Sziasztok!
Előkerültem... Majd megnézem, hogy hiányoztam-e

, most olvasok vissza, kivel mi történt.
Ti nagyon hiányoztatok!!!
Írtam, hogy betegeske vagyok és nem bír kicsúcsosodni - na hétfő etére sikerült neki

, bitang beteg lettem, (megaadag taknyosság, a pzs az orromna nőtt, rossz közérzet, csak az ágyat kívántam). Mindemellett kénytelen voltam dolgozni, mert évvégi hajtás van, musz dolgozni, mint a güzüke... Egész nap alig éltem a héten, mire hazatámolyogtam, hulla voltam. Tegnap már egész tűrhetően voltam, szerintem gyógyulok, már tudok köhögni is és nem kell a nnnyi pzs. Kúrálom magam gyömbérrel, sok c-vitaminnal, folyadékkal. Hangom még betyáros, de alakul.
Kedden megcsíptem végre az urológusékat telefonon, sajna van coli-bacim, bár a doki szerint nem sok (10 a nemtomhanyadikon - f@ngom sincs, hogy az jó-e, de hiszek neki). Mondta, hogy szedjek Urovaxont és 3 hét múlva kontroll. Elvánszorogtam a patikába, erre kiderült, hogy receptköteles.

Hámééé nem mondta, hogy menjek be receptéééé???? Ezt már csak jövő héten tudom intézni.
Kedden még nődokinál is volt jelenésem, szerencsére P2

a citológia, de van egy pici gyulladás, kaptam rá kúpot. Na, ezt a kúpot meg az tegye fel naponta, aki kitalálta!!!

Biztos, hogy pasi volt!

Ovális alakú, mint a zabszemtészta, de elég lapos és éles szélei, illetve csúcsa van, nincs bevonva semmi csúszást segítő réteggel. Olyan, mintha a régi kalmopirint kéne beküzdeni a járatba!

Ma megkérdem a patikába, hogy lehet-e vmi sikosítót rátenni, nem árt-e a kúpnak...
Szerdán színházban voltunk, nem voltam túl jól, de már rég megvolt a jegyünk. Az előadáson (Ne most drágám! - Thália) jókat nevettünk, igazi gondolatmentes vígjáték volt. Csajok! A Tóth Enikő még mindíg milyen jó nő!!! Szinte pucérra vetkőzött, hát sok fiatal nő örülne, ha ilyen teste lenne! Szerednyei nagyon jó volt, Gálvölgyi is, de sokszor túlerőltette a pofavágásokat és a BennyHilles mozgásgegeket. Szerintem a kevesebb többet nyújtott volna, de összességében jól éreztem magam - eltekintve az állapotomtól.
Elkészültek a fotófüzetek, oltári klasszak lettek!!!!
Tegnap meg munkahelyi karácsonyozás volt, aztán a Zuram jött értem és mentünk a cirkuszba. Nálunk azt a szokást vezettük be, hogy mindenki zsákbamacskát hoz, betesszük egy nagy fonott ládába, senki nem mondja meg, hogy melyik volt az övé. Aztán kisorsoljuk az ajándékválasztás sorrendjét, majd jöhet a választás. A zsákbamacseknak kötelező olyan dolgokat tartalmazni, ami nem kell már otthon és szeretnél megszabadulni tőle!

Nagyon jókat szoktunk szórakozni!!! Mondanom sem kell, hogy énötlet volt anno... Így nincs pofavágás sem, ha vki véletlenül olyan nevet húzott volna karácsonyra (ez volt a régi módi, de szerintem uncsi volt), akivel kevésbé szimpatrizál, vagy bizonytalan lett volna az ajándék tekintetében.
A cirkusz veszett jó volt!!! Én végigröhögtem, illetve borzongtam, néha sírtam a gyönyörűségtől... Ez volt a Zuram eddigi legjobb ötlete karácsonyi ajándékként, csak ajánlani tudom, hogy egyszer legalább mindenki nézze meg az életben! Nagyon jól lehetett látni a soportarénában, azért a porond előtt, a fszt-en/küzdőtéren szívesen lettem volna, de így is szuper helyünk volt!
Kis-nagymonológ befejezve, olvasok vissza!