A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Kispatak: van kisbolt itt 1 utcányira is , + még itt a mi vonzáskörzetünkben, csak kurva drága és nem nagy az árukínálat, sok esetben nincs az a cucc, ami minőségben megfelelhet pl. nekem.....
5 percre van - kocsival - az Auchan, a népek ott vásárolnak... vagy más ilyen jellegű műintézményben :).... De hát tej-friss kenyér-kisebb dolgokért elég elmenni az itteni cba-ba is, én arról beszélek napi szinten, hogy oda megyek majd, ill. most is, hogy itthon vagyok...... mert az elég normális közért azokhoz képest, amik itt a lakópark melletti utcákban vannak. Nagybevásárolni meg mi is valami nagyobb helyen szoktunk (örs, v. tessó, vagy madaras tessó)
Viszont most a mi lakóparkunk mellett elkezdett épülni egy bölcsöde + ovoda is lesz és annak a tömbnek a másik felén pedig épülni fog a közel jövőben egy szupermarket, így 1 saroknyira lesz normális bevásárlási lehetőség. Eddig a telek tulajdonviszonyaival voltak a gondok (főv. ill. a kerület között), mostmár csak ezen a buzi válságon múlik, hogy mikor kerül sor a nagyközért felépítésére, mert már az egész környék epedve várja :) (amúgy mostanra már meglehetett volna bőven)... :)

Parkoló van mindegyik ház alatt mélygarázsokkal, a lakásokhoz opcióként kellett venni ....csak oda ugye családonként 1 parkolóhely van, így azoknál ahol 2 kocsi van, rengetegen vannak így.... az egyik eleve az után szokott állni + aki vendégként vagy szerelő, bébiszitter, nagymama aki vigyáz a gyerekre, míg a szülő hazaér... ill. egyéb ilyenek jönnek ide az is mind kint áll az utcákon.. mint a belső kerületekben, ott is ugyanez van, bp-i sajátosság :) ... és hát elég keskenyek az utcák, így estére tele van... most napközben viszont kiürül a környék :)

Tömegközlekedés: 2 buszjárat illetve hév amivel mi tudunk közlekedni, illetve egy úgy hogy busz + hév kombóval, azt nem erőltetjük az átszállás miatt. Busz: 31-es, vagy 174-es jár erre ahol mi lakunk, ezek az Örsre visznek...... a 174-essel járunk főleg, mert az 2 saroknyira van onnan ahol lakunk... Ennek viszont hátránya, hogy csak hétköznap és csúcsidőben (reggeli csúcs, délutáni csúcs) jár, napközben, késő este és hétvégén nem... Akkor a 31-essel járunk.
Hévvel vagy gyalogolni kell kb. 6 utcányit (nem nagy távolság, kb. 8 perc és akkor a Csömöri hévvel, Árpádföld megállóhelyről lehet bejutni az Örsre, vagy az átszállásos módszer: 175-ös busz a szlovák úton és cinkota hévnél átszállás a csömöri/gödöllői hévre.
Szóval lehet közlekedni, csak mivel külváros, nem árt tudni a menetrendet, hogy ne kelljen sokat várakozni.... nekünk mindig ki van nyomtatva, így max 1-2 percet szoktunk a megállókban várni :)

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
andrea-1

KPN: a terhelésesnél javaslom az - akár otthon - előre bekeverését a cuccosnak.... vagy megint jót fog mulatni a közönség a cukros mutatványon :wink: :lol: :wink: :lol: :wink: :lol: :wink: :lol:
Emlékszel????? :) :) :) :) :)

andrea-1

a laboros néni azt mondta, hogy csak vigyem a koktél hozzávalóit és ő csinálja :lol: :lol: :lol:
tudnám feledni?
kpn

:))))))))))))))))))))))))))))))))
Csak nem laboros néni is hírét vette???? :)

andrea-1

kispatak: Van az ikeában is olyan rács, de dupla ennyibe kerül. Mindegy, most nincs pénzem, meg ugye a kocsi sem ártana, mert azért a praktiker elég messze van tőlünk.

kpn: Nekem a terhelésesnél azt mondták hogy csak ott keverhetem be. Nem tudom miért.
vicky79
Budapest III. kerület

No,meg is néztem a Szerelmünk lapjait :D

elég romantikus,a vége megsiratós...! :)

Párom ma 2 órát velem tölthetett itthon du.,bombariadó volt az Árkádban. Ez nem jó dolog,de azért ennek a kényszerszünetnek örültem :)
várta a meglepett fejemet,mikor betoppant a szobánkba :D :D :D
volt is! :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

SZiasztok!

Andi, Zsuzsó,
nem jó felé indítottátok el Vuk-ot, mert itt landolt nálam a szerencsétlen :?
Cefet carul voltam, ebéd se ment le...most sütök héjában krumplit, hátha :roll:
Mondjuk szerintem én voltam a béna, elmentem éhgyomros vv-re, aztán nemhogy utána ettem-ittam volna, hanem még vásárlás, stb. Aztán meg gyorsban bezabáltam 2 pogit :oops:

Zsuzsó,
tudom hogy most nem olvasod, de a drukkhegyek mennek hogy hétvégén már otthon pihikézz :arrow: :arrow: :arrow:

Breki,
de jó lesz neked holnap!!! Gondolom már tűkön ülsz :D
Szerelmünk lapjai: egyik nagy kedvencem. Sírós, de csodaszép!

Ann,
holnapi beültihez gigamegadrukk :arrow: :arrow: :arrow:
Ha addig nem jön ki a sírás, akkor majd a monitor előtt lesz pityergés amikor a picikéket nézitek :oops:

Navi,
hááát, nem túl kellemes ilyen hamar mary...nekem is így jött meg mind a két gyerkőcnél, úgyhogy a 6 hetes kontrollon már tette is fel a spirált a dokker :?

Hahó Kpn,
szóval a kissrác tuti :) Név van már? (csak mert szegénykémnél a "kisfiam" címke díszeleg jobb híján)

Kép
judit0713

Judit: igen,ez a film csodaszép,örülök hogy Ann tanácsolta :)
elég jól viseltem magam,de mikor a nő családja megérkezett,és rájöttem,miről is szól,már eltört a mécses! :roll: :roll: :roll:

szóval megsirattam,de tényleg szép film :)

hogy tűkön ülök-e? ááá,dehogy! :lol: :lol: :lol: :lol: majd' megveszek,hogy végre holnap legyen,és lássam a babácskát most először!!!

Ugye csak pozitív dolgok érhetnek holnap? :roll: :roll: :)
csak jó hírt szeretnék kapni a bogyókáról!
Vendég

Sajnálom,hogy megint elkóricált Vukom,nem talál ide sehogysem! :lol: :lol: :lol: :lol:
félre ne érts,nem vagyok mazochista,elég,ha egyszer errejár,és már mehet is tovább mondjuk Ann felé...! :D

ma kevésbé émelyegtem,talán mert nem igen ettem...
most csináltam egy leveskét,jól is esik!

úgy látszik erre az émelygős állapotra többünknek a krumpli jött be! :D
sajnos nem kívánom azóta sem a krumplit,hogy akkor megmentett az éhen halástól!
valahogy csak egyszer kívánok minden kaját,utána már ha visszagondolok rá,akkor is rosszul leszek! :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: :lol:
szerencsére még csak "elméleti szinten". :lol: :lol: :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.12.14 18:29-kor.
Vendég

Ilyen pechet:

Már 2x szállt el amit irtam.

Lapalja: szerencse kis adagban: gyerek irt 2 mondat, jól van és köszönte a jókivánságot. Hát ezt is ugy kellett „kiverekedni” tőle. Szóval osszam be, és örüljek ennek. Sokan egy ilyennek is örülnének? Mit tegyek? Örülök nektek (is)

Andi:Szép helyen laktok, főleg a családi házak, szóval nem a szegény népek helye. Én ritkán járok arra, de akkor csak autó Remélem valami bolt is lesz akkor hamarosan. Mi már csak Szlovák út és onnan még pár utca autó, nekem a HÉV is jó messze lenne, főleg ilyen sötétben.
Itt olyan jó, hogy több üzlet közel, Penny alig pár m. Nyári lakban hasonló, ott kis bolt, és nem oly drága. Babakocsi tényleg szép, csak ahogy irtam, gondolj, hogy a kicsi kerekek jól tudnak menni?

KPN: gyere gyakrabban! Nem baj, hogy kispasi, csak egészséges legyen!

Vicky: hát igen IKEA nem olcsó, viszont te is nézzél esetleg használt oldalakat, mert láttam már ilyen rácsot árulni rajta! Tudod nálunk mi volt? Szoba ajtóba járóka beköt, kihuzni nem lehet, és akkor nincs mászkálás. Konyhában pedig csak etetőszék vagy ülőbabakocsi.

Judit: vigyázz magadra, szerintem postázd Vuk-t másfelé, ahol már nagyon várják, akad várakozó szép számmal "sajnos".

Majd még benéz.

üdv kispatak
Vendég

kispatak: Fiacskád mégis csak jelentkezett. A ráccsal kapcsolatban: járókánk nincs, de nem zavar igazából még most ha utánam jön a lakásba. Későbbre kellene, amikor már ki tudja nyitni a szekrényeket, mert ott vannak a vegyszerek meg a kések. Ezért is még csak nézelődök (csak nehogy úgy járjak, mint a karámmal, hogy nem vettem meg idejében és most meg már nem maradna el benne). A praktikeres annyiba kerül, mint a másikból a használt, azokat már néztem.
vicky79
Budapest III. kerület

Viki,
ismerőséknél láttam egy olcsó, jó megoldást: alsó konyhaszekrény fogóin átdugva végig egy hosszú bot, így a lurkó nem tudja kinyitni ha anya nincs a konyhában 8)

Kép
judit0713

Kispatak: én örülök neki,hogy fiad legalább jelentkezett,ez jó dolog!! :)

tudjátok,sokként ért,hogy egyik unokatesóm nem jön el Karácsonyra hozzánk,családi háború van náluk... csúnyán beszólt nagynénémnek,aki most rakott a s*gge alá egy lakást,hogy párjával,és annak 3 gyerekével összeköltözhessen.....
támogatta ebben,pedig nem tetszett neki a dolog,így most hogy hálátlan volt a srác,"kitagadta"...

Nálunk a családban még SOHA nem volt kisebb veszekedésnél több,mindig mindenki szerette a többieket.
így 13 fő helyett már csak 11-re kell főznöm...pedig én őt is szívesen láttam volna...

szóval nagynéném is most a háta közepére kívánja az ünnepeket,mert természetesen imádja a fiát,csak nagyon rosszul esett neki,amiket ő mondott,ezért van most szünetelés...!
nem tudom,milyen lesz a légkör ezzel a tudattal :?
Vendég

Kispatak: ahogy mondod... vannak itt a környéken olyan házak, mint az álom..... nem véletlen hirdetik ezt a környéket úgy, hogy a pesti oldal rózsadombja.... :shock: Nyáron mikor bringáztunk, vagy sétáltunk, csak tátottuk a szájunkat egy-egy háznál..... :lol: :lol: :lol: :lol:
Kocsikeréknek majd utána nézek... meg ugye ami a leghatékonyabb, majd a kocsival közlekedő kismamákat interjúvolom meg pl. itt a környéken, akinek ilyesmi kocsija van... :) Néztem véleményeket, 1 kivétellel jókat írtak erről a modellről.... Hát, végülis van még bő 3 hónapunk, márciusban tervezzük a babakocsi beszerzést kb. azt addig még 6x változhat az elképzelés :wink: :wink:
Örülök, hogy az elkóborolt bárányka ha csak 2 mondat erejéig is, de jelentkezett!!! :)

Béku: Zabszem befér még....????????? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Elhiszem, hogy izgulsz... hú, én se bírtam magammal... még a szívhang reggelén is teszteltem, hogy ott-e a csík, erős-e.... stb? Asszem pont akkor volt talán ott a Sajti, meg Judit.... annál az uhunál...???.... na ők látták élőben is miről beszélek :)
Ha hiszed, ha nem, én meg már a pénteki uhunk miatt izgulok... na persze nem úgy, mint az elején, de izgulás kis mértékben még mindig van!! :)

Juditkám: Ejnye-bejnye!!!.. Vv. után enni kell, nem kóricálni... :shock: :shock: :shock: :shock: ....de amúgy is a gyorsan bedobom a falatokatnak "nem most van itt az ideje"... mert az alapból is könnyebben kijöhet.... Vukkod menjen a legújabb kismamák felé!!!!!!!!!! :wink:

Zsuzsókám: Olyan sokat gondolok Rád, bár ezt biztosan utólag olvasod, de nagyon szorítok, hogy rendben legyél!!!!!!! :wink:

andrea-1

Andi: persze,hogy Te is izgulsz,de az most már másmilyen izgalom ,hisz biztonságban tudhatod babót :)

de viszont most derül ki,hogy jót jósoltam-e :D :D :D :D

zabszem mééég befér,reggel nem fog!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
viszonylag nyugis vagyok,de azért ha eszembe jut,rajtam van az izgalom! :D
tudom,hogy mindenki izgult a sajátja előtt,hisz ez nagy dolog!!! :D
az erős csíkos tesztem óta nem teszteltem,de gondoltam rá ma,hogy kellene! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

de itt van az előző,mindig a közelemben,és nézegetem napközben többször is!

furcsa,de az zavar,hogy túl természetesnek érzem az egészet,nincs bennem sem az a meglepettség,hogy sikerült..
nem fura?? :shock: :shock: :shock:

azt hittem majd ugrabugrálok napokig a lakásban,és Miezáék is hiába várták a kinti váróban,hogy mi is visongjunk S-nél,mikor megmondja a hírt (na jó,én már előtte 2 nappal is "tudtam"), pedig azt gondoltam én is,hogy sírok majd,vagy ilyesmi.

persze hogy örültem neki,mert paráztam,hogy ő nem fogja megerősíteni a hírt,de mikor a biológusunkat láttam bemenni,már tudtam!!
no meg előtte,mikor Hilda kérdezte a másik lány után tőlem is,hogy én is voltam-e már bent.
(az előttem levőnek gratulált,mert ő már lent megnézte az eredményeket!! :) ) szóval ezzel is elárulta magát,mert ha para lett volna,akkor nyílván inkább került volna :D :D :D :D :D
Vendég

Nnna, 3 szem kicsi krumpli lecsúszott, remélem maradnak 8)

Andikám,
én még emlékszem...jéghideg kacsók, para ábrázat...beszélhettünk mi bármiről...DE amikor kijöttél a képpel, olyan jó volt látni a megnyugvás mosolyát :)

Breki,
meglepettség majd holnap lesz, amikor láthatod a monitoron :wink:
Szuper lesz!!!

Kép
judit0713

Judit: hááát,izgi!!
Szerintem hasonló jéghideg kézzel remegve fogom figyelni az ajtót,hogy mikor hívnak be! :lol: :lol: :lol: :lol:

azt sajnálom csak,hogy a biológus nem jön el!
remélem azért fogunk még vele találkozni! :)

úgy szeretnék képecskét kapni,csak el ne felejtsem majd nagy meglepettségemben!!!!! :D
Vendég

Remélem Zsuzsó jól viseli a kórházat!
:arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:
Vendég

Hahó!

Hát igen-igen: ahogy irtam a semminél több az örömöm, de az idén, még nekem kellett "kivernem" minden találkozót és egyebet, kb ezt a mai levelet is - hm és igazán nem is a gyerekemnél kell reklamálnom, hanem kicsit másnál, aki "segíthet".

Vicky: remélem találsz valami jó megoldást erre a rács témára.
Ja szekrényajtók, nálunk is bekötve szalagokkal. És bizony bizony, vegyszereket valami zárható helyre kellene tenni, meg a veszélyes dolgokat is.

Andi: igy van kismamikat kérdezzél meg vagy akár a neten is. Vannak szép házak, ahogy mondod Pest rózsadombja.

Breki: igazad van, hogy jó hogy irt. Sajnálom a rokoni bajokat, ilyen nálunk is akad, nem ismeretlen sajna.
Amugy a kitagadás: nem megy olyan könnyen, mint sokan gondolják. Én ebben, mint sok más dologban elég járatos vagyok, jogi dolgokban. Szóval a kötelesrész jár neki, ami 50%, nénike is a többi felett (vég)rendelkezhet jelen törvény szerint.

üdv kispatak
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.12.14 20:01-kor.
Vendég

Zsuzsó, szegénykém! Nagyon sajnálom, hogy kórházba kell menni. De nyugi, tuti minden ok lesz, és ha mégis kell inzulin akkor is ügyes csaj és végigcsinálod a kis drágaságért!

Csucsu, köszi nagyon jól vagyunk!
Már nagyon várom a karácsonyt, kíváncsi leszek Lili arcára, amikor meglátja a fát. Mivel már minden világító játék érdekli.
Persze a fa alatt azért neki is rejtek el egy-két apró játékot. :lol:

Vbeni, szegénykép szépen összejöttek neked a dolgok!

Estrella, nagyon szupi a babakocsi!
És szerintem nem gáz a piros. Szerintem tök vagány egy fiúnak is.
Nálunk ma éppen Lilit fiúnak nézték, mivel kék nadrág volt rajta, a kabát fehér és a nagyi sapija. Tehát bárkit bármikor bárminek nézhetnek.
És persze gratulálok az uh-hoz!!! :D

Béku, holnap lesz a nagy nap! Gondolom reggel első leszel a sorban! :)

Nava, nekem még nem jött meg azóta sem. Tehát már egy éve nincs Mary….
Szerintem ez egyén függő, hogy kinek mikor jön meg.
Ja kendőt nem használtam soha és kengurut sem. Pedig megkaptam a nővéremét, de nekem nagyon kényelmetlen volt.

Lánykám eszméletlen hintázik, közben majszolja a pelenkát (mivel ez a legjobb játék a világon) és mellette magyaráz a kutyának babanyelven. Kutya meg lefeküdt neki és hol őt nézi, hol kezd aludni.
Megzabálom őket. :lol: :lol: :lol:

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Fifth Birthday tickers

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Second Birthday tickers
woody

Kispatak: nem jogi értelemben tagadta ki,csak amúgy...
ez csak szójárás volt,nem komoly,már várom,mikor békülnek ki!
A mi családunkban jogi probléma sosem lesz,az tuti!!!

Ezt én nem engedném meg! annyira tökéletes,összetartó a család,hogy ezt nem tehetik meg... :?
Vendég

Woody: hááát,ha az izgalmamat nézzük,én is ezt gondolnám,hogy elsőként toporgok még sötétben a zárt ajtók előtt! :lol: :lol: :lol: :lol:

de mivel állandóan alhatnékom van,és utálom a sötét,hideg hajnalokat,csak 9 körülre megyünk-leghamarabb! :D
csak nem szalad el a bébi,ha picit később nézzük meg! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

tényleg nagyon várom,le se tagadhatnám! :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Woody: töltekezz ezekből a dolgokból te is és más is - annyira hamar elmennek a hónapok, évek - azon fogod kapni magad, hogy az oltár előtt áll. Bár az enyém állna legalább ott, akkor tudnám hol is van igazán.
Most emlékezünk milyen is volt régen, mikor vasutazás volt itthon és a többi sok sok szép emlék. Sajna csak mi látjuk igy, na mindegy de legalább unokám lenne

üdv kispatak
Vendég

judit: Sajnos nálunk nem olyan a szekrény fogója. A szekrénysoron a fiókok egy fakanállal vannak megoldva.

kispatak: A konyhában még biztonságban vannak a vegyszerek, mert még nem tudja kinyitni a szekrény ajtaját. Ezért ér még rá a rács.
vicky79
Budapest III. kerület

Andi!!!!! :D

jó volt a tanácsod,megcsináltam egy újabb gagyi rossmannos tesztet,és lám!! a 2. csíkom sokkal erősebb,mint a kontrollcsík! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ahogy leraktam a belemártás után,elérte az első csíkot,azonnal ott volt a csík,és a kontroll még sehol :lol: :lol:
most meg erősebb az én csíkocskám,mint a kontroll,nagyon szép látvány!!!! :D :D :D :D :D
Vendég

Békus! :)
Akkor asszem azért mostmár nyugodtabban alszol ma ugye???? :-D

andrea-1

Gyorsan összedobtam egy túrós rétest,mire apa hazaért,nővéremmel amolyan előszülinapoztunk vele :D

isteni lett,így ennek köszönhetően van bennem végre egy kis szilárd táp! :D :D :D

még sose csináltam,de apa el volt ájulva tőle!!! :lol: :lol: :lol:
Vendég

Andi drága! most már tuti jobban alszom! :D :D :D
nem gondoltam,hogy az előzőhöz képest tud erősebb lenni,azt hittem,hogy a kontroll csík a legerősebb,de ez annál jóval sötétebb lett! :lol: :lol: :lol:

pici izgalom azért ígyis úgyis marad bennem holnapig,de azt hiszem ez teljesen természetes :)
Vendég

sziasztok
béku
holnap csak jó lehet minden, mi 1éve voltunk vv-en ahol megtudtuk hogy érkezik a babácskánk és nézd már mekkora.... rohan az idő.

mindenkinek szoritok és olvaslak benneteket minden nap, csak most is most van időm írni, de már megyek aludni.

Kép Hanna fürdik

Kép Hanna fürdik 2.

nagyon élvezi a fürdést és már egy ideje hangosan nevet , kacag, ma meg az apját simogatta,az arcát, mondom neki hogy ne udvaroljon neki mert féltékeny leszek rá :)

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

délután meg karácsonyi díszeket gyártottunk oviban nyílt délután volt ,a szülőkkel a gyerekeknek és még mézes kalácsot is sütöttünk, nagyon jó volt Filip is élvezte nagyon.

írtam hogy jön a sógoréknál a baba, hát képzeljétek el, hogy dec 31én összeházasodnak, meglesz a család szilveszteri programja :)

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

Jó reggelt!

Írtam egy csomót és elszállt. :twisted: :twisted: Majd próbálok még jönni és leírni mégegyszer, de ébredezik a kislányom.

Breeki!
Drukkolok, hogy ma csupa-csupa jó hireket kapjál! Minden rendben lesz a picikéddel!!! És szerintem lesz szívhang is.

Többieknek majd kicsit később írok!
Puszi

gyoreneildi

Jóóóóóóóóóóó Reggelt!!!

Békusom!!
Ma Veled keltetem,első gondolatom Te voltál!!!!!!!!!!!Gyere majd a hírekkel!!!!!Drukkolok nagyon!!! :D :) :D

Woody!!
Bizos élvezi majd Lili akarácsonyt.Sok fény,ajándékok.

Judit!!
Te haragszol Rám valamiért??Mert többször írtam már,kérdeztem is talán,és semmi választ,hozzászólást nem írtál. :cry: :roll: :cry:

Lukácsné!!
De édes Hanna!!!Haláli ez a vödör,élvezi benne a fürdést???Bár csak az arcára kell nézni. :lol: :lol:

Tegnap beszéltem Zsuzsóval telefonon.Körülményekhez képest jól van,tegnap becuccolt a kórházba,egy nagyon kedves Dokinője van.Belgyógyászaton fekszik.Ha minden jól alakul,akkor péntek vagy szombat már otthonról jelentkezik!!!
csucsu99
Budapest

Lukácsné: egyszerűen meseszép ez a kislány! Micsoda jókedv,teliszájjal nevetés! :D :D :D

Nekem is épp ilyen gyönyörűség kell...!!! :D :D :D :D :D

Ildi: köszönöm szépen!!! :D
még nem indultunk el,de amint elkészülök,megyünk :)
izgulok ezerrel :D

szerintem emiatt érzek most émelygést....
Vendég

good morning sunshine !

mai penzum

Ann,
világ szeme rajtatok :-)

Béka,
várjuk mosolygós csudijó híreket !

Csucsu,
ugyi pihensz
(szakmai lehet ?: van marcipán vonatotok a cukiban ?)

Zsuzsó,
mindjárt péntek... vagy szombat, puszillak !

na akkor én jobbra el.... tanulás, péntek-szombat 1-1 vizsga, ja és pici kis krosszokat kérhetek énapáért ? mondjuk 10.00 magasságban ?

Lilypie Kids Birthday tickers

kubuspace

volt egy kis izgalom az elmúlt pár napban, mert én bejelentkeztem fodri-kozmi kombóba, persze uccsó pillanatban és ma 12-re kaptam időpontot, én apa 10-től foglalt jászberényi úton kb. a temető mögött valahol én meg lőrincre tepernék, csak egy "gond" van pici Lizácska, oké úgy is lehet masszírkodni hogy bébi közben rajtam feksz de mi van ha car kedve van ? apa megígérte hogy siet és menetközben átdobom Lizát énautóból apaautóba, éééés a legjobb most nézem térképen hogy ha elindul a kozma utcán befelé a városba csak egyenesen pont ott jön ki az üllőire ahova kb. én megyek szépülni....
jóvanna befejezem :lol: :lol: :lol:

Lilypie Kids Birthday tickers

kubuspace

Csucsu: köszi!!! :D
az előző hsz-em csak frissítés után ment el,most indulunk!!!! :D
drukkoljatok!! :D :D :D
Vendég

Kubus!!

van,igen,mikorra kellene??Mert Én csak szombaton megyek dolgozni.
csucsu99
Budapest

Hello Lanyok es Kismamik!

Babakocsi ugyben,leirom,nekunk hogy volt, mindenkepp 4 kerekut szerettem volna,es olyat ami tobbeltu, (tetszett a 3 kereku is, de lattam egy ilyen babakocsit felborulni, hajlongott benne a kislany es eldolt oldalra)legyen hozza bebihordo is,hogy a 2.-ra is foltudjam vinni a kisdedet. Kineztuk a cracco quatro tourt(brandonbol), 100 korul volt akkor, kozben mindig nezegettem az anyak lapjat, kismama ujasagokat, es az egyik anyak lapjaban volt egy brandonos kupon amiben ez a babakocsi kuponnal 69-be kerult, akkor meg csak 13 hetes voltam, de megvettuk mert gyonyoru bordo szinben volt, eppen olyan amit kineztunk, babonabol nem vittuk haza hanem a hugomeknal szereltuk ossze es ott volt addig amig megszuletett a draga. Szal jo vetel volt.

kerhetunk pocakos kepeket? Judit, andi es akiknek mar gombolyodik?
akartok majd fotossal pocakos kepeket?Van egy nagyon jo ismerosom, aki nagyon jo aron csinal szuperjo kepeket. Meg ha az utazast is beszamoljuk akkor is is jo aron van. www.kiralyagnes.hu
Remelem nem tiltanak le ezmiatt.

ann : ma lesz a beultid? Huuuu de jo, kapsz a pocakba kis babusokat. ne agyalj kerlek, erezd jol magad es ezt a babak is megerzik majd.
valyoni

Beku: varjuk a hireket, tutti,hogy lesz szivhang, jo erzes a IIcsik, en is csinaltam a vv utan, csak ugy,hogy legyen nekem is olyanom :D

Multkoraban voltam turizni es a "pluss osztalyon" tele volt zebrakkal, kisebb nagyobb, minden fele valtozata megtalalhato volt, jot mosolyogtam magamban. Kolleganom meg megis kerdezte,hogy minek orulok ennyire, aaa semmi csak eszembe jutott valami. :lol:
valyoni

Jó reggelt Mindenkinek!

Most jövök a BMC-ből Sz doki nincs S volt helyette és tündér volt.
eltünt a cisztám,S kérdezte,h vállalom az otthoni szúrást vagy bejövök,a bemenetelt választottam

Csajok!
lányos zavaromban és annyira örültem,h ha megyek az ügyeletre injekcióra nem kell vinnem az anyagot?Ők adják??
Segitsetek!

Béku!
nem láttalak,nagyon drukkolok!
vikus82

Vikus!!

Jajjj,de örülök.Na,ma sem volt Sz??Mostanában annyit hiányzik????Nem tudom merre lődörög.Akkor szegény Béku ma sem találkozik vele. :roll:
Én azt tudom többet nem vagyok haklandó S-hez menni. :evil:

Mit írt fel????A repesztőre gondolsz??Azt kell ügyeleten beadatni.Vinni kell természetesen,ÉN vittem hozzá mindent,tűt,fecskendőt is. :D
csucsu99
Budapest

vikus: vinni kell az anyagot,jaja,

csucsu: na, mi tortent?

Tegnap volt Sz, teloztam es benntvolt.
valyoni

vikus: szupi,hogy eltunt a ciszta
valyoni

Szépjóreggelt!

Csucsu,
mea culpa, és ezermillió bocsánat!!!
Mostanában kicsikét szalajtok :oops: , ééés hát lusti vagyok word-ben írogatni és másolni, így bizony néhányatok kimarad :oops:
DE ez nem jelenti azt, hogy nem gondolok rátok!!! Látom szombatig még pihi, aztán meló...azért csak óvatosan így a karácsony előtti pörgéssel!
Zsuzsó-híreket nagyon köszi!!!

Zsuzsó,
sokat gondolok rátok! Minden rendben lesz, a hétvégét már otthon töltöd :wink:

Kubu,
mázlifaktor befigyelt, így is kell :wink: Csudiszép anyuci megy vizsgázni a hétvégén :)
Apának a drukkok itten indulnak, épp időben vagyok vele :arrow: :arrow: :arrow:

Lukácsné,
Hanna zabálnivalóan édes a kis vödrében :D
Mézeskalácsozás jó dolog, mi is készítünk évek óta minden karácsonyra Eszteremmel.

Vikus,
jóóóó is a cisztamentes állapot! Szurit vinned kell magaddal, ők csak a bökést vállalják.

Breki,
tudim hogy már ott vagy, remélem már éppen nézegeted a kisbabátokat :D

Ann,
felétek is megy a gigadrukkhegy, és az első szállítmány babaragacs :arrow: :arrow: :arrow:

Kép
judit0713

Köszi Csajok!
De nem kaptam semmit?se receptet semmit?ilyenkor mi van?mit csináljak? :shock:
vikus82

Béku
Gyere majd hamar a hírekkel!!!
A rosszullét maradt nálam is elméleti szinten, de az is szar volt!
Na, annyit beszéltetek a krumpliról, hogy én is megkívántam!
Unokatesód féle bortányt sajnálom, nem is értem, örülne, hogy kapott egy lakást...
Én sem visongtam a hírnél, meg nem volt tüzijáték, mint ahogy elképzeli az ember...

Kispatak
Azért picit titkon reménykeden, hogy kislány....
Örülök, hogy báránykád adott életjelet! Még ha keveset is...

Kpn
Köszi a babakocsi megerősítést, ma meg is nézem boltban az Espirot!
gratulálok a 25. héthez! Jó lehet, hogy már tudjátok a nemét...

Woody
Biztos nagy élmény lesz a karácsony, irígyellek azért...
Mit kap Lili?
Maryvel mázlid van...

Vicky
Az ikeás gyerekzár nem ér semmit a konyhaszekrényeknél?
http://www.ikea.com/hu/hu/catalog/products/90148691

Kubu
Drukkolok a vizsgákhoz, elég szar lehet ez még így karácsony előtt...
Teapának is mennek a drukkok, interjú???
Remélem Lizát sikerült „lepasszolni” és szépülhetsz nyugalomban!
Én majd csak januárban megyek, akkor úgysem lesz senki :)

Lukacsne
Hanna nagyon cuki ebben a vödörben!!!
Sógoréknak gratulálok! Szép a téli esküvő...

Csucsu
Jó, hogy beszéltél Zsuzsóval, de jó lenne, ha hétvégére már hazaengednék!

Képzeljétek, most hívtak a kórházból, hogy a tegnapi down szűrés miatt keresnek, hát levert a víz, gondolhatjátok!
Aztán csak adategyeztetés volt, mert az uh dátumát elírták, ami nekem is feltűnt...

Tegnap néztünk este valamilyen filmet, a gyönyörű, sikeres nő teherbe esik egy suttyótól egy egyéjszakás kalandon, persze a pasi a végére összeszedi magát, állása lesz, meg lakást bérel, meg nagy szerelem… Na ott a csaj riporter volt és nem jelentette be a terhességét, nehogy kirúgják. Úgyhogy a 8 hónapban behívatta a főnöke, hogy tudják ám, mi van a blézere alatt és kár volt hazudoznia (akkorra már nyilván hatalmas hasa volt) és kapott egy babaműsort. Vicces volt ez a jelenet…
Lehet nekem is ezt kéne :)

Kép Kép
estrella22

S Merionalt irt volna fel,de amikor mondtam,h bejövök a szurik végett akkor vissza vette a receptet???
Nem lehet,h amikor a menstruáció 2.napján vissza kell mennem akkor még meg uh-nak?mi van akkor ha ünnepre esik?
Hú Csajok beparáztam!
vikus82

estrella:mi volt a film cime?
valyoni

Vikus!!

Ja,hogy nem kaptál még receptet??Hányadik napon vagy???Mert Én a 3.napon mentem uh-ra,és aznap kaptam is receptet,és már szúrtam is Magam.Biztos akkor kapod Te is.Nem akarsz otthon szúrni??Nem fárasztó mindig bemenni a BMC-be??Főleg hétvégén. :roll: :roll:

Juditom!!

Dehogy haragszom.. :lol: :lol: :lol: Én is néha átlósan olvasok,most meg nem is ott jár az eszem ahol kéne. :lol: :lol:

Padlizsánkrémet gyártok,remélem jól sikerül.
csucsu99
Budapest

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?