Sziasztok!!!
Köszönöm mindenkinek aki hiányolt,nem nagy a baj csak mostanság kicsit sok volt úgy minden és azon veszem észre csak panaszkodom panaszkodom és ez a topik nem azért van hogy itt panaszkodjak folyton hanem,a babáknak és a mamáknak szóval kicsit magamnak is sok voltam és nem akartalak titeket is ezzel "fárasztani".
Olvastalak beneteket minden nap,gyönyörűek a babák és közeledik a karácsony egyre érzékenyebb is vagyok,tavaly ilyenkor tudtuk meg jön Lili,meg sajnos ez az év nem lesz olyan mint a többi de próbáljuk feldolgozni,mindenkinek nehezebb lett sajnos anyagiakban,és ez nagyon rossz,de fő hogy egészség legyen már kaja meg van csak meg kell csinálni,veszünk fát és örülünk egymásnak,valószínüleg idén nem lesz ajándékozás,mert most másra kell,megbüntettek gyorshajtál 60-helyett 80 fő úton Lilivel siettem időpontra,30 ezer,plussz páromnak letörték a tükörjét a kocsin mentek az uton és össze ért,mivel nem tudtak igazságot tenni igy mind a kettő fizet,plussz a cégnél volt egy nagy baki amiért nem csak ő a felelős valószínű ott is lesz bünti de ott 100 ezrek szóva ennyi,de próbálok a gonddal megbarátkozni,itt vagyunk egymásnak Lili kap valami kis jelképes ajándékot de nem nagy dolgot,bár nem mintha hiányt szenvedne mert ami kell úgy is megvesszük neki,nah csak rossz mindegy,ez is baj volt!!!Nem akartalak titeket ilyenekkel zavargatni,mondjuk az a fő szépen megvagyunk Lili egészséges és majd beteszük a fa alá
Tina sokat vagy ám eszembe,van az a reklám mikor a fenyőfára van akasztva egy kis cipő,mindig te jutsz róla eszembe milyen szép karácsonyi ajándék
Csillag fel a fejjel bár nem tudjuk mi a baj de biztos nyomós okod van sajnálom,és a gyógyi nem jó hogy szeded,ismerős az idegesség de én mostanság próbálok nyugodt maradni,ha ideges vagyok megölelem Lilit nekem ő a nyugtató a közelsége az ilata és mikor mosolyog....ha kivagyok akkor leteszem játszani és megmosdok hideg vizzel nagy levegő és vissza hozzá.
Woddy Lilinek sok puszi oltásra remélem jól van.
Évi Tomi jó fiú láttod,csak néha neki is rossz napja van mint nekünk....
Ircsi meglepő és elgondolkoztató mennyire rohan az idő Katus már nem sokára féléves lesz és olyan mintha most olvastuk volna megszületett.
Dia sajnálom a betegséget a picur remélem nem kapja el nektek pedig jobbulást,fejfájás nálam minden napos,valószínű fütés miatt van,konvektor van nálunk vissza emlékszem tavaly is fájt mindig....és már reggel úgy kelek.
Szilvás jobbulást a csipet csapatnak és neked is,szuper a kép a szülinapról a blogban megkukultam....
Clarie örülök,hogy kicsit könnyebb a helyzeted és többet segítenek azért van mit csinálj így is.
Mi jól vagyunk tegnap le takarítottam a penészt a szobába és este még 7 kor nem tudtunk bent lenni csak nyitott ablaknál szavóval csináltam hát soha többet nem fogom a hipó sokkal hamarabb kimegy egésznap nyitva volt pedig az ablak,bevittem a kis olaj radiátor oda huztam Lili kiságyához a konvektor feltekerve és ablak nyitva ez ment este 11 ig,de még akkor is érezhető volt sajnos ma fügönyt mostam meg ma is szellőztetek többször már nagyon jó a levegő!!!!