A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2010 augusztusban baba érkezik...

Csibuc????? :shock: :shock: :shock: :shock: :? ne mááár... :?: :?:

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Hahó, ! Sziasztok!
Nálunk jár-kel ez a hányós-hasmenős, Eszter péntek éjjel hányt az ágya közepébe :roll: ,ma még nem volt oviban, így Ádám se ment, meert egyszerűbb volt így itthon hagyni őket! Szerencsére azóta nem hányt, még fájlalja néha a hasát, de ennyi. Ádámnak vérzett éjjel az orra, nála így szokott jelentkezni, ha nem 100-as, Ábel is azt mondta reggel, h fáj a feje meg a hasa, de nem jött vissza a suliból, szóval nem lehetett túl komoly, Dávid lehet múlt héten már ezzel vacakolt, amikor fájt a hasa. Itatok velük probiotikumot meg aloe gélt, unicumot mégsem lehet :wink: , azzal mi kúrálódunk. :lol: A két kicsi bukott 1-2 nagyot, meg van némi hasmenésük...
Ha ennyivel megússzuk, mázli!

És ami alényeg nálunk: Jonatánnak ma végre meg lehetett mérni a hallását, és mindkét fülére tök OK!!! :D Most még kap levezetésnek egy kis antibiotikumot, aztán remélem egyenesbe jön!

Jaj, még annyi intézni valóm van, és mindjárt itt az ünnep. Ráadásul nálunk ünnep folyam: Karácsony, 28án Dávidom szülinapja, 29én Jonatán névnapja, 30án anyám szülinapja, 31 Szilveszter, 1 újév, jan2 Ábel fiam szülinapja!!! :lol: Jó, mi?

Anyagiakról annyit, h ilyenkor mindig jön vmi szívás kiadás, nekünk idén fogorvos, és téli gumi csere az autón.(hegyen lakunk, muszáj!)

Ti hogy álltok a karácsonyi készülettel? claire
claire

ja, tegnap mértem őket: Jonatán 6,92kg, Noémi 5,29 kg! Még jó, hogy ikrek! Kisfiam Nonót "Pihécske" néven szokta szólatani! :)

Bmaas! milyen fajta beiglit sütsz, h ilyen korán mgcsinálod?
C
claire

Sziasztok!
Betti-ne csináld kérlek!!!
Én is voltam ilyen szituban és lenyugodtam :(
Ne tedd-ne szerezz az illetőnek örömöt ezzel(nem tudom kiről van szó)
Babákat imádjuk mindannyian.
Mi jól vagyunk-szerdán ortopédia és oltás-súlymérés...

tegnapi börze eredményes volt :)
szerzemények:
A zöld együttes:1800,-ft
Kép
Kép
A sapka-sál-kesztyű (új) 750,-ft
Kép
Apa választotta zenélő Micimackó:
Kép

...és estére a vacsi is elkészült....

pizzák:

Kép
Kép

pizzás csiga és fahéjas csigusz:

Kép

Ma krumplileves és spagetti volt....ennyi mára...feltettem a cuccainkat teszveszre-amiket kinőttünk... :(
Majd holnap jelentkezek!
Mindenkinek PUSZIKAAAAAAAAAAAA

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

[quote="csibuc"]S írta:csibucziasztok Csajok!

Búcsúzni jöttem csak, elegem lett a fórumozás körüli perpatvarokból. Tény, hogy nem vagyok egyszerű ember, elmondom a nem tetszésemet, de sajnos a bnet (is) tele lett két(sok)színű emberekkel és ezt sajnos nem állhatom.
Az illetékes meg fogja kapni priviben a magyarázatot, a többieknek jó egészséget és sok-sok együtt töltött babás-mamás időt kívánok!
A g-n megtaláljátok a privi elérhetőségeimet és a blogomat is olvashatja aki szeretné (le lesz jelszavazva véglegesen, s bár 1-2 napja feloldottam a jelszavas megtekinthetőséget a nehezebb hozzáférés miatt a korábban meghívott olvasók természetesen láthatják a mindennapi történeteinket), csak írjatok egy rövid mailt és küldök majd meghívót.

Néha majd felkukkantok ide, de törlöm a regemet.
Boldog, békés ünnepeket és sikeres 2011-et kívánok mindenkinek!

Szerettel,
Betti

:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :( :( :( :( :( :(

Kép
gtunde75

húúúúú Csillag mehetek hozzátok lakni???? viszem Zoét is! :wink: :lol:

Kép
gtunde75

Na én is mennék,beférek Tündi? :wink: Csillag,komolyra fordítva,le a kalappal!

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Évi be! :wink: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
gtunde75

Csibuc, mi történt???
:shock: :shock: :shock:

Csillag, most nagyon éhes lettem. Eszméletlen kaják! Én is, én is!!!
Macis sapi fantasztikus és csak 750 volt az egész!

Évi, szerintem mindenkinek felírják a Sinlacot. De egyre vigyázni kell vele, hogy nagyon laktat.

Claire, szegény Eszter! Jobbulást neki!
De jó, hogy Jonival akkor minden rendben! :lol:

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Fifth Birthday tickers

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Second Birthday tickers
woody

[quote="gtunde75"]h írta:gtunde75úúúúú Csillag mehetek hozzátok lakni???? viszem Zoét is! :wink: :lol:

bár sokszor hideg van-de szívesen látunk :D addig babázol velük én meg jól befűtök :) :wink: :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

[quote="evilany"]N írta:evilanya én is mennék,beférek Tündi? :wink: Csillag,komolyra fordítva,le a kalappal!

köszike-igaz este 10-ig talpon voltam
de nem kellett altató :P

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

öcsémék már 22-én lejönnek :D
szerintetek milyen tortát süssek nekik? :oops: :oops: :oops: :oops:
egyértelműűűűűűűűűű :D
csak a poén kedvéért... :D
na megyek megeszem a levesemet...aztán tente anya tente...baba is tentikézik
hja...és 3 napja reggel 8-nál előbb nem kel fel!
Egy szavam sem lehet rá!!!!!!!!!!!!!
puszim

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

ui:
csóróság vanm
de ha valaki tud 6-9 ezer között "gardrobot" (Gergőnek) 2 ajtós egyik része akasztós másik polcos...szóljon légyszi
Hiába vadászok...se teszvesz se vatera...el vok kenődve...nem fér el a rucija :S

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Woody,hogy nagyon laktat,huhh,ez nálunk nem lehet gond,adná egyszer az ég... :lol:
Iratok akkor jövő héten,megyünk oltásra.

Csillag,hát tényleg egy szavad se lehet.
Tomi kel éjjel is enni,és reggel 5-fél 6 már ébred :roll:

evilany

Csibuc már Névtelen is lett :( :( :( :( mik történnek :(

evilany

Jó reggelt!

Csibuc
:cry: :cry: :cry:

http://www.pirulapatika.hu/230049947/adatlap
http://www.pirulapatika.hu/8880000133319/adatlap
Én is ilyeneket fogok először adni Katusnak...

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Kép

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Jó reggelt
Ircsi,miket kap Katus karácsonyra?(olvasom h.vásárolsz :wink: )
Katus már magától,egyedül ül?

Tomi kapott egy új játékot a mamától,nagyon bírja:
Kép

evilany

Csibuk :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: néha nehéz ideg kell a bnethez. Nem titok nekünk kettőnk neki is volt vitánk, nem örültem mikor egyszerre lettünk babásak és ide is írtál, komolyan gondolkoztam, hogy ide se írok többet, aztán te nem jöttél sokáig, telt az idő és végül is tudtunk egymásnak drukkolni (nem felejtettem de nem is akartam a haragot tartani) és az idő múlásával begyógyult a seb. Ne már ne vedd magadra, bár nem tudom most mi a gond nem voltam pár napig. Korina kis tündér, te erős egyéniség ne futamodj meg és ahogy más is írta ne add meg senkinek azt az örömöt, hogy valahonnan kitúrjon. Erős vagy harcolj!!! Korina remélem jobban van és nem egyhamar kerültök kórházba. Kitartást neked!

Többiek becs szó most nem vitáztam senkivel :wink:

Sucer Olivér remélem meggyógyult.

Évilány regény írhatnák Petra programjairól, nyűglődéseiről.

Claire végre nem beteg Joni, többieknek gyógyulást!

Kép
Kép
melisch

Csibuc???? :cry: :cry: :cry: :cry:

Kép
bévi

Dia mostanában nagyon sokat rzohansz, hiába a fiúk ezek szerint kifárasztanak, hiányzol mindig sok bátorító szóval voltak írásaid tele és jó hangulatod sokszor erőt adott

Ircsi én is kiváncsi vagyok így ül már Katus magától??? :shock: mindjárt elindul mászni

Woddy még mindig tele vagy energiával, de jó neked! Autó :cry: :cry: :cry: Tavalyelőtt nyáron egy fordulás során sikerült az árokba landolnom a faluba. Épp egy beforduló autó miatt jobban lehúztam, egy srác ült benne ő vitt haza, mi épp grillezni akartunk és fűszerért szaladtam a boltba. Nem is mertem a férjemnek mondani csak az egyik barátjának, hogy hozzon még 2 fiút és jöjjön húzzon ki az árokból :oops: :oops: :oops: Szerencsére jött még pár pasi és kiemelték semmi baja nem lett. Ja én ilyen béna sofőr vagyok :cry:

Kép
Kép
melisch

Claire gyógyulást nektek!

Csillag ügyes vagy!

Ircsi Katus is ügyes szerintem már tud magától ülni ha nem is sokáig ugye??

Melisch Petra meleltt sem lehet unatkozni akkor!

Dia?Szilvás?Barbcsi?merre vagytok!

Karácsony nálunk szegényes lesz ilyen még soha nem volt,párom nagyon ki van nem fog fizut kapni valószínű büntetések elvisznek minden pénzt én nem tudom mi lesz sírhatnékom van,de nem fogok mert Lili érzi ilyen szarul még soha nem álltunk jaj lányok annyira szeretem a karácsonyt és ez ilyen lesz hmmm sajnos!

Kép
bévi

Woody megcsúszást sajnálom :( :( hála istennek nem esett bajotok

Melisch,én meg írom is a regényt :) a blogot mentegetem ki word-ben,tegnap mondom Mikinek úúúú októberben mennyit nyűglődött Tomi csak a balhékról írok,azt mondja,ja,most is csak azokról szól...hát mondom gyakran.
Ma is csak a vállamon jó neki,de már alig bírom. Tegnapi nap is ilyen volt.Szakad ahó odakint ki se tudom vinni :(

evilany

Csibuc kérlek valamilyen formában jelentkez nem szeretném ha eltünnél az eimailem ugyan az mnt az msnem majd írj oda legalább!!!!!!!!!!!!!

Kép
bévi

Bévi sajnálom ami veletek történik, sajnos nem tudok semmi okosat mondani. Helyzet nagyon ismerők férjem is néha sokáig dolgozik és nem tudom ha tényleg lesz miből valamit venni karácsonyra + hitel.
Ő azt mondja addig bejön a pénz, mert ha nem nekimegy az augusztus óta tartozó barátjának és nem adjak mert semmiben nem kell szűkölködnöm, bármit megvehetek majd jövő héten. Na hiszem ha látom, már a vérvizsgálatomat+endokrinológust a Petra keresztelőre kapott pénzéből fizettem.
Anya annyit rágta a fejem, hogy menjek orvoshoz, hogy már nem volt mit kitalálnom, azt mondta az egészség fontosabb a pénznél.
Tehát az anyagiakkal megértelek.

Lili remélem szeretni fogja a Sinlacot és végre lesz valami amit szívesen megeszik.

Kép
Kép
melisch

Évilány én most nem panaszkodhatok, mert legalább naponta egyszer alszik de attól még nagyon fárasztó hiszen hosszú egy nap. Tegnap oltáson voltunk 12-re, férjem bevitt autóval, mert esett a hó nem engedte, hogy én vezessek. Utána meg fél 5-re volt programom az endonál. Addig az irodába mentünk Petra meg aludt egy nagyot. 9 óra után evett és mégis oltás után olyan 1 óra fele elaludt, evés előtt és 3-kor kelt. Most is alukál :lol: Bár már az utóbbi 3 éjjel is felkelt enni. Nekem valahogy nincs türelmem naplót vezetni, bár megígértem januártól naponta írok pár sort arról amit Petra naponta csinál.

Kép
Kép
melisch

Ircsi Katus milyen édesen ül és milyen szép kislány! Nagyon cuki!
Én is csináltam az enyémekröl anno ilyen képeket, mintha ülne, pedig nem ülnek, csak éppen még nem döltek el... :)

Csillagom jól bevásároltál, nagyon szépeket vettél, tetszenek! A kaja is szuper, kérek én is. Hívj fel és gyömöszöld át a vonalon!
Bútor ügyben lenne egy javaslatom. Itt mindig isteniek a lomtalanítások, rengeteg szuper bútor kerül az utcára, mi is onnan lakberendezünk. :) Ha tudom mi kell, célirányosan össze tudom vadászni a dolgokat. Errefelé a szobából rakják ki a motyót szépen ápoltan, semmi bajuk, nem koszosak, nem öregek, még a csvarokat is rá szokták összetekerve egy kis zacsiban ragasztani. Vicces a gondosság, hisz szemétbe szánják, nem? Na mindegy. Nézek alkalmasint valami jobb darabot.
Nekem pl. egy új sütö kéne, az enyém 35 éves és kicsit kezd furcsa dolgokat müvelni. A ceran fözölapot is kukáztam, a párom meg beszerelte. Nem is a legolcsóbb fajta, újonnan olyan 1000 Euro lehetett... :)
Most is visszük haza a bútort, amit begyüjtöttünk.

Claire jobbulást a csapatodnak. Én ha már érzem, hogy kezdödik a rosszullét, nyomom be a Normafluort és meg szoktuk úszni baj nélkül, ki se tör a betegség. 7 évig nem volt egyikünknek sem, pedig mindenki a környezetünkben egy évben többször is átesik rajta.

Beiglit ajándékba sütöttem a német szomszédoknak, nem olyan célzattal csináltam, hogy majd karácsonyig el kell tartania. Egyébként diós volt a lelkem, mert volt még egy kis házi hazai dió maradék és nem akartam, hogy a friss dióval keveredjen.

Csibus mi a fene történt, hogy ennyire kimenekülnél a világból? Ki bánthatott meg ennyire? Annyira sajnálnám, ha nem jönnél vissza. Legalább a g-n maradjál meg nekünk szép titkosan! Légyszí!

Ma reggel ismételten felhergeltem magam az emberi hülyeség válfajain. ebay-en vettem a nagylányomnak gyakorló füzeteket (LÜK - lesen, üben, kontrollieren) és az eladó olyan postaköltségeket akar a nyakamba varrni, hogy az elképesztö. Indultunk csomag postaköltségröl, ami 5,90. Most 1,80-nál tartunk, de még mindig majdnem egy Euro a felesleges kiadás benne, mert könyvként el tudná - ha akarná, de nem akarja, mert fél - 0,85 Centért, ehelyett levélként akarja elküldeni, ami ugyanolyan biztos vagy bizonytalan, mint könyvként, csak többe kerül. Nekem. Könyvénk nem szabad leragasztani a borítékot, hanem két kis fém csattal zárja be, s ez okozza az ö aggodalmát. Megáll az eszem. De az összes ilyet kifogtam most. Ha én, mint vevö így akarom, nem mindegy az neki, hiszen enyém a rizikó. A másik meg benzinköltséget is akar a postaköltség mellé, hogy elmenjen a postára. Hát menjen gyalog, most minden tükör jég, autóval se jár jobban, vagy a biztosítását is én fizessem?
Lehet, hogy nem értitek meg a dilemmámat, de én mindig csak azt kérem el postaköltségnek, ami ténylegesen kell, a legolcsóbb utat választom és még így se elegedett mindenki. Én meg kifogom az összes marhát. Vagy pl. ez a történet: vettem a fiúknak egy playmobil autót, kiderült, hogy tölünk nézve kb. 200 m (!)-re lakik az eladó. Gondoltam pompás, átmegyek, kifizetem és elhozom. Az eladó ezt kategórikusan visszautasította és közölte, hogy ö ezt nem ajánlotta fel, mint lehetöséget és kéri a túlszabott postaköltséget, majdnem 5 Eurot. Ja, bocs.
Hihetetlen fazonok vannak!

Mentem dolgomra pöfögni.

Barbi
Vendég

Melisch tudod az a gáz hogy dolgozik reggeltől estig éjfélig és már nincs itthon alig bír menni olyan fáradt és még hülyének is nézik plussz most ez a pénz hitel bánt nem az ajándék Lili ugy is kap mert azért keresztszülők ha tőlünk nem is még igazából ugysem tudja jövőre más lesz nálunk is ez van tartozás van de abból tudom nem lesz semmi ugy sem adják meg ha egy évig meg hónapokig nem adták akkor most sem fogják ha a fejünk tetejére állok sem,hisz ha nincs miből mit csinál hiába hivja fel párom is 20 szor igérgetés van és kész,Lilinek minden megvan mert az bevásárolom mindig hónap elején pelus krém fürdetők kaja is van több féle is ha esetleg kellene,most megveszük ezt a pépet,és meglátjuk,én kártyára kapom a pénzem az már megjön 2 körül most kicsit később fog de hamar ide ér így de hát az édes kevés.4 felnőtnek plusz egy kis gyereknek,látom a párom szemében a fájdalmat és a csalódottságot nem tud mit tenni sajnálom.......

Kép
bévi

Nekem különben sógornőm megadta a legklasszabb ajándékot (soha többé nem mondok róla rosszat). Megkérdeztem, hogy mikor akarnak jönni. Erre ő hát majd 25-én de lehet majd 26-án. Bátorságot kaptam és mondtam, hogy akkor ha őt nem zavarja nem jönnek 26-án, mert akkor jöhetnek szüleim. Erre ő dehogynem, nekik mindegy mikor jönnek. Így hipp hipp hurrá anyával letárgyaltuk már lehel 23-án jönnek és 26-án délután mennek haza 8) 8) gyönyörű karácsonyom lesz ismét szüleimmel és végre az én házamban, az én gyerekemmel együtt. Olyan boldog vagyok, hogy szinte repdesek a boldogságtól!

Kint pedig nagyon hideg van.

Csillag nincs cserépkályhátok??? Mi nyáron rakattunk (persze volt de mikor ideköltöztünk lebontottuk, mert nem modern :oops: :cry: ) most nem adnám semmiért, olyan jó meleget ad és nem kell sok fát rárakni.

Kép
Kép
melisch

Melisch ennek nagyon örülök h.boldog vagy,érdekes ami az egyik embert lelombozza attól más boldog,mások a kapcsolatok.

Bévi sk ajándék azért m,ég lehet!! Mézeskalács,naptár,süti,képeslap...

evilany

Csibuc,igen legalább g-re gyere!Képek,pár rövid levél.

evilany

Évi Lili is ilyen volt mint Tomi ez hülyén hangzik de próbáld rá szokatni maradjon el "magába is lát téged de mégsem fogod,mert Szilvás írta hogy most már sok mindent kezdenek majd tudatosan csinálni,előbb csak 10 percre ragd le később növeld az időt,pihiszék ilyesmi,Lili is így van éneklek neki meg ott vagyok körülötte,de végzem a dolgom,mikor már nyügi vagy elaltatom,vagy félbe hagyom a munkám és játszom vele,nah ha semmi nem tetszik felveszem egy kicsit,de nem sokáig mikor megnyugszik akkor leteszem és elterelem a figyelmét arról,hogy nem ölben van,nem volt könnyű de már ott tartunk hogy kb napi összesen 1,5 órát van ölben max de ezt is részletekben,kicsit nyafizni fog ,de próbáld ki neki is jobb lesz mert nem "nyuzod egész nap"Lili legalább is szerintem kiegyensúlyozotabb mióta nincs annyit ölben,jó nyilván vannak napok mikor kell de nem mindig,huncutak mostmár........

Képzeljétek Lili ha meglátja a kis tálkáját már rebdes az örömtől vicces mert jóformán nem is ízlik neki semmi :lol: :lol: :lol: és oda adtam a kanlat neki mert reszketett érte és beleteszi a tányérba és nyomja a szájához persze az nem sikerül neki vagy afeje teteje vagy az arca mikor hol éri el :lol: :lol: :lol:

Kép
bévi

Bévi férjem is csak dolgozik megállás nélkül, este meg netten keres új lehetőségét, sőt állást is. Tartozás hivatalos céges, mindkettőnek saját cége...férjem eladott neki több terméket és még nem fizette ki. Ha nem fizet nem csak nekünk nem lesz mit enni karácsonykor hanem még vagy 6 alkalmazottunknak és ez sokkal jobban fáj. Remélem erre nem kerül sor, tavaly is ugyanígy aggódtam és végül fizettek és mindenkinek lett szép karácsonya. Remélem most is ez lesz :wink: Férjem meg ha lehet bezárja a saját vállalkozását és most munkát keres, mert jelenleg nem nagyon van fizuja. Én is neki dolgoztam és augusztus óta nem fizetett semmit nekem. Jó bármi kellett megvette de nekem nagyon nehéz látnom a bánkártyámon nincs pénz. Most az utolsó félretett pénzemen vásárolt be hétvégén. Azt még a nyáron hagytam a másik kártyámon, onnan mindig magamra költöttem :cry: Sőt nekem a gyes is kérdéses ha fogok valamit kapni...komplikált....de majdcsak megélünk, mert nagyon talpraesett férjem van. Csak pont mint te sajnálom, hogy ennyit dolgozik értünk, fáradt semmire nincs ideje.

Kép
Kép
melisch

Bévi hidd el mást se csinálok,múlt héten már egész jól elvolt,kis ölbevételekkel,de hol itt hol ott eljátszott,felváltva pihenőszék,hinta,játszószőnyeg rakosgatom.De most 2 napja megint ölbebaba,keservesen sír ha lerakom,ha ott ülök mellette se jó.

Melisch,pedig Te se voltál sokat ideges terhesség alatt látod.

Hol lehet Napsi,Brik,Szamóca,Nklari,Szilvi35,sokan teljesen el vannak tűnve.

Tomi elaludt a kezemben letettem most.Nagyon esik a hó nem tudom kivinni,mert befújja a kocsiba is a szél.

evilany

[quote="bévi"]K írta:béviépzeljétek Lili ha meglátja a kis tálkáját már rebdes az örömtől vicces mert jóformán nem is ízlik neki semmi :lol: :lol: :lol: és oda adtam a kanlat neki mert reszketett érte és beleteszi a tányérba és nyomja a szájához persze az nem sikerül neki vagy afeje teteje vagy az arca mikor hol éri el :lol: :lol: :lol:

Egyem meg a kicsi szívét :lol: :lol: :lol: adj neki nagy puszit helyettem.

Évilány sógornőm nem tud előbb jönni, varrónő és táncruhát var. Neki mindegy mikor jön ő nem dolgozik csak otthon. Ha nem így lett volna nem is kérem meg, hogy 1 nappal később jöjjenek. Apától így is tuti kapunk, mert mikor mondtam, hogy sógornőmék akarnak jönni és anya kezdet variálni leállította, hogy most rajtuk a sor. De ezzel a kombinációval mindenki boldog lesz. Én is tele lesz a lakás egy hétig!!!!!!

Kép
Kép
melisch

A fürdéssel tanácstalanok vagyunk,tegnap próbáltuk több vízbe,habosba,játékkal,de ahogy meglátta a kádat üvöltött!! És végigüvöltötte,aztán kivesszük és csend van. Ma lehet megpróbáljuk bevenni magunk mellé a kádba.

evilany

Évilány Petra nem sír csak nyafog ha nem tetszik neki lent. Aludni nehezen alszik el, este 10 után, nappal nehezen.
Múltkor pl hangosan horkolt az ölembe délutáni szopi után, férjem átvette, hogy betegye a kiságya. Hát olyan ordítás lett érte. Hiába ő a főnök.

Én is gondoltam erre a szülés előtti és utáni ok okozatra, nem tudom nem idegeskedtem terhesség alatt, volt kis stressz a munka miatt de nagyon minimális. Tehát nem értem miért nyűgös. Vagyis tudom elkapattam a hasfájás miatt sokat volt ölbe, megszokta. El van kényeztetve, de imádom!!!!

Kép
Kép
melisch

Kép

Fürdés előtti szieszta...

Kép

Evés...

Megyek mert felkeltünk.....

Kép
bévi

Évi tudom hogy te is megteszel mindent remélem nem értettél fére,csak hogy egyformák vagyunk azért írtam,lehet frontot érez Tomi,fürdés lehet a kád a hibás próbáljátok meg a nagy kádat hátha...

MELISCH NEM KÖNNYŰ DE OLDÓDJONMEG MINDEN BOCSI DE SIETTEM CAPS LOCK NAH MEGYEK PUSZI

Kép
bévi

Évi fürdés passz, mióta csinálja???? Mi imádjuk, bár lassan kirúgja a vizet jó messzire, meg ránk. Fürdő meg hideg :cry: Majd egy rossz törölközőt fogok a szőnyegre tenni. De mi okozza Tomikánál ezt a víztől való félelmet? Esetleg ne fürdessétek pár napig, csak töröld át és majd megint próbálkozzatok.

Kép
Kép
melisch

Lili gyönyörű én is megyek anya telefonált és megébredt a zajra Petrám :x :evil: bent felejtettem nála a szobába

Kép
Kép
melisch

Lili gyönyörű!
Kb 2 hete csinálja ezt a fürdéssel,próbáltam pár napra kihagyni és törölni csak de ugyanaz van.
Mikor voltam fogorvosnál és Miki egyedül nekiállt fürdetni és levetkőztette betette a kiságyba míg vizet csinált,na azóta csinálja.

evilany

Sziasztok

Évi :(

Barbi-jó lenne...de messze vagy...és soká jársz erre :(
Hiányzol ááááááááám :)
Igen-tudom ott ilyenek vannak-és ez valahol marha jó dolog.Szinte vadi zsír dolgokat "dobnak" ki!!!
Tibi haverja is onnan szed össze sok motyót...aztán eladja :) :P

Cserépkályhánk-nincs :(...ez van :(
De most van fa!!!!!!!!!!!!-és meleg!!!!!!!!!!! :D :D :wink:

Babák gyönyörűek.... :D puszi minden pici buksira!

Ma Gergő birodalom átforgatás rendezés lesz egy kicsit...remélem nem fürdök be vele...és minden smakkol majd-max visszacsinálom :(

Na mentem!
Puszim

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Csillag majd hozzál képet

evilany

Csillag lenne Pécsváradon dolgom a két ünnep között, ha neked jó akkor valamikor, benéznénk. Vélemény?

Érdekes ez a sinlac-os dolog, mert nálunk bemész akármelyik boltba és kiveszed a polcról, ennyi. DM vagy más, mindegy. A többi spéci tápszerre is ugyanez igaz.

Évi nálunk Regö volt víziszonyos. Egy darabig szívesen fürdött, aztán egyszer víz érte a fejét váratlanul és onnantól csak 6 lovas szekérrel sikerült a kád közelébe vonszolni. Nagyon macerás idöszak következett, míg egyszer Döncit fürdettem az emeletes megoldásban, vagyis a lányok a magy kádban, Dönci meg a babakádban keresztben és ez megtetszett Regönek, bemászott a kiskádba és onnantól megint szívesen pancsolt. Aztán pár alkalom után átmerészkedett a nagy kádba is a lányokhoz, aztán elhagytuk a kis kádat és most már szívesen fürdik akár egyedül is. Egyébként az uszodában is hasonlóképpen kerülte a vizet, de most már abba is bele mer menni. Két évesen nem ment 2 méteres körön belül víz közelébe...

Fö a levesem, ki kell még találni mi legyen utána. Közben ringatom a dedet a lábammal.

Évi te mint nagy tesz-veszes nem reagáltál a postaköltséges fejtegetésemre...

Barbi
Vendég

sziasztok! (ma már negyedszer jutok el eddig, hogy "sziasztok!") :lol: :lol: :lol:

Csibucot őszintén sajnálom, nem is tudom elképzelni, hogy mi történt, hogy idáig fajultak a dolgok... remélem g-n megosztja velünk... :(
nagyon rossz látni a hozzászólásainál a "névtelen"-t... :(

íme a ma 4 hónapos gyermekem:
Kép

65 cm és 6800 gramm :shock: :shock: :shock:
az már biztos, hogy nagyobb lesz nálam, ha felnő... :shock: tiszta apja, és ez a méretein is meglátszik...

Évi fürdést sajnálom... talán bejön az, hogy együtt fürdötök... ha nem, én nem erőltetném, hisz ez neki is komoly stresszhelyzet... semmi baja nem lesz, ha akár egy hónapig is "csak" áttörölgetve van... van egy ilyen nagy gyermeknevelős könyvem, abban is azt írják, hogy amelyik baba nem szeret fürdeni, annál nem kell erőltetni... elég az áttörölgetés...

Csillag szekrény :arrow: az nekünk is jól jönne, de én még csak nem is tudom hova rakni...

futok egy kört, még jövök...

Kép
gtunde75

sziasztok .

Elsősorban arról írnák pár szó erejéig ami csibuccal történt teljesen megértem én hasonló cipőben voltam :? engem is zaklattak príviben meg stb... tudja mindenki mi volt nem bonyolódom újra az ügybe csak annyi a különbség köztünk nekem a vanillás regimet nem én töröltem hanem elszállt mint ősszel a gólyák... na mindegy sajnálom hogy kitörölted magad itt mindig barátra találsz köztünk ha nem is nyíltan de legalább emailban és g-én maradj velünk !!!!!!!

anyagiak ne is mondjátok :cry: az ajándékokat megvettem a kicsiknek mindegyiknek egy összeg határ értékében mert nálunk gyerekek között nincs különbség ha saját ha nem , mi meg felnőttek nem ajándékozzuk meg egymást mert nem telik rá ez van vagy a házat fizessük és eszünk , vagy ajándékozunk és a fizetni való felhalmozódik és megyünk az utcára ez van .És ami hab a tortán párom 24.-től munkanélküli :cry: nem is tudom mi lesz tej pénzt sem kaptam ebben a hónapban se a gyerek tartást ... csak a gyes és a családi de kérdem én mi 70 ezer ft 3+gyerek után +2 felnőttnek ?

woody kocsi nem semmi lehetett:? :shock:

csillag ruci nagyon édes a pizzák meg hmmmmmmmmmmm :)

ircsi katus gyönyörűséges mint mindig igazi kis hölgy :)

évi tomi képei nagyon jókkk és is hobbiból éjjel nappal fotózom a kis manómat

bévi én párom is nagyon el van kenődve nem talál másik munka helyet 12,5 év után elküldték borzasztó hova jut a világ nem jobb rosszabb lesz lassan.... Nálunk Bencike ilyen ha meglátja a kiskanalát amivel eszik és a bébi ételes üveget keze lába jár érte és addig síkit míg el nem kezdünk enni :)

képzeljétek hétvégén párom kisfia (aki csak 2,5 éves) etette Bencét persze párom ott ült mellette és figyelte nehogy baj legyen én picit féltem de tudtam nem bántaná mert szerti és mindig puszilgatja meg simizi :)olyan édesek voltak a kis tesót etette a szintén kis tesó :)

Az összes baba olyan szépen fejlődik annyira szeretem nézegetni a képeiket :) :oops:

na most megyek mert még fel kel mosnom és söpörnőm mert ma nagytakarítás volt :(

puszi minden mamának és babának :)

Kriszti és Bencus
Kép
cicc01

Lányom megint alszik :lol: :lol: :shock: oltás utóhatása :P

Csillag sajnálom a gondot, jó, hogy mire a nagy hideg megjött van fátok! Régen bizony éjjel mi is sokat fáztunk. Központi fűtést csináltunk este hiába turbóztuk fel 24 fokig is a lakást reggel 16-18 fok volt. Persze kisebb vagyon volt egy tél, aludni meg elvittem nagymamám dunyháját és azzal takaróztam. Most végre nincs fázás a hálóban.

Bamassz bocsi én akartam írni, hogy téged mintha keresne a baj úgy vonzod a hülyéket :roll: miért nem árulja drágábban a dolgait valaki ha úgy gondolja nem elég a pénz miért kell igazságtalanul postaköltség gyanánt még pénzt elszedni a másiktól :evil:

Évilány akkor valami nem tetszett Tomikának amikor apuka egyedül fürdette, türelem idővel elfelejti. Tudom milyen nehéz ha sír de megmosni aránylag hamar meglehet ha utána hallgat míg felöltőzteted. Próbáljatok melegebbet a szobába, víz legyen melegebb, játékkal elfoglalni addig. De ha nagyon sir akkor fogad meg Tünde tanácsát, én is ezt olvastam a könyvembe.

Tünde nektek boldog hófordulót, annyira édesen kacag Zoé és szép nagyok vagytok már!

Cicc fel a fejjel és bizál valahol csak talál munkát a párod ha nem is máról holnapra. Ha meg együtt a család látod a gyerekek arcán a mosolyt az is ajándék neked. Nálunk pl szüleim nem igazán kaptak soha ajándékot Mikulásra nekik zokni, sál, kesztyű, borotvahab volt addig míg mi fel nem nőttünk és nem vettünk nekik mi. Karácsonyra se költött anya magukra csak ha éppen szükségük volt új kabátra, ruhára akkor megvették és az volt az ajándék. Lényegében így is úgy is meg kellett volna venni.

Én sem akarok semmit, bár megkaptam a vasalóm jó előre :lol: nem tudom páromnak mit vehetnék végre, soha nem tudok szétnézni ha vásárolni megyünk, egyedül nem mehetek most, netten se tudok rendelni ide nem hozná el a futár áááááááááá :x és mellé neki nagyon nehéz valamit venni :roll:

Kép
Kép
melisch

Nekünk doki néni azt mondta nem nő rendesen, de én nem törődők vele hiszen nem sovány, nem sír, hogy éhes akkor minek tömjem :x :x Nehéz kérdés, hosszú baba, hiszen 66 cm és csak 5.940 g.

Kinézetre kis tokás, húsos arcú, mint sógornőim. Egyik meghaladja a 100 kg, másik is duci. Lehet gonosz vagyok de igyekezni fogok kordában tartani a kilóit, ha nem csak a külső géneket örökölte. Férjem meg 190 cm és nincs 70 kg. Tehát nem tudom kire fog hasonlítani :roll:

Nekem is 5 hónapos korára a pépeket ajánlotta a doktornő egyik evéskor. Addig meg megy tovább a gyümölcslé, gyümölcs lereszelve.

Kép
Kép
melisch

Sziasztok Csajok!

Régen írtam már, de a múlt héten megígértem, h jelentkezem.

Betegeknek jobbulást!

Claire, örülök, h Joni fülével minden OK! Sűrű ünnepi programotok van!

Csibuc, nagyon sajnálom, azért g-n szívesen hallanék rólatok!

Csillag húúúú de fincsi kaják! Az óra is tecc! Ügyes vagy!!!

Évi, fürdés :evil:

Tünde, Zoé szép méretekkel rendelkezik lány létére! Nagyon édes!

Minden baba szépséges, klassz nézegetni a képeket.

Mi jól vagyunk, bár elég zűrös hét volt az előző. Kedden volt az új védőnénink aztán rohantam a gyerekorvoshoz, mert Peti megkapta a 3 hónapos oltást. Egész nap attól rettegtem, h belázasodik, de megúsztuk (rendes gyerek!). Este nem volt áramunk, a szomszédból a recepciós szólt át telefonon, h szikrázik a vezeték a háztetőnknél. Gondolhatjátok... azon törtem a fejem, ha ég a ház mit kapjak fel (a kisfiúnkon kívül természetesen!), közben Peti kajált is (sötétben minden nagyon jó :-( ). Hosszú lenne leírni (telefonok Émásznak, tűzoltóknak stb.), a lényeg a "villanyászok" kiértek a tűz előtt és szereltek valamit. A házunk még áll!

Szerdán voltunk tornán, a konduktor néni megdicsérte Petit, amiért mentünk (jobb oldalon a nyakánál izomtónus probléma) letapadás megszűnt. Ez volt a 3. torna és látványos, gyors a fejlődés. Holnap megint megyünk, szegény gyerekem végig üvölt és kétségbeesett ábrázattal néz rám. A szívem szakad meg szinte, de muszáj!

Csütörtökön wellness-eztem Petivel, élvezte a sok vizet, mozgott keze-lába.

Pénteken férjem barátait (családostól) hívtuk meg vacsorázni 11-en voltunk, igaz mi a kis tökössel nem sokáig élveztük a "tömeget".

Szombaton férjem dolgozott, mi itthon, vasárnap sétáltunk (baba kocsiztunk) egy jót a városban a friss levegőn.

Ez a hét egész nyugis, szerdai tornán kívül a hétvégén meglátogatnak az unokabátyámék január végén náluk is jön a kis trónörökös. :-)

Puszilunk minden babát és mamát!

Mi is készítettünk naptárt a mamáknak (Évi köszönet a linkért), ezek és hasonló képek kerültek fel a 12 hónapra.

Kép

Kép

Kép

bols70

Péter 3050g 52cm

Kép
bols70

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?