Judit
Köszi, akkor nekem sem gáz, ha nem lát karácsony előtt a doki!
Bár én már a 9. hét óta nem voltam nála, de kedden úgyis lesz uh!
Az volt a kórház tájékoztatóján, hogy lehet kérni fényképet az uh-ról 1000 ft-ért, ez máshol is így van? Bár mindegy, mert a kombináltért meg nem kell fizetni.
Zsuzsó
Csak annyi a gond a dokival, hogy ha karácsony előtt megyek, akkor se vérvételi eredményt, se kombinált eredményt nem tudok vinni, a picúrt meg úgyis megnézik kedden a kórházban, akkor minek menjek rá egy héttel...
Drukkolok nagyon, hogy jók legyenek az eredményeid!
Béku
Nyugi, minden rendben van, jó helyen van a pici!
Milyen kismama párnát kaptál, azt a nagy kiflit?
Hogy hívják azt hivatalosan, hogy keressem?
Hú, a kürtőskalácsért nagyon irígyellek, néztem tegnap én is a Vörösmarty téren, de csak távolról
Milyenre szeretnéd vágatni a hajad?
Boldog névnapot így utólag, akkor is, ha nem most tartod!
Köszi a laptető-darabkát!
Hát a főnököd extra szemét!
Akkor szabad hason aludni? Én ezen szenvedtem, mert a hasam még nem akkora, hogy kényelmetlen legyen, de félek, nem nyomok-e valamit...
Amúgy most még csak 2 évig lehet otthonmaradni a picivel? Nem akarták visszaállítani a 3 évet? Mert a kalkulátor csak 2 évet ad ki...
A trimeszter dologhoz még ezeket találtam neten, eldöntöttem, a 13. héttől leszek a másodikban
A második trimeszter 13-27. hét
Betöltött 12. hét utáni első naptól. Azaz a 13. hét első napjától.
A második harmad a 13-27 hétig tart.
A második trimeszter a Kismamák kézikönyve szerint 13-28.-ik hétig tart.
Csucsu
Drukkolok nagyon hétfőre!!!
Sajnálom, hogy majd egyedül kell hazamenned, nem tudsz hívni valakit?
Én is arra jutottam,. Hogy S.-nél pofára megy a dolog, én sem voltam neki szimpi...
Én is rábeszélnélek a 12 terítékes mosogatógépre, nem fér be?
Nekünk Bosch van, igazából nem tud semmi extrát, de úgyis 1 programot használok... ha lehet, akkor lehajthatós tüskéset nézzetek, én azt hittem, az enyém olyan, de nem.
És én sima DM-es port használok, egy időben fura szaga volt a gépnek, aztán olvastam, hogy a portól nincs és igazuk lett...
Ann
Nagyon szép eredményeid lettek, gratulálok!
Szerdán lesz a nagy nap??? Mikor lesz eredményhirdetés? De szép karácsonyi ajándék lesz!
Szegény hiperstimus lány
Andi
Jaaaaj, nem tudom, én döntöm-e el, mikor menjek dokihoz, de gondolom kellenének neki az eredmények... De konkrét dátumot nem mondott a doki, csak hogy két ünnep között nem dolgozik, így vagy előtte, vagy utána.
Cafetería a szülésig jár?
Sajnos könnyű hozzászokni a mosogatógéphez, én is meglennék már lőve nélküle... Úgy tűnik, mindenkinek lett extra kiadás karácsony előtt
Andi, 38 éves vagy??? Én fiatalabbnak néztelek...
Zsuzska
Nagyon sajnálom
Kispatak
Szerintem már csak jövőre mondom el itt bent, már csak jövő hétre tervezem idén a munkát...
Pont az első trimesztert dolgoztam végig, na sebaj....
Ma volt évértékelésem, mindig izgulok azért előtte, meg kb én vagyok az egyetlen, akinek németül van, de nagyon meg vannak velem elégedve és számítanak rám jövőre is... Ezek után nem jelenteném be egy hét múlva
De így legalább van rá remény, hogy belemenjenek, hogy határozott időre vegyenek fel helyettem valakit.
Örülök, hogy legalább a fogad jobban van!
Munkahelyen mi a baj?
Sajti
Szegény, nagyon szar betegen dolgozni!
Bacikat sajnálom
Jövő hétig akkor nem is tudod kezelni?
Ó, némelyik hüvelykúpot nagyon jól kitalálják, biztos nem látták még közelről, hova kell tenni...
Jó rég nem voltam színházban, mindig előre meg kell szervezni és lusta vagyok hozzá.
Ez a munkahelyi zsákbamacskázás nagy ötlet!
Nekünk ma lesz a céges vacsink, lesz kellemetlen része, vane gy kolléga, aki nagyon odavan értem, ma készülök megmondani neki a hírt, mivel januártól már az anyacégünknél dolgozik külföldön, nem szeretném, ha mástól hallaná...
Nem fogja jól érinteni, az tuti.