A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Na, mindig a lényeget hagyom le:
PANNDI, NAGYON ÖRÜLÖK A JÓ HÍRNEK!!! :D
irina

Köszi, Tünde :wink:

Egy kis csoki ide is jöhetne, de most direkt nem tartok itthon. Hülye pattanások :x:

Igen, vinni elvisz minket autóval G. meg R., de haza majd este jövök busszal. Egy óra az út, esetleg pluszban tíz perc, szóval nem vészes.

Csak hideg lesz, de majd viszek magammal meleg cuccokat, és hazafelé felveszem 8)

Kép
vindolanda

Vindo, értem. Remélem, nem fogsz fázni.

Az egyetlen csokialternatíva, ha semmi nincs itthon, az a kakaó. :lol:
irina

ne is írjátok a csokit :evil: R. eltüntette az eddigi helyéről(vajh miért 8) ) még szerencse tudom,hol a maradék Milkája :) :) kicsit hagytam azért neki :)

KépKép
viranka

Jó hírt kaptam: kapunk kajajegyet a mhelyen. Ez nagyon jól jön. :-)
irina

Halihó!

Én éppen eszem, közben meg ide is elérek. 8) Nem is régen érkeztem haza, szerencsére nem kell már kimozdulnom, a Kedves hozza haza Bercót. A héten B. volt óvodában, de ma reggelre már megint köhög, meg az orrát is sokszor kell fújni. Pedig jó lenne, ha kibírná még azt a két napot!

Húúúú, nagyon hideg van. Mintha megint esne a hó is. Nem lenne ez igazán baj, csak pl. a mi utcánk is tükör jég. Meg a munkahelyem előtt is. Azért cidrizem rendesen.

Jelentem, karácsonyi ajándékok egy kivétellel megvéve, már néhányat be is csomagoltam. A B. ajándékait ma hozza a futár reményeim szerint, meg a Johannáét is. :lol: A menüt viszont még nem állítottam össze, pedig már ahhoz is szerettem volna mindent megvenni a héten, de majd hétfőn elintézem. Kedden ugye az utolsó nap, meg a gyerekekkel fel is lépünk majd a karácsonyi műsoron. Jó hosszú nap lesz. Szerdán a gyerekekkel meglepiként elmentünk a moziba. (mármint az iskolásaimmal) Gergő is jött velünk. Előtte mekiztünk, ott ebédeltek a gyerekek is. Nagyon jól sikerült kis délután lett belőle.
dmaggie

Maggie, ezt nevezem, nagyon jól állsz a karácsonnyal. Bercónak a legjobbakat!

Írtam amoda. :arrow:
irina

Panndi, teljes szívemből veletek örülök. Remek a hír. Nálunk sem volt gond az, hogy B. is fiú, de ha lány lett volna, őt is örömmel vártuk volna. Nekem is az volt a legfontosabb mindig, hogy egészséges legyen. Apa is nagyon aggódott, főleg az amniocentézis után, de tökéletes lett. :lol:

Dóri, Te szupercsaj!!!! Fogalmam sincs, hogy hogyan csinálod!!!! Ilyen eredményeket!!!! Elképesztő!!! Nekem is volt mindig 1-2 hármasom is. De így utólag már nem bánt annyira.

Jaj, tanulásról jut eszembe, meg kellene néznem a mesterképzéseket. Lehet, hogy be kellene vállalnom valamit. MOndjuk ami érdekelne, a mostani folytatása lehetne. Láttam már, hogy van nyelv- és beszédfejlesztő mesterképzésben is. Csak én már nem szeretnék nyelvvizsgázni. Meg amit igazán szeretnék, az az ELTE-n van, de tavaly ott csak nappali indult, pedig olyanok tanítanak ott... A másik hely meg Szegeden van, amiről tudok, az csak 3 félév, az ELTE talán öt.
dmaggie

Irina, annyira nem. Mert nincs karácsonyi hangulatom, leginkább világvégéhez hasonlítanám.
Szerintem én is belépnék a kommunába. A hajfonás meg különösen tetszene, most hosszú a hajam. :lol:
dmaggie

Na, mindjárt eszek én is egy kis boldogsághormont. :lol:
dmaggie

Maggie, az a jó, drága, hogy világvégi hangulatodat nem érezni egyáltalán. :D
irina

:lol: :lol: :lol:
Tartom magam. :lol: :lol:
dmaggie

Egyébként azt gondolom, hogy csak nagyon kimerültem. Ilyenkor minden apróság súlyosabbnak tűnik.
dmaggie

Sziasztok!

Hívtak délben az oviból, csibuka lázas, fáj a füle, torka :(
Hazahoztam, doktornú persze már nincs mert hogy pénzek van és ha gondolom vigyem ügyeletre :evil:
Most a fájdalomcsillapító hatására nagy nehezen, szipogva elaludt. Homloka most is forró. Remélem hamar rendbe jön és nem kell ügyeletre mennünk.

KépKép
Kép Kép
l.móni

Jobbulást kívánunk Grétának :!: Szegény...

Maggie, bazé, nehogy depi legyél :idea: :!: Egyél csokit. Én pezsgőzni fogok este, remélem :roll: 8)

Maggie, ez most olyan hülyén fog hangozni, ne sértődj meg miatta, de bizonyos életkor felett nem kell nyelvvizsgázni, nézz utána. Ha 40 év, és addigra végeznél, lehet átcsúsznál :idea:

A férfiak is mekizni mennek, miután kitettek Bösz-ben.

Kajajegy :P

Kép
vindolanda

Vindo, :lol: :lol: :lol: :lol:
Nyugi, nem sértődök meg, sőőőt. Erre játszanék én is. Ráadásul már a kezdéskor is bőven 40 felett lennék. Hamarosan már a negyvenkettedikbe lépek. :lol: :lol:
dmaggie

Délelőtt nézegettünk varánuszos videókat is a youtube-on. Volt olyan, hogy házban tartottak egyméteres gyíkokat. Kérdezem Rugót, hogy szeretne-e ilyet tartani a szobájában. Erre elkezd nagy komolyan bólogatni :lol:

Kép
vindolanda

Akkor jó :wink:
Azt hittem, olyan 40 körül vagy épp :roll:
Én meg 33 leszek. Emésztgetem :roll:

Kép
vindolanda

Jaj, szegény Gréta!!!! Tény, hogy nem a legjobbkor, de esetleg egy időben történő orvosi vizsgálattal el lehet kerülni mondjuk a fül feszúrását.
dmaggie

Na, akkor ezt meg jókedvcsináló bóknak veszem. :lol: Ja, negyven körül, most vagyok még cirka két hétig negyven. Aztán a közös szülinapunkon már 41. :lol:
dmaggie

A kajajegy itt is nagy királyság lenne. De sem apa, sem én nem kapunk. Illetve A. kapott sokáig, kemény ezernégyszáz forintot havonta. 8)
dmaggie

Közben megnéztem. Ha jól vettem ki, akkor az ELTE még mindig csak nappalin indítja ezt, Szegeden van levelező, de ott is öt félév lett. :roll:

No, mindegy. Még meg kell beszélnem az igazgatómmal is. Nem nagyon merek most a szeme elé kerülni, mert ma már nagyon nyolc után ő jött velem szemben az úton, el kellett engednem és hát megismert. Jól lebuktam, hogy elkéstem. :lol: Egyébként nem lesz vele baj, mert egy tündér, teljesen megért mindent. :lol:
dmaggie

Maggie, nemigen tudlak azzal vigasztalni, h majd jövő héten kipihened magad, hacsak nem második ünnepen vagy a két ünnep között...

De sajnálom, Móni, hogy Grétus megbetegedett. Remélem, kialussza!
irina

Háát, szerintem a varánuszt inkább nektek kellene elviselni Vindo. Ha ti bevállaljátok... :lol: :lol:
Én biztosan mindig fáznék tőle. Ez úgy van, hogy ha hüllőket látok, akkor mindig libabőrös leszek, no nem a gyönyörtől, hanem inkább ellenkezőleg. Bár a hörcsögöket sem nagyon bírtam, az első éjszaka, amit itt töltöttek, kész katasztrófa volt, állandóan azt hallottam, hogy kimásztak és a kis körmük kopog a parkettán.

Ez biztos, Irina. Csak sok dolog szakadt rám ebben az évben és most meg különösen azt érzem, hogy nem vagyok a topon. Egyik éjszaka eléggé komor gondolataim támadtak, gyakorlatilag szinte csak sírtam végig, alvás helyett.
dmaggie

Maggie, ez nagyon szomorúan hangzik :cry:
Tudom, h nem vigasztal, de nagyon sok embertől hallottam, hogy ez az év kivételesen nehéz volt neki(k) vmiért. Osztom a dolgot. Jövőre ennél jobbnak kell lennie, én legalábbis ezzel ámítom magamat.
irina

Irina,a jövő év biztos jobb lesz :) ennél sz.rabb évem még nem volt :( én is csatlakozom az ámításos klubbodhoz :)

Maggie!
megnyugtató h. nem csak nekem nincs karácsonyi hangulatom :)
én úgy szeretem befonni a hajamat :) itthon sokszor úgy van :)
amúgy meg 10est nyugodtan letagadhatsz :)

Móni!
Grétusnak jobbulást :) szegénykém :( s itt is köszi :)

Vindo!
jó lett R. haja :)

Tünde jobban van B. bőre :) receptet majd írok,csak egyszerűen nincs most időm :( esténként horgolok,gyöngyözök... :)
Apa meg csinálja a naptárakat :)

:arrow: B. rajtam autózik :?

KépKép
viranka

Csak, hogy teljes legyen a nap.
Rosszul mozdultam, bekattant a csípőm, minden lépés fájdalmas, ülni se jó és feküdni se tudok kényelmesen.
Kínomban már csak nevetni tudok :D és bízni abban, hogy reggelre helyrejövök.

KépKép
Kép Kép
l.móni

Viranka, ölellek. Csak így, egyszerűen.
:lol: :lol:

Mónikám, Drága, jajjjjjjj!!!!! Nincs valami kencéd, amit szoptatás mellett is használhatsz?

Irina, én is próbálok ebben bízni. Majd úgy szilveszter környékén aztán meg a következő év miatt kezdek parázni.

(Mondjuk azért tegnap meg rosszalkodtam. Olyan rossz napjaim vannak, hogy megleptem magam. Bár volt némi ajándékra szánt pénzem, de túlléptem a keretet. Vettem egy ruhát és egy felsőt magamnak.) :oops: :oops: :lol:
dmaggie

Viranka, én is próbálkozom vele, mármint a fonással, de nem nagyon megy magamnak. Mindig olyan kis kócos lesz.
dmaggie

Hű, én is nagyon sz@rul vagyok:-( ráz a hideg, fáj a gyomrom :evil:

Heni
KépKép
heni81

Móni, Gréta, jobbulást%%%

Heni, neked is! Nem hangzik vmi jól ez... :S Semmi baj, nem tudhattad... :)

Maggie, helló! Sajnálom a szörnyű időszakot, remélem, hamar kihevered... Nagyon aranyos vagy, na azért nem vagyok szuper... Úgy szalad a lakás, hogy jajj... De nem tudok máshol időt lecsípni, csak a házimunkából... Szóval most ne gyertek ide véletlenül se... :S

Jó éjt, szörnyű anatómiázni megyek, semmit sem tudok még...

Kép
Kép
Kép
zdori

Halihó!

Jaj, nagyon nem jól aludtam. Bercó mellém költözött...
Nem pihente ki magát, már most nyivákol. Jó lesz ez a nap.

Heni, remélem javultál az éjszaka! Jobbulást!!!!

Zdori, persze, persze. :lol: :lol: Az anatómia szerintem nagyon érdekes, de én képtelen voltam a beszéd részét is megtanulni. Egyetlen dolog, amire emlékszem, hogy a kisujj= digitus minimus. :lol: Ráadásul ugye ennek semmi köze nincs a beszédhez. :lol: A latin szavak leírása meg tök lassan ment a fóliáról, mert a kedves, hírhedt-híres előadónk nem csinált ppt-t, mert minek. Ilyenekre emlékszem.
Egyébként meg ne szabadkozz. Ilyen későn hogy vagy képes még tanulni? Nekem is csak ilyenkor volt rá időm, nem is bírtam sokáig. Legalább a fiúk alszanak éjszaka? Vagy még éjszakázol miattuk is?

Na, megyek a dolgomra.
dmaggie

Grétával mi a helyzet???? Móni, Te túlélted az éjszakát??
dmaggie

Sziasztok,

ma egy fokkal jobb, de nincsen semmi a gyomromban. Ez valami virus lesz :evil: nem is kivánok semmit folyadékon kivül.

Tegnap este még apa bekeverte a mézest, ma jön tesóm és kisüti 8)és remélem ki is disziti. A Móni félét kevertük be, de csak fél adagot, elég lesz az bőven.

Holnap az Ikeába készülünk, bár most it hull a hó, remélem holnap nem fog és eljutunk, bár biztos egy millióan lesznek :( :?

Dóri le a kalappal előtted, MAggie előtted is, nagyon ügyesek vagytok ezzel a tanulással:-) Nekem is kellene már valamit kezdenem magammal.

Móni én mindig a Fleur által ajánlott Immuno reuma krémmel kenegetek minden fájdalmat magamon és hat! nagyon jó.

Heni
KépKép
heni81

Heni!
ha mentek ikeába errefele mentek :) nem jöttök be a képekért?
de.Robi és Bálint tuti itthon van :)
jobbulást

Maggie!
nekem sosem lesz kócos :) Nagyi mindig csodálkozik h. tudom ilyen jól befonni :)

Dóri!
emlékszem mikor eü. suliba mentem felvételizni(ruhaipari érettségivel) előtte Jó Apám vett anatómia könyvet azt kellett tanulom :) semmit nem értettem belőle :)
Aztán felvételikor én balganő mondtam szakközépbe jártam :) és eü-set kellett kitöltenem :) de felvettek :)

:arrow: kazán bedöglött szomszéd jön a cirkót kitakarítani,gázzal legalább tudjunk fűteni :evil: már csak 17 fok van bent és szakad a hó

KépKép
viranka

Jó reggelt!

Minden beteg fórumtársamnak és a babáknak is gyors gyógyulást kívánunk!!!!

Tényleg pezsgőztem tegnap, meg konyakot is ittam, az egyik tanszékre vonultunk vissza, majd egy db-i kolléga, akit korábban nem is ismertem, hazahozott Mikepércsre kocsival 8) Még Rugót is ébren találtam 8)

Ő meg elaludt az autóban, így este sokáig randalírozott. Éjszakai munka nem volt, de majd ma belehúzunk.

A vacsora alatti eseményekről nem beszélnék, mert voltak érdekes momentumai.

Dóri, a házimunkából kell lecsípni, jól csinálod :wink:
Anatómai :shock:

Maggie, rakd rendbe a kicsi lelkedet :!: :!: :!:

Viranka, Neked meg sokkal jobb évet kívánunk innen Keletről :!:

Mi megyünk vásárolni. Se mosószer (két napja nincs itthon, kakaós Rugó-ruhák azóta úsznak a lavórban), de tej, se mirelit pizza :idea:
Semmi.

:arrow:

Kép
vindolanda

Vera nem 100 % , hogy megyünk, de ha megyünk beugrunk érte természetesen. Idő függő, ilyen hóhullásban mint a mai is, nem indulunk el, nem ér annyit.

Vindo jó vásárlást Nektek:-)

Heni
KépKép
heni81

Sziasztok!

Panndi de jó :lol: :lol:

Dóri ügyes vagy nagyon :)
hagyomány szép dolog :lol: :lol:

Maggie milyen ruhát vettél?
Néha kell ilyen lélekápolás :D
Vigyázz magadra :!: Remélem karácsonykor sikerül feltöltődnöd.
Nem vagy semmi, hogy már az új iskolán gondolkozol :roll:

Vindo jó vásárlást.
Pizza ide is jöhetne, akkor nem kéne főzni.

Irina Ádó?
Ti?

Mesi nem válaszoltál, van a bambuszoshoz alvós csukja?
buliba remélem eljutunk :roll:

Heni Karácsony előtti gyors fogyokúra :(
Remélem a gyerekek nem kapják el tőled ezt a fránya vírust.
Na milyen a mézes
Szerintem nagyon finom :D

Itt is szakad a hó.
Mi már megjártuk a boltot. Grétinek vadásztunk meleg, bélelt sapkát mert ami van az szúrja. Hát alig lehet kapni olyat ami kellően takarja a fülét és megkötős. De a 3. boltban sikerült venni :) Ő már "nincs" jobban (boszi topik) éjjel nyugtalan volt, kapott fájdalomcsillapítót, beszéltünk az ügyelettel is. Azt mondták, ha nem tűri a fülén a gyógysapkát és 39 fölé megy a láza azonnal vigyük. Szerencsére nem volt rá szükség. Hőemelkedése van most és épp az apja telefonján játszik ráadásul a fején van a gyógysapija :)
Én csípőm javult, már nem éles a fájdalom hanem tompa, vagy csak hozzászoktam. De hozzácsapódott most még a vállam is. Pedig annyi dolgom volna. Főzni meg kekszet sütni meg még lekvárt is kéne főzni. Klónozni kéne és akkor azok dolgoznak helyettem én meg hímezgetek vagy épp kötögetek 8) :lol: De jó is volna..................

KépKép
Kép Kép
l.móni

Heni köszi, hogy átraktad amoda a receptet.

Gica te sütöttél mézest?
gyerekeknek jó volt az ovis karácsony?

Regi jelentkeztél majd eltüntél, merre vagy?

Ágica biztosító volt?

Nektarin építkezéssel hogy álltok?

Sense merre vagy?
Nagyon eltüntél :roll:

Juba írj már magatokról kérlek.
Érdekelne mi van veletek :)

KépKép
Kép Kép
l.móni

Most jöttünk egy gigászi, másfél órás összcsaládi szánkózásból. Rugónak nagyon tetszett. Van itt egy kis domb is, ott egyedül is lejött párszor :P 8) 8)

Most éhesek vagyunk, pizzát készítek mindjárt.

Jól fel kellett öltözni. És mivel a kesztyűmet tegnap a kocsiban hagytam, ezért két-két vastag zokni volt a kezemen :roll:

:arrow:

Kép
vindolanda

A csana galériájának az utolsó képén Rugó lovagol.

http://www.torpfalva.hu/index.php?menu=galeria#

Kép
vindolanda

Sziasztok!

Újra itt... :)
Alig tudok visszaolvasni... :(

Szelike nem aludt ebéd után, most viszont kidőlt... :lol: Nem tudom, hogy reggelig alszik-e, vagy éjjel felébred... :roll:

Jól vagyunk, sok elintéznivalóm volt mostanában, bár most már nincs annyi ügyfél, kicsit fel lehet lélegezni.
Két ünnep között dolgozom, de csak fél napokat leszek, 8-tól 12-ig. Azt kibírom. Szeli meg Anyuval lesz, ugyanis ő szabit vesz ki mindenképp. Aztán talán jövőre már mehet nyugdíjba! Jaj, de jó lenne. :!:

Mézeskalácsot én is tervezek Szelivel sütni, de még nem tudom, mikor jutok el odáig, szerintem jövő hét elején begyúrom a tésztát, aztán valamelyik nap időt szakítunk rá. És még a Nagyihoz is fel kéne mennem, régen voltunk... :oops: (Mármint Apám anyukájánál.)

Betegeknek jobbulást! +++++++++++++++

Dobok egy képet megint. Van a mozink előtt egy báránynak és a kicsijének kialakított rész. Mostanában oda járunk bölcsi után simogatni! :lol:

Kép

(Képzeljétek, volt évzáró bulink a Hadtöténetiben régió szinten, és képzeljétek, kaptam díjat, mint "az év felfedezettje". :oops: :) Annyira jól esett az elismerés, nem is számítottam rá... :))

Igyekszem még jönni!

Kép

Kép
regcsiken14

REgi de jó:-) az év felfedezettje:-) gratulálok!!!!! Szeli édes:-)

Vindo annyira szuper ez a csana:-)

Móni nincs mit, ott könnyen megtaláljuk:-)

Mézes kisütve, holnap ki is diszitjük....

Heni
KépKép
heni81

Sziasztok!

Mostmár lehetne kedd... Semmi értelme ennek a következő 2 napnak... Na, mindegy... :( Nem szeretek rosszul vizsgázni, pedig szinte semmit sem tudok, mert mindig közbejön vmi...

Bocsi, itt nyavalygok... Nem szép, nem szép...

Regi, ügyes vagy! :) Jó a simogatótok is. .)

Megyek, még amíg bírok, tanulok...

Pussz.

Kép
Kép
Kép
zdori

Sok puszi a betegeknek.
Móni remélem Gréta tényleg rendbe jön most már. A csípőd, nem is mondtad. Az nagyon rossz, főleg 2 gyerekkel.

Vizsgázóknak is nagyon szurkolok.

Vindo tetszett, hogy és mirelit pizza sem :lol: bocs a múltkor nem reagáltam, kösz a halas infokat. Olvastam ám, csak nagyon szétszórt vagyok. A baj sztem az, h pici az akvárium (16 literes)

Heni
Remélem te is jobban már. Ma nem esik a hó, talán Ikeába is eljuttok, de tényleg számíts rá, h embertelen a tömeg.

Lilla is itthon már csütörtök óta, mert beteg lett. Szegény lemaradt a karácsonyi ünnepségről. :( Már jobban van sokkal. :) lázas volt. Most kicsit köhög, de ennyi.

Dani viszont látszólag tök jól van, köhög kicsit. Ami azt jelenti, h nem állandóan egész nap, de az most recsegős. Csütörtökön derült ki, h tüdőgyulladása van. Egy kissé kiakadtam, mert nem látszik rajta és amikor legutóbb voltunk akkor azt mondta a doki, h a visszafolyó takony miatt köhög és ha nem lesz rosszabb ne is menjünk.
Valóban nem lett rosszabb, csak sokáig köhögött legutóbb. Aztán elmúlt a köhögése. És mikor megint visszajött rögtön mentünk a dokihoz. Nem is tudom mit csinálhattam volna másképp, de magam hibáztatom,......

Még :arrow: írok

KépKép
KépKép
fleur

Sziasztok!

Fleur nem mondtam mert utána történt, azért tűntem el oly hírtelen mert hívtak az oviból és rohannom kellett :roll:

Vindo zokni :lol:

Dori kitartás, már nem sok vizsga van hátra.

Heni én nem mindig díszítem, annélkül is finom :)

Na és most panaszkodok ismét. A lánynak éjszakára ismét fájt a füle, csak sírt és sírt. Z már lekaparta a kocsiról a havat és készűlt, hogy indulnak az ügyeletr mire elaludt. De persze addigra már teljesen felzaklatta Gergőt is. 10 óra elmúlt mie le tudtam nyugtatni és elaltatni. Kafkazkával sikerült elterelni a figyelmét és utána dőlt csak ki. Az egészben az volt a rossz, hogy estére én belázasodtam, épp 39 alatt, és fájt a torkom. Mellé még ugye a csípőm és a vállam. 10 után elaludtam de éjfélkor keltem fejni. Mire visszaaludtam ébresztett cica, hogy bújna, oké arrébbmásztam, bújjon. Visszaalszok és felsírt Gergi. Vígasztalhatatlanul :( Másik szobába vonultam vele és majd fél órás ringatás után meg 1 adag panadol segítségével lenyugodott és visszaaludt. Én is. Nem sokáig. Itt is megjelent cicus, hogy Ő bújik. Ekkor már hajnal 5 körül volt. Átmentünk a gyerekszobába. Gergit odaatam Z-nek én bújtam Grétihez. Gergőke még többször fel-fel sírt, szipogott. 7-kor meg felkelt. Én fáradtabb vagyok mint este, lefekvés előtt. Ma megint Z az ügyelets. Ráadásul mondtam neki, hogy főzni se főzök. Örülök, hogy élek :roll:

Vera ha összeszedem magam és megyünk akkor se maradunk sokáig.
Forrócsoki így kilőve :( pedig nagyon vártam ám

Olyan nagyon selejtesnek érzem magam csajok. karácsony előtt totálisan lerobbantam. Z akkor fogta fel, hogy tényleg gond van, mikor mondtam neki, hogy lehet felhívom anyumat segíteni. Mert hétfőtől fájó csípővel, vállal é lázasan egyedül nem bírom :(

Bocsi a panaszáradatért :(

KépKép
Kép Kép
l.móni

Fél tízkor ébredtünk Rugóval :shock: :shock: :shock: 8)

Móni, nagyon sajnálom :( Mi az a Kafkazka???
Most hogy vagytok? Van lázad? Gréta füle????
Hátha karácsonyra rendeződik a helyzet. Hívj segítséget, ha megteheted :!:
Nekem eddig egyszer kellett, és nem volt más, anyósomat kellett :roll: Mikor utaznom kellett Tiszaroffra meg Kunhegyesre, G. Pesten volt, Rugónak meg 40 fokos láza lett :?

Fleur, akkor jó, ha olvastad :wink:
Tüdőgyulladás :shock: Azt jobb, ha látja orvos.
Nálam a mirelit pizza alap, az aldiban kapható tonhalas változatból van mindig itthon. Rugó is megeszik egy negyedet belőle.

Jön R. Jaj,

Kép
vindolanda

Sziasztok!

Móni, jobbulást nektek, meg pihenést mára és éjjelre...

Fleur, nálatok is jobbulást, ahol kell, örülök, hogy azért nagyjából minden rendben, és jókedvű is vagy. :)

Vindo! Én is szeretnék fél 10ig aludni! Nem ééééér!

Kép
Kép
Kép
zdori

Lányok jobbulást!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Hívj segítséget Móni.. Fleur ne hibáztasd magad,egyből vitted.. !

Regi gratula!
varga tünde

Sziasztok!

Fleur, Danikának mielőbbi jobbulást! Sajnálom a tüdőgyulladást, én nagyon bizalmatlan vagyok már ilyen szempontból orvosokkal (a mi régi gy.o.-nk is mondta egyszer, de jobb híján, hogy akkor ez atipikus tüdőgyulladás -- hát azt a röntgen kimutatja, nem? akkor miért nem küldött tovább?).

Móni kedves, gyógyuljatok meg Cicussal mielőbb!!! Tudom, ez hiányzott aztán a legutoljára, de ha tudtok pihenni, hátha minden rendbe jön pár nap alatt!!!! Millió ++++++++++++++++++++!

Próbálok rendesen kitakarítani, hogy 24 előtt csak alig kelljen valamit csinálni a lakással.
Ádi még mindig elég náthás, bár a kedve jó, és mivel rég fárasztotta ki magát a levegőn, elég nehezen viseli a bentlétet. Én viszont legszívesebben egész nap csak ülnék és olvasnék, de ki kellene végre gondolni a karácsonyi menüt. És egy csomó emberrel fel kellene venni a kapcsolatot, akiket hónapok óta nem hívtam fel /vissza, mert mindig volt valami (munka, betegség).
irina

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?