Ti aztán termeltek….
Alig tudtam visszaolvasni.
Ancsi, gratulálok a kis petezsákhoz!
Vicky, nagyon ügyi vagy GRATULÁLOK a vizsgádhoz!
Béku, nagyon szép ez a teszted is.
Képkeret elég egy kicsi 10x15 és egy fehér lapot majd kell a háta mögé rakni, mivel kicsi a kép!
Csucsu, nagyon ügyi vagy! Jól növesztgetted a drágákat! (szép nagyok)
Andi, bocsi, hogy csak gyorsan írtam le a dolgot. Csak nem akartam, hogy feleslegesen menjél el, illetve ezek az gyógyszer allergiák elég veszélyesek lehetnek még a vizsgálatok is.
Nem tudom, hogy mennyire emlékszel velem a szülés után is volt gond. Tiszta kiütés lettem, az egész testem. Csak fekve tudtam szoptatni, mivel akkor nem dörzsölte a gyerek a hasam stb… Borzalmas.

A bőrgyógyász sem tudta, hogy ez mitől lehet. Vagy mégis kaptam a szülésnél valamit amire allergiás voltam, vagy olvastam a Suttogó c. könyvben, hogy az is lehet, hogy az oxitocinra vagyok allergiás (amikor elkezd a nő szoptatni ez a hormon dolgozik, tehát saját magamra). Hát ki tudja, most semmit nem lehet csinálni amíg szoptatok. De azért ki akarom deríteni, hogy a következő szülés után ne legyen ez gond.
Juhuuu és kislány! Nagyon szuper a kis kép.
A genetikai uh-n már tuti lesz a neme. Nálunk is akkor lett tuti, előtte 90%-ra mondta, hogy lány!
Voltunk ma oltáson oda rohantam, mivel gyerekem elaludt. Nem akartam felébreszteni, de így is kb 45 percet kellett várni szegénykémmel.
2 szuri volt most, a másodiknál sírt a drága, de a kezemben már szerencsére megnyugodott.
Már 63 cm és ruha nélkül 5870g, ruhával 6310-et mértek.