A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Bár B. nem aludt, de már másodjára nézi a Szörny Rt-t. Délelőtt meg Kisvakondmaraton volt.
dmaggie

Vindo, tök jó R. vonalzóján a dátum, hogy mennyi idős. :lol:
Lassan elérem a kétezredik hsz-t. :lol:
dmaggie

Maggie, igen, Db-be megyünk :wink:

Nálunk a szilveszteri hangulat fokozódik. G-re bíztam Rugót, erre bealudt a földön fekve, elég volt neki öt perc szgép nélkül.

Igen, ő kezeli a diktafont.

Telepakolta a bilit :arrow:

Kép
vindolanda

R. a földön fekvő Gábort ébresztgeti, sikertelenül. Én nagy buliba kezdek, vizet cserélek az akváriumban.

Maggie, gyertek ki, majd iszunk forralt bort.

G. régi álmát valósította meg. Vett a tescoban 6000 ft-ért kinti-benti hőmérőt, és benn is látjuk, hogy kinn mennyi fok van :roll: :idea:

Én is gondolkodom, mivel lepjem meg magamat 33. szülinapomra. Van egy tippem :idea:

Kép
vindolanda

Valami folytán az előbb nem tudtam elküldeni az írásomat. Egyébként annyiról szólt, hogy még meggondolom akkor én is a főterezést. Meg, hogy nálunk is jó a buli. B. filmet néz, apa olvas, Dávid készülődik. :lol:
dmaggie

Vindo, mivel?

Én tegnap véletlenül megláttam egy reklámújságban egy olyan táskát, amilyen szerettem volna mostanság. Semmi komoly, de az öcsém elment, megnézte és volt. Így meg is vette. :lol:
dmaggie

MOndtam a Kedvesnek, hogy esetleg menjünk mégis, majd f.borozunk. Nem tiltakozott nagyon. De most indultak el Dáviddal, majd megmondja a tutit, ha visszajön.

Irina, merre vagy????? Emlékszem, azt igérted, hogy itt leszel.
dmaggie

Sziasztok!

Mindjárt kisül az utolsó 2 rúd almás-diós rétes :D

Vindo csodásak a képek :D
forralt bort én is innék

Tündi én tuti elestem volna a jégen :)

Maggie 10X év múlva ez lesz a mi sorsunk is.
Aszisztálunk a buliba készülő gyerekeknek :lol:
Amúgy igen, Isteni érzés volt pár napra újra gyereknek lenni 8)

Heni majd jövök pár képpel a gyerekekről
örülök, hogy Áron jobban van

Fleur jó bulit mára :D
Gergi már most is elemébe van :) Sose ott van ahová leraktam. Körbekússza a szobát. Ha valamit nem ér el dühöngve kiabál :)

Kaqk nektek is :D

KépKép
Kép Kép
l.móni

Vizet lecseréltük. Rugót átöltöztetni :arrow: :roll:

Kép
vindolanda

Na, jövök közben.

Viranka, nagyon ügyes család vagytok :P

Maggie, mindig szerettem volna egy ezüstgyűrűt a jobb nagyujjamra, de valahogy olyan mostoha volt hozzám az élet, hogy ez a vágyam eddig nem teljesült. Az aranyat nem szeretem, de ami nem arany meg ezüst, arra allergiás vagyok. Egyszer volt egy fém, találtam, nagyon tetszett, de viszketett és piros lett alatta a bőröm :?
Komoly dolgok ezek :wink:

Móni, egyem azt a kis mászós Gergőt. Kíváncsi vagyok, ő is olyan hamar fog-e járni, mint Gréta :?:

Rugó közben ügyesen próbálkozik a beszéddel. Pl. köszi, apa. Meg ha kérdezek vagy-vagy kérdéseket, próbál válaszolni, még ha nem is tisztán.

Virslit eszik R. épp.

Bercó is nagyon aktív volt ma :lol:

Ja, Irina tényleg nincs sehol.

Kép
vindolanda

Szerintem összeszedjük Rugót, magunkat, és olyan egy óra múlva indulunk, vagy kicsit hamarabb.

Kép
vindolanda

Mi mar 11 ota bandazunk. Hat most nincs nagy egyutt jatszas. Az ovis barattal nagy az osszhang. Most nem. Kar. Remelem ellesznek azert.

KépKép
kaqk
Debrecen

Hú, Móni! Rétest én még nem nagyon mertem sütni, pedig bevállalós vagyok. Nyami. Igazából én most nem is akartam sütni, még van mézeskalács, bejgli is, csak a buli miatt, meg azért mert volt itthon néhány nagyon érett banán. Gergőkétek cukker lehet.

Vindo, értem. :lol:
A. azt mondta, hogy ha megyünk is, akkor mindenképpen kocsival valameddig, mert nagy a cidri. :lol: Bercó most a Toy story 3. részét nézi. De azért csinált mást is ma. :lol: Na ugye!!!!!! :lol: :lol: :lol:
dmaggie

Kaqk, biztosan minden rendben lesz! Nyugi, és érezzétek jól magatokat!!!
dmaggie

Maggie, szerintem mi egy 40 perc múlva kinn vagyunk, és egy bő fél óra elég is lesz kinn most :roll: :wink:
Rugót jól felöltöztetem :!:

Kaqk, van az úgy néha :roll:
R. meg Blanka is összevesztek az ünnepek alatt, már amennyire tudtak, fáradtak voltak, nem jöttek ki jól, pedig Rugónak ő a kedvenc rokona.

Kép
vindolanda

Maggie szerintem a legegyszerűbb sütik egyike a rétes :lol:
Gyertek el hozzánk valamikor és majd sütök neked :wink: :lol:

Vindo hát én is kíváncsi vagyok, hogy mikor indul el :roll:
igyekszik az tuti :D

Kaqk fáradtak, nyűgösek.
Tegyétek egy kicsit külön őket és utána minden oké lesz :D
Báló és Grétike között ez bevált :wink:

Jó fagyoskodást nektek Vindo és Maggie :)

Hahó, többiek????
Van még itt valaki rajtunk kívül?

KépKép
Kép Kép
l.móni

Sajnos mi nem megyünk, most írtam sms-t Vindonak. Bercó itthon szeretne maradni. Pedig én már benne lettem volna.

Mónikám, rendben. Autentikusan csinálod a rétest?
dmaggie

Mamikámmal úgy csináltuk, de egyedül nem tudom olyan szép vékonyra húzkodni a tésztát szakadás nélkül. na meg ha anyuval csináltuk is akkor se volt olyan mint a mimikámé.
Bemegyek a boltba, leveszem a polcról a réteslapot és itthon megcsinálom 8)
A töltelékek meg nagyon egyszerűek.
A gyümölcsösökben az a jó, hogy még a leveket is megiszom miközben sül a süti :lol:

Grétike se volt hajlandó ma délután kimenni, pedig mentünk volna szánkózni a gátoldalra.

KépKép
Kép Kép
l.móni

Móni én is imádom a réteseket, apu sütött most karácsonykor annyira finom túrósat 8) nekem nagy kedvencem volt a lehel aluljáróban kapható meggyes rétes, azóta se ettem olyan finomat :roll:

Én is szoktam sütni, bár már nagyon régen nem sütöttem :oops: :oops: :oops:

JAj én se mennék ki :oops: :oops: :oops:

Heni
KépKép
heni81

Sziasztok Lanyok!

Ugy volt, hogy jovok a chat-partyba, de S. ugy dontott, elmegyunk a batyjahoz, lesz valami buli... :roll: Nekem nincs sok kedvem
Ugyhogy most keszulodnom kell, tobbet nem is tudok irni, csak Boldog Uj Evet szeretnek kivanni nektek :D

Puszi!
Vendég

Hazaértünk, Rugó elaludt útközben.
Találkoztunk Maggieékkel 8)
Le kell vágni R. kezéről a Spongya bobos lufit :lol:

Kép
vindolanda

Vindo modták ma hirekben, hogy komoly műsorral készültek a debreceniek az idén, tárvendég is lesz 8) tankcsapda 8)

Heni
KépKép
heni81

Most már mindenki tutira tudni fogja, hogy ma Debrecen főterén a Tankcsapda zenél 8)

Heni
KépKép
heni81

Na, jól felébredt a pulóvere levételénél :?

Hideg: mikorra Maggiék odaértek, már nagyon fáztam, de a forralt bor sokat segített :roll:
Szerintem chilit is tettek bele 8)
Bercó nagyon aranyos volt :P Bár kicsit tétova :wink: :P

Most szorítja a bobos lufiját, a dvd-be is be kellett rakni a negyedik évadot, én meg pizzát sütök.

Jól egyedül maradtam...

Csoportkép Kép

A legszebb fánál Kép

A lufival Kép

Kép
vindolanda

Hát, sajnáltam is a végére, mert szerintem pár forralt borral azért megnéztem volna őket :roll:

Mire a kocsihoz visszaértünk, nem is fázott a lábam :roll:

Kép
vindolanda

De Rugónak mehetnékje volt. Most bezzeg fitti :x

Kép
vindolanda

Jaj de szép az a fa 8) Rugó is édes a lufival:-)Szinte gondoltam, hogy nálatok pizza lesz a menü 8) én is gondolkodtam benne tegnap, de rájöttem, hogy akkor holnap nem volna ebéd :roll: igy főztem.

Heni
KépKép
heni81

Én holnap sütök ilyen gyors kaját, aztán onnan már megy megint a kajarendelésünk :wink:

A kis foteljében ül, szorítja a lufit,és mesét néz :roll:

Micsoda buli :lol:

Kép
vindolanda

Vindo: foto, lufi:-)

Retes nyami. En csokis muffint csinaltam.

KépKép
kaqk
Debrecen

Nalunk a zimmer ferit bambuljak. Meg varjak a tuzijatekozast.

KépKép
kaqk
Debrecen

Nálunk Dáridó megy 8)

Heni
KépKép
heni81

Na, ráült a bilire.
Ennek a szilveszternek az lesz a vége, hogy olyan későn alszik el (pedig fenn van fél hét óta, csak egy fél órára dőlt ki), hogy mi sem bírunk kikelni az ágyból :roll:

Kép
vindolanda

Megyek fürdeni, G. álmos :roll:

Kép
vindolanda

Parti az autósülésben 8)
Kép

Kép
vindolanda

Fürdök tényleg :arrow:

Kép
vindolanda

Én is álmos vagyok :roll:

Heni én is imádom a meggyese és a túrós rétest. Ezért csináltam meggyes-túrósat 8)
Én nem főztem meg holnapra, a lencs az frissen finom, a hús meg hipp-hopp elkészül a sütőben.

Vindo jó a lufi :lol:
a fa meg tényleg gyönyörű :D

KépKép
Kép Kép
l.móni

Halihó!

Végre én is itt. Tök jó volt, hogy Bercó egyszerre csak meggondolta magát. Így néhány percet Vindoékkal is tölthettünk. Lehet, hogy tétova volt B., de azért a lufi nagyon tetszett neki, ahogyan láttam. Azután is olyan kis jókedvű volt. Mi még sétáltunk kicsit, vettünk kenyérlángost, amit B. is úgy gyűrt be, mintha ezeréve nem evett volna. Mi ketten ettünk egyet, szerintem a nagyobbik részét ő ette. :wink:
Aztán meg bementünk az egyik szomszédunkhoz. Most jöttünk haza, csak éppen bilizés, pizsi, altatás volt. A friss levegő Bercót is felélénkítette. :lol:

Jelentem, a bor tényleg jó volt. :wink: Egyébként én annyira fel voltam öltözve, hogy csak az arcom fázott, meg miután le kellett vennem a kesztyűmet a kenyérlángos miatt, az.
dmaggie

Vindo, tényleg jók a képek. :lol:

Kaqk, Ti nem valamilyen buliba mentetek?
dmaggie

Móni holnap házimunka mentesség van :wink: szemetet se szabad kivinni :roll:
Mi mindig megfőztünk szilveszte napján újévre is :roll: halnap csak jáccunk 8) lehet ki is merészkedünk már :roll:

Heni
KépKép
heni81

Heni szemét marad a házban :D
a húst a sütő süti a lencs meg már ázik, csak a hagyma kell rá na meg a végén a sűrítés.
amúgy játék lesz meg pihi :lol:

Maggie fázott a kesztyűd? :lol: :wink:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Na, fürdenek a többiek 8)

Maggie, azzal a kenyérlángosossal mi is szemeztünk :wink: Biztos jó lehetett 8)
Ja, mikor fotóztam, lefagyott a kezem :lol:
Nem bántásból írtam ám a tétovát, nehogy félre értsd:)

Mi annyit vagyunk kinn a hidegben, hogy szerintem R. elmehetne eszkimónak :roll:

Heni, de jó lesz valakinek holnap.
Én holnap behozom a lemaradásomat házimunkában, szerintem jön a szokásos mosás-teregetés-porszívózás-fürdőtakarítás.

Móni, tarts ki :lol:

Kép
vindolanda

:lol: :lol: :lol:
A kesztyű levétele után a kezem. Kesztyűben nagyon ügyetlenül tudtam csak fogni a kenyérlángost. Meg szinte az első pillanatban össze is tejfölöztem. :lol:
dmaggie

Vindo, nyugi van! :lol: :lol: Tudom ám, nem egy könnyen barátkozós típus.
dmaggie

Mintha Kaqk-ék tartanának partit otthon, hozzájuk jöttek...

Kép
vindolanda

Ja, és a kenyérlángos tök jó volt. Olykor én is szoktam itthon csinálni. Dávid már emlegette is. :lol:
dmaggie

Valamit nagyon elnézhettem, elolvashattam akkor.
Rugó még bírja?
dmaggie

A szomszédunknál Bercó egy óriási Mici mackóval kelt birokra, jól fárasztotta magát.
dmaggie

Mi a 47-es melletti aldi mellé járunk lángosozni :wink:
Elég olcsó, és pukkanásig szoktam zabálni magamat belőle.

Jönnek a többiek.
Altatás. Ha nem jönnék, bealudtunk kollektíve. Van rá esély, mivel az előző éjjel foghíjas volt eléggé.

Kép
vindolanda

Ide hallom a röhögését, basszus :roll: :shock:

Micimackó 8) Egyenlőtlen küzdelem volt?

Kép
vindolanda

Jönnek tényleg :arrow:

Kép
vindolanda

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X