A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Hát ha ilyen jó nyugtató hatása van, lehet be kellene szerezni 1et:-)

Nektarin sajnálom a cicit, de szerintem már nem fog kelleni neki, Áron is igy egyik napról a másikra hagyta el:-( nagyon szomorkodtam én is:-( persze cumiból elfogadja, mert onnan könnyebben jön :evil:

Heni
KépKép
heni81

Nektarin, elhalhat a fog, ha beüti egy gyerek. De nem tudom, eshetett-e Kristóf akkorát. Állítólag bennhagyják az elhalt fogat, mert ha kihúznák, az rosszabb lenne.
Egyszer utána kellett járnunk a témának, mert Rugónak is azt hittem, elhalt egy foga egy nagy esésnél, de csak befestette alkoholos filccel :roll:
A szoptatás miatt ne aggódj, a tíz hónap is szép :D
Jó mozgást :D

Heni, bizony, itt az idő, hogy akváriumotok legyen :wink:

Szia Tünde :D

Rugó közben komoly ismeretet szívott magába. Egy könyvben megmutattam, hogy az indiai bácsik az elefántokon is lovagolnak. Vagy tíz percig emésztette a dolgot, azóta Baumeister Bob az elefánton lovagol :D

Túl vagyunk az ebéden.

Tejeskávézok. Ja, az aldiban nagyon jó árban van a nescafé, ehógy akkora doboz, mint egy liter tej, nincsen ezer forint sem, és finom is.

Kép
vindolanda

Halihó!

Dóri, mindjártvégemindjártvége, kitartás! Már a finisben vagy és nagyon ügyesen csinálod!

Nektarin, nagyon becsülöm, hogy küzdesz a szopizásért! :-)
Mandulaműtét: gondolok Rátok (egy bnőm kisfia is jan. elején lesz megműtve, Ádi nyárra volt előjegyezve műtétre, de lefújtuk, mert nyáron semmi baja nem volt).

Vindo: édes Ru ;-) nagyon szép akvárium, elhiszem, h megnyugtató nézni

Tényleg, csinálok egy összeállítást az idei betegségeiről Ádinak, mert a gy.orvos nem realizálja, hogy ez egy beteges gyerek :? (Naná, mert az előzményeket ugyan leírta, de nem nézi meg, amikor nála járunk, ráadásul általában eleve a fülészetre megyünk, nem hozzá, mert úgyis tudom, mi a baj, ha Ádi láza felmegy).

Asszem, el kell döntenem, hogy jövőre csinálunk-e annyi munkát, amennyi beesik, mert így meg fogunk S-val kattanni.
irina

Ru = Rugó 8)
irina

Vindo jaj de édes lehet Rugó:-) JAj annyira nagy a tudásszomjuk, mindent tudni akarnak.

Péterke kinéz az ablakon, látja, hogy nagy viz van a réten( belviz) erre megszólal, anya ott a tengerpart, gyerünk úszni:-)

Meg a múltkor mondja az autóban, miközben a az út széli fákat fákat figyelte:anya ezek ugye ezek gyümölcsfák, körte, alma....mondom igen, okos vagy. Erre, anya és hol vannak a fenyőfák?

Gondolom az oviban tanulhattak a fákról :D
NAgyon megragad minden a kis buksijában. :-)

Áronra meg ragadnak a csúnya szavak, hanem sikerül neki valami, azt mondja basszus:-)

IRINA a sok munka a kapcsolat rovására is mehet vigyázz!!!
Azért ne állitsd be Ádit betegesnek, csak most igy jött ki a lépés, majd a jövő évben kevesebbet lesz beteg fő a pozitiv gondolkodás!!!!Bérest nem adsz neki? Vagy valami multivitamint?

Heni
KépKép
heni81

Irina, egy akvárium ott is segít :lol:
Vegyetek vissza, ha soknak érzitek.

Na, a hároméves státuszvizsgálaton nálunk meg az volt a baj, hogy Rugó miért nem játszik doktoros szerepjátékot. Hiába mondtam, hogy évente kb. egyszer kell orvoshoz vinni úgy, hogy meg is vizsgálja :x

Kép
vindolanda

Egyem a kis okos Péterkét :P

Ru ( :lol: ), ha nézegetjük a nyaralós képeket, mindig elindul a kocsi felé, hogy menjünk is a tengerhez. Egyszer szegény a bőröndöket is elkezdte pakolni :roll:

Kép
vindolanda

NA akkor tessék elindulni:-)

Mi sem járunk most már túl sokat orvoshoz, de Péterke érti a doktornénik lényegét, mindig előtte elmondom neki mi lesz, gyakoroljuk a nagy ÁÁÁt:-)

Heni
KépKép
heni81

Hát, ez a mi életünkből kimaradt :roll:
Orvosos szettje sincs.
De a kőműves és szerelős munkák nagyon érdeklik. Ez viszont a védőnőt nem hatotta meg. Orvosos kellett volna. Biztos szakmai ártalom.

Igen, mondjuk neki, hogy majd jövőre megyünk, ha nagy meleg lesz 8)

Most meg úgy kapcsolja össze, hogy a doktor bácsi a rudikat vizsgálja :lol:

Kép
vindolanda

Henikém, teljesen igazad van, fontos a + gondolkodás (de szerintem az, hogy beteges, az tény, akinek évi 6-8-szor gyullad be a füle, heteket tölt itthon, az szerintem nem átlag -- bár, hogy mi az átlag, én pontosan nem tudom--, és Ádi már közösségben is volt egy évet :-().
Visszavenni is jó lenne a munkából, csak épp semmi pénzünk, ezért kellenek a különmunkák (amire ugye ha az egyszer nemet mond, többször nemigen kérdezik meg tőle -- több saját példát is tudok rá mondani --, és hát itthonról végezhető különmelóból nem rohangál túl sok).
Megyek, Ádi hív, majd jövök még.
irina

:-) Vindo:-) rudidoki:-)majd nekünk is fog kelleni menni Áronnal, neki olyan 80 % os, egy helyen le van tapadva alul :? :evil:

Nekünk sincsen kellék, még nem vettünk, nem is tervezem, de a torkát nézegetem én is neki, hogy piros e, igy gyakorlunk is:-)

Áronnak a felső első 4 foga nagyon csúnya, az egyik le is tört, ez vár a többire is, elmex ide vagy oda :evil: nem tudok mit csinálni sajnos:-(

Heni
KépKép
heni81

Vindo, nem is tudtam, hogy konkrét szerepjátékot kell tudni státuszvizsgálaton. Nem azt, hogy tudjon a gyerek bármilyen szerepjátékot?
(Ádi mondjuk fülvizsgálatból lediplomázhatna :lol: , viszont sok másból meg nem...).

Most mértem meg a hőjét, 37,5. Amúgy tiszta nátha, torkát-fülét nem fájdítja, remélem, ez már nem rosszabbodik. Tegnap is 37,9-ig ment fel a hője, eddig azt gondolom, ez nem annyira rossz, mert neki a plafont szokta verdesni, ha valamit igazán komolyan elkap.

Köhög, lekenem a hátát, hogy tudjon aludni. :arrow:
irina

Irina, néha az az érzésem, hogy a mi védőnőnk nem mérvadó :wink: Nagyon komolyan veszi a dolgát :roll:
Szerintem is tök mindegy, milyen szerepjátékot játszik, hát nyilván azért szokott csavarhúzóval szerelni számítógépeket, meg azért játszik kőművest, mert ezt látta. Az orvost meg nem :roll:

Sajna az ideiglenes munkák ilyenek :x

Jön R,

Kép
vindolanda

Leráztam. Jobbulást kívánunk Ádinak!

Kép
vindolanda

De mikor mondtam neki tegnap, hogy megyünk beutalót íratni a doktorhoz, odakapott a rudijához, hogy megvédje :roll: :lol:

Megint közeledik.

Kép
vindolanda

Vindo, remélem, ez a rudi-ügy a lehető legkellemesebben rendeződik!

Na, lepedikűrözöm a másik lábamat is, este csak egyre jutott idő, aztán Ádi ágya mellett volt jelenésem.
irina

Jaja, akartam írni, h láttuk a Bloom brothers-t és jó volt!
Most megsasolom Annie Lennox karácsonyi albumát.
irina

Inkább rendeződik, mint kellemesen rendeződik, azt hiszem.

Nagy az izgalom itthon, jött a szippantós.

:arrow:

Kép
vindolanda

Szippantósrajongás :lol:
Ádi a járművekért en bloc van oda, csúcsán természetesen a trolival és a "vonatkákkal". Nagyszerű, hogy a troli épp az ablakunk előtt jár. 8)
irina

Már csak a Nyugati pályaudvarról kéne valahogy idevezetni egy sínpárt. :D
Hm, ez a Devil c. film érdekesnek néz ki. Kamaradarabok bármikor jöhetnek.
irina

Dolgoznom kell, javítófeladatokat írni mondattanból.
irina

Holnap megyek dokihoz, de már teljesen görcsben van a gyomrom, még az államvizsgám előtt sem féltem ennyire :cry:

KépKép

KépKép

Kép
panndi

Panndi kedves, mind gondolunk Rátok holnap! +++++++++++

Ádi felébredt, most Halász Judit nénit néz.
irina

Gica, Ti hogy vagytok?
irina

Írogatunk, Irina, írogatunk?

Panndi, gondolunk Rád.

A Devil vállalható horror.

Kép
vindolanda

Ja, Vindo, hát elírogattam itt magamban. Azóta Ádi felébredt. Benéztem a torkába, hogy vannak-e tüszők, de semmilyen fényben nem látom elég jól, a mandulái mindesetre nagyok. Ha nem javul reggelre, irány a doki. A tüszősre van, hogy antibiót írnak fel, de én ezt, ha lehet, elkerülném.

Holnap lesz hivatalosan az utolsó egyetemre bemenős munkanapom. Éljen.
irina

Sziasztok!

gyorsan benezek, keves az idom...

Panndi, minden okes lesz, gondolok Rad! +++++++

hu, mi pont tegnap voltunk dokinal (migren gyogyszeremet feliratni) es szegeny Rania akart volna szerepjatekot jatszani, mert a Barney-ban latott meset az orvossal) aztan mutogatta a doktornonek, hogy nezd, itt dobog a szivem, meg satobbi, a dokino olyan b.nko volt, tudomast se vett rola, aztan mikor megelegelte, hogy Rania nem adja fel, ram parancsolt, hogy ultessem le a gyerekeimet, ja, 40 perces varakozas utan majd leultetem a masfel meg 3 eves gyerekemet... mondtam neki, leultetem en oket, de kb 1 masodpercig fognak ulve maradni, akkor meg ugy nezett ram, hu, azt latnotok kellett volna! :x :evil: nagyon ideges voltam!

megyek porszivozni, aztan megyunk S.-ert.

Vindo, Heni, Irina, jo olvasni a bejegyzeseiteket :D (Persze a tobbieket is! :D )
Vendég

Niki, hát, "érdekes" a doktornőtök, elég tufa... :evil:
(Haj-haj, a régi gy. orvosunkat sírom vissza, mármint nem is régi, hanem az előző, az jó fej volt, kedves a gyerekekkel, nem nézte hülyének a szülőt, BÁRMIKOR fel lehetett hívni és fel is vette meg visszahívta az embert -- és még jól is nézett ki ;-). A mostani szigorú és rutinból dolgozik. Tudom, a gy. orvossal nem lelki életet kell élni, de az előzőnk annyit járt nálunk, hogy már szinte családtag volt. A mostani biztos nem lesz az... :-().
irina

Irina, és nő volt vagy férfi? :wink:

Kép
vindolanda

Ez vicc volt :roll:

A miénk rendes nagyon szerencsére. Mondjuk én is hozzá tartozom, de hát velem sincs sok baj, a négy év alatt egyszer kellett megnéznie a terhességen kívül, mikor a vesegyulladásom volt R. kéthónapos korában.

Niki, jó tapló, az biztos :x

Én is próbáltam már Rugónak megkukkolni a torkát, de sajnos annyira nem értek ehhez. Meg a száját sem nyitja ki.

Láttátok az időjárás-előrejelzést?
Állítólag karácsonyra olvadni fog :?
Abban reménykedtem, kitart addig a hideg.
Északra meg -10 fokot mond maximumnak szombatra.

Kép
vindolanda

MOndjuk, úgy elég nehéz megkukkolni, ha nem nyitja ki :roll:

Kép
vindolanda

Vindo, vesegyulladás :shock: elég durván hangzik...

Férfi volt a gy. orvos és hosszan tudnék áradozni róla (mindamellett, hogy nem mindig értettem vele egyet dolgokban, persze csak mint laikus anya, aki nem akar antibiotikumot mindig stb.).

Ádikámnak tiszta vörös az orra, a fél arca, és egész nap folyik az orra és könnyezik (némi kötőhártyagyuszi is befigyel). De a kedve egész jó. ;-)
irina

nekem tetszett a vicced :D :lol: jo kerdes :!: ujabban eleg idegesito S., valami kapuzarasi baj lehet megint... megfordult a fejemben, hogy veget vetek a ferfiakkal valo bajlodasomnak :lol:

ugy kell megkukkolni (ha kinyitja)hogy mondania kell, hogy aaaaa, marmint ekezettel.... es akkor latod a torkat rendesen.

:arrow: indulunk S-ert
Vendég

Niki, sose késő váltani :lol:
G.t ma még nem láttam, így nem is megy az agyamra :wink:

Irina, hajszál híján úsztam meg a kórházat, négy-öt napig volt negyven fokos lázam, mire bekerültem a sürgősségire. Voltam benn vagy nyolc órára, Rugó meg velem volt, az elfekvőben szoptattam stb.
Végül rájöttek mi a bajom, és Rugóra tekintettel hazaengedtek.
Onnantól csak fekve szoptattam bebugyolálva :roll: :wink:

Kép
vindolanda

De igazából máig nem tudom, hol is szereztem. A kórházra is gyanakszom, mikor szültem, rettentő hideg volt. Onnantól éreztem, hogy valami nincs rendben, felfázásos tüneteim voltak. Aztán egyszer így jártam, de nem gondoltam, hogy a vesém az.

Kép
vindolanda

Vindo, és mitől gyulladt be a veséd, kiderült? Ijesztő a történet nagyon.

Ja, lányok, csak szóljatok, ha elegetek lesz, csinálunk egy női kommunát, befonjuk egymás haját, meg minden... :lol: :lol: :lol:
irina

Nem tudom pontosan :roll:

Hú, és sorozatokat is nézünk majd délutánonként????

Kép
vindolanda

Vindo, a kórház simán lehetett... elég hideg volt akkor szeptember első felében, nekem folyton szóltak, hogy jobban öltöztessem be Ádit a szobában.

Persze, a sorozatnézés lenne a nap fénypontja. 8)
irina

Megcsinálom az egyik adomány snack-et. G. szerint Inuyasha is ilyen kajákat eszik mindig.
Nála ez sokat számít. A halat is akkor szerette meg egy életre, mikor általános iskolás korában A szigetvilág varázslóját olvasta. Abban mindig halat ettek :roll:

Kép
vindolanda

Vindo, G 8)
Egyszer egy bnőmmel kifejtettük, h vannak rajongó meg nem rajongó típusú emberek (szerintem az utóbbiak vannak kevesebben).
Én is született rajongó alkat vagyok. 15 évesen megpróbáltam úgy öltözni, mint dr. Emmett Brown (a doki) a Vissza a jövő-ból, és még sokszor volt "öltözzünk fiúsan" korszakom (mindenféle filmrajongásokhoz kötve). Genderbender, ha-ha. :lol:
irina

De mire megláttam élőben, már 50 éves volt, levágatta a haját, és volt rajta vagy 15 kiló plusz. De így is tuti volt 8)
A hangja a régi volt, a színpadon is jól funkcionált, bár már nem félmeztelenül használta a csörgődobot, mint mikor 14 évesen megláttam az első klipjüket a magyar egyen :lol:

Kép
vindolanda

:lol: csak ennyire futja :oops:

KépKép
viranka

Hazaért Gábor, befejezem a neten való garázdálkodásomat :arrow: Este még benézek olyan kilenc után.

Kép
vindolanda

Vindo, nem ismerem az indiános nőt, de meggyőző. :-)
Sajna nincs képem a VAJ-dizájnról, bár egy jó szürke pantallót és fehér inget ma is bármikor felveszek (szoknyát max. 1 évben egyszer, de akkor is inkább ruhát). Eredetileg férfiaknak szánt ruhákba öltözködni kényelmesebb.
irina

Verus, ez nagyon kemény intró volt részedről. :lol:
Így kell éheztetni a közönséget.
irina

A Cult-nak az énekese amúgy, eredetileg angol :wink: Úgy hogy ismered Te.

Rugó egy fakanállal igazgatja a homokot az akváriumban :shock: Lassan el kellene zavarni onnan.

Kép
vindolanda

Szia Viranka :P

Ja, a részletekben rejlik a lényeg (pl. pantalló) :wink:

Fürdés :arrow:

Kép
vindolanda

Sziasztok,

hát nagy volt az élmény az biztos :D a buszozás is és a zenés bábszinház is 8) mert, hogy ott voltak, csak LAli valahogy nem igy mondta....na mid1, fő, hogy jól elvoltak és élmény volt.

Még kicsit autókáztunk ovi után, megcsodáltuk a falvak fényeit, karácsonyfákat, betlehemeket. Meg tescoztunk is. Ma érte inger bőven:-)

PAnndi gondolunk rád holnap és minden rendben lesz!

Vera , hogy őszinte legyen a kora reggeli bejelentkezéseid nagyon hiányoznak.

Niki vannak ilyen orvosok is:-(

Móni hol vagy???

Heni
KépKép
heni81

Vindo, már emléxem, h Te cult-os voltál, de nekem sajnos a név ismeretén kívül az egész totál kimaradt... :shock:
Ha már brit szigetek, akit én nagyon bírtam régebben és aki szándékosan keverte a genderdolgokat (pl. Elvisként), a Texas énekesnője (http://news.superiorpics.com/2010/03/22/SPITERI_LANDS_MOVIE_ROLE.html). A szólóalbuma viszont nem tetszett, de az első kb. 4 album tökéletes volt.
irina

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?