A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2010 augusztusban baba érkezik...

Évi: http://babasuly.blog.hu/
itt találod alul, letölthető excel táblák.....

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Ha estig nem jönnék:
BOLDOG, BÉKÉS ÚJ ÉVET KÍVÁNOK MINDENKINEK! CLAIRE
claire

Sziasztok

Boldog Új Évet Kívánunk Mindenkinek!

Kép

Kép
szamocamoca
Tatabánya

Limo üzenete

Kíván mindenkinek Boldog Új Évet!!!

És azt mondja,bizony nőnek a gyerekek,holnapra már tavalyiak lesznek :wink:

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Boldog Új Évet Kívánunk Mindenkinek!!!!!

Katus :lol:
Tomi puszi neked!!

Kép
bévi

Sziasztok!

Boldog Új Évet kívánunk mindenkinek!

És persze minden beteg babának jobbulást!

Mi is otthon leszünk szilveszterkor. Jönnek a gyerekes barátaink (2 család), sajnos nem mindenki mivel a többiek betegek lettek. De így is 5 gyerkőc lesz nálunk és a 2,5 hónapos ikrek itt is alszanak. :D

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Fifth Birthday tickers

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Second Birthday tickers
woody

Sziasztok!

Gyors kukk...

Most nem reagálnék külön-külön ha nem baj. Majd jövőre :P :lol:

Nagyon boldog új évet kívánok mindenkinek.

Mi bulizni fogunk, gyerekek a nagyszülőknél, ki ennél, ki annál. Jövőre beszámolok...... :lol:

királylány

Szilveszter alkalmából nem kívánok egyebet,
csendes lépteiteket kísérje a szeretet!
Szívetekben béke, lelketekben nyugalom
legyetek boldogok a következő 365 napon! BÚÉK!

Kép

Kép
Kép
melisch

mi is itthon 3-ban leszunk :wink:

Kép
Kép
melisch

sziasztok!

rohanás:
- itt van anyu, de helyhiány miatt sose nálunk alszik, hanem a barátainál... autója nincs, hozzuk-visszük (a város másik végére)
- itt a párom fia is
- dolgoztam is egy kicsit (év végi hajrá)
- gyerekorvos (ma) elfogyott a tápi... harmadik gyógyszertárban tudtam venni...
- gyerek, bevásárlás, főzés, mosás, takarítás...
semmi extra, de szét vagyok esve

ma most ültem le először... :shock:

Mares
mi is Siklóson voltunk! jó, csak kicsi... délben értünk le, de nem jutott hely... a bárban dekkoltunk.. :lol: majd hozok képeket!

Évi tali :arrow: naná!!!! már alig várom!!! kinél leszünk? ki a "soros"? :wink: :lol: :lol: :lol:

ma is BÚÉK!!!

Puszi!

Kép
gtunde75

ezen a képen nem igazán látszik, de nagyon élvezi!!!

Kép

Kép
gtunde75

sziasztok

drága topicos barátaim !!!!

Utolsó napja, ennek az évnek, Vajon mit is kívánhatnék Néktek? Nem kívánok mást, csak mit a szívem mond, Az idei évtől, legyen a másik jobb!

Álmodtál egy boldog évről,
Reménykedtél igaz szívből.
A remény mára tovaszállt,
Az álmod is már messze jár.
De vár az Újév ismét Téged,
Reményt hoz és büszkeséget.
Vágyat ébreszt, s újra éltet,
Boldogabbá tehet Téged,
Életed meseszép lehet!
BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁNOK NEKED !
________O:..+_I:+.
_______*_!_:_.o*
________i_o!._:.+
_________:_.I:.
________I_.._Io
_______¶¶§§§§¶
_______¶¶§§§§¶
________¶¶§§¶
________¶¶§§¶
________¶¶§0¶
________¶¶§§¶
__ ______¶¶§0¶
________¶¶§§¶
_____ ___¶¶§§¶
________¶¶§§¶
________¶¶§§¶
_______¶¶§§§§¶
______¶¶§§§§§§¶
_____¶¶§§§§§§§§¶
____¶¶¶§§0§§§§§§¶
___¶¶¶§§§0§§§§§§§¶
__¶¶¶¶§§§§§§§§§§§§¶
_¶¶¶¶§§§§§§§§§0§§§§¶
¶¶¶¶§§§§§§§§§§§0§§§§¶
¶¶¶¶ §§§§§§§§§§§§§§§§¶
§§§§________________§
§§§§________________§
§§§§________________§
§§§§________________§
§§§§________________§
§§§§________________§
§§§§________________§

Kriszti és Bencus
Kép
cicc01

Sziasztok!

Gyors kukk! Jövőre reagálok én is. :wink:

Anyuéknál vagyunk, 2-án megyünk haza, de visszaolvasni nem tudok, elég cudar az itteni gép, örólök, hogy betöltötte az oldalt. :(

Mindenkinek csodás boldog új évet kívánok, tele sok szeretettel, boldogsággal, békével és sok sok örömet a babáinkhoz!!!

Amúgy jól vagyunk, Bence jól bírja szerencsére. Felfelé a 2 órás autóutat végigaludta, remélem haafelé is így lesz. Amióta itt vagyunk, megfordult hasról hátra, és hátról hasra is, már egy pillanatra sem lehet egyedül hagyni! :roll: A kádban is forog. :D

Jövőre mesélek, most mennem kell, fürdetünk, aztán ha Bence is úgy akarja, akkor picit szilveszterezünk a másik szobában a szüleimmel. :)

Puszi mindenkinek! Jövőre veletek ugyanitt, örülök, hogy megismertelek Titeket! :wink:

Kép

Kép
barbcsi

Sziasztok!

Mi is élünk, s szerencsére virulunk! :)
Mostanság nagyon igényel a gyermekem, nem majom, csak játszani kíván velem :)
Próbálgatja felnyomni a kis fenekét, minta négykézlábra szeretne "állni", de még mindig nem fordul hátról hasra.

A karácsony eltelt....
Tegnap volt párom szülinapja, itt voltak a szülei köszönteni.

Jobbulást kívánok a betegeskedőknek!

Most csak így gyorsan címszavakban, na meg mutatok pár képet!

na és persze: BOLDOG ÚJ ÉVET!

:wink:

Tudta, hogy a tanuló kutya az övé:
Kép

Készül egy ajándék karácsonyra Nagyinak:
Kép

Fa "bontás" Nagyinál:
Kép

Nem szereti a zoknit:
Kép

Locsi előtt:
Kép

MAI képek:
Kép

Kép

Kép

Clárika
Kép
...alig tudom elhinni, hogy teljesült az álmom, hogy mindig itt leszel velem, hogy belőlem lettél, és általam létezel. Én pedig Teáltalad.
clárika

No, csak nem én vagyok a "legfrisebb"!
Itt az új év, jó reggelt! meddig buliztatok???
Boldog új évet! C
claire

BÚÉK!! ;) Kinek hogy telt?
Mi néztük kicsit a Hofit,aztán az Üvegtigris 3-at(bakker,nagyon nem tetszett)11 körül nyugovóra tértünk,ja merthogy Tomi vírusa most kiütközik rajtunk,kezdjük a torokfájás,hőemelkedés stb-t :( (csak azon aggódok nehogy visszafertőzzük) ja de Tomi felkelt,evett,nem aludt vissza,így fent voltunk végül éjfélig :) Ma pedig játszós pihenős nap van.

Clarika,Réka :wink: :wink: Tali neked is jó?

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Eladó egy kitűnő állapotban lévő (kislányom karácsonyra kapta,de nem szereti) Chipolino Zoo (rózsaszín) utazójáróka. :)

Keress priviben ha érdekel!!!!

Kép

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
mokibuci

Sziasztok!

Én fél2íg fenn voltam, s játszottam :-D
Réka 9től aludt már!
Apa dolgozott, reggel mentünk érte. Mintha egy kihalt városba lettünk volna.

Évi igen jó nekem is a tali!

Clárika
Kép
...alig tudom elhinni, hogy teljesült az álmom, hogy mindig itt leszel velem, hogy belőlem lettél, és általam létezel. Én pedig Teáltalad.
clárika

Sziasztok CSajok!

HÁt a képek annyira de annyira jók :)

Clárika: Réka olyan cukker hogy csak na!!! Beszarás ez a séró!!!!

Tündi: hát igen, uramék 10re értek le így volt helyük :) Zoé édesen lóg :)

Évi: mi próbáltuk megnézni az m1-en a vígszínház előadását de sajna elaludtunk mint a bunda és éppen az éjféli koccintásra ébredtünk fel :lol: .... Tomikával minden okés volt?? Olvasom ti sem vagytok jól, vigyázzatok magatokra!!!

Dia: buli milyen volt???

TAliba jöhetek én is, pici a lakás, de elférünk azért valahogy... ( csak Gergő még mindig tud nyűglődni sokat.... főleg ha nem az ő megszokott eszik-játszik-alszik napirendje van...)

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Asszem most én vagyok a soros. Vagy Mares ;-)

Igen, Rékus nagyon jó frizkókat tud aludni magának :-D

Clárika
Kép
clárika

Sziasztok!

Nagyon szép, boldog, egészséges, szeretetteljes új esztendőt kívánunk nektek!

Mi itthon szilvesztereztünk (mint már 7 éve mindig), megvártuk az éjfélt, pezsgő, szoljanka, aztán alvás.

Majd mesélek én is, meg reagálok, de most csak bejelentkeztem, hogy nem tűntünk el :).

Réka és Zoé tüneményesek (bocsi csak ezt az oldalt láttam még) :) .

Évi,
örülök, hogy otthon vagytok már, jobbulást Tominak, titeket pedig kerüljön el a kórság!

szép napot!

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Szép, napsütéses újévre ébredtünk ma reggel...

Ugye mi az újévet is kétszer ünnepeljük - meg a karácsonyt is, majd jan. 7-én... - (Szentpéterváron akkor van éjfél, amikor nálunk 22 óra), így tízkor is koccintottunk Apával és meg is lepődtem, de Boriszka is fent volt még akkor. De pár perc múlva már aludt is mint a bunda. Aztán éjfélkor szintén koccintottunk, kölyök pezsgőt én is ittam ám!!! :lol:

Virsliztünk még éjszaka, ma reggel meg kocsonyáztunk.
Már kész a lencse főzelék (IMÁDOM!!!! Remélem nem lesz belőle gond! Bár eddig a káposztát is bírta, most ezt is tesztelem...) és már sül a malacka is. Nyammmmmmmiii...

A képen édesek a csajok (Zoé és Réka is). Mi is a napokban tervezzük egy ilyen hinta beszerzését. Sok jót hallottam róla, ráadásul Boriszka amilyen örökmozgó, tuti, hogy élvezni fogja ő is.

Megyek, visszabújok Apához és Boriszkához még a pihe-puha ágyikóba, amíg a malacka elkészül! :)

Jó pihenést Mindannyiótoknak!

Kép
napsugar1123

sziasztok!

tegnap este 10 körül átjöttek apuék, így mi be tudtuk vinni a párom fiát a városba szilveszterezni. mondjuk nem voltunk sokat bent, mert irdatlan hideg volt, a tűzijáték után siettünk is haza... de jó volt egy kicsit kimozdulni!

hihetetlen, hogy eltelt egy év megint... csak pislogok ismét! :lol:

Mares nem hiszem, hogy a miénknél kisebb a lakásotok... és itt is elfértünk valahogy! :lol:

Kép
gtunde75

[quote="clárika"]
írta:
clárika
Mostanság nagyon igényel a gyermekem, nem majom, csak játszani kíván velem :)

ismerős! végleg elmúlt az "eszik-alszik-leteszem elvan" időszak... most leszünk igazán időhiányosak!

apának boldogat utólag is!!!!! :lol:

Kép
gtunde75

Mi mióta Miki itthon van(és mióta meggyógyult a manó)folyamatosan játszunk vele hol együtt hol felváltva,stb. Ez OK is így,de majd ha Miki visszamegy :roll: na mindegy :)

Kép

Kép

Miki szokott susogni a fülébe különböző titkokat,na akkor így néz:

Kép

megszereli apát

Kép

repülő

Kép

Eléggé rottyon vagyok,végtagfájdalom,gyengeség,hidegrázás stb.Miki már jobban mert ivott Neo Citrant.

evilany

Tündi: nekem jó a tali nálam, kedden van oltás-programom de a többi nap jó :)

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Legújabb,a mi poharaink és üvegjeink elmarása,nagyfiúsat játszik :)

Kép

kisbogaram

Kép

Mares,Tomi is ugyanolyan nyügibaba,emiatt ne aggódj :)

evilany

Annyira édesek a babácskák :lol: :lol: :lol: :lol:
Tomi arckifejezései :lol: :lol: :lol:
Réka frizurája :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Szerintem, Katus napokon belül mászni fog... hason fekvésből már feltornázza magát négykézláb állásba... pár percig inog, aztán kinyúlik... és néz csodálkozó szemekkel... :wink:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Kép Kép Kép

Kép
gtunde75

Sziasztok!
Minden bébi cuki! évi! Én is imádom, ahogy figyelni tudnak! ami a velük való törődést illet, most az enyémekhez is szinte mindig ugrik vki, a nagyobbak mindig foglalkoznak velük, néha olyankor is, amikor amúgy nyugiban lennének :? :D De olyan cukik, ahogy bújnakl a nagyobb tesókhoz :D Néha mondjuk rossz nézni ahogy fogják, főkánt, ahogy egyre nehezebbek :)
Eszter lányom kapott iker babákat karira, méh gügyögnek is egymásnak. szoktunk azóta együtt szoptatni :lol:

Csak mi lesz, ha újra induk az ovi-suli...?

Megyek, be kell fejeznem a nagyfiam toráját (charlotte á la Csillag), holnap 12. szülinap :D

Claire
claire

Sziasztok

[quote="claire"]
írta:
claire
Eszter lányom kapott iker babákat karira, méh gügyögnek is egymásnak. szoktunk azóta együtt szoptatni :lol:

Claire

:lol: :lol: :lol:

Tündi,Zoé sityakja :) a hinta is jó,ha nálad leszünk kipróbáljuk

:wink:

Tali nekem mindegy hol,és akkor lehetne talán a hétfő,hogy Maresnek se oltás után legyen,az necces...
(a mi oltásunkat eltolták 1 hóval,így a 4 hós oltást 6 hónaposan kapja majd meg :shock: )

Ircsi mesélj,hogy vagytok?

evilany

Jó reggelt!
Réka hátrafele halad! Tolja Magát hatra...

Évi
Rékának is mindig az kell ami nálunk van :-D legyen az bármi!

Clárika
Kép
clárika

Sziasztok!

Egészségben, boldogságban, sikerekben gazdag új évet kívánok!

Az összes baba nagyon aranyos :lol: idén is :lol:

Mares köszi kérdésed, jól sikerült. Nem volt hangos buli, inkább beszélgetős - társasjátékozós party volt (ahogy mindig)

A baráti társaságban és a családban is lesz újabb baba :D Júlisu vége - augusztus eleje az időpont.

Már rendbe raktam a lakást, Áron alszik. Nagyon jól viselkedett a mamáéknál. Aludt éjszaka, így anyósomék is tudtak volna pihenni, ha nem állandóan azt nézték volna, hogy szuszog-e a gyerek :lol: Bence még anyukáméknál, Gábor meg dolgozik.

királylány

Tomi Legújabb evési szokása,hogy MAXIMUM 10 percig szopizik,de inkább csak 5-6,hiába adnám vissza a cicit,nem kell,sőt,ha mégis elkapja,köpködi ki a tejet suttyomban a szája sarkán..(közben fel-felsandít hogy látom -e,és ha észleli hogy igen akkor huncutul vigyorog)ennyi idő alatt jóllakna?Mert után simán kibír 3-4 órát,tehát feltételezem,hogy igen,kislukkolja ami kell neki és mehet tovább a játék

evilany

Dia kiknek lesz babájuk?(család)

evilany

Évi valószínűleg elég neki ha kibírja a 3-4 órát. Áron is kevesebbet eszik mostanság: 140-160ml között. Ritka, hogy behúzza a 200-at.

Sógoroméknak jön a második baba :D Az első, májusban lesz 2 éves :D

királylány

Itt megnézhetitek a fiúkról a képeket ami a fotósnál készült :wink:
Blogba is betettem őket....

http://picasaweb.google.com/kiralylany7 ... Karacsony#

Áron felébredt de nézelődik az ágyában. Mindjárt kap egy kis banánt :)

királylány

Dia,szép képek nagyon.Bence is nagyon huncut :) micsoda csini és komoly cipője van!

Ejj az előbb az ölemben Tomi a lábával benyomott valamit és most ilyen bolhabetűs alig olvasható lett a fórum :shock: help...

evilany

Sziasztok nincs sok időm mert ma szánkózunk :) ismét :) kutya huzza a szánkót kölkök meg élvezik és ma itt van párom fia is hu van ám élmény sikítozás :)

Gyorsan elújságolom mert már 2 hete mindig elfelejtem szégyelljem magam miatta :) :oops: Bencus karácsony előtt 1 nappal hasról hátra fordult 3 napja pedig hátról hasra ha ez nem lenne elég tolja magát előre hason kúszva felhúzza a lábát és a másikkal rásegít és így halad előre olyan édes a hab pedig a tortánkon :) az ina megrepedt elöl lent és 2 fog érezhető de látni sajnos még nem lehet de ott van most és hogy évezhetőbb legyen hasmenése van megnézettem doktor nénivel fogzik egyértelműen ezt mondta

na mennem kell puszi mindenkinek :)

Kriszti és Bencus
Kép
cicc01

Etetőszékes:

Kép Kép

Lecsúszott neki egy egész banán némi anyatejjel keverve :lol:

királylány

Más baba is nyűgös ma vagy csak Tomi,van valami a levegőben vagy kezd visszabetegedni? :?

evilany

sziasztok!

Évi hidegfront van! lehet, hogy ez a baj!

Dia a kis banánfaló nagyon édes! :lol:

Kép
gtunde75

Sziasztok!

Évi: hát Tomika isteni, cukkerka... nekem Gergő meg totál alvós... nem tudom....remélem nem lesz baja Tomika nem lesz ismét beteg...

Tali: szerda lenne a jó... ez tutti, de ha gondoljátok felőlem lehet kedd is, legalább elvonja a figyelmét az oltás után :)

Tündi: de édes volt Zoé a vízben ...meg persze TE is!!! :lol:

Clárikaí. Réka édes lehet tolatva :)

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Dia: de édes képek :)

Tali: mármint ha nálam szeretnétek akkor arra értettem hogy kedd-szerda... mert api hétfőn itthon lesz....

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

BÉKÉS BOLDOG ÚJ ÉVET MINDENKINEK!!!!!

Babák gyönyörűek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! és már milyen nagyok, Atya ég! Hogy telik az idő, nem csoda, hogy Petra is sorra növi ki a ruháit :shock: :lol:

Mi is meg vagyunk, bár mi 2 napon virrasztottunk ugyanis Petra 30.-án szerintünk azt gondolta szilveszter van én 11-kor megébredt evett, majd játszott és alig tudtuk elaltatni.
Lett majdnem 3 óra mire elaludt. Tiszta álmosak voltunk, én már ideges is, mert aludt az ölembe mikor leraktam rázendített, már majdnem kiejtettem az ölőmből olyan álmos voltam.

Szilveszterkor is ébren volt 1 óra előtt aludt el, akkor volt nálatok éjfél így párommal már csak ketten koccintottunk a Himnusz alatt :wink:

Tegnap persze egész nap aludtunk. Reggel 7-kor kelt Petra, visszaaludt fél 9-ig majd játszott evett és újra sikerült elaltatnom és 3 órakor ébredtünk :shock: :shock:
Sok alvástól tiszta kómás voltam. Petrát nem engedtem aztán már aludni így este 9 után elaludt reggelig. Most is durmol dél óta.

Évi Petra is fogja a poharat, meg mindent ami a kezembe van, sőt a kiskanalába már beledugja a kezét ha cseppet adtam neki.

Szopi nálunk már egy ideje reggeliben max 5 perc és sír utána, hogy vegyem fel. Ha 10 percet hajlandó enni akkor az utolsó 5 perc úgy zajlik le, hogy 2-3-at szív rám néz mosolyog, elfordul. Estére már eszik 10 percet, akkor nincs annyi tejem tovább kell szívja, hogy jól lakjon. Szerintem már erősebben tudja kiszívni a tejcsit.

Cicc gratulálok nagyon ügyes fiad van!!!

Dia képek nagyon szépek Áron nagyon nagy baba. Akkor a banán bevált neki??? Végre valamit megeszik tejen kívül.

Nekem is kéne kezdeni a pépet, de még nem is vetem neki. Szilveszterkor gondoltam azért nem alszik mert éhes csináltam neki tejport, nem ette köpte ki (karácsony előtt vacsizni voltunk férjemmel, anyáék maradtak vele és vacsira tejport kapott akkor megitta 120 ml-t tehát nem a tejpor izével volt gondja) nem volt éhes.
Doki néni ezt mondta 5 hónapos korára 10 órára kapjon pépet, 8 nap múlva 5 hónapos de az almaleven kívül még semmit nem adtam neki :oops:

Na eldugulok, megint regényt írtam, nem tudom, hogy sikerül mindig :oops: :oops: :oops:

Na megyek hallom Petra tüsszent, felkelt :wink:

Kép
Kép
melisch

Mares a tali nem a mostani héten lenne, hanem jövő héten! csak hogy véletlenül se legyen félreértés...
mi is most szerdán megyünk szurira... :( a 4 hós oltásokat fogja most megkapni, mert a doki szabin volt...

Kép
gtunde75

Évi Áron is nyűgösebb ma, de gyanítom, hogy a foga is közrejátszhat ebben. Látni ugyan nem látszik semmi, de az ujjammal érzem, hogy egy picit meg van dagadva neki az ínye alul.
Remélhetőleg Tomi nem esik vissza. Enyém gyerek még mindig szörcsög.... :roll: :?

Melisch bevált a banán meg a szilikonos kanál. :lol: Egyébként eszi az almát és a barackot is. Lassan krumplit fog kapni. :wink:

Nem baj, ha Petra még nem kapott pépet, akkor kezd el amikor úgy látod jónak.

A felső képen Bence van ám :lol: Ez volt a turpisság a dologban :P 8)

királylány

[quote="gtunde75"][ írta:gtunde75.
mi is most szerdán megyünk szurira... :( a 4 hós oltásokat fogja most megkapni, mert a doki szabin volt...

mi azt fogjuk 6 hósan kapni :shock:

Mares,rendben,csak azt hittem oltás után gázabb

evilany

Bence nem óhajt hazajönni anyukáméktól. Épp társasoznak. Kati ovónéni is ott van :lol:

Áron is később kapta a 4 hós oltást 8)

királylány

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?