A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Ancsi: nekem pár napja a szurkálás-dolog nagyjából abbamaradt :)
néha itt-ott érzem picit,de már nem ijesztő! :D

no,ettem egy fél kakaóscsigát! párom rendelte nekem reggelre,hogy legyen friss! még van egy,talán lenyomom a torkomon! :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Ann,
remek hírek !

http://www.dancingsantacard.com/en/?santa=284451

(öööö láccik hogy holnapi vizsgára tanulás helyett minden mást csinálok :lol: )

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Ancsi, köszi a laptetű részt!!
Csajok fekvéses kérdésemmel kapcsolatban mit gondoltok?
ann74

Ann: bárhogy fekhetsz,ahogy kényelmes!
Vendég

Ancsi, köszi a laptetű részt!!
Csajok fekvéses kérdésemmel kapcsolatban mit gondoltok?
ann74

Kubu, hajrá vizsga!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ann74

Kubu: de klassz,akkor holnap túl is vagy a vizsgán! :D

Remélem Vicky is sikerrel jár! :)
Vendég

És persze Vicky is, hajrá vizsga:) !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ann74

Hahó!

Hajrá vizsgák, remélem már Vicky túl van rajta?

Kubu: szépséges a hercegnő, imádom, mondtam már? Nagy kalappal neked is!

Ann: gratula a jégovihoz is. Vigyázz a mostaniakra! Szerintem csak pihenj, ne hason, a többi szerintem teljes mindegy.

Breki: kicsit egyél vegyesen, még ha nem is kivánod. M-hez mész akkor, mikor?

Estrella: hát igen, gondoltam,hogy valami sokkal jobb ajánlat van. Babakocsit majd találsz még.

Remélem Andi is!

Laptető hozzon szerencsét Ancsi!

Majd jövök még

kispatak
Vendég

Kispatak: Nálunk 99% hogy a hauck lesz, utánanéztem (kérdeztem többeket is) és nincs gond a kerekével se, sőt jóllehet vele manőverezni. A férjem viszont amellett van, hogy nem szeretne használtat, mert két gyereket kéne kiszolgálni a kocsinak, és ő nem akar minden gyereknél új kocsit kajtatni..... Én meg ráhagyom... :)

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
andrea-1

Vicky
Köszi a privit!
Nekem nem kell majd túl sokat lépcsőznöm a kocsival, kb 15 lépcsőfok a terasz, de akkor se legyen nehéz...

Béku
De jó, hogy neked is van kiscsizmád!
Én már nem jutok el karácsonyig Praktikerbe...

Ann
Gratulálok a fagyibabákhoz, jó sok gyereketek lesz! :)

Andi
Én is utánaolvastam a Hauckodnak, jókat írtak róla!
Én beérem a használttal, ha az jó állapotban van, de ezt mindenkinek magának kell eldönteni.
Még egy gyors szavazást kérhetek? :)
Ez a Chicco is szóba került, mert ezt jó áron meg tudnám szerezni újonan
http://www.babakocsipiac.hu/spd/shop300 ... _5_szinben

http://babyplanet.hu/babakocsik/tobbfun ... 0007914159

Tudom, nekem kell eldönteni, csak a vélemények érdekelnek...

Kép Kép
estrella22

Estrella: véleményem mindig mindenről van,de sajnos ebbe a témába nem ástam még bele magam,így max. külső alapján ítélnék... :roll: :roll: :roll:
Így ebben most nem szavazok,rábízom a hozzáértőkre! :D
Vendég

Kubu: vicces lett a dancing santa :D :D :D
nagyon jól nézett ki a kis hurrikán!!! :D
Vendég

Hahó!

Hol van Vicky és a többiek?

Andi: szép kocsitok lesz!

Estrella: ezek ujak, hol akarsz használtan venni?

Én nem tudnék dönteni, az biztos. De ahogy látom használtan is árulnak. A mélykocsi nekünk bérelt volt, akkor még lehetett. Sportkocsi saját természetesen. Szóval nagy kerék jobban megy a hóban, a sportkocsinak dupla kicsik voltak, és emlékeim szerint kinlódtam vele - na persze ez már jó régen volt.

Szóval itt a tél, most lehet kérdezni ismerőst vagy esetleg ismeretlen anyukákat, mi a gyakorlati vélemény.

majd még bekukk

kispatak
Vendég

estrella
ha szavazni kellene chicco.
eldöntendő dolgok:-könnyű legyen ez csak 7,5kg a másik 25kg----nem kérdés nálam :)
nagy kerekei legyenek ha lehet akkor recések hogy a sárban hóban is tudj vele közlekedni.
nekem most egy majdnem 20éves mózeskosaras megkímélt babakocsim van ami még tud ringatni és abban altatom Hannát és este is csak abban hajlandó elaludni a kiságyban nem :( az nálunk csak dísznek van meg most ruhatartónak, fogtam és beleboritottam a szárítógépből kivett ruháit....
a mai kocsikat sajnos nem tudom miért de úgy gyártják hogy rázhatod a gyereket kocsival együtt .

valami ilyesmi a miénk.

http://baba-mama.teszvesz.hu/babakocsi_ ... 55426.html

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

Na,ma már 3féle dolgot is bírtam enni: kakaós csiga,vajas kifli,és kígyóuborka :D

most a vesebabbal fogok próbálkozni,de nem tudom,milyen sikere lesz :lol: :lol: :lol: :lol:

mikor jön a kívánós korszak,ha ennyire nem kívánok semmit?
lesz olyan,vagy én átugrottam azt a szakaszt? :lol: :lol: :lol:
Vendég

Sziasztok

Egy jó babakocsi:

Kép

•könnyű, masszív alumínium váz
•ergonomikus, puha habtöltet
•csapágyazott, fékezhető bolygókerekek
•csapágyazott hátsó kerekek
•állítható csillapítású kerékfelfüggesztés
•változtatható irányú tolókar
•nagyméretű bevásárlókosár
•tartozék napellenző és esővédő fólia
•ötpontos biztonsági heveder
•állítható lábtámasz
•állítható háttámla
•ringató funkció
•puha belső pamut bélés
•adapterrel rögzíthető, autóban is használható hordozó
•lehajtható tető a hordozón
•3 pontos biztonsági heveder

99.900.-
Vendég

Átmentem. Majd jövök vissza olvasok, csak megfürdetem Barbust.
vicky79
Budapest III. kerület

Hello Csajok!

durván hideg van!
Vicky!
az normális,h már mensis görcsök vannak és picit vérzek?
vikus82

Vicky: gratulálok!!!!! :D :D :D

de klassz!
Vendég

Szia Zsuzsi!! :)
klassz Téged is erre látni!!

Ja,amúgy a vesebab is okés,de folytatom a kígyóuborkával,az most nagyon bejön! :D
remélem azt szabad enni,mert a tiltott dolgokkal már tele a padlás! :lol: :lol: :lol: :lol:

Épp az Ilyen a formámat nézzük párommal,csak mivel tusol,szünet van a moziban :D
ezt ajánlom mindenkinek,aki épp túl van a lombikon vagy inszemen :D
Vendég

Andi drága!
Holnap van a nagy nap Számotokra! Hányra mentek? :D
Helyetted is nagyon izgulok,hogy mit fogtok látni az UH-n!!!! :)
Vendég

Hahó!

Andi drukkhegyek!

Vicky. nagy graula, irány K.felügyelet aztán okm. iroda, aztán indulhat a mehet?

Nini: Zsu!? Téged is látni, mi ujság. Szép a kocsi, de hát az ára se semmi.

Lukácsné: szerintem Hanna tudja mi a jó - ringatni, ágyikóban ki ringatná?

Sajti: te merre?

üdv kispatak
Vendég

vikus: Ezt nem tudom sajnos.

Babakocsi, a miénk egész jól tolható hóban, bár néha hóekének érzem magam. Úgyhogy csak letakarított utakon viszem babakocsival. Ha nagyon car időben ki kell mennünk, akkor mei tai-ozunk. Lassan tényleg át kéne szoktatnom a hátamra, de legutóbb az első saroknál át kellett vennem előre, mert levette a sapkát és nem tudtam visszaadni rá. Amíg ilyen rossz idő van, addig csak akkor viszem így a hátamon, ha valaki más is velem van.

Köszi a drukkokat, már 13:10-kor jöttem is hazafelé. Tök könnyű volt.
vicky79
Budapest III. kerület

kispatak: Igen. Az okmányirodára kaptam egy jó tippet. Budakalász itt van a szomszédban és állítólag ott is van a Corában okmányiroda. Állítólag jó kevesen vannak. Jövő héten bepróbálkozom.
vicky79
Budapest III. kerület

Kétszer. Bocsi.
vicky79
Budapest III. kerület

Vicky: épp erről beszélgettünk ma párommal,hogy vajon ilyen hordozóval (akár mei tai) lehet-e télen közlekedni?

nem nagyon parás,hogy elesel a babóra? mert amúgy könnyebbnek tűnne úgy vinni,mint szenvedni a kocsival a hóban,meg hogy nem férsz el a hókupacoktól,stb.,de én ezen aggódnék,hogy ráesek...

vagy csak én vagyok ilyen botladozós? :roll: :roll:
Vendég

Kispatak: nem hívtam még a dokit,nem volt nálam telefon napközben,tudod párom használja az enyémet...

majd holnap asszem sort kerítek rá,ha párom nem rohan el reggel,mert aztán megint csak nála lesz telcsi...

Remélem jófej lesz a doki :)
Vendég

vicky
gratula, ügyes vagy , akkor megvan a fa alá az a jogsi :)

eszter
azért kíméld magad kicsit mert nem szabad ennyit melózni.

mieza
láttam a videót nagyon jó az összeállítás, és tök jó hogy ilyenben is részt veszel, de mostmár azt hiszem megérdemli a kis Albert hogy kicsit vele is legyél, bár most hogy apukádhoz kell menni, megint nem fogsz pihenni sokat. ünnepek után tessék kicsit lassabbra venni a tempót mert lassan szülsz és addigra kicsit le kellene csendesedned, hogy tudj a bentről küldött jelekre 100%ig koncentrálni.

ann
drukkolok neked is. nekem anno 2 inszem volt egyik sem sikerült, pár napot pihentem aztán otthon tettem -vettem. 1 lombik sikerült utána akkor viszont végig feküdtem, csak főzni keltem fel a 3ik naptól előtte azt ettük a mit főztem meg talán 1nap hoztunk, utána pihenés, oviba elvittem meg hazahoztam Filipet és pihenés ezerrel, nem mindig fekvés hanem ültem vagy legóztunk együtt délután de nem vittem semmit túlzásba....

sajtikám
te nagyon eltűntél megint... matisz klinika kinyitott????

mindenkinek jó 7végét, holnap nem leszek csak este netközelben ezért előre kívánok, mert nem biztos hogy lesz erőm írni, korán kelünk be kell menni a régi helyre mert vízóra csere volt és várom a vízművek emberét délig, addig a gyerekeket lepasszolom anyósékhoz, utána meg várjuk majd Apát és együtt hazajövünk.

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

kukk
tanulok, reggelizek

Vicky,
gratula, ügyes csajszi vagy.

Andi,
szép nap a mai :-)))))

nagyon szépek a babakocsik amiket beraktatok, én tutkóra nem tudnék választani, habár magamból kiindulva :-) ha rajtam múlik a gyerek soha nem babakocsizik :-)))) mármint ilyen első pár hónaposan, hiszen ha megyünk valahova azt csakis autóval, oda meg elég a hordozó :-)))

na vissza magolóba

Sajti,
megcsinálnám tekercsedet, a receptben a mk. az mokkáskanalat jelent ?

kubuspace

Sziasztok!
Megint meló helyről :evil:

csak gyorsban:

Ann!
gratulálok, nyugi, úgy feküdj ahogyan kényelmes! Nem pottyannak ki azok a kis okosak bentről :D
Egyébként igaza van Békunak, a blasztok is osztódhatnak! nekem K2 ügynök magyarázta el egyszer, hogy ez hogyan van...a 8. napon osztódnak, ha akarnak!
Egyébként nagy a sanszod rá - mármint az átlaghoz képest - mert ugyanolyan vagy mint én stimu szempontból...
Ezt meg egyszer Sz vezette le nekem, hogy aki hajlamos a túlstimura, hormontúlszaladásra, azoknál valamivel nagyobb a továbbosztódás esélye!
De azt kívánom, hogy ők most ne osztódjanak, csak kapaszkodjanak a pocidban mindketten nagyon erősen :D

Okok:
Az eltűnésem egyik oka részben az is volt, hogy életem első 41 napos ciklusa jól átb...ott minket.
ÁLtalában (mindig!!!) 28 naposak szoktak lenni...és ez már elég reménykedős volt. Ma reggel akartam tesztelni, de Blody előbb jött :( Pedig azt hittem, hogy a Németországi Matisz Klinikák jót tettek nekünk, de ezek szerint itthon szeretnének foganni ezek a kis pirinyók :)
Úgyhogy hétfőn jelenésem van K ügynöknél, vv és uh témában, hogy január elején tudjuk kezdeni a köv. lombikot és jöhessen egy jobb év, egészséges babókkal :D

REMÉLEM végre tudok jönni, mert nagyon hiányoztok!

Puszi Mindenkinek!

eszter82
Budapest

kisbeeka: Ha annyira csúszik, hogy eleshetnék Barbussal, akkor inkább nem indulok el. De ha a szűz hóban nem fogom tudni tolni a babakocsit, akkor felveszem a hátamra és legfeljebb megpróbálok hasra esni. Ha előre veszem fel akkor meg hátra. :) Na jó, bem vicces, de még egyelőre jó a babakocsi.

Kiderült hogy a budakalászi okmányiroda megszünt, még jó hogy megnéztem.
vicky79
Budapest III. kerület

Vicky!
köszi

Csajok!
ma vissza mentem a BMC-be,h felirassak Merckformint,amit eddig Sz irt,S kijelentette,h az szabályellenes ezt endokrinologussal irassam fel :shock: :shock: :shock: :shock: értitek?
vikus82

durrogok, szakad a hó, amivel semmi bajom, de majd jön a rengeteg autóban ülő, de gázt nyomni nem merő ember és du amikor suliba kell mennem, frissen, üdén vizsgázni majd jól agybajt kapok tőlük.

Vicky,
Te rálátsz a suli parkolójára (már ami a kerítés mögött van ?) ha igen, délután ránéznél 3 körül miszitu van mekkora a hó ? takarítják bent a havat ? lehet normálisan parkolni ?
köszi köszi

megyek tanulni

kubuspace

Vikus,

S-t én alapból soha nem értettem. :(

kubuspace

kubu: A lakásból nem látok rá, de majd kinézek neked. Itt egyébként még nem olyan vészesen nagy a hó, de azért van.
vicky79
Budapest III. kerület

kubu: És most is esik.
vicky79
Budapest III. kerület

Vicky,
köszi, hát ez az ettől félek, hogy estére ebből szép kis mennyiség lesz -( na majd kiderül

kubuspace

Kubu!
mondasz vmit! :?
vikus82

Béku
Ma megnézem a Chiccot is élőben aztán döntök, már elegem van magamból! :)
Tudtál aludni? Nekem hajnalban 2-3 körül kipattant a szemem, 5-ig nem tudtam aludni. 5:50-kor meg kelés, hát isteni formában vagyok...
Elég bizarr kombinációkat eszel :)
Nekem még nem volt kívánós korszak.
Én nem is tudom, kior estem el utoljára, de lehet jeges úton azért nem próbálkoznék babával és hordozóval.

Kispatak
A Chiccot meg tudnám venni újonan szinte nagykeráron, de élőben még nem láttam.
Az Espiro-ról meg már levelezek egy nővel, csak egy gyerek használta, nagyon jó állapotban és jó áron van, és szerdáig el is tudnák hozni tatabányáról pestre, ezért kéne gyorsan döntenem... Mégsem egy két-három gyerek által leharcolt kocsi...
A használtnak jóval nagyobb hátul a kereke és állítólag elég jó a lengéscsillapítója is.
Ismerős kismamákat is faggatom, mit bántak meg és mit nem, főleg a súlyra panaszkodnak.

Lukacsne
Valamit rosszul néztél, mert súlyban épp az Espiro nyert, ez a fő indok nálam:
Babakocsi súlya mózessel együtt összesen 7, 5 kg!
Babakocsi súlya sportrésszel együtt összesen 6, 5 kg!
És elég picire össze lehet csukni... Hát hajlok erre igazából.
A Chicconak picik a kerekei.

Zsu
Ez milyen márka, amit belinkeltél?
Mondjuk a legtöbb kocsinál odaírják, hogy könnyű váz, aztán kiderül, hogy 10 kg felett van bőven...
De jól néz ki ez a piros, csak picit félek a 3 kerekűektől.

Vicky
Gratulálok a vizsgához! Kellett a stabil oldalfekvés?
Sajnálom, hogy megszűnt a kinézett okmányiroda!

Kubu
Nekünk csak egy kocsink van, meg én nem is vezettem még egyedül, így a gyerek kénytelen lesz megszokni a babakocsit :)
Drukkok mennek a vizsgára! Hogy honnan van ennyi energiád!

Próbálok feltenni képeket a kinézett kocsiról, bár még sosem sikerült :)

[img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1292574709.3871.jpg[/img] Kép Kép Kép [/img]

Kép Kép
estrella22

Sikerült!!!! :)

Kép Kép
estrella22

Vicky,
gratula! én sajna nem tudok jó okmányirodát ajánlani.

Kubu,
drukk mára a vizsgához!
a hó és a vezetés! hát igen, én is tudnék mesélni itt a hegyvidéken miket művelnek. :evil: vigyázz az úton!

Andi,
de izgi, gyere majd a hírekkel!
cukorról majd írok.

Sajtikám, Eszter,
remélem a jövő hét már lazább lesz melóilag!!!

Judit,
gondolom hófogságban a hegyekben? pihengetsz!

Ann,
pihenj te is sokat!

Estrella,
most látom csak milyen nehéz lesz ez a babakocsi téma... és nekünk még a kicsi csomagtartó méret is szempont. :roll:
nekem szimpik a könnyűek. a stabilitásukról tudsz valamit?

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Na hát akkor már megkapjátok ezeket is, nem tudom, látszik-e majd belőle valami...

Kép Kép

Kép Kép
estrella22

Breki,
ment a priv válasz.

Estrella,
de jó hogy hoztál képet!!! :-) :-) :-) de édes!!!!

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

remélem Andi is hoz képet ma! :-)
Andikám,
drukkolok hogy azt lássátok amit szeretnétek! :wink: :D

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Zsuzsó
Hát nem egyszerű ez a babakocsi-dolog, az biztos!
Néha meg rászólok magamra, hogy ne pörögjem már túl, nekünk még olyan volt, amit előtte az összes unokatesóm használt, meg mi is adtuk tovább, ezer kiló volt és anyu mosta a pelenkáinkat :)
Úgyhogy néha tényleg azt érzem, hogy jó dolgomban azt sem tudom, mit csináljak :)
Amúgy az Espiro nekem nagyon stabilnak tűnt, a Chiccotól picit jobban félek, az nem lapra csukható, hanem esernyőre és az műanyagosabbnak tűnt valahogy...
Jaj, már látom, mi volt ez a 25 kiló, amit Lukácsné látott! Ez ugye webshop, és a komplett csomag ennyi!
Egész jól látszik a baba a képen :)

Lányok, kéne egy kis segítség...
Barátnőm ma jutott el végre ultrahangra, 6+1 hetes, viszont van vérömlenye is, ez mennyire gáz? Fel szokott szívódni, ugye???

Kép Kép
estrella22

sziasztok, nem túl jó hírekkel jövök:(
Hajnalban 5kor arra keltem, h. görcsöl a hasam, nem is kicsit. A görcs mellett olyan érzések is voltak, mintha izomlázam lenne a hasamban, aztán egy idő után a gyomromban is éreztem olyan fájást, mintha ott is izomlázam lenne. Ez kb. fél 7ig tartott, mivel nekem soha nem szokott mensikor görcsölni a hasam, majd meghaltam bele. Szóval ez a fájdalom elmúlt, de a gyomorfájdalmam megmaradt, mint egész éjjel hasizomgyakorlatot csináltam volna. hőm meg 37,3 , nagyon remélem nem megy feljebb.
egyszerüen nem értem , soha nem fájt így a gyomrom. tegnap 2x2 magneb6ot vettem be, 1 femibiont, meg a szokásos meforalt, bromot. ma még nem ettem semmit, nem is tudom mit tegyek, kis teát kortyolgatok.
jaj annyira szeretném ha mindezek ellenére ott kapaszkodnának a hasimban a bogyók.
lányok nagyon drukkoljatok!!! Az a baj, h. ilyen esetet sehol nem is olvastam...
egyszerüen nem is merek semmi rosszra gondolni...
ann74

estrella: Volt oldalfekvés, de a csaj rajtam is azt mutatta be, amit a neten láttam. Így jó volt, simán ment. A babuci nagyon édes.
vicky79
Budapest III. kerület

ann: Valamelyik dokinál kérdezz rá a magnerot-ra, mert az igazi görcsökre a magne b6 lószart nem ér. Én a magnerottal 3000 mg magnéziumot vettem magamhoz naponta, a magne b6-ban ha jól emlékszem 50 mg van tablettánként. Csak nem tudom mikortól szedhető.
vicky79
Budapest III. kerület

Ann: a görcsök normálisak,a babák okozhatják simán!!!

Beágyazódáskor,és utána pedig a megnövekedett hormonszinttől megy feljebb a hőmérsékleted!!
Én hetekig írtam ide,hogy még mindig 37,2-3 °C-os vagyok!!

Sőt,párom parázott,hogy nem lesz-e gond a hőemelkedésből,ezért felhívta Sz-t,aki megnyugtatta,hogy ilyenkor ez teljesen természetes!!!!

Próbálj megnyugodni és lazítani,mert lehet,hogy a stressz jön ki Rajtad!!! Emiatt simán fájhat!
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?