A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2010 augusztusban baba érkezik...

Gyönyörűm!!!!!!!!!!!!

Kép

Clárika
Kép
...alig tudom elhinni, hogy teljesült az álmom, hogy mindig itt leszel velem, hogy belőlem lettél, és általam létezel. Én pedig Teáltalad.
clárika

Sziasztok!

Köszönöm. Az ájszakánk nagyon jól telt. Áron aludt, mint a bunda. Tegnap este vacsi után egyből beszundított, így le is raktam őt aludni. Reggel 8.45-kor ébredt :lol: Most dumál a kiságyában :D
Kissé köhög, asszem megmutatom a drnőnek. Legkésőbb holnap, ma egyedül vagyok, Gábor dolgozik.

Bence ment oviba. Már hiányzott neki, oda ma jön a Miki. :D

Tünde szerintem ha megoldható akkor a párod ne menjen dolgozni ilyen betegen. Orvos pedig feltétlenül lássa. Antibiot végig be kell szedni (tudom, hogy te tudod, csak veel kell megértetni)
Tejet sajnálom,biztosan nem tesz jót neki a mostani helyzet sem.

Csibuc nektek drukk, hogy kidobjanak a kóriból titeket :wink:

Évi remélem Tomi elfogadja a másfajta cumit.

Hát ez az, hogy mindig van valami. És nem akarok senkit sem elkeseríteni, de ez most már így lesz.....

Borostyánlánc: nem tudom, van akinek beált. Áronnak tuti nem lesz.

Sucer: szegény Oli, megviseli a fogzás :(

Majd még bekukk.....

királylány

Évi igen, tegnap végül is kijött egy doki a háziorvosi ügyeletről, vírusos torokgyulladás... egyébként tök tétó volt a nő...

most azokat kérdezem, akik már nem az első gyerekkel vannak itt:
a hozzátáplálással kapcsolatban várom a tapasztalatokat, elsősorban azzal kapcsolatban, hogy mi van akkor, ha fáj tőle a hasa (alma lásd Éviék, bár én is tapasztaltam, amikor pár hete eccer már próbálkoztunk)??? illetve megköszönném, ha valaki elmondaná, hogy mit hogyan, mert a neten 1000 féle verzió van...

Kép
gtunde75

Clarika,édes a kis menyem ismét :) Holnap mikor jöttök kb?

Dia örülök h.Áron megjavult :lol:

na megyek,Tomi sír

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Évi dél után.
Elméletileg 10-12 közt jön a csomagküldő (csak én vehetem át a pakkot....). Aztán ahogy kijön a lépés.

Nálunk az idő Rékát most nem, de engem kegyetlenül megvisel!
Olyan fáradt vagyok, mint amikor teherbe estem, s mormota módba voltam :lol: :lol: :lol:
Pedig alszik a lány az iccaka.....

Clárika
Kép
...alig tudom elhinni, hogy teljesült az álmom, hogy mindig itt leszel velem, hogy belőlem lettél, és általam létezel. Én pedig Teáltalad.
clárika

[quote="gtunde75"][ írta:gtunde75b]Évi igen, tegnap végül is kijött egy doki a háziorvosi ügyeletről, vírusos torokgyulladás... egyébként tök tétó volt a nő...

Mondott valami hasznosat?
Most hogy van?[/u]

Clárika
Kép
clárika

Kép

SZIASZTOK! MINDENKINEK BOLDOG MIKULÁST! (nekem megjött :( )

Gyors önző módon,helyzetjelentek:
Gergő jobban van...holnap megyünk talira...Évi-utaltam...megfagyok,rohanunk fát és szenet intézni!!!!!!!!!!!!
Ajándékokat viszem-Mikulás létemre (mivel megvan ) :D

Puszi-legyetek jók!
Mindenkinek sok csokit!!!!

Az ott lent a Mikulááááááááááááás?
Kép

Kép Kép

Csajok!Ne népi táncot járjatok!!!! A HIPHOP a NYERŐ :)
Kép

Kép

Puszi mindenkinek!!!!

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

BARBIKNAK
BOLDOG
SZÜLINAPOT!!!!!

utólag!

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Évi!!!

MIKINEK SZUPER ÜBER BOLDOG SZÜLCSINAPOT!!! :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Clárika nagyon szép ez a lány!
Igen, 4 havonta egyszer belefér egy ilyen éjszaka. :lol: Igazából azzal volt gondom, hogy nem tudtam hogyan segíthetnék rajta. De szerencsére nincs semmi baja neki.

Csillag nagyon édes ez a Gergő gyerek ebben a szerelésben (is). :lol:

Tünde én az almával kezdtem anno. Először csak egy kiskanál lé, másnap már kettő, aztán magát az almát. Persze azt is csak egy - egy kanállal. Aztán a krumplit, majd a répát vezettem be ugyanígy. A zöldségekhez mindig kevertem tejet, előtte pürésítettem. (de jó is volt egy szemkrumlival maszatolni :)))
Ebédkor a tejcsi előtt kapta. Bence amúgy sem volt hasfájós, én is ehettem bármit és a hozzátáplálásnál sem tapasztaltam semmi ilyet.

Áron bealudt ismét. Hát be kell hozni azt az álmatlan éjszakát :lol:

Én sem csinálok semmit. Most mintákat nyomtatok az üvegfestéshez. Illetve el kell vinnem kinyomtatni, kifogyott a patron...

királylány

Mikinek: Kép

Születésnapja is ma van? Mert akkor arra is boldogat!

királylány

Dia :) nem,névnapja van :)
Köszönjük a köszöntéseket.

Tünde,vírusra kapott a párod antibiotikumot?.. :?

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Szerintetek mit tehetnék amivel,amitől Tomi jobban elvan??? Kifejtem(mert ma reggelre már kiakadtam) felkel,édes,mosolyog,eszik,peluscsere,játék :arrow: akármit csinálok,akárhova teszem,ha viszem magammal,ha nem,beszélek hozzá,stb. nincs el többet semmivel 15-20 percnél. Akkor már nyekereg,unja,sírni kezd,fel kell venni,cipelni...stb.
Ergo,nekem a házimunkára ilyenkor vannak ezek a 15-20 perceim. Mindig,mindent kapkodva sietve csinálok,a régi minőséggel össze se lehet hasonlítani,és sokszor sírni tudnék annyira sietnék,csinálnám,de torlódnak a feladatok,most tettem el Miki pulcsiját látom h.nincs már vasalt pólója,ott tartok...Sokszor szinte rágás nélkül eszek,és a többi...letusolok és ennyi a "testápolás"...soroljam?...
Én csinálok valamit rosszul?

De már sír a játszószőnyegen :cry: :cry: :cry:

evilany

Évi sajnos ismerős a dolog nálunk is ez van,és tudod erre azt tudom mondani ennek a kezdés az oka hasfájás stb,ezt lehet más nem érti,nem elkapatni vagy ilyesmire gondolok,de mivel Lili is hasfájós volt mindig ölben volt mindig körülötte fogott minden jó mai de kb 2 hónap kellett ahoz hogy megtudjak akkor is fürödni ha ketten vagyunk,vagy tudjak enni stb,sóval rengeteg időt vagyis mindin percet vele töltöttél,mindig beszéltél neki,ringatad ugy aludt,vele voltál folyton és igényli azt hoy vele legyél,vagyis Lili ha nem lát akkor ordít nincs el magában folyton velem kell,hogy legyen és ha más fogja is látnia kell engem sokszor ha az apja fogja akkor is,én ma elkeztem kicsit megnyugodni,tudod én sem alszom hozzátáplálást elkeztük nem lesz leány állom és jobb lenne szoptatni könnyebb.sokkal mint etettni,ma mint ahogy Ircsi is szokta meg védőnő is tanácsolta,csináltam neki a földön egy játszóteret :lol: a konyhában mert nekünk oda is befér egy ilyen le a földre egy takaró mivel a csempe hideg,plussz pokróc,és sok sok játék nektek van játszószőnyeg is nekünk nincs de már nem is veszek felesleges,amugy Lilit se foglalja le semmi játék csak én,most próbálkozom,ott vagyok vele látt néha hozzá szólok,nem mondom hogy nem lesz ölben vagy ilyesmi,de nem a nap 24 órája abból áll hogy rohanok,fogom cipelem,viszem,jaj sír mit csináljak leakasztanám a csillárt is és megvennénk neki minden játékot stb csak hallgason,elmaradt egy percig a hintába akkor megveszük stb ennek most vége fel kell fedezze a játékokat ami van neki és foglalkoznia kicsit magával nem csak velem és ettől is elfárad nyügös,Lili nem alszik csak ha tologatom most próbálom erről is leszoktatni muszály most mert később még nehezebb lesz,itt a példa a szomszédom 8 hónapos gyerek 9kg és ölben kell ringatni csak úgy alszik este is kell és akkor is,ha mondjuk ahoz szoktatjuk hogy mellé fekszünk és szépeket mondunk neki akkor ugy alszik majd el,mennyivel könnyebb mindenkinek neked is és neki is mert nem törődik ölben órákig és nem érzi azt hogy feszültek vagyunk mert nagyon fáradt vagy és én is ezt érzem,most meg próbálom ezt nem lesz könnyü de ez van.

Kép
bévi

Csibuc sajnálom remélem haza engednek titeket és Korina erős csaj nem olyan gyenge mint az anyukája nem fog elkapni semmit!!

Dia kisfiad csak be ilyesztett titeket,értehető hogy a nagyfiú vágyot az oviba hisz jött a mikulás,én már alig várom hogy Lili várja,a hugom 5 osztályos és még elhiszi van mikulás hát ez ma letaglózott,mivel vettünk nekik ajándékot már nagy lány kapott hajápolószereket stb ilyesmit plussz csokit is,oad adtuk neki,meg anya is tőle kapott csizmát is erre ma ugye nem volt semmi az ablakban reggel és megjegyezte nem tudja idén ki öltözött be mikulásnak hogy elfelejtette itt lakik egy gyerek,anya mondja neki de Kittike tudom nincs mikulás,tudom nincs itt mert az igazi nem tud eljönni ide is :shock: :shock: :lol: :lol: :lol: ez kicsit meglepett hisz benne....

Csillag szépek vagytok..

Clarika ti is...

Kép
bévi

Bévi áhhhh nem sok kell hogy sírjak ahogy olvasom,igazad van és tudom na de hogy kell ezt csinálni????? Én is megvettem a hintát,a szőnyeget stb de nem köti le nehogy azt hidd.Most szundít(nem alszik mélyen,bármikor felkelhet,sokat mocorog)közben villámgyorsan vasalok,és utálom h.ez lett a mottóm,villámgyorsan!!!! Én nem tudok(nem merek...)letusolni se ha 2-en vagyunk,nem hallom meg a tus alatt,tegnap is ez volt,hajat szárítottam és ordított közben mint kiderült. De mégis mit kéne tenni,hagyni sírni???
Sétákat se tudom rendesen beilleszteni,itt az ünnep,és nem jó a leszarom tbl.se már 4 hónap után,nem lehet ezt csinálni...
Vot egy kis idő h.jobban elvolt de megint nem,és olyan nehéz,a fürdés is üvöltés megint 4 napja :cry: :cry: :cry:

evilany

Évi egyet értek nagyon tudom mit érzel nálunk is ez van plussz párom nincs itthon soha nah de ha nem dolgozik éhen halunk,és annyi gond van náluk is a cégnél ő is fáradt én is alig alszik én is,nehéz én kicsit hagyom nyafizni tegnap így aludt el a hordozóbn én sem tudtam tőle fürödni,de beviszem magammal mikor zuhanyzok még kicsi szerintem így nem gond elvan az elsőhéten üvöltött de már megszokta,ez van a hajmosásnál is,jön én akkor dolgozok ha fent van viszem magammal kitapasztalom hol jó neki pl asztalon van a pihenőben míg főzök,most ezt a földön való játszást próbálom először többet lát majd egyre jobban megyek a lakásban és csinálom a dolgom,nem egyből fogja megszokni magában is játszhat fokozatosan,én babakocsiban altatom nappal,igy nem terhel le annyira,mint ha kézben ringatnám,neki is kényelmesebb,tologatom,de most már próbálom nem folyton csak ha mocorog akkor kezdem el és majd fokozatosan leállok vele.Este szopizik és el aslzik ha nem akkor fogom az ölemben ült előre felé néz és egy időután bealszik nem kényelmes de nem rázom nem ringatom,mert igy is alig birja a kezem,mi lesz később,én imádom a gyerekem mint mindenki más de tekintettel kell lenni magunkra is néha,tudod akkor esett ez le mikor ültünk egy társaságban Lilit fogta a párom én ettem vagyis faltam mint egy disznó és arra figyeltem fel mindenki engem néz és én el szégyeltem magam,ugy ettem mint aki sose evett mindent egyszerre faltam,mert ehhez vagyok szokva,remélem fog változni ez a rendszer mert tudom milyen nehéz......

Kép
bévi

Séta én nem nagyon viszem hideg van kint sokat szellőztetek ha pár napig nem voltunk kint akkor vagy kiviszem az ölembe vagy elmegyünk kocsival valahova alszik is ki is szállunk nem szeret beöltözve lenni üvölt leizzad nem akarom hogy megfázzon.

Kép
bévi

Évi, Nagyon-nagyon köszönöm a névnapi köszöntéseket! (te előnyben voltál, mert tudtad a keresztnevem, de a többieknek is köszönöm persze!)
És Barbcsi, Bmass, nektek is Boldog névnapot utólag!

Dia, akkor az a fotós messze van Budakeszitől, sajnos.
Dia, szegény Áron.
Sok-sok puszi neki, remélem már jobban van!

Ircsi, Katus imádnivaló!
Szeretem amikor így beszélnek.
Múltkor vendég gyerekek voltak nálunk és beszélgettek Lilivel, ő meg mindenre babanyelven válaszolt nekik.
Majd meg zabáltam a kis drágát.

Bols, de jó hogy jelentkeztél. Nagyon örülök, hogy minden ok volt az uh-n.
Nyugi, nálunk is végig sírja a tornát, még át is adja a lány annyira sír szegénykém.
A kép fantasztikus!

Melisch, Petra egy igazi kis mikulás! Cuki!

Évi, nagyon sajnálom anyukád cicusát.

Barbcsi, örülök, hogy minden jól alakult a keresztelőn.
Nagyon szépek vagytok együtt.
Bencén nagyon édes a kis ruha!

Tünde, szenzációsak a Zoé képek!
Jobbulást a párodnak!

Csibuc, nagyon sajnálom Korinnát!
Nagyon drukkolok, hogy minden ok legyen, de nem is lesz máshogy!

Babaimádió, jó hogy jelentkeztél.
Sajnálom szegénykém, ez borzalmas!
Remélem hamarosan jobb lesz neked.
Kaphatunk képet?

Sajnos én nem tudok tanácsot adni, mivel tudom nagy szerencsém van Lilivel. Két dolog van amit nem bír. Ha éhes, és azonnal nem adok neki kaját, akkor sír, valamint ha fáradt és berakom az autósülésbe, na akkor ordít és nem sír. Az borzalmas….
Azért otthon is szokott sírni, nyafizni, de akkor átrakom valami más játékba (hinta, játszószőnyeg, pihenőszék). Én az elejétől kezdve hagyom hogy egyedül játsszon, ha kell. Így mindent meg tudok csinálni mellette. Persze azért vannak nyügis napok is.
Most a legjobb játék neki, ha egy pelenka van a kezében és azt fogdossa, még a játékoknál is jobban élvezi.
Ha látom, hogy kezd álmos lenni (dörzsöli a szemét), akkor irány az ágy. Megkapja a pelenkát és bekapcsolom a zenét neki. Beszél hozzá és utána elalszik egy 10-15 perc múlva.

Hétvégém nagyon rohanós volt, így nem is tudtam jönni.
És Lili mikulás ajándéka a nagyitól (saját készítésű)
Kép

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Fifth Birthday tickers

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Second Birthday tickers
woody

Én úgy tapasztalom kis babáknál minden megszokás kérdése,hogy alszik mit csinál,ebben nekünk is szerepünk van,csak neked is és nekem is az volt a rossz hogy nagyon hasfájósok voltak,még Lili ma is de kevésbé mint rég,és így annyira sok figyelmet dajkálást kellett rájuk fordítani,nem azért hogy játsz vele hanem hogy hallgasanak,ne sírjanak és ehez szoktak,nah de majd helyre jön meglátod.......drukkolok ezerrel!!!!!!!!!!!!

Kép
bévi

Bévi evés :arrow: :arrow: durva ahogy leírtad,de én se vagyok különb..Miki még keni a kenyerét,én már betömtem a szendvicset :cry: :cry:

Woody annyira édes a kis Lili nagyon bírom a képeit!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára evilany 2010.12.06 12:10-kor.

evilany

Nem panaszkodni akartam,csak tanácsot kérni,,imádom Tomit csak hát sajna az élet tele van tennivalókkal.

A baj az,hogy a hétvége szarul sikerült(blog)sok tennivaló itt maradt,így indult a reggel,Miklós nap van,sütni kéne,ajándékot csomagolni,de sétálni is,itt az ünnep,díszíteni,takarítani.
Na hát,ez van,Én csak azért kérdeztem,mert mindig írjátok(vagy álmodom?)hogy szépen eljátszanak,elfoglalják magukat,rugdossák a játékot vagy fogják,Tomi pl nem csinál ilyet,fekszik ahogy leteszem,és beszélget,ez a max.amit csinál egyedül.Pedig tud fogni,mégse.

evilany

Ha elviszem sétálni,egy idő után felébred és sírni kezd a kocsiban ezért már félek elindulni is,kendő jó volt de nem bírja a derekam.Ez nagy kár. Boltba is kéne mennem de ha beviszem babakocsival,tuti felébred és üvölt.

Bévi már megint kezet foghatunk nem is lepődtem meg.

evilany

Sziasztok!

Csibuc jobbulást nektek! Én még az orvosi rendelőbe is utálok bemenni, hát még kórházba, tényleg ott lehet a legtöbb cart összeszedni.

Bercibó a múlt héten hasra fordult!!!!! :D ....azóta sem sikerül neki :? :D pedig tekereg rendesen, de majd belejön!

Tündi! Hozzátáplálásról vélemény: én is annyit olvastam róla, és mindenhol más van, eligazodni nem lehet, hogy akkor most hol az igazság! Így arra jutottam, hogy majd a gyerkőc jelzi mi jó neki. És így is lett. Nagyon sokáig írtam, miből mennyit eszik, erről is leszoktam. Pisil, kakil, nem sír, látszik, hogy elégedett, mert ha nem tetszik neki valami azt úgyis megtudom.
Pl. szombaton tízóraira kapott szilvapürét, aztán a tápszert, ez persze nem kellett neki, raktam hozzá kis tejpépet ugysem, csak köpödte ki. Aztán ahogy újra elővettem a szilvapürét, majd' elröpült boldogságában. Evett még belőle pár kanállal, aztán szépen megette a tápszert.

Talira megyünk, Évi ha valamiért elmaradna lécci küldjél egy sms-t.
limo73

bévi: gyenge :?: :roll: Az osztályos kisbetegek anukájának 90 %-a ugyanúgy köhög, prüszköl mint én....
Eredmény még mindig nuku. Öl az ideg rendesen. :(
Vendég

Csibuc fére értettél én arra akartam célozni Korina ügyes csaj és lepipálja az anyukáját nem lesz semmi baja jó indulattal mondtam lehet fére értettél bocsi isten mencs,bántani bárkit is......

Kép
bévi

Babaimi sajnálom a dolgot ami veled történt nem semmi,nekem is felvágták a mellem igaz csak egyszer de iszonyat volt,nekünk társult az is hogy Lili nem eszik meg mást csak az én tejemet,jobbulást...

Woddy Lili cuki nagyon és a sapi is nagyon jó,örülök,hogy a kis druszánk ilyen jó kislány

Limo gyerek tudja mi a jó a tápi nem finom a szilva annál inkább,ügyes fordulás :wink:

Évi olyan jó lenne ha közelebb laknál nagyon egyformák vagyunk mér Évák is jobb lesz majd megláttod..

A fejem megint fáj minden nap sajnos.....

Kép
bévi

[quote="evilany"]
írta:
evilanyNa hát,ez van,Én csak azért kérdeztem,mert mindig írjátok(vagy álmodom?)hogy szépen eljátszanak,elfoglalják magukat,rugdossák a játékot vagy fogják,Tomi pl nem csinál ilyet,fekszik ahogy leteszem,és beszélget,ez a max.amit csinál egyedül.Pedig tud fogni,mégse.

"Gyermeked 3 hónapos

Lassan a mozgásfejlődés is előtérbe kerül a baba életében, ám ebben a korban nagy eltérések lehetnek. Néhány baba szüntelenül rugdos, próbál forogni, vagy már talán forog is, más babák még semmit nem csinálnak. Van amelyik baba ügyesen használja a kezét, megfog, felemel, nézeget játékokat, más babák ezt még nem igazán csinálják. Meglehetősen nagy eltérések lehetnek ebben a tekintetben, ezért ne hasonlítgasd gyermekedet másokhoz, hanem az életkori átlagnak megfelelő leírást vedd figyelembe. Mozgásfejlődés A reflexműködés lassan akaratla­gossá alakul. Megkezdődött a tónu­sos nyaki reflex kioldódásának folya­mata. Háton fekve középen tartja fejét, emelgetni próbálja. Először testének egyik, majd másik oldalán mozgatja összhangban kezét, lábát. A karok mozgatása közben fejét elfordítja. Amikor felveszik, testét erősen és határozottan tartja. Hason fekve megemeli mellkasát, fejét hosszú perceken át is felemelve tartja. Hason fekve behajlított lábbal he­lyezkedikel. Amikor kezénél fogva álló helyzetbe húzzák, az alapnak feszítve lábát, álló helyzetben marad egy rövid idősza­kon keresztül. Felültetve a fejbiccenések száma igen lecsökken. Megtámasztva ülve marad. Többnyire nyitott helyzetben tartja ujjait, a fogóreflex kialvóban van. Kezd ütőmozdulatokat is végezni, de ütése még általában messze esik céljá­tól. Mindkét karjával nyúl a tárgy után, oldalról indítva és teste előtt záródó mozdulattal; a tárgyakat gyakran csukott ököllel érinti."
Dr. Vida Ágnes

minden gyerek más! tény, hogy Tomi kicsit nehéz eset, de kinövi majd, ezt sajnos át kell vészelni... nem tudsz csinálni semmit sztem, Nálatok a nagy áttörés úgy gondolom akkor lesz, amikor megtanul mászni, és elkezdi felfedezni a lakást...
igen, sok baba eljátszik egyedül, többek között Zoé is, de ő meg sokszor ébred éjjel... ebből meg Clárikának sokkal jobb, mert Réka végigalussza az éjszakát... szóval mindenkinek más a gondja, kinek kicsit több, kinek kicsit kevesebb...

a lényeg, próbálj nem kiborulni és az lebegjen a szemed előtt, hogy kinövi majd! csak éld túl! :wink: :?

Kép
gtunde75

Kép
limo73

Évi annyira sajnálom ahogy olvasom a soraid teljesen magunkra ismerek,nekem meg a lábbujam is fájt hát bicegtem cipeltem Lilit sokszor papucsban fáztam de mennem kelett,mert valakinek muszáj volt elintézni plussz haza főzni 3 embernek hétvégén négynek,nehéz de próbálok változtatni.Mondjuk hétvégén itthon van párom is délelőtt,segít csak hát mikor hajnal 3 kor jön haza minden hétvégén ki van bukva,és utánna vezet 400km minden nap,sajnálom,de hát magam meg nem bírom,de majd jönnek anyáék 27-től itt lesznek egy hetet hurrrááááá

Kép
bévi

Tündi,tuuuudom tuuuudom(de Tomi azért már 4 hónapos,sz'al :roll: )itt volt az előbb anyós,átvette,a gyerek egyből görbítette a száját(mint Katus az egyik videon,imádom :) ) visszavettem agúúúúú gugúúúúú ja mondom fiam imádlak én de hát :roll: :roll:
És éjjel is kel,naná :) ez van.

Én meg nem szeretek segítséget kérni,ha magától nem jut az embereknek(anyám,anyós)eszébe...

Limo,nem marad el,gyertek csak :wink:

Babaimi,én is sajnálom a mellműtétet :(

Bévi,hahh,majd időnként megírhatjuk egymás sorait is akár :)
(csak én nem tudok ilyen sűrűen írni :wink: :lol: :lol: )
Fejfájás :arrow: eszel,iszol eleget?

evilany

[quote="evilany"]( írta:evilanyde Tomi azért már 4 hónapos,sz'al :roll: )

majd 4 nap múlva!!! :wink: :lol:

visszatérve (párom) :arrow: nem a vírusra kapta az antibigyót, hanem a torokgyulladásra... belenéztem ma a torkába, és mintha tüszőket láttam volna... bár nem szorítottam le a nyelvét és jóóó nagy van neki, ezért írom, hogy "mintha"...

Kép
gtunde75

Évi! Lassan beleérnek abba a korba, amikor csak anya fog létezni! :D Már Berci is "válogat"....nem kap mindenki mosolyt!
Én azt csinálom ha nem akar egyedül elmaradni - mivel amúgy sem tudnék akkor csinálni mást - leülök vele és jól lefárasztom. Bár nálunk már nagyon jól kialakult a napirend, megvan mikor van játék, mikor alvás, és ehhez Berci egész jól tartja is magát.

Játszatok egy nagyot akkor talán elfárad és jobban elalszik, csak ne pörgesd túl, mert akkor megint nem lesz alvás.
limo73

Évi inni kb 5 litert naponta nem attól fáj,sokat is iszom,Tomi nem marad másnál nyugi Lili sem én sem szeretek segítséget kérni,de anya minden hónapba jön egy hete ha tud ugye hugit is hozza és ha neki nincs szünet akkor nem hagyja otthon mivel tél van füteni kell ők fával tüzelnek,apa este 7 ig dolgozik szóval ha szünet lesz jönnek..

Tünde tüsző az nagyon rossz és alattomos nekem évekig volt évi 6-7 szer de 2 éve lesz májusban hogy nincs mandulám azüta elkerül,lehet az van párodnak mert akkor nehezen megy le a láz,nekem csak egy hétig szurival reggel este,nálunk a nagyfiúnak van második hete tüszős mandulája,kint van a mamánál,mi elne kapjuk.JOBBULÁST NEKTEK!!!

Kép
bévi

Nálunk a mai nap ugy indult Lili sírt nagyon ugye sokszor evett és tele a pocak éhes volt de nem tudott hova enni mivel 2 napja nem kakált és ő hozzá van szokva minden naphoz őt zavarja,kapot glicerines kúpot egy felet kaka jött 15 perc múlva kapott enni evett rendesen aludt 1,5 órát,utánna pihenőszékezet,nyafizott,letettem a földi játszótérre :lol: :lol: :lol: el volt egy darabig,és evett azóta alszik :shock: :shock: :shock: lassan megint kell neki enni :lol: :lol: :lol: ez nekem meglepő,de nem bántom hagy pihenjen ki van bukva rendesen...

Kép
bévi

Bévi nektek is lehet jó napotok :wink: szerintem a hozzátáplálás sokat segít Lilinél.

evilany

Most nyöszörög míg ki nem nyitja a szemét fel nem ébred mostanság ezt csinálja mikor meg felkelt nevet hmm,nah megyek most ő hív puszi mindenkinek!!!Betegeknek jobbulást!!

Csibuc drukk az eredményhez!!!

Kép
bévi

Minden kis és nagy betegnek
Kép

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Mikinek
Kép

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Woody
Nem tudtam, hogy neked is mostanában volt.. :oops:
Kép

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Babák gyönyörűségesek! :lol: :lol: :lol:

Tünde
Hűtőfürdő ellen én is tiltakoznék... :?
Egy pár perces langyos zuhany is csillapítja a lázat, mégse olyan kellemetlen mint a hűtőfürdő... és amikor az ember lázas, izzadt, még jól is eshet... :wink:
Beteg pasi :evil: :evil: :evil: :evil:
Tejednek szerintem, a tegnapi izgalmak se használtak...

Évi
Katus is idétlenkedett ma evés címén... már mondtam neki, hogy vagy eszik rendesen, vagy elveszem tőle a cicit... aztán csak nézett rám... és nevetett... (az 5 hónapos gyerekem szemberöhög :oops: :lol: :wink: )

Babaimi
Jobbulást! Sajnálom a gondokat...

Clárika
Tessék már valami frizurát csinálni Rékának! :lol: :lol: :lol: :lol:
Tényleg gyönyörű! A haja, a nagy szemei :lol: :lol: :lol: :lol: :wink:

Dia
Akkor visszakaptad a kis-Buddha Áronodat :wink:

Csillag
Látom, rohansz :wink:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Házimunka
Nálam az sokadrangú :oops:
Azért vagyok itthon, hogy Katussal foglalkozzam, nem háztartási alkalmazottnak.
Akkor se evett meg a kosz minket, mikor dolgoztam... most még többet is takarítok...
Mi olyan 3 órás periódusokban létezünk...
Ébredünk reggel 6 körül, akkor reggelizik mindenki... apa elmegy dolgozni... általában olyankor elindítok egy adag mosást....
Katus általában szundikál 8-9 között, akkor feltörlöm a szobákban a parkettát, szőnyeget, kanapét leporszívózom...
Utána elmegyünk játszóházba, bevásárolni... délben általában az étteremben kajázok...itthon eszik Katus is... ebéd után szokott egy hosszabbat aludni (olyan 2-2,5 órát)... kedden és csütörtökön az alvás után megyünk az uszodába...anya úszik, baba nézi, ismerkedik az úszómesterekkel :wink:
Amikor itthon vagyunk, akkor Katussal játszom leginkább...
Délután szoktam inkább főzni is, mire Ádám hazajön...
Vasalás: csak amit feltétlenül kell....
Este olyan 8 körül tesszük le Katust... utána mi is fürdőszobázunk... és azt mindig rendbeteszem, mielőtt lefekszem...

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Ircsi szuper, hogy ilyen jól beállt a napirendetek!
(amúgy Katusnak boldog 5. hónapot! átsiklottam felette! :oops: ééééés jessssssszusom, már 5 hónapos!!!! hihetetlen hogy megy az idő!)
mi is 3 órás periódusokban létezünk, annyi a különbség, hogy Zoé minden periódus végén alszik 30-45 percet és nem egyszer v. kétszer egy nagyobbat, mint Katus... ő igényli így, nem én erőltetem...
épp ezért nehezebb napirendet fixálni... örülök, ha ezekben a 30 percekben tudok egy kicsit magammal foglalkozni... (tusolás, emailek, fórum, barátok felhívása...)

Kép
gtunde75

Csibuccal beszéltem. Minden oké velük, hazamehettek. A többit majd Ő elmeséli :D

Áront biztos ami tuti alapon megmutattam a doktornéninek. Minden rendben van vele, lehet őt oltani csütörtökön. Cebion cseppeket kap. Egy kicsit meg van fázva. Valószínűleg a sok trutyit lenyelte (ami nem jött ki) és ezért fájhatott a hasa + fáradt volt és emiatt volt az éjjeli nagy ordítás. Mai nap olyan volt, mint szokott.

Fejem iszonyatosan fáj ismét. A bal szemöldökömnél egy pontban :? :twisted: Ettem, ittam, pihentem is....mégis fáj.

Woody utólagosan, de neked is boldogat!

Évi nem tudok tanácsot adni, mert ugye nekem mázlim van. Valószínűleg Tomi ilyen típus. Nem tehetsz mást, mit ahogy Tünde is írta: túléled. Majd még gondolkozom mit lehetne....

Bols sajnálom ezt a kálváriát
:( Remélem rendeződnek a dolgok.

királylány

Napirend: reggel felkelünk, este meg lefekszünk. A kettő között változó, hogy mi mikor történik. Míg Benével voltam itthon, akkor nekünk is volt, most szegény kisebbet igazítom a nagyobbhoz. Változóan alszik napközben, van amikor többször rövidebbeket és van amikor egyszer hosszabbat (3-4óra) és két kisebbet (fél-egy óra).

Házimunka: minden nap jut idő valamire. Kicsit lejjebb adtam a tisztaságmániámból. De csak kicsit :lol:

királylány

Dia
Fejfájásod hátterében nem lehet valami szemészeti probléma?

Tünde
Nálunk egy csomó dolog akkor történik meg, mikor Ádám itthon van már... Tudom, nálatok a kétlakiság... :cry:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Sziasztok,

Barbiknak, Mikinek boldog névnapot!

Tettem fel a blogba pocifotót :oops: 8)

Éviknek kitartást a sírós babákhoz! Egy nagy zsák türelmet küldök!

Kép
xtina75

Ircsi már nekem is eszembe jutott. Van ám szemüvegem távolra, csak nem nagyon hordom..... :? Vettem be egy fél algot, most elmúlt....

Tina épp most néztem! Csinos vagy. De a fejedet se hagyd le máskor! :D

királylány

Dia, köszi. Nem akarom a fejem kirakni, a munkahelyen még nem is tudják... valaki rátalál, aztán nekem esik. Elküldtem neked priviben a fejem :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
xtina75

Kép

Így szopizik Katus... közben anya tud netezni... :wink:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X