A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Ui: Regi, naná, hogy Te vagy az Év Felfedezettje, ezen mi meg sem lepődtünk! Szívből gratulálok Neked! :-)
irina

Vindo http://www.youtube.com/watch?v=c56SmxMsLyc
ete erre a dalra nugodott meg, de több mindent szeret tőlük. Mondjuk én annyira nem :)

Regi nagyon ügyes vagy :D
Szívből gratulálok neked :lol:

Tündi most csak az a gond, hogy Ő is készülne otthon a karácsonyra. Megyünk mi is meg nővéremék is, na meg még pár unokatesó. 23.-án meg megy dokihoz. De lehet feljön majd hétfő, keddre.

Ma szinte csak aludtam. Gergivel voltam a játszószőnyegén és kidőltem. Altattam Gergit kidőltem, Altattam Grétit kidőltem. Talán kicsit jobban vagyok. Ha ébrednek a gyerekek összefutunk Verával, mert meglepiket kell cserélnünk. Nálam vannak Báló könyvei és Verdákos autói nála meg naptár meg ruha amit anyósommal fizettetem ki cicusnak :wink: De nem lesz városnézés. Fedett helység és székközel :roll: Előtte meg veszek be bogyókat :?

KépKép
Kép Kép
l.móni

Sziasztok,

Ikeába nem mertünk elindulni, ,meg apa is sz@rul van, most őt kapta el:-(

Móni finom diszités nélkül is, de a karácsonyi asztalon a diszitett a szép 8) de Mária megcsinálta szerencsére:-)

Voltunk tescoban, megvettük a maradék ajcsikat tesómmal, apa gyerekekel maradt itthon, jó volt nyugodtan körülnézni 8)

Heni
KépKép
heni81

Hali, jaj ez a betegseg. Jobbulast minden kicsinek es nagynak.
Az ejszaka nem tul jo. Emma be taknyosodott. Nem kapott levegőt. Napközben jo vnlt a kedve. De-t és du-an is voltunk szánkozni. Kutya hideg volt. Remélem nem lerz beteg. Lassan x faktor!
Kari ajandékok 90%-ban megvannak.
Kedden lesz Emma ovis barátjának a szülinapja. Remélem megusszuk betegség nélkül az évet.
Na ennyi.

KépKép
kaqk
Debrecen

Sziasztok!

Remélem most már jobban a betegeskedők.. :)

Móni értem! De neked sem kell megszakadnod és rád is fér a pihenés,szóval anyud könnyebben kapja össze majd magát,ha hazament,de te két gyerekkel rosszabb helyzetben vagy.. :) Ne legyen lelkiismeret furdalásod,hogy kéred menjen át.. :)

Domi még alszik :shock:

Mi ma megyünk ajit venni.. :)
varga tünde

Jó reggelt!

Mézesek gyönyörűek és tényleg nagyon jó ez a recept! úgy a jó ha nem túl vékony és csak aranybarnáig sült:-)

Péterke ma ment oviba:-) Apa pedig felfúrta az új törülközőtartókat az oviban a fürdőbe, milyen érdekes, hogy pont őt kérték meg, rá van irtva, hogy ezermester 8)

Készülnek ezerrel a karácsonyi műsorukra, ma megkaptam én is a versikéket, itthon is gyakorolhatunk:-) valószinű nem győzték megtanulni :roll:

Anyuék itt voltak tegnap, azt mondta, hogy kávénak, bonbonnak, teának szoktok a legjobban örülni a kolléganői is. Mert ezeket úgy is fogyasztják :roll:

Heni
KépKép
heni81

Jó reggelt!

Regina, elfelejtettem mondani, hogy ez igen 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8)

Mi is vettünk már tegnap pár ajándékot, bár G. közben idegrohamot kapott, de ez nem lep meg, minden karácsonyi vásárláskor kikészül :wink:
Az én oldalamnak már nagyjából megvannak a konkrét ajándékok vagy a tervek, de G. azt mondta, hogy ő nem vesz semmit a saját családjának, elege van :roll:

Az egyik ajándékot viszont fel kellett bontani. Hangának vettünk két kicsi ruhás babát cumisüveggel, büfikendőkkel meg egy plüssmacival, de Rugó annyira ácsingózott rá, és végül kihúztuk belőle, hogy ő ezt kéri karácsonyra. Fel is kellett bontani, és azóta vad babázásban van. Autóval viszi őket mindenhová, megfürdeti, eteti, és velünk aludtak :P

Nem találtam 98-as rugdalózót a tescoba. Abban alszik :roll: :?
Körbenézek a webáruházakban :arrow:

Kép
vindolanda

tescoba=tescoban

De a webáruházakban sem találtam újat, ami nem plüss és nem 3-4000 ft :x
Na, elkezdünk pakolgatni :arrow:

Kép
vindolanda

Gondolkodni kezdek :arrow:

Kép
vindolanda

De hiába :roll:

Kép
vindolanda

Nincs esély :roll:

Tényleg befejeztem :lol: :arrow:

Kép
vindolanda

Rugó és a babák...de édes!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hát lehet nem fogsz találni 98 as méretben..nem akarlak elkeseríteni....:-( az talán már nem baby hanem gyerek mérte....de hátha!!!!!!!!!!!++++++++ :-)

Emma taknyi megint. Egyszerűen nem jutunk el uncsimékhoz babanézőbe...mindig beteg vki.vagy mire mennénk megint lebetegszik..

Nem vészes, de taknyos..:-( Tegnap betlehemezést néztünk..sz....á fagytunk..mind! juj de kutya hideg volt , kültéri esemény volt ott ahol új templom épül, szép volt. tűz is enni inni való is volt és a műsor csoda szép volt..de ez a hideg!!!!

na takarítani ..ma és holnap..:-) hurráááááá

KépKép
kaqk
Debrecen

Vindo mire jöttél rá?????

Mi kimentünk havazni 8) Árika jól ki is fáradt, de annyira boldog volt 8)

Kaqk jó takaritást!

Heni
KépKép
heni81

Na takarítás nagy részén túl. Még holnap a konyha hátra van. de az már nem sok...közben Gary Moore-t hallgattam..:-)

Na lassan indulok Emmáért aztán I-t is felvesszük és megyünk fodrászhoz..apa haját igazítják....és remélem Emma meg barátkozik a fodrásszal ..hátha megengedni hogy az alkotásomat megigazítsa.

KépKép
kaqk
Debrecen

Egy ismerősöm akart kijönni meglátogatni ma. Malaysiába költöznek négy gyerekkel. A legnagyobb hat éves :shock: Megpályázott egy állást, megkapta. De tönkrement az autója, csak telefonon beszéltünk.

Kép
vindolanda

Sziasztok!

Jó volt Móni tegnap találkozni :) Bálint később megkérdezte,h. holnap is megyünk? :)
figyeld Grétust mert Bnak kötőhártyagyulladása lett(vszínű az h. betaknyosodott és az rögtön szemére megy és nem fertőző) bocsi,de tegnap ez még nem látszodott :(
ja és úgy miondja B. IÁ-ba voltunk :)

Csilla!
téged is jó volt látni :) olyan nyugi volt gyerekek nélkül :) legközelebb viszem a képeket is :wink:

Vindo!
babázás :) :) Malayzia :shock: csak egy kicsit van messze 8)

Fleur!
jobbulást Daninak :) s ne vedd szívedre a dolgokat,Te helyesen cselekedtél :)

Ma olyan jót túráztam :) mh,Randi Csillával+ 2 másik emberrel aztán gyöngyre is költöttem kicsit,sikerült megvennem R. kari ajándék könyveit(nem tölem kapja,de én feladatom volt beszerezni) aztán Vác,posta,Míra összeszedése,Baluval doki erősítse meg gyanumat.Végre leültem kicsit :) aztán pakolhatom ki a gyerekszoba egyik sarkát,szekrény kerül oda.Várom már az esti fektetést :)

:arrow: rámolok

KépKép
viranka

Halihó, én is itten vagyok! :-)

Ma rohangászós (ügyintézős) és barátnőzős napom volt :-)

Verus, én is nagyon örülök, h össze tudtunk kicsit futni! A naptár szuper, a fiúk épp azt nézik. Csajok, ha tudnátok, Míra micsoda fülbevalókat fűz az anyukájának! 8)

Mónikám, jobban vagytok? Remélem...

Kaqk, sajnálom a taknyosságot, jobbulást Emmának!

Hm, az előbb egy dühös anyuka a csoportból írta, hogy elege van azokból a szülőkből, akik tök betegen (és még úgy is orvosi igazolást lobogtatva) viszik be a gyereket az oviba. Hát együttérzek vele. Így aztán mindig hiányzik a fél csoport. :evil:
Azt nem tudom, az üzenetének foganatja.
irina

Vindo, Rugó édes lehet a babákkal! :-)
Szerintem jó, h G végre besokallt a fölösleges ajándékozástól, maradjon is így, azt kívánom. 8)

Beugrottam az IKEA-ba is, hát annyian voltak ott, mint az oroszok, de azért jó volt a fíling. Nem tudom, nekem ez az áruház nem tud rossz lenni, szeretek ott lenni. :D
Elvileg apu jön holnap lámpákat szerelni, már háromnegyed éve villanykörték lógnak két helyiségen kívül mindenhol.
irina

Sziasztok!

Most megbuktam, de erre számítottam, szóval nincs nagy kiborulás... :)
Összsámoltam a pontjaimat, mielőtt beadtam, s 1-2 ponton múlik a 2es... :(

Szép estét, megyek, rosszul vagyok, de majd jövök, egy kicsit nyugi jön, bár jönnek a tkarítások, amiket mostanság elhanyagoltam...

Jó éjt.

Kép
Kép
Kép
zdori

[quote="irina"]
írta:
irina
Csajok, ha tudnátok, Míra micsoda fülbevalókat fűz az anyukájának!

S mikor mondatm lányomnak milyen sokan megdícsérték össze kellett számolnom hányan :) :) azt mondta azoknak is csinál :shock: :lol: 8) előbb utóbb lehet Neked is lesz :)

Dóri!
pihenj,takaríts és majd a következő sikerül :) miből buktál?

KépKép
viranka

Vindo, tényleg, milyen volt otthon?
irina

Dóri, komolyan, oda se neki, a következő jobban sikerül majd.

Verus, hát ha Míra ilyen kedves, nem tudok ellenállni ;-)
irina

Móni
Remélem már jobban vagy és a csaj is. Így tényleg nagyon nehéz készülni és főleg ráhangolódni a karácsonyra.

Irina
Nem tudom. Röntgen nem merült fel. Szerintem azt várja, hat e az antibiotikum.

Regi
Nem is tudom, hogy gratuláltam e neked a kitüntetéshez, de nagyon ügyes voltál.

Vindo
Rugó és a babák :lol:

Vera
Míra :lol: akkor gyorsan üzenem neki, hogy én is megdicsértem :lol:

Dóri
de hátha mégis görbül majd....

Csajok köszi a biztatást. Remélem semmi gond nem lesz a pasival. Amúgy nem látszik, h beteg. Pörög ezerrel. Most épp azt tanulta meg hogy másszon fel a székre és onnan az asztalra, illetve a nagy ágyra.
Holnap megyünk dokihoz, majd írom mi volt. Ajándékokkal most már jól állok :D

KépKép
KépKép
fleur

Fleur, az a fő, hogy Danibaba jól van, csak ez számít! :-)

Altatás, remélem, utána lesztek még, csajok. :arrow:
irina

Jó reggelt!

Tegnap csiripcicával fülészeten voltunk. Kapott ab-t. 5 napig kell szedni, ha nem javul 5 nap múlva vigyem vissza (akár ügyeletre is) és eldől mi lesz.
Ma Gergőkével megyünk orvoshoz. Tegnap zöld széklete volt egész nap, nem hasmenés de kicsit hígabb és több alkalommal mint szokott. Ma reggelre belázasodott. 2-től rendel a doki. Kicsit nehézkes lesz mert akkor van a nagyalvása, de majd a bébihordójába teszem le és hátha nem ébred fel csak ott :roll:

Vera tényleg jó volt találkozni :D

Dóri jövőre sikerül :)

Olvastam de nem emlékszem szinte semmire. Bocsi, de nagyon szétszórt vagyok.

:arrow: kipakolni a szárítót és betenni az új adagot

KépKép
Kép Kép
l.móni

Jó reggelt!

Itt éjszaka olvadt, most viszont fagy, és nagy a köd is :roll:

Az éjjel nyugalomban telt, leszámítva azt, hogy Rugó reggel nyolc után kelt, és én naivan le akartam fektetni fél kilenc körül, de fél 11-re aludt el :? Aztán még fenn maradtam :roll:

Mi azóta is rendületlenül babázunk :lol:
A két baba közül a rózsaszín az enyém, a lila az övé, és hordozzuk-etetjük. Velük alszunk :roll:

G. továbbra is idegbeteg, de mint írtam, ez minden karácsonykor így van. Továbbra sem vett ajándékot a családtagjainak, én meg itt nem igen tudok.

Minden betegeskedőnek jobbulást :!: :!: :!:

Dóri, majd legközelebb :wink:
Mindig elmesélem a hallgatóknak, hogy engem olyan tárgyból is rúgtak ki az egyetemen, amit később tanítottam :lol:

Még most kezdem pakolni a lakást, meg hajat is kellene mosnom, elég ocsmány már. Fodrászhoz meg nem jutottam el szeptember óta, már majdnem hosszú megint. 23-án vizsgáztatok, délután megpróbálom elkapni a fodrászomat Bösz-ben.

Megyek, szétszedi a bilit :arrow:

Kép
vindolanda

Fleur írtam :arrow:

Vindo babákkal nem semmi Rugó :lol:
kell neki egy kistesó :wink:

sír Gergi

KépKép
Kép Kép
l.móni

Karácsonyfa törzzsel és díszekkel a'la Rugó (az övé a jobb oldali):

Kép

Móni, hát, két rugó-kvalitású gyerek nekem most sok lenne :lol:

Kép
vindolanda

A bal oldali :oops: :wink:

Kép
vindolanda

Bejelentkezem én is.

Móni, Gergőke :cry: remélem, múlandó a láz, és mindkét kicsid pikk-pakk meggyógyul.

Vindo, épp akartam mondani, h Rugó baromi jól rajzol, Te viszont... :lol:

Mi itthon vagyunk, Ádi ikeás lámpadobozban bújkál el, Apu az utolsó lámpával bajmolódik, lassan alvásidő.
irina

Csak ezt az oldalt futottam végig...

Móni!
Jobbulást nektek! Elég rosszul hangzik a két beteg gyerek! :(

Irina!
Ezek szerint Ádi most jól van?

Vindo!
Ez igen, Rugó nagyon ügyes!

Ma volt a karácsonyi ünnep az oviban, amiről sajna lemaradtunk, mert Gergő éjjel belázasodott.... Remélem valami kósza vírus csak, és karácsonyra átmegy rajta, Zsuzsu pedig erős lesz és ellenáll...

Kép
gica1

Sziasztok,

Vindo hivassatok elő pár Rugó fotót, tescoban vannak olcsó képkeretek, megvan az ajándék:-)

Nagyon Ügyes Rugó, na ilyesmit is lehet kereteztetni:-)

Nekünk VEráék csináltak szuper emlékképet, ezt kapják a nagyszülők:-)

Kép

Heni
KépKép
heni81

Gica, mielőbbi jobbulást Gergődnek!!!
Köszönöm, Ádi jól van, a náthája permanens (zöld takonnyal), lehet, ez egy darabig most így lesz. Ő sem ment oviba, erre a két napra nem kockáztattam meg, hogy összeszedjen valamit.

B**kker, úgy eldugtam S karácsonyi ajándékát, hogy fél órája keresem és nem találom. :shock: Be akarom csomagolni, de így...
irina

Heni, jó az emlékkép :D
Na, én a tavalyi megjegyzéseken okulva idén csak CD-n adok Ádi-képeket mindenkinek. Apósom ugye megkérdezte, hogy a klassz naptárt mi csináltuk-e (most vagy nagy a bizalma felénk -- amit kétlek --, vagy arra utalt, hogy ezt is olcsón megúsztuk, h mi csináltuk). Most majd nem lesz min a nyelvét köszörülni. Anyuék meg sok Ádi-képet akarnak, hát lesz az is, aki akar, előhívatja magának, amelyiket akarja. Kicsit untam már, hogy soha semmi nem jó.

Ja, meglett az ajándék. 8)
irina

Móni,jobbulást Gergőnek :) s tudod mi jutott még eszembe? anyatejjel kenegesd az arcát,lehet az helyrehozza :) Anno B-nak ez segített mikor mini volt :)

Vindo!
ügyes Rugó :)

Heni, :) :)

Csilla,olyan vagy mint Nagyi :) mindent eldug és sose találja :)

Gica,jobbulást Gergőnek :)

Fleur,akkor Te vagy a 12. aki megdicséri ,szerintem képes lesz és megcsinál annyi fülbevalót :)

:arrow: gépet újraindítani,mert totál le van lasssulva

KépKép
viranka

Verus, néha a naplóimat is úgy eldugtam, h nem találtam meg. :D

Hol van akárki? De tényleg, ha jövök, itt nincs senki szinte. :cry:
irina

Itt vagyok én akárkinek :wink:

Gergike náthás a doki szerint. Egyenlőre homeopátia. Ha 3 nap múlva is lázas akkor adjanm neki az ab-t. Most 39,7 a láza. Nem bír tőle aludni, már kapott lázcsillapítót, várok fél órát, ha nem megy lejjebb hűtőfürdő.

Az arcára azt mondta Vera, hogy igyak napi 2 kálciumot és próbáljam vezetni mikor mit eszek, közben azt is figyeljem mikor javul vagy romlik az arca. Januárban átnézzük közösen a listát és kiderítjük mi a gond :roll:

sír :arrow:

KépKép
Kép Kép
l.móni

na szép, én jövök erre mindenki eltűnik :roll: :( :arrow:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Szia, drága Móni Akárki! :-)
Remélem, Pötike láza mielőbb lemegy! Sok gyógypuszi neki! Te vállad hogy van? Grétike meggyógyult?

Mi punnyadunk, várjuk S-t, Ádi alkoholmentes (!) filccel telerajzolja a dobozt, amiben félórája ül. Megbeszéltük, h ez a helikoffer.
Közben fejben tervezem a karácsonyt, de igazából csak 24-ét kell. Holnap még be kell mennem a mhelyemre, kajajegyosztás lesz. Csütörtökön meg S-nek el kell hoznom a szülinapi tortáját, és valamikor nagybevásárolni is kellene. Szerintem az is aznapra marad.
irina

na, ez az alkoholmentes filc eddig a legérdekesebb elírásom. :lol:
irina

Én is raktam már el úgy ajándékot, hogy csak a következő évben került elő :lol:

S. csütörtökön szülinapozik?
Karácsony előtt a legrosszabb születni :roll:
Az alkoholmentes filces íráson elgondolkoztam ám :D

Vindo ügyesen rajzol Rugó.
mondjk először néztem, hogy Te milyen fenyőt rajzoltál mintának :lol:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Móni, igen, S. 23-án született, ez elég nagy pech volt (neki).
irina

Lehangolóan sokan tolongunk itt... de hát mit várok 24. előtt 2,5 nappal? 8)
irina

nekem van felmentésem :) gyöngyözni voltunk Mírával és olyan szépet tanultam ma is :) :) ha kész fotozom(vagyis Apa)

Móni,akkor tedd azt amit a doki mond :) de tényleg próbáld kiaz anyatejjel való kenegetést Nekem anno egy cigányasszony javasolta x+1 gyerekel a háta mögött :)

mi az az alkoholmentes filc? nem jövök rá :oops: kimosható vagy mi? lehet felkeltem R-t és megfejtetetm vele ...ÁHHHHHHHHHHHHHHH ráááááááááájöttem :) :lol: :lol: este van már :)

:arrow: mert nem készül el az ajándék :) holnaptól meg mind2 gyereket le kell foglaljam,Míg az Apjuka akrácsonyi ajándékukat barkácsolja :)

KépKép
viranka

Móni!
Nagyon boldog szülinapot kívánunk :)

KépKép
viranka

Móni drága Isten éltessen!!!!

KépKép
kaqk
Debrecen

Itt vagyunk mi is.

Móni, boldog születésnapot kívánunk!!!

Lányok, köszönjük a Rugó-rajzos dicséreteket. Most tényleg büszke voltam rá, mert általában csak össze-vissza firkálgat, vagy nézi, ahogy festek, de most közösen tudtuk csinálni egy öt percre 8)

Heni, mostanában nem is nagyon fényképezzük Rugót... Fényképezővel abszolút nem hagyja, nyár óta, mikor is fotográfusnak lépett elő, és a nyakában azzal turistáskodott Görögországban, és kattingatott. El van dugva, elő sem merjük venni, mert ordít érte :roll: Telefonnal fotózgatom :wink:
De köszönjük a tippet :!:

Jól aludtunk.
Nekem holnap munkanap :roll:

Jön Rugó :arrow:

Kép
vindolanda

Sziasztok

Boldog Szülinapot!!

Köszi a kérdést Móni volt a biztosító 140e becsülte a kárt ami szerintünk nagyon is jó:)

Ha nem jönnék ezúton kívánunk mindenkinek Boldog Karácsonyt!!

Kép

Kép
agica1126

Móni, Isten éltessen! :)

Nekem is van mentségem... Olyan rosszul voltam, hoggy csak na... De most jó. :)

Remélem, ma nem lesz így, s akkor jövök ma. De most nyüzyi van, megyek.

Kép
Kép
Kép
zdori

Móni :D

Kép

Kép
agica1126

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?