Sziasztok lányok,mondhatnám,hogy jó reggelt!
én ugyanis kb. fél órája keltem fel
nagyjából 3-ra ért haza párom,pedig a terv az volt,hogy éjfélkor indul,és 3/4 1-re teszi le itt a busz.
Aztán összecserélte a kabátját egy másikkal,ami ugyanolyan volt (bocsi,de ezt nehezen tudom elképzelni,inkább azt,hogy attól a rövidtől -amit Rajta éreztem,és amitől Vukom közelebb került hozzám- kevésbé volt figyelmes,mikor sietett a buszhoz.....)
Nem teljesen egyedi a kabátja,de nem találkoztam még olyannal,akinek ugyanilyen lenne,és ez elég furi lenne,hogy pont a munkatársak barátjának is ilyen legyen,dehát mindegy...
Mikor kereste benne a telefonját,akkor jött rá,hogy nem az övé
Az éjszakai meg ugyebár óránként jár...
Így megvárta az 1 órás buszt,ami késett negyed órát,majd arról a Stadionoknál leszállították őket a már említett okok miatt,de szerencsésen feltalálta magát,eljött egy másikkal,csak annak a megállójától még olyan 4 buszmegállónyit haza is kellett gyalogolnia....
Első útja a fürdőszobába vezetett,de akárhogy is mosta a száját,az összes pórusából áradt az a borzalmas piaszag...
úgyhogy az ágy két vége felé igyekeztünk,hogy ne a mosdóba hajolva éjszakázzak
valami mézes paprikás cuccal kínálták meg.
Andi: hááát,ne is mondd,utálom így elengedni a páromat...
nem egy Don Juan,de most is megtalálta magának 2 csaj... Minden 2. mondata azzal kezdődött,hogy az egyik lány ezt mondta neki,a másik azt....
Nem csinált még nagy hülyeséget életében,de azért tisztáztam vele előre,hogy bármennyit iszik is,ne hősködjön,ne menjen bele semmibe,amibe józanon se,stb....
Tudom,igazi banya vagyok,de féltem Őt....
Közölték vele a csajok,hogy félreérthető,hogy a bal kezén van a gyűrű.... Mi közük hozzá???
(Annak idején,mikor még csak el voltunk jegyezve,felvettük a bal kezünkre,aztán rájöttünk,hogy ott nagyon jó helyen volt,nem zavart -ő szerel,én meg pakolok...-,úgyhogy mindenki megrökönyödésére,aki észrevette az esküvőn,a bal kezünkre húztuk vissza -direkt!!!!

)