KPN:
Én is szívesen segítek, ha tudok. Kérdőíves dolog lesz?
Örülök, hogy jól vagytok, kis kukis már rendesen tornázik!
Köszi a jókívánságokat, úgy legyen!
Andrea:
Éljen 72!

Úgyis mindenki a magáét dícséri!
Jól rástartoltál a pelenkázóra, nem is kell mindent az uccsó pillanatra hagyni.
Lehet, nálatok kéne még egy szoba, az lenne a csokiszoba Rajónak... Ott elbújhatna a bébi elől.
Csuklás nem volt tegnap, csak pici becsípés.
Vettem a Cabaret előadására jegyet szilveszterre, előtte otthon egy pohár rose (após szerint rozsé) bor lecsusszant és megártott. Mostanában nembírom a piát.

Az előadás előtt össze-vissza beszéltem a Zuramnak, ő jól szórakozott, szerinte fergeteges beszólásaim voltak. Pl.: az előttünk lévő sorba érkező högy magyarázott vmit a családjának, néha kérdezett tőlük ezt-azt, amíg le nem ültek én meg válaszolgattam rá (persze csak félhangosan), ill. szinkronizáltam, mint a beugróban.
A közönség életkorát eme szösszenettel jellemezném, ami elhagyta a mögöttünk ülő száját a szünetben: - Kiváltottad a receptet?
Nekünk több se kellett, szakadtunk a röhögéstől!!!
Állítólag Marozsán Erika csak emiatt jött haza Ámerikából. Nem kellett volna annyira strapálnia magát!!!

Ó, tudom, hogy illetlenül kritikus vagyok, azért nem volt rossz az előadás és becsülöm is a színészeket, hogy 31-én 2x lenyomják a darabot, de sokkal többet vártam tőle, az egész előadástól. Na és volt egy rész, hogy már többször vetette el a gyermekét, éppen újból terhes lett, a végére mégiscsak elvetette azt is... Gondolhatod mennyire jól esett... Tudom, hogy csak színdarab, de akkor is. Csúnya lányzó!!!

Zuram bánatára az első felvonás végére teljesen kitisztultam.
Zsuzsó:
Tábliban elég az évszám, már be is írtam azokét, akik iwiw-en megvannak nekem.
Tényleg! Nagyikád hogy van?
Biztoos vacak lehetett nettósítani a sütiket, pont most... A lényeg a baba és te, kitartó vagy!
Kispatak:
A virágok szépségesek!
Napi egy kocka jó minőségű étcsoki az gyógyszer. És nemcsak a léleknek, én úgy hallottam, hogy az ereknek is jót tesz... De ha ez csak mende-monda?! Nemhinném.
Estrella:
Nem fotóztam le a csodalámpát...
Annyira édes a padlószőnyeg!!!