Beinda!
Én csak Maglódon tudok jógát, vagyis ajánlott valamit a védőnöm, de az is kismamajóga asszem...
Köszi minden oké. Úgy néz ki már befordult a babám, attól féltem ugyanis, hogy nem fog, de remélem most már megtalálta az utat, legalábbis a szívhang alapján, mert az lent volt. Szülésznőm mondta, hogy ez azt jelenti, hogy már nem faros.

Képzeld, inkább a meleget bírom jobban, amikor bejött a hidegfront, akkor nagyon rosszul voltam, a vérnyomásom is felkúszott, dagadt a lábam (az most is meg a kezem is, éjszaka pl. alig bírom behajlítani) Úgyhogy én személy szerint örülök, hogy hidegfront nem várható mostanság, csak eső.
Már készülök a szülésre, összepakoltam a kórházi cuccot, meg szedek homeopátiás bogyókat amit a szülésznőm ajánlott iszom a málnalevél teát, és ma elkezdem a gátmasszázs is.
Babunak már mindene megvan, még pelenkázótáska és peluskuka is, amit nem akartunk.

Textil pelenka is annyi lett végül, hogy a felét átvittük anyukámékhoz, így ott is lesz.

Már sa hordozót is kölcsönkaptuk az ismerősömtől, így lesz mibe hazahozni a kórházból, és nálunk maradhat mindaddig, míg babu ki nem növi. Ennek azért is örülök, mert barátnőm mondta, hogy amikor már nézelődött az ő babája, jobb volt neki ott amikor ő tett vett a szobában, mert a kiságyból nem látta anyucit és sírt, a hordozóban meg nyugis volt.
Többiekkel mi lehet?