Sziasztok Mamik
Na, lassan mindenhova eljutok
1 hete itthon vagyunk. MA 3 HETESEK A FIÚK! Ezen alkalomból lemázsáltam őket
Máté 2680 gr, Levi 2650 gr
(egy hete Máté 2310 gr volt (pedig ő 2050 gra fogyott le a PICen) Levi 2410 gr volt

- tömöm őket

)
Angyali gyermekeink vannak. Nappal 3 óránként esznek, utoljára olyan 9-10 körül, éjjel 1-2 körül ébrednek, utána már csak reggel 6kor.
Külön szopiztatom őket, így kicsit tovább tart egy-egy etetés, de egyszerre nem megy, mert nem tudok kellően figyelni rájuk. PL. őket még sokszor ébresztgetni kell evés közben, és kettőre nem tudok egyszerre figyelni.
Nagyon sokat esznek. Máté 70-100 grammokat alkalmanként, Levi 60-90 grammokat (de tegnap evett 110-t is). Iszonyú mohók, így állandüan azzal harcolok, hogy ne fulladjanak meg ill. ne nyeljenek félre.
Lassan már ott tartok, hogy csak háton etetem őket (én fekszem hanyatt), hogy ne folyon annyira a cici, de még így is képesek fulladozni etetés közben.
Tejem rengeteg van. A fiúk fejenként olya 450-520 gramm környékén esznek, és emellett még napi 500-600 ml megy a fagyasztóba.
A kórházi élményeimet nem részletezném, mert nem volt jó. (majd talán később leírom)
Frissítettem az albumunkat:
https://www.babanet.hu/album/main.php?album=3181 Ma majd készítek megint képeket.
Rita
én a csaszi napjáig 12 kg-t híztam, de rajtam egy csepp víz nem volt a terhesség alatt. (bezzeg a csaszi után... úgy bedagadt a lábam, hogy nem bírtam behajlítani a lábujjaimat és zsibbadt iszonyatosan).
Most 3 kgval vagyok kevesebb, mint a terhesség előtt.
Próbálok most már rendszeresen jönni, csak az állandó fejés elég sok időmet elvesz, és persze a manók etetése is...
Ja, még valami. A fiúk minden nap most már van 1szer olyan, hogy 2 etetés között nem alszanak (vagy max. 1/2 órát). Ha kézben vannak, akkor nem visítanak, egyébként igen.
Mivel lehet lefoglalni egy 3 hetes manót? (szerintem még semmivel, de cáfoljatok meg) vagy legyenek ilyenkor csak kézben?
Orsi + Levi + Máté
2*3 hét