Béku
Én is nézek magamnak valami párnát…
Szóval az a jó, ami teljesen kihajtható, köszi!
Nagyon szép hajad van, biztos fog neki örülni, aki majd kapja!
kispatak
Még a héten bő pólókban járok, jövő héten már szerintem nem jövök dolgozni, úgyhohy január elején lesz a nagy bejelentés, a közvetlen főnököm úgyis tudja az elejétől fogva.
Én is szeretem a németet, csak jobb lett volna az értékelés magyarul, de ez van...
Hú, nálunk nagyon jó a cafeteria, évi 400e és úgy osztjuk be, ahogy akarjuk, hiányozni fog... (internet, BKV bérlet, egészségpénztár, ételutalvány...)
Judit
Nekem is fájdogál egy hete a pocakom, és nagyjából egyidősek vagyunk, nyugi, alakul át minden! Én nem aggódom, amíg nem lesznek nagy görcsök, ez simán kibírható, csak érzem.
Andi
Jól csináltad, lehet hogy én is váltogatom a végén a szabit a táppénzzel...
Tetszik a babakocsitok!
Én is olyat szeretnék, amihez van minden, ez árban is jó...
Mondjuk az én mániám, hogy könnyű legyen, nekem ez egy picit nehéz.
Amit most kinéztem, de még csak neten:
http://aprosagokboltja.hu/spd/vactorair ... os_babakoc
Ez csak 4 kiló, a héten majd elmegyek megnézni.
Meg próbálok rá vadászni használtan, de nem nagyon van...
Én Ikeába tuti nem megyek már karácsonyig... Múlt szerdán voltunk (megvettük a fát, 5000 Ft és ha visszavisszük, 4000 levásárolha belőle), és alig voltak, nem is értettem...
Én is állandóan bőgök, ma a rádióban egy kisfiú jelentkezett valami játékra, 10 éves és agydaganatos, persze patakokban folyt a könnyem...
Jó lehet a cipőcske dísz!
Részvétem az osztálytársad miatt!
Sajti
Gyerek csak a hazait szereti, tegnap hoztak a bátyámék 3 kiló házikolbászt, néha azért majd csenek belőle, remélem picit szabad...
Vicky
Nagyon drukkolok, hogy megúszd a műtétet!!! Mikor mész dokihoz?
Nálunk tegnap megvolt a családi bejelentés, unokatesóm szülinapját ünnepeltük, így mindenki egy kupacon volt...
Lassan publikus
Holnap megyek a kórházba kombinált tesztre és UH-ra, drukkoljatok, hogy minden rendben legyen!!!