Utólag is boldog Mituát nektek!
Süttünk mézeskalácsokat és vittem be melóhelyre mindenkinek egyet-egyet Mikire - rénszarvasssosat, akire raktam piros cukorszivecskét is, a szíve tájékára. Az egyik férfi kollégám a tenyerébe vette és nézegette, megsimogatta és puszilgatta.

Olyan tündéri volt, akár egy kisgyerek, látszott rajta az őszinte öröm. Ha nem tudnám, hogy heteró, bizony gyanakodnék, hogy homár - pedig miért is ne lehetne egy férfinak így viselkedni? A nagyimnak vittünk csokimikit, hát ő is a kezébe vette és beszélgetett hozzá, hiába...

2. gyerekkor, nagyon aranyos volt ő is.
Woody:
Lili-Mikulás gyönyörűűű!!!
Oltásból mindjárt kettő? Nagyon megy a szekér!

Szerintem neked jobban fájt, mint Lilikének. Kis drága, már nem is emlékszik rá biztos.
Már 6 kg felett van, aztaaa, nagyon szépen fejlődik!
GyIldi:
Ez a Mikulás-lédi eszméletlenül cuki!!!

Énisénisénis!!!
Andrea:
Cicus-Mikid fenomenálisan aranyos!
A hétfői vv-es műsor miatt együttérzek, remélem már legközelebb nem oda kell menni csapolásra. Allergia teszttel kapcs. nincs ötletem, de látom már közben kiveséztétek.
Az a bugyborgás tuti babmozgás volt, de szupi! No és az a sztárfotó, nagyon helyre leányka/legényke lakik a pocidban!
17-e nemsokára itt van, biztos nagyon várjátok a 4D-t. Én is kíváncsi vagyok.
Urológus csak telón informáltam a nunusról, a matiszra elfelejtettem rákéreckedni... Nődokinak vázoltam miszitut

coli+kamillaöntettel

(biop.nám lesz a végén!!!), szerinte mehet a dolgog. Keddig nem forszírozom már, mert megy a Zuram BMC-be spermatesztre, nehogy addig adjak neki vmi ajándékot...
Rózsaszín égők megvannak? És az edényzet?
Zsuzsó:
Köszi a baciűzőket!
Majd írd meg milyen volt Kornél szüzességénel legyűrése, az első együtt töltött éjszaka/alkalom élménye!

Nagyon fáintos legényke!!!
Brumi:
Bakker, ez hihetetlen, hogy elmaradt az inszem!!! Annyira sanálom, de tilos föladni! Baromira drukkolok nektek, hogy végre beinduljanak a dolgaitok rendesen és kopogtasson gólya-koma!

v.hol magyarországon ittmaradt télire egy, mutatták a tv-be, szólok neki az érdeketekben.
Béku:
Fáradtság? Szédelgés? Jóóóóó!!!!
Kismami párnádhoz gratula!
Köszi a baciűzést!
Mh-re ne is gondolj többet, kár izgatni magad, te nem tettél semmi rosszat!

Nyugika!
Vicky:
Gratula a sikeres vizsgádhoz, az eü. már gyerekjáték lesz!
Barbusnak mondd meg, hogy ne vegye le a kesztyűt, mert megharapdálom virtuálisan a kezecskéjét!

Remélem jól beijedt és ügyi lesz mostmár.
Ó, képzeld megjöttek a fotófüzetek, igazán csinoskára sikeráltak! Lesz nagy öröm a fa alatt a rokonyoknak. De nem tudtam, hogy 2eFt felett nem teszik ki a R-ban a cuccot és már egyszer elmentem értük potyára, nem találtam őket - pedig már ott voltak. Másnap sem találtam, amit furcsálltam és ekkor rákérdeztem, hogy mi van a megrendelésemmel - na ekkor derült ki, hogy a parfümöspult alatt van elzárva...
Lujzici:
A BMC profilja a babagyártás, beavatkozásokkal - kár lenne tagadni, hisz erre jött létre, ebben jók. Azért Sz-nek a spontánkodás is eszébe szokott jutni, minket többször bíztatott, amikor úgy látta jónak. Sok szerencsét nektek, nagyon szorítok!!!
Kubu:
Gratula az okosanyus nyereményhez!
Liza már így mozog? Azta mindenit, elhiszem, hogy már kevés a két szemed a gyerekekre, mellé háztartás és tanulás... Kitartás, lesz ez még jobb is!
Rózsa:
Szió! Jól vagy már? Mizu veletek?
Mi most baciűzünmk, majd némi spontánkodás a januári kezdésig.
Mieza:
Kattantottam én is!
Kész van már a határidőnapló, hol lehet megnézni?
Csucsu:
Hú, te is jól bekaptad, de örülök, hogy már jól vagy.
Mi januárban szeretnénk kezdeni... Ajándékilag mi is vacakul állunk, nem is tudom mikor hozom össze

Régebben már szeptemberben megvolt a java, most meg a kézzel készített ajándékaimat sem tudtam még elkezdeni...

De most nem ez számít, ne izgasd magad az ajándékok miatt, a babarandi az első!
A 10 mm mnyh nagyon tuti és a tüszőkéid is szép méretűek!

Mega-giga drukkok hétfőre!!!:)
Pancsi:
Örülök, hogy gyors szülés volt - mégha fájt is. Ez a csodaszép óriás-hajasbaba elfeledtetei hamar, igaz? Gyönyörű a lánykád, csak ámultam a fotóján!