A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2010 augusztusban baba érkezik...

Évi és legalább müködnek a linkjeim? Egy órát buheráltam vele... Ircsi neked is elküldtem. Kérésed számomra narancs! :)

Napsugár, köszönöm kedves szavaidat, jól esik.
Az ovis dolog annyiból rendezödött, hogy elértem, amit akartam, vagyis hogy felvegyenek a várólistára. Söt az is kapóra jött, hogy kiengedhettem a palack szellemét és burkoltan fogalmazva, de megmondhattam azt, ami a szívemet nyomta. Volt egy kis felháborodás, de alapjában véve tudják, hogy igazam van. Ezt a tegnapi információm is alátámasztani látszik, mert egy másik körzeti evangélikus oviba elöször a fönök ment el egy éve, majd most ez év végével felmondott egyszerre két nevelönö is, így az ovi müködöképessége megkérdöjelezve... Talán mégis önkritikát kéne az egyházközösségnek gyakorolni, mert nincs ennyi véletlen ok nélkül.

Holnap jó napunk lesz, mert ahová a gyerekek sportolni járnak egyesületbe, azok szerveznek minden évben mikulásünnepséget. Nagyon kedves emberek és mi nagyon szeretünk összejárni velük. Mindenki visz valami sütit (majd éjszaka megálmodom, hogy beigli, zserbó vagy almáspite lesz-e a befutó), abból kevernek minden asztalra egy jó nagy tányérral, utána különbözö barkácsolási lehetöségek a gyerekeknek, majd - mivel az egyesület házikója a völgyben van erdövel szegélyezve - lesi mindenki a mikulás érkezését. Ö meg jön a nagy puttyonnyal és hoz ajándékot, majd a z este végén eszünk még frissen sült palacsintát és kész. Az ajándékozás meg úgy megy, hogy mindenki visz a saját gyereklétszámának megfelelö mennyiségü apró ajándékot, azt korcsoport ill. nem szerint felcimkézve külön zsákokba gyüjtik és a mikulás abból merít. Elképzelhetö, hogy az ember a saját ajándékát kapja vissza (ezért is fontos, hogy a gyerekeim ne tudják mit viszünk), de zömmel jó a keverés és másét kapjuk.

Párom meg délelött háznézöbe megy, rástartoltunk, de nem sok esélyünk van a megkaparintására, ráadásul 3 bérlövel kéne megvenni és valahogy középtávon kitúrni öket...

Ma voltam Eni matektanárjánál, ahogy megbeszéltük. Tényleg nagyon rendes és kedves hölgy, jót beszélgettünk. Anno ök is 3 bérlövel vették a házukat, egy magától ment, egynek fel kellett mondani és ment, egynek pedig több ezer eurot kellett fizetni, hogy menjen! Megnyugtatott, hogy Eni nagyon jó matekos, s mivel tudja, hogy nekem annyi dolgom van, hogy ki se látszok belöle, ügyel majd ö is egy kicsit jobban Enire, hogy se neki, se nekem ne legyen túl nagy a teher. Megbeszéltük a más témájú elöadnivalókat is. Eni a magyar népzenéröl tart elöadást, annak körülményeit taglaltuk, hogy hogy lenne jó ill. Imi elöadását, neki meg a magyar karácsonyi szokásokról kell elöadnia. Mivel ilyenkor a különbözö nációjú gyerekek visznek a saját nemzeti eledelükböl (édesség) kóstolót, én is beszerezni gondoltam némi szaloncukrot. Ma beszéltem is egyik barátunkkal és íme, az imént meg is érkezett az epres-joghurtos szaloncukor. Ennyire gyors a magyar posta, ha privát kézben van... :)

Na megyek a holnapra valókat becsomagolni és lefektetem magam, ha a kis tejpiócám is egyetért az ötletemmel.

- A párom megtalálta a neki mikulásra eldugott édességet és megette... Rossz gyerek! Pedig minden évben várja ö is a mikulást. Holnap tehetek egy tiszteletkört. -

Jó éjt!

Barbi
Vendég

Tünde a tejszaporítás kimaradt az előbb:

Ricinus Communis CH5 és Urtica Urens CH5
reggel és este 5-5 golyócska

Kép
napsugar1123

Bmaass, Barbcsi
Kép

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Jó reggelt!

Barbcsi, Bamass:

Kép

Woody van itt egy nagyon jó fényképész srác, oda szoktam vinni Bencét már évek óta. És árban sem vészes....

Ircsi pihenek, persze tudnék többet is, de szerintem az idő. Na meg gondolom a császár után esetleg hajlamosabb vagyok rá. Mintha ilyesmit olvastam volna valahol a spinális érzéstelenítő miatt. Tegnap is le kellett feküdnöm, mert készen voltam. De a barátnőm is mondta, hogy neki is fájt így a feje tegnap....
Ma meg már úgy keltem, hogy fáj. Be is dobok egy gyógyszert, nem kínlódok.... :roll:

Napsi köszi :D Jó ötlet, hogy már most elkezditek gyűjteni a Duplot. Bencének már van belőle ugye, de majd bővítjük a készletet.
Bencének a születésnapja is nemsokára lesz, januárban. Szóval okosan kell összehozni az ajándékokat.

királylány

Barbcsi, Bamasz

Boldog Névnapot!!!!

Duplo jó ötlet és látom már 1 1/2 éves korban lehet adni nekik, én imádom a Lego-t.

Dia fejfájás sajnálom, nekem nincs csaszi után sem, bár eddig sem volt.

Ma megyünk vásárolni csak elaludt a kincsem, Mikulásra kell valami neki. Nagyim már kérdezte mit vettünk neki, hiszen ő is küldőt pénzt neki. Tehát muszáj lesz valamit venni belőle, be kell számolni mi lett az ajándék :lol:

Szép hétvégét mindenkinek!!!!!

Kép
Kép
melisch

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Dia
Nem hiszem, hogy a spinál miatt fájna ennyi idő után a fejed...
Inkább egy nagy-nagy pihenés kellene neked is... egy kis kényeztetés... (pl: egy jó masszázs, egy relaxálás)

Ez most jött :wink:
http://www.dokimami.hu/2010/11/29/ha-an ... -leereszt/

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Sziasztok
Bekukk,sűrű a hétvége :)

Barbcsi,Bmaas,Woody,

Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Barbaráinknak sok boldogságost! :wink:

Clárika
Kép
...alig tudom elhinni, hogy teljesült az álmom, hogy mindig itt leszel velem, hogy belőlem lettél, és általam létezel. Én pedig Teáltalad.
clárika

Barbiknak boldogot!

Ircsi, Dia! Nemtom hogy van ez, de a spinál óta nekem kb annyi migrénem volt, mint előtte 40 év alatt összesen. A pihi biztos használ(na), de alapvetően inkább az időjárással lehetett összefüggésbe hozni, úgy tűnt. Meg én sosem kávéztam, de az epid utáni fejfájásnál muszáj volt, így viszont rájöttem, h amíg nem áll be még, csak kezd fájni a fejem, ha azalatt iszom kávét, akkor gyakran el tudom kerülni a gyógyszert.

Megkereszteltük a két apróságot. Nem voltunk nagyon sokan, de jól sikerült, többen fotóztak a családból, majd ha megkapom, teszek fel képeket. :D

Claire
claire

A hozzászólást 6 alkalommal szerkesztették, utoljára lombikbaba 2010.12.04 22:13-kor.

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

:wink:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Sziasztok!

Gyors életjel... aztán visszaolvasok.

Szerdán voltunk csípő kontrollon, uh-val is megnézték, ok volt. Legközelebb februárban lesz kontroll.
Védőnőt is meglátogattuk 5900g, 61cm volt Peti.
Aztán torna következett, végig ordítva. :( DE! Már most látványos a fejlődés (nem domináns már a jobbra fordulás), szépen elvan hason is.

Nálunk már ma járt egy "kismikulás" is!

Kép

bols70

Péter 3050g 52cm

Kép
bols70

Cicc, sajnálom (munkahely elvesztése)

Barbaráknak boldogat!

Claire. gratu a kis újonnan keresztelteknek! :D

Ircsi, Katus nagyon édes a videón, aranyosan "dumál".

Korábbi témák: fenyőfa nálunk csak élő. Idén cserepest veszünk és megpróbáljuk kiültetni a kertbe (Peti első karácsonyfáját). Van már így is 3 óriási ezüstfenyőnk.

Kötelező oltásokkal nincs gondom, influenza ellen nem oltatunk (eddig sem tettük).

bols70

Péter 3050g 52cm

Kép
bols70

Sok sok ajándékot kívánok mindenkinek !!!! Kép

Kép
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára melisch 2010.12.04 23:34-kor.

Kép
Kép
melisch

Claire képeket el ne feled :wink:

Bols látom nálatok is hamarabb járt a mikulás :lol:

Ircsi Katus :lol: zabálnivaló Istenem de drága!!!!!

Kép
Kép
melisch

Kép

Mikulásnak micsoda kisinasai vannak :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Lehet, hogy elfogult vagyok, de ebben a topikban gyönyörű gyerekek vannak :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Ho ho hó jó reggelt!

mennyi gyönyörű Mikulás ruhás baby!!! Egytől egyik szépek!!
Claire,keresztelő:szép napot,minden jót,képeket és beszámolót várjuk :) Sokan lesztek?

Tegnap dűlőre jutottunk keresztszülő ügyben már csak fel kell őket kérjük és szervezzük mi is.

Mai napunk keresztülhúzva de hát ez van,majd a blogban mesélek.Tegnapi nap félig jó volt,estére Tomi full nyűgös lett, éjjel kelt5 x, az almalé megfoghatta a pocakját ráadásul,volt sírás,a Huggies pelus meg a bodyját,frankó,tiszta festék,esküszöm írok a cégnek,milyen pelenka az ilyen...
Na megyek mert sok a dolog még mára.

Pécsiek akkor kedden várlak benneteket,annyi van,hogy fél 6-ra fogorvosnál kell lennem,de Miki visz úgyh.kapkodni nem kell,de az is lehet még hogy átrakatom csütörtökre.

Anyám cicája mára kezdett haldokolni,Miki mehetett le Komlóra,h.behozzuk Pécsre állatorvost keresni aki elaltatja :cry: :cry:

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

sziasztok!

segítség!
a párom most reggel(!) 39,5 fokos lázzal ébredt, fáj a torka, hányinger és szédülés... nem szoktunk betegek lenni, ezért nem nagyon tudom mit csináljak...
bele nyomtam 2 algot és 1000 mg Cvitamint... sztem reggel ez nagyon magas láz egy felnőttnél...

Kép
gtunde75

Tündi :( Pécsen vagytok? Ügyelet :arrow: 400 Ágyas...
Várj míg hat az Algo,mérd vissza,arra lejjebb kell menjen....
Reméljük Te nem kapod el :( francos vírusok :(

evilany

Tünde
Nyugalom!
Ha egyébként erős, fiatal, akkor túl fogja vészelni....
Amit még tehettek: langyos vízzel zuhanyozzon le... (szerintem, jobb mint a vizes borogatás)

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Évi igen, itt vagyunk... most visszaaludt... tegnap még semmi baja nem volt... a hajnali szoptatásnál szólt, hogy fázik (23 fok van a lakásban) :shock: adtam neki már akkor is egy algot és neocitrant... ennek ellenére így ébredt...

Ircsi gondolom nem éjjel mászott be hozzá a vírus, R-GO már tegnap is hordozta... ha vírus egyáltalán és nem egy erős megfázás... különítsem el Zoéval őket egymástól? csak azért, mert ugye apának tegnap még semmi baja nem volt, és ugyanúgy puszilgatta a lányt, mint máskor... (na meg engem is :oops: , én meg a lányt... szóval ha fertőző, akkor már úgyis elkaptuk...nem?)

Kép
gtunde75

Amíg apa nincs jól, addig ne nagyon puszilgassa a családot.
Szellőztess gyakran! (akkor a levegőben csökken a víruskoncentráció)

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Sziasztok!

Mindenkinek köszönöm szépen a névnapi köszöntéseket! :wink: :roll:

Bmaas! Neked is nagyon boldog névnapot így utólag is!

Keresztelőnk múlt vasárnap megvolt, nagyon jól sikerült, Bence is jól viselte, hogy 16 ember volt körülötte és kézről-kézre járt, utána kicsit fáradt volt, de legalább jól aludt este.

Bocs, hogy eddig nem jöttem, de keresztelő előtt rengeteget készültünk, utána kipihentem és Tominak segítettem átolvasni, átnézni a szakdolgozatát (pénteken adta le), és annotációt írtunk hozzá németül, nem semmi volt... :roll: Tegnap összeírtuk, mennyi mindent kell vennünk -névnapi ajándék, karácsonyi ajándék, karácsonyi díszek, fa stb-., a héten azt is mindet elintézzük, nem akarunk karácsony előtt pár nappal rohangálni Bencével a nagy tömegben.

Látom sok minden volt téma.

Oltás: Mi nem oltatunk influenza ellen. Eddig se, most se fogunk. Eszünk sok gyümölcsöt, iszunk sok teát mézzel, jól felöltözünk stb. Azt sem bánom, hogy tavaly nem oltattam H1N1 ellen. Kötelező oltásokkal úgy vagyok, hogy nem véletlenül kötelező! Gondoljatok bele, régen nem voltak, és mekkora járványok voltak, mennyien haltak meg. A gyerekorvosunk olvasott egy angol cikket, hogy Amerikában a szamárköhögés járványa terjedt, és rengetegen haltak meg benne, és sajnos mind 2-3 hónapos csecsemő volt, hiszen nem voltak beoltva és ők a legveszélyeztetettebbek, úgyhogy én úgy gondolom, oka van a kötelező oltásoknak és jobb is! Azt is hozzátette a doktornőnk, hogy ha nálunk is 95% alá esne a beoltottság, akkor bizony a pici babák hatalmas veszélynek lennének kitéve!
Egyébként a rotát is azért adattuk be, mert tavaly végigsöpört a családunkon. Kezdte a húgom, aztán anyum, aztán a Tomi (hál' Istennek én nem kaptam el, akkor már kismama voltam). Úgyhogy nem kockáztatunk, nem akarom, hogy kórházba kerüljön a kisfiunk! Ráadásul az, hogy egyszer már átestél rajta, nem feltétlen jelent védettséget...

Homeopátia Nekem használt, amikor kismama voltam, megfázásra homeogene 9-et és stodal szirupot szedtem, s meggyógyultam. Bence most hasfájásra aloe verás cseppet kap és használ neki, és ő még nem tud hinni benne, hogy attól múlik el... Ha én hiszek benne, és ez hat rá, akkor csodás képességeim vannak. :D Egyébként én úgy gondolom, hogy lehet a gyógyszerek is akkor hatnak, ha hiszünk bennük... De nem is vagyok az a mindenre gyógyszert bekapkodós fajta, fejfájásra is csak akkor veszek be gyógyszert, ha már iszonyatosan fáj. A régi gyerekorvosom azért nem szerettem, mert minden hasonló tünetegyüttesre ugyanazt írta fel, akkor is, ha visszamentem hetenként, hogy csak rosszabbodik az állapotom...

Karácsonyfa gyerekkoromban mindig igazi volt. Egy volt a baj: akármilyen jó minőségűt, drágát vettünk, ugyanúgy hullott a levele, és még nyáron is azt porszívóztuk a szőnyegből. Plusz én nagyon sajnáltam, amikor ki kellett dobni. :( Így már 5 éve műfenyőnk van, most is azt veszünk, de ha saját lakásunk lesz, igazit fogunk venni, mert imádjuk a fenyő illatot. Addig is ezt vázába tett fenyőágakkal oldjuk meg.

Babák gyönyörűek, látom mindenhol elég korán érkezett meg a Mikulás! Nálunk csak holnap jön. :wink:

Névnapi ajándékom: gyönyörű szép csokor a férjemtől, anyósoméktól polár szabadidő ruha, anyuméktól könyv, Bencétől pedig egy kis szánkózás az udvarban! :roll: Úgy élvezte, olyan édes volt!!! :wink:

Sophie! Óriási gratula a kislányodhoz! Sok boldogságot, jó egészséget és sok tejcsit kívánok!

Csibucékkal mi lehet? Olvastam a blogját és aggódom, miért nem jelentkezik!

Babaimi! Te merre vagy, téged is hiányollak!

Dia! Fejfájást nagyon sajnálom! Azt hallottam, a császárosok nagyon érzékenyek az időjárás változásra. Én is majd akarok venni Bencének Duplo-t, LEGO-t, kiskoromban nekünk is volt, csak sajnos már nincs meg.

Ircsi! Örülök, hogy Ádám épségben hazaért! Katus nagyon édes! Blogodban lévő videót is megnéztem! :wink:

Bols, Melisch! Micsoda Mikulás rucik! :wink: :D :lol:

Napsi! Nagyon szép a kanapé!

Bmaas! A fényképes linkek nekem is jöhetnek priviben! :)

Hozok egy-két képet a keresztelőről mindjárt. :)

Claire! örülök, hogy a ti keresztelőtök is jól sikerült. Mi is római katolikusok vagyunk (vagyis csak én, Tomi református), de a keresztszülők nálunk is a húgaink, így egyik katolikus, egyik református. Amikor volt, előtte nap nagy hó esett le, izgultunk is, hogy gond nélkül ideérjenek a rokonok. Most is nagy hó van nálunk. Veszprémben a buszt az utasoknak kellett tolni fel az emelkedőn...

Szopi Nekem sem kemény a cicim,de ez nem jelenti azt, hogy nincs vagy kevesebb a tejcsim, csak egyszerűen beállt a kereslet-kínálat. Most abban a korban vannak a babáink, amikor minden érdekes, felfedezik a világot, így Bence is 5-10 percig szopizik, és ha meglát valamit, elkezd nézegetni, dumcsizni, vigyorogni, szopi közben felnéz rám és beszélget velem, de 1,5 óra múlva eszébe jut, hogy "halló, még éhes vagyok!" Hát eszünk, én alkalmazkodom hozzá, mert ha a fejem tetejére állok, akkor se fog enni, ha ő éppen inkább játszani szeretne, és úgy gondolja, 5 perc kaja elég volt. (egyszer lemértük kíváncsiságból, hát 5 perc alatt szopizott 95-öt, ez régebben 30 perc "teljesítménye" volt). Én nem gondolom, hogy örökletes dolog, hogy ki mennyi ideig tud szoptatni. Én már a család összes női tagját felülmúltam a szoptatás hosszúságának idejében. Ez ugyanolyan szerintem, mint a cicik mérete, attól sem függ, hogy valaki tud-e szoptatni vagy sem.
Sosem aggódom a tej miatt, ha néha kevesebb is volt, vagy egész napokat szopival töltöttünk, mert a fiatalembernek olyan kedve volt, hát szopiztunk, de nem aggódtam, stresszeltem, néztem az órát, a mérleget... Szerintem ez nagyon fontos!!! És nincs is semmi gondunk a szopival. (az elején még néztem az órát, a mérleget, de amikor pl. -50et mutatott, pedig láthatóan evett és amikor csak sírt és én az órát bámultam, na akkor elegem lett, és úgy döntöttem: Bencére fogok hallgatni, ő tudja mikor van szüksége evésre, mikor lakott jól, mennyi elég neki)

Nyilvánosan szoptatás: én már többször is szoptattam autóban pl, babaklubban is. Nekem nem okoz gondot, ha egy csendes helyen szopizunk, szolidan is lehet, nem dobom ki én se a cicijeim a város kellős közepén. Férfiak közül eddig a férjem és apum látta, másnak nem is engedném, meg apa is csak egy pillanatra jött be, nők, főleg anyák előtt nem zavartatom magam, ez teljesen természetes dolog. Szerintem.

Na hozok képeket. Aztán naptárt szerkesztek, míg Bence alszik.

Kép

Kép
barbcsi

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
barbcsi

Barbcsi nagyon szépek vagytok!! Mekkora már Bence a kezedben!
Tomi is elvicceli a szopizást mostanában :) ahogy múlik az éhsége ugrik le a ciciről és magyaráz :)

Csibucék kórházban,kivizsgáláson(engedélyével írom,de majd ő beszámol,ha túllesznek mindenen) Drukk nekik hatalmas.

evilany

Barbcsi
Szépek vagytok!
Jó nagy baba Bence! :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: :wink:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Köszi szépen a dicséreteket! :wink: Hát már tényleg elég nagy, főleg az én kezemben, mert én meg elég kicsi vagyok. :roll: :D :lol:

Csibucéknak megy a drukk, remélem nem lesz semmi baj!!!!

Több, mint 7 kiló és 65 cm, de lehet már több is. :) Most nézegettük vissza a képeket, mennyit változott, nőtt, főleg az arca változott szerintem. :wink: Olyan imádnivaló!!!

Később még jövök, de meg kéne csinálnunk a naptárokat, Bence is ébren van már, ma is akarunk egy kicsit szánkózni az udvarban, majd szopi után. :)

További szép hétvégét mindenkinek!

Kép

Kép
barbcsi

nah... a két algo után 39,8-ra romlott a helyzet... hűtőfürdő után most 38,8... ügyeletről küldenek orvost, csak pár óra és ideér... :shock:

boldog Mikit mindenkinek!
Kép

Kép
gtunde75

Tündi,mielőbbi jobbulást,durva vírust kaphatott be szegény :( :( :( rengeteg folyadék!! Írj majd h.mi a helyzet.

evilany

Sziasztok!!!

Probálok reagálni mindenkinek.

Cicc sajnálom a munkahelyet nem lesz,könnyű,nekünk is volt a napokban egy helyzet amitől féltem munka nélkül marad a párom de nem igy lett,hála istennek.

Tünde sajnálom a párod mielőbi jobbulást ügyelet ne is mond és egy tanács vegyetek száj maszkot párom is hordott mikor beteg volt és nekünk segített nem kaptuk el,ő abban is aludt.

Dia fejfájás detto nálam is minden napos sajnos,gyógyszerre sem múlik már,sajnos nem jó,de pihenni nem tudok,még mindig irigy vagyok jól pörögsz :lol:

Szilvás???

Csibuc drukk nektek!!!

Barbcsi szép család vagytok nagyon,és gratulálok nektek a keresztelőhöz...nekünk februárban lesz BOLDOGAT UTÓLAG IS..

Clarie nektek is nagy gratula a keresztelőhöz várom KÉPEKET

Évi nyügösség az nálunk is van...

Babák csodálatosak egytől egyig..........

Velünk nagyon nehéz minden Lili furán eszik nem tudom mitől van mértem párszor és 50-eket eszik és este minden órába meg nappal is, nagyon sürven eszik,nagyon nyügös nem tudom mi ennek az oka tejem van ő hagyja abba az evést nem akar enni akárhogy kinálom rá..alig alszik sokat sír nyügösen sír nem fájdalmasan,nem tudom mitől van ez....

Kép
bévi

Sziasztok!

Csak gyors kukk. Megvolt az első nehéz éjszakánk. nem tudom mi volt a baj, de éjjel 2-től nem aludtunk. Fél 6-kor adtam neki egy fél Germicid kúpot, na ezzel elnyugodott 8.45-ig. Napközben is nyűgös, fáradt. Kijöttünk anyukámékhoz, Gábor persze dolgozik csak késő este ér haza. :roll: Reméelm nincs komolyabb baja. Egy kicsit meg van fázva meg még a hasára tippeltünk. Majd meglátjuk a ma éjszakát.

Tünde jobbulást a párodnak!

Mikulás babyk nagyon aranyosak :lol:

Tegnap már a fogam is fájt. Időpontot kell kérnem oda is. :?
Ma eddig még nem fájt a fejem. kopp-kopp-kopp.

Bocs, hogy most nem reagálok mindenkinek mindenre, de jelenleg nincs időm/erőm.

Barbcsi szépek vagytok!

Claire várom a képeket én is.

Nem tudom már ki írta, de ilyen összefüggést olvastam én is a császár-fejfájás kapcsolatáról. Aztán lehet szimplán csak frontérzékeny vagyok.

Megyek, gyerekem tiszta nyűg.....

királylány

Spinál után jelentkezhet fejfájás. Közvetlenül az érzéstelenítés után. Amikor adják az érzéstelenítőt, megszúrják az agyhártyát, azon a pici lukon esetleg szivároghat az agyvíz... ettől lehet fejfájás (kb. az első héten)
EDA-nál nincs ilyen mert ott a burok köré adják az érzéstelenítőt...

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Dia
Áron nyűgös? Pedig ő nem szokott...
Nem a fogcsírák mozgolódnak nála?

Katusnak ma még a car is ízetlen... semmi sem jó neki... :cry:
Kép

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Ircsi Tomi is nagyon nyűgös ahogy Katus is nem tudom mi a baja sokat sír kismajom lett megint,ez van :?

Bévi írok majd,almalé kemény hasfájást hozott :(

evilany

Nah ma nyügi nap van mondjuk nálunk az elmúlt napokban van evés miatt...

Mi bementünk fürödni Lili jött velem mindig jönn,ugye magam vagyok nincs akira hagyjam és nyügös volt már mindent elkövettem sírt én wc ülök ugye nah most onnan nem állok fel,mikor bemásztam a kádba sírt mondom gyermekem már nem bírom most anyának meg kell fürödni és nem szóltam neki nyügölődött,és lás csodát elaludt :lol: :lol: :lol: a hordozóba magától a piszimel együtt azt szorongatja én köntösben nyomom addig :lol: :lol: így belefeküdtem a kádba most meg itt vagyok ne semmi ha akartam volna tuti nem alszik el ott :lol:

Katus cuki!!!

Kép
bévi

Bekukkoltan gyereket megnézni mivel horkolva hagytam ott,lassan nyitom az ajtót és ő nagyban magyaráz a pizsimnek ami felvolt rakva a hordozóra mert maci van rajta és azt szokta nézni,mint aki nem is aludt ugy csinált a kis sunyi :lol: :lol: :lol:

Kép
bévi

Nha de megyek is mert masszázs lesz mint mindene ste aztán fürcsi és remélhetőleg alvás mint régen és csak 3 óránként eszünk,nah de min dig az jut eszembe inkább egyen óránként csak ne legyen beteg.

Évi alma én nem adtam még Lilinek almát mivel hasfájós eléggé nem mertem tököt evett az is szeles de nem volt vele nagy gond ma sárga répát kapott módjával persze,muszáj sajnos,ha tej hiány lenne akkor egyen a drágám valamit.a mikulás tányért hozott neki meg kanalat,megsipoló könyvet plussz kilövettük a fülét hát volt sírás sajnáltam nagyon de olyan csajos lett

Kép
bévi

Bévi : :lol:

Ircsi nem tudom mi lehetett vele. Annyira sírt az éjjel, nem lehetett megvígasztalni. Lehet benyelt valamit amitől fájhatott a hasa - elég zöldet kakil - meg náthás is kicsit. De elképzelhető, hogy a foga miatt sírt. Csak furcsa volt, mert mióta megszületett így még nem sírt. Meg is ijedtem, hogy valami baj van. Ma elég nyűgi volt. Most már itthon vagyunk, alszik az ágyában. Majd meglátom mikor és hogyan ébred, lehet kimarad a fürdés.

királylány

Sziasztok
Nincsen időm visszaolvasni, csak az utolsó lapot futottam át gyorsan. Kórházban vagyunk kedd óta, ami már biztos, hogy Korinna refluxos. Nem evett, görcsölt a hasa és rángott időnként, doktor nénink gondos mérlegelés után kórházba küldött bennünket. Holnapra várunk még egy vizsgálati eredményt. Ennek függvényében dől el, hogy mehetünk-e haza (remélem igen, mert a helyzet finoman szólva is nehéz most :arrow: egyedül vagyok Korinnával, apa csak délutánonként 4-6 között lehet bent. Korinnát kvázi egészségesen hoztam be, most taknya-nyála egybefolyik mert egy tügyőgyulás akarnok kiscsávó mellé fektették, aki állítólag nem volt fertőző, háááát nem tudom :( Szerencsére pénteken hazaengedték a kis hisztigépet, így azóta - igaz kisebb vagyon ellenében - nincsen szobatársunk és nyugodtak a napok, de közben sajna én is megbetegedtem, torokgyula, orrfolyás, stb. :arrow: elvégre kórházban vagyunk és koncentráltan kapjuk a bacikat).
Korinna most már eszik hál' az égnek, megy a súlya is, mára elérte a 4850 gr-ot, de ez a 63 cm-es "magasságához" nem túl sok, igaz nem is kórosan kevés, szóval elmegy.
A holnapi eredmény után leírom a továbbiakat, addig nem merem, mert ha mégis baj van akkor elég nagy sajnos. Ha meg nincsen (igyekszem erre fókuszálni), akkor fölösleges paráztatnom magamat és ezzel telesírni a fórumot :( . Drukkoljatok kérlek!
Szép estét mindenkinek!
Vendég

Csibuc én drukkolok és nagyon bízom benne, hogy nincs más baj Korinnával. De ezt megbeszéltük. Szorítok nektek!
Áron jókedvűen ébredt, már ismét alszik fürdés és vacsi után. Remélem nyugodt lesz az éjszakánk.
Pussz.

királylány

Sziasztok,

szép mikulásos reggelt mindenkinek!

Csibuc,
nagyon szorítok nektek! Gyors gyógyulást nektek!!!

Dia,
örülök, hogy jobban van Áron, csak egy átmeneti alvászavar volt.

Bmass, Barbcsi,
nagyon boldog névnapot nektek kicsit megkésve!

Képzeljétek Olivérnek látszik az ínyében 2 kis csík alul, sztem hamarosan fogacska lesz ebből. Nagyon nyűgös, sokat sír, nyálzik, nagyon kakin alszik :( :( .

Mennem kell, Apa várja a gépet!

Vki próbálta már a borostyán láncot? Tapasztalatok?[/b]

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Ja, minden baba nagyon édes, jók a mikulásos ruhák, sapik :D :D

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Csibuc nagyon nagy drukk nektek,tudom luxus de nincs lehetőség magán szobára hogy ne szedjetek össze még több bacit és kényelmeseb is mi Lilivel abban voltunk és vele volt ketten voltunk apa is bent lehetett akár este tizig is,de magam mellé fektethetem stb szóval megéri mert nem szed össze semmi bacit se te se a kis drága nagyon sajnálom remélem hamar rendbe jönn......

Sucer Tündének és Csillagnak van nyaklánc nekik bevált....

Csillag???

Mi változatlanul rosszul eszünk nah de majd csak lesz valahogy!!!

Kép
bévi

bévi: magánszobában vagyunk péntek óta. Előtte nem volt szabad szoba, ezért voltunk kénytelenek ellenni egy másik anyuka-gyerek párossal. De teljesen mindegy, mert fertőző tüdőgyulás gyereket ugyanúgy kiviszik a folyosóra és óhatatlanul találkozik az ember mindenféle bacival meg virnyákkal itt a belgyógyászaton. Én meg egyébként is esendő vagyok az ilyen baciknál, még jó hogy készültem lácsillapítóval meg egyebekkel mert éjjel már 38 fokos lázam volt. Korinna még bírja a strapát, köhög-tüsszög és láztalan volt reggel. BÍzom benne hogy így is marad, mert ha valakinek láza lehet a hazabocsátáshoz az csak én lehetek. Ha Korinna is belázasodik még itt kell dekkolnunk egy ideig...
Vendég

sziasztok!

Csibuc drukkolok nagyon! csak a jóra gondolj!

Dia sajnálom Áront, remélem most jobb éjszakátok volt!

Én most kivételesen apa miatt aludtam kint a nappaliban :shock: annyira horkolt szegény, de most nem volt szívem oldalba lökni... :wink: :lol: továbbra is magas láz, tegnap semmit se tudtunk csillapítani, kettesével szedte az algot... hűtőfürdőbe csak egyszer volt hajlandó ülni (a tipikusnál is tipikusabb férfi... inkább megdöglik, de nem eszik, nem iszik, mert az fáj, és felejtsem el, hogy még1x átéli a hűtőfürdőt)
39,2 a láza folyamatosan, sajnos nem tudom vele megértetni, hogy ez így nem jó, ezért a legnagyobb ellenérzéseim ellenére ma elkezdtük az antibiotikumot... csak az a baj, hogy pár nap múlva, ha kikerül az ellenőrzésem alól, akkor nem fogja végig szedni...

szerencsére Zoé tündéri baba, tegnap eccer se nyafizott, így viszonylag könnyen elvagyok (nem is tudom, hogy mi lenne, ha még ő is üvöltene...)

a tejem viszont katasztrofális, most még megpróbálkozok a homeopátiával, de sajnos most már éjszaka is pótolni kellett, mert nem volt tejci... ilyesmi eddig nem fordult elő... mondjuk az is igaz, hogy tegnap sajnos enni se nagyon sikerült, és sztem inni se ittam eleget...

na megyek, nem nyavalygok tovább...

Évi nem ígérem, hogy elmegyünk a talira, sőőőőőt, ahogy egyre többet gondolkozok rajtra :arrow: mi van ha már bennünk is lappang ez a kórság???... nem szeretném végigfertőzni a bandát! a cuccot majd mindenképp eljuttatom valahogy...

Kép
gtunde75

Tündi,végülis orvos látta??? Mi a baj konkrétan?Sima influenza?
Jobbulást neki!!!
Tejci:gondolom a stressz!! :( :(
Megértem ha nem jöttök(bár fura lesz) a cuccért elmegy a Miki is szívesen ha megmondod mikor jó(egyik du.5 körül tudna)
Épp azt néztem,idén már sztem nem lesz tali,majd jövőre,óriás babákkal addigra :)

Csibuc,mára (is) nagy drukk nektek!!

Bévi mi is rosszul eszünk,ma pl.másfél óránként. Ezzel nincs gond,csak nem bírom tejcivel,tépi húzza folyton,mert alig jön.A tápival lehet h.a cumisüveggel van gondja,mintha nem tudná mit kell vele csinálni,szerintem cumit cserélünk.De hát mindig más a gond.

evilany

Sziasztok!

Tünde!
Jobbulást kívánok a párodnak!

Csibuc!
Megy a sok drukk!!!!!

Dia!
Neked is meg kell élned legalább egyszer egy nyugtalan éjszakát! ;)
Nehogy minden tökéletes legyen! :)

Sucer
Nekünk is van borostyánláncunk (Rékának és nekem is )
Nem tudom e nélkül milyen lenne, de Réka csak nyálzik, és eszi a kezét.
Éjszakára se veszem le.

Kép

Clárika
Kép
...alig tudom elhinni, hogy teljesült az álmom, hogy mindig itt leszel velem, hogy belőlem lettél, és általam létezel. Én pedig Teáltalad.
clárika

Sziasztok lányok!

Barbcsi, látom, hiányoltál. Édesek a babák! Azért tűntem el, mert 6 hetes volt a babám, amikor melltályoggal megműtöttek. Napokig kórház, utána sok szenvedés, újra és újra begyull., stb..hosszú lenne leírni. Most 3 hete apasztjuk a tejemet. 2 hét Bromocriptin szedése után abbahagyatták velem, 3 nap múlva begyulladt, most kezdtem előről. Totál kivagyok....Ez van.
Puzsi nektek.

babaimádó
Kép
babaimado

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?