A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Sziasztok!Kép

Lenne egy kérdésem hozzátok.
Szóval akiknek nem jött egyből össze spontán a baba, mennyi idő után mentetek el dokihoz?

Csak azért kérdezem, hogy csak 1 év után érdemes egyáltalán foglalkozni ezzel és elmenni dokihoz?

Mert nálunk ez volt még csak az 5. hónap?

Szerintetek?

Mea
mea

Sziasztok Csajok!Kép

ZitusKép
Köszi a táblicskut, leszállítasz majd a 2.cn-re?
Hogy vagytok? Tart még a sportszezon?Kép

StellaKép
Igen, végre eljött az idő!Kép Hívogatom egyfojtában a dokit, de ki van kapcsolvaKép, biztos születik a sok baba!Kép Ha elérem végre, megbeszélünk egy talit, remélem még a héten sikerül és megcsináljuk a menetrendet. Mindenről tájékoztatni foglak, amint van újság!!!Kép

Tudod mit kéne csinálnod? Együtt kéne lenned olyan csajokkal, akik most mensiznek. Persze tudom, hogy ez egyáltalán nem egyszerű és nem mehetsz oda, hogy figyelj, megvan neked?, de képzeld, nekem mindig bezavart, ha körülöttem mensiztek. Egyszer a 15. napon jött meg, csak mert egy sátorban aludtam a másik lánnyal, akinek megvolt...Kép

DanaKép TündiKép
Örülök, hogy ilyen mélyrehatóan kiveséztük a P-ket!Kép

Hajni
hajnesz

BellaKép
addig nem szabad feladni, amig meg nem jön!
A hőd nagyon jó! Arra meg már többször volt példa, hogy az első pár teszt negatív volt, annak ellenére, hogy baba volt a dologban.
Fel a fejjel, hallod?
Ebből még akármi is lehet!
Stella

Kép
stella9

Bella
Szerintem nagyon elkapkodtad a tesztet, ha a tábla szerint 29. cn-n vagy. A hőd is jó! Majd egy pár nap múlva kellene próbálnod, a ciklus utcsó napja + pár nap. Ezért nem lett még két csík! Majd jövő héten!!!
Jázmin
djázmin

HajneszKép
Jó ötlet, de tényleg furi lenne végigkérdezni mindenkit, hogy "Figyu, neked megvan, akkor legyünk most sokat együtt!"

Te akkor tegnap elkezdted a fogigátlós hónapot? Ezek a dokik! Miért ilyen elérhetetlenek!
Drukkolok, hogy sikerüljön elérned!

MeaKép
Mi a 8. hónapban mentünk dokihoz és milyen jó, hogy nem vártuk meg az egy évet!!!
Én mindenkinek csak azt tudom javasolni, hogy aki úgy érzi, hogy valami nincs rendben, vagy csak türelmetlen, az menjen dokihoz!
Én is sokszor gondolkodtam azon, hogy miért mentünk el most. Igazság szerint én már a 2. hónapban nagyon ki voltam akadva és nem értettem miért nem jön össze, de mindenki teljesen hülyének nézett és azt mondták, hogy biztos azért nem jön össze, mert annyira nagyon akarom. Lehet, hogy ez is közrejátszhatott, de azért mégis csak nekem volt igazam, mikor azt mondtam, hogy itt valami nem stimmel. Persze azért nem gondoltam volna, hogy az Édesemel van a bibi.
Bocsi a monológért!
Stella

Kép
stella9

BBKép
Sajnálom, pedig nagyon igyekeztem elszívni Tőled.Kép De ha még nem jött meg, akkor van remény, tudod, néha még akkor sem produkál 2 csíkot egy teszt, ha már UH-val is kimutatható terhesség van!!! Azért titkon reménykedhetünk, nem?Kép

JázminKép
Engem már kísért egy ideje a bevásárlás gondolata, szerintem jövő héttől neki is vágok, mert lombik alatt nem nagyon szeretnék futkosni. Így legalább megúszom a tömegáradatot!KépÖtlet van rengeteg, csak az üzletekben nem találom sosem, amit elképzeltem.

EmeseanyuKép
Nekem a 26 napot tolta ki a cickafark 28-ra, de csak egy ciklus alatt ittam, így csak jó tapasztalataim vannak. Most már inkább nem kísérletezek vele. A Diane-val sosem volt gondom, nagyon jó kis gyogyónak tartottam mindig, pontos ciklus abbahagyás után is + szép bőr!Kép

Nagyon szorítok NekedKép és TündinekKép is!!!

Hajni
hajnesz

Sziasztok!

Tudnátok nekem segíteni? Hétfőn voltam HSG vizsgálaton, aznap eléggé görcsölt a hasam és egy pár csepp vérzés is volt, de azt hiszem ez teljesen normális. Tegnap nem volt semmi, se hasfájás, se vérzés. Viszont ma reggel arra épredtem, hogy úszok a vérben. Járt így valamelyikőtök?

Móni

Kép
móni23

StellaKép
ja, persze, a lényeget kihagytam...igen, tegnap
elkezdtem a fogigátlót. Nekem Marvelot írt fel a doki, nem tudom, mitől függ, hogy kinek mit, majd kíváncsi leszek, Te mit kapsz!
Köszi a drukkot, mindjárt hívom megint!Kép
Tőlem is megy egyfolytában a drukk, hogy már ne sokáig várasson magára az a fránya mikulás!!!++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Hajni
hajnesz

Helló lányok!

Stella, nem tudom miért, de biztos vagyok benned!!
A sógornőm, néha boszinak hív. Őt megálmodtam sógórnőmnek... (még akkor nem is ismerte a tesóm)
A keresztlányom születése napját is megmondam, hogy ne izguljon már annyira...

Zitus, az outlook express mindig visszaír valami hibaüzit.
Nem vagyok profi az informatikában (sajnos), magamtól próbálok rájönni a dolgokra több- kevesebb sikerrel... Addig is köszi!
Láttam, hogy írsz a clostisba is.. Nem tudtam még annyira átolvasni a régi üziket, és nem tudom, hogy veled mi is van pontosan. Megírnád? Köszönöm.

Hajnesz, úgy várom, hogy beinduljanak a dolgok Nálad! Én is örülök, hogy íly mélyrehatóan kiveséztük ezt a témát!

Mea, általában az orvosok 1 évet mondanak, mi meg füllentünk! Én úgy gondolom, ha valakinek, a lelke nem nyugodt ebben az ügyben, akkor menjen csak el az orvoshoz, és füllentsen 5 hónap helyett 1 évet!

Bella, idézek (ezt Babus írta még a másik Topic-ban. Remélem nem bánja, ő egy dokitól idézte)

Ezt minden Closty-szedőnek küldöm:

Viszonylag magas szinten avatkoznak be (FSH, LH szintje) és megfontolt adagolás mellett tulajdonképpen kevés kockázattal bírnak. És az orvoslásban bizony kockázat-mentesség nincs, csak a kezelhető kockázat mértéke...
Ami a fontos: a petefészkek működését (magyarul, hogy legyen peteérés és az megtermékenyülhessen) serkenteni lehet az ezen a szinten ható gyógyszerekkel. Ezt teszi a clomid, gyári nevén a Clostylbegyt is. Az eljárás okozhat ugyan kisebb szövődményeket, de a megfogant terhesség szempontjából veszélytelen és széles körben alkalmazott eljárás olyan esetekben, amikor a peteérés nem kielégítő volta, hiánya az oka a gyermekáldás elmaradásának. Huszon egynéhány éves praxisom alapján elmondhatom, hogy átlag kb. minden századik nő részesül ilyen kezelésben. A saját húgom is kapta. Nagyon sok egészséges gyermek igazolja, hogy megfelelő ellenőrzés és odafigyelés mellett ragyogó módszer.

A gyakorlatban egyetlen "mellékhatással" lehet számolni: adagját a szokásos sémákon túl egyénre szabottan kell meghatározni: van akinek több, van akinek kevesebb a szükséges. Túladagolásánál a petefészkekben többszörös tüszőérés valósulhat meg, ezért előfordul ikerterhesség vagy akár a petefészkek átmeneti cisztás betegsége is. Ez utóbbi az esetek többségében enyhébb más (hormon)gyógyszereknél tapasztaltaknál és spontán is rendeződik.

Tehát: ne féljen tőle, de tudomásul kell venni, hogy óvatosan, fokozatosan emelve az adagot a szükségesig - magyarul szakszerű orvosi javallat alapján szedhető.
Ha gyógyszer hatására több tüsző képződik és esetleg nem reped meg, azt túlstimulálásnak hívjuk (hiperstimuláció). Az ultrahangot végző kollegának a kezelés ismeretében különbséget kell tudnia tenni a két dolog között, annál is inkább, mert szakmai véleményem szerint a kismedence ultrahangos vizsgálata nélkül stimuláló kezelést elkezdeni felelőtlen dolog. Ha pedig előtte nem volt ilyen elváltozás, akkor a gyógyszer hatását kell feltételeznünk.
Érdemes lenne megvizsgálni, hogy van-e egyáltalán peteérése, illetve, hogy milyen a sárgatest működése. A Clostilbegyt valóban nagyon hasznos eszköz a kezünkben, de arról mindenképp lebeszélem, hogy a saját feje szerint szedni kezdje, ennek ugyanis akár súlyos szövődményei is lehetnek. E gyógyszernek a szedése a ciklus egy meghatározott szakához kötött, de ezen belül a terápia finomabb beállítása mindenképpen szakértelmet igényel. Sajnos tudom azt is, hogy van olyan nőgyógyász, aki minden előzetes vizsgálat, illetve a terápia ellenőrzése nélkül szedeti a Clostilbegytet, de ez semmi jóra nem vezet. A minimum az, hogy a kezelés megkezdése előtt hormonvizsgálatot végezzünk, a kezelés megkezdése után pedig a hatást legalább ultrahanggal, de jobb esetben ismételt hormonszint mérésekkel ellenőrizzük. Ha a peteérést beállítjuk, akkor a ciklusa is szabályossá fog válni.
Nekem egy kicsit az a gondom ezzel, hogy sok nőgyógyász elég könnyen alkalmaz ilyen típusú kezelést, anélkül, hogy a megfelelő hormonális kivizsgálás megtörténne. A peteérés hiányának ugyanis számos oka lehet.
Ahogy Ön is írta, a hőmérséklet reggeli mérése meglehetősen bizonytalan dolog, pontos diagnózist biztosan nem ad. Egyébként a meddőség kivizsgálásának elengedhetetlen része a partner vizsgálata, és a petevezetők átjárhatóságának tisztázása is, mert, ha ezek közül valamelyik nincs rendben, akkor beszedhet Ön bármennyi hormonális gyógyszert is, akkor sem lesz terhes.
A Clostylbegyt kezelésének többféle sémája létezik, a legtöbbször a vérzés 5. napjától 5 napon át történő kezelést alkalmazzuk, ami után a 12. napon ultrahangos tüszővizsgálat esedékes. A harmadik napon történő kezdés is belefér a szokásos rendbe. Előfordulhat, hogy célszerű már az első naptól adagolni, ekkor általában 5 napot meghaladó ideig adjuk.
Ezeket egy orvos írta a Babanetes Rendelő oldalán. Én csak részleteket másoltam be ide.
Szerintem magáért beszél.

Jázmin, nemsokára mi is sárgítjuk ok?
Hol voltál orvosnál?

Pusza
Dana
dana

BBKép
Mindenképpen könyörögj ki a dokidból egy vizsgálatot, de ha lehet, akkor egy ígéretet is, hogy folyamatosan nézni fog UH-val, ez nagyon fontos! Én ott is hagytam egy dokit emiatt, mert nem vette ezt komolyan. Végülis Rólad szól ez a dolog, nem őróla és ha úgy érzed, hogy hajthatatlan, inkább keress fel egy másik szakembert. (megjegyzem, negyon sajnáltam othhagyni, mert úgy éreztem, végre megtaláltam a tökéletes nőgyógyit!!!)

MóniKép
A dokidnak szóltál már??? Nekem semmi bajom nem volt harmadnapra. Lehet, hogy valami letapadás nyílt meg így utólag, de inkább feltétlen keresd fel a dokidat!!!

Hajni
hajnesz

MeaKép
Szerintem itt a nagy többség nem várt egy évig. Ha valaki babát szeretne, azt nem lehet egy év hiábavaló várakozásra kényszeríteni! Főleg ha tényleg kiderül, hogy bibi van, pl. a mi esetünkben akár egy hónap után is el lehetett volna menni szakemberhez...Mi 8 hónap után mondtuk azt, hogy egy éve próbálkozunk.Kép
Hajni
hajnesz

Belazy!

A clotilbegit egyébként igazán jó gyógyszer, nincsen mellékhatása (csak ha rosszul adagolják) napi 2 db az átlag, ettől persze el lehet térni fölfelé viszont így a ciszta veszély áll fenn. Ha még csak most kapod először akkor a normál adagja 2X1 naponta és a következő hónapban hüvelyi ultrahang,hogy egyáltalán ért e valamit.
Nekem az első hónapban mikor elkezdtem szedni nem volt peteérésem tőle, de a második hónaptól nagyon szép nagyok lettek (14cn 27mm).
Ami fontos, a closti nem hormon, csak egy kis stimulálószer az agynak.
Igazából nekem tényleg jó tapasztalatim vannak, mert ha nem volt ultrahang vizsgálat akkor én vezettem hőgörbét és azon nagyon szépen látszik a peteérés és ha minden nagyon jól megy akkor a hőgörben nem bi hanem trifázisos lesz.
Én csak azért hagytam abba a magam fejem után mert tele lett a hócipőm az egésszel.
Megjegyzem az abbahagyásnak meg is lett a böjtje, mert ebben a hónapban a 12 cnapon kemény 1mm-es petéim lettek, szóval kell az a closti.
Ne félj tőle szedd nyugodtan, de az ultrahangos monitorizálás elengedhetetlen, legalább az első hónapokban.

Ha van még kérdésed bátran írj

üdv
monic
ivimoni

Mea!

Én a második hónapban mentem dokihoz, amikor fogigáztló (diane 35) után nem nem akart megjönni.
Ez így ment fél évig mire eljutottunk a closti-ig.
Januárban lesz laparom mert még mindíg nem tudják, hogy hol a baj. Szóval ha úgy érzed, hogy valami nem stimmel nálad (hosszú vagy túl rövid ciklus, pecsételés stb.) menj és nézesd meg magad.
Annyira gyorsan telnek a hónapok és egy vizsgálat ált 1 hónap ugye, mert a ciklus meghatározott napjain lehet őket csak elvégezni.

Hajrá Kép
ivimoni

Sziasztok!

Úgy gonodoltam, lassan minket is elér a karácsonyi láz...
Kicsit még odébb van ugyan, de most még van idő, hogy mindenki így ünnepeljen!
Kép
[color=#0000ff][b]
Kép
A babásoknak gratula, a többieknek meg
[color=#ff0000]

Ági
aszemenyei

Dana
Egy egész regényt gépeltél!!! Nem fáradt el az ujjad?
Szeretném, ha sárgítanánk!!! Az SZTK-s dokihoz vágtattam el!

Hajnesz
A vásárlást én is megkezdem ebben a hónapban.
Szurkolok Neked is, Stellának is!!!

Móni
Irány a doki! Kép

Jázmin
djázmin

Sziasztok.
Tegnap megszületett a bátyám kisfia. Bementem hozzá és olyan kis pici volt. (Pedig nem is mert 59 cm és 4 kilo) de nagyon picinek tünt. Még sose láttam pár órás babát.
Egyébként 4! adag epidurális érzéstelenítést kapott és nem hatott neki. Szóval elég gáz szülése volt. Majd teszek fel egy képet amint lesz.
Kép Kép Kép
Sziasztok: K.
krinyoka

Jázmin, nem fáradt el az ujjam, mert csak beillesztettem pár kattintással..
Úgy örülök, hogy rászántad magad. Ugye a kedved is jobb már?

Remélem lányok nem haragszotok a regény miatt, de szerintem sok fontos infót tartalmaz, és szerettem volna megosztani Veletek!!

Jöhet egy körkérdés, lányok?

pusza
Dana
dana

DanaKép
Köszi, hogy így bízol a szép jövőnkben!
Te kis boszi...

HajneszKép
drukkolok ezerrel!!!
Mi is 8 hónap után hazudtuk az egy évet. Milyen fura és most Ti is és mi is a lombikra várunk!
Két hét múlva megmondom mit ír föl nekem a doki!
Már úgy várom!

Móni(23)Kép
Szerintem is hívd fel a dokidat! Reméljük nincs semmi baj!

Stella

Kép
stella9

DanaKép
halljuk a körkérdést!

KrinyokaKép
gratula a bátyádéknak az "óriás"bébihez!

Stella

Kép
stella9

Dana
Örülök, hogy bíztattatok. Utálom a dokihoz járást, de ha tényleg van (de remélem nincs) bibi nem telik el felesleges várakozással az idő.
A regény pedig nagyon tanulságos!
Ne kímélj bennünket, jöhet a körkérdés? Kép
Jázmin
djázmin

Lányok! NAGYONSZÉPEN KÖSZÖNÖM a sok hasznos infót!!!!! Tényleg jó hogy létezik ez a csapat, mert sok okosságot megtanulok tőletek.
Closty-ról valóban eddig jókat hallottam, de most már jobban képben vagyok és már nem félek annyira tőle. Remélem a jövő hónapban sikerül a vérvétel (én voltam akinek agyonszurkálták a vénáit és mégsem tudtak levenni kellő mennyiségű vért)és lesz hormoneredmény ami alapján el tudom kezdeni a clostyt. Sajnos így vesztek ismét 2 ciklust, de sebaj, januárban is szép babák fogannak ám :o)

NAgyon jól esnek a biztató leveleitek is, hogy lehet hogy mégis ebben a hónapban már baba van a pocimban, csak korai volt a teszt...igazán csodálatos Karácsonyunk lenne (de tudjátok múlthét pénteken amikor felírták újra a closty, voltam egy másik dokinál uh-n látta hogy volt Pé, de csak 7mm méhnyálkahártya és biztosra mondta hogy nincs babó. Ezért csináltam tesztet 29. napon, ami ugye negatív)
bellazy

Ivimóni, mit jelent pontosan a trifázis? Az elő fázis ugye a Pé előtti középhőmérséklet, ami Pé-nél leesik, második fázis a Pé utáni magas hő a menziig. De mi a harmadik???

Ha hőm is mutat PÉ-t, érzem is a szurkálást és UH-n is látszik, akkor is érdemes a Clostybergy-t szedni? Az ha jól értem főleg a Pé-t segíti elő és tüszőrepit, vagyis petefészkek működését.

BB
bellazy

BellaKép
Szerintem semmiképpen sem láthatott volna babót a doki.
Itt minden babás azt mondja, hogy csak a 4-5. hét környékén látszik a petezsák!
Fel a fejjel!
Azt a bizonyos 2 ciklust pedig nem veszíted el semmiképpen, mert azalatt is tudtok próbálkozni, nem? És lehet, hogy nem is lesz már szükség se a Closty-ra, se a hormoneredményekre!
Én most ezért szorítok neked!
Stella

Kép
stella9

BellaKép
Egy másik topikban van egy lány, Judyt, akinek volt pé-ja, meg minden, de mégis felturbózták egy kis closty-val és most ott a babó a pocakjában, sőt lehet, hogy nem is egy, hanem mindjárt két babó Kép!
Stella

Kép
stella9

Na szóval, írtam magamnak egy listát, elég szerteágazó kérdésekkel, amit legközelebb szeretnék megkérdezni a dokimtól.
Viszont nagyon érdekel, hogy Ti mit mondtok, és mit tapasztaltatok..

Most kicsípek egyet:

Amikor megvizsgál (kézzel, nem cito!), akkor pontosan mire kiváncsi, mit néz, mit érez..?
Ilyenkor számára mi derül(het) ki?

Jázmin, az időd most már nem feleslegesen telik!!!

Krinyoka gratula a csodához!

Bogikám merre jársz???

Dana
dana

Bellazy!

A clostit mindenképp érdemes szedni, ártani nem árthat csak használhat.Főleg ha a dózis jól van beállítva.
Mindenképpen verd ki az orvosból az ultrahangot (cikl.12-14 napja között menj)
A trifázis nem mindenkinél jelentkezik egyébként nem különösebben baj ha nincs.
1 fázis pé előtt 36,4-36,7 C második fázis 36,8-37,2 3 fázis 37,3-37,4. Attól trifázisos, hogy a 3 hőmérsékleti fázist lehet elkülöníteni (már akinek el lehet)
De ne foglalkozz a trifázissal, csak legyen bifázisos a ciklusod az tökéletesen jó Kép Kép és jöhetnek a babák!
ivimoni

Köszi a nevükben. Tényleg kis csoda. Nekik is volt egy ikerterhességük ami sajna elment. Szóval nagyon várták már.
Kép
krinyoka

Stella, Te olyan kedves vagy! Mindíg úgy szorítassz és megnyugtatod az embert. Köszi!
Nagyon felnézek rád az erődért és optimizmusodért és hatalmas drukkhegyeket küldök!

Ivimoni, ha felteszem a hőgörbémet, ránéznél, hogy milyen? szerintem van 3. fázis is.. (hogy kell felrakni?

Dana, küldd a kérdéshegyeket, legalább mi is okosodunk.
Szerintem a tapintásos vizsgálat sokat számít, mert egy szakavatott nődoki a kezével sokmindent érez, hogy mi mekkora és hogy jó helyen van-e?
Nekem az új dokim sajna UH-t nem tud csinálni, de mikroszkóppal nézett méhszájat és váladékot. Monitoron ki is vetítette. Igazán érdekes volt magam belülről látni. Tisztán látszottak a szövetek, izmok, nyák, teljesen más mint az ultrahangos kép.
bellazy

Belazy!

küldheted a görbét nyugodtan.Megnézem.
Nem tudom, hogy készítetted, ha excellben akkor csak csatolod a file-t azt annyi.
ivimoni

Remélem sikerül
<!--attachment: Leporello-127137.xls*mime_msexcel.gif*application/vnd.ms-excel*69.6*BB+h%26amp%3botilde%3bt%e1bl%e1k+aug%2dszept%2dokt*Leporello%2exls --><center><pre>
KépBB h&otilde;táblák aug-szept-okt
Leporello.xls (69.6 k)</pre></center><!--/attachment-->
bellazy

Bellazy!

Megtekintettem a görbéket.Tökéletesek! Kép
aug. ov.19 cn ott a 4 nap nem volt valami kis megfázás kicsit sok a 37,1
szept: ov.18-19 nap tri fázisos ciklus
okt: ov.15 nap tri fázisos ciklus
Ezen a téren úgy látszik minden a legnagyobb rendben megy szép görbék bravoKép

M.
ivimoni

BellaKép
én is meglestem!
Nagyon bíztató a mostani emelkedő!
Stella

Kép
stella9

Augusztusban Te kis szemfüles!4. napon valóban magas volt, aznap sokkal később ébredtem 10-kor. Ezen is látszik mennyire fontos az azonos időpont.
LH ovulációs teszt a 21.cn-ra tette a PÉ-met. Te miért gondolod 19-re?
Szept-okt-ben igyekeztem pontosan uakkor mérni. Látszik is hogy egyenletesebb és egyértelműen éreztem is a tüszőrepit.
Nem tudom a Closty mit fog tenni. Lehet hogy lerövidíti?
Mindenesetre mi addig is aktívak leszünk és már nem fogjuk betartani a 4 napos türelmi időt :o)

Bárcsak magasan maradna még 9 hónapig és akkor Stellának adhatnám már az e havi menzikémet is!!!
bellazy

Dana!

Tok jo, hogy feltetted ezt a cikket a clostirol, en is azt szedem, es nagyon orulok, hogy ennyi jot irtak rola!!!! Engem UH-gal ellenoriznek, es vervetel is van a 20. napon!!!!
Irok majd mailt, amint tudok, megprobaljuk, hatha igy elmegy neked!!!!

Ivimoni!

Nekem a masodik clostis honapban osszejott a baba, csak nem maradt meg sajnos. Ez volt majusban. Most ujra probalkozunk...

Hajni!

Tok jo, hogy megjott, most kezdodik az izgalom!!!!!

Lanyok, meg egy Zita nevu lany irt nekem emailt a fejfajassal/migrennel kapcsolatban, de valahogy annyit benaztam, hogy amikor valaszolni akartam, kitoroltem az emailjet!!!!!
Ki lehetett az, ha esetleg itt jar, akkor irjon nekem meg egy mailt, aztan valaszolok!!!!

pusz

dodo

KépKép
Kép
dodo32

DodoKép
úgy látom, nagyon jó a hangulatod!!
Ez tök jó!
Drukkolok nagyon!

LányokKép
Nekem mára ennyi volt a melom!
Hazalépek, de holnap nem úsztok meg!!!
Stella

Kép
stella9

Jaj, varjatok lanyok, el is felejtettem a legjobbat, csak most hogy Stella mondja, hogy jo kedvem van:

ELMULT A CANDIDAM, MA REGGEL KIDERULT, ES MINDEN MAS ALLERGIAM IS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
3 HONAP KEMENY DIETA!!!!!!!!!!!!!!!!!!

JUHHEJ!!!!!

pusz

dodo

KépKép
Kép
dodo32

Zitus,
köszi, hogy beraktál a táblázatba. Nagyon jó érzés.

Emeseanyu,
szerintem teljesen babás tüneteid vannak. Nekem is ilyenek vannak, és ugye a zebra az zebra! Bár tény, hogy a fogamzásgátló elhagyása is okozhat ilyen tüneteket, de szerintem attól nem fáj a hasad folyamtosan. Drukkolok nagyon szombatra, és nagyon boldog névnapot kívánok!

Sajnos pénteken elutazom, úgyhogy a dokinál történteket csak hétfőn tudom elmesélni.

Nata
nata

Bellazy!

A closti nem fogja lerövidíteni a ciklusod az tuti. A duphaston ha szedsz viszont jól megnyújtja Kép
Miért javasoltak nektek 4 napos türelmi időt????

Dodo 32!

Neked biztos jó a closti, bizonyítja, hogy terhes lettél, azaz a nemzőképességetekkel semmi gond nincs. Nem úgy mint nekünk akik örlődünk, hogy vajon hol lehet a rendszerben a hiba.
Biztos hamar bebabásodszKép Kívánom neked!
ivimoni

Na elküldöm a kis unokaöcsémet.
Kép Kép
krinyoka

Juj, de edi!!!!!!!

KépKép
Kép
dodo32

Ugye??? Olyan büszke vagyok rá, pedig nem is az enyém... Egy kis pinduri golyofej. Édes. Na nem ömlengek... Kép Kép Nekünk is lesz ilyen, ugye???
krinyoka

Mindenkinek ilyen egésséges és szép babát kívánok!!!!
Gyönyörű ez a kis teremtés!
:o)))

4 naponkénti együttlétet az új doki javasolta, pedig férjecskémet nem is vizsgálták. Ő arra esküszik hogy nem szabad sűrűbben együttlenni középidőben. De a lányok már itt meggyőztek arról hogy nem kell azért ennyire taróztatni magunkat ;-)
bellazy

DodóKép
Ez nagyon jó!!! Veled örülünk!!!!KépKépKép

KrinyókaKép
Gratula a nagynéniséghez! Nagyon édi!!! Persze, hogy nekünk is lesz ilyen!!!Kép
hajnesz

Krinyoka
De régen láttam újszülöttet, pláne ilyen gyönyörűt! Kép Jól meg tudnám puszilgatni a kis pofikáját Kép

Tündi
Vendég

DodoKépKép Végre-végre itt vagy! Remélem, most már gyakrabban hallunk felőled! Jó hír, mi a köv. lépés?? Vagy: semmi terv, csak spontánKép?
a

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
madaran

Krinyoka!
Nagy-nagy gratula a kis unokaöcsikédhez!
Nagyon helyes kis pasi!
Nekem is kell ilyen!

Tündi!
Nagyon szorítok Neked! Egy picit már kezdesz gyanús lenni...

Dodo!
Örülök, hogy sikerült elűznötök azokat a csúnya bacikat! Most már akkor mindent bele!

Zita!
Csakhogy megvagy! Danával nagyon kerestünk már!
Ha jól látom,nálatok most jönnek az "éles" napok, használjátok ki jól az időt, amíg itthon van a párod!
Tetszik a megújult táblázat!

Dana!
Aranyos vagy, hogy kerestél!Tegnap nem volt túl jó napom, mivel a főnököm ismét bebizonyította, hogy bármit és bármennyit teszek is, nem értékeli a munkámat. Ez nagyon fáj. Tudom, hogy nem szabadna magam felhúzni a munkahelyi dolgokkal, de nagyon a lelkembe gázolt már megint.
Nálatok mizújs? Nagy az öröm, ugye? Mit szólt a férjed az ünnepi vacsihoz?

Jázmin!
Neked viszont ahhoz gratula, hogy elmentél a dokihoz! Mondd meg a párodnak, hogy annyira nem szörnyű az a vizsgálat! Ezt az én férjem mondja, aki kb. egy hónapja esett át az egészen.
Persze tudom, könnyű azt mondani így utólag!
Aztán írd majd meg az eredményeidet, szorítok Neked!

Móni!
Végül elmentél dokihoz? Mit mondott?

Stella!
Én most este szorítok érted, hogy extra rövid legyen ez a ciklusod, s tovább tudjatok lépni!

Puszi mindenkinek.
Bogi
bogi1975

Sziasztok!

Holnap utántól már jöhet az eső, holnap estétől már nem fogunk beázni Kép. Úgy örülök. Honap nem is megy a párom dolgozni, segítünk az ácsoknak. Kép Olyan jó lesz. Végre együtt lehetünk egész nap.

Krinyoka
Gratula én is az unokaöccshöz. Nagyon édes. Iszonyatosan pici. Kép Létezik ilyen pici emberke? Nem angyalkának készült? Kép

A többiekért meg szorítok.

Puszi

Hajni

Kép

Kép
vkhajni

Sziasztok Lányok!

Eddig csak olvastalak Benneteket, mert nagyon jó kis csapat vagytok.
Remélem csatlakozhatok hozzátok?
HSG-re fogok menni és szeretnék erről többet
megtudni.
Köszönöm előre is, Tmaci
tündérmaci

TmaciKép

Nekem a múlt hónapban volt. Az volt egy picit kellemetlen, szúrkálós fájdalom, amikor a szondát felvezette. Amúgy az egész vizsgálatból semmit nem éreztem, nagyon hamar átszaladt a kontrasztanyag, és nagyon hamar végeztem. Viszont volt egy lány, akinek fájdalmas volt, hosszabb ideig is tartott, és neki sajnos a bal oldali petevezetéke el van záródva.

Henci
henci

Tmaci!
Én is a múlt hónapban voltam, de nekem fájt. Nem akarlak megijeszteni, az is lehet, hogy nekem alacsonyabb a fájdalomküszöböm.Olyan érzés az egész, mintha belülről feszítenének, kb. 10 pecig tart az egész. Előfordulhat, hogy utána vérezgetsz egy kicsit, úgyhogy vigyél betétet.
DE! És azt hiszem, ez a lényeg: mindezt a babádért teszed, és ez minden fájdalmat megér!
Már utána néhány órával sem érzel semmit, csak hatalmas megkönnyebbülést, ha rendben van minden. És természetesen nálad is minden nagyon jó lesz!Azt mondta a dokim, hogy a HSG-t követő hónapokban megnő a babásodás esélye!
Írj, hogy mi volt! Szorítok, hogy Neked is olyan pici fájdalommal járjon csak, mint Hencinek!

Tündi!
????????????????????????????????????

Bogi.
bogi1975

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?