A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

drága Macs,
millió ölelésem itt is.

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Nincsenek szavak most.... :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Macs Drága, ölellek Benneteket!!

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
andrea-1

Macsikám!

Mikor megnyitottam ezt az oldalt Vicky mondatait láttam - és egyből világossá vált:

Isten legyen hozzátok irgalmas és könyörületes. Folynak a könnyeim. De tudod tegnap a lapodat olvastam és min akadt meg a szemem: Boldogság és tragédia. Minden napotokat ez a kettősség jellemezte. Kivánom, hogy valahogy sikerüljön ezen nehéz napokat valahogy túlélni, és kicsi fiad egészségben fejlődjön. Imát fogok mondani értetek!

üdv kispatak
Vendég

Andi: a szüléstől ne félj, mert annál rosszabb.
kispatak
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.12.30 10:22-kor.
Vendég

töröltem
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.12.30 10:21-kor.
Vendég

Kispatak, jó ötlet, csak ne haragudj, de szerintem privátban legyen folytatva ha lehet, jó??
Hátha Macsi egyszer elolvassa ezeket az oldalakat.... hm??

andrea-1

töröltem
Vendég

törölve
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára eszter82 2010.12.30 10:25-kor.

eszter82
Budapest

Köszönjük a részvéteket.
Jaj! :shock: Kérlek benneteket, ne adakozzatok. Köszi

Maccs
vörösmacska

Most mi van csajok? Mindegy, erről már lemaradtam.
vicky79
Budapest III. kerület

Sziasztok!

Maccs!
részvétem nagyon!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Csajok!
voltam a BMC-ben holnap meg holnapután terminált együttlétet irt Sz!
Ma kell beadnom ügyeleten a Pregnylt,szombaton lett volna az inszem....nem hiszem,h sikerül hisz a méhnyak termel egy olyat ami nem engedi be a katonákat :? :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Vicky!
Barbus gyönyörű!
vikus82

Macs, őszinte részvétem! Ez borzasztó!
Vendég

vikus: Remény mindig van, hajrá terminált együttlét.
vicky79
Budapest III. kerület

Macs:
Fogadd őszinte részvétem - itt is... A mai első gépezésemkor a ti oldalatokat nyitottam meg, most meg itt vagyok. Szeretnélek jól megölelni, kiszorítani belőled a sok fájdalmat, hogy csak a szép emlékek éljenek... Emlékek - olyan idegenül hangzik. :?

Pá Drágáim!
sajt@

Sziasztok!

Nem nagyon tudtam jönni az itthoni dolgok miatt, de most fel kellett jönnöm. Macsék oldalát nyitottam ki és... megéreztem.

Maccs, őszinte részvétem! Nincsennek rá szavak....
Meg is sirattam és gyújtottunk érte egy gyertyácskát. Eszter lányai majd segítenek neki egy boldogabb létben élni...

Kép
mieza

Csucsu, fel a fejjel, lesz ez még sokkkal jobb is :)
Hidd el, érzem :)

Ann, fel a fejjel, neked is csak ezt tudom mondani. Hidd el, a következő sikeres lesz!

Zsuzsó az értékekhez gratula!!!

Csajok 2011 a sikerek éve lesz! Jön Albert és hozza nekünk a sok-sok szeretetet, amitől majd minden babalélek kedvet kap a földi élethez :)))

Eszter, hajrá 2011 !!!

Na, majd még jövök, csak megint futunk Miskolcra... áááá :)

Kép
mieza

:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
őszinte részvétem....
Vendég

Mieza!

Örülök, hogy ha csak gyorsban is, de jöttél pár szó erejéig :)
Ha van kicsit időd, mesélj magatokról is! És hozhatnál képeket Albertről is és a pociról is! Legutóbb azon a nagyon szép és megható videón láttam a hasidat, amikor a gyerekeknek vittétek az ajándékokat. Az gyönyörű, szívmelengető video volt! Nagyon nagyon jó emberek vagytok!!! :)
Szóval várunk nagyon és a híreket Rólatok :)

Macsékat ma nagyon nagyon sokszor sirattam már meg - most is -, de azon amit írtál...hogy együtt a mi kis lánykáinkkal... szóval nagyon aranyos vagy...és olyan "szép" kép ez, ha már így kellett történnie!

Alig várjuk Albertet, hogy hozza nekünk a sok babácskát :D

Andikám!
A pü-n, amit küldtél szintén nagyot sikerül sírnom! Köszönöm a szeretetedet és hogy aggódsz értünk...igyekszem észnél lenni!!! Drága vagy!

Igyekszem majd jönni és a pü-kre is válaszolni, de annyi meló van megint, hogy nem győzöm, illetve nyilván én is lassabb vagyok most az átlagosnál... nem tértek napirendre a kis Kittike Angyalkával történtek miatt! :cry: :cry: :cry: :cry:

És a másik fórumra is átnéztem, ahol Macs régen írt...olyan megrázó volt olvasni, hogy tegnap este írt oda utoljára...azt írta éppen örömmel, hogy Kittus elérte a 2 kilót ...és ma... :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Tényleg nincsenek szavak...de olyan rettentő pocsék érzés ilyen tétlennek lenni...úgy segítenék...ha mást nem tudok, legalább a fájdalmat enyhíteni...de sajnos ez nem megy... :cry: :cry: :cry: :cry:

eszter82
Budapest

Macsi!

Őszinte Részvétem!!!! Sokszor ölellek benneteket!!!!!!!!!!!!!!! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

gyoreneildi

Ahogy írod,Eszter.... Bárcsak kivehetnénk a részünket,ez a tétlenség borzasztó,miközben máson akkora a teher :( :?
:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Vendég

Macs, őszinte részvétem. Erre nincsenek szavak…..
Nagy ölelés neked és családodnak!!!
:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Second Birthday tickers
woody

Macs! Őszinte részvétem! Sok erőt kívánok Nektek...
Potyognak a könnyeim...

Kép Kép
estrella22

Én is még egyszer renteteg erőt kivánok a veszteség feldolgozásához

kispatak
Vendég

mindig Macs oldala az első amit megnyitok, ma nem tettem....... csak most, istenem

Macs Drága,
őszinte részvétem, ölellek Benneteket :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Lilypie Kids Birthday tickers

kubuspace

Macs:
Öszinte részvétem!!!

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

Macs

Őszinte részvétem. Nagyon sokat gondolok rátok.
vnbeni

macs
sokat gondolok rátok, sajnálom ami történt veletek.

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

Macs, őszinte részvét tőlem is :(
Más nem tudok most írni... :?

Kép
Kép
navared
Szfvár

lányok
mivel én holnap nem leszek az esküvő miatt ezért ma küldöm nektek.

Kép buék

jövőre minden fórumosnak babát kívánok :)

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

Lukácsné: köszönjük szépen!!!

Ez a kép nagyon klassz hármotokról!!!! :D :D
Nektek is nagyon boldog új évet!

Kinek az esküvője lesz?
Vendég

Drága Macs!

Fogadjátok őszinte részvétem.
Valóban nincsenek szavak...
Imádkozom értetek.
carla1227

Filip milyen édes Hannácskával,ahogy átöleli!!! :)
Nagyon jó testvér lehet...! :D
Vendég

B.Ú.É.K. Mindenkinek!!!!!!!

Kép B.Ú.É.K. !!!!!

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

Drága Macs!!

Nem találok szavakat!!!Őszinte részvétünk az egész Családnak!!!
Millió ölelés,és ha bármiben tudunk segíteni,csak szóljatok!!! :cry: :cry: :cry:
Ég a gyertya Kittikéért!! :cry:

Csajok!!
Nagyon Boldog,Babákkal,Pocakosokkal teli Új Évet kívánunk Mindenkinek!!!!
csucsu99
Budapest

Kedves Lányok!

Sűrű évünk volt.... örömben, nevetésben de izgalmakban, sőt könnyekben sem szűkölködtünk...

Ezzel a dallal szeretném köszönteni az új évet. Mindenkinek boldog - egy boldogabb - új esztendőt kívánva!!! :)

http://www.youtube.com/watch?v=dcLMH8pwusw

andrea-1

lányok,

békés, boldog, sikerekben gazdag új esztendőt kívánok mindenkinek!
pocakosoknak egészséges babavárást, várakozóknak mielőbbi pocaklakókat, szülőknek sok örömet a csemetékkel!

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Nagyon boldog új évet kívánok Mindannyiótoknak!
Remélem a 2011 sok babát hoz majd és segít megtanulni együtt élni az eddig elszenvedett fájdalmakkal! A 2010-es év nagyon sok "rosszat" tartogatott többeknek, de reméljük minden már csak jobbra fordulhat! És azért ne felejtkezzünk el a sok kis csodáról, akik ebben az évben váltották valóra szüleik álmát! Hozzájuk továbbra is sok sok örömet, boldogságot kívánok!

Kép

Puszi:

eszter82
Budapest

Kedves Lányok!

Az óév végére ér s az új kopogtat:

Az idén együtt sirtunk/nevettünk/örültünk.

Kívánok mindenkinek tiszta szívvel egyre kevesebb szomoruságot, annál több örömöt, békét, szeretetet, megértést, egyre bőségesebb gyermekáldást, és mindenek előtt jó egészséget.

S most egy kis segítséget kérek: valaki irt nekem a booking.com oldalról. Tudna-e privit küldeni, hogy müködik, mennyire megbízható? A jövő évre tele vagyok tervekkel, nem Németország, hanem talán London - gyermekkori álmom talán valóra válik.

köszönettel/üdvözlettel

kispatak
Vendég

Mindenkinek nagyon boldog, örömökben gazdag boldog új esztendőt kívánok.
Mindenkinek teljesüljön minden vágya és álma.

Kép
vnbeni

Boldog új évet kívánunk mindenkinek!

Kép
vicky79
Budapest III. kerület

Nagyon Boldog Új évet Kívánok Mindenkinek!
vikus82

Kép

Sikerekben és gyermekáldásban gazdag Boldog Új Évet Kívánok Mindenkinek!

Kép
Kép
missancsi

Mindenkinek nagyon boldog új évet kívánok!
Kép
Vendég

Mindenkinek NAGYON BOLDOG, BÉKÉS ÚJ ESZTENDŐT KÍVÁNOK, kívánom, hogy mindenkinek teljesüljön jövőre az álma!
ann74

BÚÉK!!!

És mit is kívánhatnék mindenkinek, mint pozítiv tesztet és 9 hónapra rá babócát!!!

Lilypie Second Birthday tickers
woody

Kispatak,
nem én írtam a booking.com-ról, de én is használtam.
holland, belga, német, osztrák szállást foglaltam, mindet korrekt módon visszaigazolták és rendben is volt minden foglalás. szóval én jó szívvel ajánlom. :-)
arra figyelj hogy melyiket lehet díjmentesen lemondani, de külön jelzik asszem ha ez nem lehetséges.

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Ezt még az idén el akartam küldeni:

Béku

Attól, hogy nem jöttem nagyon sokat gondoltam rád és nagyon drukkoltam, hogy sikerüljön.
Most pedig már gratulálhatok is. GRATULÁLOK!!!!!!
A degut nagyon sajnálom.

Ann
Nagyon sajnálom, hogy ez most nem jött össze. Kösz hogy hiányoltál. A műtéttől ne félj. Nem lesz rosszabb, mint egy leszívás, viszont a lelked megnyugszik, hogy ez is meg van és a következő már sikerül. Tudod, a 2011 a mi évünk lesz.

Estrella
Nagyon jól bírtad a bizonytalanságot, de meghozta jutalmát. GRATULÁLOK!!!!!!

Kispatak
„És kiolvastam, hogy a férjemnek még több adó jöhet vissza” Elárulod a titkot?
Örülök, hogy a fiad legalább telefonált. Szerintem rád férne egy kis panaszkodás. Szerintem itt sokan vagyunk, akiknek volt konfliktusa a szülőkkel. Lehet,hogy tudnánk segíteni Neked is, és a magadból való kiírással is más szempontok i előkerülhetnek.

Sajti
Nagyon jó lehetett az a karácsonyi játék. Nagyon elgondolkodtam rajta, hogy jó lenne nekem is. Én is mindent lombik árban számolok.

Estrella
Nagyon szép a pockod és a babakocsi is. Jó, hogy jövőre már nem fogsz dolgozni.

Judit
Kiváncs leszek milyen munkát és körülményeket ajánlanak Neked. Csak addig csináld amíg jól érzed magad a munkahelyen.
vnbeni

Zsuzsó
Nagyon jó hogy a cukrod rendben van. Legyen így végig. A húgom is akkor volt kórházban a cukor miatt amikor Te, de neki inzulinozni kell.

Ancsi
Gratulálok a picurodhoz.

Lukácsné
Hanna nagyon aranyos.

csucsu
Ngyon sajnálom, hogy most nem sikerült, de a 2011 a mi évünk lesz.

andi
Nagyon szép a pocakod és a karácsonyfátok is.

zsuzska
Ha jól emlékszem a Te férjed az ezermeser. Az elérhetőségedet majd elküldöd?

Navi
Csodaszép karácsonyi ajándékotok van.

vikus
Hajrá spontánkodás
vnbeni

kubu
Csoda szépek a picúrok. És a suli mellett még ilyen szuper tortát is tudtál csinálni.
Anyukáddal ne foglalkozz, majd egyszer rájön, hogy mit veszített. Lehet, hogy soha nem fogja bevallani, de fájni fog neki.
vnbeni

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?