Örülök,hogy összefutottunk!
A heg húzódni fog inkább,nem fájni.
Hát igen,már kezdik kérdezgetni,hogy még mindig egyben?!Pedig még van 3 hét.
Ok,mindjárt átküldöm Ruszlánét és szólj máskor is nyugodtan,ha tudok szívesen segítek!
Kata
2004.11.01 18:44
Ma meg allatkertben is jartam
2004.11.01 21:22
2004.11.02 10:45
). Otthonkám otthon csücsül, szerintem meg fogok őszülni az otthonlétben, de muszáj lesz beindulni mostmár, mert közeleg az idő, én meg egyre lustibb leszek a pocak miatt... Nembaj, megerőszakolom magam, és nekiállok
Tegnap már vasaltam is, hát fújj
Nem az, hogy mit vasaltam (pólyahuzat, imádom
), hanem maga a vasalás..
Patrik drága se miniméret, nade hizzon csak, úgy a jó
Kíváncsi leszek a születési súlyára
2004.11.02 18:42
2004.11.02 21:15

2004.11.03 10:51
A másodikon látszódott már az arca és végtagjai, nameg a neme is, csakhát részletekben látod a lurkót
De ha alszik, akkor nehéz felébreszteni és akkor nem mutatja a pofiját
És ez idősebb korában gyakran előfordul.
(Mondjuk én először is a genetikai rész miatt mentem jobban, mert aggódtam..)
Én is feladtam egy huzatnál, a maradék kettő akkor eltéve nagyiknak
Szeretgetős kisördög
2004.11.03 21:50
2004.11.04 10:17
Én egyből elmerültem a témában, hogy terhesség és bárányhimlő, hát nem örültem az eredménynek.. de mostmár megnyugszom, mert már ki kellett volna jönnie rajta, ha elkapta volna.
Jajj, olyan jó, te már lassan hajrás időszakba kerülsz
Jobban izgulok, mint a saját szülésemért
2004.11.04 21:13
) de hát ezek után...lemondhatok róla ..??
bár felelőtlen állatkert vagyok mert nem tom a kutyákkal hogy lesznek...
de annyira aranyosak 
Jonathánt nem tudom lekaparni róluk
meg aggódóm kicsit a férgecskék miatt...KAta te mit egészségügyis tudsz valamit ezekről? (már adtam nekik féreghajtót, de egyszer olyan szörnyűségeket olvastam az álltorvosi rendelőbe, hogy az ütő megállt bennem szóval most akár ciki akár nem kicsit parázok remélem nem röhög ki a védőnő ha megkérdezem??
?? ) 2004.11.04 22:11
)
2004.11.05 11:38
Hetfon meg bemegyek, mert akkor lesz kesz egy fejlesztes, ami a munkamat hivatott megkonnyiteni, de ha az jol mukodik, akkor vege az ingazasoknak (ha nem jol csinaltak meg a fejlesztest, akkor se megyek mar be
)
Kezdetben ugye TSZtag, sima melos, kapalt, metszett, aztan amikor beindult a szeszfozde, akkor odakerult, ezert elvegezte a hozzatartozo iskolat. Amikor kijott a TSzbol, akkor elvegzett egy novenyvedos sulit, igy o mar kiskonyvvel rendelkezik, vasarolhat erosebb novenyvedo szereket is es hasznalhatja.. utana, merthogy melo meg mindig nem nagyon akadt, elment kereskedelmi tanfolyamra, ahol azt mondtak neki, hogy ne sima eladoira menjen, mert van erettsegije, hanem boltvezetoire. Nah, ezt is elvegezte, de a helyi boltosok nem kedveltek, mert a szabalyossagra torekedett, lasd nem rakunk ki lejart szavatossagu arut.. igy munka meg mindig sehol. Aztan ugy 2 eve egy Alapitvany lehetoseget adott neki, hogy dolgozni kezdjen a szomszed telepulesen levo szellemi fogyatekosokat ellato intezetben, mint gondozo-apolo, csak tanulnia kellett, egy 2 eves sulit kellett neki 1 ev alatt elvegezni. Szo se rola, majdnem kitunovel megcsinalta
Ugyhogy most ott melozik
Lassan mar megszokom, hogy nalunk forditott helyzet van, en kerdezgetem, hogy tanult-e, leckevel hogy all, es hogy hanyasra vizsgazott

(Anyukam iden toltotte az 50et, szoval minden elismeresem az ove)
(ez nagy szo, mert ezt a 3mas szeretgetest csak akkor szoktam kapni, amikor nyalokat kap tolem
- latszik, hogy emlekszik rad
)
2004.11.05 22:06

2004.11.05 22:09

2004.11.06 10:14

2004.11.06 15:56
Ugy latom, hogy ma meg elugrom akkor a gazos ismerosomhoz, hatha neki van jo konvektorja
Nekem is meg kell ot keresnem, mert a szobai hulyeskedik egy kicsit, eleg hangos egy bizonyos szintentartasnal, es ez nem idealis Zolisnak, Gyuszko sem szereti a hangjat...
En ma legalabb addig eljutottam, hogy az atrendezeshez elokeszitettem a terepet, a cipeles mar nem az en dolgom
), popsitorloje, cumisuvegje es cumija is van
Mar csak a kisagy szivacsa maradt kimosasra, de jovoheten azt is meg akarom csinalni, hatha az atrendezes is meglesz, es akkor vegre elpakolhatom a ruhait is a vegleges helyre, es elokeszithetek majd lassan mindent
Mostmar van nappal is idom hetkozben
Most meg alszik, bar tobbszor felebredt kozben, de meg huzta az agy
En alapbol imadom oket, csak most meg nem vallalnek be egyet sem, mert sokat utazgatunk, es nem lenne szivem itt hagyni a szomszedasszonyra, mint a tobbi allatkat.
a polgarmesteri hivatalrol meg nem tudok nyilatkozni, mert meg nem kertem toluk soha, semmit, igy nem tudom, hogy adnanak-e
Bar gondolom itt se jobb a helyzet. ha az ovodaepitesbol kiindulok.. 2004.11.06 21:34
.
2004.11.07 11:28
.
.
2004.11.07 14:28
Mar aggodtunk, hogy hova tuntetek el ennyire.. az nem a legjobb hir, hogy sok idod nincs lurkocaid mellett. A kepen nagyon edesek
Gondolom nehez lehet, de majd meg is tapasztaljuk
Amugy Libero pelus van most akciozva.
Arrol meg tippem sincs, hogy mennyibe kerulhetnek az ilyen konvektorok, ugyhogy lehet, hogy enis dobok egy hatast az artol
2004.11.07 17:10
)
2004.11.07 18:29

!!!
. És az a gáz hogy ez mindenhol ez a mentalitás az építkezés során sajnos megtapasztaltam ezt minden de tényleg minden oldaról, a szocpol, a rendőrség, a bank, a démász stb... A hozzáállás annyi, hogy senkit nem érdekel: átvertek? szar ügy te kis hal vagy menjél usszál tovább, nem ismerünk.
.
Szülési terv? Fájdalomcsillapítás, szülőszék?
?
milyen békések a képen, bár gondolom élőben sokszor más a helyzet
Remélem minél előbb sikerül túljutni a kezdeti nehézségeken hogy kicsit magaddal is folalkozhass. Gyerekmentes nap? Tudod amikor nagyszülők vigyáznak a csapatra, te meg szólózol és kikapcsolódsz egy teljes napra?
Hogy aztán megújulva felfrissülve kezdhess újabb hetet? Ideális esetben ezt mindenki élvezi, nagyszülők, unokák, anyukák, esetleg még a férjek is
2004.11.07 19:30
Csaszaros babak? tudja vki?
2004.11.07 21:29

Most befogadtak egy hatalmas kutyát,időnként átszökik hozzánk a lyukas kerítésen,ma pedig megharapott egy nőt az utcán.
2004.11.08 13:34
)
), hogy van-e benne féreg, ha nincs akkor nem kell megismételni a féreghajtást. 2004.11.08 14:03
2004.11.08 20:54
2004.11.09 06:38
Ne aggodjatok, csak el vagyok havazva, igy ezert nem jutottam irashoz tegnap.
Tegnapi szita-agyambol kiment..
2004.11.09 11:10
Valahogy én is így vagyok és attól tartok ez a helyzet nem fog változni mostanában.
2004.11.09 13:19
Tudom, ejnyebejnye, de gond adódott a pesti modemmel, és 2 napig vadásztam, mire egy nyamvadt, de nekünk megfelelőt találtam. Ma beizzítotttam a melóhelyen, így ha minden igaz, akkor holnap már nem jövök, csak csütörtökön kukkantok be, mert kérték a csajok
2004.11.09 15:49

)
)
), mert nagyon várom a karácsonyt. Az időpontról pedig sajna nem te fogsz dönteni...
2004.11.09 16:26
Csak nem valami eszement katalógusból bogarásztad?
), főleg a dátumfóbiás pasiknak jó, mert így legalább képes megjegyezni a gyereke születési idejét
Gyere nyugodtan, csak el ne rettenj a nagycsaládos életformától
2004.11.09 19:30
Eleg koran ott szokott lenni. Arrol publikban nem irok inkabb
ezert szeretnem a 01.01-et a masodik fiamnak
Az enyem meg 2 nap mulva esedekes, o en szegeny oreg
Hat most vagy megszeretem, vagy messze elszaladok, ha parom emlitene 3. lurkot
2004.11.09 21:00
2004.11.09 21:15
2004.11.09 23:56
Olvasoma különböző könyveket, de hát az mégsem ugyanaz...
2004.11.10 10:08
Najo, onos erdekbol, mert lehet, hogy vmikor ejfelkor tud majd csak hazajonni, holmi beallitasok miatt, es ne fagyoskodjon mar vonatra varva..
Majd viszek vmi sutit, es egybol nem azon jar az eszed
Hallod pilisi Rem?
2004.11.10 16:14
Nagy a család
.
majd próbálok feltenni képet. (MIRR MURR a nevük, KazMIRR és TiMURR)
Lehet hogy pocakosan már nem is látlak? (ajnálatom áll ha van kedvetek átnézni holnap is pénteken is itthon vagyok).
Habonyt hívod ilyenkor vagy a kórházat? Nagyon szorítok ám neked
.
Sikerül mindíg mindet eladni? Ez kinek az ötelet volt hogy tenyésszetek újullandit? (gyerekként mindíg erre vágytam hogy kutyatenyésztő leszek
csak nálunk az állatok az én "utamon" jöttek a családba, és nem a Szabolcsén, ő ebbe annyira nem partner, csak "elviselő")
Én sajna fel sem tudtam fogni, amíg nem kezdett nőni a hasam, akkor esett valahogy le, hogy hú most akkor ez már nem vicc és tényleg valahogy ki kell jönnie a hasamból mert tényleg benne és valahogy most már ki fog jönni, de hogy??? Nagyon elképzelhetetlen volt, és mire ezt így összeegyeztettem magamba addigra már meg is szültem. Utánna meg olyan "írígy" voltam a terhes kismamákra akiket láttam, hogy jaj de jó nekik, mert nagyon jó terhesnek lenni, mert már értem !!
358-0093) az árra már nem emlékszem, de szoktak itt is lenni akciók mi egy csomag pelust kaptunk ajándékba, és nő volt az orvos. 
2004.11.10 16:27

<!--attachment: jonath_n__s_kazmir_kicsibe-127177.unk*attachment_icon.gif*application/octet-stream*245.2**jonath%e1n+%e9s+kazmir+kicsibe%2epsd --><center><pre>2004.11.10 19:21
).
2004.11.10 21:56
majd gyűjts időt egy kis élménybeszámolóra, hogy megy nálatok az élet
Akkor néztem csak amikor elkezdődött, aztán már mivel vagy 3 éve nincs tv-nk kimaradok belőle.
meg felvenni is
és azért nem is kell fizetni
. Többiek nagyon dicsérik a Habonyt
akkor ezekszerint te is nála fogsz szülni? Bár Momó Isván kórházas szülése rám nagyon csábítóan hatott
ott bár orvost nem ismerek, de a szülésznők tényleg kedvesek és ők pl azt ajánlották a szülésfelkészítőn, hogy úgy is lehet az Isvánba szülni ha nem oda jársz dokihoz, szülsz az ügyeletesnél ők meg bejönnek hozzád (szülésznőválasztás) ez jóval olcsóbb megoldás
Én így szerettem volna csak nekem a végén már pont az volt a baj, hogy nem volt orvosom seholsem
aztán valahogy a Péterfybe kötöttem ki.
most már a Glora is 2 éves lesz remélem benő a feje lágya mert eddig mindent, de tényleg mindent szétszedett, a kerítést, az orgonabokromat...mindent ami az útjába került
.

2004.11.11 06:33
2004.11.11 18:19
2004.11.11 20:44
Kaját hogy oldjátok meg, gondolom nem egyszerű mennyiséget esznek meg.
Kiállításokra is jártok?
nagyon kedvesek voltak egymással.
Sajnos kutya-cica szoktatást kilátástalannak tűnik eddig
nagyon nagyon meg vannak őrölve tőlük, kíváncsi lennék ezt más hogy csinálja. Gondoltam hogy majd fegyelmező gyakorlatokat csinálok kb a macskoszoktok 3m-re és ha mindíg ugyanaz az inger egyszer úgyis elunják és már nem lesznek érdekesek a macskák. Bár ezt csak én találtam ki, de jelen pillanatban ez az egyetlen ötletem, csak már előre érzem hogy megint az elején vagyok csak lelkes ezt pedig módszeresen rendszeresen kéne csinálni.

| X EZT MÁR OLVASTAD? |
|
![]() |
|