Zsuzska
Szívből sajnálom
Zsuzsó
Hol vettetek cukor stop kekszet, nem tudod?
Az nem gáz, hogy fehérliszt van benne?
Vettem én is valami diabetikus kekszet, ami nagyon finom, viszont fehérlisztes... vagy ebből a két szemből, amit megeszek, ne csináljak problémát?
Luca
Én itt a fórumon kaptam a tippet, Major doktornő rendel itt csütörtökön 9-14-ig, én azonnal kaptam időpontot, talán holnapra is van még, ha keddig nem szeretnél várni:
http://www.professional-kft.hu/
Ann
Jól teszed, pihenj csak szépen!
Hú, nálam is úgy néz ki a lakás, hogy már lassan sírok, de este inkább pihenek...
Hányinger nem múlik?
Vicky
Gratulálok, ügyes vagy!!!
Sok múlik a vizsgabiztoson sajnos...
Andi
Csupa jó hír
A végén teljesül az álmotok, és kislány, de jó!
Judit
De jól látszik a pici!
Csak én nem kapok UH-képet
Tegnap voltam házidokinál...
Volt időpontom 6-ra, nem volt a váróban senki, azért odaálltam az ajtóhoz, mert múltkor elfelejtettek behívni...
Na 5 perccel 6 előtt berontott egy házaspár, nem baj, hogy ott álltam, gondoltam biztos gyógyszert iratnak, pár perc... Tudjátok, mikor jutottam be??? 6:50-kor, azt hittem, megölöm őket! Persze az ajtó zárva volt és hiába kopogtam, nem jött ki az asszisztens...
Ha még ennyi nem lett volna elég, megjelent egy cigány a nőjével. Csodálkoztam is, mert felénk nem nagyon van...
Beültették mellénk az asszisztenshez a váróba, hát azt hittem, elájulok a szagtól. Persze előadta az életét, hogy elvesztette a munkáját és összedőlt a háza és van két gyereke, a polgármester meg nem segít rajta, de ő majd elvágja a torkát, meg megveri a feleségét, és mindezt azért, mert ő cigány...
Persze soron kívül bemehetett, mondjuk már csak utánam, mert különben én vágtam volna el a torkát, ha megpróbál előttem...
Lányok, én annyira ideges voltam, mire bementem... 145 lett a vérnyomásom, a házidoki már nem is akart mától dolgozni engedni. Mondjuk alig foglalkozott velem, 7-ig volt rendelés, én ugye 7 előtt jutottam be és még ült kint vagy 6-7 ember...
Nem is tudom, hogy mindenre kaptam-e beutalót.
Ja, és csak helybe mehetek vérvételre, ahol külön időpontot kell hetekre előre kérni... A munkahelyem közelébe szoktam jönni amúgy, mert beérek még dolgozni, de így...