A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Vnbeni: köszönöm szépen!! :)

Én is sokat gondoltam Rád,remélem rendeződnek Nálatok is a dolgok!

Az én esetem is mutatja,hogy bárkinek sikerülhet... Az endó miatt Sz is mindig olyan gondterhelt képet vágott,de végül annyit tudott mondani,hogy elértük a célunkat...! :D
Vendég

VNBeni, de jó hogy jelentkeztél!!!
Igazad van, nagy megkönnyebbülés lesz a mióma műtét. Már az első előtt is kérdéses volt, de reménykedtünk Sz-szel, hátha így is sikerül, hiszen olyan picurka a mérete. Mióta tudom, hogy remélhetőleg Lintner fogja csinálni, nagyon megnyugodtam, csak jókat hallottam felőle. És mostmár azt is tudom, hogy csak hiszteroszkópia lesz, azt mondta Sz, és ez azt jelenti hogy nem lesz még kicsi vágás sem, mert ezt csak méhszájon csinálják. Úgyhogy ezek mind jó hírek. Aztán hipp-hopp itt a tavasz és megyünk a két picurkáért. Addig meg még dolgozok az inzulinon, bár az utóbbi 1 hetemre nem vagyok túl büszke. Viszont ma legyőztem a lustaságom, és ma már újra elmentem sportolni, és gyalogoltam 6 km-t.

Veled most mi a helyzet Vnbeni?

Békus, vérnyomásod ?
ann74

Ann: örülök,hogy jobb a közérzeted!

Meglásd,minden a legnagyobb rendben lesz!! :D

Vérnyomásom lent van megint,de nem tudok ellene tenni,a kóla se viszi feljebb,kávé meg tiltott...
(Kóla is az lenne,de a dokinak a vérnyomásom se tetszett túlzottan!)

Előre félek,mit szól majd a védőnő,ha megméri az első találkozáskor,ami fogalmam sincs,mikor lesz...,ma nem vették fel a telefont,így nem tudni,mikor és kihez megyek...
Vendég

Kép
Kép

Hiszem, hogy a jövő év sok szép élménnyel, örömmel, zebrásodós tesztekkel, nagy pocikkal és tündéri babákkal vár ránk.
Váljon minden álmotok valóra! :)
Boldog, Békés, Szeretetben és Egészségben Gazdag Új Évet Kívánunk!

A zUram, a zEbek + Én

Pá Drágáim!
sajt@

Békus, több helyen olvastam, hogy alacsony vérnyomás esetére mindenképpen a sok folyadékot írják, napi 2,3 liter. Azért próbálgass iszogatni!
Jöv héten már bizti eléred a védőnőt, 2 ünnep között megállt az élet, úgy tűnik.
ann74

Ann: remélem nem késő még akkor időpontot kérnem,mert úgyis megyek szerdán a dokihoz,akkor rákérdezek,hogy mégis kihez kell mennem,és hova...

Ezt mások honnan tudják?
Vendég

Hahó!
"
Ez évben utoljára irok.

Köszönöm, hogy veletek lehettem.
Sokat segítettetek nekem, remélem én is néha nektek!?
Ha valakit megbántottam, az nézze el nekem, igérem - óvatosabb leszek!

Zsuzsó: köszönöm a booking.com info-t. Ma egész nap London ügyben "jártam" egyelőre, kevés sikerrel, mert nagyon-nagyon drága.

Vbeni:

SZJA "titok": semmi titok, a férjem már olyan korban van, hogy nem 100 hanem 130 lehet a visszaigényelhető adó. Ep honlapján láthatod, kire vonatkozik.
Egyébként a 30% adóvissza most éjfélig él, sajna 2011-ben ez jelentősen csökken (tudtommal 20% lesz).Ezért is volt fontos számunka az idei max befizetés/SZJA visszaigénylés.

Hm gyerekemmel kapcsolatban:
Én mindig visszavárom, mit tehetek mást?

Végszó: BUÉK és jövőre a beigért meglepetéssel jelentkezem

üdv

kispatak
Vendég

BOLDOGSÁGOS, BABÁKBAN GAZDAG ÚJ ÉVET KÍVÁNOK MINDENKINEK!!!

Kispataknak pedig a baba helyett egy hazatérő báránykát!!!

Kép
judit0713

BÚÉK

Minden álmotok teljesüljön!

Puszi

Maccs
vörösmacska

Mindenkinek nagyon boldog új évet kívánok ! Kívánom hogy álmaitok, vágyaitok váljanak valóra csak örömben és boldogságban teljenek mindennapjaitok !

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Andi,
húúúúúúú a barátnőd, nekem shock !
nálunk is van olykor - olykor bébiétel ha hosszabban utazunk és nem tudom megoldani hogy az elkészített kaja ne romoljon meg, de egyébként M azt eszik nagyon régóta amit mi, kezdetektől ment minden ésszel, és nem látom hogy valami baja lenne...
jézusom nem is tudok mit mondani, nagyon gáz amit csinál, honnan veszi ezeket a dolgokat ?

Estrella,
nem álltunk le a házkereséssel, de a terv az hogy amikor Marci suliba megy akkorra kell elköltöznünk az új házikóba :-)
én ettem sok mindent ami "tiltólistán" van, rengeteg colát ittam (Marcival nem, de Lizánál őrülten kívántam), soha nem étkeztem rendesen, amit megkívántam, legyen az egészséges vagy többségében egészségtelen kaja :-)
nálad se semmi kolléganő iskolás gyerekének szoptatása

Vicky,
szupi hogy Barbus jól.

Zsuzsi,
örülök hogy rendben vagytok, hú de kivi vagyok hogy kék vagy pink lesz a befutó.
hajrá diéta, ügyes vagy !

Vikus,
drukkolok nektek.

Mieza,
hogy vagytok ? Apud ? készülődés ?

Vnbeni,
jó hogy jöttél, köszönöm a kedves szavakat.

Ann,
Duna parton gyalogoltál ?

Kisbeeka,
az úgy műxik hogy felhívod a kerületi intézményt és mondod a pontos címedet, ez alapján megmondják hogy kihez tartozol, ha szerencséd van bent is van az illető védőnő és tudsz vele időpontot egyeztetni.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Képzeljétek, Barbusom megörvendeztetett minket ma reggelre 1,5 foggal! Az egyik felsőnek már látszik a csúcsa, a másik is már nagyon duzzadt és fehér. És ma sikerült megnéznünk rendesebben az ínyét és 6! foga jön egyszerre. Le volt maradva, most megpróbálja behozni. Csodálkoztunk hogy miért lehet hisztis. Most már értem.
vicky79
Budapest III. kerület

Jó reggelt Mindenkinek!

Képzeljétek,h jártam csütörtökön!este kellett beadatnom a Pregnylt,mivel a Blahánál lakom gondoltam elmegyek a Baross utcai szülészeti -nőgyógyászati klinikára.rendkivül unszimpatikus főnővér mondja várjak a folyóson.pár perc múlva behiv,adom a papirt/beutalót amit Sz irt,azon van rajta,h mit kell beadni és mennyit .
erre a nővér:
-maga nem ide tartozik!
-lehet,de itt van minden csak bekéne adni!
-melyik kórházba tartozik?
-Jánosba járok,de nem tudom
-olyan nincs,hova tartozik?!
-nem tudom nem voltam még kórházban!!!!!
-olyan nincs!!!
-maga normális???
-kérek engedélyt a főorvostól,h be lehet-e adni!

na persze nem adták be,vissza a Jánosba,mesélem a nővérkének,teljesen ki volt akadva,h nem adták be!!!!

Szerintem panaszt fogok tenni!
vikus82

Ja és van egy vendégem aki ott volt szülésznő,de őt nem értem el telefonon!
a fodrász kolléganőmnek meg egy vendége ott orvos!lesz hozzájuk egy-két szavam! :twisted: :twisted:
vikus82

BÚJJÉÉK!!!! :)

Kispatak:
Tesóddal is meg vagy áldva!
Sajnálom, hogy eltanyáztál.
Drukkoltam állásügyben, hátha lesz jobb.

Missancsi:
Szelek remélem, hogy már távoztak, elvitte a tavalyi év.

Eszter:
Jó kis játék ez, legalább mozog, aki játszik és nem a gép előtt görnyed, a monitorra meredve.
Teniszt nem próbáltam. Nálatok is megvolt a nagy családi kacagás! :D
Lacod se volt semmi! :)
Húúú, az a fit program is jól hangzik.

Navi:
Ismerősöd remélem már kapott új bogyót és jól vannak.
Tüneményes a kis csöpped, elolvadtam... :)

Andrea:
Gitar Hero és a Singstar biztos nagyon szupi lehet.
Pocód még mindíg nagyon tecc! Rajó lett kívánós? :) Ez melyik szakasza a várandósságnak? :lol:

Judit:
Gratula pici Blankának és a családjának! :)
Nálatok is jól sikeráltak az ajándékok. :)
Alakul a pocid, nagyon helyre asszonyka vagy vele! :)

Estrella:
Méhészeti bolta Ferenc krt-i villamosmegállóban van.
A lámpa elkelt!!! :lol:
Ha nem babaprojectben utaznánk és lenne egy nagyobb lakásunk/házunk, azonnal vennék ilyen játékot, annyira megtetszett!

Zsu:
Sajnálom, hogy perkálnotok kellett feleslegesen. Az viszont jó, hogy minden okés a leletben. Nagy út áll ismét előtted, de meglesznek ezek a vizsgálatok is és aztán irány a következő reménysugár! :) Nagyon-nagyon szorítok nektek! :)

Vicky:
Örülök, hogy Barbus már jobban van, a fotókon gyönyörű, na és azok a szempillák! Ez plusz szolgáltatásként lehet kérni a biológusoktól? :lol:

Woody:
Olyan szép dolgokat írtál a családotokról, altatásról, egészen elérzékenyültem... :)

Ann:
Lintner műt, ez már tuti? Drukkhegyek a lelkecskédnek és a testednek is! Mióma pápá!

Kubu:
Kész vagyok ezektől a fotóktól! Annyira cukik! :)

Mara:
GRATULÁLOK!!!!
Kép Hányadik hétben vagytok?

Zsuzska:
Ez tényleg jó hír! Szerencsés vagy, hogy van a családban ilyen dokipalánta. :)

Lukácsné:
Hogy ízlett Hannának a banán?
Nagyon szépek vagytok a fotón! Biztos készült apás is, amin mindannyian ott vagytok. :)

Zdsuzsó:
Köszi a lapot! :)

Pá Drágáim!
sajt@

Jóreggelt Mindenkinek, szép 2011-es évet!!!!!! :)

Vicky: Barbus Drága jól belehúzott :) Gratula az újévi meglepetéshez :)

Kubu: fogalmam sincs honnan veszi... :shock: Feltételezem,hogy minden "káros", ill. általa károsnak vélt dologtól óvni akarná a gyerekét... mert a csaj amúgy full hipohonder...csakhát ésszel kéne tenni mindezt. Azon csodálkozom, hogy az anyja nem szól neki ezekért...... :shock:
Mikor 1 éves már elmúlt a gyerek, akkor nekem előadta, hogy egy másik barátnő (akinek kb. 3 héttel kisebb a gyereke az övéknél), már kap a szülők felnőtt kajájukból, és hogy ez mennyire káros, és ő - az én barátnőm - inkább majd a saját felnőtt étkezésüket fogja úgy átalakítani, hogy az a gyerek is ehesse majd a későbbiekben... :shock:
Na belegondoltam, hogy próbálnék én majd így gondolkodni, az én imádom a bendőmet és az ízletes falatokat Rajómnak elővezetni ezt a felfogást..."fiam.. holnaptól bébipapit kapsz te is..."..... ha másból nem, ebből tutira válás lenne... :lol: :lol: :lol:

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
andrea-1

Vikus: Ne bosszankodj, ne engedd, hogy negatív gondolatok legyenek Benned!!! :)... lényeg, hogy be tudtátok adatni.. :wink: Bár tudom.... én is az a nem nyugszom bele a sérelmekbe típus vagyok..... :wink: De van olyan helyzet, amikor érdemesebb (Magad miatt) hagyni a dolgokat... :lol:

andrea-1

Vicky:
Akkor talán azért volt lázaska is? Szupi fogacskák!!! :)

Vikus:
Ezek hülyék!!! :twisted: :evil: Nekem a nyóckerbe - ahová nem tartozom, sosem jártam ott - egy körzetis nővér adta be, szó nélkül. Elolvasta a papíromat és a nővérke döfött, sok sikert kívántak.

Andrea:
Barinődben túltengett az "anyai" ösztön. Én tuti nem alakítanám át a mi étkezésünket, inkább apránként átállítanám a picurka étrendjét.

Pá Drágáim!
sajt@

Sajtikám... bújjjjjjjjék.... ugye tudod mit kívánok Nektek az újévre???? :)
Egyetértek Veled, amúgy is mi az a felfogás vagyunk, hogy alapvetően a gyereket fogjuk a mi életünkbe, életvitelünkbe beleilleszteni majd mindig (a korának megfelelően természetesen) és nem mi fogunk minden szempontból átalakulni miatta.... :wink:

andrea-1

LÁNYOK - ASSZONYOK!!! :lol:

Megörököltem a táblát, remélem nagyon kevés :wink: ideig vezethetem, de annál nagyobb szeretettel és igyekezettel szeretném.

2011. 01. 01. - az év első táblázata nemsokára bemutatkozik! :)

Szeretném aktualizálni a táblánkat, illetve pár infót beírni, ami hiányzik. Beszéltünk arról, hogy életkor helyett inkább a születési évet adjuk meg, így nem kell évente átírogatni a korát mindenkinek.

Akik már anyucik, náluk is vannak foghíjak - amiket én gyártottam :lol: , szerintem jó lenne, ha azok az adatok is meglennének, hogy az újak lássák, honnan indultak, milyen problémájuk volt és mégis lett gyermekük. :)

Priviben várom az adatokat, hogy kinél-mit kell módosítanom.
Van ahová kérdőjelet tettem, ha nem fedi a jelenlegi állapotot, kérlek szóljatok!

Köszönöm!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára sajt@ 2011.07.29 23:04-kor.

Pá Drágáim!
sajt@

Hahó!

BUÉK! Hamarosan a meglepi is jön!

Vicky: hát akkor a kicsi drágám nem véletlenül nyuglődött. Még 1 fog is sok,nem még ennyi, és ő még elmondani se tudja. Hm emlékszem annak idején az 1. Karácsony az üvöltéssel telt 3 fog jött egyszerre - csinálhattam én akarmit. Pedig gyógyszert is hozattunk, mert akkor még itt nem volt ilyesmi (bár sokat nem ért).

Sajti: a testvérem már csak ilyen, örül ha kötekedhet, ez tartja életben. Vannak ilyenek. Egy idősebb barátnőm a párja, hát próbálom hanyagolni mind a kettőt.

Elesés: ugy kell nekem, miért nem hallgattam rád, meg magamra. Na azóta már megbarátkozta a Cs.stoppal. Állás: ajánlatok vannak, de egy sem igazán jobb, esetleg csak kevesebb pénzzel- hm most sincs épp tul sok.

Vikus: privi ment kieg még azzal, hogy ha a VII. kerben laksz, akkor Péterffy ill éjjeli ügyelet Dob/Vörösmarty sarok.

Na majd jövök még széppel

üdv kispatak
Vendég

Bocsi egy gyors kérdés még:

Járt-e valaki mostanság Londonban? London Pass-on kivül milyen bérlet létezik még? Luton-ról mivel érdemes bemenni és mennyi. Sok féle van, kvázi minden irtó drága.

üdv kispatak
Vendég

Sziasztok!

Hogy boldog lehess,három kincset keress:higgy,remélj,szeress!
Hozzon az új év örömből végtelent,szeretetből önzetlent,sikereket,mit csak lehet!B.Ú.É.K!!!!!!
:lol:

Macs!Fogadd Őszínte Részvétem!

Segítségeteket szeretném kérni,voltam terh.cukor és inzulin vizsgálaton.
a cukrom sztem jó
0:4.8
120:5.3

inzulin
0:<2.0 ref.tartomány 2.0-29
120:26.2
Aki ebben jártas attól kérdezném,h az inzulin elfogadható még?
Előre is köszönöm a válaszokat.

Judit:alakul az a pocak
Béku:utólag hatalmas gratula

Ebben az évben mindenkinek teljesüljön minden álma!

SzámosPancsi
pancsi790204

Számos Pancsi: Cukor szerintem is ok-nak tűnő...... az inzulinnál nem csak azt kell nézni, hogy a ref. tartományban van-e az érték, hanem a 0 perces kiinduló érték 5-szörösénél ne legyen magasabb a 120 perces érték... (annó nekem pont felső ref.határérték körül volt a 120-as, de mivel a kiinduló 12,5-szerese volt, így kaptam rá metet...)... 0 perces pontos értéked nincs véletlen?

Sajtom: 1972 (a legjobb évjárat... :lol: ) vagyok én is.... :wink: :wink:

andrea-1

Andrea:nem írtak pontos értéket,ezt írták oda <2
De viszont a 120 percesnél meg nincs ref.tartomány.
pancsi790204

Pancsi: hát ez érdekes..... :shock: (A Jánosos kp-i laborban az inzulin 0-ás ref: 2-29-ig.... a 120-as meg 22-79-ig van és MIU/L-ben adják meg az értékeket....).

andrea-1

Andrea:Dunaújvárosi SYNLAB.-ban csináltattam,rem. csütörtökön tud fogadni a doki,kiváncsi leszek mit mond.Azért köszönöm!
pancsi790204

Andi!
teljesen igazad van,de azért vmit intézzek,h érezzék a törödést!
minden volt nálam még vatta és fertőtlenítő is!

Csajok!
Ma van a terminált együttlét... :wink:
holnap kell az utrogestant feltenni reggel-este,aztán 3x!
16-án kell tesztelnem ha addig nem jön meg!ha megjön akkor gondolom nem kell feltenni,de ha pozitiv akkor?
vikus82

Én is kíváncsi leszek...:) (amúgy rosszul írtam a 120-as értékem, nem a felső határon volt, hanem simán tartományban.... a lényeg a 12,5-szeresség volt).

Sajti, amúgy tegnap nem csuklottál??? Tegnapi postával megjött egy film, R. rendelte a ebayen... cirque du soleil - corteo :)... Az éjféli napsugarat már láttuk régebben :)

andrea-1

Jó reggelt! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Lányok,tegnap elmentünk étterembe enni húgomékkal,anyummal,hatalmas tenger gyümölcsés pizzát kaptam!
Akkora volt,hogy nem hittem a szememnek,szépen lelógott a pizza tányérról!

Sajnos ócska a pizzavágó kés,amit adtak hozzá,nehezen nyiszáltam vele a pizzatésztát! Emiatt persze megint utolsó lettem... Nem tudom,miért kell akkor a többiek tányérját elvinni? no mindegy,látta a pincér srác,hogy küzdök,erre odaszólt: nem szabad feladni!
Azt nem tudom,hogy az 50 kilós termetemből nem nézte ki,hogy egy akkora pizzát lenyomok,vagy a késes szenvedésemet látva jegyezte-e meg... :lol: :lol: :lol:

Lényeg,hogy simán megettem,és utána halkan még kérdeztem is páromtól,hogy akkor most desszertet nem eszünk?! :lol: :lol: :lol:

Nem reagált,azt hitte viccelek :shock: :shock: :shock:

Hát úgy képzeljétek el,hogy hazafelé onnan a kocsiban már korgott a gyomrom....
Ez azért már elég durva!

Húgomék nem épp vékony alkatúak a párjával,de nekik bőven elég volt... én eltörpülök mellettük,de már akkor éreztem,hogy eltűnt a gyomromban,mint egy süllyesztőben!

Teljesen mindegy,mit eszem,és mennyit,rá negyed órával,20 perccel már ájuldozok az éhségtől,miközben undort érzek a kaják iránt...
Vendég

Vikus... ma estére egy kalappal akkor Nektek !!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vagyis az kb. beb...na.... úgyhogy maradjunk abban hogy épp elég lesz, ha 1 db kisfickó az adott pillanatban jókor, jó helyen találja el az ojjektumot :) :) :) (Amúgy az ütődött Rajóm mindig ahhoz a jelenethez hasonlította ezt az egészet, mikor Luke Skywalker szétlőtte a Halálcsillagot.... :lol: :lol: :lol: :lol: )
Belegondoltál, hogy milyen már 2011.01.01-én megalkotni a köv. generációt????? :wink: :wink: :wink:
Pozi teszt után is használni fogod még egy db-ig az utrot... :wink:

andrea-1

Kubu, nem kint gyalogoltam, hanem fitness200-ben. Nem vagyok oda a helyért, mert kicsit trének tartom, de viszont olcsó, és ha csak egy órát gyaloglok és mást ezen kívül nem csinálok, akkor nem sajnálom rá a pénzt. Milleniumba szeretek járni, mert ott a gépeken rádiót i tudok hallgatni, meg szép is a terem, van 1-2 valóban jó óra, meg vab szauna is, viszont az meg elég drága lett sajnos. Bérletet meg egy ideje nem tudok venni, mert ugye soha nem tudom, hogy hogy alakul az életem. Régen még volt A és B terv, mostanában nincsenek terveim, hanem majd lesz valahogy...
A duna parti gyaloglás is jó lehet, de egyedül talán 1-2-szer mentem csak le futni, és kizárólag világosban...Olyan elhagyatott a duna part errefelé, talán a csepeli oldal ilyen szempontból jobb lenne.
Hol szeretnétek majd házat venni?

Tényleg lányok van valakinek olyan ismerőse aki tud segíteni lakáseladás témában? Pontosabban abban, hogy milyen lehetőségek lehetnek jelzáloggal terhelt lakás eladására. Már 2 éve fizetem a hitelt, és már több, mint 2 millával kell majd többet visszafizetnem. Viszont nem maradhatunk örökre egy 35 nm-es lakásban. viszont -2,5 milla bukta az nagyon gatyául hangzik...A hitelátruházással kapcsolatban meg azt olvastam, hogy olyan nem létezik...

Vikus! Hajrá spontán sex!! :)))
Amúgy én is ilyen vagyok, hogy biztos nagyon felhúztam volna magam és azon gondolkodnék, hogyan lehetne nem szó nélkül hagyni. Aztán 1-2 nap után rájövök, hogy valószínű semmi eredménye nem lenne az ugrálgatásomnak, csak felesleges energiapazarlás. Bár nagyon megérdemelné az a hölgy aki ilyen csúnyán, lelketlenül állt hozzá a dologhoz. Miből áll neki beadni egy szurit!! Nem is értem... én biztos nem tudnék ilyen lenni..
ann74

Jó reggelt 8)

tegnap már nem tudtam jönni, hogy BUÉK-ot mondjak nektek, de most itt vagyok, talán még nem késő.

Macséknak szeretnék először is sok-sok erőt küldeni, a megbékéléshez, elfogadáshoz és a Balu szeretgetéshez ebben a nehéz időszakban!

Valaki írja meg nekem pü-ben, hogy mit tud Vasikáról! Köszi!

Mara, én emlékszem rád és nagyon gratulálok!!!

Lányok, a babaképek gyönyörűek, Vicky, Woody, Kubu, Nava, Ildi, büszke vagyok rátok 8)

Eszter és Sajti, az első siekereket 2011-ben nektek kívánom, persze aztán szép sorban a többieknek is!

Judit, Mieza, Breki, Ancsi, Andi, Mara, magunknak pedig azt, hogy csak így tovább!

Patak anyukánk, neked is egy boldog(abb) évet kívánok!

Más. Lányok, komoly téma. Szakdolgozat írásra adtam a fejem. Vicces, mert évek óta volt egy témám, félig készen ráadásul, majd amikor a kozulens lánnyal találkoztam ezügyből kifolyólag, egyszercsak kibukott belőlem, hogy miről is szeretnék igazán írni. Elvállalta a téma vezetését, de nagy szükségem lesz (lenne) a segítségetekre. Természetesen név és konkrétumok nélkül!!!

Még csak körvonalazódi, de valami olyasmi lesz, hogy egy online közösség élete a meddőség tükrében. Ki hogy talált ide, miért, mit kapott, miért maradt, milyen szokások é szlengek.

Szóval addig olvastam sokat zugban, hogy belétek szerettem 8) :oops:

Nem tudom számíthatok-e rátok, de nagyon jó lenne...

Ja, egyébként itt minden rendben, kis@ 27 hetes, már a köldököm fölött kopogtat, már csak napok kérdése sztem a bordaütlegelés. Szééépen kerekedem és nehezen kötök cipőt. Jövő-jövő utáni hétre tervezek 4D-t.
kpn

Sziasztok!

Boldog új évet mindenkinek!!!!!

Zsuzsó
Mekkora most a pici???
Még 3 hét, mire kiderül a neme?!
Végigdiétáztad a karácsonyt?

Béku
Hova mentetek végül? Akkor nem lett kagylóevés :(
2 ünnep között nálunk sem dolgoztak a védőnők…
Én felhívtam a központi számot, megmondták a cím alapján, kihez tartozom és ő mikor rendel, időpontot nem kellett kérnem.

Kispatak
Híztam fél kilót, így már csak mínusz 1 kg-nál vagyok…
Kolléganő az iskolás gyerekét is szoktatja még reggel, este, vagy csak este elalváskor, ezt nem tudom pontosan, de durva!
Én állandóan a booking.com-on foglalok, nagyon szeretem!
Olyat válassz, ahol sokáig ingyen le lehet mondani, úgy nem bukhatsz rajta.
Lehet értékeléseket is olvasni, én az alapján döntök.
London sajnos nagyon drága, úgyhogy jól ki kell nyitni a pénztárcátokat :(
Engem nem nagyon vonz, nem voltam ott, így sok infom nincs, céges útnál meg ugye nem nagyon számít az ár.

Andi
Barátnődnek simán összejött a baba?
Mondjuk akkor sem értem ezt a nagy féltést, ha nem…
Így mondjuk nem lesz túl tartós a házasságuk…
Milyen színben volt most kitéve a babakocsi?
Milyen bútorokat vesztek majd?
Baldachinokat én is néztem, de próbálok a földön maradni :)
Most arra hajlok, hogy Ikeásat veszek, mert az szúnyoghálós, és nálunk rengeteg szúnyog volt nyáron… Van egy helyes, kék a teteje és felhők vannak rávarrva, neten persze nincs fent.
Meg talán a sima fehér rácsvédő lesz és arra varrok még minden félét…
Alapból ilyen a szoba (vagyis ez még építkezős kép), nem szeretném túlcsicsázni:

Vicky
Na akkor megerősítettél, hogy az Ikeás rácsvédő nem dekoratív, de legalább praktikus…
Barbus jól beindult fog-ügyileg, biztos jó nyűgös szegény!

Vnbeni
Köszi a gratulációt!
Jövőre fogok még dolgozni, májustól szeretnék otthon lenni, csak most voltam otthon majdnem két hetet.

Ann
Még nem kaptál időpontot a műtétre?
Karácsonykor nekem sem sikerült betartanom a diétát, remélem nem lesz baj! A munkahelyen sokkal könnyebben megy.
Lehet ma én is kimegyek az erdőbe…

kubu
Akkor ráértek még a költözéssel :)
Én is ittam sok kólát az elején, jó volt hányingerre…

Sajti
Köszi a méhészboltot!
Lámpát a kátrányos helyzetűek kapták? Azért ha van róla képed… :)

Kép

Kép Kép
estrella22

Estrella: végül a rakparton lévő olasz étterembe mentünk,de így is volt kagyló,mert a tenger gyümölcsés pizzámon koktélrák volt,szürke kagyló,meg fekete kagyló! :)

De bevallom,nekem a kis szürke sokkal ízletesebb volt... :D

Védőnő ügyben szerintem elsétálunk majd az egyik gyerekorvosi rendelőig,hátha tényleg ki lesz függesztve,ha már telefonon nem lehet megtudni :)
Ha szerdáig sehogy se derül ki,az új dokinál rákérdezek :D
Vendég

oppá és persze Zsuzsó, Estrella, titeket nem szándékosan hagytalak ki a felsorolásból. Télleg :oops:
király ez a szőnyeg :)
kpn

Kpn: remélem majd hozol nekünk fotót! :D
Vendég

Hahó!

KPN. én már megírtam, hogy Vasi babát vár. Ha gondolod, lépj vele kapcsolatba.
Nagyon telik az idő, tavaszra már szülni fogsz? Remélem nekem is tartogat valami jobbat, köszi a jókivánságot.

Breki: ez a baba tengerész lesz? Már kérdés hol? Igaz én kerti szomszéd is hajózik valahol Bahamákon. Még a végén "elhizol"?

Esztrella: ő lesz a babaszoba? Huh bár mi tetőtér lenne beépítve. De azt hiszem egyhamar nem lesz, kinek?
Köszi az ötleteket, még nem tudom mi lesz - ez a "kiruccanás" nem egy olcsó játéknak tünik. Lehet valami más megoldást is néznem kell.
Hajrá evés! De ez a kolléganő? Hát azért ez már szerintem totál gáz!? ill. pszicho eset.

Ann: szerintem legelőször a bankot kérdezd meg, ahonnan a hitelt kaptad, hogy mi a teendő, mit lehet tenni. Ahogy én gondolom, a vevőnek legelőször a hitelt kell visszafizetnie aztán a maradék a tiéd. De ehhez ugyis ügyvéd kell, az bizonyára többet tud és mivel lehet, hogy bankos dolog, nem is elég az ügyvéd, hanem közjegyző?

Na én is szabadulnék már a hiteltől, csak egy kicsit menjen lentebb az áf. de inkább drágul. Majd meglátjuk.

üdv kispatak
Vendég

Kpn: nem is kérdés, rám bizton számíthatsz.... szleng ügyben legalábbis biztos tudok segíteni :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: De amúgy is.... tudod az úttörő ahol tud segít... :)

Estrella: Nekik simán összejött, igaz 1 év meló ott is volt, de közel se volt olyan kálvária mint itt bárkinek is... :shock:
Csajnak egy szerencséje van, hogy ott a férj birka türelmű és imádja... én Rajómmal nem művelhetné ezeket, az tutifix. :)
A kocsi sötétbarna-világoskék színben volt most kint. Az is egyébként nagyon mutatós volt, de nekem a terepszín cucc-imádatunk miatt jobb tetszik az a verzió, amit mutattam múltkor :)
Ne vess meg érte, de nálam már most tudom, hogy sanszos, hogy kevésbé fogok tudni a földön maradni... amúgy se vagyok az az élire állítom a garast fajta... gyerek cuccokkal kapcsolatban meg ugye olyan régi már a vágy, hogy ha fussa valamire, akkor nem lesz túl nagy mérlegelés, hogy ha valami nagyon tetszik, akkor van ócsóbb, szerényebb is.... Persze ha nagyon szorul a nadrágszíj, akkor meg úgysincs min agyalni... :wink: De most az elképzelés kiegészítőkben még az esztétikum felé hajlik :)
Bútorok ikeásak lesznek... színes kiságy... nekünk a lakás több pontján visszaköszön a mentazöld szín, így ilyen színű kiságyat néztünk ki (Somnat), szeretnénk ha a gyerekszoba is mind stílusában, mind színeiben beleillene a lakás összképébe.... 2 kis szekrény van még tervben (Stuva tároló néven fut) egyik kétajtós, a másik fiókos verzió, közepes magasságúak (128 cm, mivel a mi lakásunk tetőtéri) ajtójuk zöld, ill a fiókosnál zöld és fehér fiók vegyesen... pelenkázót még nem találtam azóta sem, de mivel a bútorok színe fehér-világoszöld lesz, így adott hogy fehér pelenkázó kellene... a szőnyeg pedig rózsaszín, nagy színes virágok vannak rajta... ez már egy ideje megvan.. :) A bútorokra amúgy még gondolnék olyan matricázást, mint a milyenek a faltetoválások (pillangókkal-mesefigurákkal pl. de annak még nem néztem utána). Szóval a gyerekszoba színvilága zöld-fehér-rózsaszín és egy kis részen ütősebb bordós szín lesz...

Béku: én télvíz idején nem erőltetném a gyerekorvosi rendelők látogatását most így az első időszakodban meg főleg nem... de komolyan, kell az hogy bármi kórság rádugorjon a kiskölkökről?.... :wink:
Neten a kerületi szakrendelőt (ahol laktok kerület 16 ugye???.... www.budapest16.hu) keresd meg ott a védőnői szolgálatot 1 telefon és megmondják cím szerint melyik versenyzőhöz tartozol... :wink:

andrea-1

Ann,
én is adtam el hitellel terhelt lakást. Annyi íz egész, hogy a vevőnek tudnia kell róla, és ahogy Kispatak írta, először a hitel részt kell kifizetnie, akkor a bank leveszi a jelzálogot, utána a maradék összeg a tiéd, és a nevére írják a lakást.
Ha másik ingatlant veszel, arra bizony új hitelt kell felvenni, mi is így tettünk.
Amúgy a hitellel terhelt lakás adás-vételéhez is elég az ügyvéd előtt kötött szerződés, és az ügyvédek nagyon profin tudják hogy mit hogy kell megfogalmazni hogy ne legyen belőle később bibi.

Kpn,
te is elő zugból? :D
Ha kell segítség a szakdolihoz szólj, én szívesen "nyilatkozok".
Rengeteget kaptam ettől a közösségtől, és komolyan, mindenkinek csak ajánlani tudom, hogy ha olyan problémával áll szemben amit a családdal, barátokkal nem tud megosztani, próbáljon sorstársakat kereseni!

Kispatak,
úgy lesz az, hogy ez az év mindenkinek jókat tartogat :wink:

Estrella,
klassz a szoba már így is, én se csicsáznám agyon!
Nálunk mondjuk a padló lesz egyszínű (laminált) és a fal mintás :)

Breki,
akkor mégiscsak kiélhetted a kagyló-vágyat :D
Az enyém a fagyóban gubbaszt, arra vár hogy a lusta háziasszony elkészítse. De tegnap sütöttem sós és édes sütit, egybensült karajt, lencsét főztem mára, franciasalátát, töltött tojást és sonkatekercset csináltam...ezek után a kagyló megvárja a holnapot!

Viki,
akkor érthető Barbus láza, nyafija! Hihetetlen kiscsaj, egyszerre 6 foggal birkózni :shock: Nam lesz könnyű időszak! Hűthető rágóka szokott segíteni.

Vikus,
mindent bele ma!!!
És ahogy Andi is írta, holnaptól még kb. 8 hétig haverod lesz utro :wink:

Akire nem jutott energiám/figyelmem, azoknak is pussz!

Kép
judit0713

Csajok!
a terminált együttlétre azt mondta Sz ma legyen!este fele is jó még? :? :? :? már délelött csináltuk!de meddig van az ideje?
vikus82

Vikus,
inszem után azt szokták javasolni, hogy lehetőleg még aznap este, vagy másnap legyünk együtt.
Szóval simán jó este az új menet, és holnap is :wink:

Kép
judit0713

Judit: igen,azért kiélhettem a kagylós vágyat! :D
a rák nagyon jólesett!! :)

Most viszont kómás vagyok...

De Te jó sok kajcsit készítettél!! :shock: :shock: :shock:
én egyet se vagyok képes,nemhogy többfélét is?? :lol: :lol: :lol:
Vendég

Küldök nektek szépségeket, és kivánok velük minden jót - sok-sok babácskát és jó egészséget

kispatak

Kép Megmentettek, megháláltam

Kép Próbálkozom kinyilni

Kép Nekem jobban megy, minden irányba jut egy virág

Kép Össz-tánc

Kép Idilli netezés
Vendég

Béku
Na jó, akkor a pizzán megkaptad azért, az tuti jól át volt sütve!
Szerintem hétfőn hívd fel a védőnőket, akkor már tuti felveszik!

Kispatak
Igen, ez lesz a babaszoba…
Én inkább Írországba mennék, de lehet az is bazi drága…
Szépek az orchideák!

Andi
Hát az én pasim sem tűrné ezt a viselkedést, az tuti!
Jaj, dehogy vetlek meg, mindenki azt vesz meg a babájának, amit akar és amit tud! Én is el tudnék milliókat verni erre…
Vagány lesz a mentazöld meg a rózsaszín!
Pelenkázót én sem találok, nincs fehérben semmi normális.

Judit
Nálatok milyen bútort fog csinálni a férjed?

Kép Kép
estrella22

Estrella,
nálunk sajnos nem csak egy fala lejtős a szobának, hanem több, így csak picike szekrények férnek el rendesen.
Kiságyat kapunk, csak még nem döntöttünk, hogy a fenyő színű legyen, vagy a sötétbarna vanília rácsokkal.
Mondjuk nekem a fenyő tetszik, mert 3 szinten állítható a magassága, és két rács kivehető később, amikor már mászkálni támad kedve a picurnak.
A döntés után nekiláthat megfelelő színű bútorlapot venni. Fiókos szekrény is lesz, meg kis polcos pakolós, nameg valami nyitott szekrény a játékoknak. Valamelyiknek a teteje lesz a pelenkázó.
A Bergonban nagyon klassz, rögzíthető pelenkázó lapot találtunk, amit később levehetünk, és marad a normál kis komód.

Kispatak,
annyira szépek a virágaid! Én is szívesen üldögélnék közöttük :)

Breki,
én is eléggé gatya állapotban voltam eddig, de tegnap úgy megörültem hogy végre van elég energiám, hogy gyorsan kihasználtam :wink: Aztán persze este mértem vérnyomást, mert kóvályogtam: 93/67

Kép
judit0713

Judit!
oké,Te irtad múltkor,h a stimulációtól szedtél vasat minden második nap!megfogadtam a tanácsod!
meddig szedjem?

Kispatak!
gyönyörű orchideák,én legyilkolom őket! :cry: :cry:
vikus82

kispatak: Gyönyörűek az orchideák, szerintem a mieink sosem fognak virágozni. :( Már ilyen zöld kacsokat hozott mind a kettő, de ennyi. Pedig olyan gyönyörű virágai voltak. Az egyik csajszi azt mondta, hogy ők desztilált vízzel locsolják.

Szépek a babaszobás cuccok. Aki egyébként fehér pelenkázóra vágyik, annak tudom javasolni az ikeásat egy szép függönnyel. Az lehet fehér.

Fogzás-láz: Hát lehet benne valami, de azért én a 39,2-es lázat inkább a vírusnak tulajdonítom. Persze lehet hogy az dobott rajta. Ma sokkal nyugodtabb.
vicky79
Budapest III. kerület

Vikus,
én a pozi tesztig szedtem, 2 naponta egyet.

Kép
judit0713

Hopp, enyém az új év első laptetője!
Hozzon mindenkinek nagyon-nagyon sok boldogságot az új évben!
- Az anyukáknak sok örömet a gyermekeikben
- a kismamáknak könnyű szülést, egészséges babákat,
- a várakozóknak minél előbb pocakot,
- Kispataknak visszatérő báránykát,
- Macséknak megnyugvást, és rengeteg vigaszt Baluban!

Kép
judit0713

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?