A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

Rapid!

Hozzánk ne igazodjon senki, mert apa benyögte, hogy ő mégsem akar jönni, itt meg minden út full jeges megint Fótig :evil: :( . Szóval még fingom sincs mi lesz holnap :( . De amint kiderül, felhívlak Lois! Én legkorábban 1 körül indulnék, amúgy.

KépKép

KépKép
kicsidodi

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.04.08 11:39-kor.

KépKép

KépKép
boo

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.04.08 11:40-kor.

KépKép

KépKép
boo

Boo!
Alapból a felnőtteknek 1000 a napijegy, csak a hét első felében van még abból is csökkentett ár. 2 év alatt meg mindenkor ingyen van :) Most a téli szünetben nincs amúgy különbség, egységesen van minden nap.

Dodi!
jeges út :arrow: Tényleg?? Én tegnap voltam Bp.-n csontszáraz volt mindenfelé :) Majd nagyon óvatosan gyere :)

Mi akkor olyan 1/2 1 felé indulunk úgy érkezésünk 1/2 és 2 között várható :)

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Sziasztok!
Utólag már nem kívánok boldog karácsonyt, de előre boldog új évet szeretnék, sose lehet tudni, mikor jövök, mikor tudok írni, vagy csak olvasni, így inkább előbb mint utóbb. Szóval most jöttem olvasni, aztán ha befejezem és még lesz időm, majd írok. De ált. olyankor mindig pont felébrednek.
Puszi mindenkinek! Remélem, jól vagytok!

Kép
pagika

Na, még nem olvastam el, csak:
Pocok! Ha te car anya vagy, akkor én mi???? Na, mindjárt én kezdem el magam annak érezni, nekem nem is kellett visszamennem dolgozni, és nem is mentem, én csak lepasszoltam tényleg szó szerint a csajokat a bölcsibe. És megmondom őszintén, tökre örülök neki és szerencsére ők is. És már alig várom, hogy újra mehessenek. Ez van. Egy gyerekkel mondjuk biztos más lenne, akivel tudnék menni pl. most is délután akár sétálni (mert a három gyereket levinni is nehéz, mivel nincs még mindig az a qrva lift, de a hó miatt mit is csinálnék velük, babakocsit talán a házunk szélességében tudnám tologatni, ott van letisztítva a hótól. ) Pont azon agyaltam múltkor a barátnőmmel, hogy egy gyerekkel milyen szuper kis programokat lehetne szervezni, ti ezeket biztos tudjátok és csináljátok. De nekem pl. ma az is nehézséget okoz, hogy szerezzek kenyeret. Szóval még a szomszéd utcai kis boltba se tudok átjutni... Majd ha hazaértek anyukámék, akkor talán őket meg tudom kérni.
Na, olvasok tovább.

Kép
pagika

Most csak gyorsban el akartam mesélni, hogy a Jóisten és az összes angyala velünk volt ma délelőtt...Vendégeket vártunk ebédre, apa az étkezőbe hozott fát, én terítettem, Hédi a nappaliban játszott a szőnyegen. Egyszer csak nagy csörömpölés és Hédi ordítása. Futunk be a 2 lépésre levő nappaliba a következő kép: gyerek ül a szőnyegen ahol játszott , rajta a szekrény 1,5 cm-es üvegajtaja darabokban, minden csupa üvegszilánk, gyerek ordít. Hirtelen azt sem tudtuk mi történt....Lezsakadt a szekrény üvegajtaja...Hirtelen nem tudtuk, hogy megütötte-e Hédit, elvágta-e az üveg.......Szerencsére SEMMI baja nem lett, csak megijedt, nem rá esett az ajtó, hanem mellé és onnan dőlt Hédire. A rengeteg üvegszilánk közül egysem vágta el Szerencsére. Ha 10 cm-el arrébb ül akkor katasztrófa történik. Ha nem volt 20 kg maga az ajtó...Apa gyorsan lecsavarozta a másik felét is...nem is értjük,hogy eshetett le...de egy biztos valaki vigyáz ránk!

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
tike

JA a 1,5 cm az az üvegvastagság, az ajtó 70 cm X 1m volt :twisted: :twisted:

tike

Kép

Kép

Kép

tike

Tike!
Még olvasni is rossz volt! Isteni mázli, tényleg!!!

LÁnyok!
Én olyan kriplinek érzem magam, hogy folyton van valami, ami miatt nem tudunk jönni. Pedig annyira vártam a ma délutánt! :( :( :( :(

Úgy kezdődött, hogy tegnap reggel Petra kihányta a tápszert és utána mindent, amit megevett. Aztán délután 4-től már nem hányt, de csak 10 percenként adtam neki egy-egy kiskanál vizet, majd este pár szem háztartási kekszet.
Én meg lefekvés után kezdtem el hányni, hajnal 4-ig kb. fél óránként. Úgy legyengültem, hogy szédelgek, ha fel kell állnom. :(

Petra ma már jobban volt, de diétán tartottam, én csak délután bírtam enni egy kis kiflit, meg este almakompótot.

Biztos jó volt nektek!!!

Lois!
Akkor most már ne húzzuk tovább, e-mailen add meg légyszi a számlaszámodat és hogy mennyivel tartozom! Köszi szépen!

Megyek is lefeküdni, hátha holnapra erőt gyűjtök. :roll:

Kép
katy76

Sziasztok!

Milyen volt a játszóház?????
Úgy sajnálom, hogy nem tudtunk menni :( . Végül nem csak a jeges út szólt közbe, hanem az is, hogy én már napok óta taknyos vagyok, de senki más, gondoltam csak megfáztam, és nem fertőz. erre ma reggelre Botond is taknyos lett, így meg nem mentem volna, mert ki tudja, nehogy más is elkapja...

Lois!

Tudom, voltunk apával Pesten ma, és minden tökéletesen járható, de errefelé, mondom, egészen Fótig, nem sóznak semmit, és kicsi a forgalom, így havas-jeges az út :evil: . Hazafelé 2 kocsit is láttunk árokban :? . Én meg a múltkori óta nagyon parás vagyok...

Tike!

Hála Istennek!!! Ez nagyon durva! Elképesztő komolyan!

Katy!

Ezúton is:jobbulást :wink: !

Pagika!

Viccelődsz?! Sztem le szaranyázni vkit, aki bölcsibe viszi a gyerekét, eleve ostobaság, mert nem vagyunk abban a szituban, nem tudhatjuk, ..stb. De nálad, három ekkora gyerekkel.... Na ne hülyülj már! Néha alig várom, hogy apa hazajöjjön,és "rádobhassam" a gyereket, mert -lehet megkövezni- nekem néha szükségem van "önmagamra". Én ezektől a "lopott óráktól" vagyok kiegyensúlyozott, és ezetők van annyi türelmem,és energiám, hogy utána ő a maximumot kapja belőlem. 3 kicsi mellett ez kivitelezhetetlen lenne, szóval én is tuti bölcsibe, vagy napközibe vinném őket pár órára,mert mellettük te még a háztartást se tudod intézni gondolom, én meg azért csak-csak.
Szóval aki a te fejed felett pálcáttörne, az bakaphassa :twisted:

KépKép

KépKép
kicsidodi

Nekem ugyan nem ismerősöm, de egy hsz alapján láttam, hogy Brekiéknek megszületett a második kisbabájuk! Gondolom az ővék, bár a pocakosságot sem erősítette meg soha, azt hiszem, de gyanusan istápolja őt a kis MikulásÁrmin :wink: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

Héjjkások, már ki is lettünk közösítve?!
Valaki szóljon hozzám :evil: !

Ja, a fiam ma óta puszikat osztogat :D ! Eddig is adott, de csak odatolta nyálas száját :lol: , vagy puszit dobott. Tegnap este viszont odaszaladt Lilo kutyánkhoz, és rendesen cuppanósan megpuszilta, aztán a többi kutyát is, ma meg már mindekt is,és a barátainkat is körbepuszilgatott. meg kell zabálni, ahogy csinálja! :D

KépKép

KépKép
kicsidodi

Ja, vagyis tegnap óta.... :roll:

KépKép

KépKép
kicsidodi

Én itt egy percre, mert nem vagyok túl fitt .... :?
Vagyis most már azért jobban. Játszóházból már úgy jöttem el, hogy bazira fájt a fejem, az úton meg annyira rosszul lettem, hogy szépen elegánsan lekanyarodtam a sztrádáról, és beálltam egy kút parkolójába és odarókáztam a kocsi mellé :oops: :oops: :oops:
Azt hittem soha nem érek haza, szerencsére Zétény végig aludt.

Játszózás klassz volt, bár suliszünetben szerintem felejtős a jövőben, mert a szokásos 10 fő látogatóval ellentétben ma kismillióan voltak :? Azért eloszlott a nép, de nekem jobban bejön mikor csak mi lézengünk ott :roll:

Pagika!
Ne hülyéskedj már, itt nem ítélkezik senki, aki meg mégis annak kívánom egy fél napra a te cipődet, és meglátjuk mit szól hozzá :wink:

Tike!
Tejóég :shock: :shock: Rossz még olvasni is....elhiszem hogy megijedtetek :?
Képek cukik :) A másodikon min csücsül??

Katy!
Sajnálom, a rókázást, együttérzek :? Kár hogy már megint ki kellett hagynotok a bandázást :(

Dodi!
Annyira sajnáltam hogy nem vagytok, jó lett volna :?
Elhiszem ám hogy jeges az út, nem úgy tűnt?? :roll: Keleten tiszta kaka utak mindenfelé, meg az idő is carabb, én szikrázó napsütésben indultam el, és lehangoló szürkeségben értem oda :?
Én gyerekem is puszilgat mindenkit egy ideje (kutyákat is), mondjuk ma a játszóba persze nem, de vannak már bizonyítékul videóim, majd linkelek. Felvettem mikor először megpuszilt egy kiscsajt 8) 8) 8) 8)

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Sziasztok!

Végre ideértem szokás szerint betegek vagyunk,25-én este az ügyeletre kellett menni,már az lenne a furcsa ha eltelne valamilyen ünnep beteg gyerek nélkül!
De már gyógyulunk,és tegnap óta már az ajándékokat is szemrevételezte Benedek!

Czigka!

Hatalmas gratula neked,hát nem lesz egyszerű,az biztos egyik kicsi másik pici,de pár év múlva viszont nagyon jó lesz a kis korkülönbség,én most látom a lányok nem nagyon jönnek ki egymással:(

Csibe!
Nagyon helyes a kisfiad a képeke,na és Kiara is iwiwen megnéztem az összeset, a bodyja nagyon bejön!:)

Tike!

Szerencse hogy nem lett baj,nagyon durva,nem lehet hogy nálatok is van "valaki" a nappaliban?! :shock:

Boo!

"addig emeli a kanalat a feje fölé, amíg átfordul, és utána az üres kanalat tömködi a szájába, én meg nem győzöm kivakarni a hátamögül a redvát Twisted Evil Confused és továbbra is műveli, hogy ha elege van, és nem kér többet, akkor elég g*** módon ( Embarassed ) (bocs, de tényleg) felemeli a tányért, fejreállítja és leborítja a földre az egészet Mad Mad Mad Evil or Very Mad így landol a parkettán a banántól a levesig minden Evil or Very Mad és hiába magyarázom, hogy az is elég, amikor eltolja a kezemet, abból már értem, hogy nem kell több, nem ér még csicskáztatni direktbe, egyszerűen szerinte ez is tök fain Evil or Very Mad Twisted Evil ettől az apja is agymenést kap már Evil or Very Mad
Persze, ha meg nem akarom nekiadni a tányért, akkor toporzékol Evil or Very Mad Így választhatok, hogy nem eszik, vagy a végén lecseszi az egészet a földre Cool "

Így eszik az én fiam is,ha nem engedem akkor megmakacsolja magát,rázza a fejét és összeszorítja a száját!!!

Nagyon cuki Miron a képeken!

Nimród, kicsi Szonji,és tesói, Hédi, mindenki nagyon ari,és jó nagyot nőttek már nem is babásak inkább nagyfiúsak nagylányosak!

Annyi mindent akartam még de nem jut eszembe!
Hozok én is képeket mindjárt!
20140328174041

Dodi, Lois, Katy jobbulást Nektek!
20140328174041

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép Kép
Kép
20140328174041

Sziasztok!

Betegeskedőknek gyógyulást, de gyorsan, nehogy ilyen állapotban álljatok neki az új évnek!

Tike!
Hédi sztorija a szekrényajtóval elég ijesztő, elég szar belegondolni, h mekkora baj lehetett volna belőle.

Moncsy!
Te gyerkőceid is mekkora hatalmasak már...hihetetlen, milyen gyorsan telik az idő.

A kis korkülönbség sztem is nyerőbb a gyerekek szempontjából, a felnőttekéből meg kb. 3 éves kortól. Már több barátnőm tapasztalata alapján mondom, h az 5 év korkülönbség már sok. Persze biztos erre is van ellenpélda.

Jeges út: nálunk apa 27-én fordult vissza a gyerekekkel, amikoris a dédihez mentek volna, majd családilag tegnap tettük uezt, amikor egy baráti családhoz készültünk. Pedig a város tényleg járható, csak el kell(ene) jutni odáig :?

Kép
Kép
Kép
szonibaba

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2011.03.05 13:25-kor.
Vendég

Hali!
Tegnap nem volt ám időm visszaolvasni, jött a barátnőm, kitaláltam, menjünk le a lányokkal az egy utcával arrébb lévő boltba kenyérért. Kézenfogva, nem is lett volna ezzel baj, kb. negyed óra alatt eljutottunk a felééig, mikor is csörög a telefonom. Basszus, a doki volt, hogy itt van nálunk, de senki nem engedi be! Totál elfelejtettem, hogy kapjuk az oltásokat!!! FElkaptam két csajt, rohanás velük hazáig (jó, azért odafigyeltem a jeges szakaszokra!) fel a másodikra, barátnőm meg eggyel elment a kenyérért, így végül is sokat nem kellett várnia a dokinak, de tök hülye vagyok! Szóval megvannak a 18 hós oltások. Úgy döntöttem - persze majd még apával is megbeszélem - hogy a bárányhimlő ellenit is beadatom, meg lehet majd a kullancs ellenit is (az nekem is van). Azért durva lenne három lányt egyszerre lefogni, ne vakarja magát, meg kenegetni, több héten keresztül. Állítólag ez dupla oltás már 90%-os védettséget ad. És ők még közösségbe is járnak, ahol könnyebben el lehet kapni. Ezenkivül legközelebb 6 évesen kapnak majd oltást.
Tike! Szörnyű lehetett ez az egész!!!!! Borzalmas, de szerencsére minden rendben, hála az égnek!!!
Szonibaba, ez a visszafordulás a jeges út miatt ott van, arra felé? Most ti ott is laktok, vagy messzebb?
Dodi, Lois: nem is gondoltam, hogy itt bárki ezért megszólna, csak inkább azt akartam volna hangsúlyozni, hgogy nemhogy lelkifurim lenne emiatt, hanem igenis jó dolognak tartom. és még élvezem is, és alig várom már, hgoy harmadika legyen! :D
Na, most mennem kell, meggyünka nyósomékhoz, és még elk ell őket készítenem, ráadásul most látom, mezítláb van kettő. Most ez a mánia, hogy leveszik a zoknikat, így harisnyát kell adnom, de este a rugdalózót (abban alszanak) is vagy 6-szor kell rájuk adnom. Így már hátulgombolósat kapnak.

Kép
pagika

És a betegeknek jobulást kíváno!

Kép
pagika

Lois!

Húúú, ez a rókázás nem hangzik vmi jól :? . Remélem már jobban vagy! Benyalhattál vmi vírust,vagy csak gyomorrontás lehetett?

Botond is túlvan az első csajpuszin :wink: : tegnap voltunk a barátainknál,és előszeretettel csókolgatta az 1 éves Petra babát :lol: . Szerencsére a kiscsaj nagyon jól viselte, sőt igazi energiabomba,és még ő kergette (!) Botondot, meg sikongatott neki, ha nem foglalkozott vele :lol: . Már most megvesznek a fiamért a nők :twisted: :lol: .

Moncsy!

Mi volt a baj Benedekkel? Sajnálom, hogy így alakult, remélem ár jól vagytok!
Képek nagyon jók, Réka eszméletelenül megváltozott, már nem kislány, hanem kamasz :shock: :D .
Korkülönbség: hát tényleg nem az igazi ez a közel 5 év a lányok között, de az egyik bnőm és tesója között 6év van, és mikor a kisebb kamasz lett, akkor kezdtek "barátnők" lenni, a nővére vitte magával bulizni, vásárolgatni.... Eszti már 23, a nővére 29 és máig irigylésre méltóan jó a kapcsoatuk :wink: . Szóval sztem nem ettől függ, csak most még pont más korban vannak...

Boo, Moncsy!

Botond is állandóan ledobálja a darabos kaját, és a trutyikat is kiöntené, ha nem lennék résen :? . Apa erre alkalmazta a "jóvátevős" módszerünket, vagyis ha Botond vmit kiönt, eltör, felborít,stb. akkor nincs nagy vircsaft, csak megbeszéljük, tudatosítjuk benne, hogy ezt nem szabad, erre vigyázni kell, stb. és az a "bünti", hogy neki kell összeszedni, feltörölni...stb.
Ezt azért találtuk ki, mert Ricsit mindig rommá verté, ha valamit (véletlenül) tönkretett, és ezzel csak azt érték el nála, hogy nem merte elmondani, ha csinált vmit, inkább hazudott :( . Engem viszont sose vertek meg, csak mindig vállalnom kellett a következményeket...
Szóval ha ledobálja a kaját, semmi gáz, odavisszük együtt a kukát, és ő szépen felszedegeti amit ledobált. És addig nincs játék, amíg össze nem szedtük, és fel nem töröltük. És most már tökre tudja, ha ledob egy-két darabot,már őmondja, hogy ó-ó, kuka :lol: . És nem is dobál tovább, mert nincs kedve utána szedegetni :twisted: .
Ajánlom a módszert :wink: . És trutyiknál is! Persze eleinte csak szétkeni, de már úgyis mindegy nektek, akkor legalább tanuljon belőle vmit.

Még olvasok tovább, csak félek,hogy lemerül a laptop...

KépKép

KépKép
kicsidodi

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.04.08 11:41-kor.

KépKép

KépKép
boo

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.04.08 12:03-kor.

KépKép

KépKép
boo

Boo: Nekem is eszembe jut minden pillanatban amikor ránézek a teraszon a kettétört üvegre :roll:

Kék Lagúnát én kamasz koromban láttam, annyira nem tetszett,hogy azóta elvből nem nézem meg :twisted:

Lois: Hédi anyukáméktól kapott egy babát hordozóban és annak a hordozójában ül a képen :lol: :lol:

Bölcsi: mi elvileg februárban kezdünk, gyakorlatilag munka fronton egyre kuszább a helyzet, ami biztos 2+4 főnek menni kell január 20-ig. Hogy miért így határozta meg a pm, na az az érdekes, mert szóba került az is, hogy az egész tourinformot bezárják :roll: Ebben az esetben nem megyünk bölcsizni, hanem párhuzamosan gyúrunk akistesóra meg az új állásra...

tike

CSak két mondatra jövök, mert megyünk wellnesselni :roll:

Nem vírus, dehogy,,,nekem ha nagyon fáj a fejem ez a vége... mindenesetre újszerű élmény volt egyedül a gyerekkel vezetés közben megélni :?

Boo!
Eddig ahányszor voltunk ebben a játszóházban sosem volt senki, csak a mi kölykeink nyargalásztak fel-alá és a tőlünk volt hangos az egész hodály :oops: :oops: Eddig mind nagyon odavoltunk érte pont emiatt.
Azért is írtam hogy a szünidő nem bejövős :)
Kék lagúnába én is belenéztem, de utána eszembe jutott milyen kretén vége van és jól elkapcsoltam :roll: Ja, meghalnak, a kiskölök éli túl felszedi egy hajó és a köv. részben ő lesz az új szigetlakó pár fiú-fele.

NA mennem kell, mert rángatnak :)

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.04.08 12:04-kor.

KépKép

KépKép
boo

Czigka!
Vissza kellett olvasnom, h mit írtam, amivel a frászt hoztam rád :oops:
A 3 éves kort úgy értettem, h akkor már egész értelmesek, ha akarják meg lehet velük dolgokat beszélni, stb. tehát már viszonylag könnyebb a felnőttnek az élet. Amúgy én azt érzékelem, h naponta egyre könnyebb, Bodzi nagyon imádja Marcit és viszont. Szonjival is imádnivalóak, de azért köztük mégiscsak 5 év van, Marci többször hívja Bodzit játszani.

Pagika!
Az étteremtől kb. 3 percre lakunk kocsival. A nagyobb utak jók, de a kicsiket csak az utolsó körben kotorják, sózzák. Amikor visszafordultunk, akkor kezdett el szakadni a hó és attól féltünk, h hazajönni nem fogunk tudni. Jól döntöttünk, mert már akkor ahogy jöttünk vissza, majdnem nekicsúsztunk egy párhuzamosan parkoló autónak

Kép
Kép
Kép
szonibaba

Boo!
A cukros szirupban 40 percig kell rotyogtatni a narancs szeleteket, utána abban a lében hagyni kihűlni és 100fokos légkeverésben 1 órát szárítani. Fél liter vízhez 60dkg cukor kell.

Kép
Kép
Kép
szonibaba

Ja, a légkeverést csak én használtam, a recept nem írja, csak simán 100fokot mond.

Kép
Kép
Kép
szonibaba

Boo,

igen, Szonibaba jól mondja!
Ez a mennyiség 5 narancshoz van, én kapásból dupla adagot csináltam, sejtettem hogy hamar el fog fogyni :-) ja, és étcsokiba mártottam!

KépKép

KépKép
kispocok13

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.04.08 12:06-kor.

KépKép

KépKép
boo

Először is Boldog Új Évet Mindenkinek! :lol: :lol: :lol:

Képzeljétek tegnap akkkkkora meglepetésben volt részem, hogy még most sem tértem magamhoz :lol: :lol: :lol:
Már Hédi születése előtt autót szerettünk volna cserélni,mert a mostani 2 személyes. Nem sikerült, mert hol apának voltak túl nagyok az igényei a pénztárcánkhoz képest, hol elvitték amit kinéztünk stbstb.

Most hogy a bölcsi kérdés egyre aktuáléisabb lesz és apa is kapott egy kis ízelítőt abból, hogy milyen Hédivel egyedül közlekedni,jönni-menni ügyeket intézni arra jutott,hogy ez bizony busszal nagyon nehezen kivitelezhető. Viszont ha nem számíttatjuk bá a már meglévő autót, akkor a pénzünk szinte semmire nem elég...azért kinéztünk egy jóóó öreg suzukit, ami még belefért volna az árba. Tegnap a fiúk elmentek megnézni, na az sem lett a mi autónk, viszont egy másik kereskedésben találtak egy picit fiatalabb, picit drágább autót és az apukám kipótolta a hiányzó összeget :lol: :lol: :lol: Így tegnaptól autó tulajdonos lettem :lol: :lol: :lol: :lol:

Na ne valami full extrás, drága járgányra gondoljatok,. de annyira egyben van ez a kis 11 éves autó is, hogy azt mondták ha csak össze nem töröm 5 évig nem nagyon kell rákölteni :lol: :lol: :lol:

tike

Boo: Apának ma be kellett menni dolgozni - duguláselhárítás :twisted: :twisted:

Mondtam is, hogy jövőre baromi szerencsések leszünk, ha ma egész délelőtt sz@rban turkált :lol: :lol: :lol: :lol:

tike

Boo!

Csókoltatom a csőtörőket :twisted: :lol: .

Tike!

Új autó juhuuuuu :lol: :lol: :lol: .
Mi is tervezzük egy ideje az új autót, mivel az ezer éves kis Vectrám egyre több bosszúságot okoz :? . Szerettem, mert jó tágas, kényelmes, biztonságos, jól eszik, de hát vén már... :roll: .
Viszont most egy normális, fiatalabb családi autót szeretnénk, mert úgyis mindenhova az "enyémmel" megyünk (apa autói csak dísznek vannak :twisted: ), de hitelt meg semmiképp sem szeretnék felvenni, úgyhogy még nem sok esélyt látok, de majd hátha nekünk is jön egy ilyen lehetőség :wink: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.04.08 12:07-kor.

KépKép

KépKép
boo

Nem tudtam végigolvasni, mert Petra anyázik az ágyában, most már egyre hangosabban. Ki kéne vennem... :lol:

Már köszönjük, jól vagyunk. Petra szerdán már teljesen jól volt, bár még tegnap is diétás kajákat adtam neki. Engem annyira legyengített ez az egész éjszakai hányás-sorozat, hogy ma kezdtem összekapni magam. Ma már voltam vásárolni, erre-arra. Jó, hogy az 5 nap szabimból 3 ezzel a szar vírussal telt el. :? :?
Ja! Valaki kérdezte: vírus volt sajnos, a tesóméktól kaptuk el.

Apa tök náthás, férfi módra egész nap fekszik, nagyon betegnek érzi magát. :lol:

Az estét itthon töltjük, én piára még csak gondolni se bírok, mert azért a gyomrom még nem az igazi.

MINDENKINEK NAGYON BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁNOK!!!!! :D

Kép
katy76

Tike!
Jó neked, ilyen meglepetésben nekem is szívesen lenne részem. Ez az új autónk, amit tavasszal vettünk egy nagy trutyi, eléggé mellé nyúltunk vele. Egyfolytában vinnyogok apának, h cseréljük le, mielőtt úgy lerobban, h a gatyánk is rámegy, meghogy 3 gyerekkel egy ilyen megbízhatatlan autó, stb.stb. De hiába beszélek, hajthatatlan. Aszongya, h úgyis le akarunk lépni, addig meg kibírjuk ezzel.

Pagika!
Neked akartam még írni ,csak lemaradt, h Bodzi is nagy zoknileszedő bajnok, de ő Rolót szabadítja meg a zoknijaitól előszeretettel :lol:

Gyerekkel ezaz intézés: nekem pont, h megkönnyebbülés volt, amikor Marcit először hagytam az oviban és "csak" Bodzival el tudtam menni vásárolni. Olyan fenenagy szabadságot éreztem, h elmondani nem bírom. Tök jó volt.
Persze a gyerektelen lét után nyilván az egy gyerekkel való mozgást nehéz megszokni. De majd belejöttök, ha már több ded lesz :wink:

BOLDOG ÚJ ÉVET MINDENKINEK!

Kép
Kép
Kép
szonibaba

Lyánykák,
buliban vagyunk, de loptam egy kis netet, hogy nagyon boldogat kívánjak jövőre :D

Cuppantás!!

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Sziasztok,

először is mindenkinek Boldog Új évet! Aki bulizik, annak még jó bulit, aki meg otthon punnyad mint mi, annak nyugis és petárdamentes estét :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Játszóház valóban nagyon gáz volt a tömeg miatt - sajna a nagyobb gyerekek még minket is majd' elütöttek az ilyen-olyan járgányaikkal, de ami a legjobban bosszantott, az az öltözés zsufisága, illetve ahogy más embereken, kicsiken és runákon tiportak át a felpörgött gyerekek és idióta szüleik... na mindegy, azért mi jót dumáltunk 8) 8) 8) 8)
Bár Loisnak ugye megfájdult a feje tőlünk :-(
(ez a migrén mekkora egy szívás lehet!)

Pagika,

na rólad aztán senki nem mondaná hogy szaranya vagy! Ezt a baromságot, már bocs! Hárommal már rég megzakkantam volna, az tuti!

Tike,

ez a szekrényes sztori nagyon durva! Tényleg valaki vigyáz Hédire, az tuti!

Aztaaaaaaaaaaaaaaaa, micsoda meglepi! Gratulálok!

Új állás v kistesó? Hát, azért inkább az utóbbi, nem???

Katy,

kórságot sajnálom, de jó hogy már jobban vagytok!

Dodi,

ti hogy vagytok? Fogd magad pálinka-kúrára :lol: :lol: :lol: :lol:

Ez a jóvátevős módszer nekem nagyon tetszik! Eddig néha-néha nem tudatosan alkalmaztam, de most már ez lesz a tuti! :-)

Moncsi,

szépek vagytok! Benedek is mekkora pasi már!

Boo,

Kék Lagúnaaaaa???????????? te mazochista vagy...

Narancs hogy sikerült? (én ma csináltam malackaraj-sültet, tök fini lett, viszont a lencsefőzelékem inkább lencseleves lett
:twisted: :twisted: :twisted: )

Vizetek van már?

Szilveszteri hangulat nekem sincs, én kifejezetten rühellem... miért érezzem magam kötelezően jól, mert dec 31 van? Sok buta részeg meg petárdás, brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Katy,
[quote]m írta:ert Petra anyázik az ágyában

na itt komolyan elgondolkodtam, hogy Petra kire és miért lehet ilyen mérges, de a legnagyobb fejtörést az okozta hogy hogyan fejezi ki magát...

KépKép

KépKép
kispocok13

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.04.08 12:08-kor.

KépKép

KépKép
boo

Apa, és Botond alszik :twisted: . És sztem én is lefekszem inkább, úgy sem ért még ágyban a szilveszter :roll: :lol: . Mi már csak ilyen nyugdíjasban nyomjuk :lol: . (Mondjuk a koccintás azért megvolt egy párszor :roll: :lol: )

Mindenkinek békés, boldog új évet kívánok!!!!! :D

KépKép

KépKép
kicsidodi

Én mostanáig aludtam :lol: :?

Boo,
mi a baj, benyeltél valami betegséget te is?

KépKép

KépKép
kispocok13

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2011.03.05 13:26-kor.
Vendég

Újra Boldog Új Évet kívánok mindenkinek! :D

Petrát annyira lázba hozta a sok tűzijáték, hogy 7-kor elaludt, majd 8-kor felébredt és nem akart visszaaludni. Kihoztuk a nappaliba, és olyan édes volt, ment az ablakhoz és mondogatta, hogy durr-durr (gyúr-gyúr :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ).

Aztán fél 10-kor nagy nehezen elaludt, de utána egyszer sem riadt fel. :wink:

Pocok!
A lencsefőzelék elvileg az állásban besűrűsödik, úgyhogy ha tegnap leves volt, az mára elvileg jó állagú főzelék lesz! :wink:

Én is megfőztem még tegnap, így ma nem kell főznöm.

Kép
katy76

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.04.08 12:08-kor.

KépKép

KépKép
boo

Buék mégegyszer mindenkinek!

Mi is itthon punnyadtunk, este átjöttek anyumék, meg a szomszédok, de fél 10kor már a nappaliban húztuk a lóbőrt, éjfélkor egy puszi és menjünk a hálóba aludni :lol: :lol: :lol:

Én egyébként mindig is utáltam a szilvsztert, pont a kötelező jókedv miatt.Meg azért mert mindenki úgy csinál mintha elsején egy tök más világ várna ránk...

Képzeljétek Hédi ki tud mászni a kiságyból :shock: :twisted: Eddig csak a lábát rakta át a rácson, de tegnap rájött,hogy ha a saroknál próbálkozik akkor jobban fel tudja magát húzni és átfordul a rácson :shock: :shock: Az este körbepárnáztuk az ágyát és villámtempóban ki kell találnunk valamit. Többgyerekesek ti mikor szoktattátok át rendes ágyba a gyerkőcöket?

tike

Katy,

én is ebben reménykedtem, de nem jött be :-( most berántottam megint ;-) fiúknak ízlett, azt ettük malaccal ebédre!

Petra cuki lehetett, ahogy szurkolt az ablakban! Nimród egy nyikk nélkül aludt 8-tól :-)

Boo,

gyógyuljatok! Nem kellene mondjuk inkább pihenned mint pörögni?????

Tike,

Akrobata Hédi :wink:

Nem is írtam tegnap, mire éjfélkor felébredtem, Apa egyszemélyes bulit rendezett... Elpusztította a legjobb borainkat :oops: Ma igencsak nehezen kelt...

KépKép

KépKép
kispocok13

Sziasztok!!

MIndenkinek BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁNOK!!!!
Nekünk nagyon jó dolgunk volt ma,mivel tegnap Lili aludt egy kicsit délután a kocsiban,így 10kor aludt el este és reggel fél 10-ig nyomta,így mi is pihizhettünk :D Nem mintha lettünk volna valahol bulizni,csak a tesómék jöttek át,de így is fél 2kor sikerült lefeküdnöm. Lili most aludt el,így van egy kis időm,aztán délután megyünk a barátainkhoz.

Játszóház: akkor nem maradtunk le semmiről :lol: Írtam Boonak,hogy Lili fél 3kor még aludt,utána még kajált,így nem lett volna értelme már elindulnunk,mert este meg jöttek a barátaink.
Lois! Migrénes fejfájás ismerős. Én éppen ezért,már ha elkezd fájni a fejem,beveszek gyógyszert,különben nálam is ez a vége :roll:

Boo! Jobbulást nektek!

Tike! Úristen,ebbe az üveges dologba nem is merek belegondolni,mi lett volna,ha... Mitől dőlhetett az ki?
Új autóhoz gratulálok :wink:

KépKép
KépKép
nyuszi81

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?