Sziasztok!
Nyuszi!
Lili sztem is visszaszokik a "rendre", ha meggyógyul

. Én elég vaskalapos vagyok, ha altatásról van szó, de egy beteg baba tényleg más. Olyankor bármit megengedekén is, csak hogy pihenjen,és erősödjön

. De utána ahogy jobban van, azonnal visszaállok a régi rendre,és ezt nem is veszi zokon soha

.
Kistesó-téma:
Én két dolog miatt szeretnék lányt:
Egyrészt mindig szerettem volna egy kislányt, és nem tudhatom hány gyerekre lesz lehetőségünk, bár alapvetően nem 2-t tervezünk, de legyen "letudva".
Másrészt viszont én pontosan amiatt szeretnék inkább lányt, mert úgy odavagyok a fiamért

. Egyszerűen nem tudom elképzelni, hogy (számomra) van nála édesebb, szebb, okosabb, imádnivalóbb
huncutka a világon, és félek, hogy hátrányokkal indulna az öcsi, egy ilyen tökéletes báty melett

. Nyílván ebben van egy kis poén is, de talán értitek, mire gondolok

. Apának is kell egy rajongó

.
Kariaji:
Hááát, erős a gyanum, hogy nem jutott apáig az üzenet, hogy mit szeretnék

. Pár napra rá, hogy a "szájába rágtam" mondta az egyik barátunk, hogy Ricsink megvan az ajándékom. Gondoltam, szuper, akkor tuti azt kapom. Erre Tegnap mondja apa, hogy ma megy megvenni az ajándékomat

. Mondta, hogy csak olyan értelemben van meg, hogy tudja mit vesz

. Ennyiből azért tudtam,hogy nem az, mert asszem a Pólusba akart menni megvenni, amit meg én akarok, azt egy barátunk tud nagyker áron,és tuti attól venné. Szóval fürdés közben feldobtam véletlenül a "milyenjólennekapniegyolyat"-témát, hátha veszi a lapot

. Végülis Budán vette meg az ajándékomat asszem, de hogy mi a tököm az... Fogalmam sincs

. Aminek örülök,mert meglepi, de sztem tuti nem az amit "kértem"

.
Ígérem, azért utólag elárulom mit szerettem volna (már 3 éve)

.
Lois!
Nekem volt szerencsém annak idején a VIVA-ban sok-sok tv-s személyiséggel találkozni, és valóban a tévé igencsak "dagaszt". (Adás előtt pl. párszor rajtam állították be a fényeket, és a kontrollmonitoron látni a fejemet nem volt vmi önbizalomnövelő élmény

), de az általad említett arányok miatt felmerült bennem egy kérdés: Nem lehet, hogy ti rossz képarányban nézitek a tévét

? Mert az emberek 90(!) százaléka "auto széles" (vagyis 16:9-es) képméretben nézi a tévét, pedig a legtöbb csatorna, köztük a tv2, és legtöbbször az RTL is, 4:3-ban sugároz. Ezért a legtöbben "dagibban" nézik az embereket, mint kéne. Most pl. a TV2-n a film 4:3-ban megy, az RTL-en a Vészhelyzet 16:9-ben. Ezeket sajnos váltogatni kell, ha normális arányú képet akarsz nézni

.
Ha ti "jól" nézitek, akkor bocsi, nem okoskodni akartam, csak tudom, hogy ez általános probléma

.
Keresett minket sokat az ajtók mögött,
Pocok!
Dehogy, ne érezd car anyának magad! Én nem is erre gondoltam! Inkább arra, hogy egyfelől büszkeség, hogy ilyen nagy, okos, és önálló, de ugyanakkor fura is, hogy már sose lesz "csak a tied", és hogy nincs már hozzádnőve. Önálló kis ember, önálló akarattal, és tudattal. Erre gondoltam. Nem arra, hogy car anya vagy, hogy bölcsibe adod, te gyagya

.
Amúgy én nagyon gondolkodm rajta, hogy ha Botond nagyobb lesz, keresek neki vmi családni napközit, mert látom, hogy egyre jobban igényli a gyerektársaságot,én már uncsi vagyok

.
Bocsi, de elalszom...