A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Sziasztok :D !
Én is itthon vagyok, kisebb kártyaparty van nálunk :) .
Sajnos nem túl vidám a szilveszterem, a 17. éves kutyusom feladta, pár órával ezelőtt elaludt :cry: ...
Még visszanézek később, de ha bealudnék, akkor boldog új évet Nektek :D !
dettyk

Maggie hű, a kenyérlángos 8) majd azt le beirod a receptek közé???

Vindo, mosni, teregetni, vasalni kimondottan tilos :wink:

Dettyk kártyaparty 8)

Hát nálunk sokkal komolyabb party volt, de idén Árika nagyon nyügi:-( nem leheett nagyon partyzni, bealudt már 8kor a hintában, bár Péterke Dáridózott velünk 10ig, apával táncoltak is :roll:

Heni
KépKép
heni81

Elaludt, megnézünk egy filmet :arrow:
Majd visszanézek, ha vége van :wink:

Szia Dettyk. Szegény kutyád :(

Kép
vindolanda

BUÉK Csajok, köszönöm az elmúlt évet és remélem együtt maradunk a jövő évben is:-) !!!!!

Heni
KépKép
heni81

Gyerekek elaltatva. Mi jottunk ittalvos buliba jozsara. Filmet nezunk nyugdijas party.

KépKép
kaqk
Debrecen

Boldog Új Évet Csajok :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Hú de eltünt mindenki :D

Vindo biztos bealudt a filmbe :D

KépKép
Kép Kép
l.móni

Nem aludtam ám el (életemben egy filmen aludtam el eddig összesen, az a Pókember 2 volt). Nem tudok tévé előtt, utazás-, illetve olvasás közben aludni :roll:

Szóval: Boldog új évet kívánunk minden aktív és passzív fórumozónak!

Irina, sikerült egy egész vicces filmet kifognunk, az a címe, hogy Idiocracy.

Heni, hát, én nem bírom nézni a kupit :wink:

El is pakolom a lakást nagyjából, aztán szerintem alszok :arrow:

Kép
vindolanda

Sziasztok!
Boldog Új Évet kívánunk mindenkinek!

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Halihó!

Bocsánat, hogy kidőltem az éjjel, de most is jó lesz még: :lol:

Nagyon boldog új esztendőt kívánunk mindenkinek!
dmaggie

Szóval, nálunk már ébresztő volt, van. Bercó nagyon nyugtalanul aludt, aztán hajnali négykor megjelent az ágyunkban. Egy moccanáskor éreztem, hogy már képtelenség lesz visszatérnem a helyemre, így átköltöztem a másik ágyra. Ekkor még azt is ellenőriztem, hogy Dávid megjött-e. De nem. Egyszer meg arra ébredtem, hogy vonul a szobájába. Hétkor meg Bercó kért, hogy menjek vissza hozzá, no, akkor meg apa költözött. Jó kis mozgalmas éjszaka volt. :lol: :lol:
dmaggie

Tegnap nem írtam, de láttam Vindo új frizuráját. :lol: :lol: Sokkal rövidebb a haja, mint volt, de nagyon jól áll neki. :lol:
dmaggie

Köszi, Maggie :wink:

Tízkor megriadtunk, nagyon jól aludtunk 8)

Fruzsinának boldog névnapot kívánunk!!!

Jövök még.

Kép
vindolanda

Boldog Új Évet!!!!!!!!

Nem tudtam jönni,bocsi..apa eléggé ramatyul volt,bevittem az ügyeletre.. most is fekszik,szar a gyomra émelygős...sz.tük egy vírust szedett össze.. no mindegy nem akarok az év első napján ilyeneket írni..

Szóval remélem mindenki kipihente az éjjeli fáradalmakat.. :)

Ez a fa nagyon szép!!!

Kutyit sajnálom.. :(
varga tünde

R. Spongya bobos lufival aludt, már fogja is:)

Hörcsög, gyere gyakrabban :wink: Mi van veletek? Költözés?

Most kávézok, és átfutom a híreket :arrow:

Kép
vindolanda

Szia Tünde!
Jó kis szilveszter... nem mintha mi sz...rá buliztuk volna magunkat :roll: :lol:
JObbulást a párodnak :!:

Kép
vindolanda

Buek.
F7 ota fent. Megy a jatek, meg nem tudjuk mikor megyunk haza.

KépKép
kaqk
Debrecen

Sziasztok, lányok!

NAGYON BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁNOK MINDENKINEK!!!

Vindo, szuperek a Rugó-képek és a debreceni csoportkép!

Látom, volt itt élet este és éjjel! ;-)
Bocs, hogy nem jöttem, de egy szolid vacsorázós-beszélgetős szilveszteri látogatás után hazajöttünk, elbúcsúztattuk az óévet, aztán el is aludtunk (szerintem engem a pár pohár ital és utána a hosszú hazagyaloglás fárasztott ki, a villamosok nem jártak akkor, mert baleset történt, a pótlóbuszokon meg tömegnyomor volt). Ádi most anyuéknál van, kora délután megyünk érte. 8) Na és a csúcs, hogy végre egyhuzamban aludtunk 8 órát. :D
Szerintem indulásig olvasgatni fogok valami jót (ez az, amit itthon a legritkábban csinálni tudok).

Tényleg remélem, hogy 2011 sokkal kellemesebb év lesz, mint a tavalyi, mert annak a sűrűsége mindent vert.
(Mondjuk már januárra annyi munka összegyűlt, hogy ihaj...).
irina

Kaqk, szépségesek vagytok a képeken!

Heni, azt hiszem, Te kérdezted: rollerezés: jól megy Ádinak, ám ez egy cseles roller, mert 2 kereke van hátul, így nem borul fel. :D

Vindo, megnéztem, vicces film lehet az Idiocracy. Mi egy Dexter-epizóddal búcsúztattuk 2010-et (előtte kicsit baginacsát néztünk, most az atv-n van műsoruk, az évzáró beszédek paródiái nagyon jók voltak).
irina

Na, egyre többen leszünk:)

Móni, Heni???

Nekem ez a chilis forralt bor újdonság volt, még nem ittam ilyet :roll:

Elkezdem a takarítást, a férfiak még az ágyban nyomulnak a lufival, mesét néznek 8)

:arrow:

Kép
vindolanda

Az csinálta, aki a Beavis és Butthead-et. A nulla pénz látszik, de mi sokat röhögtünk rajta. Bár a kritikái nem olyan jók, de a kritikákat már nem értem egy ideje...

Tényleg megyek :arrow:

Kép
vindolanda

Spongya Bobos szép reggelt :D (azt kell néznünk, cicus rákkattant)

A reggeli 5 órási ébredéssel én nyertem :D
Az ébresztőórám persze most édesdeden durmol :D Én meg majd pihenek délután :wink:

Dettyk sajnálom a kutyust :(

Tündi jobbulást párodnak++++

Irina hosszú alvás 8)
tuti jobb lesz, de azért 2010 is jó volt ám :wink:

Vindo ide is jöhetsz takarítani, ha otthon végeztél :roll:

Mi ma már disznót vágtunk (grillázscoca, nővérkém csinálta) mindjárt beteszem a husit sülni és elindítok egy adag mosást. Ha a mai napot kihagyom reménytelenül összegyűlik megint :? úgyhogy én nem tarthatom be a "nem csinálok semmit ma" babonát. Sajnos.

Na cicus bújni akar :lol: :arrow:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Móni, hát tényleg Te nyertél az 5 órával :shock:
Délután gondolok Rád, akkor tényleg tessék aludni. :-)
Malacsült, hm............. isteni lehet.
Teljesen meggyógyultatok, ugye?

Igen, nekem is kéne kicsit felmosni, vasalni, S meg csinál gyümölcsrizst. :D

Vindo, nekem sem egyezik sokszor a kritikákkal a véleményem, régebben ez ritka volt. Mondjuk amire egyöntetűen azt mondják, h borzalmas, azt kihagyom v. csak itthon nézzük meg.
irina

Dettyk, részvétem a kutyusod miatt. :cry:
irina

BOLDOG ÚJ ÉVET MINDENKINEK!!!!!!!!!!!

Mi kicsit betegesen értünk át az új évbe. Sajnos nem bírtunk orvos nélkül helyrerázódni, csütörtökön elmentünk, antibiotikum kúrán vannak a gyerekek és a jövő héten még itthon leszünk, hogy helyrerázódjunk. Nekem a derekam húzódótt be, úgyhogy se ülni, se állni, se feküdni nem bírok. Igyekszem visszaolvasgatni is.

Dettyk!
Részvétem a kugyus miatt.

Móni!
5 órai kelés? Elég rosszul hangzik... A malac viszon jól!

Irina!
Láttam ám a karácsonyi képeket, Ádi nagyon édes volt rajtuk!

No igyekszem visszaolvasni...

Kép
gica1

Remélem mindenkinél nagyon jól telt a karácsony is, és a szilveszter is! :)

Mi szomszédokkal ünnepeltünk. Tulajdonképpen 24-e óta folyamatosan bulizunk családilag - állítom itt Pakonyon fogy Pest megyéből a legtöbb pálinka. :oops: :lol:
Így a szilveszter elég lájtra sikerült, minden esetre a gyerekek (Gegi kivételével) éjjel 1-kor :shock: kerültek ágyba.

Legyen szíves mindenki erőteljesen elgondolkozni, hogy mikor tartsuk a topikunk 4. évfordulóját! :D A január 15-e nem jó nekünk, csak utána valamikor. Mindenkit szeretettel várok nálunk Felsőpakonyon! :) Esetleg belőhetünk egy január 22-őt.

Kép
Kép
Kép
gremese

Sziasztok!

Gica jobbulást Nektek is!

Dettyk részvétem a kutyus miatt:-(

Irina hát azért voltak események 2010ben is, de egy sokkal szebb és főleg nyugisabb évet kivánok:-) én magunknak is:-)

Móni tudtál pihenni? Nálunk elmentek a fiúk anyósékhoz újévet köszönteni, szundiztam kicsit 8)

Mesi nekünk jó a 22. :-) és már alig várom!

Heni
KépKép
heni81

Hát csajok sorry, hogy csak ma jövök, de elég sűrű volt a program :D
Buliztuuunkkk :lol: csak mi ketten apával...:lol: fergeteges karaoke party volt barátainknál fél 5 re vergődtünk haza :)
Szóval jól éreztük magunkat. Eddig próbáltam összeszedni magamat.
Nagyon boldog új évet mindenkinek és kívánom, hogy az idei álmokat célokat terveket mindenkinek sikerüljön megvalósítania.

Bocs most visszaolvasni nem tudok, talán majd este vagy holnap.
Amúgy én is mosok...ajajjj...de muszáj volt.

KépKép
KépKép
fleur

Sziasztok!

Boldogabb új ÉVEKET kívánok :)

KépKép
viranka

Tündi, szuperek a Balcsinál készült képek, nagyon édesek vagytok rajta! ;-)

Gica, a legjobbakat a gyerekeknek, mielőbb gyógyuljanak meg!!!

Mesi, Bulipakonyban laksz? :lol:
Tök jó lenne, ha a 4 éves topiktalálkozón sokan tudnánk lenni. És köszi előre is, hogy ennek terhét magadra vállalod!
Nekünk jó jan. 22.
irina

Na, hallom, S Ádi haját mossa (eddig én mostam, de akkora hontyhannás jelenetek lettek belőle, hogy kiszálltam belőle). Mondjuk az sem semmi, ami most megy a fürdőszobában. Ádi úgy kiabál, mintha iszonyúan fájdalmas lenne, hogy lassú langyos zuhannyal öblítik a haját. :shock:
irina

Jó reggelt!

Betegeknek jobbulást!!!

Rugó is végigordít minden hajmosást, ketten kellünk hozzá, hogy le tudjuk vezényelni, úgy küzd. Igazi harcos 8) :lol:

Szia Gica!

Fleur, ez nem lehetett semmi :shock:
Hát, én még sosem vettem részt karaoke-partiban, de szerintem nincs az az italmennyiség, ami után nyilvánosan énekelnék egyedül :roll:

Móni, hogy vagytok?

Pillanatkép tegnapról. A hűtő-pucolás végére teljesen KO voltam :roll:
Kép

Kép
vindolanda

Buli - hát, nem valószínű, hogy menni tudunk :(
De jó szórakozást Nektek, Emesének meg sikeres szervezést.
Jön.

Kép
vindolanda

Jó reggelt!

Itt hiszti a köbön. Mind a kettő műsorozik, cicus csak úgy, a kisHerceg meg az áttörni készülő foga miatt.
tegnap délután aludtam ám 8) evett mindkét gyerek én meg lefeküdtem. Z mondjuk közölte, hogy Ő egy hős mert egyik se aludt és Ő szórakoztatta őket, csak hogy tudja aludni

indulunk boltba. Még jövök

KépKép
Kép Kép
l.móni

Maggie Vindo: Ma ünnepeltek jól tudom? akkor BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT!!!!!

KépKép
kaqk
Debrecen

Köszi, Kaqk :wink:

Maggienek is boldog születésnapot kívánunk :!:

Kép
vindolanda

Vindo és Maggie boldog születésnapot :lol:

Fruzsinak pedig boldog névnapot :lol:

Vindo mintha cicust látnám hűtőtakarítás közben :lol:

Gica jobbulást nektek+++
Hátadra van egy csodakrém. Apusomtól kaptam, csupán gyógynövényes, elég szagos (és szépen fejeztem ki magam :lol: )de nagyon nagyon jó. Miután bekentem a csípőm, 2 hét szenvedés után könnyebben tudtam mozogni.
Mindjárt kimegyek megnézem a nevét.

Mesi elviekben jó, de csirip és pöti mostanában sokat betegeskedik így még stornózva lehet :roll:

Hahóóó lányok, hol vagytok?!?!?!?!
Sense, Nektarin, Ágica és a többiek?!?!?!
Lassan megszűnik a topikunk :cry:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Hát, azért meg nem szűnünk tán...

Alig tudtam előcsalogatni a hűtőből, kis rongya is volt, azzal segített. Marhára idegesítő volt szegény :? :lol:

De a hűtő mostanra szép tiszta.

G. régi iratokat rak rendbe, mi Rugóval játszunk-mesét nézünk.

Elég nyomi vagyok, már sikerült is összekapnunk :shock:

Köszi, Móni :wink:

Kép
vindolanda

Megetetem a halakat, éhesnek tűnnek :arrow:

Kép
vindolanda

Móni!
Igen, megköszönném, ha megnéznéd a csodakrém nevét! A szaga nem érdekel, csak a hatása! :wink:
Örülök, hogy tegnap azért tudtál egy kicsit szundizni napközben. Amúgy nem nagyon lehet bírni a kiképzést...

Vindo!
Boldog szülinapot!!!!!!
Hűtőtakarítással ünnepled? Ja, látom az tegnap volt. Rugó nagyon segítőkész! Én oviidő alatt takarítottam ki...

Maggi!
Neked is boldog szülinapot!!!

Mesi!
Nekünk jónak tűnik a 22. Remélem el is jutunk egészségben!
Az én gyerekeim a szokott fél 10-es időpontban dőltek ki szilveszterkor is, mert aznap véletlenül aludtak délben.

Irina!
Nálunk is Apa dolga a hajmosás, őrül sivalkodással körítve...

Kép
gica1

Frutainak boldog nevnapot. A változatosság kedvéért emma taknyos. Köhög höemelkedése van a fükét tarkóját fájlalja.

KépKép
kaqk
Debrecen

Vindo, Maggie, Isten éltessen Titeket nagyon sokáig, drágák!!!

Gica, jobbulást a hátadnak!!!

Kaqk, Emmácskának mielőbbi jobbulást!

Móni, szerintem sem szűnünk meg, mindig lesz min. 2 ember, aki nem hagyja. De az tény, hogy egyre kevesebben beszélgetünk...
irina

Vindo és Maggie! Nagyon boldog szülinapot!!!!!

Emmának jobbulást! :)

Mi jól viseljük a hajmosást, bár nem visszük túlzásba.
Ami Bulipakonyt illeti, rém találó, itt még télen is van élet! Akár az utcán, akár máshol. :)

Gyerekek lassan ébrednek, próbálok villámgyorsan feltenni képet.

Kép Kép

Kép
Kép
Kép
gremese

Móni! Csak nem lesztek betegek 22-én! ++++++++++++

Holnap viszem Gegit bölcsibe beszoktatni. :? Olyan furcsa érzés, de mindkettőnknek jó lesz, nekem segíti a munkám, ő meg találkozik egy kis változatossággal. Egész héten lesz fél 1-ig, majd heti két délelőttöt fog járni, 8-f1-ig. Szerintem ez elég baráti. :)

Kép
Kép
Kép
gremese

Gica na megnéztem
Dr Försters Kur-a-san
Kráutersalbe (az á-n nem vessző van henem kettő pont)
nem tudom lehet-e itt kapni, nekem apum adta, neki külföldről hozták :roll:

Mesi húúúú de nagy a Gegi :shock:
tiszta apja :D

Kaqk jobbulást Emmának+++++++

Vindo hát nehéz mellettük takarítani az biztos.
Én már várom, hogy cicus menjen holnap oviba :oops:
1, csend lesz
2, végre kipróbálhatom az üvegcsiszolómat amit a Jézuskától kaptam 8) :lol:
Mi tegnap kaptunk össze folyton Z-vel. Ma már jobb 1 fokkal :roll:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Mesi könnyen be fog szokni Gegi :lol:
Neked rosszabb lesz mint neki :wink:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Halihó!

Csak gyorsan, mert B. éppen fürcsizik Gergővel, aztán meg altatás.

Fruzsinak nagy-nagy névnapos puszit küldök!!!
Vindo, Neked meg a legjobbakat kívánom a közös szülinapunkon!

Nagyon köszönöm a jókívánságokat, hááát rám is fér. Én is abban reménykedem, hogy ez az év jobb lesz, aztán majd meglátjuk. Mondjuk az asztrológus barátnőm azt mondta, ez az évem is eléggé harcolósra sikeredik majd. Na, ennek nem örülök, már elég volt.

Ma legalább jó volt. Bár ünnepeltkén szokásos módon elsőnek keltem, aztán konyhatündérkedtem. Viszont nagyon finom somlói tortát kaptam, meg délután anyukám vigyázott Bercóra, mi meg a Kedvessel, meg az öcsémmel elmentünk moziba. No, régen láttam ilyen rossz filmet. (Az utazó)
De a lényeg a kimozdulás volt, az meg jól esett.

Most meg összekészítettem az ovis dolgokat Bercónak, meg átpakoltam az új táskámba is. :lol:
dmaggie

Vindo, de tudsz élni! :lol: :lol:

Gicának, Emmának jobbulást kívánok!

Emese, köszi szépen a meghívást, megbeszélem a pénzügyminiszterrel. A szívem már most menne. :lol: Gyerekek tündérien szépségesek. Egyébként már figyeltem, hogy Zsófi mennyire rád hasonlít. Gegi meg tisztára apája.
Jó kis helyen lakhattok. Szerintem Zsófi után már egyszerűbben veszed majd a beszokatási akadályt.

Mónikám, akkor készíts csodákat az új szerzeményeddel.

Irina, igen ez szokott az egyik legfájdalmasabb művelet lenni. Ettől már csak a körömvágás borzasztóbb. Bár Bercónak az előbbi jobban, az utóbbi nagyon-nagyon.

Mennem kell.
dmaggie

Vindo,Maggie!
Nagyon boldog szülinapot kívánok Nektek :)

Fruzsinak boldog névnapot Panndi,tegyél képet Róluk,úgy szeretek gyönyörködni bennük :oops:

KépKép
viranka

KépKép
Kép Kép
l.móni

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?