A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

Írd egyszer le a legjobbakat :!:

KépKép

KépKép
kispocok13

Itt szakad a hóóó !!!!!!!! Úgy imádom!

Szerintetek ha már két napja láztalan, levihetem kicsit szánkózni? Vagy visszaesne? Úgy mennénk már, ő vágyakozva néz ki az ablakon, én meg megőrülök a bezártságtól...

KépKép

KépKép
kispocok13

Boo,

akkor mikor is tesztelsz? :-)[/url]

KépKép

KépKép
kispocok13

Pocok: szerintem kicsit nyugodtan leviheted, kell is a friss levegő. Étvágytalanság meg szerintem a torka miatt van, nálunk több mint 1 hétig alig evett Hédi

Legközelebb ha éjszaka itt dorbézolok, legyetek szívesek figyelmeztetni, hogy van egy alapban 6 kor kelő csemetém, aki tegnap éjszaka 2 kor átkönyörögte magát hozzánk, 3-ig kaszinózott, dumált, mesélt akart nézni. 3kor megelégeltem a műsort és visszavittem a szobájába, szívszaggattó apa-apa kiáltások és sírás. Leszereltem apát - aki szerint biztos fáj valamije és azért mert én nem feküdtem le időben, ne a gyereket hibáztassam- fél óra sirdogálás után természetesen elaludt a helyén :twisted:

Most persze mindketten kómásak vagyunk, de nem hagyom Hédit aludni ebédig, nehogy nekem megszokja az éjszakai kaszinózást. Ebéd után viszont azt hiszem én is lefekszem

Nálunk is esett az éjszaka mutatóban hó, de olyan vizes, latyakos hogy alkalmatlan bármire, ráadásul reggel erősen olvadt, most meg már megint az eső esik :twisted: :twisted: :twisted:

Boo????

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
tike

Sziasztok!

Pocok! Szerintem nyugodtan vidd ki egy kicsit,semmi baja nem lesz,kell neki a friss levegő :wink: Hátad hogy van? Éjjel nem kel fel enni Nimród?

Niki! Jaj,de szépeket csinálsz!!! Kár,hogy Lili már nincs el a babakocsiban,mert akkor biztos rendelnék én is :cry: Na nem baj,majd a következő babának :wink:

Boo!! Teszt?? :D

Lili is benyalt valamit,3 napja fosis-ragadós a kakija,kicsit taknyos,de az nem vészes. Felhívtam ma a doktornőt,miután 2-szer is fosott éjjel is Lili,azt mondta,hogy vigyünk székletmintát az ÁNTSZbe. Jól le lettünk b...va,mert nem vittük el múltkor vérvételre,mondván mintha megérezte volna,elkezdett enni. Azt mondta,hogy nem egy 15 kilós gyerekről beszélünk,hanem 8 és fél kiló Lili 16 hónaposan és ennek utána kell járni,mert most gyakorlatilag tényleg ahogy eszik,jön is ki belőle. Eőször a tejre gyanakodtam,mert hétfőn evett 3 kanál tejbegrízt,másnap már 5ször fosott,de azóta is. Bár tegnap tejszínes kaja volt,simán lehet még attól,úgyhogy hétfőn vérvétel :cry: Vasárnap lesz a keresztelője,ezért izgultam,hogy nehogy mostkapjon el valamit,hát bejött :cry: De láza nincs,remélem nem is lesz,és akkor el fogjuk tudni vinni.

KépKép
KépKép
nyuszi81

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.04.08 10:37-kor.

KépKép

KépKép
boo

sziasztok!
na ma nem volt túl nagy pörgés...
mindenki szánkózik?
én ma takaritottam,majd délután kicsit alvás és apára keltem fel,
majd eléggé erős fejfájásom van azóta..

Kép
Kép
csibe83

Na mi van mindenki szánkózik???? :twisted: :twisted:

Nálunk hó továbbra sincs, vagyis de apukám ma reggel jött haza tesóméktól ( győr) a kocsi tetején hozott magával 25 centit :twisted: Egyébként rohadt hideg volt ma nálunk és van újabb autós történetem is :lol: :twisted: :lol:

Tündibündi feleségként 5kor felkeltem pogácsát sütni apáéknak, akik ma legényegyletben disznót vágtak. 8 körül gyereket összepakolva indulnánk a boltba. rutinosan langyosvízzel kiolvasztom az autót ( mer apa azóta se vett zároldót :roll: ), beülünk, előtte beugrunk apához, meg iszunk egy kv-t. Beállunk a parkolóba, ajtó nem nyílik, befagyva. Telefon apának, hogy lesz szíves kiolvasztani. ok. Kávézás után újra beülünk, indulunk bevásárolni. Bolt előtt parkolóban ismét nem tudunk kiszállni...telefonos segítségkérés...apa nem tud jönni, járassam a motort meg menjen a fűtés maximumon.Szerencsénkre apámék épp arra jártak és kiolvasztottak minket. Apukám tartott egy rövidebb előadást, aminek a lényege, hogy lehetne annyi eszetek, hogy nem vízzel öntözitek az autót, amikor napközben is fagy. NA ja, de hirtelen mit tudsz csinálni??? Na ezt még eljátszottuk délután a kozmetikusnál és itthon is. Kissé idegesen közöltem apával, hogy az autó karbantartása és téliesítése a férfi feladata!

Most meg elment az egyleti vacsorára, Hédinek azt mondta mire a mikulás meghozza az ajándékot ő is hazaér. Holnap gondolom gyengélkedik majd :twisted:

tike

Kép

Kép

az elsőcsizmapucolás

Kép

tike

Tike!
Csizmasuvickolás király :D :D :D

Nálunk reggel jön a Mikulás, nasikban kötöttem kompromisszumokat és lesz némi bűnözés... :oops: :oops: :oops: :roll: :roll:

Dodi!
na kopás van a Kolosról, én már írásban beterjesztettem az igényemet Pocoknak, hogy fel nem használása esetén kiutalná e nekem, szóval tépjél sorszámot :wink:

Nyuszi!
Keresztelő megvolt? :)

Na ennyi voltam, ébred a Ded :roll:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára loislane 2010.12.05 16:44-kor.

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.04.08 10:39-kor.

KépKép

KépKép
boo

Sziasztok!

Mi van,mindenki Mikulásozik péntek óta?? :D

Lois! Igen,megvolt a keresztelő,nagyon jól sikerült,tök jó fej volt a pap is. Én még ilyen laza katolikus papot nem láttam,megérte ide menni. Lilinek rendhagyó módon nem fehér ruhája volt,hanem lila összeállításban nyomult ,majd hozok képeket. Odafelé aludt a kocsiban fél órát,aztán meg délután megint,amikor mentünk haza az étteremből. Nem tudom mi van vele,tegnap is kétszer fél órát aludt :shock: az egyszeri másfél-két óra helyett,pedig itthon voltunk,nem zavarta semmi.
Holnap vérvéte,szerdán oltás,úgyhogy kijut a "jóból" erre a hétre,ráadásul se péntek este,se szombat este nem leszek itthon,nem tudom mi lesz. Pénteken a céges karácsonyi party van,apával lesz itthon,másnap meg az esküvő,akkor meg anyuval,nem tudom hogy fogja viselni,de valószínűleg én jobban parázok ettől,mint kellene. :oops:

KépKép
KépKép
nyuszi81

Sziasztok,
Nálunk is járt reggel a Mikulás, hozott Petrának egy Hello Kitty plüsst meg kinder mikulást. A csokiból haraphatott, Kittyke (mert már így becézzük :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ) pedig még ebédelni is jött velünk. :lol: Délután az anyósomnál is megérkezett a Mikulás, és ott hozott Petrának egy babakocsit, úgyhogy már van miben tolni Kittykét. :lol: :lol:

Délelőtt kimentünk a Vörösmarty térre, szerencsére akkor még nem voltak sokan. Petra kapott a Mikulástól egy szaloncukrot. Lüke apja be akarta ültetni a Mikulás ölébe, mire szegénykém elkezdett sírni.
Aztán megnéztük Újpesten is a karácsonyfát az Önkormányzatnál, meg végigjártuk az árusokat is, és ott is találkoztunk a Mikulással. Na annak már integetett is Petra! :D

Tegnap szépen kitakarítottunk mindent, olyan jó volt így, hogy volt segítségem. 9-5-ig mindennel készen voltunk. :D

Pocok!
Hogy van Nimród?

Mi szerencsére már holnap megyünk bölcsibe újra.

A héten nem tudtam írni, hogy mi a Decathlonban vettünk csizmát Petrának, akciós volt pont, 3.400 Ft körül volt. Nagyon klassz, bélelt, vízálló, jó recés a talpa.
Meg kellett venni új benti szandált, mert a 20-asban már nincs sok hely a lábujjainak.

Tike!
Hédi nagyon édes! :D

Kép
katy76

sziasztok!
hát nem voltatok ti sem sokat.

katy!
tudom milyen csizmire gondolsz.én is néztem,csak Kiara méretébe sajna nem volt.

mi ma szülinapoztunk,aztán este jött a mikuás.

kapott sok mandarin,pár szimbólikus mikit is,de azok nem nagyon
érdekelték,inkább amit apával állitottunk össze csomagot(krémtúró,
túrórudi,ivójoghurt)
na meg egy táncoló mikit kapott,ami nagy sikert aratott,meg egy
babaszánkót,amibe itthon szánkózott egyenlőre...

Boo!
teszteltél ma???

Kép
Kép
csibe83

nyuszi!
végül hol volt a keresztelő?

Kép
Kép
csibe83

Tike!

Nagyon édika képek :D ! Mindig ámulok milyen nagy lány Hédi :shock: :D .
Képzeld, tegnap néztem iwiw-en az "ismerősök friss képeit", erre kidobta a "Hédi a pocakban" képeidet, én meg hirtelen azt hittem megint terhes vagy, csak itt sunnyogsz :lol: .
A pocakos képedre meg hirtelen azt hittem, az én tojcipocakom, mert egy az egyben úgy nézett ki :shock: :lol: :lol: .

Lois!

Jó-jó, Kolosért sorba állok :? . Vagy majd jóól csak utólag mondom meg, hogy az lett a gyerek :twisted: :lol: . De amúgy ha ugyanaz lesz, akkor is szóba fogok veletek állni :roll: :wink: . De apa most a Hunort mondogatja :roll: . Hááát, meggyőzhető vagyok, de hanyatt nem vágom magam érte :lol: . De a Botondot meg én akartam inkább...

Katy!

Kittike :lol: . Nálunk is új lakó van, bár neve még nincs. Apa délelőtt vett még Botondnak egy FP-os tanuló kutyát, mert azt mindenhol ölelgeti, meg el akarja hozni :oops: :lol: . Én nem akartam ekkora ajándékot, de apát megszálta az ihlet, és megvette neki :lol: . Mondanom sem kell, minden másra magasról... Csak a kutya kell neki, el se engedi, totál odavan :lol: . Mondtam is apának, hogy most még inkább úgy gondolom, hogy egyetlen ajit veszünk karira, de az vmi olyan lesz, ami betalál :wink: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.04.08 10:40-kor.

KépKép

KépKép
boo

Anya ideültetett nemtom miért.....

Kép

Kép
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára loislane 2010.12.06 14:00-kor.

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Boo!
EnyémFiam is ipari méretekben fogyasztja a mandarint, teljesen rákattant.

Zétény a képen látható Rudolfot megkapta már tegnap, gyakorlatilag ahogy a kezébe adom, eldobja a szoba másik felébe :oops: Nem az a plüssállat rajongó típus :oops:

Nyuszi!
Klassz, hogy ilyen jól ment a dolog, képeket várom a lila ruhás fruskáról :D

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

A hó szívás:

Kép

Kép

Inkább wellnessezek:

Kép

Kép

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Dodi!
Jóvanna, akkor aki kapja marja :wink: Aki előbb prezentál egy darab hímnemű újszülöttet :lol: :lol: :lol: Elfogadod a kihívást?? :wink:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

sziasztok!

lois!
képek nagyon jók!

Boo!
tényleg írtad és olvastam is,de akkor nem esett le... :oops: :oops: :oops:

nálunk Mikulás hozta a mindenféle ajándékokat...
majd hozok képeket.

Kép
Kép
csibe83

Mai nap csúcspontja: közölték a munkahelyemen,ha nem megyek vissza dolgozni márciustól, nem tudják garantálni, hogy meglesz a munkahyelyem augusztusban :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Teljes a káosz és kétségbeesés a fejemben, mert Hédi ugye áprilistól menne bölcsibe....meg nagyon szarul esett az elintézési mód. Tegnap voltam Tesoban, ahol találkoztam a cégnél dolgozó emberkével, aki mondja hallja megyek vissza dolgozni :shock: :shock: :shock: így néztem, ma bemegyek az irodába, kérek a főnöktől 5 percet, mondom, hogy mit hallottam és én nem így terveztem. Behívja a gazdaságist, aki közli a frankót. Mert én azt mondtam, hogy áprilistól megy a gyerek bölcsibe. Igen, magánbeszélgetésben ezt mondtam, de azt egy szóval sem,hogy én megyek vissza dolgozni. Pont azért megy bölcsibe,hogy mire kell mennem dolgozni beszokjon, július bölcsiszünet, nem tudom hova rakni a gyereket. Másrészt én úgy gondolom,hogy egy magánbeszélgetésben elhangzottak nem jogosítják fel, hogy eszerint döntsön cégügyben....

Bár azt mondjátok milyen nagy már Hédi, olyan pici még, nem akarom elengedni....pláne nem így,hogy belekényszerítenek egy ilyen helyzetbe....

tike

tike!
hát ez nem semmi...
és akkor most mi lesz??
visszamész dolgozni??
nem csodálom,ha ki vagy bukva...

Kép
Kép
csibe83

Csak gyors:

Tike,

Hédi 3 éves koráig kötelesek ugyanolyan beosztásba, ugyanannyi fizetésért visszavenni, HA munkára jelentkezel. Ha nincs pozi, állásidőt kell fizetniük!
Ne hagy magad sarokba szorítani, nézz utána vagy beszélj munkajogásszal, ha kell.
Ugyanakkor tudom, az sem mindegy hogy milyen hangulatba méssz vissza... Nehéz...

KépKép

KépKép
kispocok13

Pocok: Az első sokk után elkezdtünk gondolkodni + beszéltem a csajjal aki helyettem van és ő azt mondta, hogy várjak egyenlőre. Ma nagyon rosszkor mentem,mert az előtte levő értekezleten közölték, hogy valami reggeli döntés eredményeként délután 2-ig meg kell nevezni 6 embert akinek ma volt az utolsó munkanapja :roll: Meg utánanéztem a lehetőségeknek amiket a gazdaságis említett, fele nem is úgy van ahogy mondja.

Legrosszabb esetben is április 1-től tudok visszamenni teljes munkaidőben és akkor mégiscsak a magánbölcsibe megy Hédi és a nagyi megy gyesre. Mert állítólag 2011-től nem lehet gyes mellett sem dolgozni. A gazdaságis említett valami olyasmit is, hogy ha megszavazzák, akkor nem kötelesek viosszavenni, max 2 hónapra :roll:

Vagy ami még eszembe jutott visszamegyek, de igyekszem minél hamarabb újra teherbe esni és elmegyek táppénzre...

Képzeljétek a kolléganőmnek azt mondták ( január 23-ra várja a babáját), hogy ha elmegy táppénzre, akkor kirúgják, így hogy ne kelljen dolgoznia felajánlották neki, hogy vegye ki a jövő évi szabadságát, amit majd ha visszamenne gyed után leszámolnák. ( én is így kapok max gyedet, hogy nem kellett táppénzre mennem

tike

Tike!
Sajnálom a zűröket :? Kicsit elbeszéltetek a főnököddel egymás mellett. Mit dolgozol amúgy? Már ha publikus.
Lehet dolgozni GYES mellett is a jövőben is, de csak részmunkaidőben, tudtommal heti 30 órában fogják maximalizálni, tehát napi 6 órában.

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Lois: tourinform irodában dolgozom. Én is utánaolvastam,hogy milyen változások várhatók, de a napi 6 óra tuti nem felelne meg a cégnél, meg anyagilag is rosszabb a 6 óra + gyes, mint a sima 8 óra. Bölcsi szempontból az a 2 óra nerm tudom mennyit számít....ezt még át kell gondolnom....amúgy ha visszamegyek 8 órában, nagymama mehet gyesre, gyerek meg a bölcsibe?

Pocok: Te mikortól dolgozol?

tike

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.04.08 10:42-kor.

KépKép

KépKép
boo

Boo: Hát igen valóban " elég fura". Az egyik kolléga pl azért kereshet új állást,mert indult a polgármesteri címért...a jelenlegi nagyfőnök pedig előre közölte, hogy ha....akkor...

Egyébként újra és alaposan átrágva minden szót és gesztust a jószándék is feltételezhető a szavak mögött. Régebben szó volt róla, hogy a főnök nyugdíjba megy. Lehet, hogy utalni akrt rá, hogy jobban teszem, ha visszamegyek mielőtt ő elmenne,mert az új főnöknek biztosan vannak ismerősei akiknek munka kéne. Korrupt kisváros na, jó a fejesekkel jóban lenni,különben eláshatod magad a környéken :twisted: :roll: :twisted:

Holnap megyünk Hédivel az állami bölcsibe, hogy esetleg mehetne - e előbb, ha márciusban beszokna, akkor április 1-el tudnék kezdeni. Képzeljétek már egy ideje mesélek neki a bölcsiről, hogy busszal fogunk járni , lesz ott sok kisgyerek stb. MA mondom neki, hogy holnap elmegyünk a bölcsibe...visszakérdez,hogy bu? busszaé? nem mondom a mami kocsijával, de csak hajtogatt,hogy bu..bu...nem mama...buu :lol:

tike

Sziasztok!

Tike! Basszus,ezek nem jó hírek :cry: Pláne,hogy így kerek perec megmondják,hogy vagy megszoksz vagy megszöksz. Szerintem is próbálj meg minnél hamarabb teherbe esni megint,addig meg a nagyi otthon tud Hédivel lenni,nem?

Boo!! Most akkor örülünk?? :lol:

Katy! Én is néztem Lilinek azt a csizmát,a héten ki is akarok menni megvenni neki,remélem lesz még.

Lois! Még nem tudtam lekicsinyíteni a képeket,de rajta vagyok :wink:

Csibe! Hidegkúton volt végül a keresztelő,itt nem foglalkoztak vele,hogy a keresztmama meg van-e keresztelve vagy sem.

Dodi! Tanuló kutya nálunk egy időben nagy sláger volt(kb1 hétig),azóta ott ül a polcon. :roll:

KépKép
KépKép
nyuszi81

Nyuszi: NAgyira nem bíznám Hédit, anyám öngyilkossági kísérlete és depresszióra szedett gyógyszerei miatt semmiképp, anyósra se hosszútávon. Vannak még opciók, készülünk arra ,hogy áprilistól vissza kell mennem,de közben azért lépünk más irányba is.

Na én aki eddiog mindig elsőre teherbe estem, aki még szoptatás és fogigátló mellett is terhes bírt lenni, most majd tuti kikell várnom :roll:

Tanuló kutya nálunk is időszakos kedvenc és nálunk néha éjszakánként önálló életet él. Nagyon bírom, amikor az éjszak közepén megszólal, hogy jóveled :lol: :lol: :lol: :lol:

tike

Holnap államvizsgázom... Légyszi gondoljatok rám nap közben, mert most már eléggé be vagyok kaksizva :oops: :lol: :lol: .

Lois!

Aki előbb prezentál egy darab hímnemű újszülöttet Elfogadod a kihívást??

Naná :twisted: :lol: . Apa még nem tud róla, de Kolos lesz :twisted: :lol: :lol: :lol: ! Sőt, most már ha lány lesz is dafke ezt kapja. :lol: :lol: :lol: :lol: :wink:

KépKép

KépKép
kicsidodi

Dodi!
mennek a drukkok mára!!!

Kép
Kép
csibe83

Dodi???

Képzeljétek ma bementünk a bölcsibe, hogy mehetne -e Hédi előbb. Február 7-től bölcsis lesz a nagylányom :? Amíg elrendeztük a papírokat, egy gondozónővel bement a csoportszobába. Mikor mnetünk a vezetővel körbenézni, ott ült a többiekkel egy kis széken és kukoricapufit falatoztak, elfogadta a teát is, szépen pohárból. Mikor jöttünk haza a többiek mentek ki az udvarra, ő is akart és egy kisfiú odaszald hozzá megsimogatta a kezét é sközölte, hogy szép baba vagy :shock: :lol: :lol: :lol:

A napirend ugyanaz, mint itthon nálunk, 8kor kapnak reggelit, valamilyen tejes ital, mivel Hédi nem issza meg, vihetek neki actimelt vagy teát kaphat, felvágott, kent kenyér, zöldség. 10 órakor gyümölcslé a tízórai, fél 12kor ebéd.Vihetjük, sőt kell is vinni a cumit, alvórongyit, kedvenc játékot. Kötött foglalkozás nincs, sokat énekelnek,mondókáznak, gyurmáznak,gyöngyöt fűznek és ujjfestés is van. Lezs saját kis szekrénye, amibe bepakolhatom a cuccait, váltóruha, pelus, popsitörlő stb

Úgy láttam Hédi jól érezte magát, bár a vezető azt mondta az első héten általában minden happy, utána azért szokott lenni sírás. Azt tanácsolta, hogy ne lássa rajtam, hogy engem is megvisel...Első n ap 10-re kell mennünk és 1 órát maradunk, utána mindig nyújtjuk az időt. Általában a 2.héten próbálják meg lefektetni ebéd után, ha elalszik akkor anyukát odahívják, hogy mire felébred legyen ott. Összességében szimpatikus volt a hely.

Utána bementünk a céghez, mondom a főnökömnek, hogy akkor ha kell tudok jönni április 1-től. Behívja agazdaságist, hogy egyenlőúre úgy néz ki, hogy mégis maradhatok otthon :twisted: :twisted: :twisted: Bölcsit nem mondhatom vissza miután kisírtam egy korábbi kezdést, elmondom a főnöknek, hogy na ne csinálja már meg mi van. Ma nagyon normális és empatikus volt és mondta hogy higyjem el ők sem tudják mi lesz. Hatalmi harcok dúlnak a fejük felett, el akarják venni tőlük az irodát, ha új szervezeti egységhez csatolják akkor jobb ha visszamegyek, ha nem felőle maradhatok otthon, vár vissza. Egyenlőre abban maradtunk, hogy Hédi megy bölcsibe, fél napra amíg nem kell visszamennem és amint tud valamit szól...Sőt felajánlotta,ha a nyelvtudásomat frissítem és nem akarok az új főnök kezeközé kerülni, valószínűleg tud helyet keresni más szervezeti egységben is ( gyógyfürdőben)

tike

Khöm... :roll:

Szadogavédés: 5
A tétel: 5
B tétel: 5
8) 8) 8) 8) 8)
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

KépKép

KépKép
kicsidodi

Dodi,

stréber!!!!!! Bár végülis "csak" hozrad a formád :-)

Na de komolyan, GRATULA!

KépKép

KépKép
kispocok13

Sziasztok :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Nyuszi,

vannak képek a keresztelőről?
Hogy van Lili? Van már a vérvételnek eredménye? :roll: :roll: :roll:

Tike,

képek irtó aranyosak!!!

Jó hogy a bölcsi ennyire normális, és Hédi ilyen nyitott! Bepasizása nem semmi! 8) 8) 8) 8) 8)
És hogy a bölcsibe menetelnél visszakérdezett! Mindíg elcsodálkozom mennyire okosak!

Melóhelyed... durva! Remélem, a végén minden jól alakul! (kérdezted, hogy én mikortól megyek vissza: elvileg január 12. Gyakorlatilag a főnököm idestova kb 3 hete nem reagál a mail-jeimre, amiben a fizetésem felőli végső döntés iránt érdeklődöm... már kezdek kicsit aggódni, mert a decemberi fizumra igencsak számítottam már)

Katy,

Vörösmarty tér :lol: :lol: :lol: :lol: Mi is akartunk menni hétvégén, talán majd most. Már izzítottam magam a forralt borra :-)
Ringató jegyeid még mindíg nálam...

Lois,

Zé az ablakban :lol: :lol: :lol: Havas cool! (Teapának jó a sapija 8) 8) 8) 8) egy tök hasonlóban én is szoktam pompázni )

mandarin nálunk is durván fogy :arrow: uzsira 3 db a fejadag, meg amit még napközben kikönyörög... Mikulászacsiba raktam jó sokat a Kinder tejszeretek mellé, azóta megy az ablakhoz, mutogatja a zacsit és lejmolja a mandarint :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
kispocok13

Ti tudtátok hogy ha bölcsibe megy a gyerek vissza kell mondani a gyedet? :shock: :shock: Én ma tudtam meg, de hozzátették, hogy szinte senki nem tartja be, mert nem ellenőrzik.

Ezek után azért aggódom, hogy ha februártól megy Hédi a bölibe, akkor azért áprilisig vagy augusztusig bizony van pár hónap amikor ellenőrzésbe futhatunk :roll:

Pocok: akkor te most már szabin vagy?

tike

egészségi helyzetünk egyre kevésbé rózsás...

Nimród múlt csütörtökre pöttyös lett az antibiotikumtól, így másfél napra abbahagytam, de hétvégén újra kezdtem mert elkezdett köhögni... a tegnap éjszaka az eddigi legkriminálisabb volt (közöttünk forgolódott szegényem), ma kihívtam a gyerekorvost mert Nimród taknya-nyála (bocs, de így van) egybe folyik és köhög, de durván...
tanulság: antibiotikumot abbahagyni és újrakezdeni értelmetlen mert akkor már nem hat... most kaptunk egy valag más cuccost, remélem, a mai éjszaka jobb lesz.

Én szép lassan bedilizek, mert múlt hétfőn mozdultam ki utoljára (egyedül), amúgy egész nap a beteg törpét próbálom lekötni, de ő persze nyűgös...

Vasárnap viszont elmentünk hármasban Budapest Bár matiné-koncertre :lol: :lol: :lol: :lol: Nimród rettentő mód élvezte, táncolt és tapsikolt 8) 8) 8) 8) 8)

Tegnapi produkciója:
pakolásztam a szekrényében, ő kivette a sálját és a maci-sapit. Pár perc múlva látom, hogy áll az előszobában a tükör előtt és veszi fel a sálat... :shock: :shock: :shock: majd a sapit is a fejébe rakta, integetett nekem, és elindult az ajtó felé :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: olyan édes volt, persze csálén állt rajta minden, úgy nézett ki, mint egy lelencgyerek...(pont előtte le is itta magát...)

KépKép

KépKép
kispocok13

ja, és nekem is fáj a torkom, és most már náthás is vagyok :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

remélem jövő hétre azért rendbe jövünk!

KépKép

KépKép
kispocok13

Tike,

igen, november 1-től töltöm a szabimat (szerencsére jó sok volt, okos voltam anno :lol: :lol: :lol: :lol: )

GYED :arrow: szerintem akkor kell lemondani, ha dolgozni mész, nem a bölcsi miatt... én már sajna le is mondtam. Hívd fel a MÁK-ot, nagyon normálisak, tutira elmondják mit és hogy kell csinálni.
Nálunk a cégnél kellett lemondanom a GYEDet, mert ők utalták, és a GYESt a MÁKnál megigényelni.

KépKép

KépKép
kispocok13

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.04.08 10:43-kor.

KépKép

KépKép
boo

Miron jól nyomja az orrszívást!!!
Nimród nálunk is kéri, megy a szerkentyűért és a porszívóért, de amikor odajutunk, azért nem mosolyog már... mondjuk ma is elég sokszor szívtam le neki, szegénynek állandóan folyik a nózija...

meló - szerintem még én sem fogtam ám fel :? :? :? :?

KépKép

KépKép
kispocok13

Boo: ne aggódj, ha nem sokat változott a munkám, akkor egész nap ülök a gép előtt és várom,hogy betérjen egy turista (átlag napi 4), ha van valami jó pályázati lehetőség akkor azzal is foglalatoskodom különben meg itt fogok lógni egész nap :lol: :lol:

Pocok: Bizony ez az amit a kismamák általában nem tudnak, ha nem dolgozol de a gyerek bölcsiben,családi napköziben, akkor sem kaphatnád a gyedet. Nálunk kicsit bonyolultabb a helyzet, mivel önkormányzati intézmény vagyunk a fizum is a máktól jött, most a gyedem is a máktól jön. Igazából állítólag ott van a kiskapu, hogy a bölcsi nem név szerint adja le a létszámot, ami után a pénzt kapják, a munkahelyem meg csak akkor jelez, ha újra dolgozom.De mi amilyen szerencsések vagyunk, a gázártámogatásunkat is ellenőrizték és hát az s e stimmelt :roll: :twisted:

tike

Egyébként elkezdtem számolgatni, hogy ketteskével anyagilag hogy is kéne csinálni...ha Hédi 3 éves kora előtt születik, akkor a szerződés szerinti bérem lenne az alap ( így a gyedem amostaninál 15-el kevesebb lenne, Hédivel nagyon jól jött ki, volt egy csomó pótlékom).Ha ennél később akkor meg kell a 365 nap, hogy egyáltalán kapjak :twisted: :twisted: :twisted:

Így lehet,hogy tényleg az a legjobb ha áprilistól visszamegyek, közben ugrottam egy bérkategóriát és akkor már augusztusban terhes is lehetek :lol: :lol:

tike

Boo: köszönjük a bókokat, Hédi valóban nagyon sokmindenre emlékszik ( ha én írnám,hogy okos akkor nagyképűnek hangzik :roll: ), de az is sokat számít, hogy már el is tudja mondani. Egyébként annak a rengeteg dévénynek lehet ez a mellékhatása, anno mondták is, hogy általában a dévényes babáknál ez jellemző, annyit stimulálták az idegrendszerüket.

tike

Jaj Dodi gratula, nem vártam mást :lol: :lol: :lol: :lol:

tike

Lányok, még mindig van 7 jegy a Karácsonyi Ringatóra, a MÜPÁ-ba (már ha Szonibabáék jönnek), ha valaki tudna rá vevőket ..... :roll:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Tike,

jéééééééééééééééééééééééééé, ezt nem is tudtam! Mondjuk én besz@ri vagyok, tuti nem merném megcsinálni.

Ahogy tudom, Ketteskénél arra kell figyelni, hogy meglegyen a ledolgozott 180 napod (naptári nap, amibe szabi és a betegszabi számít bele, táppénz nem)

meló: ez nem annyira hangzik strapásnak :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
kispocok13

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?