A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Judit
Köszi, ettől tartottam, hogy ez a hematóma.
Megírom neki, hogy azonnal ágy, mondjuk nem tudom, hogy oldják meg karácsonykor, de gondolom muszáj.
Szépek a nevek!
Hol találtál ősmagyar neveket? Férj odavan érte, de szépek is.
Köszi a táblázatot :)

Béku
Na most már van 2 plébániád...
Tuti van rá esélyed, hogy minden meglegyen, mi februártól jártunk hozzá. Mondjuk kérdés, hogy oktatásra el tudtok-e járni...
Én megértelek, hogy fontos!
Na, mi is elfelejtettük, hogy este szülinapi buli, alig aludtam az éjjel, ki vagyok teljesen...

Zsuzsó
Nagyon durva, mert a saját dokija csak januárban tudta fogadni a barátnőmet, így elment SZTK-ba múlt héten a pozitív teszt után. Igen, de a dokinál nem volt UH. Időpontot mára kapott UR-ra, ott meg nincs doki, így nem mondtak semmit, csak hogy jövő héten menjen el a dokihoz, marha jó!
Az Eszter nekem is kedvenc név!

Meglett a genetikai szűrésem eredménye:

A vizsgált markerek eredménye: PAPP-A szint:
724.00
miu/L
0.90
MoM Szabad ß-hCG szint:
24.30
Ng/ml
0.68
MoM Tarkóredő vastagsága (NT):
2.00
mm
1.33
MoM A szűrővizsgálat eredménye: negatív
Kockázat a Down-kór előfordulására: 1 : 9 700
Kozkázat a 18-as triszómia (Edwards-kór) előfordulására: kevesebb mint 1 : 50 000

Kép Kép
estrella22

Estrella: igen,már van 2 lehetőség is,ami nagy dolog,mert eddig egyet se tudtam :)

párom ha minden igaz ma már telefonál is :D

A bulira én nem vagyok hivatalos,azaz gondolom nem dobnának ki,de nekem pihenni kell,úgyhogy nem is volt róla szó,hogy mennék :)

nem is bírnám,mindjárt le is fekszem aludni egy picit,ha tudok...
Vendég

Estrella,
itt találtuk a neveket, itt a jelentés és a névnap is ott van. Rengeteg szép, elfelejtett név van :)
www.magyarnevek.hu/

Kép
judit0713

Klassz nevek vannak ezen az oldalon :)

Andi vajon merre jár? Már nagyon várom a híreit!!! :D
Vendég

Hahó!

Én is előkerültem.

Vicky: majd lesz jogsi, lényeg, hogy minden megvan hozzá.

Estrella: szép a kocsi bármelyik, én nem is tudnám melyiket válasszam. Babó még szebb. Vigyázz rá.

Kubu: egy nap kalappal.

Ann. Bármi van irány orvos.

Ancsi: te nem hoztál hireket vagy nem láttam?

Breki: jó, hogy kaptál cimeket. De ott a szentmihályi templom is. Rkonnak ott volt különlegen esküvő, de itt a telepen is itt a kicsi templom. Én legszivesebben a nyári laki templomba megyek, és ha nincs ott senki. Na ott lenne még egy kápolna is neked, pont ilyen pár embernek való.

Judit: szépek a nevek.

Ma nagyon hideg van.

Majd még bekukk

üdv kispatak
Vendég

Kispatak: amennyiben ott is hajlandóak segíteni,hogy elérjük a célunkat,az is megfelelne,nem hívnék nagy közönséget!

csak hát ez speciális helyzet,sok helyen nemhogy nem keresztelnének meg addig,hanem még a püspöki engedélyt sem hajlandóak megszerezni...

és olyan is van,ahol kövér boríték mellett gyorsan megvan a püspöki engedély :? :? :?

hát olyan emberrel se adatnám össze magunkat...

Estrella és Eszter: már csak az a kérdés,hogy amennyiben az általatok ajánlott templomok egyikében összeadnának is így,nem fog gondot okozni,hogy lombik babánk van?
Csak mert ismerek olyan katolikusokat,akik teljesen elzárkóznak ettől,és bűnként tekintenek rá...
Vendég

Szia Breki!

Hát szerintem mindenek utána lehet járni, főleg ami itt van közel.

A szentmihályi templomban tényleg különleges esküvő volt, ugyhogy bizonyára fognak segíteni.

A nyári laknál a szomszéd kislányt és apukát egyszerre keresztelték, szerintem ott a szülők nem is voltak házasok templomilag - hm ezt nem tudom, de mondjuk tényleg más egy falu,

Majd megnézem neked az itteni templom telefonját, de most mennem kell

üdv kispatak
Vendég

Andikám,
merre vagy már????

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Estrella,
ez tényleg elég durva, én lehet hogy bemennék a barátnőd helyében akár az ügyeletre. szerintem napok is számíthatnak, főleg ha nem fekszik.

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Sziasztok!

Látom már izgultatok, úgyhogy gyorsan a beszámoló :)

Szóval vagy 50 percig vizsgálták a kicsikénket, minden rendben van, többször is végignézte a hölgy. Szuperjó élmény volt, tényleg mindenkinek csak javasolni tudom ezt a helyet :)

A mostani vizsgálat szerint 17 hetes és 5 naposnak mérték :)
Ééééééééééééééés a hónap talánya is megoldódni látszik: a hölgy szerint elég egyértelműen Kislány! :)...de erről lesz egy jó storym :)

Íme Ő, Izabella tündérkénk:
(a legalsó képen a piros körben a három vonal a punát mutatja :)...)

Kép

Kép

Kép

Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
andrea-1

megjöttem, nem tudom még mi lesz az eredmény, de azt tudom hogy miért utálom a karácsonyt.......... anyám gondoskodik róla mindig, persze ő az általa hangoztatott bacott szeretet ünnepén nem kíván minket látni és nem is főz (mert énapa ne zabáljon nála), hát pontra az i hogy csatlakozom hozzá, én meg nem akarom őt látni from now on....... én is felnőttem nagyszülő nélkül :cry: :cry: :cry: :cry:

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Andikám, nagyon örülök!!! Hatalmas képek!! Én a nunit viszont sajn nem látom. Izabell nagyon szép név, barinőmék Sz-s leányzója is Izabell.

Kubu, annyira sajnálom, sosem fogom megérteni az ilyen anyákat. Én is tudnék mesélni, de a te eseted, háát ez semmihez sem hasonlítható...
ann74

Andi:
Ezek csudi szép képek!Gratula a kislányodhoz!

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

Ann: a körön belül van 3 vízszintes csíkocska... 2d-s uhunál ez a lányra utaló jelnek számít . Sajna 4d-ben nem sikerült kivehető képet csinálni onnan Róla, mert nagyon zárta a lábacskáit (megint)....
Viszont nagyon megtréfált minket egy képen. Ugyanis még a vizsgálat eleje felé... néz.. nézi a hölgy, egyszer csak kimerevíti a képet, nézem, hopp, az ott egy fütyülő, tojcival.... :shock: ... Aztán nézte 2d.. megint 4d... megint 2d és váltogatta többször is....de nem láttuk többet a fütyköst... Mivel le volt mentve a kép, visszamentünk rá... és mikor jobban megnéztük, akkor látszódott, hogy a kis csalafinta lótuszülésben ült és amit ott láttunk az a kis lábfeje és az 1-es lábujja volt.... Mondta a nő, hogy tényleg nagyon csalóka, de úgy képzeljem el, hogy rövid időn belül mi vagyunk a 3. pár, akiknél megcsinálta ugyanezt a baba :)

Kubu: Nagyon sajnálom, úgy emlékszem ez már nagyon a sokadik húzása, nem?? Talán ha hanyagolnátok, nem térne jobb belátásra??? Olyan rossz látni, hogy így megbánt folyamatosan!!!! :(

andrea-1

Andi!Gyönyörűszépek a képek!!! :lol:
Más:bocsika,hogy ilyen témával jövök, de most vagyok túl egy elég hosszadalmas Wc-n ücsörgésen :cry: , nagyon nehéz volt a dolog,muszáj voltam nyomni,kicsit fájt is a hátsóm!Ugye csajok ezzel nem ártottam manónknak???Tökre aggódom!(párom most hozott haza lenmagot,innentől kezdve enni fogom,mert ez nem állapot!

Kép
Kép
missancsi

Andi,
tudtam hogy kiscsaj!!! :-D :-D de helyes képek!!! gratula!!!!
Rajó fellegekben jár?? :-) :wink:

Kubu,
nagyon sajnálom. :-( hihetetlen hogy a gyerkőcök miatt sem tud felülemelkedni a vélt személyes sérelmein. borzasztó! :evil:
azért tesóddal lesz közös karácsony, ugye?!

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Andi, nagyon vicceskedős, huncut kedvében volt kiscsajotok!!:))

Ancsi, esténként nyomjál be zöld salátát, olivával, balzsamecettel. A lenmag sem rossz, vagy vegyél aszaltszilva italt patikában. Nem gondolnám hogy ártottál vele babónak, millió terhes nő kínlódik ezzel sajnos. Ja és még mindig sok folyadék, az is segít.

Lányok gondoljatok rám, ne legyen még 1 szörnyű éjszakám. gyomrom, pfészkem környéke még mindig szurkál, fáj, de már nem áll olyan görcsben mint reggel, de kellemesnek nem mondható.

Édes párom 13.00 óta pakol, mosogat, takarít, anyuék holnap jönnek. Annyira édes. De szegénynek már minden baja van:)
ann74

csajok,
nem tudja valaki hogy a patikás bio céklalében van- e cukor?

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Zsuzsi, sztem a Steinbergeresben nincs, de mindenképp nézd meg az üvegén a cimkét mielőtt megveszed.
ann74

Szép estét lányok!

Segítene valaki, hogy normális-e hsg után 2 nappal még vérezgetni???? Aggódom kicsit! Nyugtassatok meg légyszi!!!!!! :roll: :roll:

Mia
kecsmary
Budapest II. kerület

Szép estét lányok!

Segítene valaki, hogy normális-e hsg után 2 nappal még vérezgetni???? Aggódom kicsit! Nyugtassatok meg légyszi!!!!!! :roll: :roll:

Mia
kecsmary
Budapest II. kerület

Zsuzsó:

Dr. Steinberger-féle bio céklalé:

100 ml-ben:
energia 155 kj
37 kcal
fehérje 0,5 g
szénhidrát 8,0 g
ebből a gyümölcsből származó 8,0 g
zsír 0,1 g
ebből telített zsírsav <0,05 g
rost 0,1 g
nátrium <0,1 g
150 ml = 1 kenyéregység
Összetevők: céklalé*, citromlé*, antioxidáns (aszkorbinsav)
Vendég

Mia: mennyire vérzel?
Vendég

mia csak vérezgetés? mert sztem az még belefér.
ann74

Andi drága: hihetetlen szép képek!!! :D
Tündéri a kislányod! Azok a kis huncut arcocskák már most!! :shock: :shock: :D :D :D :D :D :D

jujj,nagyon szeretnék én is ilyet!! :D
A lényeget az utsón én se látom,de a szakértőknek elhiszem! :lol:

Csak nehogy úgy járj,mint egyik ismerősöm,akinek végig 100%-ra mondták,hogy lánya lesz,azt is szeretett volna,majd a szülés után kezébe nyomták a kisfiát,ő meg nem hitte el a dokinak,míg meg nem kapta,mert hiszen neki kislánya van!! :lol:

doki vagy 5X elismételte neki,hogy lehet,hogy lánya van,de EZ a gyerek egy kisfiú,párja valahogy megértette vele,hogy értse már meg,hogy fia született :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Nem is tudom, inkább pecsételő a dolog nem annyira erős, de tegnap alig volt, tegnap előtt csinálták és most mintha kicsit erősebb lenne, mint tegnap. Tisztibetét elég egyébként!

Mia
kecsmary
Budapest II. kerület

köszi csajok. lehet kipróbálom vashiány megelőzésére, bár az ízét illetően vannak fenntartásaim. :? :?

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

mia szerintem ez tuti nem gond. amikor nekem csinálták én aznap nagyon véreztem, utána meg még néhány napig.
ann74

Béku: :)... hát megyünk még egy párszor uhu-ra, köztük még 4d-s re is... szóval lesz még alkalom, hogy ha töki lenne mégis, kiderüljön..
De én abban nagyon hiszek, hogy mostmár több szem szerint is később fogant, mint az egyetlen akkoriban történt együttlétünk (18. ciklusnap) napja, és ezek a külső jegyeken kívül is arra utalnak, hogy inkább lány, mint fiú.... amúgy ma hosszasan nézte, mindenféle szögből és pakk-nak a nyomát sem látta... (ami reméljük így is marad) :)

andrea-1

Ann

Nagyon köszi, így legalább nyugodtan fogok aludni, egyébként nekem nagyon fájt, amikor feltették az eszközöket a méhszájra.
Szó szerint a könnyem kicsordult!!!!! :shock:

Mia
kecsmary
Budapest II. kerület

íMia, ezt el is hiszem, nekem is szörnyű élmény volt, én úgy remegtem egész testemben hogy 10 percig nem is engedtek felülni sem. De legalább túl vagyunk rajta. És mi lett az eredményed?
ann74

Andi: nagyon drukkolok,hogy Izabella maradjon!!!! ;) :D :D

mindenesetre gyönyörűséges!!!
Vendég

Én meg aludtam ismét 2,5 órát... :shock: :shock: :shock:

az evéssel most is nagyon bajban vagyok,totál SEMMIT nem eszem,és kezdek aggódni!!

korog a gyomrom,de inkább aludnék,minthogy enni kelljen...

azzal a hússal is jól megjártam,pedig legalább nem kellett volna már készíteni semmit...
még a sima főtt krumplit se kívánom :?

gondoltam csinálok egy tejbegrízt,hátha le bírom szuszakolni,aztán eszembe jutott,hogy a maradék grízt beleöntöttem a rétesbe.... ááááááááááááá!!!
Vendég

andi: Gratulálok a punishoz (ő bizony cunus, kétségtelen, én látom-de nekem is volt már egy ilyen videóm ugyanennyi idősen). Nagyon jók lettek a képek.

kubu: Hagyd anyukádat, majd megbékél ha akar. Ti már külön család vagytok, úgyis megadtok minden szeretetet a kicsiknek. És úgyis akkor fog eszébe jutni, milyen nagyon is tudtok hiányozni, ha nem lát egy ideig. Nem igazán értem miért nem tudja az ember a gyereke választását elfogadni. Te biztos nem leszel ilyen anyós. Remélem a vuzsga legalább jól sikerült. Nehezen jutottál a suliba?
vicky79
Budapest III. kerület

No,most tudnék aludni,de nem bírok,míg párom haza nem ér :?

éjfélkor indult,aztán valamit ottfelejtett,visszament,azóta úton van,leszállították őket az éjszakai buszról,mert valami állat szétverte az ajtaját,így nem akart továbbmenni a busz :(

Szegénynek reggel meg már dolgozni kell menni...
Vendég

Andi,
nagyon szép fotótok van, háááát ahogy Vicky is mondja ő bizony kislány :-))))) nagyon örülök Nektek.

Vicky,
anyámmal így is 1 évben ha 2x találkozunk max, :roll: ő megmondta hogy nem egy nagymamatípus, meg nem neki szültem a gyerekeket akiknek a nevét sem hajlandó kimondani.......
az a baj hogy lassan 40 évesen már qvára elegem van belőle, csak apukámat sajnálom nagyon, miatta nem akarok veszekedni anyámmal, aki egy kimondottan gonosz ember, persze idegeneknek, kifelé csupa bűbáj !
suli okés volt, ma is megyek, asszem vizsgára nem mert totál kivagyok, de 11-18 között bent kéne lennem, meglátom.... mára egyébként 5-15 cm havat mondanak.
jaaa akartam már mondani hogy ott nálatok a hév megállóban van egy sütibolt, és a bécsi diós süteményük isteni :-)

kubuspace

kubu: És a pudingos mézese is isteni. Anyukáddal me ne törődj, próbálj a papával nélküle találkozni. Egyébként itt már szakad a hó.
vicky79
Budapest III. kerület

Köszönöm szépten a baba dícséreteket! Örülök, hogy a szakértő szemek is lánynak látják!
Teljesen oda vagyunk Tőle! Már fel is keltem, hogy megint megnézhessem Őt! :) Olyan ez az egész, mint egy mese! Nagyon hálás vagyok érte a sorsnak... Na már megint bőgök....... :cry: :lol: :cry: :lol:

Remélem a Photo Hall-ban még vállalnak karácsony előtti elkészítéssel pár képet, mert elő szeretnék hívatni, hogy ne csak digitális formában legyen meg a nagyszülőknek (bár anyósom digit-képkeretet kap, de anyukám miatt jó lenne, mert ő az a classic, ridikülben hordom a kisalbumot fajta...:)..)

Kubu: Remélem a történtek ellenére tud még jó lenni a karácsonyod! Két ilyen tökéltes és gyönyörű gyerekkel annak kell/ene lennie!!! Istenem, a Hurrikán szinte már sejtem, miket fog művelni! Várom ám majd RÓla a képeket...... Az, amit majd a gyerek/ek levág/nak őszintén bízom benne, hogy kárpótolni fognak édesanyád dolgai miatt!!!!! És feledtetik valamennyire!
Tényleg, Ő anyukának is ilyen volt, amikor kicsi voltál???..Vagy csak a nagymamaság ellen "tiltakozik" minden porcikája?

Békus: Remélem rendben hazatért az ifjú apa! :)
Rajó kedd estére szervezett be a haverokkal egy évzáró ivászatot az Instantba már előre frászban vagyok miatta, mert nálunk az ilyen külön eljárkálásnak sose szokott jó vége lenni (na mondjuk nem is engedem pont emiatt sűrűn)... :shock:

Vicky: Asszem még nem írtam, csak szerettem volna: Gratuládé!!!!:) Ügyes vagy, megérdemelted! Jó lenne az adminisztrációs dolgokat is mihamarabb tudnád intézni, aztán a jövő évre kívánom, hogy legyen majd valahogy egy klassz kis kocsitok!
Tegnap gondoltam Rád, nyugdíjpénztárban voltunk ügyintézésen.... hosszú és hülye sztori, de jó híreket kaptunk... :wink:

andrea-1

andi: Köszi, én is remélem hogy lesz valahpgy kocsi még azelőtt hogy dolgozni mennék. A nyugdíjpénztáros pénzt állítólag március előtt nem nagyon fizetik, pedig legalább a hitelkártyámra rá tudnám tölteni.
vicky79
Budapest III. kerület

ÖÖÖÖÖÖ, hát nem a kötelező nyptárról van szó.... :lol: Ezért írtam hogy egy hülye sztori... (remélem valamennyi reálhozamunk majd azon is lesz azért, bár én még azt se tudom eldönteni, hogy menni vagy maradni....?....)

Szóval, ez a Rajó, kész vagyok tőle.... :shock: Még egy régi mhelye rakott neki önkéntest.... Miután eljött, évek óta egy kanyi nem ment rá, merthogy ő ugyan nem fizet "semmi ilyen szarra"... :shock: az egyenlegértesítőket (címváltozást nem jelentette be, így anyjáékoz mentek) Rajó bontatlanul vágta be egy dobozba, kb. ennyire tojt a dologra... :shock:
Most ugye itthon vagyok, pakoltam mindenféle iratainkat .... Nézem... xy önkéntes nyptár...Na ez meg mi??? Az engedélyével kinyitottam az egyenlegértesítőit ... és láss csodát... van rajta lóvé, ráadásul egy babakocsi árányi hozammal, és januárban tellik le a 10 év..... Kapott egy kis lebaszást, de januártól megbeszéltük, hogy fog rá fizetni zsét...
Ja, halvány lila fingja nem volt erről az egészről, hogy mi az önkéntes és hogy is működik....
Nos ez az én férjem..... :lol: :lol: :lol:

andrea-1

Mindenkinek szép jó reggelt!

Ann!

Nagyon jó lett az eredményem, azt mondták szebb mint kellene lennie! Nem a BMC-ben csináltattam, meg is kérdezte a dr.-nő, hogy a párom is ki van-e vizsgálva, olyan szép "bennem" minden!
:D
Velem anyukám jött el azt mondta fél óráig látszott az arcomon a szenvedés!!!!

Mia
kecsmary
Budapest II. kerület

Béku,
a mi papunkhoz jártak olyanok jegyesoktatásra, akik hozták magukkal a pici gyereküket, nagyon kedves volt velük, pontosan tudja, hogy senki nem szűzen megy oda, szerintem a lombikbébin sem akadna ki, őt is inkább Isten ajándékának tekintené szerintem.
Bocs, csak ezért kukkantottam be gyorsan...

Kép Kép
estrella22

Hahó!

Andi: remélem, hogy szived vágya duplán teljeseül, de ha véletlen mégis fiú, szerintem akkor se lesz ott nálad semmi gond - mint ahogy tuti másnál se.

Kubu: anyukád nem semmi, bár az én báránykám jönne haza, főznék én. De azt meg végképp nem értem, olyan rossz ember lenne a férjed - nekem nem ez a kép van róla. Apropó: állás ügyben valami?
Remélem vizsgák ok-s,egy nagy kalappal.

Vicky: te meg hogy tudjál venni valamilyen kocsit. De igazság szerint a fenntartása se semmi. Aztán ha nincs aki szerelje, akkor végképp nem olcsó, és most a benzin is az egekben. Persze ha dolgozni tudsz az más felállás, de hidd el, tetemes pénzek mennek el rá.

Ann: pihenj sokat, remélem Karácsony vége felé már tesztelhetsz valami szép csikosat?!

Majd irjatok

üdv kispatak
Vendég

kispatak: Tudom hogy nem olcsó a kocsi, autószerelő ismerős van. Gázos autót szeretnék venni, mert az sokkal olcsóbb, mint a benzin.
vicky79
Budapest III. kerület

kukk,
megyek suliba,
tehát a 4-es gazddiplomáciám után van már egy 5-ös tőzsdém is :-)))))
ma reggeli vizsgára nem mentem be, Marcus extra nyűgi volt, most már alszik a drágám, lassan indulok tánulni.
cupp

este olvasok

kubuspace

Kubu,
gratula a vizsgákhoz, remélem járható utak lesznek a suli felé. :!:

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Jó reggelt!
Hát nem sok jóval tudok szolgálni! :cry:
Crinone krémemben(a feleslegben ami távozik)furi dolgok vannak!Sötét,szinte már fekete darabok,kb.:mákhoz hasonlítanám.Görcsölni,nem görcsölök,de nem is vagyok a topon!Telefonáltam a Jánosba,ügyeletes dokibá magneb6-ot és Rutascorbint javasolt,valamint,hogy feküdjek,pihenjek!(nem tudja mi lehet,szerinte vérömleny is lehetett)...jaj csajok,úgy félek!!!

Kép
Kép
missancsi

Békus, remélem pihengetsz. Párod mikor ért végül haza?

Mia, ez nagyon jó hír!!

Én végre végigaludtam az éjszakát. Gyomrom is rendbe került, már este jobb volt a zuhany után, mert az is lazított rajta.Igazából úgy tűnik tényleg annyi volt, hogy a hajnali görcsölés miatt maradt vissza a fájdalom.
Viszont ma az ég világon semmit nem érzek:(( Jaj mondjátok hogy ez akár még jót is jelenthet!!!
15.,16. napon már lenne értelme tesztelni, ugye? mert igazából 24én lenne a vv. csak kari miatt csúszik. (10én volt a leszívás.)
ann74

Ancsikám nagyon nagyon szorítok hogy ne legyen baj!!
ann74

Na Ancsikám a laptetű nagy része ezért a tiéd, másik nagy része az én zebrás tesztemért és magas hcgmért, a maradék pedig az egész csipet csapatunké.
ann74

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?