3 hét alatt, míg nem derült ki, hogy terhes vagyok-e. Tegnap elfelejtettem megkérdezni Dévaitól, és magamtól nem merem újrakezdeni.
Amúgy 63 volt az érték 65-87 között jó, de ma már találtam olyan helyett, ahol 60-tól megfelelő.

KépKép
momelcsi

Poszi, jaj de jóóóó! Örülök nagyon, remélem 21 nap múlva egy csodaszép képet kapunk majd :lol: de addig is küldöm hozzá a babaragacsot:
Kép

Csuti, igen én 20 körül kezdek majd. Mire én babókákkal a pocakomban fekszem itthon addigra ti már pozitívat teszteltek és nekem is lesz mit utánoznom :wink:

Katapetra, hidd el ez jó hír és csak Nenet kell lemásolnotok :lol: Jó lehet két kis öcsikével :lol:

Melcsi, te ugye nem dolgozol már? A nagynénémnek volt toxémiája és úgy mesélték,h éppenséggel nem veszélytelen dolog.
Biztos nagyon nehéz, de tudom a babákért mindent megteszel majd :lol: Gratula az 5 kg-s hízáshoz csak így tovább :wink:

Leeda, izgi lesz az utazásotok :lol: milyen jó lenne,ha egy babókával térnétek haza :lol:

Pusza minden kismaminak és jövendőbeli kismaminak!
bari6

bari

Éppen erre a babaragacsra gondoltam,csak nem tudtam ki szokta küldeni :D
De jó,te is kezdesz nemsokára :)

melcsike

Megmondom őszintén engem a fehérjepor kicsit megoszt.Ne kérdezd miért,én sem tudom.Én előnyben részesítem a természetes táplálékot.Na jó tudom,ma már minden fel van turbózva,de érted mire gondolok. Nézzél pár diétás oldalt,és biztos találsz ott is tippeket,hogy ne csak húst kelljen enned.
Puszi,szép napot! :)

szurikáta
szurikáta56

Katapetra,

szerintem ne kenődj el, ez tök jó hír, ez azt jelenti, hogy a pároddal minden rendben, és egy kis segítséggel pikk- pakk összejöhet!!!Én örülnék az ilyen hírnek!!! :D

Poszi,
hát nagyon megkönnyebbültem, soraidat olvasva!!! nagyon drukkolok! :wink:
Igen, az utazást már én is várom, bármilyen rövid is lesz... :wink:

Bari,
igen, annak én is nagyon örülnék...annak meg még jobban, hogy a januári kezdésed (és Csuti kezdése után) már pozitív példával állnátok előttem!!! :!: :!: :lol: :lol:
leeda

Kretty, most olvasom h korábban kérdezted, meddig van D? Nekem tegnap azt mondta, h 20-ig vannak ott, és aztán a két ünnep között , legalábbis 29-én tuti. Remélem, így is beleférsz!

Melcsi, annyira jó, h D-nél fogsz szülni...ha tehetném, én is így tennék majd! (csak egyelőre 200 km-re lakok tőle, és ha várandós leszek, azért az nem lesz egyszerű, h úgy járjak hozzá rendszeresen) Nagyon megbízok benne! Mindenesetre, kíváncsi lennék a "tarifákra" priviben, ha ezt megbeszélitek majd vele... még az is lehet, h Bp-re költözünk addig :wink:
A toxémiával azonban én is azt mondom, h vigyázz nagyon, veszélyes dolog! És a fehérjepor szintetikus cucc, csatlakozom Szurikátához, szerintem is jobb természetes formában bevinni. Hús helyett/mellett próbálj meg több tojást, túrót, szóját, tofut, és hüvelyes zöldségeket enni (ezekben sok a fehérje). Ja meg a csírákban is sok van, ezeket is sok helyen be lehet szerezni! Tudom, h D szerint a hús a legtutibb, de mellette szerintem a kiegyensúlyozott táplálkozáshoz a fentiek evése is hozzá tartozik, és legalább fehérje van bennük :wink:

Köszönöm a babaragikat :P itthon vagyok, pihizek, remélem megmarad a kis szentem...biztos érzi, h nagyon szeretném :D
D azt mondta, ne autózzak, így munkába sem megyek, de szerintetek kari idején 100 km-t meg lehet azért tenni.....? 25-re már csak megerősödik annyira, és akkor a beágyazódás folyamata már régen lezárul...remélem :lol: Jó lenne meglátogatni karácsonykor a szüleimet ...de felelőtlen sem akarok lenni!

puszi mindenkinek!

[/b]
Vendég

Poszi, gratulálok, látod, hinni kell benne! :) Szerintem karácsonykor autózhatsz, csak próbáljatok nem földutcákon közlekedni. Addigra már nem tudsz mit tenni a babádért, ha megtapadt, ott is marad, ha .... Na, de ilyenről nem is beszélünk. :)

Melcsi, nekem a hatalmas petefészkeim miatt sokáig kellett húst zabálnom..... Na, addigra már úgy várásoltunk a fárjemmel, hogy mindennek a fehérje értékét néztük. Bár már nem kell húst tömni, de egy-két dolog megmaradt: pl. minden reggel körözöttel indítok. Nagyon sok finomat lehet venni (Nádudvari), lehet készíteni is. Na, a túró miatt elég nagy a fehérje tartalma. Éppen néztük, hogy majdnem annyi van 100 g-ban, mint a halban. Ahogy poszi is írta, a hüvelyesekben sok a növényi fehérje, ez is jó. Vagy pl a szárazbabban is rengeteg van (szárazbab főzelék). Persze a hús, hal adott, de kell a változatosság... Ugye a tojásból is sok dolgot lehet készíteni, azt is eheted. Mi még pl. drága, minőségi kolbászt is vettünk, téliszalámit...Most ennyi jutott eszembe a múltamból..... Rémes még erre gondolni is.

Azt nem írtátok meg, hogy ez a vizeletből, vagy a vérből derül ki?

nyuszika85

Sziasztok!

Poszi, nagyon-nagyon örülök, hogy tegnap így sikerült, és egy babót visszakaptál. 3 hétig nagyon dédelgessd, mi pedig küldjük folyamatosan a ragacsokat neki.
Pont 29-én telik le a 3 hét, és akkor jöttök vissza. Az tök jó, akár találkozhatunk is, és remélem, mindannyian nagyon fogunk örülni.
A Dévais szülésről és körülményeiről írok majd privit.

Nyuszi, ez a 2. trimeszteri szokásos vérvételből derült ki, de 21-én is nézetnem kell majd, remélem javul a helyzet. Most már reggelire, ebédre, uzsira és vacsira is húst (vagy halat) eszem, tényleg komolyan veszem. Nektek elárulom, azért az utóbbi időben eléggé kilengtem, meg is lett az eredménye.
A tejtermékeket Dévai nem javasolja a sótartalmuk miatt, tejet se nagyon ihatok, mert vízmegkötő és vizesedni fogok.
A fehérjeport hanyagolom, majd meglátjuk a következő eredményt, ha ennyi fehérje evéssel se sikerül javítani, Dévainak ki kell találni valamit. Mondjuk ne a kórházat. Köszönöm a tippeket, próbálom úgy alakítani az étrendemet.

Mindenkinek szép napot, vigyázzatok, nehogy elfújjon a szél. Szörnyű idő tombol odakinn.

KépKép
momelcsi

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?