A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Sziasztok lanyok!

Juj, de jo, hogy megy itt a porges! Koszi, hogy drukkoltok nekem is!!!!
De jo lenne ha tudnek surubben hozzaszolni a temahoz!
Azt en is tamogatom, hogy jobb szerintem minel elobb elmenni a dokihoz, meg ugyis, hogy fullentessz neki, miota probalkoztok.
Mi is vartunk vagy 1-1.5 evet mire eljutottunk egy meddosegi kp-ba, aztan persze ott sem volt semmi eredmeny, de most mar legalabb tudom, hogy egy nagyon jo dokinal vagyok, akiben bizom.

Anna!

Koszi, hogy igy orulsz nekem, en is orulok neked, es kitartas a kovetkezoig, eljon hamar az ido majd meglatod!
Szoval nalunk most az fog tortenni, hogy vasarnap leszek a 13. napon, akkor bemegyunk UH-ra a korhazba, megnezzuk, hogy a closti mit tudott eredmenyezni, aztan ra egy hetre, a 21. napon vervetel progeszteronra, es akkor utana egy kis varakozas. Szoval most ez a protokoll (ezt igy hivjak komolyan!!!) decemberre is, de remelem arra mar nem lesz szukseg!!!!

Hajni!

Neked is mindjart itt lesz az ido, megjon, aztan kezdodhet a nagy action!!!!!

pusz

dodo

KépKép
Kép
dodo32

Dana!!!! Ez hihhetetlen, pont most akartam tőletek megkérdezni hogy mi a vélaményetek a kávéfogyaszásról??? Ez aztán a telepátia :o)))

Köszi lányok a kefíres tippet!

Stella,ez a beszéd, nagyon díjazom a kitartásod!

BB
bellazy

Sziasztok Csajok!

Nahát DodoKép, de jó, hogy ennyit írtál! Látom, Nálatok is beindult a protokoll. Kép Szorítok a jó eredményekért, de legfőképp egy zebrás hírért!!!Kép

Csak már kezdődne az a nagy eksön!!! Csajok, bevállalom mindenki esedékes mensijét csak már jönne meg!!!Kép

Tényleg ez a kávé téma engem is állandóan foglalkoztat. Mondjuk én főleg koffeinmentest iszom jó sok tejjel, az is ugyanolyan ártalmas szerintetek? Meg fogom kérdezni a dokimtól, már felírtam a listáraKép, csak hátha valakinek van már tapasztalata...

csocsi
Hajni
hajnesz

HajneszKép
A koffeinmentes kávé mehet! Azzal nincs semmi gond!
Tea vizson csak módjával, abban is van tein, ami szintén stimuláló hatású!

Erre a menzibevállalásra én is gondoltam!
Lányok, küldjétek csak hozzánk az aktuális menziket!
Stella

Kép
stella9

Bogi, 13h-kor lesz a várva várt találkozó!

Stella, miért rögtön meddőségi szakemberhez fordultatok?

A kávét (egy ideje) már nem viszem túlzásba, napi 2, kis kávé sok-sok tejjel. Az a baj, hogy ha nem iszom meg a reggeli kávém, délutánra iszonyúan fáj a fejem, annyira, hogy muszáj bevennem gyógyszert, pedig úgy utálom.. Próbáltam leszokni, de akkor jön a fejfájás, migrén, hányás.. (bocsi)
Azt mondják, hogy ez pszichés, és én el is fogadom, de ha iszom kutyabajom.

Stella, fogigátló? Miért?
Ciklus turbozó energia megy...

Bella, már biztos olvastad feljebb, hogy miért keltem olyan korán.
Remélem hamarosan felkerül a Te zebrád is a táblicskura!

Aprópó... tábla... Lányok én már aggodóm a Zita miatt, miért nem jön..

Jázmin, tényleg jó lenne, ha a párod rá tudnád venni a vizsgálatra. Biztos megérti, hisz így Téged kímél a felesleges vizsgálatoktól, ha esetleg nála van bibi. Persze remélem nem, és nálad sem.

Persze megtudják az SZTK-ban is, bár nekem ott 1 hónapot mondtak pl. a Prolactin tesztre. Ahova most járok ott meg az utolsó vérvétel után 10 nappal( elvileg)lesz meg. Azért, még ez is sok, az igzalom miatt, hát még az 1 hónap..

Egyébként tudja valaki, hogy miért kell a hormonvizsgálat eredményre többet várni??

Puszi
Dana
dana

Anna, Dodo, Hajni, Stella nektek külön szorítás megy!

Jöjjennek az ikrek!!!

Dana
dana

DanaKép
a fogigátló beletartozik a lombik protokolljába. Először leállítják a ciklust, aztán elkezdik stimulálni, hogy jó sok, szép és egészséges petesejtet tudjanak nyerni.

Nem tudom miért kell ennyit várni az eredményekre. Talán azért, mert hosszú a sor??
Mikor mi a második vérvételre mentünk már ott volt a doki kezében az elsőnek az eredménye.

Viszont a lombikhoz szükséges laborvizsgálatok eredményére itt is meg kell várni a három hetetKép.

Miért mentünk rögtön meddőségi szakihoz? Az én eredeti nőgyőgyászom onkológus volt és nem szülész, tehát mindenképpen új dokit kellett keresnem. Körbenéztem a "piacon" és kiválasztottam azt, aki talán a legtöbbet tehet értünk és a híre is jó.
Itt Pécsen nincs akkora választék intézetekből és dokikból, de azt hiszem jól döntöttünk.

Köszi a drukkot!
Stella

Kép
stella9

Stella, néha el vagyok hűlve tőled.. mennyi mindent tudsz!!!
A kávé szteroid hatása új nekem..

Még egy kérdés lányok: mi a különbség a cito-vizsgálat P1,és P2 között?

Dana
dana

DanaKép
én meg attól vagyok elhűlve, hogy Te miket tudsz kérdezni?????
P1 és P2??????
Fogalmam sincs.
Stella

Kép
stella9

Stella, Dana!

Köszönöm a jó tanácsokat! Elmegyek dokihoz. Kép

Stella, Hajnesz
Küldök egy UTOLSÓ menzit Nektek.
Milyen jó lenne! Nektek utoljára, nekem meg már meg sem jönne! Kép
Álom-álom, édes álom!

Jázmin
djázmin

Én is odaadom a menzimet Nektek Stella és Hajni!
Amúgy is megbeszéltem vele (menzikével)hogy a novemberi lesz az utolsó, de akkor ezt az utolsót inkább odaadom Nektek! Jó lesz ha odaér hozzátok hét vége felé?

Hormon eredmények biztos hogy késöbb jönnek meg mint a sima vérkép. Nekem úgy mondták, hogy minimum 5 nap kell a vizsgálatukhoz. Bár még igazából egyszer sem tudták nálam összehasonlítani.
Csajok, ti mit gondoltok? Ha egyik hónapban sikerült ciklus elején és másik hónapban a végén levenni a vért, azt is össze tudják hasonlítani, vagy csak egy cikluson belül?

Bella
bellazy

Bellazy
Köszi az infót, így már sokkal nyugodtabb vagyok. Ezt miért nem tudta elmondani az orvos is?!?
Egyébként alapból elég "buta" volt.
Nyár elején voltam nála, mondtam neki, hogy lassan abba szeretném hagyni a tabit, mert jövőre babát szeretnénk. Erre ő: jó, akkor hagyja abba év végén. És megkérdeztem tőle, hogy ha abbahagytam vissza jőjjek? Mire ő: Hát inkább próbálkozzon otthon, mert nem én fogom megcsinálni a gyereket. (Egyébként csak arra gondoltam, hogy megvizsgál, hogy mennyire zavart össze a 4,5 év folyamatos gyógyszer.)
ÉS még kedvesen hozzátette: Ha meg otthon nem jönne össze, akkor elirányítom a Káli intézetbe!Kép
Kösz
Ja és ez nő!

Bocs a sok dumáért és mégegyszer köszi a megnyugtatást.

Andi
andi81

Sziasztok! Végre itthon. Szerencsére nálunk is csak eső esett, de mire kisöpörtem az 5 cm-es tavat a lakásból eltelt vagy három óra. Iszonyatos. Kép Látom, ma is jó nagy a forgalom, úgy szeretlek olvasni titeket.

Hajni

Kép

Kép
vkhajni

Bocsi Stella, csak eddig nem mélyedtem bele ennyire a női (és ffi.) test rejtelmeibe..
És eddig nem jártam sűrűn nőgyógyihoz, csak az évi szokásos...

Mindig azt mondták minden ok., és hát nem volt mit kérdeznem. (ill. erre van egy sztorim, de azt majd később..)

Szóval, azt tudom, hogy a P1 és a P2 is negatív (cito)eredmény, a P3 nál pedig valami HPV vírus esete forog fenn..
Szerettem volna teljessé tenni a tudásom ebben, mert, ha mindkettő negatív, miért sorolják 2 kategóriába???

Jöhet a következő kérdés??? Kép

Dana
dana

Hajni
Nem is értem miért nem hagytad?! Kép
Egy-két aranyhal, meg kacsa...
djázmin

Kép Vagy esetleg a koripálya bevételéből visszajönne a pénzünk. Kép Nyáron meg kellemes sétákat lehetne tenni a tóparton, ami a telek végében van. Sörösdobozok már úszkálnak rajta.Kép

Hajni

Kép

Kép
vkhajni

DanaKép JázminKép BellaKép
Köszönjük a küldeményeket, én már érezni is vélem, remélem már csak órák kérdése!!!Kép

P1, P2-ről én eddig csak a Papanikolau teszt eredményei fomájában hallottam. P2-ig jó eredménynek számít, P3-tól lehet pl. gyulladás.
Ahogy én tudom, a citológiai vizsgálat eredményei a P1, P2, stb.
hajnesz

Hello csajszik!Kép

DanaKép
-P1, P2 leletekben daganatgyanú nincs, további kezelést nem igényel
-P3 eredmény esetén - megfelelő kezelés után - a vizsgálat ismétlése javasolt. Ha a lelet újból P3, akkor a szövettani elemzés elvégzése feltétlenül javasolt. Ezt okozhatja vmilyen gyulladás is.
-P4, P5 eredmény esetén már daganatgyanús, ill. rákos sejtek láthatók. Ilyenkor szövettani vizsgálat szükséges, mely leggyakrabban a méhszáj kúp alakú kimetszését jelenti. E kis műtéttel biztosítható a pontos diagnózis, és az esetek nagy részében ez a gyógyulást is jelenti.

A P1 a legtutibbKép. Nekem mindig P2...

VandaKép
Szia. Én nem Szolnokra jártam hanem ott születtem és éltem 18 éves koromig. Örülök, hogy te is odajártálKép. Remélem szeretted. A párom is odajárt. Ő pesti. Mikor 1 ponttal lecsúszott a pesti fősuliról, frankón meg kellett néznie a térképen, hogy hol is van az a porfészek ahová neki mennie kellKép. Aztán élete legszebb 3 évét köszönheti Szolnoknak - és persze engemKép!

BogiKép! Hát igen. A hétvége felé minden kiderül. Végül is vas-tól keddig bármelyik nap lehet, úgyhogy teszt csakis utána. Őszintén el sem tudom képzelni, hogy erre sor kerülhet. Igazából életemben 1x ha teszteltem, mert mindig napra pontosan megjöttKép. Jaj! Nem tudom. kezdek parázni, rohadt ez a várakozás...

StellaKép. Képzeld nekem hosszú évek óta bérletem volt a színházba ésmindig imádtam mert nagyon jó volt. Sajna az utóbbi két évad gyengusra sikeredett, úgyhogy idén ki is hagyomKép.
Cuki vagy, hogy így mindenkit támogatsz és ellátod infoval. Te vagy a mi Cat2-nk!Kép

HajneszKép. 95-2000-ig nyüzsögtem Szegeden. Így benne van a találkozás lehetősége. Főleg, hogy olykor a fősulin is megfordultamKép.

HajniKép Napról napra döbbenten figyelem azt az energiát ami benned van. Építkezés, főzés, takarítás. Te pihensz is néha?Kép

Puszi
Enigma
enigma

Sziasztok lányok!

Ma jöttem a dokitól. Clostilbegyt nélkül anovulációs ciklusom van megint. A méhnyálkahártya 9 mm, de a pétécskéim csak 1 cm a 12 napon Kép Kép
Kész vagyok teljesen nekünk már nem lesz babánk.
Ráadásul januárban lapart is akar csinálni. Nagyon félek. Hol van még az alagút vége
Nagyon kilátástalannak érzem a helyzetet Kép
ivimoni

Enigma, nagyon aranyos vagy. Ez olyan jól esett. Persze, hogy pihenek. Miután hazajövünk a telekről (szerencsére ez mostanában, mivel hamar sötétedik, elég korán van) én már nem csinálok itthon semmit. Az esti maradékot átveszi anyu. Kép Most is már félig főtt hamikát kell csak befejeznem. Különben én kevésnek érzem, amit csinálok. Úgy érzem semmi haszna nincs annak, hogy én itt vagyok Kép Csinálhatnék többet jobban. De sajna elég lusta disznó vagyok. Sokat kell még változnom a babához. Kép

Hajni

Kép

Kép
vkhajni

HajniKép. Elég ennyi, szerintem. Lesz elég dolgod a babóddal. Akkor aztán tényleg hasznosnak fogod magad érzeni. Mondjuk meglep, hogy most ezt érzed. Én örülök ha 2 naponta összedobok egy meleg vacsit az uramnakKép.

IvimoniKép Kérlek ne bánkódj! Sokan évek alatt jutnak el idáig. Ha nem megy closti nélkül, hát majd megy azzal! Nem nagy ügy. Ne szomizz!!! A lapar is jó ha megvan, jobb mint a HSG és legalább nem fáj mert szundizolKép. Jó úton haladtokKépKép Fel a fejjel!

Enigma
enigma

Ivimoni, egyetértek Enigmával. Ne légy így elkeseredve. Hamarosan minden letisztul és látod a fényt is. Ne félj, úgy még sohasem volt hogy valahogy ne legyen.

Jajj, a kaja meg leég. Kép

Hajni

Kép

Kép
vkhajni

A "buta" nemtörődöm orvosoktól mentsen meg mindenkit az ég! és Andi81 Téged iskülönösen! Az a legszörnyűbb amikor segítségükre szorulsz és hülyének néznek. Te is tisztában vagy bizonyos dolgokkal és Nálad senki sem ismeri jobban a tested (ha figyelsz a jelzésekre) , szeretnél minden lehetséges dolgot megtenni és a doki meg csak himmeg-hámmog, türelemre int és viccet csinál az egészből.
Én majdnem ráborítottam az előző dokimra az asztalt, amikor hosszas könyörgésre sem akart megvizsgálni, sem hormont nézni vérből, hanem csak felírt mindenféle hormonbogyót. Lehet, hogy valóban szednem kell majd ezeket, DE könyörgöm, nézzük már meg előtte a hormonszintjeimet is!
Nekem simán a menstruációs ciklusaim hosszából azt mondta, hogy nincs egyáltalán peteérésem??? Másik doki pedig UH-n egyértelműen látta!!!
Szerintem muszály nagyon határozottnak lennünk és ezért jó ha felkészülten megyünk orvoshoz, hogy mit is szeretnénk. Ha jó szakember/ember, úgyis alapos, ha nem akkor pedig muszály kicsit akartatosnak lenni. Én magam bőrén tanultam meg!

BB
bellazy

Sziasztok!

A méhnyálkahártyának milyen vastagságúnak kell lennie? Nekem 7mm-volt ami valószinű kicsi hogy ha meg is termékenyedett a kicsi petém, be is ágyazódjon.
Okosok segítsetek!
Köszi: Bella
bellazy

BellaKép!
7 mm az nagyon jó. Mire beágyazódik lehet több is. Nekem a Dévai azt mondta 6 már elég. Ha 10 körül van, az a szuper ideális. Az extra vastag nyhártyák ált. stimukkor vannak a gyogyók hatására. Szóval ne izgulj! Tudod, sok víz és joghurt.

Enigma
enigma

DanaKép
várom a következő kérdést.
Amúgy a válaszok többségét itt, a Babaneten "tanultam" meg én is! De még mindig nem merem azt mondani, hogy tapasztalt, vén rókának számítok itt, hiszen csak valamikor nyáron csatlakoztam.

EnigmaKép
Köszi a Cat2-t. Ez írtóra nagy bók volt ám!
Most már csak a kiskrumplik hiányoznak...

IvimóniKép
ne add fel! Ha kell az a Closty, akkor kell! A lapartól nem kell félni. Altatásban csinálják és rengeteg infot ad nem csak a petevezetőkről, hanem a méh állapotáról is!

Előre az ikrekért!
Stella

Kép
stella9

Köszi Enigma! Megnyugtattál :o)
Akkor még reménykedhetek ebben a hónapban is ezek szerint!!! Juhhé
bellazy

VKhajni! Enigma! Stella!

Köszönöm a bíztatást,már kezdek megnyugodni, bár még mindíg nagyon szomorú vagyok.
Tudjátok én mindíg attól féltem, hogy nekem nem lehet majd gyerekem és lám be is igazolódott.
igaz a kocka még nincs elvetve..
monic
ivimoni

LányokKép
Köszönöm, megérkezett az átvállalt mensi, de akkor tényleg ne halljak Tőletek 1. cn-eket!!! Kép

Na, akkor ma indul az utolsó spontán lehetőség kizárása, megyek a tutiba...Kép Szorítsatok lécci továbbra is, bár még csak a fogigátlós időszak jön, de én képes vagyok még arra is hülyén reagálni...Tudom, EnigmaKép, megmondtad, hogy nem lesz baj!Kép De akkor is kicsit félek!

Egyébként van köztetek olyan, akinek HSG óta enyhültek a mensis görcsei? Lehet hogy marhaság, meg talán a HSG utáni egyhetes Cataflam kúra is segített, de ez már a második mensim úgy, hogy nem vettem be még semmit, pedig régebben ilyenkorra már ájulás-lakodalmas kutyázás-hidegrázás-csillaglátás igencsak bejátszott! 16 év "rutin" után ez kissé szokatlan!!!
Lehet a HSG-nek kellemes oldala is???Kép

EnigmaKép tuti, hogy párszor elmentünk egymás mellett!Kép

StellaKép
Te hol tartasz? Nem láttam már rég táblicskut.
Mi van Zitával???
hajnesz

Ivimoni!

Ne aggodj, nekem is csak clostival van rendes ciklusom, de nagyon sok lanynak ettol lesz babaja!En is ezt remelem, es egyszer mar ossze is jott!
Most varom a masodikat!

Dana!

Neked van P3-ad, vagy miert kerdezted? Egybkent igen, en is csak annyit tudtam rola, hogy a nagyobb szam jeleni, hogy baj van, szoval, hogy 1,2 meg jo, de a 3 mar gyanus.

Egyebkent a migrennel kapcsolatban, nekem is nagyon eros fejfajasom volt sokaig, kethetente legalabb, es rogton gyogyit kellett bevennem, de most mar teljesen megszunt, az idejet sem tudom, mikor fajt utoljara!!! Ajanlom neked is, dobj egy mailt, leirom, mit szedtem ra, mert egy kicsit itt hosszu lenne mindent leirni. Megiscsak jobb es egeszsegesebb lenne, ha nem kaveval kellene minden nap megszuntetned a fejfajasodat, migrenedet.
Ha gondolod, erdekelne, es tudok segiteni, csak irj:

dodo32@freemail.hu

pusz

dodo

KépKép
Kép
dodo32

Dodo!

Tényleg nagyon köszönöm a bíztatást. A clostit a saját fejem után hagytam abba végső elkeseredésemben, mivel már január óta szedem folyamatosan és peteérésem ugyan van tőle, de a babó csak nem akar összejönni Kép Szóval igazából bedacoltam és abbahagytam az egészet.

Mellesleg a férjem fickói is elég kevéskék 16Ml/ml, még szerencse, hogy a fürgeségükkel nincs gond.
A dokim viszont ma rám parancsolt, hogy igenis kell a closti, csak tudnám minek.
Neked milyen hamar jött össze clostival? Mi már 14 hónapja próbálkozunkKép Kép Kép
ivimoni

Sziasztok lányok!

Gyorsan bekukkantottam hozzátok..

A párocskám elbóbiskolt ..

Tegnap éjjel az izgalomtól nem tudott aludni,hát nem édes??

Dodo!

Nagyon köszönöm a válaszod.
Semmi baj a cito eredményemmel P2. Csak az érdekelt volna, hogy mi a különbség a P1 és a P2 között. Tudom, hogy mindkettő negatív..

Emil megy majd, előre is, és nagyon köszönöm, hogy így segítesz!

Nagyon drukkolok Neked!!!

Lányok nem tudna valaki feltenni egy táblicskut????

Nem tudom, hogy kiért kell izgulni... és ez olyan rossz...

Na megyek visszabújok az ágyikóba..

Dana
dana

DanaKép
Még az jutott eszembe a P-s eredményekkel kapcsolatban, hogy mikor tavasszal megkaptam a P2-es cito eredményemet, én is ijedten kérdeztem a dokit, hogy jaj, mért nem P1-es??? Erre felvont szemöldökkel rámnézett és közölte, hogy P1?, az 10 éves szűz kislányok eredménye, mi bajom a P-2-vel?! Akkor megnyugodtam. Kép
Hajni
hajnesz

Sziasztok csajok!

NATA: ŐRÜLT nagy gratula!!!! Nagyon jó neked. Én nem tudom, hogy mi a helyzet velem, elvileg ugyebár ma van a 30. nap. Elvileg a 28-ra szokott megjönni, de lehet, hogy a fog. gátló (amit egy hónapja hagytam abba, bekavart mindenbe). A tűnetek szerintem terhességnek is tűnhetnek, de ma volt mensis görcsöm (már el is múlt) és hozzá egy pötty vér. Az sincs már. Úgyhogy nem tudom... nem merek nyilatkozni. Elvileg nekem rendes vérzésem szokott lenni. Vagy terhes vagyok, vagy a fog. gátló bekavart, vagy a cickafarkfű tea, amit most ittam életemben először, múlt hónapban (két hétig).

Várakozó állásponton vagyok. Elvileg szombaton lesz a névnapom, akkor tesztelek. Addig még sok minden történhet (vérzés beindul). A 24. napon kezdődőtt piros, duzzadt, érzékeny mellbimbó (az még van), plusz egy napig barnázás (azóta nincs). És a peteérés óta egyfolytában fáj a hasam, hol így, hol úgy.
Hőemelkedésem szerintem nincs, bár nem tudom, hogy kötelező e. Mást nem nagyon érzek (nem tudom, hogy kellene e). Szóval ennyi... tanácstalanság tanácstalanság hátán... Szerintem a jóisten nekem egy gyermeket szánt és úgy gondolja, érjem be ennyivel.

Azért Nata: Neked nagyon jó, nyugis terhességet. És puszi..

Mindenkinek puszi és sok zebra.

Szilvia

emeseanyu

Csajok!

Arról tud nekem valaki beszámolni, hogy a cickafarkfű+zsálya+palást tea ivászat az első hónapokban mit okozott nálatok? Arra lennék kíváncsi, hogy a rendben lévő mensit felborította e? Illetve ugyanez vonatkozik a fog. gátlóra (én diane35-t szedek), hogy abbahagyása után mit okozott a mensibe. Köszi. Sokat segítetek vele.

emeseanyu

HajneszKép
Szóval akkor nálad tegnap volt az 1 cn???
Akkor tegnap el is kezdted szedni a fogigátlót?
Sikerült beszélned a dokiddal? Van már "menetrended"?
De jó, végre beindulnak nálad a dolgok és engem most minden nagyon érdekel, ami veled történik!
Írj meg mindent, jó? Légyszi!
Én ma vagyok a 24. cnapon. Általában 30-34 naposak a ciklusaim, úgyhogy ha a fogigátlót az 1 cn-en kell elkezdeni, akkor még végig kell türelmetlenkednem a következő ciklust is.
Kérek mindenkitől menzimeghozó energiákat!
Amúgy a hőgörbém most teljesen kuka, összevissza ugrál. Ma éppen leesett arra aszintre, ahol meg szokott jönni, de ilyen "csodában" már nem is reménykedek.
Nagyon drukkolok neked és várom a beszámolót a Veled történtekről Kép.

EmeseanyuKép
Nálam a teakeveréknek annyi "hatása volt", hogy 34 nap helyett 30 napos lett a ciklusom. A következő viszont megint 33 naposra sikeredett, igaz, hogy teakeverék helyett, csak sima cickafark teát ittam.

ZituskaKép
Mi történt veled? Remélem minden rendben, csak nincs időd jönni!
Pusza
Stella

Kép
stella9

Sziasztok Lányok!

Kérlek segítsetek! Kép
Tegnap elmentem dokihoz Stella és Dana bíztatására. Megnéztek hüvelyi UH-val és azt mondta a doki, hogy a 9 mm-es tüszőm (12 cn) nagyon kicsi, duplájának kellene lenni, mivel a ciklusaim elég rövidek (24-25-26, bár az utolsó 27 nap). Kép
A nyálkahártyára azt mondta, hogy jó.
Elküldött egy hormonvizsgálatra, amit holnap szeretnék megcsináltatni. Ja, és írt beutalót a férjemnek. (Hát Ő nem örvendezett, azt mondta hova kapkodok?)
A tüszőnek mikor-mekkorának kell lenni? Teljesen KIVAGYOK!

Sziasztok
Jázmin
djázmin

JázminKép
a doki mondta, hogy kicsi?
A tüsző kb. 20 mm-esen reped, de teljesen eltérő lehet a növekedése.
Nekem azt hiszem a 15. cn-en volt 14 mm-es a tüszőm, egy 33 napos ciklusban.
A hormonvizsgálat után szerintem okosabb leszel.
Nekem úgy tűnik, hogy jó dokit választottál.
Lehet, hogy csak valami hormontartalmú bogyóra lesz szükséged és máris lesz pocaklakód.
Örülök, hogy elmentél. Nálad is beindulnak most a dolgok, meglátsd!
A férjednek mondd meg, hogy egy vizsgálat nem a világ, és ha minden rendben van, akkor nem is zargatod többet ilyenekkel.
mindent a baba érdekében!
Puszi
Stella

Kép
stella9

Jaj Stella, olyan aranyos vagy! Kép
Megnyugtattál egy kicsit. És örülök, hogy hallgattam Rád!
Küldöm a menzihozókat!!!
Puszi
Jázmin

Zitus!
Merre jársz?
djázmin

Sziasztok!Kép

Bocsi, hogy eltűntem, de nem tudtam netezni, mert vasárnap megdöglött az egér, és most hozott újat a párom!
De mostmár itt vagyok, gyors visszaolvasok, hogy mi'zujs, és dobom a táblát!Kép

Puszi, Zita

Kép
Kép
zituska28

Kép

Kép

Babások!Kép
Öröm látni benneteket, nem akarlak száműzni benneteket, csak azért kaptatok külön táblát, mert egybe már nem tudtam feltenni, olyan nagy volt!
Remélem tetszik Nektek is!Kép
Légyszi az adatokat pontosítsátok, mert én még nem tudom, hogy kell a heteket számolni!

Reménykedők!Kép
Légyszi, nézzétek át az adatokat, és ha valami nem stimmel, akkor pontosítsatok!

Puszi!Kép
Z.

Kép
Kép
zituska28

Enigma nagyon köszönöm, hogy ilyen részletesen leírtad!!
Nekem is P2.

Hajnesz, Neked is köszi, most már ok., és nem aggódok tovább, hogy miért nem P1. ...10 éves is elmúltam... na meg.. Megnyugodtam!!

Dodo, ez az outlook express kifog rajtam...

az enyém: dana1972@freemail.hu

Stella, Te vén róka nem leszel sosem.. csak tapasztalt..
Tegnap este megjelent előttem egy kép amikor eszembe jutottál: ülsz otthon a gép előtt (talán karácsonyi ajándék..Kép), két rosszcsont, két oldalról nyúz Téged, hogy most már velük foglalkozz, ne a néniknek válaszolj!
Mert Te sokáig jössz ide, de, már csak segíteni...

Jázmin nyugalom!! Semmi, baj nincs. Emlékszel mit írtál nekem? Ha van is valami kis bibi, doktorbácsi meggyógyít!!!

Zita, de jó, már aggódtam miattad!!

Bogi???

Puszi
Dana, aki már csak ilyen aggódós...
dana

Szia Dana!
Igen tudom mit írtam. OK! És kösz.

Csajok!
Ez a tábla nagyon fehérlik! Jobban megnyugtatná a szememet, ha sárga lenne. Nektek nem? Kép

Jázmin
djázmin

Sziasztok!

Én is itt vagyok ám még, csak keveset tudtam olvasni a topikot, bocsi!

Én egyszer megkérdeztem a nőgyógyászomat hogy mit jelent a cito eredmény, azt mondta hoyg a P1 a szűzeknek van, mert első szex után már vannak olyan anyagok a hüvelyben, ami előtte nincs. A P2 tuti jó. Szóval csak megerősítettem Hajnit.

Zita Kép
Én ma 29. cn vagyok, kérlek javíts majd ki ha lesz időd!

Amúgy várakozok, nyugis vagyok, és még nem akarok tesztelni Kép

Tündi
Vendég

Tündi!Kép

Javítottalak!Kép
DRUKK!!!Kép

Dana!Kép

Küldd át email-ben a bit képeidet, én átalakítom, és visszaküldöm!
Akkor már biztos fel tudod tenni!Kép
(cím a profilomban)

Z.

Kép
Kép
zituska28

DanaKép
reméljük, tényleg a jövőbe láttál!
De jó is lenne!
Stella

Kép
stella9

Sziasztok!

Zitus, engem meg tegyél át inkább a 7. napra légyszi. Ne csücsüljek már ott fent reménytelenül. Kép

Köszi

Hajni

Kép

Kép
vkhajni

Tündi
Nagyon drukkolok! Jövő héten már tudhatjuk? Színesítsük már a táblánkat!!!

Lányok, hogy álltok a karácsonyi ajándékokkal?
Nemsokára itt lesznek az ünnepek! Kép
Ja, és a topicot is üríteni kell!

Jázmin
djázmin

Sziasztok!

Nem bírtam tovább és teszteltem :-(
Sajnos Hajni nem én voltam aki menziét átvállaltad és Stellának sem tudtam átadni, de azért küldöm a sok sok menzi hozó energiát!!!
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Reggelre felment 37,4-re a hőm, ami eddig 37,1 volt és azért reménykedtem, de hiába, ez a hónap még nem a miénk volt :o(
De akkor legalább minél hamarabb jönne meg!!!
bellazy

Emeseanyu,
a tüneteid nagyon biztatóak! :-))
Én szedtem Diane-t is többek között ezt az utolsó 3 évben. Decemberben lesz 1 éve hogy abbahagytam és talán mostanra rendeződött csak a ciklusom. Volt 28-40 napig, mostanában 32-34 naposak (ebbe a cickafarkfű is lehet beleszólt)

Ivimóni,
Clostyval kapcsolatban kérlek írj. Minden tapasztalat, vélemény érdekel (akár a clostys topicban is) mert nekem is azt írta fel a doki, vizsgálat nélkül és én félek kiváltani.
Köszi!

BB
bellazy

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?