A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Brumi: Nagyon sajnálom!!!..... Ne add fel kérlek!!!!! Bízz benne, hogy nem voltak a szurik hiábavalóak!!!!.... :wink:

Békus: Remélem ma lepergett Rólad minden, ami nem kellemes.. márpersze ha volt ilyen... Örülök a döntésednek.... megkönnyebbültem!! :wink: :wink: Jobb lesz így meglásd... főleg mikor a 6. hét környéki dolgok jönnek :wink: :wink: Bár lehet, te mázligép leszel és megúszod!!
Szédelgésekkel csak óvatosan, nehogy vetődés legyen belőle!!!.....

Mi holnap megyünk afp-re... ááááááááááá vérvétel.... Rajó szabit vett ki, úgyhogy legalább nem egyedül megyek... utána meg nekiindulunk a városnak ajándéknéző-vásárló körútra.... Este majd benézek.. Mindenkinek a legjobbakat..... :)

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
andrea-1

Vicky: köszönöm,hogy tegnap megnyugtattál,hogy még nem ártottam... :)
reggel rövidre zárom a dolgot,és remélem innentől minden tökéletes lesz,ahogy kell neki :)

Neked hanyadik héten volt szívhang?

Annyira rá vagyok készülve,hogy talán már lesz,hogy biztos csalódott leszek,ha még nem :D

Barbus annyira gyönyörű,utólag is nagyon boldog névnapot neki!!! :)

Holnap meglesz az első mikulásos ajándéka is? :)
Vendég

Andi: Remélem Neked sem lesz vetődés holnap a vérszíváson!! :)

Én is megkönnyebbültem,akartam küldeni Neked esemesét,hogy mihamarabb megtudd,de folyamatosan volt valami bent,és hát nem tudtam titokosan sem bepötyögni :D
Úgyhogy maradt a fórumos bejelentés :D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2012.07.25 20:16-kor.
Vendég

Hahó!

Breki. örülök, hogy meghoztad a döntést, nézzenek nagyot! Remélem sokat fogsz pihenni. Párodat sajnálom, de hát a kereskedelem. Persze vasárnap este tényleg nem kellene eddig lenni, de hát mit lehet tenni? Amugy ha szereti csinálni? Persze ott vagy te is!
Én régen szállodában dolgoztam, napi 12 órát minden 2. nap. Életem legjobb munkahelye volt, visszasírom mig élek, imádtam. Mondjuk kemény volt, főleg ha mégis másnap is menni kellett - tudod se Karácsony se Ujév semmi, de ennek ellenére már holnap reggel mennék, ha tehetném. A mostani nincs inyemre, de hát ez van, sehol semmi egyéb.

Brumi: sajnálom, ezt a hosszu kinlódást, de tudod türelem, prábálj valahogy az lenni!

Mieza: nem baj hogy jön védőnéni, ez a dolga. Nálunk is tette, pedig jaj de régen volt.

Vicky: kivánom, hogy a laptető hozzon szerencsét, és legyen már meg az a fránya vizsga. Tudod, nekem is 3. alkalom sikerült. A Lóerő legyen veled – ahogy az az iskola reklámozza. (én sem oda jártam)
Névnap: elvileg holnap van, hogy mi lesz nem tudom, majd meglátjuk. Nem jelentkezik, nehezen lehet valakivel beszélgetni, ha ő nem akar. Itthon se nagyon akarta, aztán kaptuk a szemrehányást utólag, mint ahogy most is olyanokért, amit minden levélben leírok.

Sajti. Édes lehetett a cicó, szóval te is virgácsot küldenél. Hát tényleg nem marad más csak a remény, de meddig? Mikor felfeküdtem szülőágyra, megkérdezték mi lesz a neve, mondtam: dokker reakció: na majd akkor Mikuláskor. Milyen jó visszaemlékezni, mikor teleraktam az ablakát – nem virgáccsal.

Ildi: nagyon édes kicsi lányka!

No mára lelép, nem vagyok rózsás hangulatban természetesen

Üdv kispatak
Vendég

Breki: látom mire készülsz, jól teszed, de előtte telefon
4694600 www.zesz.hu hétfőn általában délelőtt rendel, csüt a du-i nap, ugy tudom uh Uzs-ban van. www.uzsoki.hu (időpontkérés, épp ma néztem a honlapot, szerintem tuti hely, az ágyak stb.) De Lukácsné biztos sokkal többet tud.

üdv kispatak
Vendég

Kispatak: sajnálom,hogy nem vagy túl jó hangulatban!!
Köszi az infókat! Megnéztem a honlapot,sajna holnap du. van,kedd-szerda de...
De nem baj,legalább arra járok,hogy mi újság,csak az a kérdés,hogy mikorra kérjek időpontot?

Feltéve,hogy nincs hiperstimum,és BMC elbocsájt 1 vagy 2 UH után :)
Vendég

kisbeeka: Szívhangot az inszem után 1 hónappal volt (05.20-án volt az inszem, 06.04-én a teszt, 06.15-én az első uh és 06.22-én a második uh). Barnáztam és ezért hamarabb mentem 1 héttel a megbeszéltnél, így a 6. héten már láttunk szívhangot. Barbus már kapott Mikulás csomagot, de sokat nem ehetett belőle. Majd veszek neki holnap mandarint meg banánt. Ha jól emlékszem a dokihoz olyan 8-9 hetesen mentem először, hogy megállapítsa a terhességet. Az első kötelező uh a 12. héten volt, ez az első genetikai vizsgálat.

kispatak: Sajnálom hogy fiacskád nem enyhül. :( Pedig anyucija mi mindent megtett már érte. Félek hogy Barbus hogy fog viszonyulni később hozzám, főleg hogy nagyon sokat kiabálok rá. Nagyon ideges tudok lenni, mikor mindig azt csinálná ami veszélyes rá vagy valami gondja lesz belőle. Most pl. azon rágtam be, hogy állandóan le akarja odakint venni a cipőt és legutóbb mikor sikerült neki úgy aludt el vagy 2 órát. Nem láttam, mert a lábzsák rajta volt, de azért egy szál harisnya és egy lábzsák nem volt valami vastag. Szerinted mikor kezdett el taknyolni meg köhögni? Szemét dolog, de néha annyira fárasztó tud lenni, pedig még a szabadságot is megkaptam bőven a vezetéssel. Már gondolkozom egy ideje az agydokin, mert ez nem normális ahogy be tudok rágni rá. Remélem nem fog ezekre emlékezni.
vicky79
Budapest III. kerület

kisbeeka: Mond el a dokinak vagy az asszisztens nőnek hogy mi a szitu és ő tudni fogja mikorra kell neked időpont.
vicky79
Budapest III. kerület

Vicky: azt hiszem fáradt az agyam tényleg,erre én is gondolhattam volna! :D :D

Szerintem Barbus miatt ne aggódj,biztos hogy imád!!! :)
Nem fog emlékezni semmi rosszra,hisz felnőttként tudni fogja,hogy mindent azért tettél,hogy őt megóvd,az ő érdeke volt minden tetted! :)

Teljesen normális,ha megijedsz,amikor valami rosszra készül,vagy ilyesmi! Ne gondold,hogy más anya mosolyogva végignézi az ilyen jeleneteket! :D
Vendég

Brumi: velünk ugyanez a helyzet - nem tudjuk, mi a probléma, emiatt is álltunk le a BMC-vel egy időre.
A termináltat tök feleslegesnek érzem, mert spontán is van peteérésem, akkor meg minek a sok hormon?
Épp ezért ha bele is kezdünk majd februárban (addig nem leszünk itthon), csak 2 havonta fogjuk csinálni, hogy inszem legyen és a termináltat kikerüljük.

Ráadásul, képzeljétek, már több, mint egy éve azt hittük, hogy velem van a probléma. Mert amikor meglett a sperma vizsgálat, akkor megkérdeztem Sz-t, hogy minden rendben van-e, azt mondta jó az eredmény, mehet az inszem.
Csak azt nem mondta, hogy az eredmény INSZEMRE jó, nem pedig úgy általában...!
Szerintem a BMC-ben totál "beavatkozásos" módon gondolkodnak, nekik a spontán az már kikerült a gondolkodásukból, ezért nem mondta...
Még jó, h kikértem a leleteinket és utánanéztem a neten... :-)

Persze nem az ő hibájuk, lehet h nekünk nem kellett volna egyből a BMC-ben kezdeni, minden előzetes kivizsgálás nélkül. Csak hát SZTK-ás dokik nem foglalkoztak velem, a magán meg annyira drága!!! És már volt mögöttünk több, mint egy év sikertelen próbálkozás.

Kép
lujzici

Lujzici: a várakozás tényleg nagyon rossz dolog!

Nekünk épp e hónapban van az 5. évfordulója a próbálkozásunknak!
Ha ezt nézzük,ideje volt már...!

Javasolnám a nőgyógyászati rendelőkben hirdetni,hogy akinek 1 év próbálkozás után sem sikerült,forduljon meddőségi központhoz!
Sokaknak segítene ÉVEKET nyerni,ha tudnak róla,hogy 1 éven belül össze kéne jönnie,ha minden rendben van...!

Nekünk 3,5 év után szóltak,hogy ez nem normális...
Mi nem tudtuk,és a meddőségi központokról is úgy gondoltam,hogy oda meddő emberek járnak,én meg nem vagyok az....

Aztán a nőgyógyászom mondta ennyi idő elteltével,ő csinálta a HSG-t is!
Vendég

úúúúúúúúúúú,mit láttam az okosanyun.....?!

más is észreveszi?

[quote]K írta:edves Okos Anyuk!

Köszönöm, hogy részt vettetek nyereményjátékunkon!

A nyertesek:
Buzás Gabriella Budapest, 10. kerület
Csordásné Göncz Andrea Alsópáhok
Csőri Ágnes Budapest, 7. kerület
Divinyiné Török Tünde Mezőkövesd
Dombi Antalné Hódmezővásárhely
Jónásné Somogy Nóra Pocsaj
Keresztes Éva Csépa
Selmeciné Boldizsár Mária Cserépfalu
Tardi Diána Budapest, 14. kerület
Zsolnai Zsuzsa Budapest, 20. kerület

10 munkanapon belül személyes átvétellel vagy postázással juttatjuk el a csomagokat.
E-mailben személyesen egyeztetjük a továbbiakat!

Köszönjük, hogy velünk játszottatok!

Okos Anyu szerkesztősége

Gratula!!!!!!! :D :D :D :D :D
Vendég

kispatak: Boldog névnapot fiacskádnak. Remélem egyszer megjön az esze.
vicky79
Budapest III. kerület

SZIASZTOK LÁNYOK!

SAJTI,VICKY ÉS TÖBBIEK HOGY VAGYTOK?
PUSZIKA

Kép
rózsa11

Sziasztok!
Holnap uh!!! :lol: Húú már nagyon izgatott vagyok!Az normális, hogy már most olyan anyás-pocakos vagyok?! :? Breki Veled mi a helyzet?

Kép
Kép
missancsi

Brumi, Lujzici, nem feladni! Van akinél hosszabb az út, de a végén ott a csoda.
Én konkrétan összeírtam az összes kérdésemet és SZ-t vagy fél óráig faggattam, mert mindent tudni akartam. Nagyon jó fej volt, mindenre válaszolt! Szerintem ti is tegyetek így, mert valami oka mindig van, hogy ők ezt így javasolják.
Nyugodtan rákérdezni, hogy miért terminált, ha van p.é....stb.

Békus, igen, a fáradékonyság nem egy kasszás történet...
Majd meglátod. Aludtam el én mondat közben is :)

Kép
mieza

Csajok, kérhetek egy idei utolsó off-ot?
A legislegutolsót:

Kattintási történet... ide kellene:
www.okosanyu.hu
jobb oldalt első banner: Győri Édes
jobb oldalt 2. banner: Oilatum
MIndkettőre egy-egy katt...

Nagggyon köszönöm!!!!

Kép
mieza

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2012.07.25 20:18-kor.
Vendég

Sziasztok!!

Én szaruk,konkrétan nincs hangom...nagyon köhögök,tegnap lázam is volt,kúrálom Magam,megkell gyógyulnom hamar.

Kubu!!
Liza-Marci páros csúúúúúúúcs.Pusza Nektek!!

Mieza!!
Sajnálom,hogy nem tudok ma menni,jó lett volna dumcsizni,de ez a hülye kórság ne lenne....De bepótoljuk!!! :lol:

Zsuzsó!!
Szúrok-szúrok,ügyesek vagyunk!! :lol: ma lesz a 6.napom.Várom a szerdát,remélem minden oké lesz.Ilyenkor csak uh van???Szerinted mikorra várható az inszem???Szerdán leszek a 10.napon.Én a jövőhét hétfőre tippelek. :D

Ancsi!!
Drukk az uh-hoz,minden oké lesz.

Béku!!
Ugye otthon vagy????Hülye kollegák,nem értem miért kell így viselkednk!!

Sajti!!
Jól vagy????Mikor is fogtok kezdeni???

Judit!!
Te most vissza mentél Skribához??NÁla is fogsz szűlni??Bocsi,de elvesztettem a fonalat!

Andi!!
Hajrá vv-el,anyám,hogy megy az idő!!!! :D :D :D Hipp-hopp május...

Pancsival sms-eztem,nagyon gyors szülés volt,befektették már a kórházba,mert betöltötte a 40.hetet,és a kórházba indult meg a szülés,1 óra 20 perc alatt meg is volt a bébi!!Sima szülés volt!!!Majd jön a képekkel,ha minden igaz,ma haza mehetnek!!!
csucsu99
Budapest

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2012.07.25 20:19-kor.
Vendég

Jajj,Csajok,normális,hogy nem érzek semmit??Se has feszülés,nem is szurkál??Ugye nőnek amiknek nőnie kell???? :D
csucsu99
Budapest

Csucsu: persze,most még nem kell érezned semmit :)
Vendég

Csucsu!Köszi a drukkot!
Te most hol tartasz?

Kép
Kép
missancsi

Béku!!

Köszi,megnyugodtam. :D

Ancsi!!
Én inszem előtt állok,konkrétan szerda óta szúrom Magam.

Tényleg szerdán jön valaki????????????
csucsu99
Budapest

Csucsu: én jövő szerdán megyek :)
Most ágyba lettem parancsolva,hogy pihenjek,párom hozza a megrendelt Crinone gélt is,merthogy állítólag annyira speciális,hogy a legtöbb gyógyszertár megrendelni sem tudja,vagy nem hajlandó...

Szerencsére az Árkádos megrendelte mára :)

Andikám: gondoltam Rád,remélem jól ment a vérszívás!!
Klassz,hogy Rajó el tudott menni Veled,és elkap,ha vetődnél :)
Vendég

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2012.07.25 20:21-kor.
Vendég

Nyugi Csucsu!Nekem is volt lombik előtt 4 inszem.is,de sokszor volt,hogy nem is éreztem semmit!Mondjuk amikor egyik stimunál 3 nagy tüszőm is lett akkor kicsit szúrkált!..de addig jó amíg nem érzel semmit!Szerintem ez egyáltalán nem baj!
Béku, pihenj!Nekem szerencsére a fejem nem fájdogál(ne is fájjon, mert én azt viselem a legnehezebben!),de olvastam, ha fáj az is teljesen normális ilyenkor!!Kezdünk átalakulni!!!! :lol: ...erre vártunk már mióta!!!(mióta Feri pilóta! :lol: )
Most telózott fogasszisztensnéni, meghozta a Miki a fogamat!Remélem szép lett?! :lol: Úgyhogy most megyek, tankolok magamba kis kaját, mert már korgok, megyek veszek virágot a dooktornéninek+asszisztensnek, mert olyan arik és kedvesek voltak velem és f.dokinéni olyan gyorsan bevállalt mindig!...majd jövök!

Kép
Kép
missancsi

Nagyon-nagyon köszönöm a névnapi köszöntéseket!
Vicky, Barbusnak így utólag is Boldog névnapot!
És persze jobbulást neki!

Sajti, én végig kentem magam krémmel. De az utolsó 1-2 hónapban jelennek meg igazán a csíkok. Tehát most lenne hatásos a barátnődnek a dolog. Ja és szülés után is jó dolog. (én utána is használtam ami maradt)
Még van is egy kicsi valamelyikből.

Tényleg lányok, van egy csomó tavalyi Kismama, anyák lapja stb… magazinom. Mindig kaptam egy ismerőstől, ha kell valakinek szóljon. És van egy fél doboz testápolóm is….

Csucsu, Hajrá kezdés!
Jobbulást!!! Sok-sok mézes tea!

Andi, nálam csak a 36. hét környékén jött ki megnézni Lili szobáját és hogy mindent beszereztünk-e. Persze teljesen el volt ájulva, hogy mindenre felkészültem. Majd hazaérkezésünk után 1 nappal és 1 hónapos koráig hetente jött ki. De a gyerekorvos is. Ja egy jó tanács, kezdj el most kérdezősködni a gyerekdokiról, mivel elég változóak az orvosok. Nálunk csak 3 közül lehetett választani, de az egyik elment szülni, így maradt 2 doki. (egy török pasi és egy idősebb nő)

Pancsi, Hatalmas GRATULA!
Sok-sok tejcsit kívánok!

Lukácsné, nagyon édes Hanna! :D
(nekünk is ilyen türcsink van)

Ancsi, holnap Uh!!! :lol:
Annyira szép lesz látni a kis petezsákot!

Kubu, nagyon édesek a gyerekek! :D
Liza szép nagy lány!
Mi szerdán megyünk oltásra és mérésre.

Vicky, Holnapra nagyon drukkolok! Tuti sikerülni fog, csak nem szabad idegeskedni!

Nava, az első mosoly ami nem álmában volt, tehát tudatos 2 hónapos kora előtt volt 1 héttel. Azóta folyamatosan.
És 3 hónapos korábban van egy fejlődési ugrása, ekkor többet eszik és van már fent a baba. Nálunk ez tényleg így is volt, mint a könyvekben… Mászni 8 hónaposan már elkezdhet, de van akinél később, az nem gond (de előbb a kuszás lesz náluk).
Ja és egyre jobban kezdi a külvilág érdekelni, boltokban már fent van, nem alszik, és szopi közben is folyamatosan figyel, tehát én pl. nem tudok úgy szoptatni ha valaki beszél hozzám v. ott van mellettem, mivel Lili folyamatosan őt figyeli és mindig rá néz szopi közben, az meg nem igazán jó. Ezért arra a 15 percre elvonulok a szobájába.

Ildi, Lilit megzabálom olyan édes! :D

Brumi, ezt nem is értem. Most miért lesz terminált, mi az indok?

Kispatak, sajnálom a fiadat. Remélem azért karácsonykor megenyhül a szíve!

Béku, örülök a döntésednek! Azért amit te csinálsz az más meló, mint ha egy irodában ülnél (jó melegben).

Rózsa, Szia, mi van veled?

Hétvégén nagyon rohanós volt, így nem is tudtam jönni.
Anyukámék végre átköltöztek az új házba. Náluk is voltunk, persze még mindenhol dobozok vannak, de annyira jó hogy csak 10 percre lesznek tőlem.
És Lili mikulás ajándéka a nagyitól (saját készítésű):
Kép

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Fifth Birthday tickers

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Second Birthday tickers
woody

Woody: tündéri a fotó!!! :D
Vendég

Csak gyors bekukk:

Vicky: köszi!

Breki: látom otthon. Dokkert majd megkérdezed, elég változóan rendel, ami azon a honlapon van, nem mindig igaz. A tel. szám az id. kérésre viszont igen.

Este jövök kispatak
Vendég

A dokim nagyon haragudott,hogy a munka mellett döntöttem,mikor megtiltotta,hogy dolgozzak,de már tudom,hogy igaza volt...
Nem csoda,ha néha itt-ott fáj,az idegesség rajtam úgy jön ki. :?
Vendég

Sz doki azt mondta ma,hogy nem lesz para a hőemelkedésből,és a Crinone-t délután is lehet használni,ha úgy adódik! Csak mert az én következő adagom 2-kor érkezik be a gyógyszertárba :?

Kispatak: mától ismét ki vagyok írva,úgyhogy pihenésre vagyok parancsolva!!

Párom megtiltotta a híreket,és a telefont :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ő nagyon komolyan veszi a stressz-kerülést :)
Vendég

Woody, Vicky, köszi az infokat!
Én azt hittem, h. előbb másznak és utána ülnek fel :oops: de gyagya vagyok :lol: valakinél ki is marad a mászás, de képzeljétek Zorka már kúszik, ha hason van, feltornássza magát az ágy végébe! :shock:
Na akkor nemsokára várhatom a mosolyt :D

Woody, Lili tüneményes!!! :D

Kép
Kép
navared
Szfvár

Lujzici! Na előkerültél, pusszantás!!!! :D

Kép
Kép
navared
Szfvár

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2012.07.25 20:23-kor.
Vendég

Lányok, köszönjük, puszika mindenkinek!

Maccs
vörösmacska

Macsi: annyira jó volt a közös fotótokat látni Kittikével!!!!! :)
Nagyon sokat gondolunk Rátok!!

Balázska is tüneményes fickó! Szép nagyra megnőtt! :)
Vendég

Tadaam!Megvan a fogam és már bennt van a helyén! :D

Amíg vártam a fogamra, hívott az egyik csaj(K-hoz jár),ugyanakkor volt a beültink, nekik is sikerült,ő ma volt uh-on :arrow: két manó van! :lol:
Jajj,már nagyon izgulok!!!Ugye jó helyre fészkalódott be?!

Kép
Kép
missancsi

Ancsi: tuti jó helyen van!! :)
vagy vannak? :D

Én is nagyon várom az UH-ot!
Főleg,hogy már táppénzen vagyok...,remélem MINDEN okés lesz!
Vendég

Örülök,hogy elkészült a fogad! :)
Most már magabiztosabban mehetsz az UH-ra! :)
Vendég

Ancsi!!

De jó,kész a fogad!!jujjj,Én rettegek a fog dokiktól. :D

Béku!!
Hát persze,hogy minden oké a pocakodba!!! :D

Segítsetek!!
Mit egyek amibe sok fehérja van??Az kell az inszemnél is ugye??Túrót azt nyomom... :lol:

Off:
Nem érdekel valakit egy teljesen új BOSCH háztartási robot gép???Nem is használtuk,itt áll a szekrénybe,van még 1 hasonló,és ez csak helyet foglal,megválnék tőle.
Aprít/darabol,kések vannak hozzá,és van egy turmix része is,amit rálehet tenni.Csinálok képet ha valakit érdekel.
Most néztem a bolti ára 30.000 ft,Én feléért oda adom,de alkuképes az ár.
csucsu99
Budapest

Csajok, megjöttem a bmc-ből. Kicsit hosszú nap volt, mert meg kellett várnom a vv eredményét. Eddig jól drukkoltatok, köszi!!! Nem tudom mennyi tüsző van, de nagyon sok. Ezért be is rezeltem nagyon, mert múltkor is ez volt. Igaz, most nem érzem azt a fáradtságot és nem kétszer akkora a hasam és nem fáj úgy. Végre 12-kor meglett vv eredménye is, és mentem be félve. De azt mondta ügynökünk, hogy ma este még 75 gonal és fél luveris és holnap szintén vv. és uh reggel, mert lehet hogy már csütörtökön meglesz a leszívás. KÉrdeztem hogy akkor jó lett az ösztradiol? Válasz? "Igen, jó lett, jó magas" és vigyorgott. Hát jó kedvében volt, szóval magas, de nem annyira szörnyen mint múltkor, és azt mondta most mindenképpen megcsináljuk a leszívást.
Úgyhogy csajok kérek továbbra is sok sok drukkot, hogy ne kússzon feljebb az ösztradiol és meglegyen a leszívás, legyenek szép egészséges tüszőcskék elegen és utána még meg lehessen csinálni a beültit is. És persze sikerüljön. Jaj, csak ennyit kérek karira!!!! Ugye nem sok? :)))

Missancsi ? HOlnap jössz te is SZ-hez uh-ra? iwiwen fent vagy? Jó lenne összefutni. Szerintem én rá fogok érni :))

Csucsu küldök gyógyító hullámokat, gyógyulj meg hamar, pihenj, igyál sokat!!!

Woody, gyömöszölnivaló a manód!!!!
ann74

Ann: ne aggódj,minden rendben ment,ahogy mondtuk,és továbbra is úgy lesz!
Mostanra már érzi a doki,hogy miből mennyit,hogyan,mikor :)

A karácsonyi ajándékod épp megfelelő,szerintem megérdemled ;) :D

Tuti siker lesz,ez most jó kör :D

Csucsu: ha jól emlékszem,a halat nem szereted :)
szóval akkor túró, hús (csirke), törökmogyoró, mandula, tökmag (!!), tojás, tejtermékek, bab, szója.... :)
Vendég

Csucsu: köszi,remélem is,hogy minden rendben van odabent :)
Vendég

Béku!!

Köszi,nagyon is jól emlékszel,még a szagától is rosszul vagyok a halnak. :lol:
Na látszik,nagyon ráérek ma...

Mieza!!

Köszi az sms-t. :D :D :D Teázok,kúrálom Magam.

Ann!!
Látom haladtok szépen...Én is kiegyezek egy hasonló ajándékkal karácsonyra. :D

Zsuzsó!!
Tudom,hogy leírtad már,de megtennéd még 1X a túrós süti receptjét???

Eszeterrel mi lehet??????????????
csucsu99
Budapest

Csucsu: a kedvedért kikerestem:

[quote]T írta:észta:
40 dkg liszt,
25 dkg ráma,
15 dkg porcukor,
1 tojás sárgája,
fél sütőpor,
1 vaníliás cukor,
3 ek kakaó
Összegyúrjuk az egészet és elfelezzük. Ahhoz hogy könnyű legyen reszelni, 1 éjszakára be szoktuk tenni hűtőbe.

Töltelék:
50 dkg túró,
25 dkg cukor,
3 tojás sárgája,
1 citrom reszelt héja,
1 vaníliás cukor
Jól összekeverjük, majd 5 dkg búzadarát keverünk hozzá, végül a 4 tojás habját is óvatosan belekeverjük.

Az egyik cipót vajazott, lisztezett tepsibe reszeljük, egyenletesen elosztjuk rajta a tölteléket, majd a másik cipót ráreszeljük.
Cukor helyett fele részben édesítőt szoktunk tenni.

180 fokon szoktuk sütni, tűpróbával nézzük, hogy mikor kész.
Vendég

Kösziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :lol: :lol: :lol: Csúúúúcs vagy. :D
csucsu99
Budapest

Csucsu: asszem én is túlzottan ráérek! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Viszont a Crinone-om még nem ért haza :?

ma még csak csipegettem,asszem főzök brokkolit,tegnap este is azt ettem,meg egy szelet pizzát! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

No,megszereztem a Crinone-t,már használtam is.

Étvágyam semmi.... Csináltam halat meg brokkolit köretnek,de alig gyűrtem le a halat,a brokkoliból meg csak pár falatot ettem.

Éhséget éreztem ma,de nem kívánok semmit! :?
Remélem ez max. Vuk-ot idézi elő :lol: :lol: :lol:
Vendég

A laptető legnagyobb része Macséké!

A többiből jut Ancsinak az UH-hoz,Ann-nek és Csucsunak,hogy minden rendben menjen,Andinak a jó eredményhez,és mindenki másnak is egy-egy csipet,bármi óhaj is lenne :)

Egy darabkát magamnak kérek,hogy megnyugodjak,és 15-én én is láthassam a gyönyörű babácskát!!!! :)
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?