A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Kép Boldog Karácsonyt Mindenkinek!!!

Csuti
Kép
csuti83

Kretty,

remélem, már jobban vagy! Mentél dokihoz? Lement a vérnyomásod, vagy mitől lehetett? Remélem, nem az injekcióktól van, bár ki tudja :?
Isten éltessen szülinapod alkalmából!!

Kellemes Ünnepeket kívánok Nektek!!!
leeda

Sziasztok,

Nem tudom mitől lettem rosszul. 1 hete voltam vérvétlen, mert D-nek kellett, de ott minden rendben volt. Az UH-n szintén. Még mindig nincs piri. Januárban mikor kezd D? mert akkor mindenképpen menem kell hozzá. Kezdek aggódni.... :S

Ez életem legrosszabb karácsonya, ugyanis a szomszéd rátámadt a férjmere, mert felmentünk szólni, hogy túl hangosan hallgatják a zenét. Már részegek voltak, és elkezdtek kiabálni, hogy mit képzelünk mi, hogy pizsamában beállítunk oda, és hogy azt csinálnak, amit ők akarnak, és erre elkezdte verni. Szóval a szentestét az ügyeleten töltöttük, látlelet, a szeme megsérült, a szaruhártya levállt.... 8 napon túl gyógyuló, súlyos testi sértés lesz a vád, holnap megyünk, megtesszük a feljelentést. Súlyosbító tényező, hogy a férjem vesetranszplantált, ezért 100%-ra le van százalékolva...Nagy legény a szomszéd csávó, hogy gy rokkant embert meg tud verni...

Remélem Nektek azért jól telt a karácsony!
Vendég

Atyaég....mekkora bunkó emberek vannak, vagyis több mint bunkók...remélem a rendőrség majd jól meghurcibálja :twisted:
A férjednek jobbulást, nagyon remélem,h egy év múlva mindannyiunknak a legszebb Karácsonya lesz,mert szülők leszünk :wink:
Sztem 29-én hívd fel Déviszt!
bari6

Kretty!

Először is Nagyon Boldog szülinapot kívánok, így utólag is, bár amint írtad, jól tönkretették "embertársaink".
Borzasztó milyen lények élnek közöttünk :evil: nincsenek azzal tiszában, hogy a Karácsony miről szól????????????Részegen?????? Te jó ég! Jézus születése napján? Tudom, hogy nagy öröm ez, de nem a bulizás a mondanivalója! De hát, nem vagyunk egyformák! Hála Istennek!
SZÖRNYŰSÉG!!!!!Jobbulást Kívánok a férjednek!Szegény!!!!
Remélem az igazság győzni fog!

Én úgy tudom januárban 3-án nyit az intézet, de tényleg lehet, hogy jobban tennéd, ha dec. 29-én felvennéd vele a kapcsolatot!

Pihenj, amennyit csak tudsz! Szebb napokat!

Lilypie Fifth Birthday tickers
katapetra

Csomee, akkor megnyugtattál... :wink: ha ICSI-vel ilyen szép gyerekek születtek nektek, akkor nálunk sem lesz probléma :lol:
Azt megkérdezhetem, hogy az első gyerek 2. lombikkal sikerült, utána Rékánál már a 3-tól kezdtétek számolni, és úgy voltatok még 3-szor, vagy mindegy egyes babára van 5 lehetőség? :oops:

Melcsi, 1 fiú, 1 lány. :P :wink: :P :wink: :P :wink: Tökéletes alakítás!

Bari, kb. hónap közepén fogok kezdeni, mert ebben a hónapban csúszott piri, nem is keveset, így akárhogy számolom úgy körül kezdünk!!!!!!!!!!!! Végre! :lol: Ti 20-a körül kezdtek úgye, akkor lehet, még együtt kezdünk megint!

Szélkisasszony, drukk a februári kezdéshez, de addig ahogy írtad, várjátok azt a szerelmes csodát, sosem tudni. :wink:

Mné, szia, ti hogy vagytok???

Kriszto, remélem jól telik a kari nálatok, nálunk elég jó, csak nagyon idegesít, hogy sár van, nincs fagy és hó, mert nem bírja a szervezetem ezt a bonyolult időjárást. Szédülök, fáj a fejem, stb. Tegnap például a saját udvarunkon elakadtunk, mert olyan sár van :twisted: :shock: :twisted: és ez teljesen felháborít!

Igaz, ma van az utolsó nap a karácsonyból, de azért mégegyszer szerenék mindenkinek nagyon szép karácsonyi délutánt, és estét kívánni, akik holnap pedig dolgoznak (beleértve engem is), kitartás!!!

Kép Áldott, Békés Karácsonyt Mindenkinek!

Csuti
Kép
csuti83

Poszi!!!!!!!!!!!!!

Nem szabad semmit feladni, jól tudom, tudjuk hogy most mit érzel, de hidd el, ahogy szoktam írni, egyszer eljön majd a mi időnk is, és akkor nagyon-nagyon boldogak leszünk, és nem fogunk emlékezni ezekre a nagyon nehezen eltelős hónapokra, évekre... úgyhogy KITARTÁS neked is, és a többieknek is. Nagyon szép délutánt kívánok!

Kretty, én is kívánok neked nagyon boldog születésnapot, és jól teszitek, hogy feljelentitek azt a szemét embert, aki csak idegesít titeket. :twisted:

Csuti
Kép
csuti83

Csuti, ha minden jól megy akkor január 18-án kell pirinek jönnie. Tuti fogunk találkozni :lol:
bari6

Sziasztok!

Kretty: Borzasztó, ami történt! Nagyon sajnálom! A férjednek mielőbbi felépülést kívánok, és én is remélem, hogy a rendőrök nem csak tehetetlenül állnak majd. Neked boldog szülinapot utólag is!

Poszi: Még ne add fel! Mikor én jártam, volt egy lány. Együtt voltunk leszíváson, beültin aztán a 21. napon is együtt mentünk. Azt gondoltam sikerült neki is. Mondta, hogy megjött neki, a teszt negatív, csak mostanra hívta vissza apánk. És mikor kijött, mondta, hogy megy hcg vv-re, mert apánk látott valamit a méhben. Úgyhogy tényleg bármi lehet!

Csuti: Egy családnak összesen 5 lehetőssége támogatott lombikra. Így Rékánál már a 3-tól számoltunk. Mi felhasználtuk ezzel az összes támogatott lombikot, de ha minden jól megy és úgy alakul az életünk, ahogy tervezzük, akkor 2 év múlva megyünk megint, de az már fizetős lesz.

A többieknek is nagyon drukkolok a kezdéshez és további szép napot kívánok!

Kép

Kép
csomee
Budapest X. kerület

Kretty,

Ez szörnyű, ami veletek történt. Nem is értem, hogy lehetnek ilyen emberek :evil:
Jobbulást kívánok a párodnak, és remélem Veled is minden rendben lesz.
Próbáltad már Dévait felhívni?

Poszi,

Mi van veled? Teszteltél ma?

Lányok, már csak pár nap is itt a várva várt január, amikor sokan kezdhettek. Ugye milyen gyorsan eltelt ez az idő?
Nemrég még csak beszéltetek róla, most meg már mindjárt itt van.
Mindenkinek nagy drukk a kezdéshez :D
nene2
Budapest XXI. kerület

Sziasztok Lányok!

Remélem mindenkinek nagyon boldogan, és meghitten teltek az ünnepek!
Kretty, teljesen rosszul voltam, amikor olvastalak....mekkora bunkók vannak, te jó ég!! Remélem a férjed már jobban van...24-én hajnalban (fél 4kor!) mi is techno zenére ébredtünk...
Remélem neked az ájulás ellenére nincs semmi bajod...

Én ma reggel is negatívat teszteltem, szóval, már biztos, hogy nem lesz baba...:( Nagyon szomorúak vagyunk, de hát tényleg túl szép lett volna, hogy elsőre, egy visszaültetett embrióval sikerüljön...karácsonyra. Igyekszünk túllenni rajta, és mind lelkileg, mind testileg jobban felkészülni a következő "menetre" :)

Hívtam ma D-t, mert azt mondta, ha negatív, akkor szóljak neki telón és megmondja mikor menjek...de nem vette ma fel. Feltételezem, csak holnap dolgozik.
Ti hogy tudjátok??

Egyébként még mindig nem jött meg, gondolom a crinone és utro miatt. Hagyjam abba a használatukat, vagy várjam meg, hogy mit mond D?

Visszaolvasok alaposabban, mert már jó pár napja jártam itt, és majd még írok!

Szilveszterkor ki merre lesz?

Mindenkinek üdv!!
Vendég

Kriszto, drága

Merre vagy??? Mész 29-én Déviszhez? Már biztos alig várod :wink:

Bari

Szerintem is fogunk ismét talizni, mert nekem is atájt jön piri, mivel ebben a hónapban elég sokat késett... ezért gondolom, hogy hó közepe fog érkezni, hiába ezek előtt 5-e körül volt. Na mindegy, már az a 2 hét nem számít, csak minden ok legyen.

Csomee

Akkor nektek Réka 3-jára sikerült, csak az 5. lombikot használtátok fel. Hát, akkor nem is olyan sok az 5. lehetőség, ha több babát szeretnénk. Hát szép, én azt hittem, hogy minden egyes baba = 5 lehetőség. De ezek szerint nem. Te jó ég! Akkor mennyit kell majd fizetnetek a 3. már fizetős babáért, ha így is támogatva a gyógyszerek milyen drágák... :cry: :evil: :cry:

Poszi

Biztos nagyon rossz nektek most a negatív teszt miatt. TUDOM MILYEN!!! De arra kell gondolnod, hogy majd legközelebb! Majd tavasszal eljön a ti időtök, és megmutatjátok nekünk, hogy milyen szép babócát "hoztatok össze" :D
Mi nagyon gyenge szilveszterre gondoltunk, csak szűk baráti társaságban, mivel minden egyes forintra szükségünk lesz a januári kezdéshez. :wink: Ti merre mentek?
Mindenkinek szép, meghitt, és nyugodt légkört kívánok az év utolsó hetére!!! :P

Kép ...és babavárós januárt...

Csuti
Kép
csuti83

Poszikám!

Annyira Veled voltam, és annyira sajnálom :( :(
Hidd el 2011-ben Te is, és én is :) pocakosak leszünk!
Addig is szeressétek egymást a pároddal.... :wink:

Mi itt kint szilveszterezünk.... :? mit is mondjak, otthon jobb lenne, a barátokkal! De nem siránkozom...megpróbálunk a lehető legtöbbet, és legjobbat kihozni belőle.

Utána megyek haza január 8, vagy 9, vagy 10-én., és ahogy megjön a mesim, megyek D-hez és kezdem a gyogyó-bogyók szedését :?

Addig is puszi mindenkinek!

katapetra

Kretty:ez elképesztő! Remélem, a történtekhez képest már mind a ketten jobban vagytok. Remek az ilyen szomszéd. :(

Poszi: nagyon-nagyon sajnálom. Sovány vigasz, tudom, de próbálj meg inkább előre nézni és arra gondolni van még esélyetek, ha ez sajnos nem is sikerült. Jó sokan kezdünk jövőre, és a zebrák is inkább csordában élnek... :lol: Kívánom, hogy hamar talpra tudjatok állni és menni tovább az úton.

Katapetra: az azért már igen csak közel van... drukkolok, hogy minden rendben legyen és ne kelljen sok bogyót szedned.

Bari: a hómennyiséggel elégedett vagy? remélem, mert ma eszembe jutottál, amikor sétáltunk egyet délután a nagy hóban. :wink:

Ha már nem tudnék jönni addig, akkor nagyon boldog, egészséges, babásodós új évet kívánunk mindketten.
szélkisasszony

Poszi sajnálom! Holnap tuti lesz Dévisz :wink:

Szélkisasszony, igeeen! Nálunk most este is esett egy kevés :lol: Nektek is NAGYON BOLDOG ÚJ ÉVET!!!

Csuti, holnapra kell Krisztonak nagyon drukkolni,h Dévisz bogyóval indítsa majd ;)

Kriszto, nagyon drukkolok :!: :!: :!:

Nekünk a szilveszter kollégákkal, barátokkal lesz :P

Jó éjt!
Bari
bari6

Sziasztok!

Már mindketten jobban vagyunk! :D
Ma hívtam D-t, hogy még mindig nem jött meg, azt mondta Jan 3-án hívjam, akkor ad időpontot. Remélem hamarosan megjön...
Lehet vele valamit csinálni? Mondjuk valami gyógyszer?

Januárban jó sokan kezdünk!
Vendég

Kretty, örülök,h jobban vagytok :lol:
Pirimeghozó tud lenni az aviva torna, ill. Dévisz szokott adni pirihozót,ha nagyon nem akar megjönni!
Drukkolok,h mihamarabb megjöjjön piri :wink:
bari6

Sziasztok!

Voltunk ma Apánknál. Sokan voltak, de csak 3 órát vártunk,ami nem annyira gáz.Holnaptól bogyózom! Szóval elvileg vagyis gyakorlatilag is 10 nap múlva kezdünk!

Kretty! Nem tudom mennyire hiszel benne, vagy sem, de az Aviva tornát én is csináltam pár napig a múlt ciklusban és meg is jött elég hamar, kb 2-3 nap után. Bár én úgy gondolom, hogy csak akartam hinni benne, ezért sikerült, igazából ki tudja tényleg attól volt-e, ha érdekel segítek, hogy melyik az a gyakorlat, amit érdemes csinálni. Priviben, vagy emaiben tudunk dumcsizni róla.

Lor!!!!! Hol vagy????? Teljesen eltűntél!

Melcsi! Örülök, hogy láttalak, és nagyon jól áll neked a kismamiság!

Barikám, Csuti! Nagyon-nagyon szorítok, hogy hamar jöjjön piri januárban!!!

Többiek, ki mikor kezd? Leszünk egy páran januárban, igaz?

Pusszantás nektek!

Akik eltűntek azoknak üzenem, tessék előjönni! :wink:

kriszto

Lilypie Pregnancy tickers
kriszto82

bari

Úgy emlékszem Te olvasod Lisa naplóját.....

szurikáta
szurikáta56

Sziasztok!

Tegnap mi is kivártuk a sorunkat, 3 óra alatt sikerült végezni, de volt egy beállításos lány, aki 10-től 11-ig volt benn:-(
Velünk minden rendben, rémtörténet megint volt, és ehetem a fehérjeport is. 17-én újból megyünk, addigra újabb lelet kell az összfehérjéről. Nem lettem a súlyom miatt se lecseszve, 7kg-nál tartok a 26. héten, pont a felénél.
Próbálok két képet felrakni a tegnapi 4D-s képekből, hát Matyi nem nagyon volt jókedvében, mindig takarta magát. Meg persze egymást:-) Méretre megfelelőek.

KépKép
momelcsi

Kép Sári

Kép Matyi

KépKép
momelcsi

Szurikáta, szóhoz sem jutok....annyira szőrnyű az élet :(
Most láttam,h Kittike már az angyalok között van...de mindannyian tudjuk akik olvasták a naplót,h ez így jobb :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Majd este jövök még!
bari6

melcsike

Nagyon jók a képek! És a nevek is tetszenek. :)

szurikáta
szurikáta56

bari

Igen persze tudjuk,de mégis olyan váratlan.Erre igazából nem is lehet felkészülni.

szurikáta
szurikáta56

Itt is vagyok, Melcsi, nagyon cukik a gyerekek :lol:

Szurikáta, igen sajnos nem lehet erre felkészülni.
Ismeretlenül is sírok egyfolytában, mert ez borzasztó,h egy ici-pici kislány, aki nem tett semmi rosszat ebben az életben angyalka legyen...
Nem volt nap,h ne nézzek fel a naplóra, tegnap éjszaka is voltam, de csak Baluci képe volt meg egy bejegyzés,h Kittike jobban van....
bari6

bari

Én is rendszeresen olvasom,és mindig ott volt bennem hogy vajon mi hír van.És ma mikor olvastam,szinte szó szerint mellbe vágott.
Drága kicsike.Megkönnyeztem.Olyan rossz lett ettől a napom.

szurikáta
szurikáta56

Kretty: én is örömmel olvastam, hogy mindketten jobban vagytok. :D

Kiszto: de jó!!!!akkor Ti kezditek a sort? drukkolok, hogy minden rendben menjen.

Momelcsi: Sári és Matyi.... tündériek. És ámulattal olvasom, hogy alig híztál. Remélem, a rémtörténet nem jelent nagy bajt. Az a fránya összfehérje...

Szurikáta és Bari: az élet valóban igazságtalan. Szegény apróság... :cry:
szélkisasszony

Sziasztok!

Bari, Szurikáta: megnéztem Kitti és Balu történetét, őőőőrület...... Szívem szakad meg....Istenke annyiban kárpótolja a szülőket, hogy Balázs legalább jól van, de ezt feldolgozni..............Képtelenség.......................

Én régen jöttem Hozzátok, de minden nap olvasgatok és szurkolok Mindenkinek, aki hamarosan újabb küzdelembe kezd. Kicsit csendesebbek a hetek mostanság, hogy mindenki emészti az a sok hormont, vagy orvostól orvosig rohangál.... De januártól újra beindul a buli és lesz min izgulni, na meg várni a sok + tesztet :)

Velünk minden rendben, ma voltam újabb genetikai vérvételen, ennek egy hét, míg lesz eredménye. Kedden láttuk a manónkat újra, pici és mégis hatalmas :) Ahhoz képest, hogy 6 mm-ről indultunk, most meg kb. patákkal együtt 15 cm-ek vagyunk.. :lol: Január végén esedékes a nagy genetikai UH, utána meg sok dolgunk nincs, mint nőni, gyarapodni és fejlődni.

Melcsi, mivel rémísztgetett Apánk? Nem mintha több fehérjét már bírnál bevinni... Gondolom így is a füleden jön ki.... Egy kicsit sem dícsért meg? Mert azt mondtad, most jobb az összfehérjéd, mint volt múltkor.
Nekem most a keddi gondozáson, este kellett adnom egy adag friss vizeletet és helyben megvizsgálták valami tesztcsíkkal a fehérjét, cukrot és még 10 dolgot. Mivel negatív, így megnyugodtam. Bár nem tudom, hogy ez ugyanaz-e....

Szép estét Mindenkinek

Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers
nyuszika85

Kedves Lányok, Sorstársak és mindeki aki olvassa a fórumot!

Kívánok mindenkinek nagyon-nagyon boldog új évet!
Reméljük a 2011-es év a mi évünk lesz és egy év múlva mindnyájunkat meglátogat a gólya... :wink:

Anim
anim

nyuszika

Igen,ez így van.egy tragédia.Az már egy másik történet hogy a mai világban amikor szó szerint belelátnak az anyák hasába ez hogyan történhet meg ,hogyan követhetnek el ekkora hibát. :shock: :shock: Én első perctől olvastam a naplót és nyomon követtem a küzdelmüket..Egyébként meg a fórumon, ahova ír az anyuka,nyár óta rendszeres zugolvasó vagyok .

szurikáta
szurikáta56

Kriszto
:D :P :D akkor teljes gőzzel előre!!! Már csak 9 nap!!! :lol: Jaj de jó!!!!! Megkaptam az sms-ed, örültem neki, már jobban vagyok.

Bari
Remélem egy hónap múlva már itthon fogjuk várni a mi kis pocakakó(i)nkat... Nálunk hatalmas mennyiségű hó esett, és nagyon-nagyon szép, csak nagyon hideg is van. De attól szebb dolog nincs, ha világít a fenyőfa, kint pedig gyönyörű hó... :o
Miről beszéltek Szurival? Milyen kicsilány?

Nyuszi
Kívánom, hogy a januári nagy genetikai vizsgálaton minden rendben legyen veletek, és gratula a 15 centis babóhoz. Csak így tovább...

Melcsi
Büszke lehetsz!!!!!!! Nagyon szépek, és a nevek is tetszenek :lol:

Kretty
Reménykedem, hogy januárban indulhattok ti is, addig is kitartást kívánok a menszi váráshoz.

...és minden kedves fórumozónak kívánok nagyon-nagyon boldog és szeretetteljes új évet!!!

Kép BÚÉK

Csuti
Kép
csuti83

csuti
Majd írok privit és nagyjából megírom Neked,miről beszéltünk.

szurikáta
szurikáta56

Sziasztok!

Nyuszika,bocsi,h priviben nem válaszoltam még, de örülök nagyon,h rendben vagytok és a babátok szépen cseperedik. 15 cm az már nagyon szép :lol: ha lesz képed ugye Te is megosztod velünk?
Drukk a januári genetikához :wink:

Szélkisasszony, Ti ugye januárban mentek majd Szélúrfi vizsgálatára?

Anim, de jó,h jöttél :lol: Ti mikor indultok?

Csuti, de jó,h nagy havatok van. Nálunk is van, de nem olyan nagy...vagyis valakinek ez a mennyiség is sok, nekem még beleférne egy jó pár 10 cm :lol:
A kisbaba akiről írtam egy BMC-s lány ikergyermekei közül a kislány, aki ma hajnalban felszállt az Angyalok közé.
Ha kell a blog címe elküldöm.

Kriszto, Te leszel az első :lol:

Szurikáta, mi is követjük a férjemmel nyár óta és felháborító,h ennyi sok vizsgálat mellett ilyennek kell történnie.
Ott kezdődik az egész,mikor amnion kijött,h mind a kettő baba kisfiú....no comment.....

Ki jön Kriszto után????

Zugolvasó régiek és újak gyertek, mi van veletek???!!!

Pusza mindenkinek, holnap még benézek!

Bari
bari6

bari

Igen,és az Uh szerint fiú-lány volt. Biztos egy burokba szúrt,a fiúhoz mind a 2 vagy 3 X? nem is tudom pontosan. Brutális és végzetes tévedés. De az anya mondta hogy nincs erejük pereskedni.

szurikáta
szurikáta56

Mindenkinek Boldog Újévet Kívánok és teljesüljön a vágyatok! Kép

szurikáta
szurikáta56

Sziasztok!

Elnézéseteket kérem, hogy mostanában nem jövök. Mindig olvaslak benneteket, és nyomon követem, hogy ki hol tart éppen.
Ha nem zavarlak benneteket, akkor jövőre én is újból csatlakoznék hozzátok!

Addig is: Mindenki vigyázzon magára, és Nagyon Boldog Új Évet Kívánok!

Üdv:
Mné
Kép
mné

Bari, semmi gond, amit a fórumon megosztottál velünk, arról mind tudtam :) Én tennék fel képet, de valahogy béna voltam hozzá.... De ígérem, ha lesz időm, elszórakozok. Van egy pár érdekes képecske, szívesen elküldöm, hátha erőt ad valóban az új évre Nektek :) Genetika, bumm neki, semmi gond nem lesz!!!! :lol:

Ezúton kívánok Mindenkinek Boldog Új Esztendőt, sok sok babát, sikereket (!!!) az élet minden terén, de legfőképpen babásodás kapcsán! Remélem ugyanilyen erősek lesztek jövőre is, mint idén :)

Sok puszit küldünk Mindenkinek, jó mulatást estére, avagy jó pihenést, aki éppen így tervezi.

Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers
nyuszika85

Kép
bari6

Békés Boldog Babás Új Évet!
Vendég

Sziasztok

Békés Boldog Új Évet kívánok mindenkinek!!!!!
Remélem jövőre mindenki babával fogja önnepelni az utána való évet. :D :wink:
Addig kitartás, a csoda jönni fog!!!! :lol: :lol:

"Minden nap megszünik valami
Amiért az ember szomorkodik,
De mindig születik valami,
Amiért érdemes élni és küzdeni"
kagyló

Drága Fórumozó Társaim!!

Adjon Isten minden jót
ez új esztendőben:
Vegye el mind a nem jót,
Ez új esztendőben,
Mitől félünk, mentsen meg,
AMIT VÁRUNK, LEGYEN MEG,
Ez új esztendőben!

Puszi

:wink:

Anim, de jó, hogy újra bejelentkeztél....
Melcsi, gyönyörűek a babák!!!!!!Gratulálok!

katapetra

Kriszto

Már csak 6 nap és itt van piri!!!!!!!!!!!!! :lol: :D :lol: ...és kezdessz... és jönnek a babák... :lol:

Szurika

Köszi a privit, már értem, miről beszéltek. Szegény szülők, szegény babák, nem semmi, hogy ilyen is van :cry: :evil: :cry:

Bari

Neked is babás boldog új évet kívánok, és minden kedves fórumozónak!
Már január van, már nincs sok időnk, és kezdünk!!!!!!!!! :wink:

Mné

Ti mikor indultok?

... és a többiek? Ki indul még januárban? Mindenkinek sok sikert kívánok!!!!!!!!!!!!!!!!!

Csuti
Kép
csuti83

Csuti!

Én 10-én megyek haza, 11-én elmegyek a hormon2 leletért a Jancsiba, utána a vírusleletért a Mária u-ba, majd délután mell UH lesz a Bajcsyba.
Utána hívom D-t, mesim a napokba kell, hogy beköszöntsön, úgy hogy szerintem én is kezdek, bár én nem lombikot. :?

Szerintem is két-három hónap, és ....... :wink:

Bari, a zsákokból csussztass ide egyet :lol: (a babás újévi kép)

katapetra

Sziasztok!

Babákban gazdag boldog új évet kívánok mindenkinek!

Kinézek az ablakon és eszméletlen gyönyörűen hullik a hóóóóóóó!!!! Csodaszép!

Mindenkinek kellemes pihenést kívánok még a mai naphoz!
:D

kriszto

Lilypie Pregnancy tickers
kriszto82

Sziasztok!

BUÉK mindenkinek :!:

Izgi hónapnak nézünk elébe :lol: Mindent bele tüszőcskék!

Puszi és szép napot!
Bari
bari6

bari

Kép :)
És mindenkinek aki kezdi a programot :)

szurikáta
szurikáta56

Sziasztok, jövő héten kedden kaptam időpontot D-hez, ha addig nem jelentkezne a piri. Tegnap óta Avivázom... :roll:
Remélem januárban kezdhetek...
Vendég

Sziasztok!

Szurikáta, köszönjük a varázslatot :lol:

Kretty, remélem piri hamarosan jelentkezik :wink:

Én ma voltam Dévisznél. Vett kenetett meg clamydiát. Mennem kell EKG-ra. Egy hét múlva kenet 2 hét múlva clamydia miatt telefon, bár akkor már piri is várható :lol: Remélem nem lesz gond a bacikkal és indulhatunk :roll:
A számlálón: 2010

Gyertek csajok, pörgessük fel a topicot! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Pusza,
Bari
bari6

Sziasztok!

Nos, mindenkinek nagyongartulálok az induláshoz. Jó volt olvasni, hogy menniyre lelkesen várjátok!

Kretty: Hogy lehet, hogy ilyen sokáig nem jön meg? Dévisz mit mond erre?

Csuti: Nagyon köszönöm az érdeklődést. Mi jelen pillanatban várakozó állásponton vagyunk. Várjuk, hogy érkezzen piri, és utána telefonálunk a dokinak. A Decembert kihagytuk, mert úgy véltük, hoyg a nagy rohangálás nem tenne jót a terhességemnek. :D De most komolyan, az autózás, év vége stb biztosan nem segítette volna szegény picikét a tapadásban, nem mellesleg a Karácsony eléggé megviselt minket anyagilag, így nem igazán fért volna bele. Ki tudtuk volna gazdálkodni, de ha már 5 évet vártunk a gyerkőcre, akkor egy hónap ide vagy oda, nem számít. Ha minden jól alakul, akkor pénteken jön meg, és hívhatom a dokit. Már nagyon be vagyok sózva. Eddig több mint fél év telt el a vizsgálatokkal, most pedig tényleg kezdünk(bár mi csak inszemezünk).

Ti hogyan mondtátok el a munkahelyeteken? Annyira szeretném már én is elmondani, de még semmilyen papírom nincs róla. Kell ezt küldön kérni?

Mindenkinek szép estét kívánok!

Mné
mné

Mné, örülök, hogy kezdhettek, látom te sem lombikos vagy...de legalább van bőven lehetőségünk, hogy kisbabánk legyen :wink:
nem semmi, hogy fél évig mentek a vizsgálatok....nekünk eléggé szét vannak dobva az időben, de ha belegondolok az a fél év teljesen reális idő.

Bari...remélem minden ok lesz a bacikkal, és pirid is időben jön....ne görcsölj rá, mert akkor késhet.Sok sikert!!!

Többiek???? Szívesen csinálnék egy nyílt táblázatot, hogy lássuk ki mikor kezd, csak ahhoz kellene tudnom az időpontokat..ha tudtok biztosat, és szerintetek sem hülye ötlet, akkor elkészítem. időmbe belefér
:wink: :lol:

katapetra

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?