Sziasztok
Itthon! Lábadozunk,gygyszerekkel,szteroiddal,Spitopurral,Ambroxollal. De 2 napja lzátalan,és már a kedve is jó,enni is tud. Odabent Ventolin és Flixotide sprayt kapott,meg szteroid kúpot.Szívták az orrát,légcsövét. Hoztam én is egy szívócsövet,végszükség esetére.
Amikor éjjel bementünk,nagyon ijesztő volt, annyira féltem hogy megfullad,még visszagondolva is sírok tőle.
A doki azt mondta,erre számítani kell a következő betségeknél is,hajlama van asztmás,allergiás betegségekre. Rákérdeztem a cicákra,arra azt mondta ne távolítsam el,szerinte jobb ha kiskortól velók nő fel,csökkenti a szőrre való allergia hajlamot. (Miki is asztmás volt kiskorában)
Rendes volt mindenki nagyon.Kis szerencse hogy a fertőzőre kerültünk,mert itt 1 beteg 1 kórterem,és ott lehet velük lenni.Még ellátást is kaptam. Széklettenyésztések amúgy negatívak,de azt gondoltam.Volt ott 6 hetes baba is ugyanezzel

(nem volt ott az anyukája,biztos van tesó vagy ilyesmi,hát lányok,az a baba sírt éjjel,nappal,folyamatosan...kapott enni inni gyógyszerekt stb.de hát másra nincs kapacitás...a sürgősségin is együtt voltunk,ott úgy jellemezték,hogy az üvöltő baba...hmm...aki teheti,menjen a babájával,mindenhova!!!)A sürgősségin egy széken ültem Tomi mellett,ahhoz képest ez volt a kánaán.
Jó ideig rettegni fogok még az éjszakáktól,fulladó gyerektől. De majd kiheverjük.
Mindenkinek köszönjük a biztató szavakat,gyógypuszikat,sms-eket,üzeneteket,nagyon jólestek!