Mieza, nagyon szép és megható a video.
Szép nagy pocakod van már.
Oh, nagyon sajnálom apukádat. Jobbulást neki!
Nálunk is mint Vickynél a csuklás nagyon is megvan.
Talán még az is, hogy éjjel jó kislány volt a pociban. Csak a vége felé volt, hogy nem tudtam már aludni, mert kényelmetlen volt (36. hét). És most a lánykám 2 hónaposan végig aludta az éjszakát. Most is 9,5 órát alszik már. Tehát szó szerint egy tündér.
Andi, figyeld meg, hogy nemsokára a te kisbabád fog beszélni a macsekhoz!
Na akkor tuti sírni fogsz, olyan aranyos lesz!
Jaj de édes Rajó. Kis angyalka meglepi, imádom az ilyen dolgokat a pasiktól.
Zsuszó, örülök, hogy nem lesz inzulin!
Gondolom már otthon pihizel…
Kubu, nagyon cuki Liza baba!
Már megint jó sokat nőt.
De édes a táncoló Miki-Marci!
Vicky, Gratulálok a vizsgádhoz, ügyes vagy!
Estrella, én tuti a Espirot választanám. (ez olyan mint az én quinnym)
Nekem a nagy kerék hátul fontos volt (az utak miatt) és a tolókarja is olyan amit én szeretek. Ja és én imádok babakocsival menni, itt a környéken, minden nap mentünk 2 hetes korától. Illetve mi nagyon megyünk ide-oda, így kocsiba be a váz és ha kiszállunk egy boltnál v. sétálunk rá a gyerekülés és megyünk.
De egy dolgot még megnéznék, hogy a gyerekülés (autó) mennyire biztonságos (törésteszt stb.) Szerintem még ez nagyon fontos, hiszen ha az ember autóval megy, akkor legyen ott biztonságban a gyerek és sajnos van olyan gyerekülés ami szó szerint semmit sem ér…
Jaj és szuperek a képek a babóról!
Eszter, sajnálom hogy nem jött össze a németo. matisz. De akkor januárra drukkolok nagyon!
Ann, küldöm a babaragacsokat +++++++++++++!
Tuti minden rendben van, csak fészkelik be magukat a drágaságok!
Béku, a neten lévő adatok csak átlagok. 1mm eltérés még mérési hiba is lehet. És még mennyire nehéz lesz megmérni, ha már mozognak a drágák. Mindig vannak mérési hibák, ezt mondják is a dokik.
Tehát tuti, jó méretű a babó!!!