A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Csucsu!
most elmúlt a ciszta meg kell jönnie kb 1hét múlva,azt mondta S a 2,3,4 napon menjek be gondolom ne legyen benne ünnep meg hétvége!
hát elöször meg látom,h Ők hogy adják be.sokan azt mondta inkább magamnak,de félek,h vmit elrontok! :shock:
vikus82

Dehogy rontod!!Én jobban paráztam az összekutyulástól,de az Apa reszortja volt,Én csak döftem. :lol:

De gondolom S,megnézte,hogy kb mikor lenne katuális az inszem nem??Mert hogy ne essen bele az ünnepekbe,meg minden,de kb jövőhéten pénteken mehetsz uh-ra,30-án a 10 nap körül leszel,akkor megyünk Mi is!!!!!!!!!!!!!és január eleje az inszem.De ez csak kb számolgatás.De Ők tudják a dolgukat,szóval no para.MOndom Én,aki mindig parázott valamin.
Amúgy ÉN simán beadnám Neked,ha itt laknál a közlebe.Tényleg merre laksz??
Ja,nem vagyok ám perverz vagy ilyesmi. :lol:
csucsu99
Budapest

Béku!Mikor jössz már!?Már nagyon várlak!!!! :lol:

Kép
Kép
missancsi

Csucsu!
végül is nem mondta S mikor lenne az inszem hát karira meg jön,csak az a gáz ha hétvégére esik!
Jövő hét péntek 24-e,akkor dolgoznak?szerintem nem!
azt mondta Irénke,h 2ünnep között festik a mütöt meg minden!
Blahánál lakom!! :wink: :wink:
vikus82

estrella: De, van ilyen szekrényzárunk a nappaliban, de úgy gondoltam hogy a konyhánál inkább az egészet lezárnám. A szekrényeket a kések és a vegyszerek miatt, a sütőt el kellene keríteni mikor meleg, a gáz gombjaira kellene valami, nehogy nagyobbra nyissa, egy függöny van a kuka előtt ami már most érdekli. Szóval egyszerűbb lenne egy ilyen rács. Colinék kaptak, nagyon bevált náluk is.

valyoni: Írta a fotós csajszinak, mert lehet hogyha sikerülne a mnyp.-ból kivennem, akkor csináltatnék Barbusról egy sorozatot. Sajnos annyit nem kapok hogy kocsi legyen belőle, de a tartozásainkat rendezni elég lesz. És ha még maradna elég, akkor 1 éves szülinapja körül csináltatnék ilyen képeket. Nagyon jók. Legutóbb kértem egy másik csajtól ajánlatot, ő 50.000-ért vállalta volna el. Annyink sajnos nem lesz rá. Remélem az ő árai barátibbak.

vikus: A második napon még uh és valószínűleg akkor ad receptet, mert bemész szurizni. Lehet hogy így hogy elmúlt a ciszta (gratula) így már nem lett volna muszáj a 2. cn-en bemenned. De szerintem ha már ott vagy akkor rád néz. Az elsőt minden képen megmutatják, utána persze remeg az ember keze, de elrontani nagyon nem lehet. Esetleg ha van egy kedves egészségügyis ismerősöd, akkor ő segíthet.
vicky79
Budapest III. kerület

Megjöttem!!! :D :D :D

No,ma sem volt Sz,úgyhogy S dokinő helyettesítette,ahogy az eredményt is ő tálalta épp 2 hete :D

A kartonom eltűnt! :shock: :shock: :shock: :lol: :lol: :lol: :lol:

Először még egyedül bementem,felfeküdtem,S megnézett,és csak utána mondta rá az áment,hogy bejöhet a férjem is megnézni.
Gondolom ne jöjjön be,ha para van...

Szóval minden rendben volt,15 mm-es petezsákban 3 mm-es babóca csücsült!!!! :D

Ja,és hát a lényeg: PULZÁLT A SZIVECSKÉJE!!!!!!! :D :D :D :D :D
Ahogy az a nagy könyvben meg van írva :D

kaptunk képet is:

Kép

nagyobbat nem enged ez a vacak felrakni,de azért ezen is látszik a lényeg!
A babó a 2db x között van,és az x-ek között kb. félúton pulzált,ahol az a pici sötét pötty van :D
Vendég

Juhhéééé!
Szuper Breki, nagyon helyre kis baba :wink:

Kép
judit0713

Judit: köszi :D

kedden még megyünk Sz-hez egy utolsó UH-ra,elbúcsúzunk,és irány a terhesgondozás :)

S nagyon tündéri volt ma!!!! :D
Még kifelé menet is gratulált mégegyszer :D
Vendég

kisbeeka: Akkor hivatalosan is gratulálok a kis pulzáló szivecskéjű ebihalatokhoz. :D
vicky79
Budapest III. kerület

Vicky: köszi,aranyos vagy!!! :D

hát,tényleg szép látvány,talán most tudatosul :D
Vendég

Csajok!
Most kaptam a hírt, hogy megszületett a sógornőm második kislánya, Kinga, 3220g :D
Császáros baba volt, így csak holnap megyünk látogatni, mivel sógornőm az altatás után tuti kába lesz még ma :roll:

Breki,
de jó, így el tudsz búcsúzni Sz-től is :)
S velem is mindig rendes, tegnap is felhívott, hogy jól vagyok-e, vérzés, görcs, stb, meg a lelkemre kötötte hogy a genetika után hívjam fel :) Nagyon jól esett!

Valyoni,
megnéztem a kismama fotókat, gyönyörűek!
Én is szeretnék majd, csak ahhoz nagyobb pocak kell, így várok tavaszig.

Kép
judit0713

Gratulálok Kisbeeka!Nagyon jó érzés lehetett!...azt tudod,hogy most nagyon irigyellek?!Már nagyon várom én is a keddet!Ezek szerint Ti is akkor mentek újra!?

Kép
Kép
missancsi

Sziasztok!

Csak gyors bekukk, ma már harmadszor, de nincs időm soha írni :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
A végkimerülés küszöbén állok :cry: :cry: :cry: de ki kell tartanom...de milyen energiákból...

Lényeg:

Ann!
Nagyon sokat gondoltam ma rátok :D Minden rendben lesz, meglátod :D :D :D

Béku!
Gratulálok! gyönyörű kis Manó :D
És klassz az új vonalzód is :D

most robotolok tovább, és igyekszem néha bekukkantani!

Puszi mindenkinek! :D

eszter82
Budapest

Hahó!

Gratula Breki a kis ebihal-poronythoz! Nagyon helyes! Elhiszed végre? Mész M-hez? Akkor kérj időpontot, mert az ünnepek miatt szabik vannak, és ő is el szokott menni!

Judit: rokonnak is gratula, biztos szép a kicsi lányka, méretes.

Vicky: remélem kapsz rácsot. Vizsga??,

ma még jövök

üdv kispatak
Vendég

kispatak: Vizsga holnap 1-től. Remélem sikerülni fog. Rács majd ha lesz pénzem.

eszter: Kitartás.
vicky79
Budapest III. kerület

Vicky: egy nagy kalappal!

Rács: remélem hamar meg tudod oldani, hm. nem lehetne valemelyik rokonnak mondani, hogy Barbusnak erre van szüksége? Tudom ez nem olyan, hogy maci vagy akármi, aminek láthatóan örül, de praktikus dolog ajándéknak - és talán ujonnan/használtan be tudod hamar szerezni, mert el sem gondolod milyen hamar szükség lesz rá! Esetleg neked is lehet jogsipénz, mert hogy arra is kell ám még fizetni egy pár ezret az okm. irodában (tudod ingyen semmi sincs, főleg nem egy jogsi)

Estrella: hát irt, nem sokat, a semminél több.

Amugy most beindult az álláspiac, németes is akad, aktivizálom magam. Ha jan. elején nem találok semmit, akkor nézhetek nagyokat. Nagyon hiányzik ez a nyelv, mert imádom, és hát tudom is, ahogy mondják mások, nem is akárhogyan.

üdv kispatak
Vendég

kispatak: Az az igazság, hogy most csak a dédiéktől kaptunk pénzt, de az elment a vizsgákra meg a mikróra. Ha otthon megvetetem, akkor nincs az az Isten, hogy én vonaton haza hozzam. Még azt sem tudom a szánkót és a bébitaxit hogy fogjuk haza hozni. Majd megveszem itt Pesten, csak el kell hozni békásra. Annyira egyébként nem gáz a konyha, csak akkor megy be, ha valamelyikünk ott van. És még csak a kuka nincs biztonságban tőle. De majd igyekszem. Azért néha eszembe jut, hogy olyan jó lenne itt Pesten egy nagymama. Persze csak amikor nekem kéne. :) Jogsi 4000 ft, a holnapi vizsgát már befizettem.
vicky79
Budapest III. kerület

Békusom!!
Hatlamsa Gratula a bébihez!!Nagyon kis csinoska már most,fotogén,mint az Anyja!!! :lol: :lol: Én is,Én is,Én is akarok egyet... :wink:

Ann Drága!!
Sokat gondoltam ma Rátok,gyere majd ha jól vagy,mert különben fel kell,hogy hívjalak!!! :D

Vikus!!
Hűű,a Blaha Nekem messze van,marad a doki vagy TE/Ti.Ne félj,ügyesek lesztek!!Nagyon drukkolok!!

Kispatak!!
Látom most is ez a melóhely mizéria.Hát nem könnyű az biztos,de remélem hamarosan találsz egy Neked valót.Örülök,hogy jelentkezett a Fiacskád.

Mieza!!
Tessék jönni,és írni,tudom pörögsz meg minden,de akkor is.Ma megcsináltam a padizsánkrémet,nagyon finom lett,még jó,hogy P-é nem szereti,több maradt Nekem. :D :D

Eszter!!
Kitartás,mindjárt itt a vége.Vigyázz Magadra nagyon.

Ancsi!!
Jól vagytok??

Normális,hogy szurkál a pocakom??Na nem nagyon,tegnap a jobb oldalon,ma meg lent középen,renélem nagy a randi odabenn. :D De Én még akkor sem értem,hogy most akkor elvileg is 30-án kellene megjönnie???Mert aciklus napjaim szerint ma vagyok a17.napon.És még több mint 2 hét..áááááá becsavarodok. :roll:
csucsu99
Budapest

Sziasztok Csajok,

itthon vagyok, bogyókáink pocikámban, mostmár reményeink szerint 9 hónapig:)
Megérkeztünk időben bmc-be, idegességem tetőzött, légszomj továbbra is velem volt. Átöltözés, majd egy óra ücsörgés a szobában, csajok 1000évnek tűnt ez az 1 óra. A várakozást megtörte, hogy lett egy szobatársam, aki nem mellékesen egy kedves zugolvasónk:)) Majd jöttek Békuék is a szupersztárfotóval, na akkor már megjelent a könnycsepp a szemem sarkában. Aztán megnézettük bogyókáinkat, bár a kíséröbeszéd nem mindig volt jól hallható, de szupi volt nagyon. Az egyiken már vannak buborékok, amivel meg tud tapadni. Ja igen, 2 blaszto ment fagyiba, 2 pedig pociba, a többi sorsát majd még holnap megtudjuk.
Innentől már gyorsan ment a dolog, bár mivel második voltam, fekve előkészítve végig kellett várnom a másik lányt, mintha ólomlábon jártak volna a percek. S drnő nagyon aranyos volt. mondtam neki, h. nehezen kapok levegőt..és ezután ő még egyszer meguhuzott és mondta h. minden a legnagyobb rendben, pfészkek szépek, hasüregben a min.szokásos folyadék.
Utána elkezdtük a pihit, kb. min. 2 órát feküdtünk, mert senki nem jött be, azt gondoltuk, majd szólnak ha mehetünk. De már jöttek az asszisztenscsajok ágyneműt húzni, és akkor jól meglepődtek mit keresünk mi még ott.
Szóval ez volt a mai napom. Ja, és persze beülti után majdnem 100% elmúlt a légszomjam!!!!! Durva mire képes a psziché...

Sajna barátainknak nem sikerült:((

Eszter!!! ne hajtsd túl magad lécci lécci!!!

Békus úgy örültem, hogy bejöttetek!!!!

Missancsi, kitartás, mostmár hamarosan ti is láthatjátok picurit.

ja igen, eredményhirdetés dec. 27!!!!!!!!!! 23ára számítottam, de ez van...

köszönöm mindenkinek aki gondolt rám!!
ann74

Valyoni
Jól jártatok akkor így a babakocsival!
A Quattro tourt nagyon dícsérik, nekem ez a 14 kg körüli súly sok...
Nekem még nincs is pocakos képem, csak a piciről kaptam tegnap...
Meg még nem is egyértelműen terhes pocak, persze volt már, aki rutinos és rákérdezett...
Nekem valamiért nem jön be a fotós honlapja... Na majd máskor megpróbálom!
/mondjuk az esküvői fotósunk a nagy favorit, csak már félek, elszálltak az árai.../
A film:
Felkoppintva
http://port.hu/felkoppintva_knocked_up/ ... unty_id=-1
De nem volt egy nagy filmművészeti alkotás :)

Vicky
Ja, értem, nagyobb védelem kell :)
Drukkolok a vizsgákhoz!

Béku
Hatalmas gratula, és már pulzál is, hurrá!!! :)
Meglett a kartonod?

Judit
Sógornőnek is gratula!

Eszter
Prbálj meg picit pihenni, nem lesz ez így jó!

Kispatak
Nem is mondtam, hogy múlt héten felvettek valakit asszisztensnek, ma fel is mondott...
A másik (szintén új) asszisztens minden feladatot áttolt rá (érdekes, én egyedül is tudtam csinálni a munkám mellett, míg nem voltak), meg hát nem is egy álommeló...

Kép Kép
estrella22

ann: Drukkolok nektek, sajnálom hogy a barátaitoknak nem sikerült. Talán majd legközelebb.
vicky79
Budapest III. kerület

Sziasztok!!!

Békuskám: Itt is mégegyszer hatalmas gratula.....!!! :) Békapapa asszem a lehető legeslegeslegeslegeslegjobb ajándékot kapta Tőled a zülllllletésnapjára, nem igaz??? :) Szépséges a kis ebihalacskátok!!! :) És hogy már pulzált is a kis drága!! Nagyon örültem az sms-nek! :)

Ann: Nagy örömmel olvasom, hogy jól sikerült a mai nap.... az meg külön öröm hogy majd tesónak-való is lesz! :) Mert ez most sikerülni fog Neked is, remélem tudod??? :) Pihenj sokat, az ünnep meghozza a legszebb ajándékot Nektek is! :wink:

Csajok.... hozzám visszajött ma a Vukkkkkkkk...a k. anyját... :).... mostmár azért lerázom és külöm Hozzátok!! :wink:
Voltam bent ma melóhelyen, meg van a szemügé... és kész az EKG-m is, dokinéni szerint tökéletes lett. Holnap viszont megint be kell mennem.. mert amire ma számítottam, hogy osszák, az csak holnap lesz meg... Na mindegy, ha cigánygyerekek hullanak az égből, akkor is megyek érte :) Ja holnap jön a védőnő is.... Ja és kész a mosogatógépünk, úgyhogy negyedszázassal véknyábbak vagyunk... most meg a teszt program rajta... :shock:

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
andrea-1

Békukám,
HATALOMAS GRATULA!!!
és már szívhang is volt....

Ez aztán a párod szülinapi ajándéka!

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Second Birthday tickers
woody

Ann, nagyon örülök, hogy minden ok volt ma.
Pihenjél sokat és egyél fehérjét!!!
Küldöm a babaragacsokat is +++++++++++++++++!

Lilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Second Birthday tickers
woody

Juditom, nem jelentkeztél, hát jöttem ide gyorsan megnézni és otttt a kép!!! Mondtam én!!!

Sok sikert a babócához!

Csajok, kezdek visszaolvasni lassan :)

Amin eddig pörögtem, az így sikerült :)))
http://www.youtube.com/watch?v=_uPPYln5PA0
nézzétek meg, egy csomó csodát láttunk.. hihetetlen, hogy milyen családokból kerülnek be a gyerekek...

Kép
mieza

Hahó!

Ann: nagy-nagy gratula kismami, remélem az is maradsz!!! Jégovi is kinyitott, remélem nem fognak nagyon fázni benne!

Igen tényleg béka-apa szép ajándékot kapott, hurrá!

Estrella: na ez nem semmi, jövök-megyek, intézgetek, s aztán elmegyek. Hát biztos nem annyi a zsé, mint az enyém, - bár nekem nem feltétlenül az kell, csak értelmes elfoglaltság, meg hogy használjam, amit megtapasztaltam már az életben.

Andi: postázd Vuk-t most már másnak!

Vicky: hát ez a jogsi hihetetlen mennyibe kerül. És még rossz hir, ünnepek között ezt sehol se fogod intézni, igyekezz előtte! Igazgatási szünet Zugló és nyári lak is, szerintem másütt is! Hát
akkor ennyi mindent kellene vidékről hozni? Kell neked egy kocsi, de nem rögtön azzal vidékre menni!!! Férj nem tanul meg vezetni?
Hm én apa 34 éves jogsi, nekem ennyi sose lesz.

Csucsu: én is remélem a legjobbakat, és kivánom neked is.

Eszter: valami pihenőt is tarthatnál, hogy lesz igy babó??????????

Mieza: te merre?????????????????????????????????

még bekukk

kispatak
Vendég

Látom a Titok ismét müködik:

Gondoltam rá és megjelent: Mieza - Isten hozott!

üdv kispatak
Vendég

Mieza drága,ne haragudj,de apa telcsije (én készülékem) megmakacsolta magát,és se anyósomnak,se húgomnak,stb. nem küldte el az sms-t!
Azt se tudtam,hogy Andinak sikerült,mert utána a telcsi páromnál
volt,ő kapott vissza sms-t. :D :D :D

pedig ne egyet elküldtem :(

most meg aludtam röpke 3 órát... azt hittem csak szundítok egyet! :D

lányok,köszi a gratulákat,tényleg klassz volt látni a bébit,bár a pulzálás csak nagyon miniben volt látható,úgyhogy pulzálásnak kevésbé láttam,inkább csak hogy mozog ott vmi :D :D :D

Ann: S hozzon Nektek is olyan szerencsét,mint nekem már 2x! :D
örültem,hogy találkoztunk,mindenképp meg akartalak látogatni,meg még valakit,de már nagyon kivoltam,úgyhogy párom sürgetett,hogy jöjjünk haza.

Ma beszóltak nekem a mozgólépcsőn,mert nekem az is,meg a sima is mumus.... :shock: :shock: :shock: ,mert párom olyan nagy vétséget követett el,hogy mellém állt a mozgólépcsőn,hogy ha ájulnék,esnék vagy ilyesmi,akkor bele tudjak kapaszkodni,erre jöttek fentről,akik marhára siettek,és majdnem fellöktek,majd közölték velünk,hogy ez így nem szabályos,hogy nem mindketten a jobb oldalon állunk.

No,elég érzékeny vagyok ahhoz,hogy visszaszóljak,hogy tán nem bűn egy kismamának segíteni,hogy ne essen le a mozgólépcsőn rosszullétében.... :evil: :evil: :evil: :evil:

ennyi para kellett mára,de a jókedvemet nem vehette el,persze lent még vagy egy percig együtt vártuk a metrót,nem tudom minek kellett úgy rohanni.....
Vendég

Woody: köszi,tényleg szép szülinapi ajándék!! :D
boldog is a párom nagyon,úgyhogy most méginkább úgy bánik velem,mint a hímestojással :D

Ancsi: igen,kedden megyünk mi is,bár lehetne szerda,akkor anyum is szeretett volna elkísérni.
mivel Sz a dokim,még hozzá megyek egy UH-ra,és hogy elbúcsúzzunk tőle,és H-tól is :)

Kispatak: igen,most már bejelentkezek M-hez :D
az a legjobb az egészben,hogy páromnak nem is kell szabadnak lennie,ha épp menni kell vizsgálatra,mert a munkahelyéről 2 perc alatt átér,mondjuk ebédidőben,és akkor nem marad le semmiről :)

Estrella: köszönöm!! Tényleg klassz,hogy pulzált,jó hogy S figyelte,hátha! :D

nem lett meg a kartonom :(

Viszont beszéltem H-val,Sz épp költözik! Most adják át nekik a lakást,amit októberben kellett volna,de kedden már jön :D
Nagyon kedves volt!! :)

Eszter: köszönöm Neked is!!!! :)

Csucsu: sajnos így nem sok látszik a képen,majd a nagyból vágok le egy babás részletet :D
Ne aggódj,már úton van a Tiéd is!! :)

Andi: örülök,hogy Te megkaptad az üzenetet :)
Vendég

Mieza: Nagyon megható a link... el is pityeredtem rajta! :) Nagyon szép küldetést teljesítettetek!!! :) És milyen nagy már a pocakod!!!!!!!!!!! Félre ne értsd, de olyan szép kismami vagy!!! :wink: :wink: :wink:

Woody: Elfelejtettem mondani, hogy amit írtál legutóbb felolvastam Rajónak és elképzeltük ahogy Lili a kuttynak dumál.... tündéri lehetett :) Istenem, nektek már milyen más karácsonyotok lesz a picivel!!!! :)

Ma nagyon érzelgős vagyok... már ahogy írom elpityeredem magam megint...... :cry: :) :)

Békuci: Ne foglalkozz ezekkel az emberekkel, főleg egy ilyen gyönyörű napon, mint a mai!...... ha olyanjuk van hadd rohanjanak, max. álljatok úgy legközelebb, hogy a párod az előtted levő lépcsőfokra és fogjon... (mi úgy szoktuk.. mert én is szédült tyúk vagyok), akkor nem fognak beszólni... :wink:

Sajtikám: Merre vagy??????? Sikerült amiről tegnap beszéltünk?????????????????????? :wink:

andrea-1

No,itt már jobban látszik az x :D
szóval a 2 x között a világos paca a baba,és rajta a sötét folt pulzál :D

Kép
Vendég

Ja, még egy dolog!

Priviben, itt a topicon, otthoni mailben is jeleztétek többen, hogy szeretnétek majd határidőnaplót.
Elkészült, már nálam vannak és nagyon szépek ám :)

Itt olvashattok róla, de ha van kérdés, tudok ám segíteni :)
http://vizslanaplo.blogspot.com/2010/12 ... utyas.html

Őt múlt hétfőn kaptunk… El sem hinné az ember, hogy fajtatiszta kutyából, közkedvelt fajtákból is mennyi szorul segítségre:
http://vizslanaplo.blogspot.com/2010/12 ... ateka.html

Kép
mieza

Mieza: megnéztem a felvételt,és tényleg el vagyok képedve....
Mennyi gyönyörű és okos gyerek!!!!
Hihetetlen,hogy ez a sors jutott nekik.... Remélem máskor is lesz lehetőségünk segíteni...!!!

Annyira jó ember vagy,nálam meg most eltört a mécses....
Vendég

Rólam pár szóban:

Már nem olyan vidám ez a 8. hónap, amibe most léptem. Mindig betolja a lábát a bordáim alá, olyankor nem kapok levegőt. Tegnap kimentünk a Vörösmarty téri karácsonyi vásárba, amikor valami idegre feküdhetett, konkrétan lebénította az egyik oldalamat, Franti cipelt a kocsiig… Menni akartunk már be az ügyeletre, amikor hipp-hopp, minden elmúlt, szóval tuti ő volt a Ludas…
De nem panaszkodom, akkor is életem egyik legcsodálatosabb időszaka! Végülis nem nyaralok, hanem terhes vagyok :)

Most hétvégén voltunk Kaposvár mellett ugye az ajándékozáson és már nagyon nem bírtam az utazást, egy kínszenvedés. Szóval, még most hétvégén lemegyünk anyuékhoz, és ezzel le is tudtuk az összes kocsis kirándulást. Úgy sem bírtam volna már azt az otthon i roadshows karácsonyt, amit minden évben szoktunk nyomni…
Minden nap 1 cm-rel nagyobb a pocakom és nehezebb vele az élet. A kedvem viszont nagyon jó, pörgök mint mindig :)))

Franti hétvégén focilabdával játszott Kairóval. Eldugta, aztán hol a labda, Kairó? A kutya pedig megkereste.
Észrevettem, hogy a labda az szék alatt maradt.
Próbálom ma, Hol a labda Kairó?
Kairó áll és néz rám…
Kairó, hol a labda?
Kairó izgatottan néz.. De nem engem, a hasam…
Okos kutya, szerinte a labdát a pólóm alá dugtam :)

Kép
mieza

Ezek az érzékeny kismamák... :)

Hát, tényleg fantasztikus élmény volt. Amikor Kisbéka átadtuk az ajeszotokat, a srác azt kérdezte, hogy akkor ezt tényleg megtarthatja? Örökre az övé?

Kép
mieza

Na, most hívott apu, elesett, 2 helyen tört a bokája.. Holnap műtik Miskolcon... Na, megyek és szervezem át az életem, hogy le tudjunk menni hozzá mihamarabb...
Szegényke, tavalyelőtt a combcsontját törte el és szörnyűűű volt betegnek... Hát, lehet, hogy nem fogunk kettesben karácsonyozni Frantival... pedig ez lett volna az első és utolsó kettesben töltött karácsony...

Mindig van valami, mondom én, hogy két percet se hagy a világ pihenni :)

Kép
mieza

Sziasztok csajok!

Béku! hatalmas gratula!Vigyázz magatokra!

Valyoni!köszi a cd-t!Írj ha még küldjek pénzt,nagyon gondosan becsomagoltad ,ez bizti több volt!?

Már dolgozom,ezért ritkán jövök,de olvaslak ám benneteket!
túl vagyok, egy jó kis tüdőgyulladáson a körzetim jóvoltából aki el kezelt.Jó mi?

Mindenkinek drukkok! :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:

Ann! pihizz sokat!

Kép
Kép
ritabmc

Mieza: kérlek ne is írj több ilyet,megszakad a szívem!!! :roll: :roll: :)

bár többet is tudnék segíteni,sajnos most nagyon számolunk itthon,hogy bírjuk fizuig,mert ez a hónap így jött ki,de mivel a családtagokat is szeretnék (mindet..) meglepni valamivel,összébb húzzuk a nadrágszíjat!

Nagyon boldog vagyok,hogy valakinek ilyen örömöt szerezhettünk,remélem legközelebb még többet-nagyobbat...!

Hány éves fiú volt? :)

Csak reméltem,hogy ez tetszhet,de fura látatlanban,ismeretlenül,bár tudom,nekik minden óriási ajándék,és ez annyira szép!!!
Vendég

Mieza: jobbulást apukádnak!!! Remélem gyorsan túl lesz a műtéten és a lábadozáson!
A látogatás után nem lehetne,hogy más legyen vele Karácsony napján,hogy legalább 1 napot még akkor "kettesben" tölthessetek Frantival?

:arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:
Vendég

Azt nem írtam, hogy ezt a ti ajándékozottatok mondta. 16 éves srác... Olyan kedves jófiú típus (nem színesbőrű...)
Szuper ajándékot adtatok, nagyon örült. Sok kicsi sokra megy, tudod :)

Kép
mieza

Mieza! Nagyon sajnálom apukádat és mielőbbi jobbulást kívánok Neki!!! Vigyázzatok az utazáskor, óvatosan, és ne idegeskedj, attól nem lesz úgyse jobb a helyzet, ha már megvan a baj... :( Valamiért a sors most biztos ezt akarta.. ki tudja miért?

andrea-1

Most hogy apu huga valami miatt nem beszél velünk (a legszörnyűbb nő a világon, nem is bánom...), nincs senki mása apunak, szóval megkaptunk kariajándéknak...

Majd mindjár jön a párom és megszakértjük, hogy hogy lenne a legjobb...

Egyenlőre szurkolunk a holnapi műtéthez...

Kép
mieza

Békus te mennyit is feküdtél beülti után? Annyira megoszlanak a vélemények ezt illetően. Nekünk 3 napot kell feküdni, mások szerint nem is jó a fekvés, mert nincs vérkeringés...ki tudja hol lehet az igazság...
ann74

kispatak: Apa nem is akar vezetni, azt mondta talán megtanul ha már lesz kocsink. Ő jól elboldogul anélkül. Eddig nekem sem hiányzott. A szánkót felhozza após szombaton, egyel kevesebb cucc. Nem gond egyébként, ha nem tudom a két ünnep között elintézni a dolgot, január 3-ra kaptam időpontot az itteni okmányirodába. Ha holnap sikerül a vizsgám, akkor talán valahol megpróbálom a jövő héten elintézni, csak kellett volna hozzá a karácsonyi pénz. De majd meglátjuk még.

mieza: Nagyon sokan mondták hogy a baba ide meg oda feküdt, de nekem Barbus ilyet sosem csinált. Szerencsém volt vele, még a szülés előtti napokban is a mostani téli kabátomban jártam és magamnak kötöttem a cipőmet. De nekem ugye még lett volna hátra 3 hét. Sajnálom apukádat, jobbulást neki. Ha esetleg Miskolcon karácsonyoznátok gondolj rám, mert mi is ott leszünk ám. Szerintem 25-től 28-ig.
vicky79
Budapest III. kerület

Vicky, nagyon szurkolok!!!

Kép
mieza

Úgy elkenődtem apu miatt és akkor kaptam egy designer ismerőstől!

Aki jót akar nevetni, az olvassa végig!
http://davidberes.tumblr.com/post/1491052765

Tényleg ilyenek a designerek, tudom, most, hogy a kutyás naptáron dolgoztunk :)))

Kép
mieza

Ann: én 4 napig feküdtem az előzőnél,most szinte végig,de ez nem szigorú fekvést jelent ám!!

Általában fekvés,de mivel másra nem számíthattam itthon napközben,én mentem ki kaját csinálni,innivalóért,stb.

Szóval a lakásban úgyis mész annyit,hogy meglegyen a vérkeringés,és hát az ágyban sem kell azért mozdulatlannak lenni :)

Nyugi,minden okés lesz!
Mint írtam minap,volt,aki egy percet nem feküdt,hanem űzte a szokásos sportjait,hegyet mászott,motorozott stb.,és mégis ott a baba :)

Úgyhogy 3-4 napig minél többet feküdj,pár percre kelj fel néha,de ne hajolgass,vagy ilyesmi :)
utána lehet sétálgatni,ahogy Sz mondta :D
Vendég

Ann,
szuper hogy lett fagyis is, jó lesz kistesónak :wink:
Én az első két lombiknál csak az előírt 3-4 napot feküdtem, de az utolsónál szinte végig, csak kajálni, pisilni keltem fel jóformán (na jó, egy-egy gyors kaját összedobtam)...éééés ez hozta meg a sikert!!!
Ráadásul ezt egy lombikos uncsitesótól hallottam, neki egy kislánya, meg ikerfiai vannak, mind lombikból, és ő mindegyikkel végig feküdt.

Mieza,
látom nem tudsz megülni a popsidon :)
Meg nem is hagynak...apudat sajnálom, jobbulást neki!

Csucsu,
nem, nem 30-án lenne mensi idő. Nekem a sikertelen inszemeknél mindig megjött időre (tehát kb. 3 nappal a kiírt dátum előtt), innen tudtam hogy nem nyertünk :roll:
Tehát, neked nem jön meg 30-ig, és ott lesz a második csík :wink:

Kép
judit0713

Mieza: nagyon örülök, hogy megvagy, nagyon csini kismaminak tetszik lenni! Pocak hatalmas. Albert baba - te már benn focizol, csak kicsit nyugisabban. Tudom milyen az ilyen, majd kirugta az oldalam. volt 2x 2 óra, amikor egy percre se állt meg, azt hittem belebolondulok.
Nagyon szép, amit teszel! Kutya gazdáját szerintem simán fel kellene jelenteni, ezért csücsülne egy pár évet a hüvösön!
Apukádat sajnálom, ez azt jelenti,hogy most csak rátok számíthat?? Akkor mi lesz? Valahogy azzal a rokonnal ki kellene békülnie! Nagyon vigyázz magadra, nehogy már neked legyen valami bajod!

Breki: igen, próbálj ugy utazni, hogy előtted férjed. Örülök, hogy közel lesz neki M. Szerintem lassan kérdezz rá, mert tuti szabadságra megy, ha még nem tette. Legalább a védőnővel beszélj, hogy mikor kell menni és időpontot kérni!
Kiváncsi vagyok ismerősre, mert tuti mondani fogja, hogy mikor is lesz. Szerintem multkor pénteken biztos odament hozzá, csak nekem nem akarta még mondani.

Vicky: ha teheted csináltasd még meg az idén, lehet jövőre drágább? Igy is az. Ha lenne időd, akkor Zugló - ami messze van, lehet időpont nélkül is intézni. Régebben kora reggeltől egész késő estig. www.zuglo.hu itt érdeklődhetsz! Kár hogy ilyent meghatalmazással nem intézhetsz.

Ann. tényleg pihenj sokat.

üdv kispatak
Vendég

Sziasztok!

Béku!
hatalmas gratula,ugye ma milyen kedves volt S?!

Vicky!
Köszi szépen,mi az a 2cn?tök koki vagyok! :shock:
remélem nem lesz megint ciszta,azt mondta S,h az Orgametril
után megjön a mensi kb 1hét múlva!
vikus82

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?