Béku
Látom a mizériádat, örülök, hogy már otthon vagy!
Az álmossággal nem tudsz mit kezdeni…
Kollégák hihetelenek voltak amúgy, ez zavarta őket, hogy te ülsz…
Bár ezt még el lehetne viselni, a hideget nem!
Igen, más is dolgozik terhesen, pl én is, egy fűtött, meleg irodában nyomogatom a billentyűzetet, picit más…
Szívhang amúgy nekem a 6. héten volt, 5.-en még csak petezsák… Szerintem előtte nem érdemes dokihoz menned.
Kit választottál végül dokinak?
Judit
Tudom, hogy a pasi kollégák máshogy nézik a dolgokat, én 200 pasival dolgozom együtt, kb 10-en vagyunk nők… Ez a része nekem sem lesz könnyű
7 hónaposan államvizsga? Az azért nem lehetett könnyű…
Én májustól szeretnék otthon lenni, június végére várom ugye a picit…
Remélem bírni fogom.
Ami szar lesz, hogy nagykabátban nem fog látszani a pocim, így nem is számíthatok rá, hogy mondjuk átadják a helyet a villamoson…
Bár múltkor is én álltam fel egy öreg néninek, miközben ott ült egy kissrác, mondtam is, hogy én meg terhes vagyok, erre egy hatvanas nő akart felállni, hogy üljek le, de nem hagytam… A kissrácnak eszébe sem jutott megmozdulni, hát ez van…
HATALMAS GRATULA PANCSINAK!!!!
Szép nagy baba, és ilyen rövid szülés…
Sajti
Jó, hogy mondod, kéne kenegetnem a hasam
Taknyosság múlik már???
Anyósom sem tökéletes, de amúgy nem lehet rá egy rossz szavam sem. Van bőven másokra a családban, mindenkinek megvan a maga keresztje
Woodynak és Barbusnak boldog névnapot kívánok így utólag!
Zsuzska
Ne add fel, nagyon drukkolok!!!
Ann
Elég rosszul hangzik ez az éjjeli rosszullét, remélem hamarosan már mástól lesz!
Te is jól megjártad az ügyintézést… Remélem nem kell túl sokat fizetni…
Nálunk férjnek járt le a személyi ig.-a, persze mi vagyunk a hülyék, mert nem tudtuk, hogy előre be kellett volna fizetni a pénzt a postán… Úgyhogy sorszámot húztunk, elrohantunk a postára fizetni, aztán visszarohanni a sorba…
Mondjuk nem értem, ezért miért kell fizetni, útlevél, jogsi OK, az „extra”, de a személyi… Na mindegy, nem volt drága, csak nem értem…
Gratulálok a sok tüszőhöz!!! És mennek a drukkok a leszíváshoz!
Vicky
Egy kalappal a vizsgához!
Brumi
Ó, a francba!
Én sem értem, miért erőltetik a termináltat, nekem is azt akarták…
Andrea
Mikorra lesz meg az AFP eredménye???
Mi megjöttünk Bécsből…
Elég vegyes volt…
A szálloda csúcsszuper, és a Hilton-reggeli verhetetlen
A város tele volt magyarokkal a rosszabb fajtából, kilométerekről ki lehetett szúrni őket, pálinkásüveg meg leopárdmintás műszőrme kabát és társaik…
Eléggé utáltam a tömeget vasárnapra, meg nagyon fáztam is, szerintem meg is fáztam picit…
Tegnap viszont találtunk véletlenül egy eldugott kis adventi vásárt, ahova szinte csak helyiek jártak, volt zenekar, nagyon szép kézműves termékek, nem volt tömeg, tülekedés, szóval ez az, amit kerestem…
Gyerek viszont visszaküldte a bécsi sültkolbászt, másnap a virsli sem tetszett neki, pedig itthon állandóan a kolbászt kívánom, úgy látszik, csak a hazai kell neki
Barátnőm viszont azzal fogadott, hogy babát vár
Október elején jött meg neki utoljára, 2 napja még negatív volt a teszt…
Össze-vissza volt ciklusa, szóval kész csoda, hogy elsőre összejött…
Mostanában ez a két véglet van körülöttem, vagy elsőre, vagy évekig semmi..