Nagyon régen jártam erre. Sok minden történt velem, meg későn is érek haza munkából... vmi mindig volt
Látom, sokan próbálkoztatok sikertelenül: Puszi, Alle, Bumi, Dete, Sosika, Giina, nagyon sajnálom!
Petne, Ti hogy vagytok? Kistesó projekt?
Tücsi, gratulálok Luca születéséhez! Szépek vagytok!
Szezso, Rana, Vkrisz, Nyulasz, gyönyörűek a gyerekek!
Szezso, jöhetnének újabb Bendi fotók:wink:
Puszika, Veletek mizújs, hogy vagy? Határozatnak örülök!
Skrisz, gratulálok a 14. hófordulóhoz!
Hajnoca, milyen a melóhelyen? Látom, párod kész világutazó.
Bridget, hatalmas, hatalmas, hatalmas gratula Neked!
Kis-Csillag, Neked is szívből gratulálok az esküvőhöz és a babákhoz!
Dezsina, már Te is férjes asszony vagy
Alle, nagyon sajnálom az eddigieket, de eljön a Te időd! Továbbra is nagyon-nagyon drukkolok Neked! Majd mesélj itt és a blogodban is! Nagyon kíváncsi vagyok (mindenre)!
Ágika, klassz lehetett Londonban. Egy kis pihenés, feltöltődés mindig kell. Fotók? Sajnálom az IR-t és a rossz pajzsmirigy eredményeket, de az azért nem egy rossz hír, hogy 80% esélyt adnak a spontán babásodásra, ha ezeket ráncba szeditek
Bumi, látom Nálad is ez a fránya IR és pajzsmirigy
Lombikbaba, Téged is jó látni!
Giina, Sosika, Nektek is rögösebb út jutott!
Dike, nagyon drukkolok Neked! Remélem, hogy kedden csak jó híreket kapsz!
Árnika, Csibe, Veletek mizújs?
Rólam. Utolsó jelentkezésem óta intézetet váltottunk. 4 lombikot és 5 beültetést csináltunk a BMC-ben, de biztosan többen is emlékeztek rá, hogy az 5. lombikot több, mint fél éven át nem sikerült elkezdenünk.... Az Orgametril-t eröltették hónapokon át stimu előtt, amit ha abbahagytam azonnal megugrottak a tüszőim és ismét Orgametril-t kaptam.....
Megelégeltem a egészet és kértem időpontot a győri Kaáliba. Áprilisban voltunk először, friss szokásos vérvételek, újabb vizsgálatok, amik még nem voltak. XIII. faktor, stimu előtti ciklusban 3 alkalommal mini suction. Az 5. lombik stimut szeptemberben 07-én kezdtük, long volt. Supre orrspray, Gonal, Luveris volt a "program". A punkció múlt hét szombaton volt, 8 szép petesejtem lett, nagyon örültem
Egyszemke fejlődött, osztódott, így 3 napos korában beültetésre került. Itthon pihenek vele, és igyekszem rábírni, hogy maradjon velünk
Ami még volt. Tavasszal találtam egy jó talpmasszőrt a városban (Képzeld, Bridget!