Na halihó

Lois is itten vala
Tegnapi napom ááááá, hagyjuk is, négy órát dekkoltunk a Heim Pálban....nem tudom valamelyikőtök tartozik e oda, de ha igen akkor szívből együttérzek vele
Horrorisztikus körülmények, mint ahol álmomban menekülök a szervrablóktól kb, lógó-villogó neonok, retek, tömegnyomor, káosz, kész szociológiai tanulmányt rittyenthettem volna a végén, a lovári nyelvtudásom is ugrott néhány lépcsőfokot

Az ortopéd szakrendelés mellett voltunk...rémes esetek, rengeteg csípőtől lábujjig begipszelt baba, meg csontokból kiálló fémek... csupa könnyes arcocska
Szánkóbalesetes-szívátültetéses kisfiúk miatt tv-stáb is ott toporgott

Szóval nyomasztó volt nagyon
Niki!
Szép sapi, bár az én kölkömnek állán rögzíteni kell mindent, ha azt akarom hogy fenn is maradjon
Csibe!
Az fiúnév, igaz?? Mármint a Niko.
Nyuszi!
Huhh, ez nem jó...remélem nem igazolódik a lisztérzékenység, mert az nem túl jó
Dodi!
A fodrászinstrukciókhoz nem tudtam hozzászólni, de a végeredményre kíváncsi vagyok...
Czigka!
Most aztán nmár ne tessék eltűnni többet irgum-burgum, én is hiányoltalak ám
Bende verbális fejlődésén ámulok

Én gyerekem továbbra is háromszavas

Viszont hatalmas és cuppanós puszikat kapok tőle napok óta mindenhova, ez lett az új szórakozása... én meg elolvadok tőle
Pocok!
Nem tudom csak azért mert mondtad, vagy tényleg olyan kis bágyadt Nimród az első képen, de esküszöm látszik szegénykén, hogy nem volt túl jól
Öltözése nagyon cukiii
Hehe, PocokApu zaklatása nagyon jó..én is ha délután mindketten bealszanak, és ugye Zétény ébred először, akkor rögtön ráuszítom az alvó apjára....engem roppantmód szórakoztat