A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Ó,köszi a tanácsokat,körbe is nézünk vasárnap,aztán sztem két ünnep között meg is vesszük,igéretet kaptunk a Jézuskától,hogy besegít,és kipótoja. :lol: :lol:

Azt a Tessós cuccot már Én is hallottam,hogy jó.
csucsu99
Budapest

Andi: mi 13-an leszünk Karácsonykor,és én főzök,mosogatok majd....persze párom kitalálta,hogy majd ő megfőz mindent,de azért ott pörögni kell,nem magyarázhatok mindent olyan sokáig,mert a 3 fogásos kaja+ sütiket végigmondani..... :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Béku: Tényleg nagyon egyre jár az agyatok :) Majd mesélj, milyen volt az éjjel hármasban a két pasiddal :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Kornél....ez teccik... szerintem a mienket is így fogják hívni, ha lesz :)

Nekünk amúgy meg egy Pistikénk van itthon... Pistike a ruhaszárító állvány, magasabb mint én, ilyen 4 emeletes, gurítható... Valahogy mindig úgy alakult, hogy ez a ruhaszárító mindig útban van Rajónak... pipa érte, hogy mindig kerülgetnie kell, amióta hideg van és nem az erkélyen teregetek.. és elkezte Pistikének szólitani, hogy Pistike már megint itt vagy, menj odéb, a mért nem vagy az iskolában..... stb.... A múltkor már konkrétan megkérdezte tőlem, hogy kértem-e már Pistikének TAJ számot, meg személyit, mert ez itt már családtag lett.. és intézzem a szocpolt is, mert akár meg is kaphatjuk utána... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
andrea-1

ÚÚÚÚÚ Béku, annyi emberre mosogatni... nem semmi...... Bár szerintem a női vendégek csak besegítenek, főleg ha esetleg Te is olyan leszel a szagokkal mint én.. :shock: :shock:
Amúgy Rajó tudom mért kapacitálja a minél előbbi csináltatást.... Ő útál mosogatni, de azt se akarja, hogy rosszullétkor nekem kelljen.... :lol: :lol: :lol:

andrea-1

ÚÚÚÚÚ Béku, annyi emberre mosogatni... nem semmi...... Bár szerintem a női vendégek csak besegítenek, főleg ha esetleg Te is olyan leszel a szagokkal mint én.. :shock: :shock:
Amúgy Rajó tudom mért kapacitálja a minél előbbi csináltatást.... Ő útál mosogatni, de azt se akarja, hogy rosszullétkor nekem kelljen.... :lol: :lol: :lol:

andrea-1

Sziasztok!

Ma megvolt a nagy BMC-s látogatásom és negativ tesztel távoztam,de ez várható volt.Azért volt siker is,mert 2 lánynak is sikerült az inszem,persze Én mindig kakukktojás vagyok,de sebaj majd februárban mindenkit lepipálok a pozitiv tesztemme!
Nálunk a folytatás lombik lesz.Ha januárban szerencsésen beköszönt Mary,akkor a 21-dik nap kezdjük a szurizást,tehát hosszu stimum lesz.
Most csak ennyi,mert megyek fözöcskézni,de majd késöbb jövök és vissza olvasok!

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

Andikám: könnyesre nevettem magam Pistikén!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Nekem ez a Kornél-dolog úúúúúgy tetszik!!!!! :D
A filmnézéshez bekészítettem magam mögé,rá is tudtam hajtani a fejemet,de végül az ágyon aludtam -Kornél nélkül-,de már ennyiből tudom,hogy naaaaagyob kényelmes lesz vele!!! :)

Szép magas legény,úgyhogy össze-vissza gyűrögethetem magam alatt,szerencsére nincs túltöltve,így pont tökéletes!!!

Komolyan régóta ez az egyik legklasszabb ajándékom! :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Béku: Én is röhögök rajta, mikor lePistikézi, meg beszél a ruhaszárítóhoz..... :)
De az hagyján... ma itt volt a szerelő. Rajó gondolta vet ránk egy pillantást, hogy mi a helyzet... van ilyen neten elérhető kamera a lakásban... De hát Pistike pont a karmera útjában volt... úgyhogy felhívott!!!!!!!!!!, hogy toljam már arrébb a Pistikét, mert k....ra nem lát tőle semmit :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

andrea-1

Andi: tuti segítenek majd,egyrészt mert nővérem is itt lakik,úgyhogy tuti fog,meg párom is,és szerintem anyum is felajánlkozik majd,ahogy mindig!!

Tőlük még elmegy a segítség,de amúgy nem szeretem,ha vendég csinál ilyesmit nálam :)
Vendég

Andi: jól le vagy csekkolva akkor!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
apa még messziről is gondoskodik? :lol: :lol: :lol: :lol:

Pistikének kissé feltűnési viszketegsége van...!! :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: nagynéném is csellózott anno,mint én,ő nevezte el a csellóját Teodornak :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Tudod Béku, Rajó nem bízza a véletlenre... jön az a villanyszerelő...azt eccer csak előveszi a fázisceruzáját.... :wink: :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

andrea-1

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
jahhh,Rajó meg halálra röhögi magát azon a pittyegős,villogós fáziscerkán! :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Hát Ő a fázisceruza alatt nem a villogósat érti..... :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

andrea-1

Andi: tudom ;)
de így kevésbé nyíltan fejezhettem ki magam,hogy min röhögi szét magát Rajó a kam másik végén :lol: :lol: :lol: :lol:

aztán ahogy jó nagyokat kap a fejére Tőled,majd átesik Pistikén...!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

asszem ma túl burkoltan célozgatok.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

jah,amúgy laptetű Macskuszé, Ann és Csucsu is kap egy-egy szeletkét,Andi is a 4D-sre,Estrella csak azért,hogy kíméletes jelzéseket kapjon a babától......egy picit magamnak az UH-hoz,hogy engem is legyen ami megnyugtat ;) :D

plusz a nagy szelet maradékból mindenkinek egy-egy kisebb szeletecske bármihez,amihez csak szeretné! :D
Vendég

Csucsu,
szerintem mindegy melyik ügyeletre mész.
a 12 terítékes azért jobb mert lábosokat is be tudsz tenni és árban alig van különbség. szerintem még azt nézzétek, hogy mennyire praktikusan tudtok pakolni bele meg hogy időzíthető-e az indítás. nekem ez utóbbi a mosógépnél nagyon bejött.

Andi,
nálam is itt van még Vuk :-( pedig nem főzök, nincs büdi edény. szerda nagyon brutál volt, ma "csak" egész nap folyamatos hányinger. :? de most már minden nap küldeni fogom a következő generációnak... :wink: :-)
cukrom sajna nem az igazi, vannak túl magas értékek, talán hétfőn kiderül mi lesz. parázok nehogy karácsony előtt rendeljenek kórházba, mert 20-án mennénk apósomhoz. ráadásul valami felfázást/fertőzést is összeszedtem, azt is próbálom kikúrálni hogy ne kelljen antibiotikum rá. néha nagyon fáj a pocim, de javulni látszik. a baba remélem rendben van, csütörtökön én is megyek uh-ra.

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Hahó!

Estrella: remélem sikerül addig titkolni a dolgot, amig akarod. A dokit majd eldöntöd mi legyen.

Breki: annyira jó, hogy el tudtál mindent intézni, ügyes vagy!

Sajti: te merre, Matiszklinikán? Szerintem valami jó hirrel térsz vissza!?

Eszter: de jó, hogy ismét itt.

Ann: nagyon ügyes vagy, és remélem a randevuk is sikerülnek, aztán hozod a zebrást te is! Huh amit leirtál a fiatal asszonykáról, Istenem! És igen, másnak meg olyan könnyen jön a baba, és nem kell neki. Legalább adná örökbe az olyan.

Ancsi: nem csak te voltál fodrásznál, hanem én is. Már nagyon rám fért.

Csucsu: hajrá, hajrá. Tőled is zebrást várunk!

Zsuzsi: remélem, hamar elmegy a gyulladás, vigyázz magatokra.

Én is szeretnék egy falatnyi laptető tortadarabot, tudjátok mihez. Meg kellene valami jobb állás is, ma már elkezdtek piszkálni. De ha belenézek a tükörbe, már egy szebb valaki tekint vissza. Igaz ma se sikerült tökéletesre ez a haj, de jobb mint volt.

Jó éjt kispatak
Vendég

Kispatak: köszi,én is örülök neki,de ez párocskám érdeme ;)
nem ment dokihoz,hanem a bérszámfejtésen azonnal elintézte,ők mind teljes szívből gratuláltak!!! :D

Remélem innentől felfelé vezet az út!

Természetesen Te is kapsz egy darabkát a laptetűből :)
Mindegyik vágyadra...!!!
Vendég

...hú Andi!Visszaolvastam! :lol: Szétröhögtem az agyamat Rajtatok!
Páromnak(Pistinek :lol: ) is felolvastam,utánam ő röhögte szét az agyát!!! :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
missancsi

Ancsi: lehet,hogy a következő UH-om már akkortájt lesz,mint a Tied!!! :D
15-én megyek,és ha akkor még nincs pulzálás,akkor gondolom egy héttel később fog kb. Sz visszahívni :D :D :D
Vendég

Ancsikám: Kinek ilyen Pistike , kinek meg olyan Pistike jutott.............. :lol: :shock: :lol: :shock: :lol:
Amúgy ebből a szösszenetből is látható, hova születik majd ez a gyerkőc.... :)

Béku: Tök jó, hogy a bérszámfejtésen ilyen normálisak... azt a f.....szkalapot meg szerintem tekintsd levegőnek innentől... :wink:

Zsuzsó: Milyen uhura mész csütörtökön??? :)

Kispatak: Sajnálom, hogy piszkálnak a melóhelyen... sajna saját tapasztalat is van ilyenből, úgyhogy átérzem.... Talán a 2011-es év hoz pozitív változást, mindenféle szempontból!!! :wink:

andrea-1

Közérdekű közlemény:
Akinek van SuperShop kártyája és van is rajta zsé is, az figyeljen:
Aki december 12-én és 19-én SuperShop kártyával fizet bármelyik, SPAR csoport áruházban, pontjait dupla értékben váltják be...
(Tehát ha van 2500 pontod, akkor egy 5000 Ft-os cuccot tudsz belőle venni ezen a két napon!!!).... bakker a serpenyőm!!! :)

andrea-1

Andi: köszi az infót :)
hallottam már róla én is,csak sajnos nagyon kevésszer vittem magammal a kártyát vásárláskor :? :lol: :lol: :lol: :lol:

mindig kérdezte a csajszi (majdnem a házunk aljában),hogy: Supershop kártya? én meg mindig csak annyit mondtam,hogy fent van a jó melegben,biztonságban... :lol: :lol: :lol:

mindig hirtelen jött az ötlet,hogy munka után ugorjunk be hazafelé,és hát a kártyát nem tartom magamnál,a bolt meg pár percen belül zárt (este 8-ig dolgoztam...),úgyhogy emiatt maradt el ez általában :D
Vendég

Pénztárcában kéne tartani a bankkártyák mellett...... :shock: :shock: :shock: :lol:

andrea-1

Jaaaa,a bankkártyáim mellett? :lol: :lol: :lol: :lol:

egyet se használok,miután a fizum kb. 5 percet tölt csak a számlán átutalásig :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
arra az egy napra meg minek? :lol: :lol:
Vendég

Akkor a zsék mellett....de tudod mit...feladtam.... :lol: :lol: :lol: :lol:

andrea-1

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Judit, Békú:
Boldog névnapot!

Csucsu:
Jó volt dumcsizni!Drukkolok a hétföi imszemhez!!!!!
Jól irtad,Kisborsóval találkoztunk a BMC-be.

Ann:
Gratula a 8 petesejthez,ez nagyon klassz eredmény.Drukkolok,hogy mind a 8-nak jól sikerüljön a randi.
Reggel annyira elvoltam bambulva,hogy nem vettelek észre.Bocsika!!!
Megakartunk látogatni,de a férjed mondta,hogy még picit kómás vagy,de azért mi drukkoltunk nagyon.

Andi:
Pistikés sztori nagyon tetszik,igazi boldog családban érkrzik a kisbabátok!!!!

Zsuzsó:
Vigyázz nagyon magadra és pihizzél nagyon sokat!Gyógyhullámokat küldök!!!!!

Ancsi:
Jó lehet új hajkoronával pompázni!

Kispatak:
Neked meg kitartást a várakozáshoz és reményt,hogy az ünnepek mindent jóra forditanak.

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

Jó reggelt!
Ann!Várom ám, hogy mi a helyzet!Tökre izgulok!
Egyre jobban érzem magam!Ez normális?

Kép
Kép
missancsi

Sziasztok!

Előkerültem... Majd megnézem, hogy hiányoztam-e :wink: , most olvasok vissza, kivel mi történt.
Ti nagyon hiányoztatok!!! :D

Írtam, hogy betegeske vagyok és nem bír kicsúcsosodni - na hétfő etére sikerült neki :twisted: , bitang beteg lettem, (megaadag taknyosság, a pzs az orromna nőtt, rossz közérzet, csak az ágyat kívántam). Mindemellett kénytelen voltam dolgozni, mert évvégi hajtás van, musz dolgozni, mint a güzüke... Egész nap alig éltem a héten, mire hazatámolyogtam, hulla voltam. Tegnap már egész tűrhetően voltam, szerintem gyógyulok, már tudok köhögni is és nem kell a nnnyi pzs. Kúrálom magam gyömbérrel, sok c-vitaminnal, folyadékkal. Hangom még betyáros, de alakul.
Kedden megcsíptem végre az urológusékat telefonon, sajna van coli-bacim, bár a doki szerint nem sok (10 a nemtomhanyadikon - f@ngom sincs, hogy az jó-e, de hiszek neki). Mondta, hogy szedjek Urovaxont és 3 hét múlva kontroll. Elvánszorogtam a patikába, erre kiderült, hogy receptköteles. :evil: Hámééé nem mondta, hogy menjek be receptéééé???? Ezt már csak jövő héten tudom intézni.
Kedden még nődokinál is volt jelenésem, szerencsére P2 :D a citológia, de van egy pici gyulladás, kaptam rá kúpot. Na, ezt a kúpot meg az tegye fel naponta, aki kitalálta!!! :twisted: Biztos, hogy pasi volt! :D Ovális alakú, mint a zabszemtészta, de elég lapos és éles szélei, illetve csúcsa van, nincs bevonva semmi csúszást segítő réteggel. Olyan, mintha a régi kalmopirint kéne beküzdeni a járatba! :lol: Ma megkérdem a patikába, hogy lehet-e vmi sikosítót rátenni, nem árt-e a kúpnak...
Szerdán színházban voltunk, nem voltam túl jól, de már rég megvolt a jegyünk. Az előadáson (Ne most drágám! - Thália) jókat nevettünk, igazi gondolatmentes vígjáték volt. Csajok! A Tóth Enikő még mindíg milyen jó nő!!! Szinte pucérra vetkőzött, hát sok fiatal nő örülne, ha ilyen teste lenne! Szerednyei nagyon jó volt, Gálvölgyi is, de sokszor túlerőltette a pofavágásokat és a BennyHilles mozgásgegeket. Szerintem a kevesebb többet nyújtott volna, de összességében jól éreztem magam - eltekintve az állapotomtól.
Elkészültek a fotófüzetek, oltári klasszak lettek!!!!
Tegnap meg munkahelyi karácsonyozás volt, aztán a Zuram jött értem és mentünk a cirkuszba. Nálunk azt a szokást vezettük be, hogy mindenki zsákbamacskát hoz, betesszük egy nagy fonott ládába, senki nem mondja meg, hogy melyik volt az övé. Aztán kisorsoljuk az ajándékválasztás sorrendjét, majd jöhet a választás. A zsákbamacseknak kötelező olyan dolgokat tartalmazni, ami nem kell már otthon és szeretnél megszabadulni tőle! :) Nagyon jókat szoktunk szórakozni!!! Mondanom sem kell, hogy énötlet volt anno... Így nincs pofavágás sem, ha vki véletlenül olyan nevet húzott volna karácsonyra (ez volt a régi módi, de szerintem uncsi volt), akivel kevésbé szimpatrizál, vagy bizonytalan lett volna az ajándék tekintetében.
A cirkusz veszett jó volt!!! Én végigröhögtem, illetve borzongtam, néha sírtam a gyönyörűségtől... Ez volt a Zuram eddigi legjobb ötlete karácsonyi ajándékként, csak ajánlani tudom, hogy egyszer legalább mindenki nézze meg az életben! Nagyon jól lehetett látni a soportarénában, azért a porond előtt, a fszt-en/küzdőtéren szívesen lettem volna, de így is szuper helyünk volt! :)

Kis-nagymonológ befejezve, olvasok vissza! :)

Pá Drágáim!
sajt@

Béku és Judit, zugos Juditok!!!
Boldogságos Névnapot Kívánok!!! :)
Kép

Andrea:
Pistike?! :lol: Még jó, hogy neki nincs huncut fáziscerkája!!! :lol: :lol:

Ann:
Termékenyüljön meg mind a nyolc!!! Kép

Kispatak:
Amikor az ember egész apró dolgoknak is tud örülni - pl.: új frizkó - az csudijó! :)

Zsuzska:
Annyira sajnálom :cry: , de hamar elröpül az idő és jöhet az újabb stimu! Addig is nagy ölelés és léleksimi!!!((((((((((((((o))))))))))))))

Zsuzsó:
Áááá, ez a cukorsztori!!! :? Monnyon le és ne kelljen paráznod!
Vukot küldd el az északi sarkra kiküldetésbe, hadd éljen! :wink:
Csucsu:
Hétfőre kezem-lábam csuriban!!! :)

Pá Drágáim!
sajt@

Hahó Sajti!

Végre előkerültél. Ez a betegség jól leküzdött, de talán te is őt.Azért jutott idő másra is (kellett) Nagyon hiányoltunk, máskor legalább 1 mondatot irjál, hogy majd jövök!

Kivánságokat köszönöm, bizzunk benne csak lesz valami, de egyelőre nem ugy fest a dolog.

Ez a kártya dolog: tényleg igy van, nekem a másik mellett van a Penny-s. Ahogy megyek veszem elő, bár még sok hasznát nem láttam - de hátha egyszer rám is mosolyog a szerencse. Az igazi pénzben nem mérhető, nekem inkább az kellene.

Viszont fogacskám megnyugodott, hála dokkerbácsi arany kacsóinak. Jövő hét végén meglátjuk, mit talál ki folytatásként.

üdv kispatak
Vendég

Sajti!!!!! Örülök hogy végre benéztél, a garázsolásodról meg aztán nem is beszélve!! Ezt hallgassátok:
8-ból 8 megtermékenyült!!!!!!!!! Tovább megyünk blasztoba, szerdán lesz a beülti. Így sajna veszítünk el embriókat de reményeink szerint még így is marad fagyiba. 2 lesz majd beültetve. Ha bármit látnak hogy gond lenne szólnak és előbb kell menni. Ha puffad a hasam akkor is mennem kell. Ez utóbbit rohadtul nem tudom eldönteni hogy puffadás-e az ami van nekem vagy csak simán nagyobb a hasam.Végül is most nem kemény, feltételezem ez nem puffadás.
ann74

Sziasztok!

Ann merre vagy????? Várom a híreket, mert majd indulnék nyakamba venni a várost.... :wink:

Sajtom: De jó, hogy előkerültél!!! :) A kórságnak nagyon nem örülök, meg a colinak se... Matiszkodás már lett legalább engedélyezve? :wink:

Kispatak, én a SuperShop-ot tavaly ősszel, mikor volt a nagy beszervező kampány, akkor csináltattam... Mostanra lett rajta vagy 5ezer pont, de a múltkor nem működött a bankkártya terminál, kes-em meg nem volt, így azzal fizettem a közértbe.. Most a maradékot viszont holnap megduplázom megint... Én ilyen kis szarságoknak is úgy tudok örülni!! :) Főleg, hogy tegnap benyögte a mosogatógépszerelő azt az összeget... Úgyhogy ma megnézem, hogy van-e amit szeretnék edényzet... holnap meg bekutyagolok érte az Örsre, egy utat megér, főleg az a pozitív érzés, ami majd akkor jön, amikor használom a "féláras" cuccot :)

Ancsika: örülj neki, hogy jól érzed Magad... Lehet Te az a mázlista kismama leszel, aki csak a pozitívumokat fogja megélni a terhességből??? :wink: :wink: :wink: :wink:

andrea-1

Ann: Tudtam... tudtam!!!!!! :) Nem megmondtam tegnap????? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Meglásd jut is, marad is!!! :)
Ja csak, hogy tudd....tudok olyan lányról, akinek nem is olyan rég 5-ből 5 lett... elmentek velük blasztóig és mind az 5 megmaradt, így 3 fagyisuk is lett!!!!! :) Úgyhogy nem törvényszerű, hogy veszítsen az ember!!! :)

andrea-1

De aranyos vagy Andi!!!!!!!! :))
Igen, én is azt gondolom, hogy nem törvényszerű, az 50% csak egy átlag... Azért továbbra is drukkoljatok, 1, hogy nehogy puffadjak, ne ugorjon ösztradiolom, 2. hogy szépen fejlődjenek picurkák. Húú olyan hihetetlen...
Mostani uzsim túró, tejföllel nyírfakéregcukkerrel, fahéjjal.

Andi vigyázzatok magatokra shoppingoláskor, csak óvatosan lécci!!!!!
ann74

akartam írni, tízórai....
ann74

Rendben lesz minden... a fehérjéken kívül még a sok-sok folyadékra figyelj Te meg oda nagyon!!!! :wink:

Mindenképpen óvatos leszek, már egy ideje nyugger tempóban nyomom :)

andrea-1

Ann: gratulálok,ez nagyon klassz!!!! :D
Tényleg nem biztos az 50%,nekem nyáron például mindegyik embrió kibírta az 5. napig.

Csak az a gáz,hogy miután addig kibírják,még egy napot ráhúznak a lefagyasztandóakkal,no a mi kettőnk azt már nem tolerálta.

Így jött ki végül az 50%...
Vendég

Lányok,valami rosszullét-féle este óta kerülget...
nem ízlett a főtt tojás,aztán olyan keserűnek éreztem a teát,amit már hetek óta iszom...,nagyon csúnya fintort vágtam a korty végén...

párom megkóstolta,egyikkel se volt baja...
Aztán egész este vártam,hogy menni fog-e a hasam,mert épp úgy fájdogált,és ugyan csak picit,de mocorgott is...
Aztán semmi!

Éjjel is fájdogált,de a WC-n semmi nem volt...
este bekészítettem egy zacsit,hátha mégis Vuk közelítene ilyen sunyi,megtévesztő módon... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
egyelőre még bennem van minden kaja tegnapról :lol: :lol:
Vendég

Sajti: köszönjük!!! :D
Neked jobbulást,és baci-űzőket is küldök mellé!!! :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:

klassz azért,hogy ilyen jól szórakoztatok a színházban is,meg a cirkuszban :)
valami meglepivel húgomék is készülnek 27-re,valami előadás-félét sejtek én is :D
Vendég

Húú Ann de örülök!Ebből aztán lesz(nek)ám baby(k)!!!! :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
missancsi

Jó reggelt Mindenkinek!

Kérdés!vki tájokozott abban,h a gyed mennyi?(nem aktuális még,csak érdeklődöm :cry: )
köszönöm

Szép napot mindenkinek
vikus82

Csajok!Még azt akartam kérdezni ,hogy nekem mivel magas volt a prolaktinom, ezért foly.szedem a Bromo.-t.De vajon még meddig kell szednem?Eredményhirdetéskor kérdeztem Sz-t, akkor azt mondta,hogy még szedjem.

Kép
Kép
missancsi

Ann:
Ez csuda jó hir!!!Gratulálok!!!!!!

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

Ancsi: addig szedd,míg Sz azt nem mondja,hogy abbahagyhatod!

Más: a mh-em tovább sz*rakszik...
persze a bérszámfejtés megnyugtatott,hogy SEMMIT nem tehetnek ellenem.... de próbálkoznak...
mint kiderült,nemhogy nem tettem eleget a tp-es bejelentés elvárásainak,hanem túl is szárnyalltam azt!!!!

mint veszélyeztetett terhes kismama jóval később is intézhettem volna,én meg 5 órával munkakezdés előtt már jeleztem,aztán 3 napra rá megerősítve email-ben... ez utóbbi is elég lett volna,sőőőőt!
főnök pedig állítólag visszaírt,hogy nem fogadja el így sem...

miközben engem a cég már táppénzre vett,ez már csak formaság,hogy elfaxolja.
van rá a beviteltől 72 órája,ha kidobja,akkor súlyos bírságot köteles fizetni...

szóval tudjatok róla,hogy a veszélyeztetett terhes kismamákra (pláne mest. megterm.) nem ugyanaz a bejelentési kötelezettsége van,mint egy egyszerű influenza esetén...!!!
Napokkal később is szólhat róla,és ez törvényes!!!

És mivel "fekvőbeteg",telefont meg nem köteles tartani,abszolút elfogadható,ha férje jelzi időben a munkahelyen!
Vendég

Vikus: itt van egy kalkulátor,csak be kell írni az aktuális számokat!! :D

http://adozona.hu/kalkulator_tgyas_gyed_gyes.aspx
Vendég

Béku Drágám... nehogy felhúzd Magad ezen a buzi-köcsögön!!!!!! :twisted: :twisted:
Azonnal tegyél be egy jó filmet, ami eltereli még a gondolataidat is... az a tetű meg csak fussa a köreit, ha az ő lelkének ez a jó... Neked ártani úgyse tud vele, max magának...de azt meg meg is érdemli.. :!: :!:

Ancsi szedjed, majd rákérdezel.. sőt szeirntem ezt majd a saját
dokiddal akinél szülni fogsz kéne igazából megbeszélni.. nem?

Vikus: gyed összege nem túl magas, mert maximálva van sajna, hiába kerestél előtte jól.. tgyás az 168 napig jár, az még normálisabb pénz, de utána a gyed akinek már magas fizuja volt, annak elég szerényke... a gyesről meg ne is beszéljünk a huszonvalahányezres összegével...!! :(

Én lassan indulok.. mondjuk pont havazás lett mire összeszedelőzködtem...de, jött az elborulás, hogy azonnal vásárolnom kell, mégpedig karácsonyfaégőt... :lol: :lol: Nekünk műfenyőnk van, ami fehér... :) Általában sötét bordó és arany díszeket teszünk rá, tényleg mutatós szokott lenni, bár mostanában már sajna terejd el a fehér fenyő, szóval lassan nem leszünk különlegesek...Eddig sima fehér égősor volt rajta, most kitaláltam hogy bordó legyen... keresgéltem és a praktikerben rózsaszín!!! :) égősort találtam a neten ami lehet még jobb lenne :).. elmegyek lecsekkolom élőben, ha jó jön velem haza :)

andrea-1

Andikám: tudom,de szegény páromat cs*sztetik vele...
áldott jó lélek,hogy ennyit segít nekem.... :roll: :roll: :roll:

lassan utána nézek,miben merül ki a zaklatás....

nem fogja fel,hogy a táppénz nem onnantól indul,hogy azt a tetves papírt elfaxolja,mert már táppénzre vett az orvoson túl a cég is hétfővel.
így magát hecceli tovább...
ráadásul feleslegesen kell majd 300.000-es bírságot fizetnie a tp-es papír megsemmisítése miatt... :evil: :evil: :evil:
Vendég

nah,még ez is... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

pici nekem a tp és az UH miatt,ez utóbbira dupla adagot kérek,a többi mehet a közösbe!!! :D :D :D :D :D
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?