A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Jó reggelt. Felkeltem, Rugó még alszik :shock:
Nagy dajdajozás volt az éjjel, eldugult az orra (szerencsére más baja nincsen), kétszer orrszívóztunk, és ettől teljesem, remegésig kikészült :shock:
Fenn volt vagy 3-4 órát megállás nélkül :roll:

Nagyon jók a mikulásos képek, és Panndi, várjuk a Te képeidet is.

Móni, hát ez elég sz...ul hangzik. Gondolunk Rátok, hogy Gréta hamar meggyógyuljon. Ha nem ébred fel, akkor ne is keltsd fel szerintem, hagy aludjon minél többet. Ha nagyon rosszul lenne, felkelne.
Jobbulást Geginek is :!:

Nálunk csak annyi esemény van, hogy tegnap meghalt az egyik hal, ma reggel meg az egyik rák fekszik a hátán. Én nem hiszem, hogy így pihen :shock: :shock: :shock:

Mi jól vagyunk. Holnap tartom az utolsó órákat a félévben, jövő héten már vizsgaidőszak kezdődik. Most meg kellene írnom egy publikációt (a statisztika már megvan), aztán a disszertációmat "felturbózni" (valahogy kiadási lehetőséget kell keresnem majd), január közepétől meg készülni az új tárgyakra. Vsz. kettő lesz belőle. Az egyik szociológia, a másik andragógia.

A kocsi ajtaját rendbe hozták tegnap előtt, most már nagyon szép, bár rendkívül koszos. Be kellene adni egyszer az interspar tisztítójába, Rugót meg addig a játszóházba paterolni 8)

Most ennyi jut eszembe röviden. Hétfőn megyünk orvoshoz, szabad a hétfőm, és a státuszvizsgálat orvosi része nálunk még kimaradt.

Jön Rugó.

Kép
vindolanda

Hahó.

Kép
vindolanda

Gondolkodni :arrow:

Kép
vindolanda

Sziasztok!
Nagyon nagy rohanasban vagyok, vizsga penteken, keszulodes karacsonyra, fozes, bevasarlas, gyerekek...es millio megrendelesem van.. alig alszom...na, majd karacsonykor :)

hozzank is jott a mikulas, bar itt nincs ilyen unnep, S. csak lesett, minek kell az ablakba raknom a csizmakat :lol:

este majd megprobalok reagalni is, most rohanok a boltba, mert Alex nemsokara lefekszik, es fozni akarok
puszi! :)
Vendég

Ja, Viranka, irtam privit
Vendég

Szia Vindo :)

Szegény halacska :(
nem túl meleg nekik a víz?
használtok valami új tisztítószert az akváriumhoz?
Az esetleg okozhat ilyen problémát :roll:
De jó, hogy kész a kocsi :)
Nekünk jövőhéten fogják kicserélni a fékpofákat.

KépKép
Kép Kép
l.móni

Rugó felébredt már? Most hogy van?

Niki most is 120%-on pörögsz :lol:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Sziasztok!

Én is kívánom a mihamarabbi gyógyulást Grétinek! Szegényke nagyon sajnálom.. :( :(

Én sem hiszem,hogy így pihenne a rák.. Ajjajj..

Ma nem vittem Domit oviban,tegnap kétszer bekakilt egymás után du.Nála nem szokás a hígabb-puhább cucc (bocsi),még nem hasmenés volt, így úgy gondoltam ma kiderül úgy is mi ez ezért itthon tartottam.Holnap is marad,kérünk igazolást,ha rendben leszünk csüt. mehet.Bár most tarol a hányás-hasmenés,hasmenés vírus így készülhetek hátha össze szedtük.sorra esnek ki a gyerekek a csoportból.. :(

Viranka mikor lehet kész a m.?? Már annyira várja,de még nem telóztak m.társaid,hogy mikor hozzák vagy adják fel.
varga tünde

Szaisztok!

Vindo, vajon mi történt az akváriummal???

Móni, sajnálom a gyerekek betegeskedését... Jobbulást nagylánynak, a fülgyulladás fájdalmas... De ha neki éjjel nem fájt, akkor tuti nincs éppen nagy baja. Mármint akkor vagy nagyon az elején tényleg elkaptátok a betegség grabancát, vagy már gyógyul is. Picuri fiadnak meg nem tudom, mit kívánjak, jobbulást-e, mert akkor mennek a kivizsgáláasok...?????? Jobbulást neki Claritin-tól függetlenül...

Nekónk is rohannak a napok, csütörtökön-pénteken vár még 4 vizsga. Semmit sem tudok. Biofizika és orvosi technika, Fizika, Alkalmazaott egészségügyi gazdaságtan, Egészség ée társadalom... Jajj... Megyek tanulni...

Kép
Kép
Kép
zdori

Niki igen pörög ezerrel :)

Hogy vagytok ma Móni?
varga tünde

Na, épp ágyat húzunk.
Nem tudom, mi lehet az akváriummal. Ma szűrőtakarítás, vízcsere és egyéb programok lesznek, hogy az állomány ne csökkenjen tovább :(

Rugónak elmeséltem Gréta fülfájós történetét, és utánam mondta a végén, hogy "orvoshoz".

Jaj, már megint jön.

Kép
vindolanda

Jó program...mienkére is ráférne egy kis vízcsere,de nem visz rá a lélek,hogy neki álljak.

Ari Rugó milyen együtt érző.. :)
varga tünde

Eszik éppen. Bekapcsoltam neki egy mesét, ma még egy percig sem nézett dvd-t, és hátha leköti egy tíz percre.

Móni, hogy van Gréta :?:

Dóri, Te aztán fasza csaj vagy, hogy ilyeneket tanulsz :shock: Tuti meglesz minden vizsgád 8)

Niki, azért egy kis alvás nem árt. De a sok megrendelés jó dolog 8) 8)

Hív :evil: :arrow:

Kép
vindolanda

Tünde, szerintem az volt amúgy a baj, hogy teljesen új akváriumot állítottunk be, és egy már beállt rendszerből tettük őket egy újba.
Aztán egy kicsit hagytam a vizet is, nem is nagyon cseréltem, hogy összeálljon minden, erre meg elkezdtek meghalni :? Na, majd meglátjuk. Meg raktunk bele új növényeket is. Hát, én már nem is tudom, mi lehet.

Elkapta Domi a hasmenős vírust?
G.-nak egy hétig ment majdnem a hasa :shock: :shock:
Minket kikerült.

Kép
vindolanda

Sziasztok,

még ma is itthon van Péterke, nem igen csinálok igy semmit, csak amit kell :roll: de jól elvannak együtt , játszanak, csak ugye + 2 kéz a mi szétdobál dolgokat és az én kezeim száma maradt :roll:

De legalább látom mit eszik, hát ebédből itthon is minimumot, eltudom képzelni az oviban biztos semmit. Sült krumpli volt csirke mellel, hát fel annyit evett mint Áron. Áron z nem gatyázik, benyomja ami előtte van.

A héten a vendégszobát kellene kifesteni, már tegnap elkezdtük a munkálatokat körülötte, de hét végére csak meglesz:-) azért nem egyszerű 2 kicsi mellett haladni bármit is. :roll:

Ha minden igaz ezen a héten dolgozik utoljára LAli, igy egy kicsit majd többet lesz velünk:-)

Vindo halak:-(

Niki az jó ha megy a bolt:-)

Móni jaj ez a füles dolog:-( jobbulást Cicusnak!

Dóri , jaj , hogy te miket tanulsz, ezek pont a tőlem legtávolabb álló tantárgyak:_(

Panndi várjuk ám a fotókat!!!!!

Emese , Sense, Dettyk, Regi, ???????

Heni
KépKép
heni81

Kaqk mi volt a vizsgálaton? Mennyire volt sz... ? Gondolom nagyon rossz lehetett,hős vagy a szemembe én tuti megfutamodtam volna ettől a v.tól...

Vindo ezért van a kristályvíztabletta,hogy nagyából helyre tegye az új meg a meglévő vizet. Persze a betegségeket nem,de a többit helyre teszi,legalábbis ezt olvastam róla. Nálunk is pusztulendusz van hal téren.,csak a kapott befogadott halak élnek..

Remélem nem azt kapta el,félek tőle mint mindig. Már megszokhatnám,hogy van ilyen nyavalya is mi.. Azta egy hétig ment..Ti,hogy úsztátok meg :roll: Jól csináljátok.. :wink:
varga tünde

Tünde!
A héten megy a matrac azt mondta kolleganőm :) h. mikor ér oda azt nem tudom,ugye szombat munkanap :?

:arrow:

KépKép
viranka

Heni!
előkerül R. a pincéből mutatom Neki :)

KépKép
viranka

Öt percre ült le ebédkor, folyamatos játék van :shock: :?

Tünde, szólok is Gábornak, hátha elérem, hogy nézzen a tescoba. Köszi.

Hát, nekem ritkán megy a hasam :lol:

Heni, ha hízik P., akkor minden rendben van :wink:

Láttátok, milyen hideg lesz a hétvégén???

Kép
vindolanda

Tényleg, Kaqk, a vizsgálat :shock:
Nem semmi vagy :roll: :!:

Hív.

Kép
vindolanda

Viranka Köszi megmondom! Mennyire nem akarta most meg kérdezgeti mikor jön már meg :shock:

nincs mit Vindo!
varga tünde

Halihó!

Gyorsan bejelentkezem. Éppen biztosítást kötünk. Apa vezényli le az üzletkötővel. :lol:

Hú, mostanában jó keveset aludtam, rohangálok, pörgök. Közben mára már mindhárom gyerek itthon. Tegnap "csak" Dávid és Bercó volt itthon, mivel anyukám csak du-n tudott jönni, mert ő is beteg, együtt voltak itthon.
Dávidnak megy a hasa. Bercónak meg olyan Gréta-féléje van, csak nem a füle, hanem az arcürege gyulladt be. Így tegnap lemaradt az ovis télapózásról, de du-n az apa munkahelyén azért találkozott vele.
Szombaton délutánra gyulladt be a szeme, hááát voltunk olyan rendetlenek, hogy csak átmentünk a mikubuliba, ha már kifizettünk egy rakat pénzt érte. Majd igyekszem képet is tenni, csak még kicsinyítenem kell. Nagyon jól érezte magát mindenhol, bár szombaton még azt mondta, hogy nem jön a buliba, jöjjön hozzá a Mikulás. :lol:
dmaggie

Képek:
Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép
dmaggie

Nagyon jók a képek. :) Helló, Maggie. :)

Kivagyok, nem tudok semmit, de lefekszem, mert nem bírom... Jó éjt.

Kép
Kép
Kép
zdori

Jó reggelt!

Ma nem volt autóm, busszal kellett volna mennünk, de R. még nem közösségképes, így lemondtam az óráimat (mentségemre legyen mondva, ebben a félévben először maradtam itthon így).
Be kell még mennem a héten, de majd megoldjuk valahogy.
G. Ózdon van, hajnalban indult.

Amúgy nem vészes a helyzet, de elég taknyos még Rugó, és ebben a esőben nem akartam két órás átszállásos úttal rángatni.

Maggie, hogy Te milyen kis csinos vagy :P :P :P
Bercó is aranyos, különösen az utolsó képen.

Dóri, remélem, pihentél az éjszaka.

Móni, Veletek mi újság???

Most ennyit :arrow:

Kép
vindolanda

Sziasztok lanyok!

ugy lemaradtam, mint a borravalo.... mindig akkor van a legnagyobb hajtas, amikor vizsgara is keszulnom kell... szerintem megint potvizsgara kell majd mennem... :? Raadasul Rania megint 5-kor kelt, ejjel meg valamikor fel egykor fekudtem le... :?

Maggie, nagyon-nagyon edes Berco, milyen jokepu kiskrapek :D hat, az utolso kep nagyon edes :D jo izlese van, gyonyoru ez a kislany :D

A tobbi kep is szuper :D

mi is meglatogattuk a telapot vasarnap, van egy farm a kozelunkben, ami direkt gyerekeknek van csinalva, minden van...jatszohaztol elkezdve ami szem-szajnak ingere...
ott volt a telapo, meg betlehemes jatekok voltak az istalloban, Rania es Alex is szerepelt benne, meg enram is adtak angyal-ruhat :lol:
nagyon jo volt, majd rakok par kepet, megint csak S-re kell varnom, hogy letoltse.

Keszult egy uj termekem megint, ez az elso, de fius is lesz, meg mindenfele :D (Rania nem volt tul boldog, hogy modellt kelljen allnia)

Kép
Kép
Vendég

Jó reggelt!

Niki szuper az új terméked!!!! nekem nagyon teccik:-)

Vindo akkor ma lazulós nap lesz?

Zdori kitartás! fogsz te tudni mindent ha kell!!!

Maggie, a kis szégyenlős gyönyörű anyuka:-) annyira jó volt nézegetni a képeidet!

Heni
KépKép
heni81

Igen, Heni, nyúlunk a lakásban.

Jön is :shock: :arrow:

Szia Niki.

Kép
vindolanda

Sziasztok :)

Niki, ez tök jó, nekem nagyon tetszik :) Mennyibe kerül?

Maggie, jók a képek :)

Én is hoztam, bár a Mikulásosat pont nem tudtam :(

Kép

Kép

KépKép

KépKép

Kép
panndi

Jöttem.

Niki, tényleg jó a sapka :wink:

Panndi, szépek a lányok.

Húz.

Kép
vindolanda

Zsófi hasonlít Rád jobban, ugye?

Mi most állatos könyveket nézegetünk, meg állatos videókat.
megint jön

Kép
vindolanda

Igen, állítólag Zsófi hasonlít rám jobban, Fruzsi meg az apukájára :)

Képzeljétek, Fruzsi felébredt éjjel pisilni, száraz pelenkával ébredt reggel :)

Állatos dolgok jók :)

Zsófi egyik állatos kirakójában van egy koronás daru, és amikor a játék végén visszakérdeztem, hogy hogy hívják azt a madarat, büszkén rávágta, hogy királymarkoló :lol:

KépKép

KépKép

Kép
panndi

A kis logikus leány :wink:

Ma Rugónak is sikerült kimondani a következő állatneveket: héja, sas, pingvin. A cápa viszont nem ment, áca lett belőle. Egy cápás videót is megnéztünk, de félt tőle :roll: :shock:

Fruzsi jól halad akkor.

Kb. három hete Rugó is teljesen szobatiszta lett, egyszer csinált be csak a csanában ezalatt. Itthon bilire ül, benn pedig egyszer a wc-be is produkált. Éjjel pedig ébreszt, ha gond van.

Kép
vindolanda

Sehol senki.
Itt az idő gondolkodni :arrow:

Mi épp túl az ebéden, R. pedig Pocoyo-t néz spanyolul :lol:

Jegeskávézni :arrow:

Móni?

Kép
vindolanda

PAnndi istenem de szépek:-) Jaj ezek a munkagépek:-)
Péterke odáig van mindért, Bob most a kedvenc 8) aztán nyomjuk, hogy homlokrakodó, kanalas markoló, úthenger,daru.... azért elő kellett kotornom a mélyről ezeket a szavakat :oops: :roll:

Én nem ismerem a férjedet, de én mind a 2 lányban látlak téged.

És mindig vélek felfedezni némi hasonlóságot az én Áronom és Fruzsi nézés között :arrow:huncutságot :D

Fruzsi ügyes, én az alvásos szobatisztaságot még nagyon messzire kitolom, legalább is amig inni kér hajnalban. Meg most már ő is kakaót kér alváshoz. De nekem a lényeg a nappal, akkor meg 99 % szobatiszta már és ennek nagyon örülök:-)

Levágtam Péterke haját, fürödtek is, egy kis manikűr is be lett iktatva, teljesen kifáradtak, ebéd nélkül mentek aludni :roll: grizes tészta lett volna, az megfelel uzsira is.

Heni
KépKép
heni81

Koszi lanyok, Panndi 2.990 Ft az ara, a topikos baratnoimnek elengedem a postakoltseget :wink: gyonyoruek a szoszke lanyaid :D te es a kisteso hogy vagytok?

Szobatiszta babak nagyon ugyesek, nalunk szerintem Alex elobb lesz szobatiszta, mint Rania... :? nem tudunk zold agra vergodni... :roll: :oops:

Rugo meg majd most hirtelen ket nyelven fog beszelni :lol: Mi is igy jartunk Raniaval....sokaig semmi, most meg olyan beszelgetest folytat, mint egy agysebesz (2 nyelven, plusz a kis spanyol tudasa a Dorabol :lol: )
Vendég

Sziasztok!

Maggie nagyon jól áll a hosszú haj és Bercónak meg csodás izlése van.
Igazán szép kislány a barátnője :D

Vindo megállt a halpusztulás?
Rugó nagyon ügyes a szobatisztasággal :D

Niki szuper ez a sapka.
De nem merem mondani Z-nek, hogy vegyünk mert van vagy 6-7 sapkája csiripnek a téli szezonra :oops:
Nem lehet, hogy Rania azért pelusos még mert Alex is az?
Szerintem koncentrálj Alex szobatisztaságára és a nagylány is hipp-hopp elhagyja a pelus.

Heni grizes tészta, finom
Áron hihetetlenül ügyes így 1,5 évesen :)

Panndi csodásak a lányok :)

Köszi az érdeklődést, sokkal jobban van cicus :) Fülét már csak ritkán fájlalja, csak hőemelkedése szokott lenni és már teljes gőzerővel tud rosszkislány lenni 8)
Én elkezdtem szedni a claritint és sajnos vagy hál istennek kevesebbet köhög Gergike. Jóval kevesebbet. Ha befejezem a 10 napos kúrát és utána visszatér a köhögés :roll:
Na majd ráérek aggódni akkor :)

KépKép
Kép Kép
l.móni

Halihó!

Csak pár percem van, anyukám most kezdi kisütni a pogácsát. Mindjárt megyek segíteni neki. :lol:

Kösznjük a dicsiket, Bercó egyébként a keresztlányunkat, Johannát ölelgeti. Együtt vannak az óvodában is, Beró azt mondja, hogy Johanna és Zolika a barátja. :lol:

Bercó egyébként szinte teljesen rendben, bár a héten már nem engedjük oviba. Holnap viszem majd a dokihoz. Pénteken még itt lesz majd anyukám, szombaton meg én maradok vele. Már megbeszéltem a haverommal, egyedül tartja majd a frontot.

Hétfőn egyébként nagyüzemi mikulásozás folyt. Du ötkor már a harmadik "buliba" mentem aznap. Nagyon jó volt, mert délelőtt meg nagyot sétáltunk a gyerekekkel a városban, megnéztük a kirakodásokat.

Tünde, ott is láttam sok-sok szappant, de nem voltak ilyen szépek. Engem teafás érdekelne. Azt hallottam róla, hogy erősen baktériumölő hatása van. A Dávid pattanásos bőrére már használtunk olyat. De majd lehet, hogy valamilyet kipróbálunk, mert A-nek is nagyon száraz szokott lenni a bőre. Ja, és a városban láttam olyat is, hogy csak lestem: tesztoszteron szappant. :lol: :lol:

Mónikám, örülök, hogy jobban van csinikéd! A "rosszalkodás" biztos jele annak, hogy a gyógyulás útjára lépett. :lol: Szegény Gergőkéd. :cry: Hátha nem fog majd köhögni!

Niki, de aranyos ez a sapi. Bercónak hasonló van, csak nem ennyire meleg, sima polár. Én is elfogadnám a modelledet! :lol: Ha lehetne, inkább őt kérném! :lol: Tényleg ilyenkor szokott minden összejönni. Ismerős. De szerintem rendben lesznek a vizsgáid!

No, és akkor a másik hős. Zdori, nagyon szorítok!!!!!! Megmondom őszintén én is fényesebb eredményhez vagyok szokva, mint amit a továbbképzésen produkáltam. Inkább nem panaszkodom, olyan lett, amilyen. DE Te szuper vagy!!!!!!

Panndi, jaj, elolvadtam. Annyira szépségesek a lányok. :lol:
dmaggie

Bercó eléggé nyűglődik Gergővel, nem tudom, hogy meddig enged még.
Panndi, a rosszullétek csökkentek már?

Kaqk, tényleg nagyon örülök a jó eredménynek!

Heni, nagyon édesek a legények. A héten megy még Péterke óvodába?

Irina! A kis herceged elbűvölő volt. Milyen magas, nekem úgy tűnik, nagyot nőtt mostanság. Neked sem ártana néhány nyugodt nap.

Viranka, ne is mondd, hogy jó volt a HP. Én, ha minden igaz, akkor a kövi héten nézem meg. Már nagyon várom. Bálint duma: :lol:
dmaggie

Vindo, jobbulást Rugónak! Én csak átfutottam azt a bejegyzést, amit belinkelt Irina, de tényleg inkább a megerősítést olvasd ki belőle! Nincs Rugóval semmi baj, kis zseni.
dmaggie

Még meg kell néznek az időjáráselőrejelzést, vasárnap disznótorozunk.
dmaggie

Maggie hó lesz vasárnap!

Holnap már megy Péterke oviba, már nagyon készülődik, igy hagy menjen:-)

NA Péterke úgy belakmározott a grizes tésztából 8) 2x kért :D

Vindo te hogy tisztitod a világos szőnyegedet? JAj a miénk már nagyon koszos:-(a gyerekek leamortizálták.

Heni
KépKép
heni81

Heni, egyszer nekiestem egy kefével meg habos kárpittisztítóval, mikor Rugó már nagyobb lett. Azóta azt a szobát nem nagyon használjuk, a régi részben van a világos szőnyeg.
De mindig tervbe van véve, hogy elhozzuk G. munkahelyéről a takarítógépet. Csak még nem valósult meg :roll:

Maggie, nagy hidegeket mondanak mínusz tíz alatt :shock:
Az orvosi kontrollra (három éves státusz) azért csak G. fog elmenni Rugóval, én már belefáradtam. Szabadnapot vesz ki. Nem akarok ott lenni...

Móni, akkor alakultok :wink:
A második számú rák is elhunyt, de egyelőre más veszteség nincs :roll:

Eszek éppen

:arrow:

Kép
vindolanda

Hellóóóóó

sehol senki :roll:

nagyon rossz idő van :evil: :evil: :evil: nem tudunk kimenni, pedig jó volna pékárut venni.

Vindo neki fogok esni szerintem én is egy kis vanis kárpit tisztitóval karácsony előtt :roll: egyébként néztem vannak szőnyegtisztitó cégek, 1000 Ft / m2 :roll:

Heni
KépKép
heni81

Sziasztok!

Itt is szörnyű idő van. Fúj a hideg szél, néha esik a hó, néha eső és q..a csúszik. Ma este még megyünk Z-ért :roll: :?

Heni én se tudom kitakarítani a kockás szőnyegünket.
a szünyegtisztító cégeket mi is néztünk.
Olcsóbb venni egy másik szönyeget a piacon a töröktől, mint tisztíttatni :roll:

Vindo :( szegény rák.
hívd fel a boltot és kérdezd meg tőlük, hogy Ők mit raktak a vízbe.

sír a kisebb :arrow:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Móni hát ez az, nekünk is 8e volna tisztitás :evil: még futok egy kört a kárpittisztitóval és ha továbbra se jönnek ki a foltok kidobom ( egy éves sincs :evil: )bár nyáron lehet slaggal több csodát lehetne tenni :roll:

Péterke ma már volt oviban, jaj nagyon boldog volt , hogy mehetett:-) Azt mondta, most először, hogy a nagyok nem szeretik őt, de Orsika és Bálint igen:-) ők a barátai igy elmondása szerint.

Áron is élvezte, hogy csak ő van itthon

:roll: bár ki nem jutottunk, de most nem is igen kivánkozik, érzi ő, vagy tudja, hogy nem jó az idő :roll:

Heni
KépKép
heni81

Halihó

Nincs időm bőven írni!

A képek csodásak, Panndi a csajok..annyira szépek! Maggie: Bercó kisherceg!! :-) Johanna is nagyon gyönyörű.

huh mit is olvastam. Ja Niki: nagyon tetszik...jó lenne, biztos jó meleg! polár?, de most nem merek semmit említeni itthon..:-)

Munka van...csak ebbe a ramaty időben, eső vihar..jég, hó.....nem igazán szeretek elindulni.....:-(

Emma jól..oviban...a mikulás járt náluk, tetszett neki, verset is mondott meg énekelt...nincs lámpaláza mások előtt..:-)..nem olyan mint én.:-)

Panndi: Fruzsi és a szobatisztaság...ámulok..nagyon ügyes kis csaj...a nagy tesótól sokat tanul..:-)

Vindo: Rugó is szuper a szobatisztasággal..:-)

huh na persze most nem jut eszembe mit akartam írni...:-(

KépKép
kaqk
Debrecen

Halihó, lányok!

Csak röviden tudok jönni:

Maggie, szerintem bombázó vagy a képek tanúsága szerint, szuper a hajad, minden! Bercó tüneményes hercegfiú, a keresztlányod meg az egyik legszebb kislány, akit valaha láttam.

Verus, a héten nekem már sajnos nem jó a találka, mert dolgozatok tucatjait kell kijavítanom jövő hétre. :cry: Írd meg a címed, pls, és ettől teljesen függetlenül találkozzunk, bármikor, amikor Pestre jössz legközelebb. Szeretnék én is már talizni Veled régóta! :-)

Vindo, szívből gratulálok Rugó szobatisztaságához!

Puszi, jó éjt mindenkinek!
irina

Jó reggelt!

Csajok nincs meg valakinek Szilaj?????

Emese, Sense, Kispocc, Nektarin, Anitja???? az eltünt 2 babások, hova lettetek????????????

Heni
KépKép
heni81

Hahó! :)

Tegnapi vizsgáim vlsz sikerültek, tlaán gazdaságból az 5-ös is megvan, szociológiából meg nem tudom, de megbukni nem fogok...

Ma biofizika, orvosi technika és fizika... Nemtom, mi lesz, fáradt vagyok, mindkét gyerek beteg, kéne tanulni, de nem nagyon bírom rávenni magam... De azért megyek, hátha sikerül...

Bocsánat, nincs reakció, olvastam, talán annyit, Fruzsi nagyon ügyes!!!

Kép
Kép
Kép
zdori

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?