Sziasztok!
Na végre, van egy kis élet.
Most jöttem haza shoppingból...
vásártam...
Niki, ha a ciklusod nem szabályos, a PÉ-től számolj 38 hetet! És kész.
Kinga, én hallottam a kolleganőmtől (Anyám helyett Anyám), hogy ha nem eszi ki rendesen a babus, akkor TELJESEN ki kell fejni, mert begyullad. HA meg begyulladt, akkor masszírozni kell...
Gyerekek, 75 ropiból elég sok dolgot sikerült vennem:
Kombiágy 40000-ért(itt Pécsett a legolcsóbb 48000, pelenkázó lap 3500 (máshol min. 5000), kókuszmatrac 5500 (itthon 10000), kád+állvány 4500, 4 részes ágynemű 6000 (itthon 9 - 15 000), meg néhány apróság: ágyra akasztható kis plüss tartó, ilyen zsebes, vettem végülis pelenkatartó vödröt, fürdőlepedőt, gumis lepedőt, kozmetikai szettet (fésű, kefe, olló, kis reszelő, stb).
Holnap rakjuk össze a babaszobát, akkor majd dobok fotót...lehet pocakosat is.
Ma megint rohadt jól indult a napom...Apuka fél 4-kor kiment wc-re és úgy jött vissza, hogy nagyon nagy baj van...iszonyat fájdalmai voltak. Róla azt kell tudni, hogy nagyon magas a fájdalomküszöbe, triatlonista volt, minden edzésen fájdalomig edzett. 2 éve bordatöréssel 16 órákat dolgozott. De most ott fetrengett, gyerekek, én úgy megijedtem. Elvittem ügyeletre, onnan a belgyógyászatra küldtek, kiderült, hogy veseköve van. Mondta neki a doki, hogy ki fogja pisilni, amit inkább szülésnek nevezhet majd...Én erre poénkodtam vele, hogy majd együtt szülünk...
Belenyomtak 2 infúziót. Fél 5-től 8-ig ott tobzódtunk. Úgyhogy kicsit se vagyok kipihent.
MOst még megyünk Anyuci házába, Hertelendre.