A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2010 augusztusban baba érkezik...

Szép napot!

Itt esik az eső :twisted:

Bamass jobbulást és kitartást. Remélem minden rendben lesz.

Tominak is jobbulást!

Évi a mi karácsonyunk is kusza lett. Főleg azért mert Gábor ma ment dolgozni és igyekezni kellett haza. Jövőre tényleg nem megyünk sehova. Anyukáméknál voltunk. Nem volt gond, gyerekek eljátszottak, Áron persze nem aludt csak egy picit. (Én nem tudom miért, de ez a gyerek csak a kiságyában tud aludni, pedig pici korától kezdve - mert most olyan marha nagy :lol: - mentünk anyósomékhoz és mégis....) Viszont nem sírt meg nyűgösködött, kicsit többet kellett vele foglalkozni. :D Megebédeltünk, megvártuk tesóm volt barátnőjét a kisgyerekkel (5 hónapos) és utána volt ajándékbontás.

Este miután hazaértünk, Áront gyorsan megfürdettem, megetettem aztán vacsoráztunk és ezalatt csempészte be a Jézuska az ajándékokat a fa alá. Áront a csomagolópapír jobban érdekelte, mint ami benne volt :lol:

Hajnalban az sms küldős szomszéd gyereke sírt, de úgy, hogy már nem bírtam visszalaudni. Jön a foga. Pedig borostyánlánc is van a nyakában......

Ma vendégek jönnek babanézőbe, meg az unokahugomék, holnap anyósomékhoz megyünk.

Majd még benézek.

királylány

Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Sziasztok!

Mindenkinek Még egyszer Nagyon Boldog-Békés Ünnepeket.
Hát csajok-van akinek kijutott :(
Sajnálom a babákat -gyerekeket is!!!
Le a kalappal!

Nálunk lekopogom minden rendben ment...mindenkinek ízlett minden...tetszett a fa...és nagyon BOLDOG volt a Szentesténk :)
+ meglepivel kedveskedtek öcsémék...kis zokni lógott a fánkon :)
pssssssssssssszt :)
-ezt nem szabadott volna elmondanom...hátha valaki Anita családból olvassa és még eddig csak az én családom tudja :)

Gergő aludt...de a fotó kedvéért kivettük-hát nem tetszett neki :(

Kép

...de az ajándékokkal el volt... :)

Kép

Bubu is ünnepelt...kapott rántott tonhalat :)

Kép

...és még puszit is adott annak aki megérdemelte :)

Kép

Na de elég volt a fotóimból :)

Mindenkinek jobbulást...és természetesen további Boldog Karácsonyt!

Kép

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Csillag gratulálok tesódéknak :)
Gergő nagyon aranyos még morcosan is. Egyébként én is sírtam volna ha álmomból felébresztenek :lol:

Évi Tomika is bájos ott a fa alatt. :D

Áron és az ajándék:

Kép

királylány

Csillag tesódéknak gratula, csinosak voltatok,jó nagy a család!
Dia szépek vagytok,csini vagy.Szép a fa is.

Miki most ment át anyóshoz,viszi a tortát(csináltam nekik is)sütiket,ajándékokat,naptárakat.Anyós erősködött h.de gyertek át,de hozzátok át,1.nem viszem mert fertőz, van ott 4 gyerek most,2.lázasan nem cibálom sehova,3.kutya idő van....nem lehet megérteni..???

Tomi jobban van,de aluszékony és még híg a széklete meg mára folyik az orra elég csúnya zöldes,meg köhög,hőemelkedése van(37-37.4) estére kapott kúpot,akkor már 37.9 volt és féltem h.álmában felmegy.Kaptunk széklettartályt,vettem bele mintát,majd bevisszük az Antsz-hez.

Mikitól kaptam a középső fa szobrot,szerintem gyönyörű,mindent kifejez az anyaságról,olyan meghatónak találom:(tiszta hülye vagyok)

Kép

Tomi ajándékaival:

Kép
A hozzászólást 3 alkalommal szerkesztették, utoljára evilany 2010.12.25 13:40-kor.

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Na, itt a család:

Kép

királylány

Zöldes attól lehet, hogy a sok trutyit lenyeli. A múlkor kérdeztem rá a drnőnél.
Teljesen érthető, hogy nem mentek.

Mi sem emgyünk ma ki anyukámékhoz, pedig hívott mert jönnek a nagybátyámék (a huga férje a két lánnyal + a két pasi) de Áron tegnap nem aludt napközben csak alig. Holnap sem fog csak alig.....

királylány

Dia,szép család,büszke lehetsz a fiúkra is! :)
Holnapra mi a program?

Zöld az orrából jön(vszinű baktériummal felülfertőződött)

Bírja ám a tanuló kutyust!
Lányok,ti azt kimostátok?

evilany

Évi, csináltam neked friss avatart... ha kéred:

Kép

8)

Kép
xtina75

Tina :wink: köszi :)
g-n van?

evilany

Most már igen... :)

Kép
xtina75

Évi anyósomékhoz megyünk holnap. Jönnek sógoromék is haza (remélem időben ideérnek - nem szokásuk - :? )

királylány

Sziasztok!
Bmaass! Hát ez iszonyat! Gyógyuljatok meg gyorsan!
Évi! Tomit is tessék gatyába rázni :wink: gyógyuljatok meg gyorsan ! Gyógypusszancs már úton is van!

Nagyon szépek a babák :) Szeretem nézni a fényképeiteket!

Nálunk minden rendben volt:) Persze a fényképezőbe nem vettünk elemet, ezért csak 1-2 képet tudtunk szenteste készíteni (hoztunk a formánk).
és most nézem, azok sem lettek jó képek.
szilvi35

MINDENKINEK BÉKÉS, BOLDOG, KARÁCSONYT KÍVÁNOK!

olvasni nincs idom most, bocsi megyek csak beköszönni jöttem

Ünnepelteknek sok BOLDOG NÉVNAPOT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
melisch

Sziasztok!
Kellemes karácsonyt és nagyon boldog új évet kívánok Nektek!
puszi,

Katka
KépKép
katka77

Sziasztok!

Gondoltam rátok, de nem jutottam géphez.
Remélem, a végén mindenkinek nagyon szép karácsonya lesz/lett.

Gyógyuljanak meg a betegek!

Sajnos, nálunk sem úgy alakultak a dolgok, ahogy jó lett volna.
Kristóf belázasodott végül, de szerencsére csak egy délután-este volt.

Két napon keresztül viszont Bálint is nagyon beteg volt.
Végül megint kihívtuk hozzá a doktornőt, aki attól tartott, hogy szép lassan tüdőgyulladása lesz. Így kapott antibiotikumot. Most szed köptetőt, nyákoldót, antibiotikumot, vitamint... Orrspray, orrszívás, már a torkából is szívtam/szívom szegénynek a trutyit...

Szóval, az a két nap borzalmas volt, nem túlzok, ha azt mondom, hogy össz-vissz fél liter folyadékot tudott meginni, folyamatos hőemelkedés, majdnem láz mellett. Féltem, hogy a kórházban fogunk karácsonyozni, mert kiszárad... :cry: Se ciciből, se cumisüvegből, se kanállal, se nurofenes adagolóból, sehogy nem tudott inni. Végül a D-vitaminos üveg cseppentőjéből tudtam megetetni... Képzelhetitek... Közben fejtem a tejet, nehogy még egy mellgyulladást is bezsebeljünk...
És ez még ma reggel is így volt... Kicsit lefogyott szegénykém... :roll:

Így én se tudtam meggyógyulni, páromnak határidős munkái voltak, eléggé kivoltam...

De most már jobb, és már egész sokat tud szopizni is. Szörnyű volt, hogy elutasította a cicit... :cry:

Legyetek jók, sok puszi nektek!

bekri

Jó reggelt!

Sajnálom, hogy sok baba beteg. :(
Nekik sok-sok gyógypuszit küldök!!!

Nálunk minden szuper volt eddig. :lol:
Lili teljesen odavan a nagy fától még mindig tátott szájjal nézi. És nem is a fények voltak a legjobbak, hanem a csillagszóró. Le is kameráztuk, ahogyan nézi őket.
Annyira jó volt a szenteste igazi családias. (ja és nagyon jó kislány volt, mivel végig nézte a kis székéből ahogyan a szülei főzik a karácsonyi vacsorát)
Persze a játékoknak is nagyon örült, nézegeti és játszik velük…

Tegnap anyóséknál voltunk. Egy volt a gond, hogy nem tudott délután ott aludni 30 perc után felébredt, így elég fáradt volt. (12-től 6-ig voltunk ott)
Szerintem a sok új élmény és persze, hogy idegen helyen van. De azért nagyon jól bírta még akkor is nevetett a nagyszülőknek.

És ma lesz a nagy nap és végre találkozunk nővéremmel és a gyerekekkel. Már alig várom! :lol: :lol: :lol:
Unokahugi folyamatosan Lilit emlegeti telefonban, teljesen be van sózva. Alig várom, hogy a 3 gyerek együtt legyen. :D

Ircsi, nektek jó utat! Aztán írjál, ha megérkeztetek!!! (nem elfeledkezni)

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Second Birthday tickers
woody

Tina, mit szóltak a szülők a babához?
Volt nagy meglepetés?

woody

Sziasztok
Nálunk is szükségállapot uralkodik továbbra is,tegnapi du-t a Tomi végigsírta panaszkodta,fájdalmasan kiabált,orra folyik,mossuk,szívjuk,de a torka is tele van,köhögi fel,de nem nyeli le/köpi ki,hanem fuldoklik benne tiszta ijesztő :( :( :( estére 38.5,kúp,azzal aludt csak néha sírt fel.Vacsoráját egy az egyben rámhányta,a hasa se jó,sokat böfizik,hasmenése van.Éjjel evett azért jól.Ma meg annyira aluszékony,reggel óta össz 1 órát ha fent volt,2 részletben hogy az előbb már felöltöztünk hogy megyünk az ügyeletre,aztán felébredt és kicsit jókedv volt,láza abszolut nincs,úgy döntöttünk azért alszik sokat mert gyógyul,meg az idő...de még nincs kizárva hogy megyünk.Így az ünnepet nem annyira élvezzük,aggódom érte,rossz nézni hogy ilyen beteg,remélem másnál jobban telik.

Bekri,sajnálom,tudom mit élsz át :( :( bár Tomi eszik,hálistennek,szegény Bálint :( :( mielőbbi jobbulást.

Ircsi jó utat!!

Woody,de jó,gondolok majd rátok!

Többiek,hogy telik az ünnep? Első babás karácsony?

Szilvás,örülök hogy Ti jobban vagytok.

evilany

sziasztok!

Bmass sajnálom! drukkolok, hogy egyszeri és vissza nem térő eset legyen!! kitartást és sok erőt kívánok!

Évi szegény Tomika! gyógypuszikat küldök!!! hatalmasakat!

Ircsi Nektek jó utat!!! :wink: lehet, hogy már ott is vagytok?!?! :lol: :lol: :lol:

Bekri sajnálom a történteket, remélem most már szépen meggyógyul a kismanó!

Nálunk: 24-e rohanós, anyuhoz apuékhoz, majd haza... és a gyermek annyira összezavarodott, hogy éjjel 1-kor sikerült elaludnia... :? rengeteg ajándékot kapott a családtól (az öcsém az első fizetését egy az egyben karácsonyi ajándékokra költötte... bekattant...)
Zoé alvása kezd beállni, ha felébred éjjel, akkor már csak 4 és 5 között kel egyszer, de például most éjjel is este 10-től reggel 8-ig aludt egyhuzamban (na jó, egyszer felriadt 4-kor, kapott cumit, mire megmelegítettem a vizet a tápinak, addigra aludt, mint a bunda... :wink: ) el tudom képzelni, hogy mennyire éhes lehetett, amikor két óránként ébredt....
tegnap útra keltünk anyósékhoz, szerencsére csak miután ideértünk kezdett el tombolni a természet... igazi ítéletidő volt... brrr...
itt aztán nincs más dolgom, mint hogy hagyjam magam kényeztetni és pihenjek...

remélem a továbbiakban mindenkinek nyugodt és boldog napjai lesznek!

Kép
gtunde75

Tündi de jó alvókája van :) szuper. MI mindig mire jobb lenne a helyzet,akár a nappali akár az éjszakai dolgokban jön vmi(front,betegség,oltás...)hogy felborítsa....
Éjjel tápiztok? Vagy már nappal is?(lemaradtam)

evilany

Mégegyszer Boldog Karácsonyt és a névnaposoknak is sokféle minden jót!

Kép A legszebb ajándék
limo73

:D még így is, hogy elfelejtettem elforgatni :D
limo73

Sziasztok

Kicsit megkésve, de NAGYON KELLEMES ÜNNEPEKET KÍVÁNUNK MINDENKINEK!!

Bmaas, jobbulást, mi lehetett ez. Oltáshoz lehetett köze?

Tomikának is jobbulást!

Napsugár, őszinte részvétem.

Nálunk egész jól telt a szenteste, pedig féltem, hogy nagy rohanás lesz, de nagyon jó volt.
Előző nap megvolt a nagy ijedtség, Kristóf elcsúszott az udvaron, agyrázkódása lett. Az esés után sírt, aztán azonnal elaludt. Akkor még nem gondoltuk hogy baj van, de 20 perc után sírva kelt, hogy fáj a feje a füle mögött, nagyon nyűgös volt, aztán hányt, zavart volt, szédült. Szóval minden arra utalt hogy agyrázkódás, az ügyeletes orvos mégis hazaküldött, hogy csak a füle van begyulladva. Másnap a háziorvosnál derült ki, hogy be is vérzett neki. Szerencsére már szívódott fel, figyelni kell neki.

Felébredt a kicsi, megyek
puszi nektek

Kép

Kép
szamocamoca
Tatabánya

Sziasztok

Kicsit megkésve, de NAGYON KELLEMES ÜNNEPEKET KÍVÁNUNK MINDENKINEK!!

Bmaas, jobbulást, mi lehetett ez. Oltáshoz lehetett köze?

Tomikának is jobbulást!

Napsugár, őszinte részvétem.

Nálunk egész jól telt a szenteste, pedig féltem, hogy nagy rohanás lesz, de nagyon jó volt.
Előző nap megvolt a nagy ijedtség, Kristóf elcsúszott az udvaron, agyrázkódása lett. Az esés után sírt, aztán azonnal elaludt. Akkor még nem gondoltuk hogy baj van, de 20 perc után sírva kelt, hogy fáj a feje a füle mögött, nagyon nyűgös volt, aztán hányt, zavart volt, szédült. Szóval minden arra utalt hogy agyrázkódás, az ügyeletes orvos mégis hazaküldött, hogy csak a füle van begyulladva. Másnap a háziorvosnál derült ki, hogy be is vérzett neki. Szerencsére már szívódott fel, figyelni kell neki.

Felébredt a kicsi, megyek
puszi nektek

Kép

Kép
szamocamoca
Tatabánya

Évi már csak tápi... + gyümölcs és délután vagy este rízspép... de van olyan nap, hogy nincs idő vacakolni, és akkor csak táp... januártól próbálkozunk a főzikkel is... tejcsi már nincs, alvás van... öröm az ürömben... :?

Szamóca sajnálom Kristófot! remélem hamar rendbe jön...

Kép
gtunde75

Barbi adj hírt!!!! hogy van Edö???

Kép
gtunde75

Bmaass! abszolút együtt érzek, Jonival is hasonló vlltr a menet, de nála legalább az orvosok készségesek voltak! Nagyon drukkolok, imátkozom értetek! Mindenesetre alaposan vizsgáltasd ki, amíg te nem vagy nyugodt, addig ne hagyd, mindegy mit mondanak az orvosok!!! Lehetett ez egy sima lázgörcs féle, ami abszolút nem ritka, és nem feltétlen van folytatása, de lehet más is, nézzék csak át alaposan! Adj hírt magatokról, képzelem milyen "karácsonyi" hangulatban vagytok!
(Amikor jégcsap a kezük-lábuk, valóban a lázuk megy felfele sokszor!)

Napsugár! :( . Hiszem, hogy fentről vigyáz rátok, és a család legifjabbjára is! :)

Évi! HOgy van Tomi! Mennyit eszik-iszik?! Nehogy kiszáradjon, kutacsát, pelusait lesd! Amikor most nekem a nagyoknak volt hányós-hasmenős vírusuk, a kicsiknek is buktak, én adtam egy kis aloegélt nekik, h kipucolódjanak, utána volt hasmenésük, azt mondta drnéni, h sokat itassam őket! JObbulást!!!

Mi jól vagyunk! a hófúvás miatt ma nem mentünk sehová, de eztz senki se bánta! tegnap is inkább anyámékat hoztuk fel, szakadó esőben nem akartam elmenni a picikkel.Holnap fülészet Jonival, remélem át tudunk menni!

claire
claire

Tündi,értem,nem baj az,a lényeg hogy jóllakjon,és mindenki happy legyen :wink:

Szamóca,szegény Kristóf :? Van baj mindenhol...

Claire,köszi,figyelem a fejét, fogyott mr 100 gr-ot az tuti,este megyünk orvoshoz,mert a mi dokink fog ügyelni,felhívtam. Evés közben van gáz,mert sír,panaszkodik,abbahagyja a szopit,sztem fájhat a pocakja.

Limo jó ez a kép így is úgy is :lol:

evilany

Sziasztok lányok!

Aranyosak vagytok, hogy aggódtok értünk. Edö müködik feltünö dolgok nélkül, nagy jó kedve van, rág és vigyorog, mintha mi sem történt volna. Ez azért egy kicsit megnyugtat.
Claire a hideg kéz lehet az emelkedö láz jele, de addigra már megvolt a höje és szerintem nem a láz miatt volt hideg a keze. Nekem az is furcsa, hogy egy kis höemelkedés lázgörcshöz vezetne? No meg ez nem is görcs volt, hanem atoniás tudomisénmi. Rongybaba. Döncinek volt anno lázgörcse, de neki 40 volt a láza és ö kék lett, merev és nem tudott se ki- se belélegezni. Attól is nagyon megijedtünk, ügyelet, megfigyelés, 3 további nap 40 fok és fölötte, orvosok tanácstalanok, lázat nem tudták kordában tartani, mert nem hatott semmi, míg végül az én diagnózisom nyert a 3 napos lázzal. Van itthon végszükség esetén adandó gyógyszer.
Az eddigi vélemények arra irányulnak, mint az én feltevésem is, hogy oltási reakció, már csak az a kérdés, hogy minden oltásnál halálfélelem fog minket kerülgetni, vagy sem.
Akárhogy is, nagyon kivetett minket a hétköznapok sodrásából az eset és megmutatta, hogy milyen hirtelen történhet derült égböl villámcsapás...

A többi kis betegnek is jobbulást, mielöbbi és teljes felépülést. Sajnálom, hogy többeteknek szintén terhelten zajlottak az ünnepek.

Hív a dedem, mennem kell. Közben sül a kacsám, el vagyunk nagyon havazva minden segítség nélkül mindennel. Ma azért sütöttem palacsintát a gyerekeknek ebéd után és voltunk kint a 20 cm hóban játszani.

Barbi
Vendég

Elhiszem Barbi! Én is mai napig gyanakvó vagyok és ideges, ha szegény Joni hosszan alszik, legalább is nap közben. sztem azért ez kivizsgálást igényel, bár amikor fejlődés neurológián voltunk, volt bent egy uilyen korú kislány, aki hasonló tüneteket produkált, szintén oltás után. Ott azt a gyereket epilepsziára is vizsgálták, de hála istennek nem találtak. Ezt nem ijesztgetésből mondom, mert ez lehet tök más!
A papírokat követelő doki meg kiborító, ilyenkor látszik, h ez mindenütt ember függő!
Figyeljétek nagyon azt a kis embert, vigyázzatok rá!

claire
claire

Sziasztok!

[quote="woody"]T írta:woodyina, mit szóltak a szülők a babához?
Volt nagy meglepetés?

A szülők közül már csak anyukám él, és neki végül elmondtuk már 2 hete - de nagyon örült. A bátyámék is tudták, de még nem volt alkalmunk kitárgyalni, megbeszéltünk mindent, kifaggattak, megmutattuk a a dvd-t, meg a dolgokat, amiket már vettünk neki, meg elmondták, mi minden maradt meg az ő gyerekükről, amit majd elhoznak, de lent van vidéken a nagyiknál... Nagybátyámék is itt voltak karácsonykor, ők most tudták meg, na nekik volt nagy meglepetés, és kiderült, az ő lányuk is babát vár - 4 héttel utánam jár 8)

JOBBULÁST A BABÁKNAK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
xtina75

Sziasztok
Ki hogy van,hol van?
Mi megjártuk az ügyeletet mert a mi dokink ügyelt,köptetőt,lázcsill-t kaptunk.Szegény egész éjjel köhögött,felkelt rá,sírt,panaszosan jajongott. Biztos fáj a háta a köhögéstől.Mára azért már van kis jókedv is,este még lázas volt.Teáztatjuk,meg sokat szopizik.

Pécsiek,az uránvárosi patikában (OTP,lottózó van még a téren mellette,a neve most nem ugrik be,de nem a Veres Endre és nem SIPO :) ) van Sinlac! Kiváltottam,kipróbáljuk majd csak legyünk túl a betegségen.

Bmaas,örülök hogy nem volt több görcs :(

evilany

Sziasztok!

Örülök, hogy kupálódik a társaság... Jobbulást Edönek, Tominak is!
Bálint is már csak szopizik! (Én még mindig nem érzem az ételek ízét, szagokat/illatokat, semmit. Ez már két hete tart, azóta vagyok beteg. Ez normális :?: :roll: )

Tünde, szegény Zoé! Én ezt annyira nem szeretem, hogy ilyenkor szegény gyerkőcök túl sok ingernek vannak kitéve és ők isszák meg a levét az egésznek. Velünk is ez volt az első babás karácsony alkalmával, bár akkor Kristóf már nagyobb volt. Akkor megfogadtam, hogy többször nem teszem ki ennek a gyereket. Szentestét, 24-ét itthon töltöttük tavaly. Idén meg Bálint és én gondoskodtunk róla, hogy mindhárom nap itthon voltunk.

Woody, jól telt a vasárnap?

Napsugár, őszinte részvétem! Idén karácsonyra a mi családunkban is két idős ment el... :cry:

Tina, ti hol laktok?

Szamóca, hú, a hideg is kirázott, amikor olvastam, hogy Kristófod elesett és utána meg jól elaludt... Az agyrázkódás alattomos egy dolog tud lenni, és hogy az orvos ilyen lazán vette... na, az meg szomorú...

Limo, tök mókás a kép ebből a perspektívából :lol:

Kristófom nincs itthon, anyósomék elvitték. Rájöttem, rossz ötlet volt. Az ünnepek alatt nagy volt a felhajtás, meg a betegségek, meg miegyéb. Nem nagyon jutott rá időm, értékes figyelmem. Itthon akart maradni velem, én meg belementem, hogy elvigyék... Utóbb kiderült a buszmegállóig sikeresen elcsalták anyósomék, és a buszon kezdett üvölteni, hogy le akar szállni. Olyan érzésem van, mintha becsaptam volna a fiamat, mert én azt mondtam neki, meg anyósoméknak is, hogy ha haza szeretne jönni, akkor nem kell felszállnia a buszra és elmennie... Anyósom szerint hamar abbahagyta a bőgést és el is felejtette a dolgot. Persze, elhiszem, hogy így volt. Ismerem a fiamat. De attól még az anyahiánya nem oldódott meg, hogy éppen nem üvölt, mint a sakál. :oops:

bekri

Betegeknek jobbulást!

Mi megérkeztünk tegnap Chicago-ba. Kicsit hulla vagyok az időeltolódás miatt. Katus persze bírja...

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Tomi ma majdnem megfulladt a kezemben :cry: :cry: :cry: annyira köhög,és olyan mennyiségű váladék jön fel,de nem köpi ki nem nyeli le,a torkában gurgulázik..köhögött,a végén olyan fura hanggal,erős visítás szerű,és kidülledt a szeme,piros volt a feje...kiabáltam Mikiért,közben megfordítottam,ütöttem a hátát(jobb híján,a Heimlich ezután jött volna,na de csecsemőn,sajáton :x :x ) irdatlan mennyiségű tapadós váladékot köpött / hányt ki így a földre. Borzalmas volt.
Továbbra is lázas,most adtam Nurofent,de alig akar teát,gyógyszert lenyelni,bágyadt,erőtlen,félrenyeleget.Holnap visszaviszem a dokihoz.
Hát,ezzel azért az anyatej immunvédő,erősítő szerepe ismét megdőlt nálam. Valamit kéne neki adni,már másodszor ilyen beteg szegényt,majd rákérdezek.

evilany

Szegény kicsi Tomi!
Lehet, hogy nem kellene holnapig várni... ügyeletre nem tudjátok elvinni?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára lombikbaba 2010.12.27 17:46-kor.

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Évi, nálunk ugyanez volt!

Én aztán elkezdtem orr-porszívózni a szájából is a trutyit - még a majdnem 3 éves fiam se tud köpni, hát még a 4 hónapos...

És cseppentővel adtam Bálintnak napokig a lefejt tejet és teát.

Egy próbát megér. Drukkolok!

bekri

Van olyan immunerősítő vitaminkoktél, amit 4 hós kortól már lehet adni - ha ilyesmire gondolsz, Évi. Bár nálunk egyelőre csak Kristóf fogyasztja - én meg próbálok minél több mindent anyatejen keresztül "átnyomni"... :oops:

bekri

sziasztok apa szolgálatban én meg gép elött .

Évi szegény Tomi nem irigyellek.. mielőbb gyógyuljon meg azt kívánom és repül hozzá a gyógy- puszika . Próbálj minnél több folyadékot adni neki ha lehet ha kell erőltesd neki mert ha nem eszik annyit nem jó dolog az sem, de nem olyan nagy baj mint hogy nem iszik mert ilyenkor nagy a kiszáradás veszélye főleg ha lázas is a pici . nem kioktatás kép mondom csak saját tapasztalatból beszélek.

Nálunk nem beteg senki hála égnek Benci egyre ügyesebb okosabb és huncutabb a nagy tesókkal szopizik és eszik vacsira meg tud enni egy fél banánt és egy fél almát + szopizik rá ( megenné az egészet csak nem adom neki ) iszonyatosan nyálzik de fog még sehol nagyon sokat nyűglődik ez miatt van hogy éjjel 2-szer is fel sír.Azt kap cicit és pihizik tovább szegénykém.

Na megint sir mennem kell :(

puszi

Kriszti és Bencus
Kép
cicc01

Bekri,épp du.jutott eszembe hogy le tudnám szívni a torkát is az orrszívó csövével,meg is fogom tenni szükség esetén. Csak a nyelvét kell valamivel lenyomni ,de arra jó lesz kanál is :)

Ircsi,jó pihenést nektek!!

Cicc,köszi,igen,figyelek erre is.Teát adok,de nem sokat fogad el,meg gyakran mellre teszem.

Kép

evilany

na ennyi volt evett és újra alszik :( Karácsony elég jól telt nyüzsi volt is nem is megvolt elmúlt ez a lényeg.

Szilvesztert ki hol fogja tölteni ??? Én sík ideg vagyok ez miatt mert a terveimnek jól keresztbe tettek úgy volt lemegyünk a húgomékhoz 30.-án és 2 .-án jövünk haza erre nem mert közbe jött valami más ...... de az biztos jövőre nem húzhatja senki át a terveim, mindenki oldja meg a dolgait úgy ahogy akarja. Egy évben egyszer akarok lemenni a családomhoz szilveszterkor akik 230 km-re laknak tőlem és ebből nem engedek.Fejre is állhat bár ki ez miatt.

Na mindegy nem mérgelődök ez miatt inkább mutatok egy pár képet milyen volt a kari fánk és mit hozott a jézuska alá :)

OLDALRA FORDULOKKép
A KAKASHOZ DUMÁLOK DE NAGYON :)Kép
KARÁCSONYFÁK A SÖTÉTBEN Kép
A LEGSZEBB AJÁNDÉK A FA ALATT Kép
A KARÁCSONYI CSÓKOM :) Kép
ÉS ISMÉT A LEGSZEBB AJÁNDÉK AZ EGÉSZ CSALÁDNAK :)Kép

na mára befogom és elmegyek fürdeni

Kriszti és Bencus
Kép
cicc01

Évi az nagyon jó ha sűrűen cicizik még ha 1-2 kortyol is sok kicsi sokra megy. A tea nálunk sem sláger , öklendezik tőle .

Ircsi remélem nagyon jól érzitek magatokat katus meg egy tündérke .

Kriszti és Bencus
Kép
cicc01

Sajnálom, hogy betegek a babák! :(
Mindenkinek jobbulást!

Évi, annyira sajnálom Tomikát. :( Ahogyan olvastam soraid, teljesen kirázott a hideg borzalmas lehetett az egész.
Remélem holnapra már jobban lesz Tomi!

Cicc, nagyon aranyosak a képek! :D

Szamóca, szegény Kristóf! :( Remélem már minden ok vele!

Tina, az szuper, hogy lesz majd egy vele egykorú baba is a családban. Majd jól eljátszanak együtt. :)

Ircsi, de jó hogy jelentkeztél. Örülök, hogy minden szuper és most együtt vagy a családoddal.
Milyen volt a repülőút?

Én meg olyan boldog vagyok! :lol: Vasárnap a családi karácsony fantasztikus volt a 3 gyerkőccel.
Nagyon jó volt találkozni a nővéremékkel. A lánya eszméletlen, teljesen oda van Liliért. Beszél neki, játékokat ad neki, simizi puszilgatja. A kisfiút (1 éves) is érdekli, de hát még nem tud vele mit kezdeni.
Ma is együtt voltunk és ismét csak a fürdetésre értünk haza Lilivel, nagyon jól bírja a dolgot, pedig ma még családi összejövetel is volt (13 felnőtt) és nem is sírt és mindenkinek a kezében elvolt. Én meg közben játszottam nővérem lányával, én fektettem le délutáni alvásra, mivel én vagyok az egyetlen akinek elalszik. Sajnos megviseli az időátállás és hogy folyamatosan idegen helyen alszik el. De nekem valamiért mindig sikerül elsőre lefektetni. Tesóm mondta is, hogy el sem hiszi, mivel minden lefekvésnél hiszti van amióta megérkeztek. Viccesen meg is jegyezte, hogy magával akar ma vinni, hogy fektessem le este a gyereket, de hát már nekem is van egy saját kis drágaságom. Annyira jól esik, amikor rohan felém a lányzó és átölel és puszikat ad. :D

woody

Sziasztok

Látom-olvasom sok a beteg babóca :(
Ezt sajnálom a legjobban :(
Nagyon sok gyógyító puszit nekik-és mielőbbi gyógyulást!

Gergő is kezd köhécselni...igaz itt marha hideg van-még bent is...
Valami gáz lehet a kazánnal,mert nem egész egy hónap alatt elfogyott a 3 köb fánk :(
Szinte csak 30-40 fokon megy...és ez nagy l.....

Szilveszterkor megyünk újra csípőtornára...hiába a terpeszpelenka...nem megy le a lába...tornázik (bár ilyen hidegben nem tud sokat) :(

Most sikonyál-közben krehácsol (direkt)...megzabálom!!!
Na megyek a dolgomra...majd még bekukk...

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Sziasztok mindenkinek sok puszi csak egy hírrel jöttem sajnos nem jó :cry:

EVILÁNY ÜZIJE:Tomi este befulladt kórházba vannak,szegények!!!Majd ha ír akkor megírom mi van velük sok puszi nekik!!

Kép
bévi

Sziasztok

Jaj drága Tomi baba millió puszi neked és gyógyulj meg nagyon hamar megy a drukk szerintem ezt írhatom mindenki nevében .

Évi neked meg kitartás és nyugalom ( igaz ilyenkor nem nagyon lehet ) de próbáld meg !!!!!!!!!!!

Kriszti és Bencus
Kép
cicc01

Tomi baba, gyógyulj meg hamar! Drága kicsi ember sok gyógypuszit küldök Neked!
Mennek a drukkjaim! Nagyon ijesztő olvasni, a veled történteket.

Betegeknek jobbulást!

bols70

Péter 3050g 52cm

Kép
bols70

köhögésre mit lehet adni egy 5 hós babának?

Ircsi???????

nem antibióra gondolok....
köhögéscsillapító...stb

Évi-Drukkolunk,semmi gubanc ne legyen!!!!
Tominak jobbulást!

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Sehol senki? :(
Évi üzije:
A köhögéstől és a váladéktól lázas.A fertőzőn vannak,enni se tud Tomika,úgy köhög,Sprayket kapnak,meg ha kell infúziót.De legalább vele lehet!

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?